Просмотр полной версии : КоронаВирус
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
[
11]
12
13
14
15
16
17
18
19
Та то такий самий експерд, як дехто вчитель
Все як за моїм посиланням ))))
Як у підручнику
Я вже питався хто за цей ппц платити буде. Ковідіоти вперто прикидаються гухими
Michurin
24.04.2021, 22:33
Навіщо ви розмовляєте самі з собою?
"В Twitter и других социальных сетях сообщения об акциях протеста против карантина часто получают хэштэг #Covidioten: популярный неологизм, составленный из оскорбительного "идиот" и "COVID-19". Так люди, соблюдающие меры предосторожности для противодействия коронавирусу, называют тех, кто, по их мнению, подрывает усилия властей и общества по сдерживанию пандемии."
https://www.google.com/amp/s/amp.dw.com/ru/%25D0%25BA%25D0%25BE%25D0%25B2%25D0%25B8%25D0%25B4 %25D0%25B8%25D0%25BE%25D1%2582%25D1%258B-%25D0%25B3%25D0%25B5%25D1%2580%25D0%25BC%25D0%25B0 %25D0%25BD%25D0%25B8%25D1%258F-%25D0%25BE%25D0%25B1%25D1%2581%25D1%2583%25D0%25B6 %25D0%25B4%25D0%25B0%25D0%25B5%25D1%2582-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25B5 %25D1%2581%25D1%2582%25D1%258B-%25D0%25BF%25D1%2580%25D0%25BE%25D1%2582%25D0%25B8 %25D0%25B2-%25D0%25BA%25D0%25B0%25D1%2580%25D0%25B0%25D0%25BD %25D1%2582%25D0%25B8%25D0%25BD%25D0%25B0/a-53423489
В оригіналі ковідіотами називали параноїків і всяких істеричок. Ну але піар служби не сплять. Та тим не менше, моє питання в силі
З вами обома все ясно. Як типові істерички від всіх щось хочете, але фінансувати свох хотілки не бажаєте.
Я вже питався хто за цей ппц платити буде. Ковідіоти вперто прикидаються гухими
Ніхто не буде. Так як і ніхто не буде платити людям за втрачене здоров'я або життя з вини всіляких ковід дісідентів.
Заспокійтися.
Michurin
25.04.2021, 10:17
З вами обома все ясно. Як типові істерички від всіх щось хочете, але фінансувати свох хотілки не бажаєте.
Я взагалі спокійний, як удав, на відміну від вас ;-) . Дотримуюсь елементарних санітарних норм, ношу маску у громадських місцях, мию руки з милом, де це неможливо - користуюсь санітайзером. Запропонували організовано вакцинуватися - погодився, вакцинувався. У всьому іншому, живу звичайним життям. Ну, хіба що, більше року не ходжу на п'янки-гулянки, але я і до цього не любив усяких там масових попойок. Так що, не бачу зі свого боку ніякої істерії - живу, як усі цивілізовані люди в період пандемії, не заперечую очевидних речей, які бачу навколо себе, дбаю про те, щоб країні ця ситуація обійшлася якомога дешевше...
А ось ви з LegosX, судячи з кількості "мінусів", істерите нє по-дєцкі ;-)
Цікаве питання маю, як до законослухняного, котрий не вийде з авто без маски, якщо це заборонять. Так Ви себе позиціонуєте. Пам'ятаєте заборону торгувати групами товарів? По-вашому це теж та сама проста уніфікована заборона розміром в три речення, яка призведе крім безглуздого закриття полиць з носками в АТБ ще й до закриття цілком і повністю окремих великих магазинів, а це місця скупчення людей. Тобто саме те, що ви пишете - мінімум законів та кількість тексту але є результат. Типове 20 на 80. Так от питання. Тріс наприклад резиновий шланг від труби до крану на кухні. У вас в запасі нема. У сусіда нема. Шланг під заборону попав. В Малині всі продавці виявились тотальними законниками і не бажають з під поли Вам продати цей товар, але за пляшку і кільце ковбаски....... Ваші думки і що робитимете? Питання звісно на рівні здорового тролінгу, але все ж.
Я теж живу звичайним життям. Руки мити навчили ще мама з татом, а вимоги промгігієни закріпили. Користуватись антисептиками, котрі ви можете придбати в роздрібі, шкідливо для шкіри; та й змісту в цьому небагато.
На масові збіговиська я і до того не ходив. А випити з кумом мені і тепер нічого не заваджає.
Маску ношу виключно там, куди без неї не пускають. Бо толку від того немає, та й носять здебільшого не то і не так. Тому я пас. Та й не безкоштовні вони.
Ну а ваше "заперечення очевидних речей" взагалі цікаве питання, оскільки ці "очевидні речі" по декілька разів за цей рік міняють вектор, тому виникають підозри, що вони пропонувались під впливом засобів по зміні свідомості.
При всій повазі з такии тупими обмеженнями жити звичайним життям нереально. Або ж і до того вонг було нудним і нецікавим. Бо як мінімум діти обмежені в освіті і активрому дозвіллі (секції урізані або не працюють). Поїздка за кордон дуже ускладнена або неможлива.
Те, що ніхто не компенсує - навіть не сумніваюсь. Тому продовжую працювати над зменшенням мого податкового навантаження, щоб невігласи не тупили за мій кошт:D.
До речі нормальна здорова шкіра на думку справжніх експертів вбиває віруси на своїй поверхні за 5 чи щось таке хвилин. Після антисептику ця здадтність погіршується. Тому якщо десь на руки попаде вірус, але, очей рукою ви доторкнетесь наприклад через 5 хвилин - скоріше за все нічого не буде. А якщо ви користуєтесь спиртовими антисептиками і почухаєте око(тобто вірус попав на руку, але після попадання ви не мили руки і не пшикнули антисептика) - ось і потрапить вірус на слизову, бо шкіра втратила здатність цілодобово за 5 хвилин вбивати віруси на своїй поверхні. Дітям екперти взагалі забороняють антисептики використовувати...але по ящику і масовим новинам всі тільки степашку слухають
Ну, якщо "справжні експерти" кажуть, то треба дослухатись. )))
Ну то покажіть нам протоколи мікробіологічного та дерматологічного тестування цих "антисептиків".
Без них вони не більше ніж лосьйони для шкіри, та й то сумнівно без дерматологічного тесту:-D
Яке відношення експерти мають до протоколів? Експерти висловлюють експертну думку. А справжні експерти - справжню експертну думку.
Все інше - то єресь
Дуже цікавою є ваша методологія визначення справжності експерта. Я схиляюсь до думки, що варто дослухатись до рекомендацій ВООЗ, так як вони грунтуються на тому чого нас вчить доказова медицина. Вважаєте ваших експертів більш професійними і фаховими, вірите в масонів і всесвітні змови - ваше право. Зрештою ж є люди які вірять шаманам, ворожкам і гомеопатам :-D:-D
Петро. Якщо думка ВООЗ розходиться з думкою вчених в цій області - я буду слухати вчених, а якщо я здатний ще й зрозуміти думку вчених та їх доводи, результати експериментів - тим більше я буду зважати на саме думку вчених. Тому антисептик багато разів за добу будь-де в будьяких умовах це перманентне зло для мене, як приклад.
Ось потенціальний експерт:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2661827563958091&id=100003926196841
Ось потенціальний експерт:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2661827563958091&id=100003926196841
Не можу розібратися, це експерт , чи справжній експерт?
Потенціальний справжній експерт. Вчений-ісиорик.
Вот кстати спросил у китаянки
http://i.piccy.info/i9/0b256108ff0c538008088dd58fa6baee/1619348941/127438/1416270/Screenshot_2021_04_23_15_48_14_149_com_tencent_mm. jpg
Петро. Якщо думка ВООЗ розходиться з думкою вчених в цій області - я буду слухати вчених, а якщо я здатний ще й зрозуміти думку вчених та їх доводи, результати експериментів - тим більше я буду зважати на саме думку вчених. Тому антисептик багато разів за добу будь-де в будьяких умовах це перманентне зло для мене, як приклад.
Стоп машини, стоп комбайни. Яких вчених? Скільки їх? Чи маєте ви можливість об'єктивно оцінити їх кваліфікацію?
Цей джентльмен також вчений, цілий окодемік
https://un-sci.com/ru/2020/09/13/menya-porazhaet-tupoumie-standartnoj-klassicheskoj-nauki-akademik-goncharuk-kandidat-v-prezidenty-nan/
Пропонуєте дослухатись до його теорій?
Яке відношення експерти мають до протоколів? Експерти висловлюють експертну думку. А справжні експерти - справжню експертну думку.
Все інше - то єресь
Без доказів їх думка не більше ніж версія, котру ще необхідно довести. Проте вони можуть стимулювати суспільство слідувати цим напрямком, звісно за кошти самих експертів, а не громадських бюджетів, і попередньо довівши, що це безпечно та збираючи докази ефективності.
Я не бачу фінансування "версії" "експертами", більше того, ці "експерти" вперто лізуть в мою кишеню. Також відсутні докази безпечності "версії". Тому я і кажу, про максимально можливе слідування власним курсом, мінімізація затрат на ігрові аксесуари "версії", мінімізація фінансування громадських бюджетів з мого боку та неучасть у небезпечних масових медичних експериментах. Якось так.
Стоп машини, стоп комбайни. Яких вчених? Скільки їх? Чи маєте ви можливість об'єктивно оцінити їх кваліфікацію?
Цей джентльмен також вчений, цілий окодемік
https://un-sci.com/ru/2020/09/13/menya-porazhaet-tupoumie-standartnoj-klassicheskoj-nauki-akademik-goncharuk-kandidat-v-prezidenty-nan/
Пропонуєте дослухатись до його теорій?
Тепер я знаю звідки беруться вчені, котрі стверджують, що як тільки я візьму батарейки чи шкарпетки з полиці, на котрій вони лежать, то на мене відразу нападе злобний короновірус, а гуляти у парку смертельно небезпечно:-D
Докази можна підробити. Особливо ті, котрі не вкладаються в Вашу теорію ))))
Ну так ковідофреніки ж навіть підроблених не мають ;-)
Я цілком серйозно. За сучасного розвитку технологій і всякого фотошопу, можна вірити лише науковим експериментам на власному обладнанні, з власними реактивами і в своїй квартирі.
Для людей, що самі себе лікують це не становить труднощів, а от пересічні громадяни потрапляють до лап пройдисвітів
Я теж серйозно. Бо ж навіть для аналізу результатів тестування треба мати мозок.
А для людей, котрі вірять, що у довготерміновому форматі шматок брудної просякнутої потом нетканки врятує їх від вірусу у мене погані новини що до їх розумових здібностей., бо понад 3 години воно не працює і треба міняти, а безкоштовно їх не роздають. Клапан також невдалий варіант. Австріяки впровадили примусовий ffp2 для всіх, які часто тупо роздають безкоштовно, і народ почав випльовувати легені. Я, до речі, в січні 2020 теж отримав в Австрії безкоштовно, підозрюю, що там десь і підгріб першу корону, бо Бургенланд був #2 по хворих в той час.
Ба, але мова все ж не про це. Бо як завжди that's all about the money. Бо сидіти безкінечно і витрачати гроші на фуйню таки анріал. А якщо таки є певний процент людей, котрі важко реагують на цей вид вірусу, то фінансово доцільно сказати, що їм не пощастило і вони були слабкою ланкою, котру надалі видалено з ланцюга популяції. Або ж вони можуть самоізолюватись і чекати допоки цей нарив сам не розсмокчеться ;-)
Для уверовавших в ВОЗ хороший пример того что она из себя представляет https://youtu.be/Mg1NxUY81vA
Я теж серйозно. Бо ж навіть для аналізу результатів тестування треба мати мозок.
А для людей, котрі вірять, що у довготерміновому форматі шматок брудної просякнутої потом нетканки врятує їх від вірусу у мене погані новини що до їх розумових здібностей., бо понад 3 години воно не працює і треба міняти, а безкоштовно їх не роздають. Клапан також невдалий варіант. Австріяки впровадили примусовий ffp2 для всіх, які часто тупо роздають безкоштовно, і народ почав випльовувати легені. Я, до речі, в січні 2020 теж отримав в Австрії безкоштовно, підозрюю, що там десь і підгріб першу корону, бо Бургенланд був #2 по хворих в той час.
Якщо немає грошей на маски, то сумно. Треба тоді красти.
Ну то давай порахуємо, 3 маски в день (усереднено), 28 днів (усереднено), 4 особи = 336 масок. Я так думаю що 1000грн в місяць я краще проп'ю
Ну але ж мова не про маски. Тим більше, що народ йух забив їх міняти. Я за рік менше десятка використав, але я їх виключно на магазин тримаю в сумці.
Мова про глобальний обвал економіки, котра і до того гімном була. Я вже казав, про недоотриманий бонус за поточний рік? Можу посидіти вдома, але прошу компенсувати. І мова не про 4000грн котрі клоун щось там обіцяв, а дещо на порядок більше.
Ви маску носите цілодобово?
Порахувати можна багато чого. Я витрачаю купу часу, коли стою на заборонений сигнал світлофора і, коли пропускаю пішоходів. Цей час мені ніхто не компенсує.
Більш того, якщо Ви заглянете у Конституцію України, то з подивом взнаєте, що громадянам гарантується право на вільне пересування. Тому дорожні знаки заборони та червоний сигнал світлофора є порушенням прав людини і гнилим совком. Але народ хаває, тим самим, перетворюючи себе на рабів.
А между тем, в Израиле смертность от кв уже практически нулевая.
Вакцинированы примерно 60% населения.
Поделюсь собственными рассуждениями на тему ковида.
Работаю на предприятии с численностью примерно 1000 человек. Режим работы непрерывный, потому, единовременно, на предприятии контактируют примерно 250-300 человек (не все сменные).
Предприятие небольшое, потому у каждого, на день приходится дофига тесных контактов.
Никакого масочного режима. Питаются в основном все в столовой предприятия.
Единовременно, в столовой кроме персонала, находится (в часы обеда) человек 20-30. Естественно контакт плотный, ибо раздача.
Вилки, ложки, тарелки, подносы, все в общем пользовании. Человек спокойно перемацывает все вилки, выбирая подходящую себе.
Короче, вы поняли, предприятие образца полнейшего совка.
Карочи, я не знаю не одного смертельного или тяжелого случая по предприятию. А я много чего знаю, ибо моя тетка, заведует медпунктом.
С больничными были и есть, но тяжелых и тем более смертельных не было за полтора года этой херни.
Итого, любой среднестатистический человек, не обладающий наблюдательностью, может сделать вывод - ковид вранье, суки бляди, и прочую хрень.
Однако, небольшие рассуждения на эту тему, приводят к тому, что предприятие то довольно вредное. Угольная, коксовая пыль, смеси всевозможных газов. Пары кислот и щелочей.
Фактически, рабочие завода, это эволюционировавший срез общества, где слабые на дыхательную и иммунную систему, просто умерли или получили инвалидность в начале своей деятельности.
Остались люди, которым этот ковид, как легкое орз.
А вот статистика по городу довольно удручающая. В разговорах заводчан, постоянно слышаться новости, что у того теща, у того жена, у того еще какие-то дальние родственники на аппарате или уже под холмиком.
Вот вам и вирус, который как грипп или орз. Заводчане спокойно обменялись вирусом, покашляли слегка, и принесли вирусню домой. Где при плотном контакте, просто начали умирать неподготовленные родственники.
Везде должен быть подход с умом. Крайности, никогда не доводили до путнего.
Не стою на стороне тех, кто требует полного масочного режима. Потому как, маразм требовать от человека носить маску там, где отсутствует контакт с окружающими.
Но и осуждаю тех, кто ширит новости о вреде масок.
Думайте головой. Заботьтесь не только о своем здоровье, но и о здоровье окружающих. Вы покашляли без маски, а кто-то в смертельной опасности.
Плюсанул тебе Кварц! Наконец то здравые мысли а не патетика о споре тех у кого кто-то крякнул с теми у кого всё прошло более-менее!
Плюсанул тебе Кварц! Наконец то здравые мысли а не патетика о споре тех у кого кто-то крякнул с теми у кого всё прошло более-менее!
Я продолжаю утверждать, что вся эта тема, это спор тех, кто не заметил ковида, с теми, кого коснулось серьезно.
Вы с обеих сторон, оспариваете крайности.
Ну да, и в тему рассуждений - виновных в сегодняшнем бардаке, искать бесполезно. Тут и наивность и беспечность людей, тут и маразм в руководстве страны, тут и бардак на местах.
Вся наша страна, это огромная куча навоза, на которой каждый жук, тащит шарик навоза себе в норку.
Но, виноваты всегда другие.
Я, вот, осенью прошлого года, заболел явно ковидом. Пошел в заводскую поликлинику, там измерили температуру, и отправили на рабочее место.
На все мои возражения, мне пригрозили прогулом. В одиночку, сломать стенку невозможно.
Я понял это, принял, и просто применял средства защиты окружающих, до исчезновения симптомов.
И только потом, через месяц, у моего ребенка, при сдаче анализа по выяснений причин вызывающих иридоциклит, обнаружили довольно внушительный титр антител к ковиду.
Переболели всей семьей. Мои, даже никаких симптомов не испытывали.
У меня 80 процентов родственников переболели. Один далекий умер пару дней назад. Это никак не влияет на мое нежелание носить маску просто по улице, пользоваться стопиццот раз спиртовым антисептиком и уже тем более видеть в маске средство именно своей защиты. В магазин конечно на 5 минут мне одеть ее не зазорно, меняю маску по мере износа перемычки. Напомню, что именно в маске я заразился ковидом, пришлось посетить больницу. Я помню, как шел тогда ее корридорами и думал о том, что именно сейчас вероятность подхватить приближается к 100. Так и вышло. Но деваться некуда, я тогда сильно травмировал глаза. Среди своих сотрудников у нас можно было выделить очень сильно очкующих и пофигистов, до 10 человек. Это конечно не выборка для статистики, но заболи все с интервплом 6 месяцев, но кто больше боялся заболел в числе первых, кто меньше соблюдал карантин и прочее в числе последних. ХЗ почему так. Киев.
Ви маску носите цілодобово?
Порахувати можна багато чого. Я витрачаю купу часу, коли стою на заборонений сигнал світлофора і, коли пропускаю пішоходів. Цей час мені ніхто не компенсує.
Більш того, якщо Ви заглянете у Конституцію України, то з подивом взнаєте, що громадянам гарантується право на вільне пересування. Тому дорожні знаки заборони та червоний сигнал світлофора є порушенням прав людини і гнилим совком. Але народ хаває, тим самим, перетворюючи себе на рабів.
Світлофор має до захисту від ковіду рівно стільки ж, скільки і маска. Якщо серйозно, маску потрібно носити перебуваючи поміж людей, тобто таки 3-4 маски в день.
Але ж "маска не захищає" (с)
Але ж "маска не захищає" (с)
Ну так я ж і не ношу крім заходу в магазин (бо не впустять);-)
Але мова не про це, а про хотілки ковіднутих, за котрі платити вони не хочуть. Ну і про принцип роботи таких масок взагалі.
А хто має платити за Вас і за тих, кого Ви заразите?
А хто має платити за Вас і за тих, кого Ви заразите?
Ну то нехай платять щоб я нікого не заражав: компенсація сидіння вдома, доставки товарів, купівля засобів індивідуального захисту, тестування і т.п. Які проблеми? Будьякий каприз за їхні гроші.
Це називається "егоцентрична модель світу". Коли всі винні Вам, а Ви - нікому ))))
Вам, а Ви - нікому ))))
Да-да, свежо предание да верится с трудом.
У нас сегодня в городе горсовет лупанул повышение стоимости проезда, всё это дело под карантинно-ковидным соусом подаётся. Теперь проезд в Киеве по транспортной карте выходит дешевле чем у нас в регионе. Стариков реально жаль, каждую копейку считают, им с одной стороны убрали возможность бесплатного проезда в коммунальном транспорте а с другой стороны сейчас вот прихлопнули этим повышением цены на 40%! Думаю вопросы, кто будет платить за весь этот банкет, отпадают.
Возіть дешевше. У Вас же є транспорт? СРСР давно немає.
Вот тут Анрюд согласен о геоцентричности. Почему-то кто боится ковида считает, что ради его безопасности все должны(здесь список карантинных требований) сам же при этом делает только то, на что особых усилий не требуется.
СРСР давно немає.
Точно немає? А если найдут? ;-)
Вот тут Анрюд согласен о геоцентричности. Почему-то кто боится ковида считает, что ради его безопасности все должны(здесь список карантинных требований) сам же при этом делает только то, на что особых усилий не требуется.
Тепер екстраполюйте цю теорію на ПДР
Список заборон у ПДР є у відкритому доступі. І штрафів також.
"Якщо хтось боїться високої швидкості і цю швидкість обмежує..." і далі по тексту.
Не катит. Мимо. Соблюдение пдр ведет к уменьшению смертей, доказано. А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано. Но поклонники ' хоть что-то делать, есои не ясно что' считают, что все им должны.
А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано.
Глас вопиющего в пустыне! Барановирусному зомбостаду бесполезно что-то доказывать! Сцуко два года уже эта байда, два Карл! Да возьмите вы уже для точного результата хотя бы 4ре примерно одинаковых города, в двух введите это тупое ограничение на проезд в общественном транспорте и в двух других не вводите и потом посмотрите есть результат от таких идиотских мер или нет!
Тепер екстраполюйте цю теорію на ПДР
Список заборон у ПДР є у відкритому доступі. І штрафів також.
"Якщо хтось боїться високої швидкості і цю швидкість обмежує..." і далі по тексту.
ПДР крутяться навколо засобу підвищеної небезпеки (автомобіля) ;-)
А карантинні обмеження виключно навколо ковіднутого зомбостада
Не катит. Мимо. Соблюдение пдр ведет к уменьшению смертей, доказано. А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано. Но поклонники ' хоть что-то делать, есои не ясно что' считают, что все им должны.
Вы с дуба рухнули?
Кем проанализировано и доказано??? Икспердами на Говнофоруме???
Ким доведено? Особисто Вами через інтернет? Чи "справжніми експертами"?
Ви можете за 15 хвилин знайти в законодавстві 100500 різноманітних заборон, включно з забороною пісяти у ліфті. В запісяному ліфті люди гинуть? А в незапісяному виживають? А від матюків у громадському місці скільки людей загинуло/вижило?
Це ж дуже цікаво )))
ПДР крутяться навколо засобу підвищеної небезпеки (автомобіля) ;-)
Гугліть "ковідіоти" :)
https://www.google.com/amp/s/www.eurointegration.com.ua/news/2020/09/2/7113891/index.amp
Так. Всі автори тої статті з Nature що тут приводив рухнули з дуба і можуть свою математику та статистику засунути в дупу.
В сучасному світі можна намалювати будь-яку статистику. Ця гілка форуму це доводить беззаперечно. "Ковід то звичайне ГРВІ" (с) Ніяких смертей немає (с)
Ті автори мали ту саму статистику, завдяки якій в тому числі і ви робите свої висновки щодо небезпечності вірусу. Враховувались дані всієї по суті планети, а не скрізь до статистики таке відношення, як у нас
А що каже статистика щодо смертей від нецензурної лайки в громадському місці?
Кофідофреніків прошу вдягати підгузок при виході з їхнього помешкання, а то ж вони можуть обісратись у будьякий момент і погіршити епідемічну ситуацію.
Гугліть "ковідіоти" :)
https://www.google.com/amp/s/www.eurointegration.com.ua/news/2020/09/2/7113891/index.amp
Ковіднуті настільки ідіоти, що власну кличку намагаються на нормальних людей перевести:-D
Ну бо лише ідіоти можуть вимагати від інших "залишатись вдома" декілька років, поливати руки невідомим шмурдяком і чіпляти безглуздий намордник:D
Ваші фантазії розбиваються об факти. Хто яку кличку має і чому, чітко вказано за посиланням )))
Якщо від Вас вимагають роками сидіти вдома - прийміть співчуття )))
І не пишіть про карантин так, ніби його всі дотримуються. Те, чого ніхто не дотримується, ніколи працювати не буде.
Ваші фантазії розбиваються об факти. Хто яку кличку має і чому, чітко вказано за посиланням )))
Якщо від Вас вимагають роками сидіти вдома - прийміть співчуття )))
Посилання не догма. А от факти як раз таки очевидні.
І не пишіть про карантин так, ніби його всі дотримуються. Те, чого ніхто не дотримується, ніколи працювати не буде.
Та не в побутовому дотриманні справа. Бізнес страждає, люди недоотримують заробіток, менше тратять, і пішло по колу.
Рішення суду фактом і є. :)
Рішення суду фактом і є. :)
Суть в глобальному застосуванні. От якби вона сказала "от цей конкретний Пітер Кляйн ковідіот", то їй би жопа була:D
Та там не менше, мені і рішення якогось там суду в принципі мало цікаве. Он ватний суд С.Бардеру звання героя України позбавив в свій час. І що?
Те саме і з переляканими ковідіотами. Вони як були параноїдальними неаднекватами, так і залишились ними. Я в цьому масовому ідіотизмі участі приймати не збираюсь, ходжу куди вважаю за потрібне, податки мінімізую, колотись не буду.
"Мінімізація податків" - крадіння коштів у держави. Знаходячи схеми сплачувати якнаймога менше податків, ти зменшуєш фінансування всіх бюджетних статей, в т.ч., армії, школи, лікарні, пенсіонера etc. Тобто, я не розумію, чому Ваші непрацездатні родичі (батьки, дідусі/бабусі, діти) і Ви також, взагалі маєте отримувати якісь державні сервіси.
Так, я розумію, що пересічний ФОП "мінімізує" фігню на загальному рівні корпративних мінімізацій. Але моя думка з цього приводу розповсюджується також на всіх отримувачів "коніертованої" зарплатні в т.ч.
Вважаю, що люди, які не сплачують податки, не мають права користуватись ніякими безкоштовними і соціальними сервісами в цій країні. Тому що за них сплачують ті, хто не займається мінімізацією і отримує зарплатню всю повністю офіційно і прозоро.
І я також розумію, що Вам насрати на мою думку, так само як і мені на Вашу.
Якось так...
Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга. Прохання вказати що саме я отримую безкоштовно, бо безкоштовної медицини чи освіти я не спостерігаю вже давно, захист від поліції відсутній. Мінімізуючи податкові платежі я сприяю зменшенню фінансування дармоїдів.
Так що в держави я нічого не краду, це власне що держава намагається залізти у мою кишеню.
Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга.
Просто для розуміння. У нас в державі наразі існує солідарна пенсійна система. Це означає, що всі видатки пенсійного фонду, і на пенсіі в т.ч., відповідно, фінансуються з поточних податків. А Ваші дідусі-бабусі і батьки, в час своєї роботи, фінансували пенсіонерів того часу. І зараз вони не мають своєї заробленої пенсії, яка була б актуальною, якби вони сплачували свої гроші до ПФ за накопичувальною системою. А мають право на нарахування пенсії від держави "пропорційно" своєму вкладу в ПФ в минулі роки. Але в ПФ немає тих грошей, що, як Ви вважаєте, вони заробили. А є ті, що потрапили туди з податків які ПФ отримує зараз. А, якщо хтось з тих, хто зобов'язаний той податок сплачувати, знаходить спосіб цього уникнути, то, відповідно, ПФ коштів недоотримує, і змушений дотуватись в держбюджеті. Який також наповнюється коштом тих, хто податки сплачує.
Я не економіст, це моє бачення ситуації. Якщо мої твердження хибні - був би радий про те дізнатись.
Але, поки що, моє бачення таке - ВСІ державні інституції функціонують завдяки надходженням від податків, мита, акцизів і т.ін. Про "дармоїдів" можу погодитись, але це вже питання контролю розподілу і використання бюджетних коштів. Але початково вони (кошти) мають надходити.
ЯТД.
Мої бабусі-дідусі і батьки заробили на свої пенсії. За мої сплачені податки я не отримав ніфіга. Прохання вказати що саме я отримую безкоштовно, бо безкоштовної медицини чи освіти я не спостерігаю вже давно, захист від поліції відсутній. Мінімізуючи податкові платежі я сприяю зменшенню фінансування дармоїдів.
Так що в держави я нічого не краду, це власне що держава намагається залізти у мою кишеню.
Рідкісна маячня.
Якщо мої твердження хибні - був би радий про те дізнатись.
Не просто "хибні" а дичайше "хибні"!
Хотя до недавнего времени я был почти таких же убеждений.
Для того чтобы ваши твердження для вас же самого разбились в пух и прах у вас уже есть все законные инструменты, но нужно несколько поднапрячь мозги, потратить время, почитать законы, повникать. Может это будет и не просто, выход из матрицы всегда не прост, но от открытий что вокруг происходит вы просто охренеете. Так что, возьмётесь за это?
Це не маячня, а банальна соціальна справедливість. Хоча в тих сумах, що сплачуються, ПФ може задовільнитись з відрахуваннь послуг зв'язку, купівля ТЗ та іншої фігні. А всіляких гандонів держслужби з високими пенсіями я не наймався утримувати.
Скажу більше, мені пофіг як держава викручуватись буде. Я їй нічого не обіцяв. Вона мені ще за попередні податки винна
Не просто "хибні" а дичайше "хибні"!
Хотя до недавнего времени я был почти таких же убеждений.
Для того чтобы ваши твердження для вас же самого разбились в пух и прах у вас уже есть все законные инструменты, но нужно несколько поднапрячь мозги, потратить время, почитать законы, повникать. Может это будет и не просто, выход из матрицы всегда не прост, но от открытий что вокруг происходит вы просто охренеете. Так что, возьмётесь за это?
Звісно, я розумію, що Вікіпедія - це не законодавство, але, чомусь, мені здається, що наведені дані відповідають дійсності. Я не проти, якщо Ви дасте посилання на законодавство, що суперечить цій статті (https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%9F%D0%B5%D0%BD%D1%81%D1%96%D0%B9%D0%BD%D0%B0_% D1%81%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B0_%D0%A3%D 0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D0%B8)
Перший рівень — це солідарна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування, в якій усі кошти, що перераховуються підприємствами та застрахованими особами до Пенсійного фонду України, одразу ж виплачуються нинішнім пенсіонерам.
Другий рівень — накопичувальна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Передбачається, що вона буде введена в дію у 2012 році. Частина обов'язкових пенсійних відрахувань (до 7% від заробітної плати працівника) буде спрямована на персональні рахунки громадян.
Я, наприклад, не бачу змісту сперечатись. Більше того, я навіть впевнений, що ви все вірно кажете і що нинішній ПФ це чорна діра, що пожирає та переварює наші кошти моментально. Але я вже казав, що мені плювати звідки вони збираються фінансувати свої хотілки? Бо можу повторити ;-)
мені здається, що наведені дані відповідають дійсності. [/URL]
Другий рівень — накопичувальна система загальнообов'язкового державного пенсійного страхування. Передбачається, що вона буде введена в дію у 2012 році. Частина обов'язкових пенсійних відрахувань (до 7% від заробітної плати працівника) буде спрямована на персональні рахунки громадян.
У вас уже открыт персональный рахунок? Много на нём скопилось?
Я не проти, якщо Ви дасте посилання на законодавство, що суперечить цій статті
До вас ещё не дошло что суперечить не законодавство а окружающая вас реальность? Не та реальность которая льётся на вас из зомбоящика или иных зомбоСМИ источников а та которая действительно есть в реальности?
Вы вон вроде из черниговской области? Пойдите на сайт ПФУ, поинтересуйтесь кто у вас глава, потом сходите на youcontrol или clarity-project посмотрите чем ещё одновременно крутит глава вашего областного ПФУ. Задайтесь вопросами - как так, почему, насколько это нормально?
Зомбоящиками не цікавлюсь.
Про реальність навкруги - ну якби є методи її змінити. Демократичні і законні, і не дуже.
Про накопичувальне страхування я навіть не думаю - вже дещо не той вік, щоб встигнути щось накопичити, що варто було б вважати пенсійним накопиченням.
Але хотілось би сподіватись, що, коли я досягну пенсійного віку, Ви і АндрюК своїми податками надасте мені можливість отримувати пенсію, як (як мені здається), я зараз надаю таку можливість батькам і дідусям/бабусям АндрюКа, і, з урахуванням Вашого відношення до проблеми - можливо і Вашим.
Зомбоящиками не цікавлюсь.
Про реальність навкруги - ну якби є методи її змінити. Демократичні і законні, і не дуже.
Про накопичувальне страхування я навіть не думаю - вже дещо не той вік, щоб встигнути щось накопичити, що варто було б вважати пенсійним накопиченням.
Але хотілось би сподіватись, що, коли я досягну пенсійного віку, Ви і АндрюК своїми податками надасте мені можливість отримувати пенсію, як (як мені здається), я зараз надаю таку можливість батькам і дідусям/бабусям АндрюКа, і, з урахуванням Вашого відношення до проблеми - можливо і Вашим.
Вашу пенсію гарантує держава. В усіх нормальних країнах нема проблем з податками, якщо люди бачать куди вони йдуть. Якщо ж люди лише платять і залишаються сам на аам з ситуаіією, то настав час оптимізації.
Суть в глобальному застосуванні. От якби вона сказала "от цей конкретний Пітер Кляйн ковідіот", то їй би жопа була:D
Та там не менше, мені і рішення якогось там суду в принципі мало цікаве. Он ватний суд С.Бардеру звання героя України позбавив в свій час. І що?
Те саме і з переляканими ковідіотами. Вони як були параноїдальними неаднекватами, так і залишились ними. Я в цьому масовому ідіотизмі участі приймати не збираюсь, ходжу куди вважаю за потрібне, податки мінімізую, колотись не буду.
Це відносно учасників акцій протесту. Такий собі збірний образ.
Ось, в словнику
https://www.google.com/amp/s/www.urbandictionary.com/define.php%3fterm=Covidiot&=true
В кембріджському:
https://www.google.com/amp/s/dictionary.cambridge.org/ru/amp/%25D0%25B0%25D0%25BD%25D0%25B3%25D0%25BB%25D0%25B8 %25D0%25B9%25D1%2581%25D0%25BA%25D0%25B8%25D0%25B9/covidiot
До вас ещё не дошло что суперечить не законодавство а окружающая вас реальность? Не та реальность которая льётся на вас из зомбоящика или иных зомбоСМИ источников а та которая действительно есть в реальности?
Вы вон вроде из черниговской области? Пойдите на сайт ПФУ, поинтересуйтесь кто у вас глава, потом сходите на youcontrol или clarity-project посмотрите чем ещё одновременно крутит глава вашего областного ПФУ. Задайтесь вопросами - как так, почему, насколько это нормально?
Ви ще про "сон Будди" розкажіть. Вам задали просте питання з огляду на Вашу апеляцію до законодавства. Якщо Ви такий обізнаний в законодавстві, то дайте просту відповідь на просте питання.
cj_bionic
06.05.2021, 09:52
Вот и я заболел.
Переболел средне-тяжело. Подцепил в одной из больниц Киева где все как обычно без масок ходят. Первая неделя температура под 39. Со второй недели начался кашель, техикардия, зашкаливающее давление. КТ показало до 40% повреждения легких. В итоге поехал на больничку, где неделю мне капали антибиотики, кололи кроворазжижающее. Подняли на ноги, хоть и заоблачной стоимостью. Первые дня 4 было сложно дышать. Все время под кислородом. Иногда поднималась температура до 38,5. По анализам ферритина я уже должен был раза 2 отправится на тот свет.
Третья неделя - кашля почти нет, дыхание нормализуется но очень медленно. Депрессия, усталость, апатия. Надо заставлять себя что-то делать. А напрягаться сильно нельзя, потому что сразу цепная реакция с давлением и температурой идет.
Само собой питание только полезная пища, никакого курения (да и отбило напрочь как-то уже), никакого алкоголя минимум месяц еще. Толпа витаминов и таблеток ежедневно по 2-3 раза в день. Такие дела.
Видите как, накаркал я. Первая достоверная смерть на предприятии от ковида.
Электрик коксового цеха, пролежал две недели под кислородом.
Выписали с сатурацией 84-86.
Три дня, и человека не стало.
Медики педики. Койкоместо зарезервировано на две недели. Денег нет, давай до свиданья.
Хотя, понятное дело, гниёт-то по всей вертикале.
Приятель много-много лет проработал в больнице водников, была такая в Адесе- для мараков; настала пора Ко, всех, кому 65+, невзирая на опыт и проч., уволили- спенсионерили. Теперь можно спокойно говорить, что нет врачей.
Не все ладно в королевстве Датском...
Приятель много-много лет проработал в больнице водников, была такая в Адесе- для мараков; настала пора Ко, всех, кому 65+, невзирая на опыт и проч., уволили- спенсионерили. Теперь можно спокойно говорить, что нет врачей.
Не все ладно в королевстве Датском...
Нашей больничке НСЗУ сильно задержала финансирование на зарплаты, а потом дала не в полном объёме - только вчера дали ЗП за апрель. После праздников главврач будет делать общее собрание, решать, кого сокращать, кого на полставки переводить, у кого совместительство забирать... Вероятнее всего, у Вашего приятеля такая же ситуация
Среди моих знакомых и близких на сейчас есть один смертельный случай, женщина в возрасте и много болячек, в том числе ожирение и диабет. Есть также три вакцинированых. Двое родителей кореша, учителя, у них все норм. Третий муж первой учительницы, за 60, в школе работает тоже. На третий день после прививки плохо, скорая, операция. Тромб оторвался, на момент операции был уже возле самого сердца. Это вот буквально сча на днях.
Світової змови вам приніс
https://odysee.com/@TimTruth:b/Magneticcovidvaxarm-1:6?src=open
PS: Вакцинований знайомий перевірив - таки магнітиться.
А чип только с Пфайзером идёт, или с Ковишилдом тоже?
5Ж - то електромагнітні хвилі. Повинне ж бути щось магнітне в організмі, щоб їх приймати.
Блд, волнуйся теперь, достался мне чип или и здесь намахали??
Шо за люди! Ничего нормально сделать не могут!
Блд, волнуйся теперь, достался мне
возможно вам повезло и досталось что-то от обезьяны. Там же в новомодной вакцине именно от неё что-то прицепили.
https://i.ibb.co/5rS8nkV/image.jpg
возможно вам повезло и досталось что-то от обезьяны. Там же в новомодной вакцине именно от неё что-то прицепили.
https://i.ibb.co/5rS8nkV/image.jpg
С каких это пор антипрививочники интересуются составом вакцин?
Блд, волнуйся теперь, достался мне чип или и здесь намахали??
Шо за люди! Ничего нормально сделать не могут!
Попробуй приложить место прививки к POS-терминалу или к домофону. Может получится расплатиться или в подъезд какой попасть
Michurin
14.05.2021, 10:05
Я сьогодні случайно і самопроізвольно без ELM-ки і смартфона зчитав помилки блока управління двигуна і обнулив помилки. Це - воно, да? o_O
Я сьогодні случайно і самопроізвольно без ELM-ки і смартфона зчитав помилки блока управління двигуна і обнулив помилки. Це - воно, да? o_O
Це воно, але буває все набагато гірше.
Смотри сам себе пробег не скрути.
Попробуй приложить место прививки к POS-терминалу или к домофону. Может получится расплатиться или в подъезд какой попасть
Расплатиться???
Считаете что мне таки напарили кредитку от ПриватБанка? :((((
Расплатиться???
Считаете что мне таки напарили кредитку от ПриватБанка? :((((
Может быть так, что повезло с Bank of India ;-)
https://cdn.jpg.wtf/futurico/70/c2/1622146958-70c2151662e73fdda0fc6a4c6b0b7d78.jpeg?w=700
Те, що ріка замерзла, а міст вздовж ріки і зліплений з гімна і палок вони не уточнювали звісно;-)
Те, що ріка замерзла, а міст вздовж ріки і зліплений з гімна і палок вони не уточнювали звісно;-)
Давно так не сміявся :-D :-D )))
представив собі картину, як після їх діалогу тупий антиваксер перетинає вплав(!) річку яка замерзла (!)
:lol:
Ваш коментар тільки добавив епічності !!))
Дякую це реально вартувало того мінуса
https://getimg.germany.ru/g/https://foren.germany.ru/images/upload/3/3/439733/Screenshot_20210529_021022.jpg
Давно так не сміявся :-D :-D )))
представив собі картину, як після їх діалогу тупий антиваксер перетинає вплав(!) річку яка замерзла (!)
Ваш коментар тільки добавив епічності !!))
Дякую це реально вартувало того мінуса
Чувак, ти реально смішний. По тій замерзлій річці реально народ шастає пішки. Звісно, деякі, що не дивляться під ноги або кому не пощастило, реально провалюються. Але це не привід лазити по тому обледенілому уроду без настилу ;-)
https://getimg.germany.ru/g/https://foren.germany.ru/images/upload/3/3/439733/Screenshot_20210529_021022.jpg
Жителі довакцинного періоду історії ставлять лайк!
А є така картинка про пеніцилін?
Чувак, ти реально смішний. По тій замерзлій річці реально народ шастає пішки. Звісно, деякі, що не дивляться під ноги або кому не пощастило, реально провалюються. Але це не привід лазити по тому обледенілому уроду без настилу ;-)
нєх.й шастать нехай щастить!
Ну якщо варіант або перейтись пішки, або з ризиком карабкатись верхом, то для нормальної людини висновок очевидний. Список застережень і ризиків, котрі бере на себе громадянин, в "моста" для того ж ЄС доставляє ;-)
Шкода, Задорнов не дожив. Зараз би, наряду з "тупими американцями" розказував би і про "тупих європейців"
Наскільки я пам'ятаю шкільні підручники річки в яких крокодили з піраньями не замерзають :D
как ковиданутые полицашки спасали пару пересичных от крокодилов с пираньями
https://youtu.be/ys5Ta20e6kA
Наскільки я пам'ятаю шкільні підручники річки в яких крокодили з піраньями не замерзають :D
На скільки я пам'ятаю так званий карантин також має великі проблеми з законним обгрунтуванням;-)
В сучасному світі будь якийфакт можна підвести під юридичну колізію :)
Не заперечую. Але допоки одні навіть не намагаються, інші банально компенсують грішми. Якось так.
На скільки я пам'ятаю так званий карантин також має великі проблеми з законним обгрунтуванням;-)
Не вмієте в аналогії - нічого страшного. Просто старайтесь не демонструвати :D
Це коронофобія так впливає?
Буває.
Рекомендую перевірити антитіла, за їх відсутності перехворіти і заспокоїтись. Принаймні теща зовсім іншою людиною стала, а то рік з нею нормально спілкуватись неможливо було :-D
Я переболел, антител нет, мать переболела с пневмонией антител нет. Я вот думаю как же мы без антител то выкарабкались? А тут ещё знакомые, граждане ес, сообщили - укололись пфайзером, решили в урочный срок проверить наличие антител а антител то нихрена и нет! Причем проверить если хочешь то за свои бабки анализ надо сделать, после прививки никого не интересует образовались у тебя антитела или нет. Странно, да? Не ради ли антител вся эта вакханалия затевалась?
Це коронофобія так впливає?
Буває.
Рекомендую перевірити антитіла, за їх відсутності перехворіти і заспокоїтись. Принаймні теща зовсім іншою людиною стала, а то рік з нею нормально спілкуватись неможливо було :-D
Кажуть в 40 тисяч українців не вийшло реалізувати ваш геніальний план
Вы полагаете если бы удалось они бы стали кощеями бессмертными? Не хотелось бы вас разочаровывать но эти 40 тыс были и год и два и пять и десять лет назад, и бывало даже не 40 тыс а по более как мы уже выяснили по данным держстата. Просто прежде никто ещё не додумался с таким размахом профитизировать данную тему.
Я переболел, антител нет, мать переболела с пневмонией антител нет. Я вот думаю как же мы без антител то выкарабкались? А тут ещё знакомые, граждане ес, сообщили - укололись пфайзером, решили в урочный срок проверить наличие антител а антител то нихрена и нет! Причем проверить если хочешь то за свои бабки анализ надо сделать, после прививки никого не интересует образовались у тебя антитела или нет. Странно, да? Не ради ли антител вся эта вакханалия затевалась?
Тут є два варіанти:
- це був не ковід; грип звичайний також прекрасно пневмонію дає.
- аналіз робився від балди
Переборотий вірус антитіла дає
Про фейкові або незрозумілі прививки - взагалі не цікавить.
Кажуть в 40 тисяч українців не вийшло реалізувати ваш геніальний план
Ваще пофіг. Власне здоров'я пильнувати треба, не вдалось - не пощастило. Або вони були слабкою ланкою.
Так і власні доходи пильнувати треба. Не вдалось - не пощастило. Це ж універсальна методика ))))
Пишіть наукову роботу. Можу порадити одного хорошого куратора. Він як раз нещодавно захистився сам. ;-)
Так і власні доходи пильнувати треба. Не вдалось - не пощастило. Це ж універсальна методика ))))
Ну так я ж можу і за рахунок ковіднутого співгромадянина поправити. Якщо він бажає не працювати, а сидіти вдома, то йому гроші не потрібні;-)
Я вмію бути дуже переконливим з застосуванням підручних предметів;)
Вы полагаете если бы удалось они бы стали кощеями бессмертными? Не хотелось бы вас разочаровывать но эти 40 тыс были и год и два и пять и десять лет назад, и бывало даже не 40 тыс а по более как мы уже выяснили по данным держстата. Просто прежде никто ещё не додумался с таким размахом профитизировать данную тему.
Мені здавалось, що ті 40 тис були + до того що було раніше. І ні вони б не жили вічно, але трохи довше. Чи це не важливо? Тоді давайте медицину зовсім скасуємо. Адже ніхто не житиме вічно
Тут є два варіанти:
- це був не ковід; грип звичайний також прекрасно пневмонію дає.
- аналіз робився від балди
Переборотий вірус антитіла дає
Про фейкові або незрозумілі прививки - взагалі не цікавить.
Ваще пофіг. Власне здоров'я пильнувати треба, не вдалось - не пощастило. Або вони були слабкою ланкою.
Не звертайтесь до лікарів взагалі, а якщо не виживете - ви слабка ланка
Не звертайтесь до лікарів взагалі, а якщо не виживете - ви слабка ланка
Так і роблю вже 15 років. Лікар у мене виписує довідки, рецепти за необхідності, максимум з ним обговорюю варіанти лікування.
Мені здавалось, що ті 40 тис були + до того що було раніше.
вам действительно здавалось, ссылки на данные держстата тут уже приводились до того как потерли форум
http://d.zaix.ru/pGzU.jpg
вам действительно здавалось, ссылки на данные держстата тут уже приводились до того как потерли форум
Візьміть собі за правило, якщо притягуєте пруф - вказуйте звідки він, щоб було зрозуміло хто "мирдверьмяч":D
Коли була пресуха найвеличнішого він заявив, що за день ніхто не помер, хоча МОЗ відчиталось про 203 випадки.
Дивіться. Заходимо сюди
https://www.pravda.com.ua/cdn/covid-19/cpa/
Тут графіки. Стаємо на 2 сусідні дні і віднявши загальні кількості померлих бачимо скільки померло за день
Наприклад. 3.04 загальна кількість померлих 34075, 4.04 - 34333, отже за день померло 258 чоловік. Дні я вибрав навмання. 100% переконаний, що було більше за день.
Крім того, те що більше померло від онкологіїї зовсім не скасовує плюса від ковід. Ні???
Так і роблю вже 15 років. Лікар у мене виписує довідки, рецепти за необхідності, максимум з ним обговорюю варіанти лікування.
Ви головне не зупиняйтесь :D
выступление Галины Борисовны Кирилличевой, иммунолога, которая имеет более чем 30 летний опыт работы в лаборатории инст. Гамалеи в лаборатории естественного иммунитета.
Она говорит о том, что после вакцинации человек становится более восприимчив в неблагоприятной среде, как внешней, так и внутренней.
И люди из разряда резистентных переходят в разряд чувствительных.
https://www.youtube.com/watch?v=2Pt3-syxTgc
обращаем внимание, видео снято в доковидобесные времена, лет 5 назад
Ніхто тобі не заважає звільнити планету від свого біосміття. Тільки будь ласка, зроби це сам. Щоб від тебе не заразився ніхто інший.
Может уже было?
https://www.worldometers.info/ru/?fb_action_ids=1192873730743360&fb_action_types=og.likes
https://www.worldometers.info/coronavirus/?ref=tjournal.ru
Биомусор скорее тот кто не в состоянии включить мозг и осознать что прививка сама по себе не препятствует тому чтобы кто-то заразился от привитого, маска также не ахти какая защита, вон на днях даже Комаровский, которого такие же коронобесные неоднократно в пример ставили, переобулся
https://youtu.be/JRPo8SCsBts
выступление Галины Борисовны Кирилличевой, иммунолога, которая имеет более чем 30 летний опыт работы в лаборатории инст. Гамалеи в лаборатории естественного иммунитета.
Она говорит о том, что после вакцинации человек становится более восприимчив в неблагоприятной среде, как внешней, так и внутренней.
И люди из разряда резистентных переходят в разряд чувствительных.
https://www.youtube.com/watch?v=2Pt3-syxTgc
обращаем внимание, видео снято в доковидобесные времена, лет 5 назад
Якщо є 2 імунологи які стверджують протилежні речі, як ви визначаєте хто з них тру імунолог, а хто підробка образлива???? :D
Биомусор скорее тот кто не в состоянии включить мозг и осознать что прививка сама по себе не препятствует тому чтобы кто-то заразился от привитого, маска также не ахти какая защита, вон на днях даже Комаровский, которого такие же коронобесные неоднократно в пример ставили, переобулся
https://youtu.be/JRPo8SCsBts
А ви до Комаровського всіх порад дослухаєтесь, чи тільки до тих які співпадають з думкою імунолога Галини Борисівни:D
Так Комаровского мне ваши адепты ковидоистеричные всегда подсовывали или от них вы теперь тоже открещиваетесь?
Мне вот просто интересно, тут действительно есть персонажи которые всерьёз считают что правительство беспокоится о нашем здоровье и благосостоянии? И этим продиктованы их действия?
В якому місці Комаровський сказав що:
1. Ковід фігня
2 Прививки фігня
????
Вам полегчает от ответов на эти вопросы или по поплохеет?
Я где то сказал что Комаровский утверждал что ковід фігня или прививки фігня? В этом возможно вы с ним единомышленники. Если вы разделяете мнение сынов Сиона и даёте направлять себя в нужном русле то это конечно ваше личное дело.
Вам полегчает от ответов на эти вопросы или по поплохеет?
Я где то сказал что Комаровский утверждал что ковід фігня или прививки фігня? В этом возможно вы с ним единомышленники. Если вы разделяете мнение сынов Сиона и даёте направлять себя в нужном русле то это конечно ваше личное дело.
Чим ви слухаєте??? Чи у вас складності з сприйняттям інформації???
Коли світом пішла пандемія нового вірусу - медична спільнота почала видавати типові для вірусів рекомендації виходячи з того, що основними шляхами зараження є традиційні: контактний і повітряно-крапельний. Аерозольний не є настільки поширеним і його профілактика: дорожча, складніша. Після проведення досліджень з'ясувалось, що він поширюється ще і аерозольним шляхом, тому обробка поверхонь+маски не дають гарантій. Все.
А всі ваші фантазії про нешкідливість, не небезпечність, непотрібність чи неефнекивність вакцинації, змова сіоністтів, масонів, рептилоїдів і чіпування через 5G - не більше ніж маячня.
Якщо є 2 імунологи які стверджують протилежні речі, як ви визначаєте хто з них тру імунолог, а хто підробка образлива???? :D
Тру імунолог завжди проти щеплень!
Інакше який він імунолог!))))
В якому місці Комаровський сказав що:
1. Ковід фігня
2 Прививки фігня
????
Та шож ви зразу з козирів!
Порівнювати вірус з раком і хворобами серця може тільки доцент Ківа
Не знаю кто как, но я ещё в прошлом году при первом карантине, когда на мои платеж в осбб заказывали чумные отряды в балахонах, и они лазили вокруг нашего дома и опрыскивали асфальт вокруг подъездов, лестницы и этажи, так я сразу сказал что это долпоепизм и не хочу чтобы ни копейки моих денег не было потрачено на этот цирк, контактный путь если и присутствует то его процент настолько мизерный что на него можно вобще не обращать внимания, но фирмочки дезинфекторы свои-то прикормленные городской властью, как же их без куска пирога оставить. Так что ухмылки про 5g и рептилидов для других оставьте. Хуцпуют на всех уровнях по этой теме и пусть кто-то скажет что это не так!
https://m.dw.com/uk/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%96%D 1%80%D1%83%D1%81%D1%83-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%97-13022020/av-52363946
https://www.iphones.ru/iNotes/dezinfekciya-ulic-v-uhani-pohozha-na-kadry-filma-pro-zombi-apokalipsis-02-06-2020
https://m.facebook.com/watch/?v=1006867449699739&_rdr
Тобто, мудрі люди, не дослідивши вірус вживають всіх можливих заходів і тільки "бвкалаври з усіх питань" розуміються у всьому на світі і знають все наперед
https://m.dw.com/uk/%D0%B4%D1%83%D1%88-%D0%B2%D1%96%D0%B4-%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B0%D0%B2%D1%96%D 1%80%D1%83%D1%81%D1%83-%D0%B2-%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B0%D1%97-13022020/av-52363946
https://www.iphones.ru/iNotes/dezinfekciya-ulic-v-uhani-pohozha-na-kadry-filma-pro-zombi-apokalipsis-02-06-2020
https://m.facebook.com/watch/?v=1006867449699739&_rdr
Тобто, мудрі люди, не дослідивши вірус вживають всіх можливих заходів і тільки "бвкалаври з усіх питань" розуміються у всьому на світі і знають все наперед
"Мудрі люди" і "жеруть всіляке лайно" поняття слабосумісні
То навіщо жерти антивакцинаторське лайно?
"Мудрі люди" і "жеруть всіляке лайно" поняття слабосумісні
Давайте тепер ознакою розуму ще гастрономічні вподобання зробимо. :wall:
Це ж була відсилка до зїдженого кажана?
Давайте тепер ознакою розуму ще гастрономічні вподобання зробимо. :wall:
Це ж була відсилка до зїдженого кажана?
Ну звісно, в даному випадку.
То навіщо жерти антивакцинаторське лайно?
Лайном пропонують колотись як раз ковіднуті. Лайно не відтестоване і від нього мруть люди, котрі мають схильність до тромбоутворення.
Якісь лохи ці ізраїльські лікарі. Треба їх сюди на форум ;-)
https://mignews.com/mobile/article.html?id=310521_92034_99466
Я ж викладав і дані держстату і інші графіки, які стосуються надлишкової смертності, давно вже все проаналізовано. Просто, боюсь, ваша крайня форма упоротості, не дозволить вам це прийняти.
Якісь лохи ці ізраїльські лікарі. Треба їх сюди на форум ;-)
https://mignews.com/mobile/article.html?id=310521_92034_99466
Тести згідно процедури не проведено, її релізнули по прискореному методу, вакцина не може бути безпечною, навіть не бачу про що говорити далі. Все решта - флуд і оффтоп. Перший вакцинований в Великобританії, для прикладу, вже помер (сюрприз) від інсульту. У Львові молода кобіта (депутат і волонтер) після вакцинації "залишками" також померла з судинннно-тромбозними причинами. Коліть собі самі цю отраву
Я ж викладав і дані держстату і інші графіки, які стосуються надлишкової смертності, давно вже все проаналізовано. Просто, боюсь, ваша крайня форма упоротості, не дозволить вам це прийняти.
Прекрасно пам'ятаю цю дискусію. Коронавірусні трупи згубились в загальній статистиці
... Коронавірусні трупи згубились в загальній статистиці
Угу, 3600 проти 2600 стандартних за лютий по Києву. Ви загубили тисячу трупів.
Угу, 3600 проти 2600 стандартних за лютий по Києву. Ви загубили тисячу трупів.
Якщо брати достатньо малий проміжок часу, то можна сову на гообус натягнути. Я вже це казав. В зрізі України і за рік відхилення графіків мізер
Вот-вот, а если взять несколько больший промежуток по годам чем тот что подсунули Снофру то запросто увидим даже большее количество смертей чем при коронобесии но та крайня форма упоротості которой страдает Снофру, не дозволить ему прийняти что колоду тасуют как им вздумается. Вон Кварц отписывался, заболел, по всем признакам корона врачи сказали гуляй отседова никаких тебе диагнозов а то прогул поставим, у меня куча знакомых была точно в такой же ситуации когда отказали в каких либо тестах и правильной диагностике, то есть фактически реальное положение дел никого не интересует! Крутят как в одну сторону так и в другую, в зависимости от потребностей. А потребность по факту одна - изъяты астрономические суммы из бюджета под соусом коронобесия и всё это нужно как-то обосновывать.
Не забудь включить в свою статистику іспанку.
Іспанка, пташиний, свинний. Ключове слово "грип". Грип штука небезпечна з високим процентом смертності. Але весь світ в концтабір саджати буде зайвим.
Так. Я теж вважаю, що для Землі 8 лярдів населення надто багато. Треба скоротить хоча б втричі.
Так. Я теж вважаю, що для Землі 8 лярдів населення надто багато. Треба скоротить хоча б втричі.
Але чомусь ніхто не хоче бути скороченим. :D
Так отож. Але, і дотримуватися засобів безпеки теж не хочуть.
Ага, дотримуватися не хочуть, хоть дотримуйся хоть не дотримуйся а как говориться хочешь пой, а хочешь куй... плохо когда основная масса людей не в состоянии различить истинные цели погонщиков стада.
Ну не прав ли был Степан Андреевич когда говорил про тех кто выбирает хлеб?
Вот смешно будет если и такой маразм введут под короновирусным соусом!
Привитым от ковида могут запретить летать на самолетах
Прошедшие вакцинацию от коронавируса люди могут столкнуться с новыми ограничениями в виде запрета летать на самолетах. Об этом сообщил врач-консультант, специалист по организации здравоохранения Евгений Ковалев.
Отмечается, что в Европе обсуждают вопрос об ограничении авиаперелетов для вакцинированных, так как препараты от коронавируса могут влиять на функцию свертываемости крови, что повышает риск развития тромбозов. Ситуация может усугубиться тем, что человек, путешествующий на самолете, долгое время находится в сидячем положении в неудобной позе, что приводит к отекам ног и пережиманию вен.
Це стандартна відмовка таких я кти. Аргументів - нуль, пояснень своїх дій - нуль. Не хочу - і все. Такі як ти обрали зеленського, путіна і лукашенка. То хто з нас - стадо?
Аргументів більш ніж достатньо. Повний цикл тестування вакцини відсутній. Відшкодування втрат за сидіння вдома відсутнє. Безкоштовне тестування відсутнє. Пояснення дій відсутнє (заборона гуляти в парках щоб напрягти ситуацію лише чого вартує).
Аргументів більш ніж достатньо. Повний цикл тестування вакцини відсутній. Відшкодування втрат за сидіння вдома відсутнє. Безкоштовне тестування відсутнє. Пояснення дій відсутнє (заборона гуляти в парках щоб напрягти ситуацію лише чого вартує).
По пунктах:
1. На ПОВНЕ тестування вакцини потрібно скільки часу? Не знаєш? Тебе в Гуглі забанили? Що б залишилося від людства, якби не було навіть недотестованої вакцини за цей час? Результатом тестування можете вважати Ізраїль.
2. Відшкодування відсутнє. Звичайно. Логічно. В країнах ІІІ світу або з клоуном-президентом, як в Україні.
3. Безкоштовне тестування кого?
4. Дивись п.2. Причина - та само. До речі, на початку епідемії ще ніхто не знав, що воно, як розповсюджується і чого боїться. В Китаї і Кореї вулиці мили. Потім прийшли до висновку, що воно не ефективно. Так само, як і дезинфікувати стіни в під'їздах. А парки закрили, бо наші довбойоби, що голосили за зеленського, побігли б в ті парки всупереч всьому жерти шашлики. І хворих було б набагато більше. Так що, логіка в цьому є.
Це стандартна відмовка таких я кти. Аргументів - нуль, пояснень своїх дій - нуль.
Для меня аргументов более чем достаточно + личный опыт и опыт людей которых знаю. Пояснень дій? Разве стаду нужны какие-либо пояснения? Власть придержащие вводят абсолютно безглуздые абсурдные действия и вы почему-то не задаетесь вопросом о каких-то пояснениях!
Не хочу - і все.
И это тоже сам по себе более чем веский аргумент! Про закон свободы воли не слыхали, не? В стаде о таком никто не рассказывал?
Такі як ти обрали зеленського, путіна і лукашенка.
Чудны дела твои господи! Кидаться такими предъявами и говорить один в один словами куйла куйловича.
То хто з нас - стадо?
Трех раз хватить для догадывания?
По пунктах:
1. Що б залишилося від людства, якби не було навіть недотестованої вакцини за цей час?
практически в масштабах населения планеты ничего бы не произошло, корреляция минимальная, тут уже приводил кто-то данные серьёзного научно-статистического исследования - что трепыхаться со всякими карантинами, что нет - разница не велика. Реальный пример https://youtu.be/A3XjyDqFNCA
2. Відшкодування відсутнє. Звичайно. Логічно. В країнах ІІІ світу або з клоуном-президентом, як в Україні.
Не знаю, сильное ли будет разочарование но даже не на 100% а на 1млн% берусь утверждать что с сывочолым гетьманом было бы то же самое.
3. Безкоштовне тестування кого?
Хороший вопрос! А что некого?
4. До речі, на початку епідемії ще ніхто не знав, що воно, як розповсюджується і чого боїться.
Не несите ерунды! Короновирусы изучены вдоль и поперёк, гигантских различий в путях и способах их распространения нет. Специально брал читал университетские учебники 2к гг. по вирусологии, в разделах короновирусы всё прекрасно описано. Плюс лаборатории которые были специально заточены на их изучение. Кто-то серьёзно думает что ученые были не в курсах как оно распространяется? То что плебсу массово показывают спектакль на экранах совсем значит что всё так и обстоит в действительности.
Якщо брати достатньо малий проміжок часу, то можна сову на гообус натягнути. Я вже це казав. В зрізі України і за рік відхилення графіків мізер
Ми вже це обговорили, йдемо по колу. Не треба брати за рік, поясніть значне збільшення смертності в жовтні 20 і лютому-квітні 21 року. Або знайдіть такий же локальний місячний спалах на протязі останніх 10 років. Ділов то...
Вот-вот, а если взять несколько больший промежуток по годам чем тот что подсунули Снофру то запросто увидим даже большее количество смертей чем при коронобесии но та крайня форма упоротості которой страдает Снофру, не дозволить ему прийняти что колоду тасуют как им вздумается. Вон Кварц отписывался, заболел, по всем признакам корона врачи сказали гуляй отседова никаких тебе диагнозов а то прогул поставим, у меня куча знакомых была точно в такой же ситуации когда отказали в каких либо тестах и правильной диагностике, то есть фактически реальное положение дел никого не интересует! Крутят как в одну сторону так и в другую, в зависимости от потребностей. А потребность по факту одна - изъяты астрономические суммы из бюджета под соусом коронобесия и всё это нужно как-то обосновывать.
Більший період це який? Сто років? Викладайте цифри, графіки з достовірних джерел, не соромтеся, менше голословних стверджень. Я давав дані держстату за останні п'ять років, там все чітко зрозуміло, якщо вміти працювати з інформацією, звичайно ж.)))
То ви самі всує згадуєте держстат на сусідній сторінці, а то вже "підсунули". Або хрестик зніміть...
З поста Кварца можна зробити лише один висновок, що реальна кількість інфікованих значно більша за офіційні цифри. Де ви там заговор побачили, ума не прикладу?
... тут уже приводил кто-то данные серьёзного научно-статистического исследования - что трепыхаться со всякими карантинами, что нет - разница не велика. Реальный пример https://youtu.be/A3XjyDqFNCA
...
Знущаєтесь, чи ви дійсно такий?))) Для вас приклад наукового дослідження- це блог по працевлаштуванню за кордоном від якогось лівого бородатого мужика з 4 тис підписників, який не визнає Росію окупантом????
Ми вже це обговорили, йдемо по колу. Не треба брати за рік, поясніть значне збільшення смертності в жовтні 20 і лютому-квітні 21 року. Або знайдіть такий же локальний місячний спалах на протязі останніх 10 років. Ділов то...
1. Про людей, котрі живуть в постійному стресі при суттєвому знижені фізичної активності вже забули?
2. Якщо подробити поденно, то "спалахи" ще суттєвіші будуть ;-)
1. Про людей, котрі живуть в постійному стресі при суттєвому знижені фізичної активності вже забули?
2. Якщо подробити поденно, то "спалахи" ще суттєвіші будуть ;-)
Я знав, що пояснення не буде, не здивували...
Я знав, що ви не вмієте читати і аналізувати статистичні дані. Короткотермінові зрізи робити можна лише за умови однакових умов, що нереально.
Ага, дотримуватися не хочуть, хоть дотримуйся хоть не дотримуйся а как говориться хочешь пой, а хочешь куй... плохо когда основная масса людей не в состоянии различить истинные цели погонщиков стада.
Ну не прав ли был Степан Андреевич когда говорил про тех кто выбирает хлеб?
Вот смешно будет если и такой маразм введут под короновирусным соусом!
Нахуа вы тащите сюда фантазии всяких рашкинских икспердов?
Експерти, не розходьтесь. В Китаї новий штам пташиного грипу. Треба ваша думка
Как только Байден захотел "розiбратися" откуда и как родился ковид, так Поднебесная нарешала ещё одну болячку. Совпадение? Хз.
Нахуа вы тащите сюда фантазии всяких рашкинских икспердов?
Шоры с глаз снимаем-то наконец! Вот почему-то фантазии рашкинских икспердов сильно сходятся с фантазиями как наших так и многих ЕСовских икспердов? А Rambo вот сыплет тезисами один в один вылетающими из пасти куйла которые я случаем недавно увидал на ютубе.
Да и пример рашки показателен - великое правительсто заботиться о нас, делает вакцину, наша самая лучшая, а как только на днях проклюнулся указ о принудительной вакцинации в Якутии то весь регион на дыбы встал - никакие хвалители, ни бюджетные ни силовые не загорелись желанием штрыкать себе куйню даже и родную отечественную. Мне вот интересно - наши форумные свидетели святого коронавируса в случае чего побегут на вакцинацию или от вакцинации?
Так і тези рашкінських політиків збігаються з тезами деяких наших і ЕСовських. Чи для Вас є новиною наявності в ЕС та США "ліваків"? Ви ж експерт з усіх питань, не ганьбіться ;-)
Росія навіть проводить спеціальні кампанії з дискредитації вакцин. Залучає до цього "ручні" медіа і політиків з Європи.
Ліричний спогад: Був у мене один прихильник теорії плоскої Землі. Такий само непробивний і з такими само тупими аргументами, як наводять тут деякі громадяни.
Ізраїль повністю переборов коронавірус. В країні знято ВСІ карантинні обмеження. https://www.timesofisrael.com/back-to-normal-israel-lifts-nearly-all-covid-restraints-as-virus-fades-away/
Експерти, не розходьтесь. В Китаї новий штам пташиного грипу. Треба ваша думка
Треба обов'язковий протигаз всім, локдаун в рамках квартири і перепустки з QR кодом для переходу з кімнати в кімнату ;-)
Для вас приклад наукового дослідження- це блог по працевлаштуванню за кордоном від якогось лівого бородатого мужика з 4 тис підписників, який не визнає Росію окупантом????
Знущаєтесь то вы наверное. Вам лишь бы не смотреть в сторону нормальных стран а то путин нападэ? Зреть в корень совсем никак? То что можно обходиться без истеричного коронобесия и небо не упадёт на землю это ни в какую не может преодолеть толщину вашей лобной кости?
Или если сказал 2*2=4 бородатый мужик, ведущий блог и может не признающий рашку оккупантом, то выражение теряет свою правдивость?
В країні знято ВСІ карантинні обмеження[/url]
А в других странах их практически и не было, и результаты не сильно отличны от тех где были.
Так і тези рашкінських політиків збігаються з тезами деяких наших і ЕСовських. Чи для Вас є новиною наявності в ЕС та США "ліваків"? Ви ж експерт з усіх питань, не ганьбіться ;-)
Росія навіть проводить спеціальні кампанії з дискредитації вакцин. Залучає до цього "ручні" медіа і політиків з Європи.
вы читать умеете? Они на дыбы стали против своей вакцины когда дело коснулось принудиловки. Где я сказал про дискредитацию?
А в других странах их практически и не было, и результаты не сильно отличны от тех где были.
Ліричний спогад: Був у мене один прихильник теорії плоскої Землі. Такий само непробивний і з такими само тупими аргументами, як наводять тут деякі громадяни.
Кстати да, практика Израиля, показывает эффективность вакцинирования.
Из новенького - на работе у сотрудницы мать в рашке (Находка) в реанимации после укола шмурдяка кацапского.
Первый укол перенесла нормально, а на второй началась иммунная реакция. Иммунитет начал пожирать сам себя.
Настолько все неоднозначно, пиздец.
вы читать умеете? Они на дыбы стали против своей вакцины когда дело коснулось принудиловки. Где я сказал про дискредитацию?
Так це Ви читати не вмієте. Спробуйте прочитати написане декілька разів в спокійній "обстанівці" :)
Щодо "принуділовкі", якщо їздите за кермом, то маєте спостерігати безліч противників "принуділовкі" у вигляді ПДР. Що тут для Вас дивного - яхз
Langolin
02.06.2021, 12:24
Второй день после вакцинации, полет нормальный.
Чуть побаливает место укола при прикосновении. Джонсон и Джонсон.
Знущаєтесь то вы наверное. Вам лишь бы не смотреть в сторону нормальных стран а то путин нападэ? Зреть в корень совсем никак? То что можно обходиться без истеричного коронобесия и небо не упадёт на землю это ни в какую не может преодолеть толщину вашей лобной кости?
Или если сказал 2*2=4 бородатый мужик, ведущий блог и может не признающий рашку оккупантом, то выражение теряет свою правдивость?
Та давайте уже наконец примеры "нормальных" стран!
Зреть в корень совсем никак?
Вот Вы странный. ЗрЕть в корень может картошка, бурячок, редиска, морковка и другие овощи.
Щодо "принуділовкі", якщо їздите за кермом, то маєте спостерігати безліч противників "принуділовкі" у вигляді ПДР. Що тут для Вас дивного - яхз
вам уж не раз отвечали здесь на недалёкие репризы про пдр, неужели нужно в 101й раз долдонить как попка-дурак пдр, пдр, пдр...
ПДР крутяться навколо засобу підвищеної небезпеки (автомобіля)
Не катит. Мимо. Соблюдение пдр ведет к уменьшению смертей, доказано. А карантины в текущем виде нет, тоже проанализировано и доказано. Но поклонники "хоть что-то делать, если не ясно что" считают, что все им должны.
Из новенького - на работе у сотрудницы мать в рашке (Находка) в реанимации после укола шмурдяка кацапского.
Аналогично, у сестры на работе недавно только две медсестры укололись и обоим стало плохо после прививки, свалили на больничный, и это был не кацапский шмурдяк а астразенека
Вот Вы странный. ЗрЕть в корень может картошка, бурячок, редиска, морковка и другие овощи.
Всё верно! Большинство наших сограждан находятся на уровне картошки, бурячка, редиски, морковки и других овощей! Доктор сказал в морг - значит в морг! Сказал вас спасёт только прививка - значит только прививка!
Langolin
02.06.2021, 14:07
Аналогично, у сестры на работе недавно только две медсестры укололись и обоим стало плохо после прививки, свалили на больничный, и это был не кацапский шмурдяк а астразенека
После Астра Зенека самое большое количество побочных эффектов из четырёх, разрешённых в Европе.
вам уж не раз отвечали здесь на недалёкие репризы про пдр, неужели нужно в 101й раз долдонить как попка-дурак пдр, пдр, пдр...
Це мені пише людина, що порівнює рак і хвороби серця з вірусом? ))))
Ще й цитує Соладко? Ви серйозно? )))
знаю. После других тоже не всё всегда гладко. По моему глЫбокому убеждению, и навряд ли вы найдете где-то подобное мнение, для того чтобы оценить реальные последствия любой из вакцин от ковида потребуется период не менее 10 лет!
Давайте я Вам накидаю фоток торговців під написом "Торгівля заборонена", а Ви наведете дослідження про зменшення смертей при виконанні заборони про торгівлю під табличкою ))))
Ваша "боротьба з заборонами" це типова лівацька ідеологія раннього совка.
У вас мания величия? Цитировать можно только вас?
Я порівнюю? Порівнювать нельзя? Вы действительно не понимаете что и как там приводилось для наглядности? Можно считать секту свидетелей святого короновируса окончательно сформированной?
Ви самі читаєте, що пишете?
Ви порівнюєте, і я порівнюю. Вам можна, а мені ні?
Можете цитувати кого завгодно, якщо це для Вас авторитет. Для мене - ні.
А шо, секти антипрививочників і плоскоземельщиків ображаються? )))
Питання про заборонні таблички в силі. "Для наглядності" (с)
Ваша "боротьба з заборонами" це типова лівацька ідеологія раннього совка.
Так вы сами не порождение ли левацкого совка? Не оттуда ли истоки такого яростного желания развешивать ярлычки?
Ні. Почитайте якусь літературу.
Ще й цитує Соладко? Ви серйозно? )))
В контексті тренду смертності - а чого би і ні. В решті питаннь - однозначно ніт;)
Стосовно соладко - так собі авторитет, але то таке:D
Стосовно ж вакцин, якщо в підписуваній декларації вакцинований відмовляється від всіх можливих претензій, а вакцина відвертий MVP - в сад без варіантів. В корорту халявних альфа-тестерів не записуюсь
Питання про заборонні таблички в силі.
Тут уже приводили данные на более чем авторитетное исследование. Если вам не заходит, то хоть с табличками хоть без, уже наверное мало что вам поможет.
Так вы сами не порождение ли левацкого совка? Не оттуда ли истоки такого яростного желания развешивать ярлычки?
Так шо там с правильными странами?
Тут уже приводили данные на более чем авторитетное исследование. Если вам не заходит, то хоть с табличками хоть без, уже наверное мало что вам поможет.
Я Вам теж приніс досліджень:
https://health-ua.com/article/64070-efektivnst-karantinu-j-nshih-obmezhuvalnih-zahodv--dlya-zapobgannya-poshire
Автори з’ясували, що ізоляція людей, які перебували в контакті з особами з підтвердженою чи підозрюваною COVID-19, може запобігати від 44 до 96% випадків захворювання та від 31 до 76% смертей порівняно з відсутністю протиепідемічних заходів. Докази дуже низької якості свідчать: що раніше застосовувалися карантинні обмеження, то більшою була економія коштів. Поєднання з іншими протиепідемічними заходами, як-от закриття шкіл, обмеження поїздок і соціальне дистанціювання, демонструвало ще більшу ефективність (рис. 1).
А тут спецом для Вас:
https://voxukraine.org/ru/manipulyatsiya-karantin-bespolezen-eto-dokazyvaet-mnozhestvo-nauchnyh-issledovanij/
Тезис 1. «Мнение Учёных: Карантин бесполезен».
Это неправда.
Основная цель карантина — уменьшение нагрузки на медицинские системы и замедление распространения пандемии. Исследование, проведенное по данным 129 стран мира, показывает, что ограничительные меры были эффективными в сдерживании распространения коронавируса, выравнивании так называемой «пандемической кривой» заболеваемости и снижении количества смертей. Другое исследование на основе данных 135 стран утверждает, что наиболее эффективными оказались ограничения на проведение публичных событий и массовых собраний. Введение более жестких карантинных ограничений в Италии, когда передвижение людей ограничили, ассоциируется с уменьшением передачи вируса.
К тому же есть свидетельства того, что чем раньше страна ввела карантинные ограничения, тем меньше спад экономики она имеет.
ізоляція людей, які перебували в контакті з особами з підтвердженою чи підозрюваною COVID-19, може запобігати від 44 до 96% випадків захворювання та від 31 до 76% смертей порівняно з відсутністю протиепідемічних заходів.
Зазор реально кінь, то як прогноз погоди з 50% імовірністю опадів
Докази дуже низької якості свідчать: що раніше застосовувалися карантинні обмеження, то більшою була економія коштів. Поєднання з іншими протиепідемічними заходами, як-от закриття шкіл, обмеження поїздок і соціальне дистанціювання, демонструвало ще більшу ефективність (рис. 1).
Ну дуже низька якість доказів. Про затрати на фінансування на сидіння вдома не врахована. Довготермінові наслідки закриття шкіл взагалі проігноровані.
Другое исследование на основе данных 135 стран утверждает, что наиболее эффективными оказались ограничения на проведение публичных событий и массовых собраний. Введение более жестких карантинных ограничений в Италии, когда передвижение людей ограничили, ассоциируется с уменьшением передачи вируса.
К тому же есть свидетельства того, что чем раньше страна ввела карантинные ограничения, тем меньше спад экономики она имеет
Обмеження на масові заходи... ну ОК.
А про вплив на економіку, висновок висмоктано з пальця. Одні країни виплачують нормальні гроші за сидіння вдома і списують рахунки, інші 4000грн. та і то не всім, треті взагалі забили болт на карантин. Кого з ким порівнювати? От коли ковідошиза припиниться, тоді і порахуємо. А поки що відверто рано.
Я думав, Ви посилання дасте (як у статті).
Ви помітили, що у статті про фейки є посилання на джерела, а не "смоктання пальця" )))
Там, до речі, є і про "мнения ученых из ЕС". )))
P.S. Якщо Вам невідоме словосполучення "машинний переклад", то нагугліть, або я поясню (якщо Вам ліньки гуглити )
До чого тут мої джерела? Я просто аналізую інфу з ваших джерел ;-)
Робота у мене така, аналізувати, рахувати час та гроші, оцінювати ризики, планувати :-D
А в ЄС кофідошизіків і ковідожуліків не менше ніж у нас.
P.S. Якщо Вам невідоме словосполучення "машинний переклад", то нагугліть, або я поясню (якщо Вам ліньки гуглити )
Та мені не влом і в оригіналі почитати, але low quality це епік фейл:-D
А застосовувати машинний переклад і публікувати без вичитки це взагалі днище
Я знав, що перша інфа з машинним перекладом Вам сподобається більше ;-)
І в оригіналі немає словосполучення "low quality" ;-)
Не бачу оригіналу. Бачу стяттю з "медичної газети". Газети, блін. Таке саме днище як і вся медицина.
Ви ж вмієте аналізувати. Там є посилання на оригінал.
Ви ж вмієте аналізувати. Там є посилання на оригінал.
Текст андерлайном і посилання це кагбе різні речі:D
Я вам свежих мировых заговоров принёс!
Хотя наверное тоже кацапские агенты....
Действительно ли вакцинация положит конец пандемии?
https://www.kla.tv/18903
Ну це теж дич.
А припиняти пандемію... Нафіга? Бидло в стойлі, бабло капає, жодні факапи пояснювати не треба. Ляпота.
Там он у китайців перше зараження H10N3. Дивуються як воно до людини перейшло?:-D
Тому, що це нація з повністю атрофованою культурою та особистою гігієною.
Якби певної кочової нації любителів гадати на руці було мільярд, то було б ще гірше.
Я вам свежих мировых заговоров принёс!
Хотя наверное тоже кацапские агенты....
Не кацапські, то просто дебіли. Там в одній з статей критикується теорія еволюції і сучасна медицина в противагу традиційній.
Де ви таке говно берете? Ну, повинна ж бути хоч елементарна інформаційна гігієна.
Ви можете легко взнати думку урядів і МОЗів нормальних країн стосовно вакцинації, воно доволі однозначне і мало відрізняється країна від країни. Для цього зовсім не обов'язково слухати маячню блогера з-за керма з 4К підписників.
Я так глубоко прям не перерывал сайт, ссылка выложена только ради видео, а если начинать копать до центра земли и всё подвергать структурному анализу то вероятно говно можно в чём угодно найти! Я вас просил перерывать весь тот сайт в поисках говна? Это ваша личная инициатива, что хотели найти то и нашли.
воно доволі однозначне і мало відрізняється країна від країни
вот это-то и беспокоит.
А вы реально считаете что у урядов есть думка? И думка эта исключительно о благе народа?
Я вот помню думку нашего МОЗа (он нормальной страны?) - маски продли, масок нет, а блеять что-то нужно, имеем заявление - маски нужны только больным, маски могут вызвать ложное чувство защищённости
LegosX, як ви думаєте, чому ПДР наказують використовувати паски безпеки, а в КУпАП навіть є штраф за невикориситання їх?
Petro, уже говорилось, аналогия с пдр не катит, когда пдр изменят до такой степени что паски безпеки будут требовать хирургическим методом вшить вам навечно под кожу (ну вдруг чтобы вы не забыли ими когда-либо воспользоваться) и когда вы исполните требования таких пдр, вот тогда и будете кидать такие аналогии
А это вобще наверное ночной кошмар для Снофру и других комрадов - блогер з-за керма, да ещё и блондинко ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=4mAJqpmyKJI
ну ладно хрен с ней что блондинко, но она ссылается на что-там большое и длинное в описании под роликом, нет времени, сейчас ещё не углубился в анализ. Может вы Снофру как любитель глубоко копнуть глянете что там? Вроде там ваши единодумцы и уважаемые эксперты, думка яких збігається з думками урядів і МОЗів нормальних країн
Petro, уже говорилось, аналогия с пдр не катит, когда пдр изменят до такой степени что паски безпеки будут требовать хирургическим методом вшить вам навечно под кожу (ну вдруг чтобы вы не забыли ими когда-либо воспользоваться) и когда вы исполните требования таких пдр, вот тогда и будете кидать такие аналогии
Катіт. В даному випадку 146% Катіт. Це до того, чи уряд дбає виключно про благо наріду. Уряду потрібні робочі здорові платники податків. Саме тому карантин, маски і паски безпеки. Якщо платники податків порозбиваються в аварія чи перевмирають через пандемію, або масово заповнять лікарні - вони працювати не зможуть, ще й Лікуй їх. Саме тому тут інтереси громадянина і уряду співпадають. Але в альтернативно обдарованих рептилоїди і світова змова, тому доводиться застосовувати метод батога
Цікава думка і має право на життя.
Но подход как к стаду, если кого удовлетворяет такое то wellcome!
Но насчет інтересов громадянина вы погорячились
А видео на которое ссылается блондинко весьма интересное https://youtu.be/DTjhJifGcrE
Цікава думка і має право на життя.
Но подход как к стаду, если кого удовлетворяет такое то wellcome!
Но насчет інтересов громадянина вы погорячились
Чому це? Громадянин хоче бути живим і здоровим. Уряд хоче мати живого і здорового платника податків яким є громадянин.
Вам маску пришили до обличчя?
Це фашизм якийсь! У Вашого сімейного лікаря бува прізвище не Менгеле?
Я так глубоко прям не перерывал сайт, ссылка выложена только ради видео, а если начинать копать до центра земли и всё подвергать структурному анализу то вероятно говно можно в чём угодно найти! Я вас просил перерывать весь тот сайт в поисках говна? Это ваша личная инициатива, что хотели найти то и нашли.
Розумієте яка штука, якщо хтось, чи щось (сайт) вчора ніс якусь куйню, то з великою долею ймовірності можна сказати, що він продовжить це робити і в інший момент. Перерив я для того, щоб зробити висновок, що ваш сайт- антинаукова помийка і посилання на нього не добавляє достовірності вашій версії аж нітрохи.
Мені здається, пан Снофру - еретик-безбожник. Треба тиснути кнопку "пожалітися Торквемаді" ;-)
Чому це? Громадянин хоче бути живим і здоровим. Уряд хоче мати живого і здорового платника податків яким є громадянин.
Точно? А може дешевше дорогий ресурс утилізувати і запустити більш економічний?
А это вобще наверное ночной кошмар для Снофру и других комрадов - блогер з-за керма, да ещё и блондинко ;-)
https://www.youtube.com/watch?v=4mAJqpmyKJI
ну ладно хрен с ней что блондинко, но она ссылается на что-там большое и длинное в описании под роликом, нет времени, сейчас ещё не углубился в анализ. Может вы Снофру как любитель глубоко копнуть глянете что там? Вроде там ваши единодумцы и уважаемые эксперты, думка яких збігається з думками урядів і МОЗів нормальних країн
Тільки заради вас. Говнофорум багато з кого за роки зробив умовно нормальних людей (не з усіх, нажаль), спробуємо і вас навчити працювати з інформацією.
Відкриваємо посилання: "услышала от нескольких людей, которые с кем- то там знакомы", "сначала я думала, что это единичные случаи, ан нет, сейчас у меня ДВА лично знакомых", "мама одной из моих лучших подруг")))))), "я не врач и вообще далека от медицины, но насколько я поняла", "я ссылаюсь на мнение серьезного ученого, которая практикует иглоукалывание". Закриваємо посилання. Завіса
Вам маску пришили до обличчя?
Це фашизм якийсь! У Вашого сімейного лікаря бува прізвище не Менгеле?
Ну взагалі то мова не про намордники, а про незрозумілу і потенційно небезпечну йухню, котру зібрались колоти всім:D
На намордники хто хотів вже давно забив, у мене дружина перший раз за рік вирішила проїхатись трамваєм (бо їй впадло було в центрі парковку шукати), то згадала, що забула начепити вже на виході. І фіг хто що сказав:-D
Тільки заради вас. Говнофорум багато з кого за роки зробив умовно нормальних людей (не з усіх, нажаль), спробуємо і вас навчити працювати з інформацією.
Відкриваємо посилання: "услышала от нескольких людей, которые с кем- то там знакомы", "сначала я думала, что это единичные случаи, ан нет, сейчас у меня ДВА лично знакомых", "мама одной из моих лучших подруг")))))), "я не врач и вообще далека от медицины, но насколько я поняла", "я ссылаюсь на мнение серьезного ученого, которая практикует иглоукалывание". Закриваємо посилання. Завіса
А давайте. Може заодно навчитесь аналізувати статистичні дані;-)
В жодному разі не пропагую читання лютої антинаукової дичі. Істерики ковідофреніків, доречі, теж дич, часто антинаукова.
А видео на которое ссылается блондинко весьма интересное https://youtu.be/DTjhJifGcrE
Година і 12 хвилин? Це занадто навіть для такого єретика, як я. Можна тезисно з таймкодами?
А давайте. Може заодно навчитесь аналізувати статистичні дані;-)
...
Поки ви не поясните надлишкову смертність в Києві в жовтні і лютому близько 25 %, не згадуйте слово "статистика" всує)));-)
Тільки заради вас.
Да нахрен вы это видео капаете! Там копать нечего! Имелось ввиду то длинное видео на которое она ссылается!
Впрочем я уж досмотрел, дальше 42й минуты людям с обострённым чувством национальной гордости смотреть не рекомендуется, потому как кацапыепаные они и есть кацапыепаные, но нужно уметь абстрагироваться, в остальном думаю первые 42минуты сможете осилить. можно с 8й минуты начинать смотреть, но по поводу вакцинации у этого кацпаского шныря мысли один в один как у вас. И юмор в том что он вероятно показательно в прапогондонских целях провакцинировался ране а сейчас слег с ковидом.
То что говорит микробиолог интересно, реакция блондинко именно на то что она говорит.
Розумієте яка штука, якщо хтось, чи щось (сайт) вчора ніс якусь куйню, то з великою долею ймовірності можна сказати, що він продовжить це робити і в інший момент.
Ваше убеждение ошибочно! Вот смотрите на 43й странице данной темы AndrewD нёс откровенную куйню про 99.9%, сейчас надеюсь это общепризнанно, для меня было понятно как ясеньдень и тогда, что же мне теперь считать что он несёт куйню постоянно? Нет, я так не считаю! Думаю что так же и в остальных случаях не стоит всё под одну гребёнку!
не згадуйте слово "статистика" всує
Существуют три вида лжи: ложь, наглая ложь и статистика.(с) ;-)
Поки ви не поясните надлишкову смертність в Києві в жовтні і лютому близько 25 %, не згадуйте слово "статистика" всує)));-)
Я вже все сказав. Визнайте свій факап і заспокойтесь. Ваш помісячний графік маніпулятивний.
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років і я вам ваш факап поясню:D
Ну взагалі то мова не про намордники, а про незрозумілу і потенційно небезпечну йухню, котру зібрались колоти всім:D
На намордники хто хотів вже давно забив, у мене дружина перший раз за рік вирішила проїхатись трамваєм (бо їй впадло було в центрі парковку шукати), то згадала, що забула начепити вже на виході. І фіг хто що сказав:-D
Тобто, коли раніше без довідки про введення "незрозумілої куйні" дітей не брали до школи, то було норм?
Ваше убеждение ошибочно! Вот смотрите на 43й странице данной темы AndrewD нёс откровенную куйню про 99.9%, сейчас надеюсь это общепризнанно, для меня было понятно как ясеньдень и тогда, что же мне теперь считать что он несёт куйню постоянно? Нет, я так не считаю! Думаю что так же и в остальных случаях не стоит всё под одну гребёнку!
Мова про антинаукову куйню. З приводу статистики можна сперечатися, дійсно, але сперечатися про теорію еволюції та перевагу традиційної медицини, це вибачте.
Так то и была антинаукова куйня что на 99.9% заражаются контактным путём, мне как человеку не поленившемуся когда-то открыть учебник вирусологии и до этого интересовавшемуся медициной и биологией это было понятно сразу. Ну а вот для любителей помыть асфальт за народные деньги то было как елей на душу.
Мне вот в этой ситуации одно тогда ставило в тупик - ну есть же в стране ученые, медики, светилы наук я не на 100 а даже на 1000% уверен что они всё прекрасно знали и понимали, вопрос - почему помалкивали?
Вам вже написали, що на початку епідемії асфальт мили скрізь. І скрізь ходили у рукавичках.
Мне вот в этой ситуации одно тогда ставило в тупик - ну есть же в стране ученые, медики, светилы наук я не на 100 а даже на 1000% уверен что они всё прекрасно знали и понимали, вопрос - почему помалкивали?
Лінувалися читати підручники
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років
Навряд ли даст. Раньше на сайте держстата всегда лежала информация с помесячными раскладками по годам. Сейчас зашел и не могу найти, или совсем убрали или закопали куда-то очень-очень глубоко
http://d.zaix.ru/pJfm.jpg
На всеобщее обозрение в архиве оставили только 20-21гг.
Снофру почему так сделано можешь объяснить?
До речі, Ви статтю про фейки і маніпуляції щодо карантину опрацювали?
Речь о какой-то конкретной статье? Я их не раз всяких разных видел. Когда люди постят откровенные фэйки не раз им на это указывал.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot