PDA

Просмотр полной версии : Какое кино посмотреть? 2 часть

Страницы : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 [17]

Belorus
13.02.2022, 10:58
18 апреля выходит продолжение "Лучше звоните Солу!"
Наконец то!!!
:yahoo:

vics13
13.02.2022, 23:56
Під незрозумілу простудну болячку подивився 3 і 4 сезон "Людини у високому замку". 3-ій - просто понуре гівно. 4-ий - ацьке лайнище приправлене повстанням нігрокомуністів.

А от 2 сезони "Snowpiercer" - навіть дуже добре. Тим, хто полюбляє постапокаліптику зайде. Навіть 3 серії нового третього сезону таки нормальні. Хоча відчуття підказує що далі, ну максимум через 2-3 серії, усе прогнозовано зіллється бо вирішиться останній логічний сюжетний хід. А далі сценарістам тільки жрати гриби залишається.

OL_75
14.02.2022, 00:30
Сериал For All Mankind / «Ради всего человечества» 2019.

For All Mankind – это альтернативная история NASA, в которой Америка проиграла космическую гонку, первым на Луну ступил советский космонавт Алексей Леонов, Вьетнамская война закончилась в 1970 г., а Тед Кеннеди не попал в аварию на острове Чаппаквидик и стал 38-ым президентом США. История, в которой соперничество двух сверхдержав на Луне привело к дальнейшему развитию космических технологий и даже некоторым политическим сдвигам на Земле.

Хорошая рецензия без спойлеров:
https://itc.ua/articles/reczenziya-na-serial-for-all-mankind-radi-vsego-chelovechestva/

redpas
14.02.2022, 09:48
вчера с женой сходил на Пуаро "смерть на Ниле", так как жена без ума от Пуаро.
я не фанат, и не знал сюжет, по этому до конца не знал кто убийца, а вот жена отлавливала не точности, и отсебятину режисёров.
в общем не ох, и не ах, а приятно проведённое время. дома специально не смотрел-бы. а с женой в кинотеатре можно, особенно если это выглядит как одолжение, и внимание. да ещё и за вовыну тысячу!

OL_75
17.02.2022, 21:20
У Фарго будет 5й сезон!!

porsche1984
18.02.2022, 03:54
У Фарго будет 5й сезон!!

Фарго это зачёт!
Сейчас досмотрел йеллоустоун и досматриваю озрак последний сезон по нетфликс

OL_75
19.04.2022, 19:21
Режисер фільму про Бонда «007: Не час помирати» Кері Фукунага став свідком російського обстрілу центру Харкова 17 квітня. Під час війни Кері об'їхав різні міста України — був у Бучі, Запоріжжі. «Я захоплююся Україною, її волею до боротьби, її духом», — пише режисер в Instagram.

https://instagram.com/cary_fukunaga?igshid=YmMyMTA2M2Y=

А ще він знімав 1й сезон Tru detective !
Тре передивитись

OL_75
19.05.2022, 12:10
Зустрічайте 3й сезон!!:
https://youtu.be/Xj2b0swdpX8

Бука
19.05.2022, 13:16
Зустрічайте 3й сезон!!:

блин, нада первый начать смотреть, чишо..;-)

OL_75
19.05.2022, 14:08
блин, нада первый начать смотреть, чишо..;-)

В смислі начать? Люди вже по надцятому разу передивляються! Взагалі, якщо ще ні разу, то я люто рекомендую! Особливо перший.
Доречі, перший сезон ldr я залишив собі на ноутбуці. Ну, тіпа показатєль )))

Володимир
19.05.2022, 15:26
Зустрічайте 3й сезон!!:
https://youtu.be/Xj2b0swdpX8Воно? https://toloka.to/t101307

OL_75
19.05.2022, 17:39
Воно? https://toloka.to/t101307

За посиланням:
"Такої теми чи такого повідомлення не існує"

Гадаю ні, бо реліз тільки завтра.
Але є можливість передивитися попередні 2 сезона, на Толокі присутні.

Володимир
20.05.2022, 09:55
За посиланням:
"Такої теми чи такого повідомлення не існує"

Гадаю ні, бо реліз тільки завтра.
Але є можливість передивитися попередні 2 сезона, на Толокі присутні.В мене відкриває.

Любов, смерть та роботи (Сезон 1) / Love, Death & Robots (Season 1) (2019) WEBDLRip-AVC Ukr/Eng | Sub Ukr/Eng

https://toloka.to/photos/190523191345557335_f0_0.jpg

Жанр: анімація, жахи, фантастика, фентезі, комедія, бойовик, кримінал
Країна: США

Кінокомпанія: Blur Studio, NetFlix
Режисер: Віктор Малдонадо, Альфредо Торрес, Тім Міллер
Актори/ролі озвучують: Скотт Вайт, Нолан Норс, Метью Янг Кінг, Джош Бренер, Еллі Кондрон та інші

Сюжет:
Netflix здивує вас пропонуючи вам серію короткометрівок в якій поєднуються одразу кілька жанрів: фентезі, жахи, наукова фантастика, комедія. Кожна серія - це окрема історія зі своїм неповторним сюжетом. Тут можна побачити теми расизму, проблеми війни, особистих відносин, боротьби за свободу і незалежність, і багато іншого. У замальовках беруть участь найнеймовірніші персонажі. Це і роботи-мисливці за головами, інопланетні почвари, демони, перевертні, і навіть розумні продукти харчування.

https://img.hurtom.com/i/2019/05/LoveDeath..Robots.s01e01.WEBDLRip-AVC.Ukr.Eng.FAELIT.mkv_snapshot_05.28_2019.05.23_1 9.12.38.md.png
https://img.hurtom.com/i/2019/05/LoveDeath..Robots.s01e01.WEBDLRip-AVC.Ukr.Eng.FAELIT.mkv_snapshot_10.06_2019.05.23_1 9.12.45.md.png
https://img.hurtom.com/i/2019/05/LoveDeath..Robots.s01e03.WEBDLRip-AVC.Ukr.Eng.FAELIT.mkv_snapshot_10.31_2019.05.23_1 9.13.09.md.png

OL_75
20.05.2022, 11:04
Це перший сезон.

OL_75
27.05.2022, 12:13
Зустрічайте 3й сезон!!:

(

Подивися, крім останньої серії, але на враження гадаю не вплине .
Крч це шляпа. :(

AndrewD
27.05.2022, 13:19
Тобто, виключень з теорії, що сезонність - це шлях в гімно, не сталося?

OL_75
27.05.2022, 13:38
Тобто, виключень з теорії, що сезонність - це шлях в гімно, не сталося?

Я противник такої теорії ). Тільки гімно - це шлях до гімна . Якщо ідея себе вичерпала, а автори не знають як зупинитися це проблема авторів, і вона існує. Якщо ідея є і автори знають як її втілити, то кількість сезонів це тільки плюс. Breaking Bad- 5 сезонів, 62 епізоди! , The Wire - 5 сезонів здається по 12 епізодів! Як на підтвердження скажу що паралельно додивився 7м епізодів 6го сезону "Bitter call Soul" , ну шедевр!

Petro
27.05.2022, 14:28
Я противник такої теорії ). Тільки гімно - це шлях до гімна . Якщо ідея себе вичерпала, а автори не знають як зупинитися це проблема авторів, і вона існує. Якщо ідея є і автори знають як її втілити, то кількість сезонів це тільки плюс. Breaking Bad- 5 сезонів, 62 епізоди! , The Wire - 5 сезонів здається по 12 епізодів! Як на підтвердження скажу що паралельно додивився 7м епізодів 6го сезону "Bitter call Soul" , ну шедевр!

Так?? А я думав це проблема гладяча. Коли дивишся 2 сезони, та навіть 5 сезонів і норм, а потім автори видихаються і замість того щоб зупинитись продукують ще сезон-два, але вже лайна. І ти дивишся серію за серією лайно бо ж попередні 5 сезонів і ось-ось почнеться все цікаве. А воно не починається і не починається. Автори своє бабло взяли. А глядач потратив купу часу і зіпсував собі враження від серіалу в цілому, разом з попередніми серіями.

AndrewD
27.05.2022, 14:57
Я "Breaking Bad" перестав дивитись у середині третього сезону.
Як на мене, планка тримається максимум два сезони.

Але не втрачаю надії

_basil_
28.05.2022, 00:13

Але не втрачаю надії
100500 разів читав що серіал - майже шедевр, але я вже втретє не можу додивитись першу серію першого сезону. Як раз пару днів тому почав.
А про Сола - наскільки зрозумів, з цим пов'язано, без нього починати дивитись не варто?

OL_75
28.05.2022, 08:52
100500 разів читав що серіал - майже шедевр, але я вже втретє не можу додивитись першу серію першого сезону. Як раз пару днів тому почав.
А про Сола - наскільки зрозумів, з цим пов'язано, без нього починати дивитись не варто?

Майже??? Тоді покажіть мені шедевр)))

Якраз навпаки. В Солу розповідається про події які передували історії Волтера Вайта. Можна дивитися, так навіть краще.

OL_75
28.05.2022, 09:27
Так?? А я думав це проблема гладяча. Коли дивишся 2 сезони, та навіть 5 сезонів і норм, а потім автори видихаються і замість того щоб зупинитись продукують ще сезон-два, але вже лайна. І ти дивишся серію за серією лайно бо ж попередні 5 сезонів і ось-ось почнеться все цікаве. А воно не починається і не починається. Автори своє бабло взяли. А глядач потратив купу часу і зіпсував собі враження від серіалу в цілому, разом з попередніми серіями.

Ну не знаю, для мене не проблема. Це все питання смаку і сприйняття. Я не страдаю задротством додивитися обов'язково всі 128 сезонів! Якщо мені зовсім не йде, просто перестаю дивитися, єдине що стараюсь "закрити" сезон. Так з 8ми сезонів Хоумленда я дивився здається 6. Покинув бо рівень почав падати. Але ж 5ть сезонів це просто вогінь! Козирків дивився два, Експансії три. А є просто випадки коли рівень падає відповідно до попередніх сезонів, але це все ще дуже якісне кіно! Як Очень странньіє дєла.
Тобто все дуже індивідуально.

OL_75
28.05.2022, 09:43

Але не втрачаю надії

Поражає таке дещо зверхнє ставлення до індустрії серіалів в 2022 році))).

Та можна взагалі тільки повний метр дивитися. Я раніше так і робив. А всі серіали для мене були "милом" хз чому, бо я ж їх не дивився). Дякувати кукнічу який колись на ГФ зробив тему про ББ .
З тих пір дивлюсь, отримую задоволення, шкодую що не почав раніше, бо час не надолужити.

AndrewD
28.05.2022, 10:50
Я не проти серіалів. Навіть за. Я он Пуаро дивлюся часто ))))
Я веду мову про "десятисезонні" творіння )))

vics13
28.05.2022, 11:01
подивився "Вторгнення" від Єппл.
Нудна, розтягнута жуйка. На сезон пішов місяць для перегляду і то через те дивився що коли сидиш в повній інформаційній ізоляції коли немає ні інтернету ні моб. зв"язку треба чимось час забивати. Кароч толерантна, мультикультуральна юрі-лажа.

OL_75
28.05.2022, 12:02
Я не проти серіалів. Навіть за. Я он Пуаро дивлюся часто ))))
Я веду мову про "десятисезонні" творіння )))

Це нагадує мен як колись був тут діалог зі Сповеном . Він сказав що Гра престолів це фігня, але він її не дивився і не планує! )))). Це при тому що він має смак в кіно і по його наводкі я дивився гарні фільми.
Як таке можливо я до сих пір не стягую )))

OL_75
28.05.2022, 12:15
...А є просто випадки коли рівень падає відповідно до попередніх сезонів, але це все ще дуже якісне кіно! Як Очень странньіє дєла.
....

Пхаха! Тільки згадав, а Нетфлікс викотив 4й сезон!!!

https://novy.tv/ru/g-space/showbiznes/2022/05/28/dyvni-dyva-4-vyjshla-persha-chastyna-sezonu-podrobyczi/#

AndrewD
28.05.2022, 21:41
Це нагадує мен як колись був тут діалог зі Сповеном . Він сказав що Гра престолів це фігня, але він її не дивився і не планує! )))). Це при тому що він має смак в кіно і по його наводкі я дивився гарні фільми.
Як таке можливо я до сих пір не стягую )))

Гра Престолів специфічний серіал. Якщо не подобаються середньовічні часи з вкрапленнями містики і фентезі, то дивитися важко. Я таке люблю, але навіть я в останніх сезонах трохи перемотував діалоги.
А мене особисто здивувала дружина, котра разом зі мною дивилася "Долину Сліз" і сказала, що бомбезний серіал. Хоча, вона безмежно далека від воєн і ізраільтян з арабами )))

OL_75
28.05.2022, 23:37
Гра Престолів специфічний серіал. Якщо не подобаються середньовічні часи з вкрапленнями містики і фентезі, то дивитися важко. Я таке люблю, але навіть я в останніх сезонах трохи перемотував діалоги.
А мене особисто здивувала дружина, котра разом зі мною дивилася "Долину Сліз" і сказала, що бомбезний серіал. Хоча, вона безмежно далека від воєн і ізраільтян з арабами )))

Ну, я привів приклад в контексті того що людина навіть не бачивши зробила висновок. В даному випадку негативний, але якщоб позитивний це теж було б дивно)))

Все питання смаку. Ось я Долину Сліз не дивився. Планував ,але закинув на далеке колись. Після того як подивився Фауду і вона виявилася значно нижче моїх очікувань. Хоча в інеті дуже багато захоплень у відгуках, і ти рекомендував пам'ятаю. Не те щоб поганий серіал - міцний середняк. Але проти того ж Хомленда і Бюро взагалі не вгадує. як на мене. Один сезон - норм. А далі - може колись.

AndrewD
28.05.2022, 23:48
Ну, тут на любителя. Бюро то казочка "по мотивах", а Фауда - реалістичний твір, де всі актори були діючими співробітниками ізраільських спецпідрозділів.
Тому для мене всі ці "Бюро" - аналог Джеймсабонда, якого я сприймав лише в підлітковому віці.

Тут, кому що більш до вподоби

OL_75
29.05.2022, 00:20
....а Фауда - реалістичний твір, де всі актори були діючими співробітниками ізраільських спецпідрозділів.
....

Власне це подається як капець досягнення цього проекту! З точки зору розвитку акторського мистецтва серед бувших співробітників спецслужб окремо взятої країни може і так, але з точки зору художньої цінності фільму це не працюе. Бо не грає Ліор Раз як Деміен Льюіс чи Метью Касовіц. Навіть як Олексій Горбунов не грає.

AndrewD
29.05.2022, 10:51
Тому що, будь який реалістичний фільм, навіть не про війну, не може бути "художнім". Це кров, піт і лайно. Тому, реалістичні фільми дивиться дуже обмежена кількість осіб.
У часи своєї спортивної юності, я не любив кіно з вандамом, а дивився бойовики з акторами, які або були колись спортсменами (військовими), або суміщали професії актора і спортсмена. Але, для пересічного глядача це було "некрасиво". А от стрибки з розворотами Вандама (який серйозно займався балетом) заходили на ура.

Це я не до того, що у всі фільми треба пхати максимальну реалістичність, а до того, що на кожний товар є свій покупець.

redpas
29.05.2022, 13:57
Очень интересно, а чего достиг Ван Дамм в балете, которым он серьёзно занимался? А то его походы в кружок юных каратистов принесли ему чёрный пояс по карате, по одному стилю, из пяти, которые изучал Ван Дамм. Потом он стал чемпионом по бодибилдингу, и только после этого попал в кино. Но все знают - он балерина, а вот брутальный бывший морской пехотинец Стивен Сигал- вообще ничего не достиг в спорте. Да и в армии не был даже на экскурсии. Но в кадре смотрится отлично.

Gromik
29.05.2022, 18:37
, а вот брутальный бывший морской пехотинец Стивен Сига. Но в кадре смотрится отлично.

этот сигал, имеет москальское гражданство, так шо про него кино не смотрю :)

AndrewD
29.05.2022, 22:55
Сігал має зріст і фізуху. А казки про спіцназ, то для школярів ))) З вандамом те ж саме )))
У переважної кількості героїв бойовиків біографії і регалії не мають нічого спільного з реальністю ))

OL_75
09.07.2022, 21:47
«Мюнхен: На пороге войны" 2021.
Очень советую. Ещё бы хотелось устроить групповой сеанс просмотра этого фильма лидерам стран Европы...

AndrewD
10.07.2022, 10:46
"Все скрізь і одразу" - прикольний веселий фільм, але, як на мене, дуже затягнутий.

GAS
12.07.2022, 17:49
"Все скрізь і одразу" - прикольний веселий фільм, але, як на мене, дуже затягнутий.

Тільки вчора подивився. Брєд, але дійсно прикольний)

Володимир
11.08.2022, 15:59
Список смертників (Сезон 1) / The Terminal List (Season 1) (2022) WEBRip-AVC Ukr/Eng
https://toloka.to/t660075
https://img.hurtom.com/i/2022/07/The-Terminal-List-UKR.md.jpg

Сюжет:
Взвод морпіха Джеймса Ріса при виконанні таємної операції потрапив у засідку і був знищений. Рис — єдиний, хто вижив, — повертається додому з суперечливими спогадами про те, що сталося, а наступні події змушують його взятися за власне розслідування і повірити в існування таємної змови навколо спецоперації, що провалилася.

romuald
11.08.2022, 20:37
Ніяк не викрою часу щоб подивитись "Позивний Бандерас"...

redpas
12.08.2022, 09:02
Ніяк не викрою часу щоб подивитись "Позивний Бандерас"...

ну, как по мне, фильм наивный наглухо, но бабам заходит. саме тому, перегляд без другої половини- марно згаяний час. ну, можливо ще дітям зайде. але на мій погляд, для сімейного перегляду- "наші котики" значно ліпше.

OL_75
12.08.2022, 09:23
15.08. выходит последняя серия 6-го сезона "Лучше звоните Солу!" Заканчивается ещё один шедевр...
Наверное начну пересматривать "Во все тяжкие".

_basil_
16.08.2022, 15:51
15.08. выходит последняя серия 6-го сезона "Лучше звоните Солу!" Заканчивается ещё один шедевр...
Наверное начну пересматривать "Во все тяжкие".
Так блять...
Поясніть, плз, хронологічний або сенсовий зв'язок цих двох шидеврів. Бо я подивився перший сезон "Пуститися берега", тоді тут і ще десь сказали, що краще спочатку дивитись "Сола". Подивився чотири сезона "Сола". Не враховуючи пари кримінальних елементів, такого зв'язку, щоб от прямо "зразу Сол, потім ВВ" - не побачив взагалі.
Тепер з'ясовується, що ВВ вже закінчений, а Сол ще ні. Я патірялса...:(

redpas
16.08.2022, 16:11
Краще спочатку ВВ. Але це не дуже принципово.

OL_75
16.08.2022, 19:48
Так блять...
Поясніть, плз, хронологічний або сенсовий зв'язок цих двох шидеврів. Бо я подивився перший сезон "Пуститися берега", тоді тут і ще десь сказали, що краще спочатку дивитись "Сола". Подивився чотири сезона "Сола". Не враховуючи пари кримінальних елементів, такого зв'язку, щоб от прямо "зразу Сол, потім ВВ" - не побачив взагалі.
Тепер з'ясовується, що ВВ вже закінчений, а Сол ще ні. Я патірялса...:(

Я б мабуть додивився Сола. Зараз це здається оптимальний варіант, бо історія Сола вже закінчена. Вчора останній епізод. А в ВВ ви ще не зустріли цього героя ).

Місяць тому я б рекомендував спершу ВВ, тому що у Сола не було фінального сезону, який сенс дивитись п'ять сезонів Сола, потім весь ВВ, а потім чекати фінальний Сола? Тому до останнього часу загалом рекомендували послідовність ВВ > Сол.

А взагалі погоджуюсь з редпасом - це не надто принципово.

OL_75
16.08.2022, 21:42
Крч))).
Це ви задали задачку ))). Я тут цілу годину займаючись справами сушив голову)).
Підтверджую свою думку, спершу Сол, потім ВВ. Так крім збереження ходу розвитку подій ви ще отримуєте кілька бонусів - пасхалочок, відповідей на питання і неясності що можливо виникнуть під час перегляду ВВ, а саме (тут без спойлерів):
1. Хто такий Майк, чому працює на Гаса. І це дуже круто, бо після ВВ фанати просили приквел - історію Майка, персонаж всім що називається зайшов. І історія про Сола, насправді це історія про Сола і Майка .
2. Буде ясно чому Гектор Саламанка у інвалідному візку.
3. Як з'явилася лабораторія.
4. Хто такий Лало.
5. Крейзі 8. Виявляється у нього є історія!
6. Чому Сол Гудман? У ВВ ми знаємо що це не справжнє ім'я, але чому?

Є ще кілька моментів, але там спойлери.

Зі. Не можна не відмітити продуманість сценаріїв обох серіалів. Неймовірно, як їх зуміли переплести враховуючи те що Сола почали знімати набагато пізніше за ВВ.

redpas
17.08.2022, 07:03
Крч))).
Це ви задали задачку ))). Я тут цілу годину займаючись справами сушив голову)).
Підтверджую свою думку, спершу Сол, потім ВВ. Так крім збереження ходу розвитку подій ви ще отримуєте кілька бонусів - пасхалочок, відповідей на питання і неясності що можливо виникнуть під час перегляду ВВ, а саме (тут без спойлерів):
1. Хто такий Майк, чому працює на Гаса. І це дуже круто, бо після ВВ фанати просили приквел - історію Майка, персонаж всім що називається зайшов. І історія про Сола, насправді це історія про Сола і Майка .
2. Буде ясно чому Гектор Саламанка у інвалідному візку.
3. Як з'явилася лабораторія.
4. Хто такий Лало.
5. Крейзі 8. Виявляється у нього є історія!
6. Чому Сол Гудман? У ВВ ми знаємо що це не справжнє ім'я, але чому?

Є ще кілька моментів, але там спойлери.

Зі. Не можна не відмітити продуманість сценаріїв обох серіалів. Неймовірно, як їх зуміли переплести враховуючи те що Сола почали знімати набагато пізніше за ВВ.

Это вообще не аргумент, точнее даже наоборот. Вас послушать- так и Конан Дойл то-же говно, а не писатель. Потому как у него всё через жопу. А должно всё начинаться с биографий каждого героя, потом самого преступления, и только в конце наблюдать за бестолковыми действиями сыщика, ведь и так всё понятно!
По этому нет. Не зря всё сделано в такой последовательности. Это и создаёт ту самую неповторимую атмосферу загадочности и таинственности.

Ну вот представь- ты всё знаешь про Майка, и как он тогда смотрится в кадре? Да никак. Банально. А когда не знаешь- то он просто невероятен.
И про остальных персонажей та же херня.

OL_75
17.08.2022, 09:31
Я думаю что этот вопрос будет предметом многих виртуальных битв в среде почитателей обоих сериалов))). И каждый будет иметь свои аргументы. Такое уже было в кинематографе. Яркий пример - сага Звёздные войны. Там же такой винигрет наснимали что мама дорогая! В сети куча запросов, типа а как это вообще смотреть??? Ну и там среди фанатов два больших течения, одни за то чтобы смотреть в порядке выхода частей в прокат, другие за то чтобы смотреть в порядке развития событий сюжета! Так что ничего не ново)).
Что касается Сола и ВВ, то кмк авторы снимая приквел сознательно подразумевали возможность именно такого порядка просмотра, в Соле раскрыто очень много моментов имеющих неясности и недосказанность в ВВ, при чем не допущено никаких спойлеров!

Ну, и есть ещё один момент. Последняя серия ВВ вышла почти 10 лет назад. Все кто собирался посмотреть, те уже видели ВВ, так что для большинства этот дискусс вообще не актуален.

redpas
17.08.2022, 09:46
Именно по этому, я и написал- не дуже принципово. Сериалы довольно самодостаточны. Однако, если смотреть сначала Сола, то ВВ теряет львиную долю интриги. Тот же персонаж Майк должен раскрываться в определённой последовательности. Сначала мы должны увидеть его способности, потом источник его способностей, личные качества, и только тогда складывается полный портрет. Если в обратной последовательности смотреть- то персонаж становится просто банальным.

Володимир
26.10.2022, 11:25
Краще спочатку ВВ. Але це не дуже принципово.А що це за фільм ВВ? бо сола вже подивився.

OL_75
26.10.2022, 11:58
А що це за фільм ВВ? бо сола вже подивився.

Це скорочення від Breaking Bad

, В нашому варіанті це той самий Пуститися берега
https://uk.m.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D1%83%D1%81%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B8%D1%81%D 1%8F_%D0%B1%D0%B5%D1%80%D0%B5%D0%B3%D0%B0

Володимир
27.10.2022, 08:37
В першій половині серіалу не зовсім зрозуміла справжня суть подій що відбуваються, потім таємниці відкриваються.

Відгомін / Echoes (2022)
https://toloka.to/photos/22082108320667874_f0_0.jpg
Сюжет:
Ідентичні близнючки Лені й Джина з дитинства таємно міняються місцями. Коли одна із сестер зникає, їхні життя починають руйнуватися на очах.

Володимир
27.10.2022, 08:39
Для любителів гри престолів.

Дім дракона (Сезон 1) / House of the Dragon (Season 1) (2022)
https://toloka.to/photos/2208240822441110234_f0_0.jpg
Сюжет:
Король Візеріс сидить на Залізному Троні, і його сходження не обійшлося без суперечок. Але коли трапляється трагедія, він змушений вибрати спадкоємця: свого непокірного брата Деймона або доньку Рейніру. Його рішення призвело до серйозних розбіжностей між друзями та членами родини, і питання про те, хто буде правити королівством, остаточно не вирішене.

Petro
27.10.2022, 13:29
Для любителів гри престолів.

Дім дракона (Сезон 1) / House of the Dragon (Season 1) (2022)
https://toloka.to/photos/2208240822441110234_f0_0.jpg

Більше 5 серій подивитись не зміг. Нудятіна рідкісна. Кажуть другий сезон має бути про війну в семи королівствах

OL_75
27.10.2022, 22:59
Більше 5 серій подивитись не зміг. Нудятіна рідкісна. Кажуть другий сезон має бути про війну в семи королівствах
Я ще не дивився, але кілька разів читав що з 6ї серії починається цікавіше )

Володимир
15.11.2022, 16:19
Подивився сола, і подивився пуститися берега. Мій висновок, спочатку потрібно дивитись пуститися берега, потім сола, бо, коли дивишся пуститися берега, то серіал цілісний, всі події відбуваються в ньому. А коли дивишся сола, то серіал розрахований що глядач вже дивився пуститися берега, багато запитань, починаючи з перших кадрів першої серії кожного сезону, що за дядько в кепці торгує пиріжками, а перед останнім сезоном взагалі прірва.

OL_75
19.11.2022, 20:50
Подивився сола, і подивився пуститися берега. Мій висновок, спочатку потрібно дивитись пуститися берега, потім сола, бо, коли дивишся пуститися берега, то серіал цілісний, всі події відбуваються в ньому. А коли дивишся сола, то серіал розрахований що глядач вже дивився пуститися берега, багато запитань, починаючи з перших кадрів першої серії кожного сезону, що за дядько в кепці торгує пиріжками, а перед останнім сезоном взагалі прірва.

Ну... Звісно що переважна більшість глядачів вже подивилась ВВ , тому саме такий порядок перегляду поки що збережеться відсотків на 95... Я ж і сам дивився в такому порядку). Але я все одно не згоден що це безальтернативно.
Як же пояснити...
В Солу чорно-білі флешбеки на початку серій і справді виглядають дивно і дещо не зрозуміло . Тих хто вже дивився ВВ це напружує, (особливо останній сезон, повністю згоден) бо ти постійно вимушений сортувати в голові події, що коли було по хронології...
Але на мій погляд так і було задумано авторами серіалу. Уявіть що Сола дивиться людина яка не дивилася ВВ! Вона уявлення не має про те що в майбутньому сюжета! Ч/б флешбеки на початку серій їй не зрозумілі взагалі, але це просто сюжет. І от уявіть що додивившись Сола, людина з вантажем незрозумілих подій починає дивитись ВВ. І тільки дійшовши до кінця серіалу вона отримує відповідь - про що були ті вставки в Солі!!! І це своєрідний бонус для уважних глядачів! Такий собі Вау- ефект!
Здається в цьому і була задумка ))

Володимир
20.11.2022, 12:00
Я дивився спочатку сола, а потім вв, мій висновок, що спочатку потрібно дивитись вв, а потім сола.

OL_75
20.11.2022, 12:20
Ок.

шустрый
15.12.2022, 23:22
Подпишусь

Petro
19.12.2022, 19:27
Хто там Йелоустоун пропонував? Як його краще дивитись 1883, 1923, а тоді вже власне Йелоустоун чи спочатку його, а вже потім цифри:-D

_basil_
19.12.2022, 20:12
Хто там Йелоустоун пропонував? Як його краще дивитись 1883, 1923, а тоді вже власне Йелоустоун чи спочатку його, а вже потім цифри:-D
1923 ще не дивився
1883 при перегляді просто тримаєш в голові, що вони "історично пов'язані", явних відсилань між власне Йеллоустоуном і 1883 я не вловив, в кр.разі, якщо вони там і є.
Тобто, розумієш, що це про те, як власне починалась "імперія Даттонів", але не так, як в ВВ з Солом, де ті самі обличчя.
1883 більше як вестерн.
Йеллоустоун - практично сучасність. В 5 сезоні за 2022рік йдеться.
Але щось кілька серій 5 сезону подивився - хз, не можу сконцентруватись, чи не знаю що.

Володимир
20.12.2022, 12:18
Рекомендую до перегляду "Загублена куля", сужет можливо в стилі форсажу, але фільм сподобався, підозрюю що з часом має вийти ще одна частина.

Загублена куля / Balle perdue (2020) WEB-DLRip-AVC Ukr/Fre | sub Ukr/Eng

https://toloka.to/photos/2210032018512760_f0_0.jpg
https://toloka.to/t662307
Сюжет:
Звинувачений у вбивстві геніальний механік із кримінальним минулим мусить вистежити зниклу автівку, бо в ній знаходиться єдиний доказ його непричетності — загублена куля.

Загублена куля 2 / Balle perdue 2 (2022) WEB-DLRip-AVC Ukr/Fra | Sub Ukr/Eng
https://img.hurtom.com/i/2022/11/cover025bdbae1fd7c8e9.md.jpg
https://toloka.to/t663100
Сюжет:
Очистивши своє ім’я, геніальний механік Ліно прагне лише одного: помститися продажним поліцейським, які вбили його брата й наставника.

OL_75
20.12.2022, 22:17
Світ дикого заходу. 4-й сезон.
Краще ніж третій, але з першим та навіть другим і поряд не лежав. Шоуранерам треба набратись мужності і зупинитись. Але ніт, фінал натякає на п'ятий...

AndrewK
20.12.2022, 22:36
Світ дикого заходу. 4-й сезон.
Краще ніж третій, але з першим та навіть другим і поряд не лежав. Шоуранерам треба набратись мужності і зупинитись. Але ніт, фінал натякає на п'ятий...
Теж дивився, дійсно, краще ніж третій. Третій це була люта дич

_basil_
21.12.2022, 20:21
del

OL_75
21.12.2022, 22:20
Зараз, або коли?
Зібрався я тут дивитися " Клан Сопрано"... Не треба ржати, знаю що всі вже дивились сто років тому))).
Питання - який переклад? Напевно що адекватного українського не існує за терміном давності. Гобліна не пропонувати. Є переклад від Сербіна, дивлюся в цю сторону. Але там багато різних, може хто щось порекомендує...

Володимир
09.01.2023, 12:41
Серіал в стилі серіалу "Друзі".

Теорія великого вибуху
https://toloka.to/t589155

https://img.hurtom.com/i/2021/12/The-Big-Bang-Theory-200788cf444364378ad8.md.png

Жанр: комедія
Країна: США
Сюжет:
Леонард і Шелдон — блискучі фізики, розумники, що знаються на тому, як "працює всесвіт". Але геніальність ані трішечки не допомагає їм у спілкуванні з людьми, особливо жінками. Шелдон взагалі вважає, що чоловіки та жінки належать до різних біологічних видів. Але для Леонарда все змінюється з появою нової сусідки — білявки Пенні.

Друзі геніїв не менш дивакуваті. Воловіц живе зі своєю мамою та стверджує, що насправді це вона з ним живе. Вдає з себе дамського улюбленця, систематично застосовуючи сумнівні поради по знайомству з дівчатами. Раджеш Кутрапалі приймає ліки для подолання патологічної скромності, але все одно втрачає дар мови при появі жінок.

Персонажі серіала відрізняються неабиякими розумовими здібностями, мають свої "фішки" та звички. Коло друзів поступово змінюється, а життя підкидає все більше теорем і парадоксів...

OL_75
10.01.2023, 19:14
Сюжет немає сенсу обговорювати, він в принципі є і нагадує першу частину.
Напевно всі чекали на спецефекти, пам'ятаючи перший фільм. І очікування не підвели!!! Тим більше дивно, що сталося це чз 13 років після прем'єри! Здавалося до всього можна звикнути, але ні, світ пандорської Полінезії дійсно вразив!
Дивись обов'язково в 3д! У кого є можливість - у Аймакс.

_basil_
11.01.2023, 22:47
Коли з'явиться на торентах, доведеться знімати старий гнусмас з полиці, щоб 3д подивитись. Чомусь нових моделей з цим функціоналом не знайшов. в кр.разі, щоб не за всі гроші всесвіту

Володимир
12.01.2023, 09:45
На торентах є, https://toloka.to/t664105 https://toloka.to/t664111 але в якості TS, тобто знято в кінотеатрі. В коментах вражені тільки графікою а не сюжетом.

OL_75
12.01.2023, 12:32
Коли з'явиться на торентах, доведеться знімати старий гнусмас з полиці, щоб 3д подивитись. Чомусь нових моделей з цим функціоналом не знайшов. в кр.разі, щоб не за всі гроші всесвіту

прийшло розуміння того що 3д (+звук ) це історія для кінотеатрів.

_basil_
12.01.2023, 19:29
прийшло розуміння того що 3д (+звук ) це історія для кінотеатрів.
Їздити в ці ваші Києви для подивитись кіно - ну таке. Тим більше в теперішній ситуації. Я нормально на 40" зі стереозвуком дивився першого Аватара і отримав неабиякі враження. Так, є розуміння, що в кінотеатрі це було б ще крутіше. Але... Також дивився його ж в звичайному режимі FullHD - теж гарно, але таки тримірності не вистачає.
Колєга з минулого місця роботи зробив вдома кінозал. Що за телєк - вже не пам'ятаю, але ресівер, 5.1, всє дєла. Думаю, там би щось сучасне овер55" було б норм для 3Д.

OL_75
14.01.2023, 00:50
Я ж не проти. Просто кажу чому 3Д не стало таким вже масовим явищем. Ті кому цікаво мати таку систему вдома і хто готовий витрачати на це гроші роблять це. Для інших достатньо раз на місяць (рік) сходити до кінотеатру.

Володимир
24.01.2023, 17:23
Венздей / Wednesday
https://toloka.to/t663357

https://toloka.to/photos/221125001709217468_f0_0.jpg

Сюжет:
«Венздей» — це сповнена таємниць і надприродних явищ історія про роки навчання Венздей Аддамс в академії Невермор. Клац-клац.

OL_75
24.01.2023, 20:33
Враження?

Володимир
25.01.2023, 10:36
Враження?Дуже позитивні, навіть жінці з перших хвилин сподобався.

AndrewD
25.01.2023, 22:24
Нам з дружиною теж дуже сподобався. Подивились на одному диханні )

Володимир
26.01.2023, 09:55
Нам з дружиною теж дуже сподобався. Подивились на одному диханні )Аналогічно, жодної серії не проспав, я аж здивувався що дружині з перших хвилин серіал сподобався.

_basil_
14.02.2023, 22:11
Почав дивитись Вавілон (https://rezka.ag/films/drama/53968-vavilon-2022.html) в укр. озвучці HDRezka.
Треш, угар і содомія.
Не знаю, що там далі, але 40хв, що я вже подивився, дозволяють рекомендувати.
:)

AndrewK
14.02.2023, 22:49
О, дякую

Можу порекомендувати також "Вавілон-Берлін"
Там треш, угар і содомія підняті на значно вищий рівень
https://static.hdrezka.ac/i/2022/9/24/acbaa426fc1c4lw68e97h.jpg
https://rezka.ag/series/drama/25995-vavilon-berlin-2017.html

OL_75
30.03.2023, 11:33
"Гравець".
1992.

Володимир
30.03.2023, 11:35
оп Ґан: Меверік / Top Gun: Maverick (2022)
https://toloka.to/t661323
Сюжет:
Дія фільму відбувається через 36 років після подій у першому фільмі. Легендарний Пітер Мітчел вирішує попрацювати новим льотним інструктором Топ Ґан, де також навчається Бредлі "Задира" Бредшоу, син Ніка "Гусака" Бредшоу, який прагне стати льотчиком як його батько.
https://toloka.to/photos/22082312184967874_f0_0.jpg

_basil_
30.03.2023, 20:28
Життя Девіда Гейла (2003)

OL_75
31.03.2023, 09:20
Життя Девіда Гейла (2003)

Алан Паркер - топ!

Рекомендую ще один його фільм:
"Міссісіпі у вогні" , шість номінацій на Оскар, здається Хекмен отримав статуетку за кращу чоловічу роль.

https://rezka.ag/films/thriller/4873-missisipi-v-ogne-1988.html

ЗІ. А взагалі кіно кінця десятих - початку двадцятих років імхо знаходяться в кризі відсутності ідей і в полоні погоні за спец ефектами загальний марвел затягнувся. На цьому фоні фільми 90х-00х виглядають ще потужніше.

SergS
31.03.2023, 10:06
Мне Вавилон (2022) с Марго Робби и Бредом Питом вполне зашел.

_basil_
31.03.2023, 20:18
Мне Вавилон (2022) с Марго Робби и Бредом Питом вполне зашел.
Я трошки вище (https://forum.tavria.org.ua/showpost.php?p=3833440&postcount=4080) про нього теж писав

_basil_
31.03.2023, 21:19
Подивився "Чоловік на ім'я Отто". Потім мені сказали, що це друга екранізація одного роману. Перша - "Друге життя Уве". Подивився і його, для порівняння.
В принципі, обидва фільми гарні, як на мене, але мені більше сподобався з Генксом.
Зразу думав, що американці намутили з сучасною толерастією, але шведський фільм приблизно на такому самому рівні.

OL_75
23.04.2023, 15:16
Хтось дивився?
https://youtu.be/Euy4Yu6B3nU