![]() |
|
|||||||
| ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация. |
|
|
Опции темы | Поиск в этой теме | Опции просмотра |
|
|
#29 |
|
Машина: Славута
Длина: 920мкм
Диаметр: 0мм
|
Дякую за відповідь,в мене по місту десь так як увас виходить, мій редуктор пройшов 5000 пробігу, розбирати поки що нагальної причини немає, коли розберу, обовязково поміряю діаметри і відпишу, скажу чесно сам люблю поексперементувати, мої експперементи зводилися в основному до кручення регуліровочних вінтів, і їзди на двигуні при різних температурах прогріву редуктора(чим менше прогрітий редуктор тим більший розхід газу причому різниця дуже суттєва!!!),про результат ви вже знаєте, якщо вам вдасться знизити розхід без втрат в тязі , пишіть цікаво знати яким чином. Але мене особисто цікавить УОЗ, а точніше якби обмудрити розподільник щоб давав правильне випередження зажигання для газової суміші, тоді б машинка стала жвавішою(адже кути випередження зажигання для бензину і газу майже на всіх режимах роботи двигуна різні), економнішою, для інжектора все просто поставив варіатор для УОЗ підправив прошивочку і катайся, а ось трамплер такого не дозволяє, а на мою думку 5-10% в економічності двигуна це додало б однозначно, тому що іскроутворення в потрібний момент грає не маловажливе значення, та й на ГБЦ булоб менше навантаження.
|
|
|
|