Цитата:
Сообщение от ozon
Друзі, сьогодні повернувся до Києва й вирішив зайнятись машиною.
1. Замінив прокладку кришки карбюратора. Стара вже буле нікчемною.
2. Знайшов тріщину бензошланга (у місці кріплення з фільтром). Замінив.
3. За Вашими рекомендаціями повернув трамблер на один поділ в сторону значка "-".
Хочу нагадати, що з моменту моєї попередньої розповіді машина стояла й не заводилась.
Повертаю ключ і двигун завівся з першого разу. Я зрадів) Три хвилини прогрів. Разів 20 спробував заводити й глушити. Все ок. Пішов додому.
Ось ми й дійшли до найцікавішого.
Виходжу до машини через 20 хв.
Пробую заводити... Нуль. Проблема повернулась. Хвилин 20 пробував завести. Крутив трамблер в різні сторони. Нічого не допомагає. Виставив трамблер в положення за замовчуванням (як стояло до мого втручання в цей вузол). Сідаю. Витягаю на максимум підсос. Однією рукою заводжу, а іншою плавно натискаю на підсос. Через секунд 8 завелась. Я секунд за десть глушу. Пробую знову. Отримую досить серйозний "бабах" у вихлопну і все. Більше ніяк не заводиться. Шайтан якийсь. Я навіть не знаю кого мені шукати: електрика, карбюраторщика, моториста...
Що підкажете?
|
Бігунок глянь, буває таке що пробиває на вісь, і тоді так є, що їздив-їздив, поставив машину а завести неможливо. Також не лишнім буде глянути на мітки ремня ГРМ.