![]() |
|
Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д. |
![]() |
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
![]() |
#101 |
Длина: 1000мкм
Диаметр: 0мм
|
![]()
Не зовсім згідний з 540 градусами... на 6000 об/хв фаза всасу триває до 20 мсек... а вприск бензину то скільки?...Мені здається, що на низьких обертах можна і зсунути ближче до 540, але з підняттям обертів треда зміщуватись до 360гр... на фазованих ВАЗах наскільки зрозумів то іменно так і зроблено...
Мені фазування обійшлося: датчик фаз2112 - 45 грн + датчик фаз 2111(не використовував, лежить у гаражі) - 45 грн... (бо не знав який варіант вибрати).. розйом датчика 30 грн двохжильний екранований кабель по 2 грн за метр... Токарні роботи я не беру до уваги, бо робив Шурін за"велике спасибі"... І пару тройку вечорів у гаражі по виготовленню кронштейну та установці... На бензині машинка йде добре, а от з газом, ще слід погратися... |
![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Гость
|
![]()
А есть у Вас фотки корпуса и хвостовика? Или чертеж? Какая машина? ЭБУ? Куда подключали массу датчика? Ну вобщем хочется отчет по установке
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
|
![]()
Зробив і на компютері ось є, а як їх на форум закинути...в мене поки не получилось...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Гость
|
![]()
А можете мне кинуть, я тут выложу
|
![]() |
![]() |
#106 |
Гость
|
![]()
Здрасти всем! Примите новичка?
Извините, но всю ветку не осилил. А тема интересная. Немного не понял: 1. Что дает фазированный впрыск? 2. На двигатель МЕМЗ-2477 (1,2i) с тюненым распредвалом его можно поставить? Спасибо. :wink: |
![]() |
![]() |
#107 |
|
![]()
З фазами здається розібрався...але є одне дуже цікаве питання... де в програмі Микас 7.6 таблиця налаштування суміші...щось подібне до того як на Январі 5.1
Граница обеднения смеси... З повагою Микола |
![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Забанен
Длина: 4850мкм
|
![]() Цитата:
ужми фото Paint"том(стд. редактор Винды) до 800х600 и сохрани *.jpg или выкладывай архив *.rar или *.zip, но размером не более 500к |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Забанен
|
![]() Цитата:
А мемз-307 самый первый инжекторный из линейки, поэтому не фазированый http://memz.com.ua/html/product.htm |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Забанен
|
![]() Цитата:
На микас 7.6 график "фаза впрыска" определяет фазу завершения впрыска, а на Январь 5.1 поверхность обороты-расход (или обороты-дроссель, точно не помню...) которая определяет фазу начала впрыска. впрыск должен происходить в момент максимальной скорости потока в коллекторе, для мемза это порядка 450-480 см. рисунок и с нетерпением ждем чертежей... |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Гость
|
![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
|
![]()
Іван, підкажіть...
А фазу вприску на старті не слід змінювати?... Підкажіть де Ви відчерпнули таку цікаву та важливу інформацію... Спасибі, що допомогли з розміщенням фото на сайті... І ще можливо буде корисна інформація... задающий диск має наступні параметри: Зовнішній діаметр - 110 мм внутрішній діаметр - 85 мм Висота полички - 10 мм З повагою Микола |
![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Гость
|
![]()
[quote="IBAH"] Он в стоке фазированый, впрочем как и МЕМЗ-317, от которого скорее всего распред
Спасибо ![]() |
![]() |
![]() |
#114 | |
Забанен
|
![]() Цитата:
Читайте книги по теории ДВС. На сколько я помню у Микаса впрыск на старте попарно-паралельный. значит менять нет смысла. При старте рекомендуется впрыск на закрытый клапан. ВАЗ тот вообще асинхронный. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
|
![]()
По теорії Двигунів внутрішнього згорання траплялися, а от по роботі алгоритму Микас 7.6 ---НІ
|
![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Забанен
|
![]() Цитата:
В АКМ есть контекстная помощь Ctrl-F1 Хорошее описание алгоритмов Январь 5.1 есть в хелпе программы Чиптюнер |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
|
![]()
Сьогоді спробую...на підказку
|
![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Адрес: Волгоград мама, Саратов папа, Владимир брат а Москва сестра родная
Длина: 1880мкм
Диаметр: 35мм
|
![]()
а можно подробнее...
какой сектор удаляеться? и его ориентация относительно ВМТ или распредвала??? Заранее спасибо... |
![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
|
![]()
Я описував (точніше вставляв текст) вище про установку датчика 2112 моделі...
З досвіду можу сказати наступне: 1) закріплюємо задающий диск на шківу розпредвалу; 2) знімаємо металевий захисний кожух ременя; 3) визначаємось з місцем встановлення датчика; 4) виготовляємо з картону шаблон; 5) виготовляємо кронштейн; 6) закріплюємо кожух ременя 7) робимо відповідні отвори в кожусі ременя 8) закріплюємо кронштейн та датчик 9) підключаємо датчик 10) Вносимо зміни в прошивку і КАТАЄМОСЯ… |
![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
|
![]()
я чета вообще не пойму никуя...
какой должен быть сектор формирования сигнала, у 2111 - штифт - это примерно 35-45 градусов у 2112 - 90 градусов...у МеМЗ 317 - ваще 180 градусов... непонятно... |
![]() |
![]() |
![]() |
#121 |
|
![]()
Я робив 90 градусів, закріпив датчик поставив у ВМТ першого циліндра по розпредвалу, відмітив на вінці середину датчика, зняв шків і від відмітки додав по 45 градусів по ходу та проти відмітив та видалив частину гребеня... працює... На фото ж видно...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#122 |
Гость
|
![]()
Думаю правильнее как на 317-ом. Скорее всего это задается в прошивке. Все ИМХО.
ЗЫ Нужно глянуть в прошивке от 2111, 2112 и попрбывать найти от 317-го. |
![]() |
![]() |
#123 |
|
![]()
На 317 стоїть інший контролер Микас 10.3 чи 11
|
![]() |
![]() |
![]() |
#124 | |
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#125 |
|
![]()
Да датчик там ВАЗ 2111, алепринцип його роботи такий же... імпульс проходить коли проходить мимо сегмента... А в 2112 коли на виборці (вирізі)...так здається я десь читав...
|
![]() |
![]() |