ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > ГБО

ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 18.12.2016, 20:34   #11
Logos

Машина: Славута
Длина: 920мкм
Диаметр: 0мм

Та чому ж якщо взяти правильні умови експлуатаціі(Дві однакові стокові системи гбо 2 і 4), ГБО 4 однозначно при правильному налаштуванні ліпше другого в динаміці і користуванні, доводи стосовно гбо два "можна заводити на холодно на газу" не проходять тому що прогрів тільки на бензині(по інструкції, тюнінг із всіма витікаючими сюди не приписуємо), стосовно заводки на гаряче в ГБО 4 є функція теплий старт отже на прогрітому двигуні заводка на газу без проблем, Зате в ГБО 4 є додаткові вузли які потребують періодичого ремонту наприклад форсунки від цього нікуди не дітися, окуповується воно довше, але це плата за комфорт і що не мало важливо для двигуна ліпше ГБО 4 тому що суміш підбирається правильно по всьому діапазоні роботи двигуна без танців з бубнами просто клацаючи кнопками. Стосовно настройки і ремонту не важче ніж гбо 2 якщо в дома є компютер китайський шнур вартує в межах 200 грн(Мануалів по настройці в інтернеті досхочу), все решта механічна робота під капот заглядаєте хіба що коли міняєте фільтра і р/к на форсунках.ГБО 4 добре ставити коли обєм двигуна хотілося б більший (Наприклад Фіат Добло 1,2) а при встановленні ГБО 2 буде замітна втрата тяги особливо на 5 передачі.
ГБО2 Дешеве в обслуговуванні, окрім р/к редуктора по суті міняти нічого, але втрата в тязі є і від цього нікуди дітися, коли двигун має запас потужності то це сильно не відчувається (робота двигуна стає плавнішою), зате на інжекторі всі знають що таке хлопки і нестабільний холостий хід, плюс заводка після того як заглушив на газу може ускладнюватися за рахунок того що при наступному запуску двигуна газ який залишився в колекторі подається разом з бензином в циліндри і виходить перезбагачена суміш. Якщо не ліньки частіше заглядати під капот то цілком хороша система проста в обслуговуванні і налаштуванні, дешева при покупці і монтажі, проте не забезпечує правильність утворення суміші на всіх режимах роботи двигуна як би ми цього не хотіли, тому й помітна різниця в порівнянні з бензином на різних режимах роботи.
Це суто моя субєктивна думка, маю авто і на гБО 2 і на ГБО 4 стосовно цього всього зробив для себе такий висновок який я вже висловлював Все залежить від потужності авто і скільки я на ньому буду їздити, якщо кузов важкий, двигун має малий запас потужності тоді ГБО 4, якщо на авто буде їздити дружина тоді ГБО 4. Якщо авто стареньке і гроші в нього вкладати жаль а запас потужності двигуна дозволяє з ним експерементувати тоді однозначно ГБО 2.
Logos вне форума   Ответить с цитированием

Метки
красный пас тролль)