![]() |
|
|||||||
| Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах |
|
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
|
|
#1 | |
|
Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 49мм
|
Цитата:
![]() Поїхали вони значиться 2 КАМАЗами в Прибалитку. Чи то щось повезли, чи то щось мали звідти привезти, не суть. Не змогли самостійно знайти якийсь там поворот. Зупинились значить і як вчили в школі, "на язике межнационального общения" питають в місцевого, куди, власне, їм їхати далі. -Езжаййййте откутта приехххали. Прогавили поворот, подумали хлопці. Ну розвертрають вони, значить КАМАЗИ і вертаються кілька кілометрів. Знову запитують місцевого -Езжаййййте откутта приехххали. Та що за нах? Не було ж куди звертати. Де той поворот, який прогавили? Ну але робити нічого, розвертають КАМАЗи і назад. Втретє спитали військового. Той пояснив і куди їхати, і, що :"Езжаййййте откутта приехххали." Означає насправді : "Забирайтесь окупанти з нашої землі". Після цього хлопці вже пояснювали спочатку місцевим, що вони з України, перед тим як щось запитати чи попросити. Отака байка П.С А плюсик я вам верну
Последний раз редактировалось Petro; 06.09.2017 в 10:45. |
|
|
|
1 (1)
|
|
|
#2 |
|
Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм
|
Якщо казали з такою вимовою - то естонці
![]() А так - да, їхали колись на командно-штабні навчання. В силу Последний раз редактировалось _basil_; 06.09.2017 в 10:52. |
|
|
0 (0)
|
|
|
#3 |
|
Машина: Сенс +ГБО 4 КМЕ, ФІОРІНО
Длина: 275660мкм
Диаметр: 49мм
|
Ну вимову я вже, для надання колориту байці, приписав. Як там вимовлялось насправді - не знаю
|
0 (0)
|
|
|
#4 |
|
синий кардинал
Машина: крутая тачко
Длина: 156500мкм
Диаметр: 58мм
|
А моего бывшего шурина, который тогда скорее всего старлеем был, отказались в ресторане обслуживать. И жону его тоже.
0 (0)
|
|
|
#5 | |
|
Цитата:
За часів СРСР батька відкомандирували в росію за якоюсь техікою. Минувши Воронеж думають з напарником що пора вже і перекусити. В якомусь селі зупиняютья і питають в діда що сидить на лавочці: "Где здесь можно покушать?", у відповідь дід каже: "Їзджайте хлопці прямо, зараз буде поворот направо, там буде столовка".
Мої бортжурнали: Славута 1.2Li 2008 - http://www.tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=15959, Ford Fusion EU 1.25 - https://forum.tavria.org.ua/showthread.php?t=105563 Проект "Бортовий комп`ютер на інжектор своїми руками" http://www.bk-ukraine.narod.ru/ |
||
|
|
0 (0)
|