ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 04.02.2014, 12:04   #21
Vale_RUA

Vale_RUA

Машина: Славута 2000г.
Длина: 176500мкм
Диаметр: 48мм

Посоны, я прнс.

Цитата:
Я думаю для Тебе не буде проблемою, опублікувати це моє послання на тавро форумі.
Отже, хотілося б уже підвести підсумки і розставити всі крапки над «і».
Всім дякую, і тим неадекватам, які продовжують нести всякі нісенітниці з почуттям того, що щось в тому житті розуміють і тим нормальним, адекватним, які зрозуміли суть і перестали залишати свої коментарі в темі. А суть цього всього був спір, що тема до Нового року набере 10тис. переглядів, а призом, ящик віскі, який доречним був на моєму Новорічному столі. Але я чесно скажу і подумати не міг, що переглядів буде більше 20тис. і що Ви вкотре станете спонсорами, навіть того не підозрюючи, але як кажеться «Без лоха и жизнь плоха», і Ви вкотре це підтвердили. Я аплодую Вам стоячи, клоуни. Від такої різноманітності версій із вашої сторони при таких при таких показниках інтелекту, Ви мене справді здивували. Але я хотілося ще зупинитися на двох клоунах. Це герой «=КОЛЯ=», який показав свою суть на ділі і підтвердив свій статус «Сказочного долбоеба», не можеш нічого в житті вирішити не намагайся тоді щось із себе представити, я для тебе створив всі умови, щоб Ти міг показати із себе який ти крутий, а ти просто облажався. Доречі, хотілося б щоб всі знали, а можливо не всі помітили, як Коля несе себе великим директором і великим бізнесменом, у нього два офіса і своє кафе (по його словам). Коля а не стрьомно будучи директором і таким великим бізнесменом продавати відео регістратори по 200грн, що зарплати директора не вистачає чи то хобі у тебе таке, а як же тоді діловий етикет, чи то таке поняття тобі не зрозуміле. І доречі Ти десь згадував, що тобі прийшла на почту інфа про мене, копія паспорта, Ти «все можеш у цьому житті», то я дам тобі ще один шанс, щоб ти доказав, що Ти не тріпло, і лошара остання – напиши тоді номер мого паспорта і останні дві прописки по ньому, щоб я повірив, що Ти дійсно, щось можеш, бо вся інфа, яку Ти кидав зібрана з нету і вона у відкритому доступі. І тільки не потрібно відмазок типу я її викинув і все таке. Діло за тобою, клоун.
І ще б хотілося згадати, ТІЛЬБЕРТА, він же ТЕребільт, Тіля, Вадим чи все таки Володимир. Щось можна сказати про цього казкового персонажа. Людина жодної правди про себе не написала, зокрема і те, що у нього 11.01 день народження, для всіх він називає себе Вадим, хоча це зовсім інші імена. Але найсмішнішим у цьому всьому є те, що по життю –він «мамин синочок». Вивчивши біографію цього персонажа –все у житті йому допомогла мама, купила машину, якою він гордиться, що сам купив, утримує його сімю, влаштувала його до себе на роботу і вирішує всі його проблеми за нього, бо її зв’язки їй допомагають і він просто нічого без неї не може по життю. Але смішним є те, що людина у 30 років живе зі своєю сімєю з мамою, а де ж самостійність, але це лише його особисті проблеми і його героїм закінчується рівно в тому місці в якому і почався.
Отже, дорогі мої клоуни, всі Ваші версії про якісь бази виглядають смішними на фоні Вашого інтелектуального розвитку, вся інфа яку ви побачили в неті про мене виявилася для Вас дуже пізнавальною в плані різних версій, але Ви як були клоунами так ними і залишитесь. І якщо ще комусь потрібні будуть клоуни-спонсори в плані клікабельності,то на тавро форумі їх можна знайти. Дякую за увагу, Ви були неперевершенні. І порада – вчіть психологію і буде Вам щастя.
Vale_RUA вне форума  
0 (0)

Метки
валютный кактус, Вова Рэмбо, вова изменяет газеле, анальные ведра, Володымыр трындюк, кактус даст, контре не дадут, Организую слёты бью морды, мимо проплывал труп Коли, спили мушку., Сдам АО недорого, еврейские шары