ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 28.04.2021, 15:34   #2551
soladko

soladko

Машина: Слав.карб1.2гбочерепах поднятана1мм модерн-ван ред. от ?
Длина: 60960мкм
Диаметр: 29мм

Не катит. Мимо. Соблюдение пдр ведет к уменьшению смертей, доказано. А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано. Но поклонники ' хоть что-то делать, есои не ясно что' считают, что все им должны.
Старый 28.04.2021, 16:33   #2552
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от soladko Посмотреть сообщение
А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано.
Глас вопиющего в пустыне! Барановирусному зомбостаду бесполезно что-то доказывать! Сцуко два года уже эта байда, два Карл! Да возьмите вы уже для точного результата хотя бы 4ре примерно одинаковых города, в двух введите это тупое ограничение на проезд в общественном транспорте и в двух других не вводите и потом посмотрите есть результат от таких идиотских мер или нет!
LegosX вне форума  
1 (1)
Старый 28.04.2021, 17:02   #2553
AndrewK

AndrewK

Длина: 125770мкм
Диаметр: 46мм

Цитата:
Сообщение от AndrewD Посмотреть сообщение
Тепер екстраполюйте цю теорію на ПДР
Список заборон у ПДР є у відкритому доступі. І штрафів також.
"Якщо хтось боїться високої швидкості і цю швидкість обмежує..." і далі по тексту.
ПДР крутяться навколо засобу підвищеної небезпеки (автомобіля)

А карантинні обмеження виключно навколо ковіднутого зомбостада
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 28.04.2021, 17:06   #2554
OL_75

OL_75

Машина: Була Славута 1.2L,2004г.,карб.
Длина: 177850мкм
Диаметр: 42мм

Цитата:
Не катит. Мимо. Соблюдение пдр ведет к уменьшению смертей, доказано. А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано. Но поклонники ' хоть что-то делать, есои не ясно что' считают, что все им должны.
Вы с дуба рухнули?
Кем проанализировано и доказано??? Икспердами на Говнофоруме???
1 (1)
Старый 28.04.2021, 17:37   #2555
AndrewD

AndrewD

Машина: ГАЗ-24 (1981 г.в.); MB E320 W124; Славута 1.2L
Длина: 323770мкм

Цитата:
Ким доведено? Особисто Вами через інтернет? Чи "справжніми експертами"?
Ви можете за 15 хвилин знайти в законодавстві 100500 різноманітних заборон, включно з забороною пісяти у ліфті. В запісяному ліфті люди гинуть? А в незапісяному виживають? А від матюків у громадському місці скільки людей загинуло/вижило?
Це ж дуже цікаво )))
Старый 28.04.2021, 17:38   #2556
AndrewD

AndrewD

Цитата:
Сообщение от AndrewK Посмотреть сообщение
ПДР крутяться навколо засобу підвищеної небезпеки (автомобіля)

А карантинні обмеження виключно навколо ковіднутого зомбостада
Гугліть "ковідіоти"

https://www.google.com/amp/s/www.eur...3891/index.amp
Старый 28.04.2021, 17:44   #2557
soladko

soladko

Так. Всі автори тої статті з Nature що тут приводив рухнули з дуба і можуть свою математику та статистику засунути в дупу.
Старый 28.04.2021, 17:49   #2558
AndrewD

AndrewD

В сучасному світі можна намалювати будь-яку статистику. Ця гілка форуму це доводить беззаперечно. "Ковід то звичайне ГРВІ" (с) Ніяких смертей немає (с)
Старый 28.04.2021, 18:37   #2559
soladko

soladko

Ті автори мали ту саму статистику, завдяки якій в тому числі і ви робите свої висновки щодо небезпечності вірусу. Враховувались дані всієї по суті планети, а не скрізь до статистики таке відношення, як у нас
Старый 28.04.2021, 18:39   #2560
AndrewD

AndrewD

А що каже статистика щодо смертей від нецензурної лайки в громадському місці?
Старый 28.04.2021, 22:43   #2561
AndrewK

AndrewK

Кофідофреніків прошу вдягати підгузок при виході з їхнього помешкання, а то ж вони можуть обісратись у будьякий момент і погіршити епідемічну ситуацію.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 28.04.2021, 22:44   #2562
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Гугліть "ковідіоти"

https://www.google.com/amp/s/www.eur...3891/index.amp
Ковіднуті настільки ідіоти, що власну кличку намагаються на нормальних людей перевести

Ну бо лише ідіоти можуть вимагати від інших "залишатись вдома" декілька років, поливати руки невідомим шмурдяком і чіпляти безглуздий намордник

Последний раз редактировалось AndrewK; 28.04.2021 в 22:46.
AndrewK вне форума  
1 (1)
Старый 29.04.2021, 08:38   #2563
AndrewD

AndrewD

Ваші фантазії розбиваються об факти. Хто яку кличку має і чому, чітко вказано за посиланням )))
Якщо від Вас вимагають роками сидіти вдома - прийміть співчуття )))
Старый 29.04.2021, 11:37   #2564
AndrewD

AndrewD

І не пишіть про карантин так, ніби його всі дотримуються. Те, чого ніхто не дотримується, ніколи працювати не буде.
Старый 29.04.2021, 17:37   #2565
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Ваші фантазії розбиваються об факти. Хто яку кличку має і чому, чітко вказано за посиланням )))
Якщо від Вас вимагають роками сидіти вдома - прийміть співчуття )))
Посилання не догма. А от факти як раз таки очевидні.
Цитата:
І не пишіть про карантин так, ніби його всі дотримуються. Те, чого ніхто не дотримується, ніколи працювати не буде.
Та не в побутовому дотриманні справа. Бізнес страждає, люди недоотримують заробіток, менше тратять, і пішло по колу.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 01.05.2021, 22:20   #2566
AndrewD

AndrewD

Рішення суду фактом і є.
Старый 01.05.2021, 23:28   #2567
AndrewK

AndrewK

Цитата:
Рішення суду фактом і є.
Суть в глобальному застосуванні. От якби вона сказала "от цей конкретний Пітер Кляйн ковідіот", то їй би жопа була
Та там не менше, мені і рішення якогось там суду в принципі мало цікаве. Он ватний суд С.Бардеру звання героя України позбавив в свій час. І що?
Те саме і з переляканими ковідіотами. Вони як були параноїдальними неаднекватами, так і залишились ними. Я в цьому масовому ідіотизмі участі приймати не збираюсь, ходжу куди вважаю за потрібне, податки мінімізую, колотись не буду.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 02.05.2021, 13:54   #2568
_basil_

_basil_

Машина: Ford Fusion 1,4 2010
Длина: 188430мкм
Диаметр: 43мм

"Мінімізація податків" - крадіння коштів у держави. Знаходячи схеми сплачувати якнаймога менше податків, ти зменшуєш фінансування всіх бюджетних статей, в т.ч., армії, школи, лікарні, пенсіонера etc. Тобто, я не розумію, чому Ваші непрацездатні родичі (батьки, дідусі/бабусі, діти) і Ви також, взагалі маєте отримувати якісь державні сервіси.

Так, я розумію, що пересічний ФОП "мінімізує" фігню на загальному рівні корпративних мінімізацій. Але моя думка з цього приводу розповсюджується також на всіх отримувачів "коніертованої" зарплатні в т.ч.
Вважаю, що люди, які не сплачують податки, не мають права користуватись ніякими безкоштовними і соціальними сервісами в цій країні. Тому що за них сплачують ті, хто не займається мінімізацією і отримує зарплатню всю повністю офіційно і прозоро.
І я також розумію, що Вам насрати на мою думку, так само як і мені на Вашу.

Якось так...
_basil_ вне форума  
3 (3)
Старый 02.05.2021, 14:07   #2569
AndrewK

AndrewK

Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга. Прохання вказати що саме я отримую безкоштовно, бо безкоштовної медицини чи освіти я не спостерігаю вже давно, захист від поліції відсутній. Мінімізуючи податкові платежі я сприяю зменшенню фінансування дармоїдів.
Так що в держави я нічого не краду, це власне що держава намагається залізти у мою кишеню.
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 02.05.2021, 16:10   #2570
_basil_

_basil_

Цитата:
Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга.
Просто для розуміння. У нас в державі наразі існує солідарна пенсійна система. Це означає, що всі видатки пенсійного фонду, і на пенсіі в т.ч., відповідно, фінансуються з поточних податків. А Ваші дідусі-бабусі і батьки, в час своєї роботи, фінансували пенсіонерів того часу. І зараз вони не мають своєї заробленої пенсії, яка була б актуальною, якби вони сплачували свої гроші до ПФ за накопичувальною системою. А мають право на нарахування пенсії від держави "пропорційно" своєму вкладу в ПФ в минулі роки. Але в ПФ немає тих грошей, що, як Ви вважаєте, вони заробили. А є ті, що потрапили туди з податків які ПФ отримує зараз. А, якщо хтось з тих, хто зобов'язаний той податок сплачувати, знаходить спосіб цього уникнути, то, відповідно, ПФ коштів недоотримує, і змушений дотуватись в держбюджеті. Який також наповнюється коштом тих, хто податки сплачує.
Я не економіст, це моє бачення ситуації. Якщо мої твердження хибні - був би радий про те дізнатись.
Але, поки що, моє бачення таке - ВСІ державні інституції функціонують завдяки надходженням від податків, мита, акцизів і т.ін. Про "дармоїдів" можу погодитись, але це вже питання контролю розподілу і використання бюджетних коштів. Але початково вони (кошти) мають надходити.
ЯТД.
_basil_ вне форума  
5 (5)
Старый 02.05.2021, 20:49   #2571
vics13

Машина: Slavuta 110308 1.3Si
Длина: 212940мкм
Диаметр: 39мм

Цитата:
Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга. Прохання вказати що саме я отримую безкоштовно, бо безкоштовної медицини чи освіти я не спостерігаю вже давно, захист від поліції відсутній. Мінімізуючи податкові платежі я сприяю зменшенню фінансування дармоїдів.
Так що в держави я нічого не краду, це власне що держава намагається залізти у мою кишеню.
Рідкісна маячня.
2 (2)
Старый 02.05.2021, 20:59   #2572
LegosX

Длина: 5530мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от _basil_ Посмотреть сообщение
Якщо мої твердження хибні - був би радий про те дізнатись.
Не просто "хибні" а дичайше "хибні"!
Хотя до недавнего времени я был почти таких же убеждений.
Для того чтобы ваши твердження для вас же самого разбились в пух и прах у вас уже есть все законные инструменты, но нужно несколько поднапрячь мозги, потратить время, почитать законы, повникать. Может это будет и не просто, выход из матрицы всегда не прост, но от открытий что вокруг происходит вы просто охренеете. Так что, возьмётесь за это?
LegosX вне форума  
1 (1)
Старый 02.05.2021, 21:00   #2573
AndrewK

AndrewK

Це не маячня, а банальна соціальна справедливість. Хоча в тих сумах, що сплачуються, ПФ може задовільнитись з відрахуваннь послуг зв'язку, купівля ТЗ та іншої фігні. А всіляких гандонів держслужби з високими пенсіями я не наймався утримувати.
Скажу більше, мені пофіг як держава викручуватись буде. Я їй нічого не обіцяв. Вона мені ще за попередні податки винна
AndrewK вне форума  
0 (0)
Старый 02.05.2021, 21:09   #2574
_basil_

_basil_

Цитата:
Сообщение от LegosX Посмотреть сообщение
Не просто "хибні" а дичайше "хибні"!
Хотя до недавнего времени я был почти таких же убеждений.
Для того чтобы ваши твердження для вас же самого разбились в пух и прах у вас уже есть все законные инструменты, но нужно несколько поднапрячь мозги, потратить время, почитать законы, повникать. Может это будет и не просто, выход из матрицы всегда не прост, но от открытий что вокруг происходит вы просто охренеете. Так что, возьмётесь за это?
Звісно, я розумію, що Вікіпедія - це не законодавство, але, чомусь, мені здається, що наведені дані відповідають дійсності. Я не проти, якщо Ви дасте посилання на законодавство, що суперечить цій статті

Цитата:
  • Перший рівень — це солідарна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, в якій усі кошти, що перераховуються підприємствами та застрахованими особами до Пенсійного фонду України, одразу ж виплачуються нинішнім пенсіонерам.
  • Другий рівень — накопичувальна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Передбачається, що вона буде введена в дію у 2012 році. Частина обов'язкових пенсійних відрахувань (до 7% від заробітної плати працівника) буде спрямована на персональні рахунки громадян.
_basil_ вне форума  
0 (0)
Старый 02.05.2021, 22:18   #2575
AndrewK

AndrewK

Я, наприклад, не бачу змісту сперечатись. Більше того, я навіть впевнений, що ви все вірно кажете і що нинішній ПФ це чорна діра, що пожирає та переварює наші кошти моментально. Але я вже казав, що мені плювати звідки вони збираються фінансувати свої хотілки? Бо можу повторити
AndrewK вне форума  
0 (0)
Ответ