ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 16.10.2021, 17:39   #1
porsche1984

porsche1984

Машина: Model 3 ,CHRYSLER Grand Caravan 3.6
Длина: 8050мкм
Диаметр: 29мм
Отправить сообщение для porsche1984 с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от _basil_ Посмотреть сообщение
За шнурок было не в сенсі, що "айфон - гавно", а в щоб показати, що ваше твердження не зовсім універсальне, і такі задачі цілком можуть існувати.
Наведу ще один приклад - зняти інфу з регіка безпосередньо в дорозі.
Так, не доводилось, але в бардачку лежить "зв'язка" OTG+miniUSB.Так, можна і SD-карту перекинути в телефон, і зняти інфу. Але ж, наскільки знаю (поправте, якщо не правий) - айфон же і карти не підтримує?

А ще є USB-ендоскоп.

Отак потроху якісь задачі, для кожного свої, і назбираються...
Два года как регистратор Xiaomi mai 70 с вай Фай . В реальном дтп все было поросмотрено на телефоне (айфон), с возможностью сохранения роликов в телефоне.
porsche1984 вне форума  
0 (0)
Старый 16.10.2021, 18:59   #2
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 44мм

Цитата:
Сообщение от porsche1984 Посмотреть сообщение
Два года как регистратор Xiaomi mai 70 с вай Фай . В реальном дтп все было поросмотрено на телефоне (айфон), с возможностью сохранения роликов в телефоне.
У мене теж з вайфай. Yi. Новий (ну як - більше року), а старий повісив на зад. Там міні-юсб. І от, поки він був єдиним (і "переднім"), в реальному ДТП я перетикав SD-шку в гамнітолу (WinCE), щоб показати винуватцю, що він таки їхав на червоне, а не на "блимаюче зелене". А тоді вирішив, що ті два кабелі бардачок не перележать. Тим більше, що зараз гамнітола без відео.
Ну і добре, що не довелось ні з ким тим відео ділитись - вистачило подивитись.

Але, ще раз повторюсь, якщо якась фіча непотрібна Вам особисто, якщо Ви не бачите завдань для використання кабеля - ну то дуже добре. Але, чомусь, мені здається, що не один я можу знайти, де його використати, крім заряджання аккума.
Звісно, коли всі вакцинуються від корони, а Гейтс розтягне тенета 5G по всьому світу, можливо, ніяких дротів взагалі не буде потрібно, як і телефонів взагалі - ні андроїдів, ні айфонів. Будемо всією інфою ч-з ковід-чіпи обмінюватись. Але цей час ще не настав, імхо.
_basil_ вне форума  
0 (0)
Старый 16.10.2021, 20:34   #3
porsche1984

porsche1984

Машина: Model 3 ,CHRYSLER Grand Caravan 3.6
Длина: 8050мкм
Диаметр: 29мм
Отправить сообщение для porsche1984 с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от _basil_ Посмотреть сообщение
У мене теж з вайфай. Yi. Новий (ну як - більше року), а старий повісив на зад. Там міні-юсб. І от, поки він був єдиним (і "переднім"), в реальному ДТП я перетикав SD-шку в гамнітолу (WinCE), щоб показати винуватцю, що він таки їхав на червоне, а не на "блимаюче зелене". А тоді вирішив, що ті два кабелі бардачок не перележать. Тим більше, що зараз гамнітола без відео.
Ну і добре, що не довелось ні з ким тим відео ділитись - вистачило подивитись.

Але, ще раз повторюсь, якщо якась фіча непотрібна Вам особисто, якщо Ви не бачите завдань для використання кабеля - ну то дуже добре. Але, чомусь, мені здається, що не один я можу знайти, де його використати, крім заряджання аккума.
Звісно, коли всі вакцинуються від корони, а Гейтс розтягне тенета 5G по всьому світу, можливо, ніяких дротів взагалі не буде потрібно, як і телефонів взагалі - ні андроїдів, ні айфонів. Будемо всією інфою ч-з ковід-чіпи обмінюватись. Але цей час ще не настав, імхо.
Теперь все стало на свои места. Понял почему мне шнуры не нужны
У меня ж две дозы чистейшего американского пфайзера.
porsche1984 вне форума  
0 (0)
Ответ

Метки
горе в семье