ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > Тюнинг > Технический тюнинг

Технический тюнинг двигатель, ходовая, и т.д.

Ответ

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 12.11.2013, 10:57   #1
Greep

Greep

Машина: Щось подібне на 1102: FR-V i-ctdi 2008: Aygo 1,4HDI 2008, Corsa, Fiesta
Длина: 1088030мкм
Диаметр: 85мм

Цитата:
Сообщение от Володимир Посмотреть сообщение
Добре міряй розміри під отвори для шпильок, бо мені дали ложну інформації на рахунок розмірів, тобто шпильки розміщені на рівносторонньому трикутнику зі стороною 98 мм, а я зробив на 100 мм, опору я засунув зігнувши шпильки до центру, але вона сіла зі змішенням на зовні, тепер при розгоні чуть тягне вліво, а при накати в право, буду переробляти шпильки.
Блин, я даже "совковым" штангелем мерил, а не из новых. 100мм между центрами. замер был следующим: от края до края шпильки с вычитанием диаметра шпильки...стало без проблем...

З одного боку усе добре, а з іншого... Ми..
Greep на форуме   Ответить с цитированием
Старый 12.11.2013, 12:35   #2
Володимир

Володимир

Машина: Ford Fusion EU 1.25
Длина: 27030мкм
Диаметр: 40мм
Отправить сообщение для Володимир с помощью ICQ

Цитата:
Сообщение от Greep Посмотреть сообщение
Блин, я даже "совковым" штангелем мерил, а не из новых. 100мм между центрами. замер был следующим: от края до края шпильки с вычитанием диаметра шпильки...стало без проблем...
Я міряв так само, товщина шпильни в місці посадки 8,25, штангелем відстань по зовнішнім діаметрам 106,25 мм, віднімаємо діамтетр шпильки і утримоємо відстань між центрамим 98 мм, і так по всіх шпильках.
Цитата:
Сообщение от Greep Посмотреть сообщение
Вопрос, какой смысл упирать пружину через пластик в кузов а через резину только шток амортизатора?
Не зовсім зрозумів суть запитання, але упор пружини іде навіть в стандарті бутербродом, тобто резина-пластмаса-резина. Пластмасу я думаю використали з метою меньшого передавання на кузов високочастотних коливань. А шток посадили на окрему подушку щоби не передавались вібрації і високочастотні коливання. В мене наприклад стукає амортизатор, якщо відкрити капот і покачати машину то стук я чую, але в салоні після встановлення на цю стійку опори севі, стуку я вже не чую, до цього їхав як на фірі.
Ответ