ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > ГБО

ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 21.12.2016, 23:08   #12
Logos

Машина: Славута
Длина: 920мкм
Диаметр: 0мм

Цитата:
Сообщение от Buzyan Посмотреть сообщение
У меня на газу пробега 100 000 км. С начала эксплуатации поустранял недостатки обогрева редуктора шоб сообветствовал температуре мотора. Если редуктор недогретый тогда есть зависимость от качества газа. Если температура редуктора не менее 80 то любой газ испаряется. Для перестраховки дополнительный прогрев газа шоб в редуктор газ приходил горячий тогда ваще проблем никаких.
Мне не попадался такой газ шоб мое Гбо нестабильно работало.
Если редуктор не томасетто ат 07 тоесть с клапан-фильтром то клапан-фильтром должен быть расположен поближе к мотору чтоб подогревается или вкручен непосредственно в редуктор. Потому шо бумага фильтра при протоке холодного газа намораживается и оказывает сильное сопротивление для протока жидкого газа. И не качество газа шо нет стабильной работы редуктора а газ приходит не со стабильным давлением а газ пульсирует.

Вот пример клапан фильтр вкручен в корпус редуктора.
Це все діє тоді коли стоїть ГБО 2, ГБО 4 бачить і тиск і температуру газу(який іде до форсунок), і температуру редуктора, і розрідження в впускному колекторі, і багато чого іншого, і на основі цього газовий компютер розраховує вприск газу тому я і кажу що ГБО 4 працює стабільніше. Стосовно того що описуєте ви, коли ми з вами підемо до газовщика а більшість з нас так робить то він буде дбати не про наші інтереси а про те як зробити швидше, тому він поставить як йому буде зручно і тюнити нові комплектуючі не буде бо це його час а відповідно і гроші(і люди є різні можуть не дати щоб хтось розбирав і ковиряв вже їхнє оплачене на гарантії нове обладнання, де гарантія що це буде в користь і не злетить гарантія з ГБО) тому люди які хочуть визначитись повинні знати на що розраховувати одне діло коли ставите своїми силами в гаражі і робите те що хочете ви, а інше коли в офіціалів по гарантії і будь яке ваше втручання вартуватиме гарантії.
Трішки товтологія вийшла але думаю ви зрозуміли про що я.

Последний раз редактировалось Logos; 21.12.2016 в 23:10.
Logos вне форума   Ответить с цитированием

Метки
красный пас тролль)