ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 08.06.2021, 07:53   #11
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 47мм

Цитата:
Сообщение от Снофру Посмотреть сообщение
1. Не викликає, я чудово пам'ятаю початок 90-х, яка жопа була навколо і в якій жопі жив я і моя сім'я. Цілком логічно і прогнозовано, що при такому спаді економіки, смертність зросте, а при деякому вирівнюванні ситуації знизиться. Невже стосовно цього в когось є якісь сумніви?
2. Так, в цілому близько 6 % за 20 рік. Але ж, старіння було і останні 5 років, але не викликало збільшення смертності (див графік). Значить, не воно являється причиною, а інші, доволі очевидні, чинники.
3. Пройдіть самі по своєму ж посиланню і уважно прочитайте про що там. Мова йде про січень-вересень 20 року. Дійсно, смертність дещо (незначно) знизилась за цей період, але за останні три місяці догнала і перегнала показники минулого року аж на 35 тис чорненьких мішечків!
Що я вам і намагаюсь донести, і що підтверджують графіки держстату. І що ви, з енергією, гідною кращого застосування, вперто не хочете помітити, хоч колок вам на голові теши.
До речі, причини незначного зниження смертності в січні-вересні 20 року мені невідомі, але ризикну припустити, що виною може бути, який жах, той самий карантин.
90ті звісно були не курорт, але нічого такого там не було для утворення піку в 95му.
Далі, ще раз питаю, ви так вперто товчетесь по Києву навколо 10/2020, але вперто не бачите аналогічний пік 01/2019 коли чарівного пояснення ще не було.
Тепер стосовно старіння і зниження01-09/2020. Згоден, що на зниження зіграв карантин. Але ви знаєте, що трапляється з судинниками, а особливо старшого віку, коли їх закрити в 4х стінах? Отож бо. Адресуйте ковіднутим милі чорненькі мішечки, тим більше мене такі речі вже давно не хвилюють

Последний раз редактировалось AndrewK; 08.06.2021 в 08:56.
AndrewK вне форума  
0 (0)