ТАВРОФОРУМ

Вернуться   ТавроФорум > Технические вопросы > ГБО

ГБО Газобаллонное оборудование. Установка, ремонт, эксплуатация.

Опции темы Поиск в этой теме Опции просмотра
Старый 16.01.2016, 17:24   #11
Logos

Машина: Славута
Длина: 920мкм
Диаметр: 0мм

Якщо про забір парової фази шляхом перевертання мультиклапана догори ногами написано не тут на форумі то тоді вибачаюсь, можливо і наплутав.
Привів як приклад не один Ловато а й Атікер які 100% юзаю сам на своїх авто без будь яких переробок. У знайомого стоїть Ланді Рензо теж проблем із запуском і економічністю немає.
Про особливості конструкції не став відписувати тому що побачив в ваши відписах якусь незрозумілу агресивність в мою сторону типу поясни, наведи, доведи і так далі, якщо вам це дійсьно потібно не для флуду а для роботи то я виложу і фото і описи того що вас цікавитиме, стосовно гуглу ви помилилися даних які я наводив, звідти не брав про показники тиску який має бути в ступенях я знаю, але обманювати не буду, тиску в ступенях редукторів я не міряв жодного разу тому що це для мене ніякої цінності не являє(я ж їх не намагався переробляти, вдосконалювати так як ви), редукторів у мене є чимало тому просто ставлю те що рахую за краще для свого авто, б/у редуктора майже завжди купуються в одну ціну(ні для кого на форумі не секрет чим я займаюся) тому мова про економію коштів, або понти (що дорожче що крутіше)не йшла тому користувавя різними виробниками ГБО не тому що ламалося обладнання чи вилітали ремкомплекти, просто заради цікавості.
Про тюнінг редукторів я читав і причому не тепер а ще до того як реєструвався на форумі, ваші описи проведених робіт мені мушу визнати сподобалися, стосовно того що я не запропонував нічого корисного для форуму то це питання спірне, якщо для вас назва редукторів які можна заводити на холодно без переробок нічого не варті, то комусь хто купує обладнання і не має можлиовсті або бажання щось перобляти, ця інформація думаю буде корисна.
Ну а про змішувачі згідний на всі 100 %,але це окрема тема.

Последний раз редактировалось Logos; 16.01.2016 в 17:28.
Logos вне форума   Ответить с цитированием