![]() |
|
ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
![]() |
#1 | |
Гость
|
![]() Цитата:
С доверкой таже лажа. Что написано в протоколе.... написано нарушение статьи 32, переоборудование, по моему настоянию было указано вернее конкретизировано в чём оно заключается а именно установка ГБО. Просто напрягает тот факт что ГБО не рабочее, балон снят, о чём говорит то что у меня гбо? наличие форсунок и редуктора? Дак там ищё и акумулятор есть почему у меня не електрокар? И водичка в радиаторе, почему не паровоз? |
|
![]() |
![]() |
#2 | ||
![]() Цитата:
Цитата:
|
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Гость
|
![]() Цитата:
По теме акцент ставился на то что ГБО не рабочее, авто работает на бензине, соответственно как может авто считаться переоболрудованным для работы на сжатом газе если оно на нём не работает? |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Таки модератор
Машина: Темно-сіра
Длина: 239000мкм
Диаметр: 59мм
|
![]() Цитата:
![]() |
![]() |
#5 |
Машина: заз-1103
Длина: 1130мкм
Диаметр: 28мм
|
![]()
Цікаве питання реєстрації ГБО.
Якщо полопатити в інтернеті, то інформації про це ну дуже багато можливо знайти. І скасовані протоколи, і силки на законодавчі акти. Кожна людина обирає для себе шлях: реєструвати чи ні, але не кожна людина зможе відстояти свої права, маючи при цьому виписку із законів. Наприклад, в Росії дозволяється експлуатувати автомобіль без відповідної позначки в реєстраційних документах. Якщо вдаватися в законодавчі акти то основний документ який зобовязує ставити вімітку в реєстраційному документі - Постанова Кабінету Міністрів України від 21.07.2010 № 607. |
![]() |
![]() |