Просмотр полной версии : Таврія-1994 тіпа люкс 1.1
Вітаю всіх "тавроводів". Приймете в "кумпанію"? Сам я "таврюсь" з травня 2004 року на вказаному в темі тавромобілі. Переховувати, що я вже з нею робив - забагато місця треба:( Врешті-решт, моя таврюшка стала більш-менш пристойним засобом для пересування на близькі й далекі відстані. Наїздив я на ній вже десь 40 т.км. (забув, які були цифри на лічільнику, коли її купив, цифра навскидку). Сьогодні зняв з неї стартер, бендекс міняти (дякую всім, хто писав раніше на форумі як це робити, поради пригодились, правда зняти можна й без шарніра, як тут хтось писав, але довелося вийняти з штатного місця АКБ). Після заміни буду писати далі.
Нє, ну я чайнік, канєха, та не до такоїж міри. Виявилося, що проблема геть не в стартері. ремінь ГРМ порвався. :cry: Буду сьогодні длубатись-міняти.
Ура! Знову в строю! Самостійна заміна ременя ГРМ (я з мануалом і виписками з форму в руках + асистент, який вміє гайки крутить, але не знає які :D). З другого разу попали в мітки, завівся (підсос, тапка в пол, взрєвєлла, тапку одпустив, зажурчала). Я :smt026 . Радості не було меж. Тепер потрібен толковий електрик, бо глюків піднакопичилось.
Форуму і форучанам respect 3 раза. Мануал - добре, але поради, знайдені пошуком ("поиск рулит" (с)) виявилися дуже корисними.
Так і не зрозумів навіщо та скоба знизу, яку не можна одкрутити не залізши під машину, а ремінь не одягти, поки її не одкрутиш. :evil:
Гы.... Приятно поговорить с умным человеком :-D :-D :-D :-D
Це я - умний чєловєк??????????? :evil:
Розумний би побачив, що з-під помпи тече - поміняв би її зразу. А так тепер антифризь прьоть звідтіля. Треба купувати помпу і міняти. #-o
Їду і думаю: шось вона не так їде і стрілка економетра (чи як його там) зліва в червоній зоні при легкому дотику(!) до педалі газу. Лізу під капот і бачу шо трубочка гумова ПРОГОРІЛА ЗАРАЗА. Одірвав прогорілу частину, натягнув по новій. КРАСАТА. :-D
Заїхав о 8.00 (на полчасика палюбому) на СТО (Богатирська) поміняти підшипник ступиці (лівий). В результаті з"їздив за додатковими запчастинами і виїхав звідти о 16.20 після заміни шарових, заміни підшипника, наконечників рульових, купи гемороя з розвалом (довго писати) і з повідомленням що треба міняти передні стойки :(
У-у-у-у-у (вию на місяць)
Майстри на Богатирський хороші, особливо сподобався ГригОрович, який все коментував і давав поради і Влад, що робив розвал.
Заміна правого ступичного підшипника (підшипник 80 грв.), рульової рейки (196 грв.), сайлентів рульових тяг (10 грв. Х 2), проварка тріщини під рульовою рейкою :shock: :shock: ще один розвал, тепер правильний, бо нікуди не веде, їде прямо. Загальна вартість роботи щось близько 300 грв. В передній ходовій тепер практично все новеньке. (задню перебрали повністю в 2004 році - поки політ нормальний).
ремонт фа-факалки (відсох контакт), заміна (друга, блін, за місяць) насоса писялки (поставив маненький чорненький)
встановив врізані в задні карти колоночки зі страшним словом "панасонік" на решітках. Радіо слухати - годиться. Правда коли ззаду повно народу, то канєха звук ні в дугу. Зате коли сам їдеш - то шо нада.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot