♂
Машина: Славута 2000г.
Длина: 176500мкм
|
Посоны, я прнс.
Цитата:
Я думаю для Тебе не буде проблемою, опублікувати це моє послання на тавро форумі.
Отже, хотілося б уже підвести підсумки і розставити всі крапки над «і».
Всім дякую, і тим неадекватам, які продовжують нести всякі нісенітниці з почуттям того, що щось в тому житті розуміють і тим нормальним, адекватним, які зрозуміли суть і перестали залишати свої коментарі в темі. А суть цього всього був спір, що тема до Нового року набере 10тис. переглядів, а призом, ящик віскі, який доречним був на моєму Новорічному столі. Але я чесно скажу і подумати не міг, що переглядів буде більше 20тис. і що Ви вкотре станете спонсорами, навіть того не підозрюючи, але як кажеться «Без лоха и жизнь плоха», і Ви вкотре це підтвердили. Я аплодую Вам стоячи, клоуни. Від такої різноманітності версій із вашої сторони при таких при таких показниках інтелекту, Ви мене справді здивували. Але я хотілося ще зупинитися на двох клоунах. Це герой «=КОЛЯ=», який показав свою суть на ділі і підтвердив свій статус «Сказочного долбоеба», не можеш нічого в житті вирішити не намагайся тоді щось із себе представити, я для тебе створив всі умови, щоб Ти міг показати із себе який ти крутий, а ти просто облажався. Доречі, хотілося б щоб всі знали, а можливо не всі помітили, як Коля несе себе великим директором і великим бізнесменом, у нього два офіса і своє кафе (по його словам). Коля а не стрьомно будучи директором і таким великим бізнесменом продавати відео регістратори по 200грн, що зарплати директора не вистачає чи то хобі у тебе таке, а як же тоді діловий етикет, чи то таке поняття тобі не зрозуміле. І доречі Ти десь згадував, що тобі прийшла на почту інфа про мене, копія паспорта, Ти «все можеш у цьому житті», то я дам тобі ще один шанс, щоб ти доказав, що Ти не тріпло, і лошара остання – напиши тоді номер мого паспорта і останні дві прописки по ньому, щоб я повірив, що Ти дійсно, щось можеш, бо вся інфа, яку Ти кидав зібрана з нету і вона у відкритому доступі. І тільки не потрібно відмазок типу я її викинув і все таке. Діло за тобою, клоун.
І ще б хотілося згадати, ТІЛЬБЕРТА, він же ТЕребільт, Тіля, Вадим чи все таки Володимир. Щось можна сказати про цього казкового персонажа. Людина жодної правди про себе не написала, зокрема і те, що у нього 11.01 день народження, для всіх він називає себе Вадим, хоча це зовсім інші імена. Але найсмішнішим у цьому всьому є те, що по життю –він «мамин синочок». Вивчивши біографію цього персонажа –все у житті йому допомогла мама, купила машину, якою він гордиться, що сам купив, утримує його сімю, влаштувала його до себе на роботу і вирішує всі його проблеми за нього, бо її зв’язки їй допомагають і він просто нічого без неї не може по життю. Але смішним є те, що людина у 30 років живе зі своєю сімєю з мамою, а де ж самостійність, але це лише його особисті проблеми і його героїм закінчується рівно в тому місці в якому і почався.
Отже, дорогі мої клоуни, всі Ваші версії про якісь бази виглядають смішними на фоні Вашого інтелектуального розвитку, вся інфа яку ви побачили в неті про мене виявилася для Вас дуже пізнавальною в плані різних версій, але Ви як були клоунами так ними і залишитесь. І якщо ще комусь потрібні будуть клоуни-спонсори в плані клікабельності,то на тавро форумі їх можна знайти. Дякую за увагу, Ви були неперевершенні. І порада – вчіть психологію і буде Вам щастя.
|
|