![]() |
|
![]() |
#1 |
Машина: ТАВРИЯ 1.6i.Chrysler pt cruizer 2.2 crd
Длина: 35400мкм
Диаметр: 39мм
|
![]()
Что это вас так удивило? Все как обычно с вагами, впереди всыпания в ходовку и турбу
![]()
![]() |
#2 |
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 38мм
|
![]()
Думаю некст буде сцепа))
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
![]()
Сцепа рано или поздно должна быть, т.к. до меня меняли только диск. Там же и маховик может вылезти.
Ты конечно очень умный и грамотный специалист, и я уважаю твое мнение. Я бы и рад ездить на новых машинах как ты и заправлять их бензином, но не имею такой возможности. Поэтому приходится ездить на старых корчах. И попробовав, могу сказать что ваг в отличие от японок тех же годов, намного более проблемное корыто чем японки. Я трахаюсь с ней только потому что мне нравится машина. Но надежность уг. Даже без всяких прошивок.
![]() |
![]() |
#4 | |
макарунок
Длина: 13800мкм
Диаметр: 38мм
|
![]() Цитата:
І певно подумати про те що температури спалаху (якість і тип пального) в камері згорання будуть надкритичними навіть для останнього покоління мастил. На виході вуглецеві фракції з агрсивним середовищем (вискійи показник сірки - смерть для РТІ та ряду ПХВ на температурах 100+). І розуміючи той факт що авто ломаються, ВАГ навіть для постійних сервіс клієнтів працює по програмі куланцу... Гад такий... Нагадаю що у Вас на автомобілі стоїть перший надмасовий турбодвигун. Свого часу його не хаяв тільки лінивий. І добре що холівару що краще 2.0 від Аізйців чи 1.4 від німців, залишилось жити не так багато... А тому і маємо, що у Всій продукції є компроміс і баланс. При рівних цінах на нову продукцію та сервіс що б ви вибрали? ВАГ чи Тойоту? СуперБ чи Авнесіс? Джетту чи Королу? |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Машина: 2019 HEMI, 2015 AE888
Длина: 19740мкм
Диаметр: 29мм
|
![]() Цитата:
|
|