|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
17.02.2013, 17:27 | #1 |
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 34мм
|
Порадьте сабову головку 10"
На даний момент маю фронт, якість звучання якого мене цілком влаштовує. Тепер хочеться доповнити фронт басом; не "бумбум" а саме додати музиці глибини та об'єму.
Як перша спроба - Boschmann V-1040XYB в ЗЯ, стелс крила. Але динамік з невідомими параметрами, об'єм ЗЯ рахував на око - в результаті вийшов не саб а як максимум мід в багажнику Зараз шукаю сабову головку 8"-10", але з певними умовами: - запітаний він буде мостом від Power Acoustik A300, який видає мостом 165W (на 4Ом) - окремий моноблок для саба інсталюватись навряд буде - цей варіант поки не розглядаємо взагалі. - оформлення в ЗЯ, без ФІ. - відомі параметри ТС (розумію, що краще конкретний екземпляр переміряти самому, але довіримось в цьому питанню виробнику). Ну мабуть і все. Чим зумовлений вибір 8"-10" думаю зрозуміло - все впирається в усь. Є щось підходяще під описані параметри, чи це з області фантасктики? PS. Прошу зходу не банить, теорію стараюсь читать, а на практиці тільки вчусь) |
17.02.2013, 19:29 | #2 | |
Злой модератор
|
Цитата:
2. у 10" чуйка, как правило, меньше, чем у 12"... соответственно мощности потребуют большей. Разве что объем нужен меньше.
19.02.2013, 10:18 | #3 |
Машина: Emgrand EC7-RV + ГБО
Длина: 6250мкм
Диаметр: 34мм
|
так і знав що чуда не буде
Можливо зря заморочуюсь, але спробую поставити щось на зразок такого Hertz DS 300 v1 чуйка 92Дб, номінал 150Вт, в піку 300. Мій усілок, звісно, цю голову нормально не розкачає, але щось да таки буде чути) А в перспективі можливо доставлю на нього окремий моноблок. Правда по JBL SpeakerShop в ЗЯ на цю головку потрібно 100л. Чи можна трохи зменшити об'єм, додавши в ящик наповнювача? Якщо можна, то як вирахувати скільки потрібно наповнювача, і якому об'єму це буде еквівалентно? |