ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > ГБО

ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 08.01.2015, 19:09   #31
Buzyan

Buzyan

Машина: Славута инж гбо-1БРС/техно-тюнинг
Длина: 64640мкм
Диаметр: 37мм
Отправить сообщение для Buzyan с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от Logos Посмотреть сообщение
Дякую за відповідь,в мене по місту десь так як увас виходить, мій редуктор пройшов 5000 пробігу, розбирати поки що нагальної причини немає, коли розберу, обовязково поміряю діаметри і відпишу, скажу чесно сам люблю поексперементувати, мої експперементи зводилися в основному до кручення регуліровочних вінтів, і їзди на двигуні при різних температурах прогріву редуктора(чим менше прогрітий редуктор тим більший розхід газу причому різниця дуже суттєва!!!),про результат ви вже знаєте, якщо вам вдасться знизити розхід без втрат в тязі , пишіть цікаво знати яким чином. Але мене особисто цікавить УОЗ, а точніше якби обмудрити розподільник щоб давав правильне випередження зажигання для газової суміші, тоді б машинка стала жвавішою(адже кути випередження зажигання для бензину і газу майже на всіх режимах роботи двигуна різні), економнішою, для інжектора все просто поставив варіатор для УОЗ підправив прошивочку і катайся, а ось трамплер такого не дозволяє, а на мою думку 5-10% в економічності двигуна це додало б однозначно, тому що іскроутворення в потрібний момент грає не маловажливе значення, та й на ГБЦ булоб менше навантаження.
А вы шо незнаете шо такое МПСЗ? Вам нужно к этому человеку-
Цитата:
СБорисов

Я МПСЗ наделал достаточно и сейчас одну собираю
И по врезкам с ним пообщаетесь. Станислав эксперементировал с гбо и хорошо у его получалось. Тем более практик работат на сто.

Последний раз редактировалось Buzyan; 08.01.2015 в 19:12.
Buzyan вне форума   Ответить с цитированием