![]() |
![]() |
#26 |
![]()
Я думаю що треба подумати над системою подачі чистого топлива. Це є дуже важливо для карбюратора і мотора. Тут все звязано, карбюратор - свічі - мотор. Я тепер переконався коли розібрав карбюратор на своєму авто.
![]() |
![]() |
#27 |
инфа 100%
Длина: 138890мкм
Диаметр: 41мм
|
![]()
я не писал, что бак нельзя делать из пластика
![]() |
#29 | |
главбух АО
|
![]() Цитата:
В канистры не набирают, так как может загореться.. Статика... Но бензин (а то и похлеще что-то) сейчас поставлять стали часто в пластиковой таре... Понятно, что пластик там другой совсем... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
![]()
Завтра буду знімати насос. Бо коли крбюратор такий грязний, то і насос теж не чистий. Треба всю систему чистити. Було би добре якби підійшов на Таврію пластмасовий бак від якоїсь іномарки.
![]() |
![]() |
#31 |
![]()
А взагалі я думаю це не є дуже страшна технологія баку, це ж не космічний апарат.
![]()
![]() |
![]() |
#32 |
![]()
Вы или не желаете читывать постов что вам пишут либо вы такой упрямо-целеустремленный. Сообщите нам потом бюджет нержавеечного бака. Успехов вам чтоб вы хорошо постарались.
![]() |
![]() |
#33 |
![]()
Я уважно читаю і прислухаюсь до кожної поради і думки.
![]() |
![]() |
#34 |
![]()
Дуже добрі фільтри від Камаза, їх зразу два, грубої та тонкої очистки топлива. Та проблема у браку місця для їх встановлення.
![]() |
![]() |
#36 |
![]()
Попробую біля бака поставити фільтр стакан. Щоб було легко розбирати і чистити від бруду та іржі.
![]() |
![]() |
#37 |
![]()
коллеги,спасибо за идею с разборным фильтром. а то езжу на газе,бензина в баке немного, а как переключаться зимой чаще начал - фильтр загадился за 2 недели
![]() |