![]() |
|
|
|
|
#1 |
|
Гость
|
Зроби сам накладки, я задовбався шукати готову, і потративши годинку вирізав зі шматка пластику, зігнув як треба нагрівши та прикрутив до стокової зверху.
Але від цього повітря не стане гарячішим, збільшиться лише сила з якою дме. |
|
|
|
#2 | |
|
Цитата:
Самому колхозить чтото не прет та и не сумею я. Просто думал а небось кто то себе на славку заимел то что я ищу
|
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
CrowHunter
|
Не будет. В районе заборника движение воздуха не сильное, там просто давление выше. И пофиг тот заборник - дуть будет одинаково. Лучше из печки листья сухие повыгребай да пух тополиный.
А в инопомойках если хотят шоб дуло то включают вентилятор.
|
|
|
#4 |
|
В инопомойках ево неслыхать а наш жужжит ((.
Обесшумливать пока нет как. А как там у владельцев тавронов стало лучше воздух задувать с таким воздухозаборником ??? |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Гость
|
Стоял такой воздухозаборник, типа симпатично, но с ним реально хуже дует из воздуховодов при работе отопления от вентилятора, проверено на себе, в эту зиму закинул в гараж, хай валяется, я поставил сток.
|
|
|
|
#6 | ||
|
Гость
|
Цитата:
![]() Ефект є, сам не чекав що настільки. Цитата:
— взяти шматок пластику в Епіцентрі (ПВХ здається називається). — прикласти шматок паперу до повітрязабірника і визначитися з формою. — вирізати з пластику (той що я брав різався звичайними ножницями легко) — над газовою плитою трохи зігнути, щоб як козирьок став — прикрутити саморізами до існуючої накладки. На все про все пішла годинка вдома і з пів години на дачі. |
||
|