Цитата:
Сообщение от Petro
Абісняю. Мутний самогон - архаїзм. Виходить він таким коли посудину з бражкою нагрівати нерівномірно. На дровах, наприклад, коли інтенсивність полум'я неможливо сконтролювати. Тоді "кидає бражкою". Нагріваючи електрикою чи на газовій плиті все виходить чистеньке, прозоре і т.д. Крім того фільтри-відстійники можуть відфільтровувати сивушні масла. Так, що сучасний самогон на вигляд від "казьонки" не відрізняється. З використовуваних інгрідієнтів: вода, цукор, спиртові дріжджі. Чистий натурпродукт 
|
Нєнєнє. Тільки пророщена пшениця і трохи пророщеного гороху. І ніякого цукру і дріжджів.
За правильної перегонки навіть бридкого запаху нема.