PDA

Просмотр полной версии : Айфон

Страницы : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16

vics13
20.01.2021, 09:38
Це просто слова.

Aprox
20.01.2021, 09:44
Це просто слова.
Зато про себя! А Ваши же слова - про других! Что ваще не имеет никакого смысла...

Почему вы считаете, что все должны воспринимать Мир через призму Вашего нищебродства?
Попытайтесь осознать, что есть много людей, для которых 2 куе это меньше, чем для вас 200 баксов!
И это даже не говорю о том, что у всех разные приоритеты! Кому-то важнее авто, кому-то жильё, кому-то телефон, а кто-то последние бапки отдаст за хороший нож, при том, что жрать нечего!

Хотите живой пример? У меня у брата жига копейка - так вот, мне очень сложно понять драмму с его неисправностями, при том, что ремонт стоит в 3 (три!) раза дешевле, чем у меня обычная замена масла! Вы понимате? Он мне пишет, что капец-капец всё сломалось! А я такой "Сколько? 200 запчасти и 300 рабаота? И в чём проблема?" Это я не к тому, что я афигеть, какой олегарх - нит, нищеброд, как и все, айфоны не покупаю, но я понимаю, что бывают и другие системы координат для осмысления жизни!

Второй пример - уже не про деньги. Есть у нас дорога, бетонка из плит, когда ездил на Тавре, максимум, что получалось ехать по ней - это 40-50 км и ощущения были, что авто сейчас просто развалится - гремело и дребезжало буквально всё, до последнего болта! Я не понимал, как эти придурки на своих ино- тут летают и обходят меня просто как стоячего - списывал на неадекватность и склонность к суциду... Теперь я часто вспоминаю об этом, когда еду там 80 км/ч в тишине и комфорте, чуток пошлёпывая колёсами по неровностям, не напрягая подвеску и собственные ощущения!

Потому не нужно так категорично косить всех под свою мерку! Есть огромные шансы, что вы сами ооооочень странно выглядите в чужих глазах, просто у остальных хватает ума и воспитания не лошить вас из-за этого!

vics13
20.01.2021, 09:57
чехол и стекло это уже трясутся и сберегают ?

если да то зайдите в сервис и продажу мобилок где пропуканые сяоми за 50 уе обклеивают стеклами и защищают чехлами . видать тоже берегут для дальнейшего пути самурая :D
Ну да, а як інакше? От у вас іпхон останньої моделі, там якась айгорилаглас останнього покоління, металевий корпус, водозахист та інше. Нафіга йому чохол і захисне скло? У разі відроїдів та інших пропуканих сяомі за 50 баксів воно зрозуміло що захист потрібен - китайгівноякікість, дешманський пластик, зібране на соплях, сенсори із віконного скла. Його в руки не так візьмеш і сенсор репне. А іпхону нафіга таке?

vics13
20.01.2021, 10:19
Зато про себя! А Ваши же слова - про других! Что ваще не имеет никакого смысла...

Почему вы считаете, что все должны воспринимать Мир через призму Вашего нищебродства?
Попытайтесь осознать, что есть много людей, для которых 2 куе это меньше, чем для вас 200 баксов!
И это даже не говорю о том, что у всех разные приоритеты! Кому-то важнее авто, кому-то жильё, кому-то телефон, а кто-то последние бапки отдаст за хороший нож, при том, что жрать нечего!

Хотите живой пример? У меня у брата жига копейка - так вот, мне очень сложно понять драмму с его неисправностями, при том, что ремонт стоит в 3 (три!) раза дешевле, чем у меня обычная замена масла! Вы понимате? Он мне пишет, что капец-капец всё сломалось! А я такой "Сколько? 200 запчасти и 300 рабаота? И в чём проблема?" Это я не к тому, что я афигеть, какой олегарх - нит, нищеброд, как и все, айфоны не покупаю, но я понимаю, что бывают и другие системы координат для осмысления жизни!

Второй пример - уже не про деньги. Есть у нас дорога, бетонка из плит, когда ездил на Тавре, максимум, что получалось ехать по ней - это 40-50 км и ощущения были, что авто сейчас просто развалится - гремело и дребезжало буквально всё, до последнего болта! Я не понимал, как эти придурки на своих ино- тут летают и обходят меня просто как стоячего - списывал на неадекватность и склонность к суциду... Теперь я часто вспоминаю об этом, когда еду там 80 км/ч в тишине и комфорте, чуток пошлёпывая колёсами по неровностям, не напрягая подвеску и собственные ощущения!

Потому не нужно так категорично косить всех под свою мерку! Есть огромные шансы, что вы сами ооооочень странно выглядите в чужих глазах, просто у остальных хватает ума и воспитания не лошить вас из-за этого!

Іпать... Ви читали шо вам пишуть? До чого тут люди з іх поділом на ніщебродів і тих хто вхопив Б-га за бубєнці?
Мова про іпхон, який не коштує тих грошей. Все. А ви нагородили тут офігітєльних історій. Якщо людині жрати нічого а вона ножичок купила чи іпхон то їй до лікаря профільного потрібно.
До речі про плити і комфорт ізди по них. Я на роботу ізджу по плитах. Одним краем 3 км із 5, другим - 3 км це плити + угандошена совєцька бетонка із 6 км. І першою дорогою їздять зерновози через що плити попросідали і місцями утворюють східці по 15 см. До чого це я? А до того що сусіда із мого будинку на фольксі пасаті із салону ремонтує підвіску не рідше ніж я. Хоча я їду 50, а він 80, шльопаючи з комфортом шинами. А ще він вчора при -19 не зміг. І сьогодні при -21 навіть не намагався.

Доречі, ви там головку в движку вже зробили?

Aprox
20.01.2021, 10:37
Якщо людині жрати нічого а вона ножичок купила чи іпхон то їй до лікаря профільного потрібно.

Ясно, клиника, то есть - звиздец, а звиздец мы не лечим... Вас самого к профильному доктору надо... ;-)

Доречі, ви там головку в движку вже зробили?

Какую головку и на каком движку?

Kvarz
20.01.2021, 10:58
Рокер проблемный. Кажись Миша порешал.

Aprox
20.01.2021, 11:45
Рокер проблемный. Кажись Миша порешал.
А, тю, еще, примерно, год назад поменял рокер, а шо? ))

vics13
20.01.2021, 11:50
могли б купити тачку яка не ламається. І комфорту побільше. І наворотів.

primuss
20.01.2021, 11:54
Например, евробляху. Там сейчас запущен квест "верни бабло, уплаченное ФОПам", в принципе, неломающуюся тачку можно уже купить по цене 6.5 грн за килограмм ;-)

Aprox
20.01.2021, 11:56
могли б купити тачку яка не ламається. І комфорту побільше. І наворотів.
Например?
Особенно, если учесть, что рокер сломали, а не он сам сломался...

vics13
20.01.2021, 12:07
Ну якщо звернутися до місцевої аналогії що андроїд це таврія а іпхон це мерседес то хоча б s-клас якийсь. Рік покататися і продати а потім купити новий.

Aprox
20.01.2021, 12:14
Ну якщо звернутися до місцевої аналогії що андроїд це таврія а іпхон це мерседес то хоча б s-клас якийсь. Рік покататися і продати а потім купити новий.
20-летний S-класс не ломается? Это точно? А если сломается Вы мне его почините? А расход у него будет 8 литров газа? А резину на него хорошую можно купить за 6к грн за комплект?

Через год купить новый? Увы, но я даже рядом столько в год не зарабатываю, чтоб новый S-класс купить! Даже с учётом проданного 20-летнего...

primuss
20.01.2021, 12:35
так вы и на айфон сколько не зарабатываете, чтобы их каждые год-два покупать, но тем не менее это вас не останавливает ;-)

Mobilom
20.01.2021, 12:35
Його в руки не так візьмеш і сенсор репне. А іпхону нафіга таке?

кстати гнусы в с20фе горилку 3 засунули ... удешевили типа ... правда он по цене как и обычный с20 . скоро думаю и сяоми повторит сей шаг ;-)
а так ... ну не нужен значит не нужен . у вас в теле за 200 уе надеюсь тоже нет . оно же по функционалу идеально . да ?

e u g
20.01.2021, 12:51
20-летний S-класс не ломается? Это точно? А если сломается Вы мне его почините? А расход у него будет 8 литров газа? А резину на него хорошую можно купить за 6к грн за комплект?

Через год купить новый? Увы, но я даже рядом столько в год не зарабатываю, чтоб новый S-класс купить! Даже с учётом проданного 20-летнего...

Вы до сих пор на них обращаете внимание? Это просто желание спорить и специфическая техника ведения дискуссии, когда делается какое-то совершенно дикое утверждение и приписывается оппоненту, а потом требуют от оппонента, чтобы он это обосновывал. Вы видите, что их шатает только по крайностям? "продать почку, прыгнуть в дерьмо"

Aprox
20.01.2021, 13:12
так вы и на айфон сколько не зарабатываете, чтобы их каждые год-два покупать, но тем не менее это вас не останавливает ;-)
В каком смысле "не останавливает"? Я уже несколько раз написал, что не покупаю айфоны и не понимаю смысла в них, с S-классами ровно та же фигня! Просто я не считаю дебилами тех, кто, таки, покупает Мерседесы только из-за того, что не понимаю их мотивацию и/или не заработал столько денег...

Aprox
20.01.2021, 13:16
Вы до сих пор на них обращаете внимание?
Та я случайно в эту тему заглянул, а тут такое... ;-)
Приплести мой сломанный рокер к айфоносрачу - это ваще-та уровень, должен я Вам сказать! 10 лет на ГФ, всякого повидал, но такого манёвра я даже не ожидал! ;-)

Cayenne
20.01.2021, 13:40
Це просто слова.

тоєсть ви прізнались що ви балабол?

vics13
20.01.2021, 14:58

Шо ви відразу починаєте про пропукане гейропейцем або нашим нуворішем 20-ти річне відро? Новий s-класс з салона за рік не зламається.

Aprox
20.01.2021, 15:01
Шо ви відразу починаєте про пропукане гейропейцем або нашим нуворішем 20-ти річне відро? Новий s-класс з салона за рік не зламається.
Потому что по цене моего логана S-класс будет 20-летним ведром...
Но если Вы мне добавите разницу с новым - то я с удовольствием поменяю авто!
Хотя вопросы про цену владения так и остались не раскрытыми...

vics13
20.01.2021, 15:17
В каком смысле "не останавливает"? Я уже несколько раз написал, что не покупаю айфоны и не понимаю смысла в них, с S-классами ровно та же фигня! Просто я не считаю дебилами тех, кто, таки, покупает Мерседесы только из-за того, что не понимаю их мотивацию и/или не заработал столько денег...

Ви напевне чи не розумієте, чи просто придурюєтеся.

Скажу просто:

1. Украв/заробив бабла купив мерс - маладєц, катайся.
2. Ніщеброд узяв кредит/продав нирку/ купив мерс - дебіл.

Те ж саме з айфонами.
Маєш можливість башляти бабло за тупі понти - башляй. Єппл одобряє.
Нема - купуй новий відроїд 200 баксів і не видєлуйся.

Так зрозуміло?

Mobilom
20.01.2021, 15:27
бабло за тупі понти - башляй.
я так понимаю айфонов в пользовании не было ?

пысы - был один пипл ... считал что разные там балистолы для чистки оружия то понты и переплата и нормальные пацаны используют отработку и вдшку . и что же пошло не так ?))

vics13
20.01.2021, 15:29
Потому что по цене моего логана S-класс будет 20-летним ведром...
Но если Вы мне добавите разницу с новым - то я с удовольствием поменяю авто!
Хотя вопросы про цену владения так и остались не раскрытыми...
Ви краще більше і якісніше працюйте, як тут один казав. І дивіться на речі ширше. І у тоді у вас з"явиться новий мерс і на іпхон вистачить.:D

e u g
20.01.2021, 15:31

Скажу просто:

Те ж саме з айфонами.

Так зрозуміло?

Тепер незрозуміло, нащо ви мені оце голову морочили, якщо ви припускаєте, що кожен може витрачати свої гроші за власними вподобаннями в межах закону.

Доречі, а як там з ТСББ, з яким ви мене пафосно направляли вивчати мову? В якому законі передбачено існування виключно "Товариства" и не передбачено, та навіть заперечується існування "Об'єднання"?

Aprox
20.01.2021, 15:31

Скажу просто:

Те ж саме з айфонами.

Так зрозуміло?
То есть, айфон - это качественная штука, которая однозначно стоит своих денег, при условии, что куплена сразу за наличку и не на деньги от продажи органов? А если в кредит - то сразу превращается в тупые понты для лохов и не стоит своих денег? Я правильно понимаю ваш логический ряд?

vics13
20.01.2021, 15:32
тоєсть ви прізнались що ви балабол?
Нє, то я просто констатірував, шо пруфів не було і не буде.

e u g
20.01.2021, 15:33
Ви краще більше і якісніше працюйте, як тут один казав. І дивіться на речі ширше. І у тоді у вас з"явиться новий мерс і на іпхон вистачить.:D

А працювати таки треба. Може тоді не рахуватимете, скільки разів сусід ремонтував свого пассата. Він же це за свої робить, а не за ваші.

vics13
20.01.2021, 15:35
То есть, айфон - это качественная штука, которая однозначно стоит своих денег, при условии, что куплена сразу за наличку и не на деньги от продажи органов? А если в кредит - то сразу превращается в тупые понты для лохов и не стоит своих денег? Я правильно понимаю ваш логический ряд?

Він не коштує своїх грошей. Він дуже переоцінений.

Aprox
20.01.2021, 15:37
Падаждите! А как же тогда Вас понимать?

Скажу просто:

Те ж саме з айфонами.

Так "маладес, катайся" или нет?

vics13
20.01.2021, 15:39
А працювати таки треба. Може тоді не рахуватимете, скільки разів сусід ремонтував свого пассата. Він же це за свої робить, а не за ваші.
Мені пофіг за чиї. Пассат вдвічі молодший за мою Славуту. І в багато разів крутіший і комфортніший. А не завівся....

e u g
20.01.2021, 15:40

Я перепрошую, а хто ви за освітою?

Справа в тому, що одним с основних законів економіки, за якими фунціонує весь світ - це відповідність пропозиції попиту. Таким чином, кожен айфон, оппо, самсунг та сяомі коштує рівно стільки, скільки за нього віддав покупець.

vics13
20.01.2021, 15:43
Падаждите! А как же тогда Вас понимать?

Так "маладес, катайся" или нет?
Ви знущаєтесь чи шо?
Просто розуміти. Майже буквально.

Kvarz
20.01.2021, 15:46
Послушайте, мир полон чудиков.
Эти чудики, могут покупать что угодно. И на любых условиях. Хоть сосать, хоть почки резать.

Но! Эти чудики, удачно играют на руку производителю интересных штук.

Ифон неплох. Именно как аппарат. Он мягче, лучше, точнее и прочее.

Но! Он не стоит таких денег. Это подтверждает наличие допов, на фоне которых, ифон тухнет.

Мое имхо. Ради бога, я не обсуждаю и не осуждаю граждан, которые имеют возможность приобретать ифон и прочие гаджеты верхнего сегмента.
Я обсуждаю и частично осуждаю граждан, которые ради возможности прикоснуться к недостижимому, идут на необоснованные логикой действия.

Хотя, стоит признать, что мне и на них насрать. Ибо, я не имею желания обладать ифоном. Это как крутой игровой комп, который мне уже и нах не всрался, ибо тупить в нете, можно легко с дешевой офисной версии.

Зы. Надеюсь, мой высер не зацепил тонкие и нежные души обладателей чуда.

;-).

Kvarz
20.01.2021, 15:50
Давайте так - кто согласен, что картина черный квадрат известного художника, божественное чудо, а не великая афера века?

e u g
20.01.2021, 15:51
Мені пофіг за чиї. Пассат вдвічі молодший за мою Славуту. І в багато разів крутіший і комфортніший. А не завівся....

Таким чином, яке вам діло до того, як сусід або хтось ще витрачає свої гроші?
Тхне совком трохи, чи не так?

А шо там про ТСББ? Чи то був пук до калюжі?

e u g
20.01.2021, 15:52
Послушайте, мир полон чудиков.
Эти чудики, могут покупать что угодно. И на любых условиях. Хоть сосать, хоть почки резать.

Но! Эти чудики, удачно играют на руку производителю интересных штук.

Ифон неплох. Именно как аппарат. Он мягче, лучше, точнее и прочее.

Но! Он не стоит таких денег. Это подтверждает наличие допов, на фоне которых, ифон тухнет.

Мое имхо. Ради бога, я не обсуждаю и не осуждаю граждан, которые имеют возможность приобретать ифон и прочие гаджеты верхнего сегмента.
Я обсуждаю и частично осуждаю граждан, которые ради возможности прикоснуться к недостижимому, идут на необоснованные логикой действия.

Хотя, стоит признать, что мне и на них насрать. Ибо, я не имею желания обладать ифоном. Это как крутой игровой комп, который мне уже и нах не всрался, ибо тупить в нете, можно легко с дешевой офисной версии.

Зы. Надеюсь, мой высер не зацепил тонкие и нежные души обладателей чуда.

;-).

Даже лайкнул, спасибо.

Mobilom
20.01.2021, 15:56
а если было бы наоборот ? или славута заводится всегда ? :D

Aprox
20.01.2021, 15:58
Давайте так - кто согласен, что картина черный квадрат известного художника, божественное чудо, а не великая афера века?
Вот туда лучше совсем не лезть... Ибо там критериев расчёта адекватной цены ваще отродясь не водилось! ;-)
Впарил свою картину за кубометр бабла - великий художник! Не смог - иди от сюда со своей мазнёй, мальчик! ;-)
Ви знущаєтесь чи шо?
Просто розуміти. Майже буквально.
Слив защитан! https://tavria.org.ua/forum/images/smilies/coolface.gif

Kvarz
20.01.2021, 16:01
Вот туда лучше совсем не лезть... Ибо там критериев расчёта адекватной цены ваще отродясь не водилось! ;-)
Впарил свою картину за кубометр бабла - великий художник! Не смог - иди от сюда со своей мазнёй, мальчик! ;-)

А ведь прямая аналогия с ифоном. Ну сумела впарить компания огрызка продукт, который отрывают с руками, ну молодцы, чо уж тут.
Правильно подмечено - товар стоит столько денег, сколько потребитель готов за него отдать денег.
Кто же виноват, что остальные пальцем у виска крутят;-).

Kaktusss
20.01.2021, 16:04
Все что нужно знать об «успешности» людей в этом чате
https://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=104785

Наушники за 200грн, бляхи, ноунейм телепоны. Зато я великий предприниматель, с невьебиськаким оборотом бабла, могу купить все, но не хочу. Лол

Aprox
20.01.2021, 16:06
А ведь прямая аналогия с ифоном. Ну сумела впарить компания огрызка продукт, который отрывают с руками, ну молодцы, чо уж тут.

Ну, если смартфон считать прямой аналогией картине - то с таким подходом ваще всё, что угодно можно нафантазировать...

Mobilom
20.01.2021, 16:06
П

а может это и есть прикоснутся к мечте ? вложить бабки в бизнес это обоснованно ? а все ? а поехать куда то насобирав денег та же фигня ... можно и в железном порту отдохнуть и останется куча бабла на телефон за 200 уе и бухло . а можно взять кредит и рвануть куда то .. и в старости хрена ли с два вспомнится отдых в ж.порту . это дорого это понтово это не сейчас а потом звездык и конец .

а хотя если все сводится к насосать или продать почку то без вариантов ;-) реалии менталитета .

Kvarz
20.01.2021, 16:08
Опять таки, смотрите, когда человек достигает уровня, когда стоимость ифона, для него не становится помехой, ибо он готов платить за функции, ну как можно его осуждать?
Когда человек, начинает считать, что без ифона, он начинает выпадать из окружающей его обстановки, ну блядь, чувак начинает зажираться. Возможно, он когда-то упадет и осознает меру жизни.

Но когда пацанчик ради понтового статуса, на последние (тут идет длинный список, почки, отсасывание и прочее) ... , ну тут клиника. Фу быть таким в сегодняшнем мире. Гопники остались в почете только запобериком.

Отдельная категория граждан, которые заявляют, что им ифон нужен для работы. Ну я хз, такое конечно возможно, но я сильно сомневаюсь.

Зы. Я не утомил?

Kvarz
20.01.2021, 16:11
Ну, если смартфон считать прямой аналогией картине - то с таким подходом ваще всё, что угодно можно нафантазировать...

Ну я так вижу. Я обладаю редкой формой полного неприятия изобразительного искусства. Ну и других форм;-).

Ну что тут поделаешь. Бывают такие дальтоники.

e u g
20.01.2021, 16:12
а может это и есть прикоснутся к мечте ? вложить бабки в бизнес это обоснованно ? а все ? а поехать куда то насобирав денег та же фигня ... можно и в железном порту отдохнуть и останется куча бабла на телефон за 200 уе и бухло . а можно взять кредит и рвануть куда то .. и в старости хрена ли с два вспомнится отдых в ж.порту . это дорого это понтово это не сейчас а потом звездык и конец .

а хотя если все сводится к насосать или продать почку то без вариантов ;-) реалии менталитета .

А простоять почти три часа в очереди и увидеть Джоконду Леонардо? Можете крутить пальцем у виска, но блин... Это круто, будет что вспомнить на свалке. Или Диснейленд, когда ты пролазил весь день по нему и уже не чувствуешь ног, но все равно остаешься до десяти вечера смотреть лазерное шоу? Жить нужно тогда, когда можешь себе это позволить. Потом может не наступить.

Mobilom
20.01.2021, 16:17
Но когда пацанчик ради понтового статуса, на последние (тут идет длинный список, почки, отсасывание и прочее) ... , ну тут клиника. Фу быть таким в сегодняшнем мире. Гопники остались в почете только запобериком.

Отдельная категория граждан, которые заявляют, что им ифон нужен для работы. Ну я хз, такое конечно возможно, но я сильно сомневаюсь.

Зы. Я не утомил?

не ну понты не одобряю . хотя мне на них как бы пофиг )) даже смешно наблюдать .

ну если нравится формат материалы и т.д и есть возможность купить то почему и нет ? вопрос в том что обычно кричальщики про ойфон гавно их то и не имели (но утверждать не устают)) но тут уже идет формат - все что 1 куе то гавно и дорого .

можно пользоваться и все душманским никто не запрещает же .....
можно купить паялку типа суньвынь 852 и паять нею . можно соломон купить который в 4 раза дороже . функционал один и тот же . исполнение и работа ... ню таки разное . но по факту соломон то понты же ? )))

vics13
20.01.2021, 16:19
Я перепрошую, а хто ви за освітою?

Справа в тому, що одним с основних законів економіки, за якими фунціонує весь світ - це відповідність пропозиції попиту. Таким чином, кожен айфон, оппо, самсунг та сяомі коштує рівно стільки, скільки за нього віддав покупець.

Я 100500 разів писав хто я за освітою.

А хто заважає зформувати попит штучно? Надаємо речі і її майбутньому власнику ознак статусності, виключності, елітності, приналежності до обраних і т.д. і вуаля. За який хєр отримують свої гроші маркетологи єпла?

Aprox
20.01.2021, 16:22
Ну я так вижу. Я обладаю редкой формой полного неприятия изобразительного искусства. Ну и других форм;-).

Ну что тут поделаешь. Бывают такие дальтоники.

Дальтоники не отличают единичный экземпляр изобразительного искусства от фабричного девайса с массовым выпуском? ;-)

Mobilom
20.01.2021, 16:24
vics13 (https://tavria.org.ua/forum/member.php?u=29751) а я так и не увидел модель телепона за 200 уе под мои требования . могу напомнить если что ...

e u g
20.01.2021, 16:26
Я 100500 разів писав хто я за освітою.

А хто заважає зформувати попит штучно? Надаємо речі і її майбутньому власнику ознак статусності, виключності, елітності, приналежності до обраних і т.д. і вуаля. За який хєр отримують свої гроші маркетологи єпла?

Саме так і відбувається. І будь який товар коштує стільки, скільки за нього віддали.
Якщо це все так просто, то чому Сяомі так легко і просто не робить телефони по три тисячи доларів? може вони просто не такі жадібні? Відповідь - станом на зараз за них ніхто стільки не дасть. Тобто знов таки - кожний з товарів коштує стільки скільки за нього дав покупець.

І це аж ніяк від вашої згоди не залежить.

vics13
20.01.2021, 16:29
а если было бы наоборот ? или славута заводится всегда ? :D
А якщо було б навпаки - то що ви від відроїда хочете?:D Це ж цеберка з гайками.
Правда Славута одного разу не завелася - зіскочив дротик із втягуючого. Але то я сам винен був. Перечищав у перший місяць контакти. Зняв - а до кінця його не вставив. Пару днів поїздив а потім зненацька на тобі - з мийки виїхати не можу.

Mobilom
20.01.2021, 16:30
Відповідь - станом на зараз за них ніхто стільки не дасть. Тобто знов таки - кожний з товарів коштує стільки скільки за нього дав покупець.

но тем не менее они вышли с сегмента телефонов для всех за 800-1400 грн . видать ненужные функции добавили ;-)

Aprox
20.01.2021, 16:37
но тем не менее они вышли с сегмента телефонов для всех за 800-1400 грн . видать ненужные функции добавили ;-)
Может просто курс поменялся? Разделите нынешнюю их цену на три - вот будет удивление... ))

vics13
20.01.2021, 16:39
Вик а я так и не увидел модель телепона за 200 уе под мои требования . могу напомнить если что ...
Вік тут вже 100 років не з"являвся.

Mobilom
20.01.2021, 16:45
Вік тут вже 100 років не з"являвся.
изменил ) жду ответ ))

vics13
20.01.2021, 16:56
изменил ) жду ответ ))
Після моделі іпхона, яка може 4 дні без зарядки.

Cayenne
20.01.2021, 17:03
Нє, то я просто констатірував, шо пруфів не було і не буде.

можу предоставити любі пруфи на любі слова що я сказав
шоіменно вас інтересує?

vics13
20.01.2021, 17:07
можу предоставити любі пруфи на любі слова що я сказав
шоіменно вас інтересує?

шоімєнно? як ви поводитеся в іпхоном як із гівном. Без чохла і защітного стікла. Можете пару пляшок пива открить.

Mobilom
20.01.2021, 17:08
Після моделі іпхона, яка може 4 дні без зарядки.
ок 11 про макс . под нагрузкой свободно 2 дня живет . если не юзать месенджеры то явно больше проживет .

vics13
20.01.2021, 17:09
ок 11 про макс . под нагрузкой свободно 2 дня живет . если не юзать месенджеры то явно больше проживет .
4?

Cayenne
20.01.2021, 17:15
шоімєнно? як ви поводитеся в іпхоном як із гівном. Без чохла і защітного стікла. Можете пару пляшок пива открить.

ніколи не клеїв стекла і пльонки ні на один із айфонів,
чехол тільки для того щоб до магнітного держателя в машині цепляти було удобніше
із-за польотів і падєній на асфальт на екрані куча царапін
і мене це мало гребе, бо весною куплю новий, а на цей буде черга на олх стояти

а відкривати пиво телефоном - це точно те для чого телефон купляється ?

а ще в мене є макбук за 3 куска зелені (обожемой!!!) і я до цього часу не вкурсі скільки в нього оператівной памяті, яка там відюха, скільки міліампер в батареї - просто потому що мені на це насрать ;-)

Aprox
20.01.2021, 17:18
а ще в мене є макбук за 3 куска зелені (обожемой!!!)
Пока не откроете им консерву и не забьёте саморез в бетон - лошара! ;-)

Mobilom
20.01.2021, 17:22
4?
ок тогда так ... сколько м31 живет с поиграться и фейсбуками и прочим ?

vics13
20.01.2021, 17:26
серед моїх вимог до телефона пейсбука немає.

Aprox
20.01.2021, 17:31
серед моїх вимог до телефона пейсбука немає.
Ща окажется, что у вас из требований к телефону только звонки и СМС... У меня была какая-то кнопочная китайская звонилка, которая новая с магазина в режиме ожидания спокойно держала заряд три недели! ;-) Идеальный телефон же!

vics13
20.01.2021, 17:31
ніколи не клеїв стекла і пльонки ні на один із айфонів,
чехол тільки для того щоб до магнітного держателя в машині цепляти було удобніше
із-за польотів і падєній на асфальт на екрані куча царапін
і мене це мало гребе, бо весною куплю новий, а на цей буде черга на олх стояти

а відкривати пиво телефоном - це точно те для чого телефон купляється ?

а ще в мене є макбук за 3 куска зелені (обожемой!!!) і я до цього часу не вкурсі скільки в нього оператівной памяті, яка там відюха, скільки міліампер в батареї - просто потому що мені на це насрать ;-)
маладєц, пофастався.
Ага, знач чохол таки є, а пруфів нема.

vics13
20.01.2021, 17:39
Ща окажется, что у вас из требований к телефону только звонки и СМС... У меня была какая-то кнопочная китайская звонилка, которая новая с магазина в режиме ожидания спокойно держала заряд три недели! ;-) Идеальный телефон же!
Я вище вже писав що із софта мені необхідне і використовується.

Ідеальний телефон був Гігабайт на ВінМобайлі.

Cayenne
20.01.2021, 17:41
маладєц, пофастався.
Ага, знач чохол таки є, а пруфів нема.

https://my-busines.ru/wp-content/uploads/2019/02/pruf.jpg

фотку телефона без пльонки на екрані чишо?
це щось має змінити?

а можна фотку вашого телефона з сколами на корпусі після відкритого пива, якщо вже на то пішло ?

Cayenne
20.01.2021, 17:43

АЛІЛУЙЯ!
ми визначили модель ідеального телефона!
тепер осталось заставити всіх його купити

vics13
20.01.2021, 18:01
https://my-busines.ru/wp-content/uploads/2019/02/pruf.jpg

фотку телефона без пльонки на екрані чишо?
це щось має змінити?

а можна фотку вашого телефона з сколами на корпусі після відкритого пива, якщо вже на то пішло ?
Не можна.

Таке впєчетленіє шо ви єврей.

vics13
20.01.2021, 18:01
АЛІЛУЙЯ!
ми визначили модель ідеального телефона!
тепер осталось заставити всіх його купити
Продаю. 2. 200 баксів каждий.

e u g
20.01.2021, 18:10
4?

А зачем четыре? Обычно я ночую там, где можно зарядить телефон.

Cayenne
20.01.2021, 18:10
Продаю. 2. 200 баксів каждий.

продавайте
не бачу черги бажаючих
;-)

primuss
20.01.2021, 18:49
Все что нужно знать об «успешности» людей в этом чате
https://tavria.org.ua/forum/showthread.php?t=104785

Наушники за 200грн, бляхи, ноунейм телепоны. Зато я великий предприниматель, с невьебиськаким оборотом бабла, могу купить все, но не хочу. Лол

Блять, объясните кто-то этой ТП значение слова "стеб" :wall:

Kaktusss
20.01.2021, 18:51

Предприниматель года подтянулся;-)

Kaktusss
20.01.2021, 18:52
Я вище вже писав що із софта мені необхідне і використовується.

У мну такой был. Ох и лайно

Cayenne
20.01.2021, 18:56

після вашого з віксом зашквара - тут давно уже стєбуться тільки над вами двома

primuss
20.01.2021, 19:00
Ну пока у них вообще из рук плохо выходит :D

Зашквара в чем? В том, что я не готов нырять в говно за рядовой вещью? Ну звыняйте, чувство собственного достоинства не у каждого ж есть :)

Aprox
20.01.2021, 19:07
Ну пока у них вообще из рук плохо выходит :D

Оно всегда так плохо выходит, когда смотришь со стороны того, над кем все стебутся! ;-)

e u g
20.01.2021, 19:53
Та я и без наушников сразу в штаны накакаю :D

Так вот такой каминг-аут может вполне сойти за зашквар. А вместе с увлечением темой говна - и подавно.

vics13
20.01.2021, 20:41
А зачем четыре? Обычно я ночую там, где можно зарядить телефон.
ТОму що 3 - мало.

vics13
20.01.2021, 20:48
після вашого з віксом зашквара - тут давно уже стєбуться тільки над вами двома
Пруфи будуть, стєбатєль?

vics13
20.01.2021, 20:57
У мну такой был. Ох и лайно
З сучасної точки зору - лайно. А на той час - прекрасний агрегат. Навіть зараз час від часу слугує мені навігатором. Як не як без сімки 14 годин мінімум з навітелом автономно! Який сучасний телефон так вміє?

Kaktusss
20.01.2021, 21:42
З сучасної точки зору - лайно. А на той час - прекрасний агрегат. Навіть зараз час від часу слугує мені навігатором. Як не як без сімки 14 годин мінімум з навітелом автономно! Який сучасний телефон так вміє?

На то время да, был норм, особенно навител в нем

porsche1984
20.01.2021, 21:52
Некоторые лица по поведению мне напоминают российских пропагандонов ( уж простите), а именно выдирают из контекстов либо акцентируют внимание лишь на одном пункте либо цвете- как пример:
«Пусть с этими пидарскими розовыми наушниками за 600 баксов ходят всякие там пидарасы» это как раз тот акцент на одном пункте. И тут вопрос люди ведут себя как дебилы потому что таковыми есть или потому что ведут себя как пропагандоны? Вот пруф по цветам их как минимум 5. Более того цвета можно кооперировать потому что амбашуры съемные на магнитах и можно купить отдельно значит вариаций цветов уже 9-10. И вопрос - наушники и телефоны все должны быть для всех чёрными?а как же прекрасная половина которая любит розовый цвет? Или им зашкварно покупать розовый то же , что бы не стать пидаршами?и это пишет человек которому за 40? Вау.
http://i.piccy.info/i9/568745e9cecf5e029e14f6a8155a4d77/1611163918/28158/1357830/3333C67D_FF92_4A5C_8A75_5CA1C8800866_800.jpg (http://piccy.info/view3/14167353/c4bcc6399643886f269812aa7b851d9c/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-17-31/i9-14167353/472x800-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-17-31/i9-14167353/472x800-r)
Что касаемо чехлов и пленок, за себя я уже писал , отпишусь за так называемых в Канаде рэднэков ( красношеи :) ) Это строители которые строят дороги, обслуживают их ведут любого рода хоз. работы ( покосы травы , рубка дерева вдоль дорог и пр. ) Естественно люди бывают в разных ситуациях и вот у них такие защиты на телефоны как будто от пуль. Но это обусловлено работой и да же по 200 баксов ведроидов не наберешся на каждый день. Почему у них 90 процентов айфоны, не знаю ( опять таки планы на телефоны и экосистема. ) но знаю одно , что большинство из них до сих пор ходит с 6 -ыми.
http://i.piccy.info/i9/2068611c72e6ab6a54464b2a1af53703/1611165941/59814/1357830/88230B6481428_0273_410A_B351_CC90367EA0ED_800.jpg (http://piccy.info/view3/14167441/26596eb7c1f5069fba8bc47c26360bfc/orig/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-18-05/i9-14167441/636x671-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-18-05/i9-14167441/636x671-r)
Я не однократно уже аргументировал о том что не являюсь яблокодрочером, я использую в своей жизни то что удобно и приносит пользу ( покрайней мерии как я это вижу)Что касаемо часов. Я спокойно ходил в сяоми ( естественно радовала автономность за что прощались другие огрехи.Но в один день при интенсивной работе ( на шабашке ) пульс упал до 50 и мне изрядно поплохело, ( переработался)хорошо что жена была рядом, отвезла меня домой. Но именно после этого она сказала что мне нужны вотчи , потому что:
В них есть экг и датчик падения, но самое главное если человеку поплохело ( аритмия, такикардия и пр.), либо он упал и долгое время не встаёт при этом жизненные функции затухают- часы автоматически начинают звонить в скорую, либо на экстренные номера которые ты указал ( жена, брат, врач) естественно со звонком сразу приходит твоя геолокация. Поэтому кто-то видит игрульку на руках а кто-то пытается разобраться почему и зачем. К дальнейшему слову о яблокодрочерсте - наушники затыкачки я использую Samsung buds+ лишь по одной причине алгоритм их работы с Вайбером настолько прекрасен, что я могу точить стекло ( это шумно на первых операциях) и спокойно говорить по вайберу( так уж сложилось что семья и круг общения в Украине используют именно Вайбер).
Меломаном себя не считаю так как люблю очень низкие частоты ( басы) и могу сказать что из Bose амбашурных мне нравятся лишь Bose QuietComfort 35 II Over-Ear Noise Cancelling Bluetooth Headphones именно по басу. По шумодаву лучшие конечно Sony WH-1000XM4/B
Но не хватает басов. Но для работы на гидрорезе приобрёл обычные Anker. Естественно и басы не те и шумодав не тот но станок относительно глушат музыка бахкает :)
http://i.piccy.info/i9/9ad6aba8efaedcb272fd6dca1a109dd3/1611167777/37454/1357830/54583C651DFBC_AB1D_44FC_93D5_CF3FD91B599A_800.jpg (http://piccy.info/view3/14167472/4c635a1c826f0784d313e466be09389c/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-18-36/i9-14167472/370x800-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-18-36/i9-14167472/370x800-r)
Но путь ксяоми наушников и baseus я прошёл как мог и могу сказать что это не наушники ни по звуку ни по сопряжению. Те что на фото за 33 канадских доллара с али и это шлак. А звук на уровне наушников за 1,5гривны от плеера stereo из 90-х
http://i.piccy.info/i9/1b6f6c09d010f8e76895fea789c3224b/1611168180/55312/1357830/9D727A6F_3DAD_411F_B56B_F1E358503853_800.jpg (http://piccy.info/view3/14167477/eaad2a0118004e1adaa856f55723d556/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-18-43/i9-14167477/566x755-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-18-43/i9-14167477/566x755-r) Беспроводная зарядка как ни странно то же Самсунг потому что в отличии от китайских Baseus и пр. Самсунг может заряжать телефон через двухслойный бампер.
http://i.piccy.info/i9/73baf45dc0e9c7cc42f1bf9bb3de75d3/1611167924/40597/1357830/404079720C582_1D73_499D_8330_2590E274AB9B_800.jpg (http://piccy.info/view3/14167476/39ff457da4e494217e7470455013a716/orig/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-18-38/i9-14167476/720x593-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-18-38/i9-14167476/720x593-r)
У меня конечно гениальных технарей преподавателей не было но нашу украинскую поговорку я помню очень хорошо:
Дешева рибка-хуева юшка!

Mobilom
20.01.2021, 21:59
амбашуры съемные на магнитах и можно купить отдельно http://i.piccy.info/a3/2021-01-20-17-31/i9-14167353/472x800-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-20-17-31/i9-14167353/472x800-r)

кстати очень хороший подход .. у меня на Marshall MONITOR такая система (ща кто то ворвется с криком - аха сп"дылы яж казав :yahoo:) на одном ухе полезла типа кожа и просто заказал новые амбашуры и все .

Cayenne
20.01.2021, 23:16
Некоторые лица

ваші пруфи воощє не пруфи!
давай нормальні пруфи!

:shit:

Cayenne
20.01.2021, 23:17
тємка однозначно говнофорум оживила
прям як в старі добрі начало-двохтисячних
я аж душой помолодєл ;-)

vics13
20.01.2021, 23:57
тємка однозначно говнофорум оживила
прям як в старі добрі начало-двохтисячних
я аж душой помолодєл ;-)
От і добре. Тепер чекаємо виходу 13 іпхона з акумом на 6000 і перископною камерою з реальним оптичним зумом 30х і пленоптикою.

AndrewK
20.01.2021, 23:57

Людину, котра останнє бабло віддасть за хороший ніж при тому що жерти нічого треба позбавляти батьківських прав і лікувати у психіатра примусово. Хоча це стосується не лише ножа, але й інших хотілок з неадекватною ціною при обмежених можливостях (наприклад топовий телефон в кредит на 100500 років);-).
Далі, 500баксів в жигу? Ти серйозно вважаєш, що у нього не проблема? Це більше половини ціни тої машини. Людина цілком тверезо усвідомлює, що робити цей ремонт ідіотизм, а їздити треба. Купувати ще одне таке ж відро - шлях в нікуди, а нормальна машина коштує зовсім інших грошей. Думай.

AndrewK
21.01.2021, 00:05
Та чо, мерс прикольна тачка. Але коли береться майже новий повнолітній w220 на останні + позичені гроші, а потім істерично починають шукатись гроші на днищеві китайські запчастини, б/у колодки і т.п. і в результаті ця балалайка стоїть в очікування ремонту більше ніж їздить, то нічого крім істеричного ржачу така поведінка не викликає.

AndrewK
21.01.2021, 00:14
Чуть не так, без огляду на ціну чи в пакетрому форматі коои навіть лінивий нігер з гетто може собі це дозволити тел норм. Але коли за нього просять бабла стільки скільки просять - тел гамно. Це як з машиними бізнес-класу в топ специфікації, елітними годинниками за десятки тисяч євро і т.п., тобто коли середній клас рве пукан і таки купує... :-D:-D:-D ну ти мене щрозумів сподіваюсь

porsche1984
21.01.2021, 00:37
Опять напечатав целую простынь с пруфами и с моим скромным жизненным опытом
Я совершил ошибку. Не смог подойти серьезно к вопросу инженерии , приеммтвенности поколений, истории,маркетинга, и прогресса.
почему эйпл и Самсунг это дорого? Потому что по сути это одни из самых передовых компаний . Передовые технологии дороги и затратны.Что же происходит? Эппл и Самсунг создаёт технологию, использует в своих флагманах, и через год два продаёт патенты другим компаниям в том числе сяоми ( камера Сони память Самсунг, экран элджи пр.)Естественно из за массовости технология подешевела и пошла в массы на первых порах к примеру не за 1000 юсд а уже за 600, через два года она дойдёт и до 200 это законы прогресса и экономики. Вывод: не было бы дорогих айфон и Самсунг не было бы и дешевых сяоми оппо и др.
Теперь о самом прогрессе и человеческом отношении к нему. Многие думают и называют прогрессивными временами 18-19-20 века, прогресс начался в тот момент когда одна особь взяла в руки палку копалку. Думаете не нашлось рядом особи которая сказала «за шо так дораха? Я и руками магу.» Почему дораха? Ну потому что любой интрумент и да же палка копалка должен иметь свою эргономику, которую что нужно ? Ее нужно либо сделать и довести до ума, либо после довести до ума сделанное и снова сделать( да да господа инженеры предприниматели так оно и работает на деле а не на чертежах). Соответственно индивидууму с ленью или без явного рвения к прогрессу лень было занимается такой суетой и он продолжал добывать пищу далее руками. К чему привело?Естественно к ранней смерти, потому что пальци царапались , ногти кровоточили инфекции, ядовитые паучки ну и пущая классика . Прогресс естественно не остановился, там были топоры, стрелы и как всегда из новых( точнее по тогдашним меркам инновационных материалов), там как известно была ещё куча всего : колесо, порох. Отпустим это все и заглянем сразу конец 19 начало 20 века и узрим ямщика который крестясь отмахивается от проезжающих первых самоходных экипажей. Потом сидя в гэнделе вечером с «напарниками» обсуждает эту бесовскую технологию, почему так дораха естественно и животворном подымается.В конце они дружно пьют тост за банкротство Луи Рено. Но конец чуть позже пришёл, нет больше ни лошадей в той профессии ни людей...и таких историй сами понимаете да же не сотни.
Теперь о преемственности технологий но узенько . Где были самые дорогие и топовые технологии автомобилестроения? Формула 1 , Ле-Манн. Где появились первые v12, полные приводы , аэродинамика, впрыск, турбонагнетатели. Там же - в Форуле и Ле-Манн. Было ли это дорого? Баснословно! Но как говорили американцы- «в воскресенье выиграй гонку в понедельник продай». Тоесть если кратко то постепенно технологии пошли в массы ( но технологии в цивилизованном мире просто так не Влетают. Их вводит на рынок либо фирма изобретатель либо продаётся патент. Так появились и ведроавтомобилях многорычажки , впрыски, коэффициент любого сопротивления и vvti и dsg. Что случилось с теми кто верил что их автомобили на заднем приводе на балке, с неедущим двигателем? Правильно поглощены, куплены, забыты! Были конечно и новаторы которые прошлепали все от очень большой любви к новаторству и к плохой дружбой с экономикой, но их патенты так же работаю по сей день и самое главное что о них помнят
О преемственности поколений. Основное количество людей в своей жизненной позиции и догматике устроено зачастую не сложно. Так как большая часть счастливого времени у человека припадает на возраст от 25 до 40( постоянный секс, какие никакие деньги и самостоятельность в принятии решений ) и пр.то эти времена запоминаются как времена когда и трава была зеленее и в воду без трусов не зайти- от такая рыба была, и естественно технологии. Как следствие в 1984 - 1989 редко какому мужчине который стоял в очереди за авто и приходил его черёд , удавалось впарить ваз 2108 а в последствии 2109. Технологии его отталкивали ( :) да же такие не технологичные как 2108 по меркам уже той эпохи ). Если не удавалось все же взять задний привод восьмерка продавалась или менялась на 2107 ( желательно люкс ) :) Потом появились любители Немцов и японцев из 80-х которые холили и лелеяли свои дрэндроуты до последнего но никак не хотели садится хоть и в не супер авто Ланос, но это авто хотя бы было свежее и не такое ломучее. Хотя тут в рассказе косяк ибо в Ланосе технологии были из тех же 80-х, но сойдёмся на технологические плюсы такие как подушки,абс, гидрачи и пр.которые были дорогими в 80-х.
Почему так дорого???? Рассмотрим на примере я того дюже ланоса, не не стоил он 10000$ . Наверное себестоимость хоть бы до 3-х дотягивала, но есть такие вещи как логистика, сервис, реклама,в случае с Украиной ещё и откаты Вассадзе в правительство;) ( зачем думаю описывать не нужно) . Так и набегало к 10-ти, ещё и «братьев» руцких спасали ибо им эти машины вассадзе продавал за 8 кусков ( за 10 этот кусок из 80-х брать никто не хотел)Извините за пример с ланосом это конечно плохо подходит в сравнении с самсунгом и Эппл, выбрал рандомно и то что проще понять для социума.
По сути можно сделать вывод что люди покупающие топовые модели телефонов сейчас оплачивают технологии общим массам на завтра. И они на мой взгляд не лохи, а Люди желающие быть на гребне технологической волны. И я не вижу в этом ничего зазорного или лоховского.
Я набрал этот текст на приложении numbers от Эппл, которое во первых полностью заменяет офис, от макроса во вторых оно бесплатно, в третьих стоит на всех продуктах Эппл. Получается что мой макбук эйр купленный мною Новым за 800 юсд с бесплатным офисом от Эппл и бесплатной операционкой если перевести деньги то стоит 500-600 юсд. Покажите мне бук на винде с I5-ым интеллом с 8 гигами оперативы, с ssd с реальными 10-ю часами от батареи за 500-600 юсд? И не надо кричать что за винду и офис платят только лохи, потому-что как минимум это не этично . Ибо не дай бог у вас кто-то украдёт идею и воплотит ее в жизнь а денег вам не зашлёт!!! Вы ж слюной изойдёте !

Mobilom
21.01.2021, 00:40
Та чо, мерс прикольна тачка. Але коли береться майже новий повнолітній w220 на останні + позичені гроші, а потім істерично починають шукатись гроші на днищеві китайські запчастини, б/у колодки і т.п. і в результаті ця балалайка стоїть в очікування ремонту більше ніж їздить
тю так практически стандартный случай с лайносами от таксистов . вечно тащат бу детали бо денег или нема или на спойлеры вонючки музон писялки синие и т.д потратил ;-) сперва экономит мало денег на помпу потом тратит много денег на ремонт бошки :-D

Hacker
21.01.2021, 06:11

Правда Славута одного разу не завелася - зіскочив дротик із втягуючого. Але то я сам винен був. Перечищав у перший місяць контакти. Зняв - а до кінця його не вставив. Пару днів поїздив а потім зненацька на тобі - з мийки виїхати не можу.

не ну сравнивать славуту с фольцем это сильно
кроме как завелась не завелась, люди платят за комфорт, технологии...
там уже другое измерение, загоны и нужды за такие деньги, не абы чтобы просто ездить

скажем так, нищебродам иногда это сложно понять, признаться честно ;-)

но будь у любого возможность купить машину лучше, технологичней, новую... кто бы дрочился с той славутой и дротиком на втягующем :-D

Hacker
21.01.2021, 06:25
у меня знакомый недавно взял бмв 7ку, премиум тех лет, гроза 2000х, полный фарш ;-)
не алигарх, обычный работяга можно так сказать, не на понтах, простой что 5 копеек

незнаю с каких он размышлений решил взять сходу такое первое авто, возможно бумера пересмотрел, а может мечта детства, но по его виду рад был пи#дец

осуждать или еще что то..хз зачем, это его выбор..он так видит...хоть я и понимаю, что я такое бы не взял, так как цена содержания...

но ему в радость и хорошо, меня прокатил и мне в радость, вид имеет, и проблемы есть...но в целом это другая история

так что меньше желчи, зависти и научитесь радоваться за других(возможно вам воздастся ;-)), даже если ваше мнение отличается или не совпадает с мнением других ;-)

ps Примус бы взял вместо бмв станочный завод
а Викс за цену бмв двадцать славут

:-D

и у него нет айфона, за то есть бмв, если шо ;-)

Kvarz
21.01.2021, 06:57
Порше, надо разбивать такой пост на абзацы.
Ну вот реально, развидеть такое сложно. Хоть и написано толково.

e u g
21.01.2021, 07:31

Не взял бы. Это сложно. Наемный труд там, электричество и помещение. Зимой ещё отопление добавится. А преподаватель сказал, что нафиг надо - лучше перезаказать.

Hacker
21.01.2021, 08:15
PS если шо - щас сижу в Gemix HP-750V (https://rozetka.com.ua/gemix_hp_750v/p4391910/comments/), копеечной стоимости (брал где-то за 6.5 бакса), правда, проводные, но звук на 4.4 по 5-бальной, офигенный то есть, и внешние шумы изолирует хорошо.

ну такое себе, типа наушники ;-)

сейчас сижу в таких Logitech Headset H340 (https://rozetka.com.ua/logitech_headset_h340_usb/p256736/)
40$

звук, да какой там звук, слышно и хорошо, нормально..главно что удобные, легкие, на ухи не давят ;-)

я за это готов платить, а не абы шо на ухи адевать

дорого ли это, хз...я б не сказал

AndrewK
21.01.2021, 08:36
vics13 (https://tavria.org.ua/forum/member.php?u=29751) а я так и не увидел модель телепона за 200 уе под мои требования . могу напомнить если что ...
Я там чуть вище написав жслі шо;-)
Разом з коментарем про формування ТЗ:D

AndrewK
21.01.2021, 08:39
А якшо його тримати виключеним, то і декілька місяців;-)

AndrewK
21.01.2021, 08:40
2 дня. За день дохне якщо пів дня в офісі якусь ігрульку тупити:-D

Hacker
21.01.2021, 08:41
И еще интересное наблюдение. Сейчас все новости пишутся исключительно для умственно отсталых. Ну или дебилов, которых на планете 95%.

Я читаю новости на Униан. Если соски Анны Черри - это новость, то я - китайский летчик :D

есть спрос - есть предложение ;-)

AndrewK
21.01.2021, 08:55
тю так практически стандартный случай с лайносами от таксистов . вечно тащат бу детали бо денег или нема или на спойлеры вонючки музон писялки синие и т.д потратил ;-) сперва экономит мало денег на помпу потом тратит много денег на ремонт бошки :-D
Так то воно так, але трішечки не так. Ланос лікується в будь-якому гаражі за копійки. Представницький преміум вимагає кваліфікованого сервісу і є технічно складним. Рукожоп ремонтуючи одне поламає 2 інших. Ну і детальки не 5 копійок коштують.

у меня знакомый недавно взял бмв 7ку, премиум тех лет, гроза 2000х, полный фарш ;-)
не алигарх, обычный работяга можно так сказать, не на понтах, простой что 5 копеек

незнаю с каких он размышлений решил взять сходу такое первое авто, возможно бумера пересмотрел, а может мечта детства, но по его виду рад был пи#дец

осуждать или еще что то..хз зачем, это его выбор..он так видит...хоть я и понимаю, что я такое бы не взял, так как цена содержания...

но ему в радость и хорошо, меня прокатил и мне в радость, вид имеет, и проблемы есть...но в целом это другая история

так что меньше желчи, зависти и научитесь радоваться за других(возможно вам воздастся ;-)), даже если ваше мнение отличается или не совпадает с мнением других ;-)

и у него нет айфона, за то есть бмв, если шо ;-)
Зачекаєм коли у нього наприклад ваноси спати підуть;-)
Машини такого класу брати на кожен день можна якщо є нормальна фінансоа подушка. Машина технічно складна, а роки своє беруть

Hacker
21.01.2021, 08:58
Это как крутой игровой комп, который мне уже и нах не всрался, ибо тупить в нете, можно легко с дешевой офисной версии.

где то и согласен насчет игрового пк
когда не было возможности, хотелось
когда есть, уже не интересно

но можно взять топ комплектующие 2-3 летней давности, и неплохо таки позадротить, если нужно, за недорого

не обязательно брать все новое этого года, не всегда прирост большой, а разница в цене весомая, можно сказать не всегда имеет смысл

как в прочем и айфон, можно брать не самый новый ;-)

Hacker
21.01.2021, 09:01
Зачекаєм коли у наього наприклад ваноси спати підуть;-)
Машини такого класу брати на кожен день можна якщо є нормальна фінансоа подушка. Машина технічно складна, а роки своє беруть

и шо
так мне например вообще пофиг
что там нае#нется, ваносы или ланосы

в том то и дело, что это личное дело каждого

я просто не беру такую машину
вот и вся математика ;-)

AndrewK
21.01.2021, 09:04
Тю, ігровий комп. Весною мені нада було ще один комп для старшого по причині віддаленого навчання. Кинув клич, пацани підігнали топовий ігровий 2річної давності за 5кгрн. Монітор 20" витягнув з тумбочки, пеиферію довелось купити нову. Офісні приколи літають аж бігом, єдине що як шпіляє танчки - озолодження шумить і конкретно ріє кімнату.

Hacker
21.01.2021, 09:07
Тю, ігровий комп. Весною мені нада було ще один комп для старшого по причині віддаленого навчання. Кинув клич, пацани підігнали топовий ігровий 2річної давності за 5кгрн. Монітор 20" витягнув з тумбочки, пеиферію довелось купити нову. Офісні приколи літають аж бігом, єдине що як шпіляє танчки - озолодження шумить і конкретно ріє кімнату.

гадаю що на#бали ;-)

вообще игровой пк, понятие растяжимое
у некоторых пк 10 летней давности тоже игровой

зы насчет бмв, там походу м62, без ваносов мотор

AndrewK
21.01.2021, 09:12
гадаю що на#бали ;-)

вообще игровой пк, понятие растяжимое
у некоторых пк 10 летней давности тоже игровой

зы насчет бмв, там походу м62, без ваносов мотор
Показував спеку знайомим для оцінки, сказали що можна брати. Один фіг за ті гроші крім днища на голій базовій мамці ніфіга не збиралось.
А тому хіба ССДшника для системи не вистачає.
А про ваноси я образно, в таких тачках є чому недешево поламатись

Hacker
21.01.2021, 09:19
Показував спеку знайомим для оцінки, сказали що можна брати. Один фіг за ті гроші крім днища на голій базовій мамці ніфіга не збиралось.
А про ваноси я образно, в таких тачках є чому недешево поламатись

согласен
но каждый скажем так, дуркует по своему

знакомый есть

задротит в онлайн игру
виртульный типа мир там
бегаешь, прыгаешь, добываешь

я ему апгрейдил не раз пк, да и покупает не самое дешовое

а в последний раз пк вышел в 2к$

потом в Польшу уехал

все фотки присылал, что еще накупил для пк

и пропал ;-)

AndrewK
21.01.2021, 09:58
Так той комп такого ж походження. Чувак компи під замовлення збирає, задрот йому приніс той системник як частину оплати за новий.

Mobilom
21.01.2021, 10:51
2 дня. За день дохне якщо пів дня в офісі якусь ігрульку тупити:-D
то есть пришли к выводу что кроме цены и плюшек живут одинаково .... теперь осталось подождать пока у всех отберут 3.5 и зарядки ну и поднимут цену ;)

Так то воно так, але трішечки не так. Ланос лікується в будь-якому гаражі за копійки. Представницький преміум вимагає кваліфікованого сервісу і є технічно складним. Рукожоп ремонтуючи одне поламає 2 інших. Ну і детальки не 5 копійок коштують.

рукожопы и вазы ломают ... у нас напротив бокса дядя Вася был .. моторист ... так тот постоянно рвал шпильки на моторах и имел секас ;-)
а так ... ну чинили мы и бмв и мерсы и даже мазератти ... все одно и то же . ну разве что в мазератти двигатель сложно крайне было скинуть бо на подрамнике с коробкой все жило . ягуар тот вообще как фокус ))

vics13
21.01.2021, 11:05

Мені достатньо однієї. Бо вона повністю відповідає головній вимозі - возити мою дупу на роботу і у справах. І її утримання взагалі не напружує мої фінанси.

А ви свого китайця вже продали?

vics13
21.01.2021, 11:21
не ну сравнивать славуту с фольцем это сильно
кроме как завелась не завелась, люди платят за комфорт, технологии...
там уже другое измерение, загоны и нужды за такие деньги, не абы чтобы просто ездить

скажем так, нищебродам иногда это сложно понять, признаться честно ;-)

но будь у любого возможность купить машину лучше, технологичней, новую... кто бы дрочился с той славутой и дротиком на втягующем :-D
Ніхто прямо не порівнює Славуту і фольца. Просто в одній конкретній примітивній ситуації класний фольц підвів. А не мав би. Бо технології ж.

Hacker
21.01.2021, 11:35
Мені достатньо однієї. Бо вона повністю відповідає головній вимозі - возити мою дупу на роботу і у справах. І її утримання взагалі не напружує мої фінанси.

А ви свого китайця вже продали?

да это просто сарказм
нет не продал
пока что и меня устраивает более чем

vics13
21.01.2021, 11:51
да это просто сарказм
нет не продал
пока что и меня устраивает более чем
Я зрозумів що це сарказм.

От бачите, влаштовує. Так само мене і чотирирічний гнусмас влаштовує.
Так само як і канадського реднека із поста порше влаштовує шостий огризок який колись був узятий за 200 баксів під тарифний план оператора.

Cayenne
21.01.2021, 13:50
От бачите, влаштовує. Так само мене і чотирирічний гнусмас влаштовує.
Так само як і канадського реднека із поста порше влаштовує шостий огризок який колись був узятий за 200 баксів під тарифний план оператора.

походу вікс таки почав потрохи просихати після свят, розум вертається

vics13
21.01.2021, 14:05
походу вікс таки почав потрохи просихати після свят, розум вертається
Я це 100500 раз казав а до вас тіко дойшло?

Осталось шоб ще яблофаги протрезвіли і наконєцто поняли шо гейфон за 1к баксів і нафіг ненужний якшо він реально ненужний обичній людині.

Cayenne
21.01.2021, 14:19
Осталось шоб ще яблофаги протрезвіли і наконєцто поняли шо гейфон за 1к баксів і нафіг ненужний якшо він реально ненужний обичній людині.

а нє, ще не провітрилось

e u g
21.01.2021, 14:22
Ось тільки почали тверезіти, як знов.

Вподобання у кожного свої. Кому Славута і ХЗ що, а кому айфон і Ауді. І якщо Вам добре і на Славуті - хто ми такі щоб заперечувати. Так саме і про Вас... Не треба ярликів.

primuss
21.01.2021, 14:37
Пора валить отсюдова... Таврофорум плавно перерастает в сборище алигарховъ сплошь на Ауди и с афонами.

e u g
21.01.2021, 14:40
Пора валить отсюдова... Таврофорум плавно перерастает в сборище алигарховъ сплошь на Ауди и с афонами.

Ну с Вашими идеями и деловой хваткой не удивлюсь, если через небольшое время купите себе Бентайгу или тот же Урус.

vics13
21.01.2021, 14:50
e_u_g, а що вам не сподобалось?

Aprox
21.01.2021, 15:37

Ой не ври! Ты уже свалил однажды... А потом еще раз обещал свалить... ;-)

Mobilom
21.01.2021, 16:25
він реально ненужний обичній людині.
обычные люди пользуются месенджерами как для работы так и для общения .. вывод ? ;-)

механик
21.01.2021, 19:16
Ну с Вашими идеями и деловой хваткой не удивлюсь, если через небольшое время купите себе Бентайгу или тот же Урус.

А чо? Их уже в Китае собирают?

Aprox
21.01.2021, 19:20
А чо? Их уже в Китае собирают?
Может к тому светлому моменту уже и будут... ;-)

Hacker
21.01.2021, 19:30
Ой не ври! Ты уже свалил однажды... А потом еще раз обещал свалить... ;-)

он уходил чтобы вернуться

https://memepedia.ru/wp-content/uploads/2017/05/KHhcEzQy3xA-600x338.jpg

Cayenne
21.01.2021, 19:52
МОЖЕ ВИ ТУТ ВСІ ЩЕ Й ФІЛЬМИ З ТОРЕНТІВ КРАДЕТЕ ?

а не купляєте підписки нетфлікса
;-)

Hacker
21.01.2021, 20:00
да
только лицензия
виндовс, ворд, эксель

дибилы понапридумывали хер знает что
за что там платить

Cayenne
21.01.2021, 20:15
дибилы понапридумывали хер знает что
за что там платить

https://youtu.be/0emL2ACcBkk

AndrewK
21.01.2021, 21:01

;-)
Що ти за дурниці кажеш. Як можна вкрасти те, що РОЗДАЮТЬ;-)?
Але я хотів заплатити, а в hdvideobox такої опції нема, тому я мучусь і ридаю поки дивлюсь;)

OL_75
21.01.2021, 23:10

;-)

І мегого!

Aprox
21.01.2021, 23:13
он уходил чтобы вернуться

Закончил, чтоб начать? ;-)

vics13
22.01.2021, 09:29
обычные люди пользуются месенджерами как для работы так и для общения .. вывод ? ;-)
месенджери є тільки на огризках. Так?

Mobilom
22.01.2021, 12:39
месенджери є тільки на огризках. Так?
таки нет . а шо ?
кстати 6к батарея то для лузеров ... в м51 уже 7к батарею затулили . правда он пидлюка не 200 уе стоит . и пачиму же :no:

GAS
22.01.2021, 14:23
в м51 уже 7к батарею затулили . правда он пидлюка не 200 уе стоит . и пачиму же :no:

Говно с урезанной оболочкой и ограниченными возможностями LTE

vics13
22.01.2021, 14:24
таки нет . а шо ?
кстати 6к батарея то для лузеров ... в м51 уже 7к батарею затулили . правда он пидлюка не 200 уе стоит . и пачиму же :no:
Шо? До чого тоді було оте ваше запитання?
7к? Китайці давно вже 10к ліплять. З функцією павербанку. Самсунг підтягується. Он і павербанком М51 може бути.

Mobilom
22.01.2021, 14:28
Шо? До чого тоді було оте ваше запитання?
7к? Китайці давно вже 10к ліплять. З функцією павербанку. Самсунг підтягується. Он і павербанком М51 може бути.
ну так надо предыдущее было прочитать что бы понять . и то был не вопрос ))
написать можно и 50ач а вот по факту .. уже м51 измеряли ... вышло 6300 но не 7000 . а вооще еще в прошлом веке вышел телефон с 18к . но ценник не все устроил . да и китайцы могут лепить хоть по 10к их по судам тяжко затаскать а вот гнусов могут . история с нотами уже была и пришлось отвалить денег много .

vics13
22.01.2021, 14:28
Говно с урезанной оболочкой и ограниченными возможностями LTE
Можна трохи детальніше?

vics13
22.01.2021, 14:37
ну так надо предыдущее было прочитать что бы понять . и то был не вопрос ))
написать можно и 50ач а вот по факту .. уже м51 измеряли ... вышло 6300 но не 7000 . а вооще еще в прошлом веке вышел телефон с 18к . но ценник не все устроил . да и китайцы могут лепить хоть по 10к их по судам тяжко затаскать а вот гнусов могут . история с нотами уже была и пришлось отвалить денег много .
Перечитав ще раз попередні 2 сторінки. Так і не зрозумів що вам не сподобалося у моїй відповіді каєну і до чого тут виявилися месенджери?

Mobilom
22.01.2021, 14:57
Перечитав ще раз попередні 2 сторінки. Так і не зрозумів що вам не сподобалося у моїй відповіді каєну і до чого тут виявилися месенджери?
да ну и фиг с ними . лень собирать цепочку их написанного :)

а как там насчет видео открывания пива с помощью м31 ?

GAS
22.01.2021, 15:07
Можна трохи детальніше?

Не поддерживает агрегацию частот. Вообще позорище и жирный минус - это даже Сяоми почти любой умеет

Mobilom
22.01.2021, 15:21
Не поддерживает агрегацию частот. Вообще позорище и жирный минус - это даже Сяоми почти любой умеет
и будет ответ - это обычному пользователю (а обычный ясен пень инет для разных пейсбуков не юзает))) не нужно

vics13
22.01.2021, 17:51
и будет ответ - это обычному пользователю (а обычный ясен пень инет для разных пейсбуков не юзает))) не нужно
Ви щось не в той бік відхилилися. Яке відношення має пейсбук до неповноцінного елтеє? В пейсбук без елтеє не пускають?
Чи в пейсбуках нормально можна тільки на повноцінному елтеє з огризка?

Mobilom
22.01.2021, 18:32
Чи в пейсбуках нормально можна тільки на повноцінному елтеє з огризка?
ну так а шо вы не знали этого ? ради этого и платят 1 килобакс :D

Cayenne
22.01.2021, 18:46
ну так а шо вы не знали этого ? ради этого и платят 1 килобакс :D

а ще ті хто з яблок сидять в інстаграмі - автоматично болєє сєксуально на фотках получаються
там фільтр на вході стоїть
if (Iphone)
then {
make face sexualnee
}

Hacker
22.01.2021, 18:52
таки нет . а шо ?

та накер надо тот повербанк ;-)

Mobilom
22.01.2021, 19:06
та накер надо тот повербанк ;-)
кстати заказал на але повербанку под шурупчики (ну таки надежнее защелок) и запихнул оттестированные акб не душманские . ну таки гуд :cool: сяомивскую на 10к натягивает на раз .

AndrewK
22.01.2021, 19:56
таки нет . а шо ?
А скільки, 300? Один фіг 3-4 по ціні огризка купити можна;-)

Mobilom
22.01.2021, 20:01
А скільки, 300? Один фіг 3-4 по ціні огризка купити можна;-)
9000 грн . 3 можно )) но 3 таврии всегда лучше одного пассата ? ;)

AndrewK
22.01.2021, 20:22
кстати заказал на але повербанку под шурупчики (ну таки надежнее защелок) и запихнул оттестированные акб не душманские . ну таки гуд :cool: сяомивскую на 10к натягивает на раз .

А нафіга ойфону павербанк? Він що, день не витягає? Чи хтось ночує в місцях де розетки нема;-)?

AndrewK
22.01.2021, 20:24
Ти того, або хрестик або труси;-)
Скажем так три хюндая проти пассата. Хоча деякі вперто на В5 розсікають і доказують, що вони ще супер:D

vics13
22.01.2021, 23:44
а ще ті хто з яблок сидять в інстаграмі - автоматично болєє сєксуально на фотках получаються
там фільтр на вході стоїть
if (Iphone)
then {
make face sexualnee
}

У вас навіть в типу коді якась ацька суржа. Шо, іпхон виправити не може?

vics13
22.01.2021, 23:50
От сьогодні, неначе сон в руку, виявилося що телефона має бути 2.
Один обов"язково шоб павербанком міг.

Cayenne
22.01.2021, 23:57
У вас навіть в типу коді якась ацька суржа. Шо, іпхон виправити не може?

він просто настільки умний, що мій суржик вже став його словарьом
я просто кажу - насрати в камєнти
і він вальохає бочку свіжого в вашу цитату

Mobilom
23.01.2021, 00:35
А нафіга ойфону павербанк? Він що, день не витягає? Чи хтось ночує в місцях де розетки нема;-)?
а кто сказав шо то для ипона ? есть и другие девайсы (не популярные) в пользовании . которые как оказалось чудно от павербанка с доработкой заражаться умеют .

vics13
23.01.2021, 09:59
він просто настільки умний, що мій суржик вже став його словарьом
я просто кажу - насрати в камєнти
і він вальохає бочку свіжого в вашу цитату
Точно кажуть шо іпхони ум у власників висасують.

vics13
23.01.2021, 10:01
а кто сказав шо то для ипона ? есть и другие девайсы (не популярные) в пользовании . которые как оказалось чудно от павербанка с доработкой заражаться умеют .
Цікаво, а павербанки від єпла існують?

Hacker
23.01.2021, 10:12
вы еще не заморились ;-)

e u g
23.01.2021, 12:14
Точно кажуть шо іпхони ум у власників висасують.

Как правило, об уме говорят люди, которые умны настолько, что не в состоянии заработать себе ни на нормальный автомобиль, ни на что бы то ни было другое.

AndrewK
23.01.2021, 16:50
Как правило, об уме говорят люди, которые умны настолько, что не в состоянии заработать себе ни на нормальный автомобиль, ни на что бы то ни было другое.
Іпать, апять алігарх на говнофорум зайшов в перерві між зборами акціонерів корпорації і продажем танкера нафти;-)

primuss
24.01.2021, 09:24
http://i.piccy.info/i9/cdaf53e275c292c59bf7294a47ba0361/1611468868/39965/1400473/3213Snymok_500.jpg (http://piccy.info/view3/14172191/08e0559e4e9da8d691a91c81b8371c0d/)http://i.piccy.info/a3/2021-01-24-06-14/i9-14172191/391x426-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-24-06-14/i9-14172191/391x426-r)

Доход Apple за первый квартал от продажи других гаджетов, в частности, iPad составил $7,38 млрд ($5,98 млрд в первом квартале фискального 2020 года), компьютеров Mac – $8,63 млрд ($7,16 млрд), доход от сервиса – $15,17 млрд ($12,72 млрд), продажи аксессуаров – $11,49 млрд ($10,01 млрд).

Доход Apple за первый квартал 2020 фискального года составил $91,82 млрд.

ЗЫ, можете не напоминать что считать чужое бабло это зло вселенского масштаба. Просто реально впечатляют объемы стрижки баранов лохов.

Кто мне может сказать - доходы от сервисов - это продать лошкам нечто, что можно скачать бесплатно, да? ;-)

Mobilom
24.01.2021, 15:07
http://i.piccy.info/a3/2021-01-24-06-14/i9-14172191/391x426-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-01-24-06-14/i9-14172191/391x426-r)
Кто мне может сказать - доходы от сервисов - это продать лошкам нечто, что можно скачать бесплатно, да? ;-)

та шо вы гаварите .. ;-)

Облачный бизнес Google в третьем квартале показал рост на 45%. В целом сервисы Google Cloud являются одними из главных драйверов финансового подъема холдинга Alphabet, основой которого является корпорация Google.

Чистая прибыль Alphabet по итогам июля-сентября 2020 года достигла 11,25 млрд долларов, увеличившись с 7,07 млрд долларов годом ранее. Выручка за это время поднялась с 40,5 до 46,17 млрд долларов.

Cayenne
24.01.2021, 19:34
стрижки баранов лохов.

владєльци айфонів тобі може й могли б розказати що таке платні сервіси епла, але в них виходить тільки
беемее-бе меме-бе бебееее ммееебеее бе факю меее меее

primuss
24.01.2021, 20:11
Владельцы эппла настолько богаты, что могут позволить себе купить viber.apk viber.ipa ;-)

механик
24.01.2021, 20:21
Шо вы как муравей, херню всякую несёте?все что мне нужно в Айфоне уже есть, за все время пользования купил только навигатор ибо удобен и самоучитель языка, за бешеные двести гривен, а все " бесплатные" проги на андроид так напиханы рекламой что пользование не доставляет удовольствия.

Mobilom
24.01.2021, 20:35
Владельцы эппла настолько богаты, что могут позволить себе купить viber.apk viber.ipa ;-)
шта ?

https://i.ibb.co/R96f3cw/image.jpg (https://ibb.co/Ms1rc70)

а вот вопрос - есть в пользовании какой то софт платный за который пришлось заплатить ?

AndrewK
24.01.2021, 23:00
Та чекайте, припиніть тупити, тут тєма сісєк алігарха з амєгай на аудях ніраскрита. Хоча підозрюю, що скоріш за все тут або одна лиш опельамєга, або котли мейдінчайна і аудя бочка :-D

Hacker
27.01.2021, 05:22
https://www.meme-arsenal.com/memes/f4650c4751a543cc6fa32dc9703a7a99.jpg

Трохи не про операторів тема, але розповім тут.

Одна дівчина звернулась до нас за довідкою підтвердження статусу податкового резидента. В процесі випитування де працює і що робить, вияснилось що працює на польську фірму яка проводить діяльність в Україні. Її завдання сидіти в магазині Apple Store і з зображень з камер спостереження в середині магазину і на вулиці, потрібно вирізати обличчя людей і забивати їх у базу, за кожне таке обличчя їй нараховують оплату. Так що оминайте подібні магазини.

https://risovach.ru/upload/2013/07/mem/nihuya-sebe_23255197_orig_.jpeg

Mobilom
27.01.2021, 06:46
польську фірму яка проводить діяльність в Україні. Її завдання сидіти в магазині Apple Store

польская ... по ифонам .. в украине .. :D кстати именно магазина с таким названием в украине нет ... есть в москве только . есть кучка магазов типа с Apple Store но они называются i_чего то там .

а еще есть по которое позволяет делать это без дэвушки ..

ну и можно даже погуглить кто такой сей налоговый резидент ;-)

короче история из серии погибших дедов в болгарии во времена вов .

AndrewK
27.01.2021, 07:31
Я теж так упоротись хочу.
Найгірше, що імбіцили таку чи подібну фуйню регулярно по соцмережах поширюють.
Голахтєка опасностє, мифсєумрьом

porsche1984
27.01.2021, 07:59
И снова немного реальных фактов :
-Apple AirPods pro ( были думаю и есть, до конца ещё не ознакомился с Самсунг бадс про)единственными наушниками , которые не только имеют активный шумодав , который работает при прослушивании музыки, но и имеют функцию сирены, автомобильного сигнала и других опасных сигналов. По сути снова возвращаемся к вопросу безопасности.Моделируя ситуацию, наушники из соображений безопасности прекращают транслировать музыку, и подавлять шумы , при наличии сигналов которые прямо или косвенно могут угрожать жизни человека.

primuss
27.01.2021, 08:33
ИМоделируя ситуацию, наушники из соображений безопасности прекращают транслировать музыку, и подавлять шумы , при наличии сигналов которые прямо или косвенно могут угрожать жизни человека.

Сколько таких беспечных сдохло, которые наплевав на здравый смысл доверились технике, которая в самый ответственный момент почему-то решила не прекращать транслировать музыку - страшно подумать.

Особенно умиляют долбоебы, которые включают автопилот Теслы, а сами на заднем сиденьи смотрят видосики ;-)

vics13
27.01.2021, 09:45
И снова немного реальных фактов :
-Apple AirPods pro ( были думаю и есть, до конца ещё не ознакомился с Самсунг бадс про)единственными наушниками , которые не только имеют активный шумодав , который работает при прослушивании музыки, но и имеют функцию сирены, автомобильного сигнала и других опасных сигналов. По сути снова возвращаемся к вопросу безопасности.Моделируя ситуацию, наушники из соображений безопасности прекращают транслировать музыку, и подавлять шумы , при наличии сигналов которые прямо или косвенно могут угрожать жизни человека.
А якщо такий олігофрен зненацька вискочить під колеса автівки бо у нього атрофувався інстинкт самозбереження і з"явилася хибна впененість у тому що вумні технології єпл його вбережуть?
Щонайменше дивні шляхи огризкопрогресу..... Спочатку давайте зробимо так, щоб адепт у навушниках ніхєра не із оточуючого світу не почув а потім почнемо турбуватися про його безпеку.
Іпать функція яку вигадали індуси для індусів на індуських перехрестях. :-D
https://www.youtube.com/watch?v=haqVgk1UOe8

Mobilom
27.01.2021, 17:59
хз куда это запостить ...

Гетьманцев объявил интернет "таможенной территорией Украины".

"В пояснительной записке говорится, что целью документа является увеличение доходов бюджета от налога на добавленную стоимость за счет привлечения к налогообложению налогом на добавленную стоимость нерезидентов, предоставляющих физическим лицам электронные услуги, место поставки которых находится на таможенной территории

Kaktusss
27.01.2021, 22:50
Шото приуныли тут
Вышла обнова для айфонов
На весь модельный ряд станет. Андроид плачет в сторонке

primuss
27.01.2021, 22:56
Шото приуныли тут
Вышла обнова для айфонов

Да, я видел. По 199 баксов, такая розовая, с ушками, на вид обычный силикон.

Kaktusss
27.01.2021, 23:09
Да, я видел. По 199 баксов, такая розовая, с ушками, на вид обычный силикон.

Эт шо такое?

primuss
27.01.2021, 23:48
Эт шо такое?

https://isun.com.ua/image/cache/data/journal2/old/img_products/new/Chehol_krolik_s_ushkami_dlya_iPhone_5-5S_4010-500x500.jpg

AndrewK
28.01.2021, 00:49
Шото приуныли тут
Вышла обнова для айфонов
Бомжі з мрачними 6ми відрами будуть ще більше страждати;-)
Власникам чуть менш пропуканих приготуватись:-D

механик
28.01.2021, 09:36
Ну да, в андроидах чем круче обновление тем хуже все работает, такое впечатление что разрабы собираются на совещание и такие-таак, кто написал последнюю версию?что то она у вас слишком хорошо работает, а давайте сделаем шоб отам глючило, а вот там ваще шоб нахрен зависало и только ребут спасал....

AndrewK
28.01.2021, 09:40
На відрі оболонка якщо обновляється, то працює краще. І ніхто не обновляє морально застаріле залізо примусово його тормозячи як це робить огризок. Древні відра 1/8 з 4х1,3 і 4-5-м відром мають юзатись як є на 4-5му відрі і зрешту піти в утиль, а не тягнутись до останнього з півхвилинним лагом на кожну дію

механик
28.01.2021, 12:11
На відрі оболонка якщо обновляється, то працює краще.

Да вот хрен там, была куча всяких вёдер, и на всех одно и тоже, как обновился, так вылазят какие-то баги.

primuss
28.01.2021, 12:50
Да вот хрен там, была куча всяких вёдер, и на всех одно и тоже, как обновился, так вылазят какие-то баги.

Вот у меня был айфон 6s - блин, это пипец какой-то. Что глючный, что тормознутый, что сеть постоянно терял, что от роутера отваливался регулярно. Вобщем, я с ним год мучился, потом купил себе Хуавей с андроидом - и как бабка пошептала :D

А вообще кумарят такие отзывы. Какое ведро было, что с ним делалось, какие кастомные прошивки ставились?

Бо понакупают себе жопорукие пользователи нормальных телефонов, а потом полезут на 4PDA, скачают себе какую-то левую прошивку, запиленную прыщавым 15-летним задротом, а потом такие - ой, у меня баги лезут со всех щелей.

;-)

Kaktusss
28.01.2021, 15:13
Вот у меня был айфон 6s - блин, это пипец какой-то. Что глючный, что тормознутый, что сеть постоянно терял, что от роутера отваливался регулярно.
Ой не 3,14здите;-)
У меня был 6s и все норм было.

primuss
28.01.2021, 16:51
Ой не 3,14здите;-)
У меня был 6s и все норм было.

Ну у меня сейчас Хуавей, а у жены Виво - и тоже все норм.

Так что похоже пиздит Механик, который заявляет, что у него куча телефонов с глюками было :D

Cayenne
28.01.2021, 17:29
Вот у меня был айфон 6s - блин, это пипец какой-то. Что глючный, что тормознутый, что сеть постоянно терял, что от роутера отваливался регулярно.

ще мабуть і отпєчаток пальця не работав ? ;-)

AndrewK
28.01.2021, 20:46
А давай вгадаю, це була б/у дич куплена за копійки;-)

Mobilom
28.01.2021, 20:55
Вот у меня был айфон 6s - блин, это пипец какой-то. Что глючный, что тормознутый, что сеть постоянно терял, что от роутера отваливался регулярно. Вобщем, я с ним год мучился, потом купил себе Хуавей с андроидом - и как бабка пошептала :D
;-)
ну значит криворукий рукожоп модем перекатывал )

Бо понакупают себе жопорукие пользователи нормальных телефонов, а потом полезут на 4PDA, скачают себе какую-то левую прошивку, запиленную прыщавым 15-летним задротом, а потом такие - ой, у меня баги лезут со всех щелей.

https://tavria.org.ua/forum/images/smilies/coolface.gif
у меня левую не поставить . нет их просто . стоит родная последняя для этого аппарата . после обнов то фб дико глючит то нфс перестало работать то разблока по 3-5 секунд ждет . памяти валом ... с оперативки постоянно все выгружаю . пофиг .

пысы - ответа не было посему повторю вопросв

есть в пользовании какой то софт платный за который пришлось заплатить ?

механик
30.01.2021, 10:51
А давай вгадаю, це була б/у дич куплена за копійки;-)

Не, не угадали, б/у телефоны не покупал никогда, я обычный юзер и никогда никаких кастомных прошивок не ставил.

AndrewK
30.01.2021, 16:18
Ну є ще варіант, коли руки обидві ліві;-).

механик
30.01.2021, 18:40
Такой вариант может предложить только человек думающий жопой...

AndrewK
30.01.2021, 19:09
Хз, якшо не дешева дич і не заводський брак (бо думаючий юзер вже б давно порішав по гарантії) то однозначно рукожопий юзер, четвертого не дано. Ну але ж чувак, дебіли ніколи не усвідомлять, що вони дебіли оскільки вони дебіли.А огризки вміють урізати девайс настільки, шо навіть чорножопа мавпа з гетто не зможе нічого поганого з ним зробити. Ну а білий дебіл всяко вище чорножопої мавпи, нє ;-)

Langolin
30.01.2021, 19:51
Якщо була купа нових телефонів, і всі вони починали глючити після оновлення ПО, то юзер дуже недолугий. Потрібно або не оновлювати взагалі, або довіряти це іншому.
Ніколи ніяких проблем після оновлення не було.

Cayenne
30.01.2021, 20:45
тут таке діло
оказуєцця хакери вже взломали іос, виїли мозги, і починають помаленьку красти гроші з карточєк айфонщіков

будьтє абірежни, оглядувайтесь вокруг, а то і вам на екран вода попаде
;-)

AndrewK
30.01.2021, 22:11
Ну бач, про шо я і кажу. Огризок захищає дебілів навіть при розшареному віддаленому доступі

Hacker
31.01.2021, 07:47
Вот у меня был айфон 6s

https://risovach.ru/upload/2013/07/mem/nihuya-sebe_23255197_orig_.jpeg

механик
31.01.2021, 13:07
Якщо була купа нових телефонів, і всі вони починали глючити після оновлення ПО, то юзер дуже недолугий. Потрібно або не оновлювати взагалі, або довіряти це іншому.
Ніколи ніяких проблем після оновлення не було.

И из вас угадывальщик так себе, пробовал не обновлять, тогда со временем начинают лагать некоторые приложения, и вы не поверите но у меня есть друзья занимающиеся всей этой киберхерней на профессиональном уровне не первый десяток лет, ( и если вы будете утверждать что и они недолугие, то можете сразу идти нахер), так вот их мнение достаточно однозначно было выражено фразой: та хули ты хочеш от андроида?

primuss
31.01.2021, 13:16
но у меня есть друзья занимающиеся всей этой киберхерней на профессиональном уровне не первый десяток лет, ( и если вы будете утверждать что и они недолугие, то можете сразу идти нахер), так вот их мнение достаточно однозначно было выражено фразой: та хули ты хочеш от андроида?

У всех есть друзья, которые занимаются этой киберхерней 20 (30, 40, 60...) лет, при том, что Андроид впервые как ОС был анонсирован в 2008 году, но как правило "профессиональный уровень" этих всех друзей заканчивается на переклеить стекло или на худой конец заменить батарейку. Но когда дело доходит до замены сенсора, а у многих телефонах он сейчас одно целое с дисплеем, то почему-то все эти друзья становятся резко шибко заняты. Ну оно и понятно, не у каждого есть фен, не говоря уже о термостоле для нижнего подогрева платы.
Я уже о замене разъемов молчу.

;-)

механик
31.01.2021, 13:18
Уже можете начинать идти нахер, и вот ещё что, все товарисчем утверждающие что андроид никогда не глючит пизду..ы беспросветные, это факт.

primuss
31.01.2021, 13:20
взаимно :)

ЗЫ ну ты мужик или не мужик. Ну признай что у тебя руки из жопы, не будь бабой )))

механик
31.01.2021, 13:23
Да похер откуда руки растут, лишбы золотые...

Petro
31.01.2021, 13:53
Ги. Відмічусь і я в топіку. Що прикольного в яблукофоні - задовбувати Сірі тупими питаннями :D

primuss
31.01.2021, 18:05
Да похер откуда руки растут, лишбы золотые...

Согласен. Но в твоем случае увы... :D

механик
31.01.2021, 19:39
Согласен. Но в твоем случае увы... :D

Ну это лучше чем когда жопа вместо башки

primuss
31.01.2021, 21:30
Ну это лучше чем когда жопа вместо башки

Ну да. Вокруг таких %73 95%. Я сначала тихонько охуевал, а потом смирился ;-)

Langolin
03.02.2021, 21:36
Уже можете начинать идти нахер, и вот ещё что, все товарисчем утверждающие что андроид никогда не глючит пизду..ы беспросветные, это факт.

Самсунь j3 2017 куплен в Поляндии 2 года назад, был дроид 8, через несколько месяцев попросился обновиться на 9, обновил, нет проблем никаких. Кореш купил такой же в Украине месяцев через 3-4 после меня, интересно, что стоял с завода дроид 7, он сразу попросил обнову на 8, и со временем на 9. Тоже обновился, и до сих пор никаких глюков или проблем.
Что мы делаем не так?

AndrewK
03.02.2021, 23:25
Самсунь j3 2017 куплен в Поляндии 2 года назад, был дроид 8, через несколько месяцев попросился обновиться на 9, обновил, нет проблем никаких. Кореш купил такой же в Украине месяцев через 3-4 после меня, интересно, что стоял с завода дроид 7, он сразу попросил обнову на 8, и со временем на 9. Тоже обновился, и до сих пор никаких глюков или проблем.
Что мы делаем не так?
Напевне не колотите понти

Mobilom
04.02.2021, 00:18
а у меня глючит ...
разблокировка может до 4 сек думать
если сфоткать и закрыть сразу приложение то фотка не сохраняется

нфс тупо не работает

вайбер или месенджер - может быть звонок но на экране ничего нет

контакты то появляются то пропадают ... причем несмотря на синхронизацию они могут отличатся от телефона и содержимого в гугле

ну и еще по мелочам есть прелести . и это не А не J а S серия . да и смотрю как с нфс на ведроиде народ танцует возле кофеаппаратов .. но вот с яблоками проблем нет .

кстати у пары сотрудников на работе сяоми (причем новые с последних серий) сперва радовались типа офигенно и не дорого .... через 2 мес что то уже не такие радостные ;-)

AndrewK
04.02.2021, 07:44
Якщо це не 4 відро, то виникає питання про місце звідки ростуть руки юзера.
4 відро реально підглюкувало, але в часи 4го відра на Sках огризок теж був 4тий і не зважаючи на всю його легендарнійсть то був ще той апарат.

primuss
04.02.2021, 08:22
Я не знаю что там может глючить при разблокировке. Мало того, я у себя двойной тап включил, чтобы кнопку вкл/выкл беречь. Теперь два раза на экране тапнул, вверх провел - разблокировалось. Снова два раза по экрану тапнул - заблокировал. Уже на автомате.

За несколько лет проблемы были, только если в нитриловых перчатках разблокировать - оказывается, черные нитриловые перчатки не срабатывают где-то 1 раз из 10, а синие - через раз.

Но в основном пользуюсь телом без перчаток (перчатки - то в гараже), и разблокирую телефон по нескольку десятков раз за день опять же этим двойным тапом - проблем нет.

Пытался настроить разблокировку по лицу или по датчику пальцев, но в итоге так как телефоном регулярно берет пользоваться мелкая в игрушки поиграть понял, что нафиг не нужно.

Да и в целях безопасности у меня блокировка на телефоне не стоит. А в телефонной книге есть "жена Юля", "теща Оля" и так дальше.

Зачем - не спрашивайте :D

Aprox
04.02.2021, 08:57
Мало того, я у себя двойной тап включил, чтобы кнопку вкл/выкл беречь.

:-D:-D:-D

Hacker
04.02.2021, 10:25
я думал это на айфонах кнопки берегут, но нет ;-)

Aprox
04.02.2021, 11:39
У нас в офисе уже примерно месяц, как все яблофоны не могут нормально поймать наш вайфай, зато ведориды нормально коннектятся! )) Ух мы тут отрываемся шуточками про "понакупают всякого г..на..." ;-)

Kino
04.02.2021, 12:28
У нас в офисе уже примерно месяц, как все яблофоны не могут нормально поймать наш вайфай, зато ведориды нормально коннектятся! )) Ух мы тут отрываемся шуточками про "понакупают всякого г..на..." ;-)

Так это давно известный факт. Телефоны сяоми конектятся к роутерам сяоми намного быстрее чем другие марки.

Yurasvs
04.02.2021, 12:42
я думал это на айфонах кнопки берегут, но нет ;-)

По моему, если кнопку долго не нажимать, она быстрей окислится...

Aprox
04.02.2021, 12:49
Так это давно известный факт. Телефоны сяоми конектятся к роутерам сяоми намного быстрее чем другие марки.
Не знаю, какие у нас роутеры, но у меня тел точно не сяоми... ;-)
И у нас дело не в "быстрее", а в том, что яблоки в принципе через два раза на третий коннектились...

Djaneek
04.02.2021, 14:31
Жинка взял 11й , аргумент - не тупит и на годика 3-4 должно хватить...
Я парень скромный - взял ксиоми 8 ноут t..
Первые месяца норм, а ща немного тупашит... Нужно наверное почистить, обновить...
Следующий телефон будет наверное тоже ксиоми..

Mobilom
04.02.2021, 20:45
Я не знаю что там может глючить при разблокировке. Мало того, я у себя двойной тап включил, чтобы кнопку вкл/выкл беречь. Теперь два раза на экране тапнул, вверх провел - разблокировалось. Снова два раза по экрану тапнул - заблокировал. Уже на автомате.

разблокировка по сканеру пальца в средней кнопке (как и у обычных S7)

primuss
04.02.2021, 21:34
разблокировка по сканеру пальца в средней кнопке (как и у обычных S7)

С точки зрения здравого смысла заблокированный отпечатком или фейсом телефон - это глупость.
Если его спиздят - как это поможет?
Если не дай Бог случится какая беда - как кто-то сможет связаться с родственниками?
Особенно если в телефонной книжке сплошь и рядом Юлька, Олька, Сережка степплер отдать?

Mobilom
04.02.2021, 21:52
С точки зрения здравого смысла заблокированный отпечатком или фейсом телефон - это глупость.
Если его спиздят - как это поможет?

та хотя бы не полазят в нем . убрать в гнусе отпечаток перешивкой вполне веселое занятие ))

Если не дай Бог случится какая беда - как кто-то сможет связаться с родственниками?

с собой есть постоянно документы и карточка страховки по которой можно узнать всю инфу включая номер жены где работаю и т.д . а так .... ну найдут они номер брата который в вольногорске и чем он поможет ?

primuss
10.02.2021, 08:06
Ги. Відмічусь і я в топіку. Що прикольного в яблукофоні - задовбувати Сірі тупими питаннями :D

Петро, у тебя почта забита сообщение не принимает.

Для одного проекта нужно создать большой барабан. Скажи пожалуйста, какие есть подшипники максимального диаметра (20 см, 30 см?) и желательно минимальной толщины? Тип не важен.

primuss
10.02.2021, 16:34
Кстати, в соседней ветке интересную картинку выложили

https://tsk.ua/datacache/2/0/2/0/2/20202503-500x500.jpeg

Я так понимаю, владельцы Тесл это РЕАЛЬНО ПОКУПАЮТ.

Ну а если это так, то моя версия, что с определенного момента ценность товара определяется исключительно в понтах подтверждается. Неважно, телефон это стоимостью в три телефона, или электромобиль стоимостью в 3 электромобиля.

Иначе я не могу объяснить то, что покупающий иконку Маска покупает себе Теслу за 60, а то и 100 штук баксов, хотя если уже очень хочется машинку на батарейке, за 20500 в салоне можно взять новенький JAC iEV7S.

Ну или за те же бабки купить какой-нибудь Hundai Stonic 1.4 A/Т Prestige 2020, а на сдачу в 40 000 баксов спокойно заправлять ее солярой ближайшие 400 000 км ;-)

Cayenne
10.02.2021, 16:55
Иначе я не могу объяснить то, что покупающий иконку Маска покупает себе Теслу за 60, а то и 100 штук баксов, хотя если уже очень хочется машинку на батарейке, за 20500 в салоне можно взять новенький JAC iEV7S.

поніманіє чого люди купляють теслу за сотку а не джака за 20ку приходить тільки після поніманія чого люди купляють айфон а не андроід

так що уви, перечитуй тєму заново

Petro
10.02.2021, 17:07
поніманіє чого люди купляють теслу за сотку а не джака за 20ку приходить тільки після поніманія чого люди купляють айфон а не андроід

Але, ймовірно не до кожного воно приходить :D:D:D

В мене старший син задовбував: "Задовбав відроїд, купи Айфон. В друзів айфони, вони крутіші" і все оце, що є в 15 річних. Ну купили для початку 8 на 128 гіг. З умовою, що за місяць-другий викладе всі переваги його над відроїдом. Поки що ми на етапі:
"Сири, а почему аборигены съели Кука", або "Сири, сочини стих". А, ну і камера веселіша:D:D:D
Поки все

Cayenne
10.02.2021, 17:41
Але

в 15 річних має бути достаточно сил і енергії для того щоб і з андроідом розібратись і подружитись
а от коли на всю цю єрєсь не залишається ні сил ні часу - тоді само то переходити на іос

мені в 15 було не впадло віндовс МЕ переустанавлювати раз в 3 дні
а зараз коли вінда починає глючити - простіше купити новий ноут, чим розбиратись з переустановкою
ну або купити макбук ;-)

AndrewK
10.02.2021, 18:31

Ну я допустимо не розумію ні перших ні других. Бо маючи сотку бюджету можна спокійно взяти наприклад ауді а6, що буде на голову вище за ту ж теслу і на значу заправлятись дуже довго

e u g
10.02.2021, 18:45
Ну я допустимо не розумію ні перших ні других. Бо маючи сотку бюджету можна спокійно взяти наприклад ауді а6, що буде на голову вище за ту ж теслу і на значу заправлятись дуже довго

Слова не мальчика, но мужа.

Mobilom
10.02.2021, 19:28
и в каком месте а6 на голову выше теслы ? ;-) на разборке пропуканную детальку купить ? :D а вообще хоть на какой то тесле приходилось поездить ?

AndrewK
10.02.2021, 20:51
и в каком месте а6 на голову выше теслы ? ;-) на разборке пропуканную детальку купить ? :D а вообще хоть на какой то тесле приходилось поездить ?
Ну як мінімум в ауді детальки з ІКЕА не використовуються:-D і якість використовуваних матеріалів відповідає ціннику (я не говорю про технічну частину).
Там де я жив 4 роки тесла не є такою страшною рідкістю.
Згоден, їде непогано, але є так би мовити легке відчуття бюджетності. От так би мовити взяти шкоду суперб, пассат і а6. Машини співплатформенні, але навіть при однаковій специфікації різниця в сприйнятті просто космос.
А тут тесла коштує як лакшері, а по споживацьких приколах відвертий мейнстрім.

https://motor.ru/news/tesla-assembly-12-09-2020.htm
https://motor.ru/thumb/908x0/filters:quality(75):no_upscale()/imgs/2020/09/11/21/4108709/d2579a21fcb0658c21b40997e5fd56f3bfeaf1b0.jpeg

Cayenne
10.02.2021, 20:53

треба ще також розуміти, що то їхня далеко не остання сотка з заначки
просто ціни на іграшки бувають різні

AndrewK
10.02.2021, 21:03
треба ще також розуміти, що то їхня далеко не остання сотка з заначки
просто ціни на іграшки бувають різні
Та то нема базару. А от чим думають ті, що купують їх за 20-30 конкретно пропукані і трохи затоталені?
Про покупців jac та іншої китайської дичі навіть не говорю, як і про юзерів телефонів за сотку.

Mobilom
11.02.2021, 00:39
Та то нема базару. А от чим думають ті, що купують їх за 20-30 конкретно пропукані і трохи затоталені?
Про покупців jac та іншої китайської дичі навіть не говорю, як і про юзерів телефонів за сотку.
ну возможно все же даже остаток пропуканого пробега больше чем у лифов например и при шаровой розетке тупо выгода (да и много где есть пока бесплатные зарядки) но как вариант все же типа круто :cool: ведь покупают же туареги ку7 кубики и прочее понтовозное с пробегом 450+ и ничего (хотя потом на ходу подбирают то что отпадает) ;-)

а так .... да есть для понтов есть потому что хочу и нравится (и в конце концов могу позволить себе купить) ... но тут разговоры пришли к тому что если нравится и удобно все равно лох понтовый :wall:

porsche1984
11.02.2021, 05:37
Я понимаю что первым аргументом мне будет - ебать ты ж не в Украине. Но и сказок некоторым ребятам про Ауди писать не надо. Теперь краткий или не очень опус по Тесле Y model у моего руководства ( приобретена в декабре) цены указаны в канадских долларах которые можно делить на 1.3 и тогда будет usd и окажется еще меньшие суммы.
Почему же берут электрички:
1) Люди начинают брать электрички в Канаде так как понимают что рано или поздно бенз будет дорожать.
2) Большое количество частных домов со своей розеткой
3) Не нужно прогреватся для тепла в салоне, тепло сразу идёт после включения.
4) многих зае...али приколы с моторами на прямом впрыске, сраные роботы, и вариаторы с выпадающими цепями на пробеге 100-120 тыс.
5) кто поездил на Тесле с ее динамикой обычные двс перестают воспринимать ( опять таки не берём во внимание олдскулов и двс дрочеров ( там почти как с ведроидом-« хотят трахатся с ремонтами, нюхать гарь бенз но при этом сердце у них учащеннее стучит при рёве двс (если помните про ямщиков я уже писал))
6) налоговые , страховые льготы а так же возвраты за грин энерджи.
Теперь по цифрам и реальным бенефитам
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210211/55df79935394bb9b117197ec2a248665.jpg
Это думал мотор ( полный привод ) на 75 кВт час, который купило мое руководство, Теперь из плюшек за имение данного авто
1) 2000 бесплатных миль (именно миль) на зарядку суперчарджер.
2) Возврат от государства за то что они приобрели электромобиль 6500 канадских долларов
3) на электромобили не распростроняется дорожный сбор, это 120 долларов экономит в год.
4 ) высокий рэйтинг безопасности у страховых , поэтому страховка в год упала с 1700 ( за предыдущий вэн Крайслер) до 1300 долларов за Теслу , а это ещё 400 долларов в год экономии
5) зарядка на 500 км от домашней зарядки обходится в 9 долларов ( для моего вэна это 65-75 долларов)
6) по моим замерам раз в два месяца примерно экономия в 100-200 долларов на маслах и фильтрах ( в зависимости от мотора )что в год выливается ещё в 1500 экономии в среднем
И все это за 55 тыс юсд.
Взглянем на первую же открывшуюся для меня Ауди а 6 кватро в салоне
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210211/7bf34c2bfdd0d602ffa0e07b1f32fa63.jpg
Ценник около 67 тыс. Usd И я специально сравнил дуал мотор с кватро . С одним мотором тесла ещё дешевле.
1) Ауди обошлась бы сразу по страховке в 2400 в год.
2) расходы на бенз
3) расходы на масло фильтра и другие расходники и уж поверьте на гарантии масло на дилере поменять в ней это 600 баксов
4) дорожный сбор 120 баксов
5) ну и прочие прелести современних ваговодов .
Разница между машинами в 12 тыс. юсд. Не в плюс Ауди
Фразу « а остачу бабок потрачу на бенз в 21 веке в 21 году может сказать только тупоголовый Марал .»
А вот цена на Теслу одномоторку
https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210211/493c02c0fb2b04f8125080a4d31120f1.jpg
Что равно 44 тыс. юсд.
И тут открывается второй вопрос , а где же все остальные хюндаи да лифы электрички, а ответ очень прост, если приблизительно по характеристикам брать Ниссан лиф то его ценник https://uploads.tapatalk-cdn.com/20210211/a22c0eb6432ba95435b98368c4c74009.jpg
И тут останется лишь добавить где Тесла model Y и где Nissan Leaf ...
Остаётся добавить что канадцы впрочем как и американцы в силу того что вся жизнь в кредитах - очень хорошо считают деньги,и зачастую делаю выбор в пользу экономии , думаю в ближайшие пять лет электрички выйдут в лидеры по продажам малых седанов ( модел 3) и компакт suv ( модел Y) , плюс polestar и пару среднеразмерных suv от других производителей .
P.s. Ну а на последок цены на Теслу модел Y в сша без канадских налогов на растаможивание этот скрин ставит все точки над и , а так же ставит шах и мат ДВСhttps://uploads.tapatalk-cdn.com/20210211/b20095e71be9594c4c7af5250d6f5eff.jpg

primuss
11.02.2021, 08:21
А тут тесла коштує як лакшері, а по споживацьких приколах відвертий мейнстрім.

https://motor.ru/news/tesla-assembly-12-09-2020.htm
https://motor.ru/thumb/908x0/filters:quality(75):no_upscale()/imgs/2020/09/11/21/4108709/d2579a21fcb0658c21b40997e5fd56f3bfeaf1b0.jpeg

Вот видите - там даже брусочки ручной работы есть. А на автоВАЗ примотали бы все синей лечебной изолентной, она бы на морозе задубела бы и ходило бы все это годами.

А брусочки рассохнутся через пол-года ;-)

primuss
11.02.2021, 08:25
Я понимаю что первым аргументом мне будет - ебать ты ж не в Украине. Но и сказок некоторым ребятам про

Ебать ты ж не в Украине. Нахуй ты все это сюда тащишь?

Кому интересно, что твое начальство в стране с совершенно другим уровнем жизни (считай с другой планеты) и с плюшками государства на покупку ликтромобиля купило себе Теслу?

AndrewK
11.02.2021, 08:38
Та чекай, він ще й нафуясь монотеслу притягнув. І конкурентом їй будуть хіба всякі кіа-хюндай як типові представники бомж-сегменту з претензіями. Повного приводу і потужних моторів там не буває.
Те що в їхніх канадах тупо інші ціни і плюшки до нього навіть не доходить ;-)

кук
11.02.2021, 09:04
Брусочки- то специальная музыкальная ель, шовипанимаити!

vics13
11.02.2021, 10:56
6) налоговые , страховые льготы а так же возвраты за грин энерджи.
Теперь по цифрам и реальным бенефитам

Знову ви про лохотрон із грін енерджі....
Не буває оцієї вашої грін енерджі. І чим більше буде машинок на батарейках тим більше ота ваша грін енерджі буде не грін.

Mobilom
11.02.2021, 10:56
Та чекай, він ще й нафуясь монотеслу притягнув. І конкурентом їй будуть хіба всякі кіа-хюндай як типові представники бомж-сегменту з претензіями. Повного приводу і потужних моторів там не буває.
Те що в їхніх канадах тупо інші ціни і плюшки до нього навіть не доходить ;-)

открою секрет если стажу что ауди (даже а6 которая выбрана для примера) не все авд ? и это на моторах 3,0 3,2 ... то есть ауди это тоже бомбж сегмент ? ;-)

Mobilom
11.02.2021, 10:59
Знову ви про лохотрон із грін енерджі....
Не буває оцієї вашої грін енерджі. І чим більше буде машинок на батарейках тим більше ота ваша грін енерджі буде не грін.

ша угадаю .. потомушо если будет монго электричек то надо будет много топить углем и мазутом шобы сделать много электрики .. да ? :)

vics13
11.02.2021, 11:16
ша угадаю .. потомушо если будет монго электричек то надо будет много топить углем и мазутом шобы сделать много электрики .. да ? :)

Нє. Із ефіру енергію будуть брати або з фізичного вакууму.
Ви ж розумний дядько... І маєте знати що не існує абсолютно безпечних для навколишього середовища методів генерування енергії.

Petro
11.02.2021, 12:00

Нє. Із ефіру енергію будуть брати або з фізичного вакууму.
Ви ж розумний дядько... І маєте знати що не існує абсолютно безпечних для навколишього середовища методів генерування енергії.

А від вітряків хробаки вилізають з землі і птахи у вирій через Владивосток літають. :D:D:D

За електротранспортом майбутнє. Не знаю як там в їх Канадах, але в наших реаліях Тесла поки що дорога іграшка. СТО, можна сказати, немає, мережі зарядних станцій туди ж. Поїздка в радіус далі 300 км - квест. Може згодом, років через 10 все зміниться, а поки ДВЗ наше всьо ;)

e u g
11.02.2021, 12:21
А від вітряків хробаки вилізають з землі і птахи у вирій через Владивосток літають. :D:D:D

А вітряки не забезпечать усієї потреби в електриці.

До того ж виробництво акумуляторних батарей не є цілком еко-френдлі.

vics13
11.02.2021, 12:40

За електротранспортом майбутнє. Не знаю як там в їх Канадах, але в наших реаліях Тесла поки що дорога іграшка. СТО, можна сказати, немає, мережі зарядних станцій туди ж. Поїздка в радіус далі 300 км - квест. Може згодом, років через 10 все зміниться, а поки ДВЗ наше всьо ;)

Вам смішно, а от до нас вже кілька років лебеді на зимівлю прилітають. Зфігалі? Запитання... :D

Якщо за електротранспортом і майбутнє то дуже, дуже віддалене.

vics13
11.02.2021, 12:48
А вітряки не забезпечать усієї потреби в електриці.

До того ж виробництво акумуляторних батарей не є цілком еко-френдлі.
А кого це цікавить? Сказано ж - грін енерджі.
А от коли з них почнуть брати купу грошей за утилізацію сповненої трохи менше ніж повністю ядовитими речовинами батарейки тоді може хоча б хтось думати почне. От уявити що кожного року потрібно буде утилізувати 1000000 т аккумуляторів.... Ну дуже це еко-френдлі...

AndrewK
11.02.2021, 13:02
Ауді не бомж сегмент. Бомж сегмент це всяка корея наприклад. Ну і виходячи з тактильної якості того ж салону і якості (не технічної, а споживацької) виконання таки та ж тесла. Бо одні лиш висувні дверні ручки і суцільна сенсорна панель ну аж ніяк на суперпреміум не тягнуть.
А грін... ню-ню, поцікавтесь енергозатратами на виготовлення одного вітряка і його власною генерацією за нормативний термін служби, процесом утилізацію сонячних панелей, поцікавтесь на скільки грін виготовлення акумуляторів і як вони утилізуються. Ага ;-)
П.С. Тут в Австрії недавно суперовий треш був на тему утилізації однієї тесли після пожежі :-D

Mobilom
11.02.2021, 13:04
А кого це цікавить? Сказано ж - грін енерджі.
А от коли з них почнуть брати купу грошей за утилізацію сповненої трохи менше ніж повністю ядовитими речовинами батарейки тоді може хоча б хтось думати почне. От уявити що кожного року потрібно буде утилізувати 1000000 т аккумуляторів.... Ну дуже це еко-френдлі...

вот только честно - хоть 1 батарейку или лампочку с ртутью сдал а не выбросил просто в мусор ?

от дебилок тоннами батареи выбрасывают но их тоже надо перерабатывать же ... или пофиг ?

AndrewK
11.02.2021, 13:07
вот только честно - хоть 1 батарейку или лампочку с ртутью сдал а не выбросил просто в мусор ?

от дебилок тоннами батареи выбрасывают но их тоже надо перерабатывать же ... или пофиг ?
Я пробував термомеетр з розбитим зовнішнім склом утилізувати. Куди тільки не дзвонив. Закінчилось дзвінком в МНС. Мені сказали замотати в тряпку, покласти в коробку і викинути в загальний контейнер:-D
І це не пари ртуті в лампі, а така собі нормальна кількість.
П.С. Лампи юзаю лед, тому пофіг