ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Решение бытовых проблем

Решение бытовых проблем Не вся жизнь в машине. Иногда что-то и дома сделать нужно.

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 19.09.2015, 23:11   #1
Michurin

Michurin

Машина: Славута 1.2L, 2004-го року народження, Рено Сандеро 1,4, 2011
Длина: 117180мкм
Диаметр: 38мм

Цитата:
Сообщение от kantimirkor Посмотреть сообщение
привіт...земляк.я собі придбав computherm Q7 RF за 395 гр.+доставка 17 гр..задоволений роботою...тактувати перестав...котел ferolli divatech F 24D
до цього по сайтам лазив спеціалізованим...але свого добився...скачав мануал для сервісменів...в інструкції користувача таких налаштувань немає...це мені коштувало часу та нервів...
http://monitor.net.ru/forum/forum56.html
http://www.mastercity.ru/showthread.php?t=100737
і прохання якщо не розумієш ,що робиш визви сервіс... я б свого першого "сервісанта" послав би сьогодні подалі...але мені потрібно було штамп і гарантія...плюс відкашляв йому за пропуск 280 гр.про те як він пропускав промовчу це довга історія
Підніму темку. Довго збирався купити програматор, нарешті, коли все крім зарплати в 3 рази подорожчало, надумався. Обираю між Ауратон і Компютерм. Більш схиляюсь до computherm Q7 RF - на 600 грн дешевший аналогічного за функціями Ауратона. Хотілося б дізнатись, як він у роботі? kantimirkor, у вас уже тривалий досвід його експлуатації. Як він? Є ще по ньому запитання: як він працює після вимикання пальника - відразу тушить і полумя і циркуляційний насос, чи полумя тухне, а насос ще деякий час перекачує воду по системі?
Старый 20.09.2015, 09:28   #2
vitw

vitw

Машина: Запорожець 3 шт. Форд, Сеат.
Длина: 12430мкм
Диаметр: 29мм

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
...як він працює після вимикання пальника - відразу тушить і полумя і циркуляційний насос, чи полумя тухне, а насос ще деякий час перекачує воду по системі?
Будь-який універсальний програматор, що керує котлом по 2-х провідниках не впливає на налаштування котла. Режим роботи насосу залежить від налаштування котла. Лише одну стару модель котлів я зустрічав, де розривання контактів програматора примусово вимикає насос.
Старый 20.09.2015, 16:18   #3
kantimirkor

kantimirkor

Длина: 4620мкм
Диаметр: 31мм

Цитата:
Сообщение от Michurin Посмотреть сообщение
Підніму темку. Довго збирався купити програматор, нарешті, коли все крім зарплати в 3 рази подорожчало, надумався. Обираю між Ауратон і Компютерм. Більш схиляюсь до computherm Q7 RF - на 600 грн дешевший аналогічного за функціями Ауратона. Хотілося б дізнатись, як він у роботі? kantimirkor, у вас уже тривалий досвід його експлуатації. Як він? Є ще по ньому запитання: як він працює після вимикання пальника - відразу тушить і полумя і циркуляційний насос, чи полумя тухне, а насос ще деякий час перекачує воду по системі?
програматором задоволений на всі 100...на сьогодні взяв би проводний (але довольний що взяв безпроводний...понти дороже-де схотів там поставив або повісив)... пару дорогих батарейок на рік потрібно...він програматор-терморегулятор- дав команду котлу на вкл. або викл...остальне як в настройках котла запрограмовано ...тобіж постциркуляція, потужність і т.д. Раніше програмував (на неділю, місяць) але графік моєї роботи не постійний тож перейшов на ручне регулювання...виставив 21 градус висвітило ключик і таку температури буде тримати до слідуючого втручання хоч цілий рік (в будинку стало комфортніше-підтримується постійна температура) ...захист навпаки включає раз у сутки насос о 12 годині...у компутерма є така фунція можна при бажанні відключити...для себе зробив висновок девайс потрібний- менше "тактує" котел...ось скачай або так читай ...http://yandex.ua/clck/jsredir?from=y...41837197791887 ...він може керувати не тільки котлом, а й кондеціонером...чуть не забув котел повинен мати клеми для підключення цієї байди (якщо нема тоді пардон) при підключені правильно підключити фазу, він фазозалежний...я підключав сам...думаю і тобі під силу ...тиж мічурін(кулібін)...купував за 395 при середній ціні 480-500...найшов інтернет-магазин у м.Василькові (правда давно це було)

Последний раз редактировалось kantimirkor; 20.09.2015 в 18:48.
kantimirkor вне форума   Ответить с цитированием
Ответ