ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Ремонт и обслуживание > Ходовая

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 28.09.2011, 00:02   #1
сергій808
Гость

а ви не губили задніх коліс??? ні?? а я сьогодні згубив...
розказую, заклинив задній ступичний підшипник, відкрутив гайку, все це дружньо вилитіло і зависло під ковпаком колеса... колесо сповзло із ступиці і відвалилося, точніше на швидкості 70 в повороті стало поперек, але повністю не втікло, зачипилося за крило... машину зловив, припаркував на обочині... доречі таврія тримається на 3-х колесах))) і до чого це я веду, там була набита смазка для ШРУСів... завтра буду ставити нові підшипники і правильну смазку, а також нові гайки на обидві сторони... доречі, була погана гайка, думаю вона також вина в цьому)))
Старый 28.09.2011, 11:09   #2
Stafa

Машина: Ланос 1.6 SX
Длина: 1530мкм
Диаметр: 33мм
Радость

Цитата:
Сообщение от сергій808 Посмотреть сообщение
а ви не губили задніх коліс??? ні?? а я сьогодні згубив...
розказую, заклинив задній ступичний підшипник, відкрутив гайку, все це дружньо вилитіло і зависло під ковпаком колеса... колесо сповзло із ступиці і відвалилося, точніше на швидкості 70 в повороті стало поперек, але повністю не втікло, зачипилося за крило... машину зловив, припаркував на обочині... доречі таврія тримається на 3-х колесах))) і до чого це я веду, там була набита смазка для ШРУСів... завтра буду ставити нові підшипники і правильну смазку, а також нові гайки на обидві сторони... доречі, була погана гайка, думаю вона також вина в цьому)))
С ручником в поворот входил? Подшипники промыть, обследовать, смазать литол 24 и самое главное не пережать, ну и закернить хорошо гайку!
У меня уже 156т.км. прошли родные подшипники. Смазываю каждые 30т.км...
Старый 28.09.2011, 12:07   #3
сергій808
Гость

Цитата:
Сообщение от Stafa Посмотреть сообщение
С ручником в поворот входил? Подшипники промыть, обследовать, смазать литол 24 и самое главное не пережать, ну и закернить хорошо гайку!
У меня уже 156т.км. прошли родные подшипники. Смазываю каждые 30т.км...
да, було діло і з ручніком... підшипник внутрішній норм, а от зовнішній треба міняти, бо всі роліки висипалися... я так поняв, коли вже зранку подивився, проблема в гайці була, те місце де накернялася, просто дирка, тобто відіралося от вона собі і вільно відкрутилася...

п.с. ззаду стояла різіна 175/70(ніде не затирала), це якось може сказатися на роботі підшипників??
Ответ