|
Автозвук Как сделать так, чтоб Ваш автомобиль "зазвучал" |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
13.02.2007, 13:34 | #1 |
Моя полка під 6х9
Для того щоб вияснити правду про установку овалів в "жесткую" полку, ну і так як в мене не було полки взагалі, вирішено було її зробити самому. Проблем з фанерою не було взагалі ( Так як в мене дома в місті є цілий фанерний цех ). Взяв 1.5х1.5 м 12 мм фанери ( меншими не продавали). Заплатив всього 44 грн.
Так як полки в мене не було.. тому обвести контур на фанеру не виявлялось можливим - прийшлось вручну все міряти і прикидати загальну форму полки. Поприкидав і почав вирізати... із за відсутності продвинутих інструментів все різав звичайною ручною пилкою, до того ж дуже тупою Отвори під динаміки висверлював дреллю по контуру, потім рівняв інструментом типу напильника Щоб полку можна було піднімати вверх - треба штирі на які вона б опиралась і крутилась. Знайшов 2 довгі шурупи вкрутив збоку і зрізав шапки, получилось ніби навіть акуратно так. Ну і так як я раніше ставив ці динаміки в штатні місця, і позбільшував там отвори набагато, то треба було зараз поукріпляти боковинки щоб видержували вагу полки. Спочатку зробив маленький уголок і одну розпорку і на шурупи прикрутив до пласмасових боковинок. Стало краще але всеодно вся конструкції дуже "грала". Тоді зняв уголки і замість них вирізав куски подовше - які уже напряму упираються в задні стакани (на фотках контури перероблених уголків червоним нарисовані). Після цього дві боковинки стоять намертво Потім, з домопогою Тімікуса і СанСанича з Рівного, було куплено кусок карпету ( розмірів не знаю бо брали обрізки ) за 30 грн. і клеєм і маленькими "гвоздями" обшили полку ковроліном (фотки будуть потім). Тепер про враження. Таки да ... небо і земля.... :shock: Спочатку думав зняти високочастоніки з динаміків... але послухав як воно все грає разом, - передумав. Передніх 4" взагалі не чути і високих тоді не буде звідки грати. Ну а баси ммм тут взагалі нема як рівняти з тим, коли динаміки стояли в штатних задніх місцях, тоді басів не було взагалі! Ну от мабуть все. Фоторепортаж: (хронологія знизу вверх... сорі забув що так добавляє файли) Продовження фоторепортажу буде завтра |
|
13.02.2007, 18:49 | #2 |
могу предположить что потом ты доработаешь фронт,
потом обрежешь высокие частоты потом выкинешь нах эту полку и поставишь нормальный саб ЗЫ дрель и пила - жостко :-)
13.02.2007, 18:56 | #3 | |
ре
Цитата:
|
||
13.02.2007, 20:32 | #4 | |
Машина: DANA->Nova->Тушкан+Актион
Длина: 2160мкм
Диаметр: 38мм
|
Re: ре
Цитата:
Вот смотри: 1. Вместо классных блинов на все 60уё можно было бы подобрать те же Хеликс Блю, простенькие Уралы или ещё что-нить, да и в купипродайке иногда что-нить достойное встречается за эти деньги. 2. Судя по тому, что ты справился с полкой, я предполагаю, что хватило бы рук справиться с подсидельными ящичками или даже киками (хотя подсидельники легче в изготовлении, да и объёма там можно больше выкроить). Фанеры бы туда ушло столько же, ну плюс добавился бы клей и карпет, но я думаю это не намного подняло бы цену инсталяции. И в итоге мы получаем вполне достойный как для начала фронт, а именно он всему голова!!! И я думаю, что играл бы он достойнее блинов в задней полке! Но это всё моё ИМХО, а так могу сказать - работа проделана, результат получен - автор результатом, судя по всему доволен, с чем его я и поздравляю. |
|
13.02.2007, 21:32 | #5 | |
Цитата:
|
||
13.02.2007, 23:00 | #6 | ||
|
Цитата:
Цитата:
Ну короче как я и говорил - это всё ИМХО... А так - полка ничё, но карпет так и проситься... :wink: |
||
14.02.2007, 01:07 | #7 | |
Цитата:
|
||
14.02.2007, 13:34 | #8 |
Продовження:
Боковинки ще не обтянуті карпетом - не встиг Ну і стикнувся з проблемкою, грилі із динаміків постійно вискакують, тобто я їх прижму до упору - а вони помаленьку самі вилазять вверх, не тримаються в нижньому прижатому положенні, чим їх зафіксувати можна ? |
|
14.02.2007, 15:16 | #10 |
Re: Моя полка під 6х9
Маю Можу навіть поділитись трошки А що робити коли більше нема чим, а часу на пошуки більш продвинутого способу обробки фанери катастрофічно нехватало ?
|
|
14.02.2007, 18:11 | #11 |
Злой модератор
|
Эту бы энергию, да в "мирных целях" ......... :shock:
14.02.2007, 19:11 | #12 | |
Цитата:
|
||
14.02.2007, 19:22 | #13 |
я з електоролобзіком намучився дуже , а як ти ручною пилкою пиляв-навіть не уявляю.
|
|
14.02.2007, 22:51 | #14 | |
Цитата:
Може влаштувати майстер классссс ? |
||
14.02.2007, 23:29 | #15 |
|
Люди - если не трудно подъедте кто-нить на ВОВ с полкой и блинами - просто ради интереса хоцца послушать и сравнить с моими старыми киками. Правда давно они уже не мои, но вцелом ещё помню их звучание! Чесно - никогда помоему не слышал как звучит "правильная полка"
А то все поголовно ставят полки с блинами (блин Масляница какая-то ) - может и мне с этого стоило начинать?! Как-то даже грустно, что я через это не прошёл Хотя не - карты двеные всё же порезал, хоть и не для блинов, но порезал!!! Пы.Сы. По теме - так (в карпете) гораздо приятнее смотритца!!! Остались боковины - зря ты их испаганил, стандартные красивее были... :roll: |
14.02.2007, 23:50 | #16 | |
Цитата:
|
||
17.02.2007, 19:46 | #17 | |
Гость
|
Цитата:
|
|
17.02.2007, 20:47 | #18 | ||
Цитата:
|
|||
17.02.2007, 20:54 | #19 | |
Цитата:
|
||
17.02.2007, 20:57 | #20 |
Злой модератор
|
К сожалению, это "произведение искусства" может служить лишь илюстрацией напрасно затраченных усилий и денег. Ошибочный этап в попытке построить Звук. Многие через это прошли...
17.02.2007, 21:03 | #21 | |
Цитата:
П.С. Подаріть трошки грошей, ну будь-ласка Я їх потрачу на правильний ЗВУК ! Чесно чесно |
||
17.02.2007, 21:06 | #22 |
Злой модератор
|
Думаю, что не хватит. Не глухой же Вы!!!
17.02.2007, 21:14 | #23 |
Ура я знайшов спонсора ! Правда ви будете спонсором ? Ну ви ж самі кажете що багато хто через це пройшов, я не думаю що із за того щоб видєлуватись і казати що це супер круто, а із за того що нема долбаних $! Ну нащо нас от обіжати ? Було багато питань в автозвуці на рахунок полки, як зробити траляля.. ну може хтось колись захоче - гляне зробить, йому хватить, сподобається... ну і на тому добре Будуть гроші лишні, які я захочу пустити в ЗВУК,- будем щось придумляти. Щоб оцінити щось краще - треба ж знати і як то "погано".
Це ж "холівар" просто якийсь починається... |
|
17.02.2007, 21:26 | #24 |
Злой модератор
|
Хочу напомнить о том, что ветка Автозвук создавалась для того, чтобы научить, предостеречь, посоветовать как создать действительно комфортный звук в автомобиле.
Советы о "яйцах в полке", наоборот, являются лишь иллюстрацией непонимания идей построения Звука. Соответственно, тема эта ничего, кроме вреда не принесет. Не убираю я ее лишь из уважения к усилиям, затраченным автором. Думаю, на этом и закончим. Тема закрыта.