ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 20.08.2021, 01:36   #11
Снофру

Снофру

Машина: Форд Фьюжен 1.4 2007г.в.
Длина: 13530мкм
Диаметр: 30мм

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
Не факт, що ковідний. Гіподинамія, стресс, фінанси і ненадання належної медичної лопомоги особам з важкими захворюваннями.
Якщо надлишкова смертність - це результат саме карантину і його наслідків, то ріст кількості смертей повинен різко збільшитись після початку жорсткого карантину, а пік смертності повинен припадати на його кінець. Це ж логічно. Але ж, це не так.

Цитата:
Чим доведете?
Я вже довів, з посиланням на дані і достовірні джерела. 380 не дорівнює 1480. Спробуйте і ви так, може, вам сподобається?

Цитата:
Середня це середня. Може бути ще середня з відхиленнями +/-. А недостовірність цієї "очікуваної" навіть ваш графік "надлишкової" показує в локовідні роки.
Ні, не показує, все доволі рівно і прогнозовано в доковідні роки:2015-594 тис, 2016-584 тис, 2017-574 тис, 2018-587 тис, 2019-581 тис, 2020-616 тис!
Цитата:
Куди вже ясніше? Київ 12/2020. Намальовано загальну надлишкову смертність більш як 1400, в т.ч. ковідну 600.
Питання:
- що утворило більш як 800 надлишкової нековідної?
- чому не озвучується чинник з максимальним впливом?
П.С. Як рахували ковідні смерті - знаю з ближнього оточення.
Є проста відповідь на це запитання: ковідних смертей насправді набагато більше, ніж потрапило в оф статистику, тобто, ті 800 теж ковідні, прямо чи опосередковано. Знаю, теж з ближнього оточення, як в піки захворюваності ковідні відділення в маленьких містах типу Прилук миттєво забиваються, старих людей просто перестають брати, бо немає місця, вони мруть дома і не потрапляють в статистику. А ще є села, туди швидка просто не їде. Туди ж інсульти і інфаркти за якими не приїхала швидка, бо перевантажена або не забрала в лікарню, бо нікуди. Або нікому лікувати, лікарі позвільнялись (знаю такі випадки) або самі похворіли на ковід.
Снофру вне форума  
1 (1)