![]() |
|
Предупреждения и баны Обсуждения выданных наказаний, бессмысленные и беспощадные |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
Опции просмотра
![]() |
![]() |
#1 | |
Хер Таврический
Длина: 466060мкм
Диаметр: 54мм
|
![]()
Пользователь: softm Нарушение: Неделя карцера (R/O) Баллов: 9 Примечание администрации: Сообщение для пользователя: Цитата:
Оригинал сообщения: |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
бандерівець
Машина: Land Rover Discovery 1. 2,5 TDi
Диаметр: 45мм
|
![]()
Того эректуса надо ещё откопать, чтоб трогать. Они вымерли полмиллиона лет тому, есличо.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Машина: платиновая МашКа
Длина: 115030мкм
Диаметр: 37мм
|
![]()
Дивлячись на те, що дехто навчився голитися, розмовляти, їсти виделками, він всеж не став сапієнсом.
![]() |
#4 |
![]()
Я вважаю, нам треба якось примиритись. Або ж таки випустити кацапів
![]() Бо дехто, таки не може жити без уявної корони. Хтось зараз дуже скривився, при думці, що відриватимуться на кацапах. (оце зараз точно сприйме останнії допис, хтось на свою адресу, і це буде зовсім не той, до кого це писалось не"...Русь))
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 02.12.2018 в 18:56. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]()
Зроби собі опудало рашиста і відривайся, як в Японії. Ніхто ж не заважає. Що гарного, що касапня тут буде срати своїми скрєпними мантрами? Вони тобі не відомі? До речі, деякі з них з успіхом переказують зрадофіли (міхо/юле/філи). І ти в тому числі. Без образ, але так і є, спробуй проаналізувати що кажуть вони і що кажеш ти.
![]() |
#6 | |
![]() Цитата:
А пропаганда змі-повз. Тому судити про те, хто більший ворог держави, міхо, юля, чи солоденький-зарано!
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]()
Щодо перших двох - так, зарано. А третій на ділі доказав, що він за незалежну від мордору Україну.
А щодо позицій, то в цілому -так не розходяться. Але диявол криється в деталях.
![]() |
#8 |
![]()
Ні!-В головах!
![]() |
![]() |
#9 |
![]()
По пророху: у вас пам'ять коротка? Тоді ось вам- https://www.youtube.com/watch?v=kENAATHwm2c Цікавіше наприкінці. Там і відео є. (ну не там, а взагалі, воно є) Я його бачив свого часу, а тепер воно скрізь видалене. Пошукайте в ОК, чи ВК, ви ж всі на впн сидите.
Час вже зрозуміти, що такі як він, нічого спільного з тим, кого вони грають-не мають! Хіба не зрозуміло, що син президента, може надіти футболку країни окупанта тільки тоді, коли в сім'ї, жодного разу не згадали цю країну окупантом! Навпаки, згадують країни тільки в контексті прибутку, можливості нажитися підкупом, зв'язками...
-"Газ дорожчає, тому що "МИ" могли б його продати в Європу!" -Я міг би працювати інженером в США, то де мої 20 000$ на місяць? (ТС) Последний раз редактировалось masster; 03.12.2018 в 10:13. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
|
![]()
Я не буду сперечатися, бо це марна справа.
![]() |
#11 |
Хер Таврический
Длина: 466060мкм
Диаметр: 54мм
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
бандерівець
Машина: Land Rover Discovery 1. 2,5 TDi
Диаметр: 45мм
|
![]() Цитата:
Что ж, не так уж, чтоб дохуя и хотелось. Не буду утруждаться дополнительными аргументами и пруфами, ибо незачем. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
![]() Цитата:
А от те, що не всі ще мають іммунітет, я якось забуваю інколи. ![]()
![]() |