ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Не автомобильные темы > Курилка

Курилка Задушевные тупаки про жизнь и прочий офф :) - общение тавроводов на любые темы не о Таврии и дорогах

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 17.01.2021, 17:27   #9
porsche1984

porsche1984

Машина: Model 3 ,CHRYSLER Grand Caravan 3.6
Длина: 8050мкм
Диаметр: 28мм
Отправить сообщение для porsche1984 с помощью Skype™

Цитата:
Сообщение от vics13 Посмотреть сообщение
Впасти і не встати який ви упоротий..... У мене годинника на руці немає з тих часів коли у мене з"явилася перша в житті мобілка - Нокіа 2110і.

Нафіга мені смарт-годинник? Шоб було? Шоб понти? Шоб не гірше як у людей? Шоб "бо воно прекрасно зпаровується з огризком"? Я вже писав, кожна річ має бути чисто утилітарною. А з цієї точки зору для мене будь-який смарт-годинник - не має цінності, йому немає хоча б якогось застосування. Я мав час поколупатися в них і так і не знайшов чогось, за що можна в них зачепитися. От гармін - сподобався, але і він - нафіга?
І про культ. От саме у вас і культ, але ви просто не можете в цьому зізнатися, члени вашої сєкти не зрозуміють, залошать.
Ви раз за разом вперто друкуєте сотні букофф намагаючись довести що телефон за 200 баксів який прекрасно виконує свої функції все одно гірше їх виконує ніж огризок за 1200 баксів.
А про фото і відео так взагалі смішно. 99.99% власників огризків дупля не в"яжуть яка там камера і що вона вміє.
Я так собі уявив як мені на вібєр прислали рахунок на оплату а я його з іпхона за 1200 баксів фігак за 1 мікросекунду по єйрдропу на макбук за 2000 баксів... Це страшне.....
Для некоторых возраст 50+ это прежде всего отставание в технологиях , непонимание их. И обозление на окружающий мир.
porsche1984 вне форума  
1 (1)

Метки
горе в семье