![]() |
|
|||||||
| ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 | |
|
Цитата:
Смерть рк эт когда чуйка не держит а у вас наоборот ее выкрутить нужно побольше.
|
|
|
#2 |
|
Стабільно - 10-11л, в основному місто, траса біля 8..
На попередньому моторі з вазовськими поршнями і пиляною головою було на 1л меньше. Та в ту зиму порвало ремінь в снігу, то я щоб не морочитися кинув другий мотор тоді. Стоковий 12нз. Ну на бензі ясно що він не їздив. А стаг стабільно підтримує стехіометрію, я так думаю. Бо комп ще взимку підєднував. На БК сигнал лямбди бігає, як і раньше. Значить шаговик відпрацьовує так як треба. Ловато редуктор вже 5 років без ремонту. Правда коли трохи відпускаю педальку і машина їде вже за рахунок раннішого кута запалювання (МПСЗ) а не кількості газу, починає підтроювати. Напевне ремкомплект вже проситься. Та надіюсь не в цьому році.
|
|
|
#3 | |
|
Машина: ТАЗ 2108,ГБО-1,+МПСЗ4вар
Длина: 580мкм
Диаметр: 0мм
|
Цитата:
А провал есть,хотя на почти выкрученной чуйки все хорошо. Расход дикий за 12л. А сегодня было +5 вышел,завелся норм все.Сел 15сек поработала потом заглохла и все.Завелась только на бензе,редуктор обмерз полностью. Кипятком облил а оно все равно ничего не заводится. Завел на бензе держал 4000об переключился на газ поколбасило немного и отпустило.Что произошло так и не понял.Пружина в редукторе пилинная. Той зимой заводилась и прогревалась в -20 и ничего не обмерзало. Холостой тоже какой то странный. Короч хочу МПСЗ
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Цитата:
Мож вы забыли что прогревать холодную машину в режиме ХХ? За 15 сек шоб полностью обмерз редуктор это ж как нужно тапком дать.
|
|
| Метки |
| газировщики жгутЬ ))), газик, ГБО руллееезззззззззззззз, гребанный расход..., бензин для мажоров, на бензе дешевле, метан рулит, метан-сотона |
|
|