![]() |
![]() |
#11 |
![]()
Капец, ну сколько можно говорить... для Вас китаенанвисников мля...
Славута 1.3 инж люкс, с салона : 40480 грн. допы ![]() Chery Jaggi 1.3 комфорт, с салона : 53120 грн. допы ![]() АВS Подушка безпеки водія Подушка безпеки пасажира Ремені безпеки з переднатягувачами Ремені безпеки на задніх сидіннях Гідропідсилювач крема Передні протитуманні фари Задні протитуманні фари Кондиціонер Передні електросклопідіймачі Задні електросклопідіймачі Електрорегулювання дзеркал заднього виду Підігрів заднього скла Іммобілайзер Додатковий стоп-сигнал Центральний замок Регулювання сидіння водія по 6 напрямках Система рециркуляції повітря CD програвач 4 динаміки Легкосплавні диски Повнорозмірне запасне колесо Если я буду покупать новую машину и кто-то мне скажет покупай славуту за 40к с ней тр.... самому можно, я плюну в лицо и куплю джаги... В чери даже пластик качеством лучше порядком чем в таврии ... папик одному знакомому перегонял таврию с салона новую, выехад с УкрАВТО Песочин, отехал 3 км и что-то стукануло, оказалось шатун выскочил из вдига )))) не покупайте украинское авто, оно опасное для жизни... любая китайская машина в украине более безопасная чем таврия/славута ...
![]() Последний раз редактировалось dddm; 23.01.2011 в 01:43. |
|
![]() |
![]() |
Метки |
Проебал масло |
|
|