Просмотр полной версии : КоронаВирус
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
[
19]
Тільки після того, як ви проведете таку акцію у Львові
https://www.facebook.com/watch/?v=2661395867409591
:D:D:D
Я провести маюo_Oo_Oo_O?
Вибачай, я не думав, що генетичні вакцини на стільки уподобання міняють;-)
Мой малой тоже ширялся уже, на момент получения второй дозы (8 октября) ему 17 было. Я не заставлял, его решение, если что
Будь послідовним, самоізолюйся від зараженої ковідом невакцинованої навколишності
Послідовним у чому?
Я провести маюo_Oo_Oo_O?
Вибачай, я не думав, що генетичні вакцини на стільки уподобання міняють;-)
Я ж сказав органызувати, а не самому бігати ;)
Хоча, якщо хочете....:D
https://i.ibb.co/ZYDX0Tv/17840573-original.jpg (https://ibb.co/1dWQk2B)
Пока вы тут продолжаете ширяться, ученые слегка охуевают (https://news.liga.net/ua/world/news/kak-syvorotka-krovi-privityh-pfizer-obezvrejivaet-omikron-spoyler-est-problemy-dannye).
С каждым новым серьезным генетическим изменением ковида, вакцины становятся все менее и менее эффективными.
Послідовним у чому?
В тому, що коли невакциноване середовище лякає вакцинованих, то від цього середовища їм потрібно самоізолюватись.
Я ж сказав органызувати, а не самому бігати ;)
Хоча, якщо хочете....:D
Мені ці години не оплатять. А бехоплатно на громадські активності я не працюю. Тому я точно нічого організовувати не буду.
Пока вы тут продолжаете ширяться, ученые слегка охуевают (https://news.liga.net/ua/world/news/kak-syvorotka-krovi-privityh-pfizer-obezvrejivaet-omikron-spoyler-est-problemy-dannye).
С каждым новым серьезным генетическим изменением ковида, вакцины становятся все менее и менее эффективными.
Чого і слід було чекати. Від ГРВІшні вакцини працюють так собі
Угу.
"Професор наголосив, що дослідження попереднє та його результати не можна екстраполювати на те, як вакцина захищає живу людину, а не клітини у пробірці.
Я уверен, что так оно и будет. Дельта доказала.
А поскольку новые версии омикрона, менее агрессивны, то доводов в пользу естественного иммунитета все больше и больше.
В тому, що коли невакциноване середовище лякає вакцинованих, то від цього середовища їм потрібно самоізолюватись.
А невакциноване середовище лякає вакцинованих?
Може, вакциновані якісь акції протесту влаштовують? Проти невакцинованого оточення.
Що кажуть потойбічні голоси? ;-)
Якщо поглянути на об'єктивну реальність, то тільки антиваксерам сверблять у дупі Гадзілла з Білом Гейтцом )))
Може і є якісь акції вакцинованих з розповідями про "розпилення з літаків", але я не чув.
Я уверен, что так оно и будет. Дельта доказала.
А поскольку новые версии омикрона, менее агрессивны, то доводов в пользу естественного иммунитета все больше и больше.
Скажи честно, ты статью выборочно читал или как?
Кстати простой вопрос - а что такое естественный иммунитет?
А невакциноване середовище лякає вакцинованих?
Може, вакциновані якісь акції протесту влаштовують? Проти невакцинованого оточення.
Що кажуть потойбічні голоси? ;-)
Якби їх воно не лякало, то вони б собі спокійнесенько вкололись і завалили своє сьорбало.
А з огляду на те, що вони на всі сторони стогнуть, що коли всі інші не вдягнуть рятувальні жилети, то прищепки потонуть -їх таки лякає:-D
Моя донька вже давно вакцинована. Гадзілла поки не атакувала.
Твоя донька вже може своїх дітей мати, а у сина Гаса може десь вже і свої бігають.. ;-)
Якби їх воно не лякало, то вони б собі спокійнесенько вкололись і завалили своє сьорбало.
А з огляду на те, що вони на всі сторони стогнуть, що коли всі інші не вдягнуть рятувальні жилети, то прищепки потонуть -їх таки лякає:-D
Ну, давайте порівняємо кількість і масовість заходів, на яких стогнуть вакциновані і антивакцинатори. Також можна порівняти зміст виступів на цих заходах.
Або, хоч наведіть аналог Гадзілли і розпилення з літаків від вакцинованих.
Поки що я чую конкретно від тебе ретрансляцію якихось голосів у голові у вигляді абстрактних фраз. ))))
Приклади стогону та маячні від антивакцинаторів наводити? ))))
Препринт на даних 12 людей? Ви серйозно? І навіть там, в вашій же статті "Набагато краще від омікрону захищені ті, хто вакцинувався та перехворів (зелені лінії). Кров п'яти із шести осіб, які були вакциновані після COVID-19, як і раніше, нейтралізувала омікрон. Тобто, вважають автори, бустерна доза, ймовірно, значно посилить захист."
"Перенесена інфекція+вакцинація нейтралізує його."
Ви ж раніше таким не були. Це наслідки Ковіду чи вас хтось покусав?
"Ученые охуевают", блин...)))
Ну, давайте порівняємо кількість і масовість заходів, на яких стогнуть вакциновані і антивакцинатори. Також можна порівняти зміст виступів на цих заходах.
Або, хоч наведіть аналог Гадзілли і розпилення з літаків від вакцинованих.
Поки що я чую конкретно від тебе ретрансляцію якихось голосів у голові у вигляді абстрактних фраз. ))))
Канешна. Не бачу проблем. Подаю перелік акцій від прищепок:
1. Всім треба уколотись. Якщо всі не вакцинуються, то миффсіумрьом. І не читай 2м застережень, це нікому не цікаво, просто підписуй.
2. Вакцинуйся в кожному гадюжнику. Але це не обов'язково. Але треба.
3. Хто не вакцинований - но пасаран. І пох, що не по закону. Все одно в суд підуть одиниці
4. Якщо ти уколовся і здох, то в тебе була супутня хвороба. І взагалі ти відмову підписав. А укольчик хороший, навіть як ти здох, то з ним ти в рай попадеш, точно-точно.
Якщо поглянути на об'єктивну реальність, то тільки антиваксерам сверблять у дупі Гадзілла з Білом Гейтцом )))
Може і є якісь акції вакцинованих з розповідями про "розпилення з літаків", але я не чув.
Доречі про "розпилення із літаків". Дарую безкоштовно у скрабничку антиваксерам.
https://i2.piccy.info/i9/27b6755184a41f34ddb27631d47e581b/1639040447/9820/1451211/20211130_075505_240.jpg (https://piccy.info/view3/15171182/4cf47cd81cdd1799ca44a38d381dd43e/)
То у нас 29 листопада йшов дощ. Зранку 30-го відносно чиста автівка після того як висохла виглядала так. Якась біла фігня, текстура ледве відчувається.
Розгадка у тому що в цей час у Туреччині лютував ураган. Підняту ним пилюку донесло до нас і вона з дощем спокійно випала на землю.
Подібна хня була вже років зо 5 тому коли влітку, посеред ясного дня, усі автівки покрилися шаром оранжевого пилу. І причиною було те що напередодні у Сахарі була страшенна пилова буря і отой пил потрапивши до верхніх шарів атмосфери долетів аж до нас.
1. Всім треба уколотись. Якщо всі не вакцинуються, то миффсіумрьом. І не читай 2м застережень, це нікому не цікаво, просто підписуй.
3. Хто не вакцинований - но пасаран. І пох, що не по закону. Все одно в суд підуть одиниці
4. Якщо ти уколовся і здох, то в тебе була супутня хвороба. І взагалі ти відмову підписав. А укольчик хороший, навіть як ти здох, то з ним ти в рай попадеш, точно-точно.
А якщо не вколовся і здох?
А що гірше: вкололи 1000 із них 1 здох від уколу чи оцю тисячу не вкололи і з них 100 здохли від того, від чого уколювали?
А якщо не вколовся і здох?
А що гірше: вкололи 1000 із них 1 здох від уколу чи оцю тисячу не вкололи і з них 100 здохли від того, від чого уколювали?
Є така штука як свобода волі. І не треба розказувати про платне лікування невакцинованих від ковіду, бо воно і так фігове і платне
І що з цього "акції" і "стогони"? Якби це було "акціями і стогонами", то Ви з родиною були або вакциновані, або добряче оштрафовані і безробітні. А не "хочеш роби, хочеш - не роби".
Це фігня все.
І що з цього "акції" і "стогони"? Якби це було "акціями і стогонами", то Ви з родиною були або вакциновані, або добряче оштрафовані і безробітні. А не "хочеш роби, хочеш - не роби".
Це фігня все.
Це як раз і є акції і стогони зі сторони прищепок.
А якби все було такю як ти собі фантазуєш, , то це було б законом.
П.С. Ти упускаєш 3й варіант. Для прикладу, поки ще техогляд існував - у мене машина на нього жодного разу не їздила:D
Є така штука як свобода волі. І не треба розказувати про платне лікування невакцинованих від ковіду, бо воно і так фігове і платне
Коли справа стосується всього суспільства - засуньте свою свободу волі в одне місце.
Коли справа стосується всього суспільства - засуньте свою свободу волі в одне місце.
Досих пір не отримав доказів того, що в такому форматі воно стосується суспільства в позитивному ключі.
Тому засуньте собі в дупу ваш укольчик
Володимир
10.12.2021, 11:24
Вчора спулкувався з місцевим головним ветлікарем, то той казав що одним з різновидів коронавірусу є чумка у собак. І вони колись заради експеременту собакам яким вже нічого не допомагало, вводили 2 кубика 70-ти відсоткового спирту. Після 2-х уколів ті йшли на поправку.
Вчора спулкувався з місцевим головним ветлікарем, то той казав що одним з різновидів коронавірусу є чумка у собак. І вони колись заради експеременту собакам яким вже нічого не допомагало, вводили 2 кубика 70-ти відсоткового спирту. Після 2-х уколів ті йшли на поправку.
По вені, чи внутріжопно?
Чисто з цікавості...
В стандартні щеплення для собак входить і щеплення від короноввруса. Прямо так і написано на вакцині).
По вені, чи внутріжопно?
Чисто з цікавості...
Щось мені здається, що якщо пустити спиртягу по вені сердечко зупиниться
Володимир
10.12.2021, 14:20
По вені, чи внутріжопно?
Чисто з цікавості...Підозрюю що в м"які тканини, якщо в вену то зразу навернеться.
70% спирт? в мягкие ткани? некроз гарантирован, а в вену возможно только при куче условий. но в вену гораздо проще разбавить до безопасного уровня. в общем полная херня. 2 кубика цианистого калия гарантированно излечат кого угодно и от чего угодно...
А вы - "Гадзила", "Гадзила"..
https://scontent-waw1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/266345218_10224344477191963_6769818252147122986_n. jpg?_nc_cat=109&ccb=1-5&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=aE6DfTmkbq8AX-1-8gh&_nc_ht=scontent-waw1-1.xx&oh=53eb6ba95473c0b53f54cf6026f2df42&oe=61B88F08
Це як раз і є акції і стогони зі сторони прищепок.
А якби все було такю як ти собі фантазуєш, , то це було б законом.
П.С. Ти упускаєш 3й варіант. Для прикладу, поки ще техогляд існував - у мене машина на нього жодного разу не їздила:D
При акціях і стогонах було б те, що я описав. Але, за відсутністю аргументів, Ви будете ретранслювати потойбічні голоси. Це як з широкою підтримкою антиваксерів з боку балалайні. Коли факти крити нічим, в хід іде перевірена теза "вы не понимаете, это другое". ))))
При акціях і стогонах було б те, що я описав. Але, за відсутністю аргументів, Ви будете ретранслювати потойбічні голоси. Це як з широкою підтримкою антиваксерів з боку балалайні. Коли факти крити нічим, в хід іде перевірена теза "вы не понимаете, это другое". ))))
У тебе повне нерозуміння сутностей.
1. Те, що ти описав можливе лише за умови, якщо це закон. Як кидати закон через прутень - взагалі ні разу не проблема, особливо коли закон тупий і слідувати йому немає мінімального бажання.
2. Те, що є зараз, це як раз "воплі і соплі".
Невже укольчик так впливає на здатність усвідомлювати елементарні поняття?
З, фактично, 25 млн вакцинованих Астра Зенека і Джонсон і Джонсон, померло від тромбозу... 72 людини. Блдж, та тут якщо чатик почитати більше набереться оцих всіх : знайомої-кума-сусіда-сват
:D
https://m.dw.com/ru/uchenye-polagajut-chto-razgadali-zagadku-trombov-posle-vakciny-ot-koronavirusa/a-60012082
Якщо рахувати правильно, то від корони взагалі ніхто не помер
Вот оно чё....
Если правильно посчитать.... Ору в голос...
Якщо рахувати правильно, то від корони взагалі ніхто не помер
Наприклад в мене двоюрідний брат помер. Менше місяця тому. Корона і легені "згоріли".
Ваш варіант причини смерті?
Воспаление лёгких же. При чём тут корона?
У тебе повне нерозуміння сутностей.
1. Те, що ти описав можливе лише за умови, якщо це закон. Як кидати закон через прутень - взагалі ні разу не проблема, особливо коли закон тупий і слідувати йому немає мінімального бажання.
2. Те, що є зараз, це як раз "воплі і соплі".
Невже укольчик так впливає на здатність усвідомлювати елементарні поняття?
Конституційний закон, чи антиконституційний? )))
Ти просто не розумієш сутності термінів "акція" та інших. А заперечити хочеться, тому пишеш шопопало :)
Конституційний закон, чи антиконституційний? )))
Ти просто не розумієш сутності термінів "акція" та інших. А заперечити хочеться, тому пишеш шопопало :)
Конституційний він чи ні - господарський суд цей нюанс розглядати не буде. Тому простіше кинути такий закон через прутень, аніж займатись його скасуванням будучи звичайним громадянином, далеким від політики.
Слово "акція" має дві сутності, котрі дещо відрізняються між собою. В юридичному контексті слово "акція" нікчемне, оскільки не забезпечує однозначного трактування.
Ага, тобто така логіка. А якщо людину задушити подушкою, то людина просто вмерла від нестачі кисню. :D
Тоді незрозуміло чому все таки пробують знайти взаємозв'язок між вакцинацію і тромбом.?:-D
Конституційний він чи ні - господарський суд цей нюанс розглядати не буде. Тому простіше кинути такий закон через прутень, аніж займатись його скасуванням будучи звичайним громадянином, далеким від політики.
Слово "акція" має дві сутності, котрі дещо відрізняються між собою. В юридичному контексті слово "акція" нікчемне, оскільки не забезпечує однозначного трактування.
А люди які розкрадають бюджет просто кидають через прутень трохи інший закон. Логіка та ж: кидати через прутень закон який тобі не подобається :yes:
А люди які розкрадають бюджет просто кидають через прутень трохи інший закон. Логіка та ж: кидати через прутень закон який тобі не подобається :yes:
Звичайно. Щоб бюджет не розкрадали - треба припинити платити податки. Все логічно.
Вот оно чё....
Если правильно посчитать.... Ору в голос...
Як мінімум однаково рахувати треба. Бо інакше прутня виходить.
Звісно. Хіба ні? Ну або ще якісь супутні хвороби були :D
А ты в сарказм ваще не понимаешь, да?
Звичайно. Щоб бюджет не розкрадали - треба припинити платити податки. Все логічно.
А щоб діти не хворіли треба просто не народжувати дітей
А ты в сарказм ваще не понимаешь, да?
Я прекрасно розумію як знущатись над маніпуляторами
А щоб діти не хворіли треба просто не народжувати дітей
А щоб через прутень не кидали треба просто не лізти в чужі справи. Ось і порозумілись;)
Я прекрасно розумію як знущатись над маніпуляторами
А щоб через прутень не кидали треба просто не лізти в чужі справи. Ось і порозумілись;)
Звичайно. Хтось собі дерибанить бюджет, а тут з законами лізуть в особисті справи
:-D
Звичайно. Хтось собі дерибанить бюджет, а тут з законами лізуть в особисті справи
:-D
Звичайно, громадянин собі спокійненько живе, а тут приходять ковіднуті і починають розказувати куди ходити чи не ходити, яку прутню треба вколоти і це все за рахунок цього громадянина. Тому цей громадянин скаже: прутень вам в рот, а не податки:-D
Звичайно, громадянин собі спокійненько живе, а тут приходять ковіднуті і починають розказувати куди ходити чи не ходити, яку прутню треба вколоти і це все за рахунок цього громадянина. Тому цей громадянин скаже: прутень вам в рот, а не податки:-D
Куда и когда приходят?
Куда и когда приходят?
В соціум, в котрому живе цей громадянин. Вже скоро 2 роки буде, як ці ковіднуті приперлись
А я про що? Живе собі чувачок. В силу посадових повноважень має можливі "прибарахлитись, що і внукам вистачить" (с) а тут приходять і кажуть що ніззя. Саме так він і каже, як ви Отут написали:D
А я про що? Живе собі чувачок. В силу посадових повноважень має можливі "прибарахлитись, що і внукам вистачить" (с) а тут приходять і кажуть що ніззя. Саме так він і каже, як ви Отут написали:D
Все вірно. І розкрадачі бюджету і ковіднуті чиновники здійснюють посадовий злочин;-)
Тобто перші від мене отримають податків по мінімуму, а другі взагалі нічого
Все вірно. І розкрадачі бюджету і ковіднуті чиновники здійснюють посадовий злочин;-)
Тобто перші від мене отримають податків по мінімуму, а другі взагалі нічого
Ніт. І розкрадачі бюджету, і антиваксери, і ухилянти, і стрітсракери, і ледерасти кидають через прутень закон, який видається конкретно їм незручний.
Ніт. І розкрадачі бюджету, і антиваксери, і ухилянти, і стрітсракери, і ледерасти кидають через прутень закон, який видається конкретно їм незручний.
Та ні, чувак. Це як раз ковіднуті кинули через прутень закон. І тепер самих ковіднутих кидають через прутень всі кому не ліньки.
Та ні, чувак. Це як раз ковіднуті кинули через прутень закон. І тепер самих ковіднутих кидають через прутень всі кому не ліньки.
Можно более развернуто? А то я вот эти вот аллегории не понимаю.
Нагадую, все почалося з цього поста
https://forum.tavria.org.ua/showpost.php?p=3822632&postcount=4543
В якому ви кажете, що вам простіше кинути закон через прутень ніж виконувати
Можно более развернуто? А то я вот эти вот аллегории не понимаю.
Можна. В контексті чинного законодавства жодних карантинних обмежень в сьогоднішньому вигляді існувати не може, жодних примусових укольчиків нагадую, що недопуск до роботи = примусовий), сертифікатів, плр-тестів, а також блокування входу за умови їх ненадання і т.п.
Нагадую, все почалося з цього поста
https://forum.tavria.org.ua/showpost.php?p=3822632&postcount=4543
В якому ви кажете, що вам простіше кинути закон через прутень ніж виконувати
Нагадую, ми все ще говоримо про ковід і ковіднутих шизіків. І так би мовити пропускаємо через призму сценарій для прикладу наближений до австрійського.
Можна. В контексті чинного законодавства жодних карантинних обмежень в сьогоднішньому вигляді існувати не може, жодних примусових укольчиків нагадую, що недопуск до роботи = примусовий), сертифікатів, плр-тестів, а також блокування входу за умови їх ненадання і т.п.
Слушай, ведь был же самый первый человек в мире, которого оштрафовали за переход дороги/проезжей части в неположенном месте. Прикинь, как он тогда аху..дивился? Догадываешься к чему я веду? Или разжёвывать?
Слушай, ведь был же самый первый человек в мире, которого оштрафовали за переход дороги/проезжей части в неположенном месте. Прикинь, как он тогда аху..дивился? Догадываешься к чему я веду? Или разжёвывать?
Ну, підозрюю, що для цього законні підстави були, згоден?
Бо зараз законних підстав немає, від слова взагалі.
Ну, підозрюю, що для цього законні підстави були, згоден?
Бо зараз законних підстав немає, від слова взагалі.
А теперь читай сюда:
В Калифорнии (США) полицейские остановили электрокар Tesla Model 3, который двигался по скоростному шоссе в режиме автопилота. При этом водителя за рулем машины не оказалось. Самого владельца электрокара обнаружили на заднем сиденье Tesla.
Есть законные основания наказать человека, что находился в авто? Я нарочно не использовал термины "Водитель", "Владелец".
А теперь читай сюда:
Есть законные основания наказать человека, что находился в авто? Я нарочно не использовал термины "Водитель", "Владелец".
Я не знайомий зі штатівським законодавством. Але на скільки я знаю, повний автопілот будьякого виробника ніде не сертифікований.
Власника - є підстава
Пасажира - ні, навіть якщо він єдиний присутній і не власник.
В любому випадку цей дощ надовго
Ещё была ситуация, когда бухой водила спал за рулём и работал автопилот. Спящий водитель не управлял автомобилем.
Так вот, к чему я веду. Сначала прецедент, а потом пишутся инструкции, правила, законы и т.д. Мы сейчас имеем подобную ситуацию.
И тебе придется приспособиться к реалиям, как и тому чуваку, которого оштрафовали за переход дороги. Думаю он так же вонял на всю округу про пешеходоперодофреников и ПДДбесие. Что пешеходные переходы не дают 100% гарантии выжить и что их сильно быстро рисуют на асфальте и весь остальной набор.
Ой да ладно. Якщо чувак в салоні і не за кермом не власник, то цей дощ на довго. Власник в салоні - фініш, він сам допустив цей бардак, повного автопілота не існує, тому відмазатись від керування не вийде.
Тому перестроюватись мені не доведеться. Інфа сотка. Навіть за підробку документів притягнути не зможуть, бо таких документів не існує.
[QUOTE=Greep;3822710 и ПДДбесие. ..[/QUOTE]
Ска, зачот!!!
Я не знайомий зі штатівським законодавством. Але на скільки я знаю, повний автопілот будьякого виробника ніде не сертифікований.
Власника - є підстава
Пасажира - ні, навіть якщо він єдиний присутній і не власник.
В любому випадку цей дощ надовго
Здається Мені, що ні. Постанову таки мабуть винесли на місці. Наймати Харві Спектра щоб відбити штраф нерентабельно, а більше з цієї ситуації не викрутиш
AndrewK, ви не ображайтесь, але ви мені нагадали вату і рашенпропаганду зразка 2014. Цих також в першу чергу цікавила законність добробатів і застосування ЗСУ без оголошення війни
Я яка Вам різниця - є закон чи ні? Ви ж навіть законні вимоги виконувати не хочете (податки, техогляд і, я впевнений, ще 100500 речей). Просто "побалакати" і включити "умняк", щоб веселити оточуючих? )))) Вас Гідрам покусав? )))
Різниця є, для оптимізації законних вимог необхідний консультант.
А для виріщення незаконних вимог затрати непотрібні, достатньо надати фуфел, або й просто послати нах і піти далі по своїх справах
Як і очікувалося, без умняка різниці немає. Як би там не було, Ви виконуєте лише те, що Вам подобається.
Чому Ви не можете в цьому зізнатися - яхз.
Ми здається знову не туди йдемо. Це у ковіднутих така постанова, щоб замаскувати свою неграмотність?
Мова про те, що законні підстави для усіх ковідних муток відсутні. Це базовий мінімум, котрий треба знати всім.
Еще один гвоздик (https://news.liga.net/ua/world/news/coronavac-protiv-omikrona-chto-s-antitelami-posle-kitayskoy-vaktsiny-issledovanie)в гроб вакцинации.
Еще пока действует, но мы то знаем;).
;-).
Еще один гвоздик (https://news.liga.net/ua/world/news/coronavac-protiv-omikrona-chto-s-antitelami-posle-kitayskoy-vaktsiny-issledovanie)в гроб вакцинации.
;-).
да-да-да! гвоздик. в гроб. а благодаря кому? правильно! долбоёбам! не привитым долбоёбам! благодаря которым вирус ходит по миру, и естественно мутирует. и чем дольше он будет ходить, тем больше будет мутировать. а чем больше мутировать, тем больше придётся придумывать вакцин, потому как старые, внезапно, будут терять свою эффективность вплоть до нуля. и так будет до тех пор, пока долбоёбов отстреливать не начнут.
это ты думаешь, что что-то там знаешь, на самом деле, твои познания околонулевые.
;-).
Какой нафиг гвоздик, если даже в нашей стране ваакциины на выбор??? Прививайтесь Пфайзером, какие проблемы?
Кстати, что там пишут гонконгские учёные про влияние омикрона на невакцинированных , болеют меньше чем вакцинированные или как ? ;-)
И вообще, Кварц, что с вами случилось, что вы как ребенок, сразу в истерику и гвозди )))
Просто цитата:
"...Гонконзькі мікробіологи з'ясували на невеликій вибірці людей..."
Сразу гвоздик, ага!!!
Ну да, ну да, а привиті не хворіють, не переносять, ну або на крайняк зразу в рай потраплять ;-)
Невелика вибірка не влаштовує? А шмурдяки на великій релізились? Невелика вибірка впливає на точність, але не на суть. А суть проста: не забудьте вколотись перед виходом з дому :-D
Да ничего со мной не случилось. Наблюдаю как так называемые "вакцины" деградируют перед новыми штаммами вируса.
Вы можете ерничать сколько угодно по поводу исследований. Но факт остается фактом, абсолютно все исследования, прямо доказывают снижение эффекта "вакцин". В некоторых случаях, на несколько порядков.
Нравится ли мне это? Нет, лучше бы я был не прав, и все это по быстрей закончилось.
Случится ли чудо, и вакцины внезапно начнут действовать? Вряд ли. Скорее вирус ослабнет в результате эволюционирования.
Пока, мы наблюдаем, что при более слабой заразности (по некоторым исследованиям), омикрон легко продвинулся в плане пробивной способности. Блядь, и словечки уже новые понапридумывали.
Остановятся ли на третьей дозе? Очень вряд ли, очевидно это надолго. Будет и пятая, и десятая.
Зы. В коллективе на предприятии, где я работаю, пожалуй половина переболела на уровне орз. Вторая половина при этом, вообще не болела и не болеет. Коллектив от 32 до 58.
Я уже хз что думать. Не отрицал и не отрицаю серьезности ковида. Но, смущает его избирательность. Не знаю что уже и думать.
Ну да, ну да, а привиті не хворіють, не переносять, ну або на крайняк зразу в рай потраплять ;-)
Невелика вибірка не влаштовує? А шмурдяки на великій релізились? Невелика вибірка впливає на точність, але не на суть. А суть проста: не забудьте вколотись перед виходом з дому :-D
На 50 людинах?)))
Онегдот про салтовських вчених )))
А Гадзілла мутує? Що кажуть вчені?
Скільки тон аерозолю розпилено з літаків і з якої висоти? Є статистика?
На 50 людинах?)))
Онегдот про салтовських вчених )))
Ну якщо з тих 50 лише 20-25% файзера щось могли показати, а короновак жодного, то про що далі мова? Ну накрути статистичне відхилення +/-15% (що овер дофіга). Сильно легше стало?
А Гадзілла мутує? Що кажуть вчені?
Скільки тон аерозолю розпилено з літаків і з якої висоти? Є статистика?
Неслабо прищепок криє:-D
Доречі, якщо раніше при вході в ТРЦ п показував залежно від настрою рендомний QR або саморобний ПЛР, то зараз просто по наглому заходжу. Зрада, нє;-)?
Доречі, якщо раніше при вході в ТРЦ п показував залежно від настрою рендомний QR або саморобний ПЛР, то зараз просто по наглому заходжу. Зрада, нє;-)?
Знову незручний момент, коли цю маячню озвучують твої однодумці антивакцинатори.
Що ж ти будеш робити з тими клятими співпадіннями. То кацапи тебе підтримують, то гадзільщики ))))
Зрада, нє?
Для тих, хто дотримується лише того, що йому подобається (податки, техогляд, ПДР та інше) це нормально.
Так як і для водіїв БМВ не вмикати поворотників )))
Який ще QR? )))
Да ничего со мной не случилось. Наблюдаю как так называемые "вакцины" деградируют перед новыми штаммами вируса.
Вы можете ерничать сколько угодно по поводу исследований. Но факт остается фактом, абсолютно все исследования, прямо доказывают снижение эффекта "вакцин". В некоторых случаях, на несколько порядков.
Нравится ли мне это? Нет, лучше бы я был не прав, и все это по быстрей закончилось.
Случится ли чудо, и вакцины внезапно начнут действовать? Вряд ли. Скорее вирус ослабнет в результате эволюционирования.
Пока, мы наблюдаем, что при более слабой заразности (по некоторым исследованиям), омикрон легко продвинулся в плане пробивной способности. Блядь, и словечки уже новые понапридумывали.
Остановятся ли на третьей дозе? Очень вряд ли, очевидно это надолго. Будет и пятая, и десятая.
Зы. В коллективе на предприятии, где я работаю, пожалуй половина переболела на уровне орз. Вторая половина при этом, вообще не болела и не болеет. Коллектив от 32 до 58.
Я уже хз что думать. Не отрицал и не отрицаю серьезности ковида. Но, смущает его избирательность. Не знаю что уже и думать.
1) вакцины деградируют? ты опять опять за своё? изучи значение слов, которые применяешь. блть, ты даже не гуманитарий! те хоть слова знают, и понимают.
2) для нового штамма, в идеале должна быть новая вакцина- это так работает. по этому да, чем больше отличий у вируса от того, против которого была создана вакцина, тем меньше её эффективность. и так вплоть до нуля. это совершенно ожидаемо, и предсказуемо.
3) несколько порядков- это более двух. то есть, более чем в 100 раз. а это уже чистой воды выдумка, и манипуляция. нет таких исследований, про более, чем в 100 раз снижение эффективности на новый штамм, у текущих вакцин. так что это манипуляция высосаная из пальца.
4) если тебе это не нравится, тогда завязывай антипрививочную деятельность, и занимайся тем, за что тебе платят. или тебе и за это платят?
5) вирус ослабнет в результате эволюционирования? я так понимаю, в иммунологии ты специалист гораздо хуже, чем в эволюции. то есть не околонулевой, а гораздо меньше нуля. образцово отрицательный. мутация закрепляется только в том случае, если это даёт приемущество перед исходником. а какое такое приемущество может возникнуть при ослаблении вируса? ответ: никакое. только наоборот, или как минимум стабилизация. вирус станет сильнее, или иммунитет станет сильнее. но второе тебе не светит, собственно как и мне. потому что на это нужны поколения, ты не сядешь в этот поезд, он возможно появится после твоих праправнуков, но не раньше, а может и вовсе не появится, как и твои праправнуки.
6) пятая доза? скорее всего да. поскольку долговременного иммунитета от гриппа наш организм не имеет. я уже задолбался спрашивать у адептов естественного иммунитета, и у тебя в том числе- если всё так красиво, как ты говоришь, то какого хрена 2 раза в год болеешь гриппом? где-же твой хвалёный иммунитет? по этому да. придётся регулярно вакцинироваться. или поступить как с оспой. всех вакцинировать, и в максимально сжатый срок (так как против оспы иммунитет пожизненный, а против гриппа нет, по этому сроки важны). но ведь у нас долбоёбы на страже интересов вируса!
Знову незручний момент, коли цю маячню озвучують твої однодумці антивакцинатори.
Що ж ти будеш робити з тими клятими співпадіннями. То кацапи тебе підтримують, то гадзільщики ))))
Я хз, я їх не читаю. Питання чому ти їх читаєш;-)?
Який ще QR? )))
Рендомний. Показуєш як питають і заходиш:D
А зараз просто дивишся на того запитуна як на убогого і заходиш:-D
...
Рендомний. Показуєш як питають і заходиш:D
А зараз просто дивишся на того запитуна як на убогого і заходиш:-D
Уточню питання. Де саме у тебе питають конкретно QR? І що ти їм показуєш? Вельми цікаво. Наскільки я знаю, QR це фішка Росії, у нас здається взагалі не використовується. Єдиний документ з кодом який я тримав в руках це тест ПЛР для виїзду за кордон. Ні в Дії, ні в довідці про вакцинацію ніяких кодів немає.
Уточню питання. Де саме у тебе питають конкретно QR? І що ти їм показуєш? Вельми цікаво. Наскільки я знаю, QR це фішка Росії, у нас здається взагалі не використовується. Єдиний документ з кодом який я тримав в руках це тест ПЛР для виїзду за кордон. Ні в Дії, ні в довідці про вакцинацію ніяких кодів немає.
в Дії є, але його ніхто не дивиться, всі дивляться тільки на ту сторону, що з фото. просто ЄндрюК звичайний балабол, який з дому боїться вийти.
Минулого чи позаминулого тижня на вході в непродовольчі торгові точки ще стояли олені, котрі щось там намагались перевіряти. У мене зараз в розробці аплікуха, в якій однією з фічів є скрін з QR кодом (хз куда він веде зараз веде, аплікуха ще в розробці). На запит тупо відкривав апку, показував цей скрін і проходив. До того показував т.зв "ПЛР" з пошти на телефоні.
Останнім часом оленів немає і нічого показувати не треба
в Дії є, але його ніхто не дивиться, всі дивляться тільки на ту сторону, що з фото. просто ЄндрюК звичайний балабол, який з дому боїться вийти.
Токи що звичайний балабол хіба що ти, бо вічно в поняттях плутаєшся
Володимир
04.01.2022, 11:06
У Японії заявляють, що розробили "довічну вакцину" проти Covid-19
https://www.pravda.com.ua/news/2022/01/4/7319392/
Перехворівши застудою, отримуєш на якийсь час імунітет від КОВІДу.
https://www.imperial.ac.uk/news/233018/cells-from-common-colds-cross-protect-against/
А якщо застуда хронічна?
Ага, а що таке застуда?
Це якась така самі вірусна фігня, але всім пофіг яка і не треба ковідошизоїдними активностями займатись
Це якась така самі вірусна фігня, але всім пофіг яка і не треба ковідошизоїдними активностями займатись
Простуда? Серьёзно? Вирусная? От ты сказочный...
Простуда? Серьёзно? Вирусная? От ты сказочный...
ОРВИ, грипп, ковид, простуда... #какаяразница
Простуда звичайна і антитіла? Бгггг.
У нас привикли всяку дич і ахінею нести, як і невизначену ГРВІ грипом називати.
Звісно буває, що після переохолодження організм отримує дуже коротривалі негативні наслідки. Але в переважній більшості випадків переохолодження викликає більшу сприятливість до якогось респіраторного віруса, котрих 24х7 100500шт. навколо нас. І всім реально пофіг якого саме, бо само і пройде за пару днів.
Але тепер без 3х бустерів, сертифвкату і ПЛР+антиген просто ніяк :-D
Керівник з купленим сертифікатом поїхав у лікарню з ковідом
А нєфіг ходити на вулицю зимою хворим. І взагалі нєфіг. А то бачив я таких "незамінимих" в т.ч. в дзеркалі в молодості. Треба запхати жопу в ліжко і виздоровлювати
https://news.liga.net/world/news/v-voz-prizvali-modernizirovat-vaktsiny-ot-covid-19-a-ne-vvodit-postoyanno-busternye-dozy
Слава яйцам пророка, дошло наконец.
Цікаво, а коли дойде, що і це також малоефективно у випадку швидко мутуючих вірусів?
https://news.liga.net/world/news/v-voz-prizvali-modernizirovat-vaktsiny-ot-covid-19-a-ne-vvodit-postoyanno-busternye-dozy
а тебе какая разница? тебе до бустерной дозы, как до Киева раком. это во первых, а во вторых, в ВОЗ конечно призвали, но с таким-же успехом можно призывать продавцов продавать, кузнецов ковать, а учителей учить. это как глубокая обеспокоенность, только ещё бесполезнее.
Пытаться оправдать можно что угодно, даже агрессию пидорасов по отношению к Украине.
Это всего лишь обнажает ущербность доказывающего.
оправдать что? что я тут пытаюсь оправдать?
ущербность- это вера в то, что без указания международной организации, бизнес не может функционировать самостоятельно.
Яких підарасів? Котрі, окрім нападу на Україну, спонсують антивакцинаторські рухи у нас і по всьому світі? Тези яких постійно спливають і на цьому форумі ;-)
Чи якихось інших підарасів? ))))
Це підараси якої категорії? )))
https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/news/2021/09/17/7307501/index.amp
Ну хто б сумнівався. І ці люди, пропагуючи ідеологію тоталітиризму, котру активно юзали зокрема підараси, будуть мені за підарасів розповідати:-D
Кто-то может мне привести хотя бы малюсенький пример, когда крупные международные организации, признавали бы свои ошибки?
Этого никогда не будет по объективным причинам.
Но все это не означает, что вы все тупые хомячки с интеллектом бабочки и памятью золотой рыбки?
Ведь собственный анализ ситуации, с трезвым взвешиванием за и против, с критическим отношением к всевозможной информации, позволяет сделать вывод - ВООЗ ошибается, но продолжает гнуть свою линию. Но теперь они начали смягчать собственное падение. Вот и возникают такие - типа рекомендации.
Таково мое мнение, и собственно говоря, меня особо не волнует ваше. По объективным причинам.
Це підараси якої категорії? )))
https://www.google.com/amp/s/www.pravda.com.ua/news/2021/09/17/7307501/index.amp
Що це за інфопорно? У мене хоумофіс подібно виглядає, лише роутер попроще, ноут Dell і телефонів пара айфон/самсунг:D
Хоча б спробуй вдуматись: для чого щось кудись возити, якщо ботоферму зі скриптами можна на будьякому датацентрі за пів години розгорнути і вона сама буде паблішити згідно плану при мінімальному адмініструванні звідки завгодно? Лише про ІР не починай:-D
Почему сделан однозначный вывод - если рашка спонсирует антивакцинаторов, значит вакцинация заебись?
Почему такие примитивные выводы? Мир очень и очень многогранный.
Почему сделан однозначный вывод - если рашка спонсирует антивакцинаторов, значит вакцинация заебись?
Нічого дивного. Примітивні висновки для примітивної ціььової аудиторії;-)
Та ну блд, первый же абзац! :
Стратегии вакцинации, основанные на введении бустерных доз существующих вакцин, вряд ли будут эффективными в будущем в виду низкого уровня вакцинации в некоторых странах и мутаций коронавируса , считают во Всемирной организации здравоохранения. Там призвали производителей модернизировать свои вакцины.
Ну написано же понятным языком вроде? Давай я попробую перевести на еще более понятный, так как если бы ВОЗ не стеснялась в выражениях:
" Эй, там , на Пфайзере , и кто там еще слышит?!! В связи с тем, что на глобальном уровне некоторые страны оказались распиздяями, не способными организовать вакцинацию, некоторые давно просрали все полимеры и нет денег даже на рис, не то что на вакцины, а у некоторых все есть, но ума нет, весь ум сожрали конспирологи с ютубчика, глобальный охват вакцинацией оказался недостаточным для нивелирования рисков появления новых штамов. Поэтому ребята, давайте придумаем что-то по проще и эфективнее ибо расчет на здравый смысл и ответственность себя не оправдал.
Ваш ВОЗ"
Цікаво, а коли дойде, що і це також малоефективно у випадку швидко мутуючих вірусів?
Нагадайте мені, що там зараз високоефективно для швидко мутуючих вірусів?
Да-да, прям так они и пишут - пасаны, мы невиноватые, это они гады, не хотят многоразово вакцинироваться и бустеризироваться и прочее, прочее. А мы белые и пушистые, мы пытались.
Конечно же, виновато малограмотное население планеты. А, ну еще и пидорасы рашковые.
Кто-то может мне привести хотя бы малюсенький пример, когда крупные международные организации, признавали бы свои ошибки?
Но все это не означает, что вы все тупые хомячки с интеллектом бабочки и памятью золотой рыбки?
Ведь собственный анализ ситуации, с трезвым взвешиванием за и против, с критическим отношением к всевозможной информации, позволяет сделать вывод - ВООЗ ошибается, но продолжает гнуть свою линию. Но теперь они начали смягчать собственное падение. Вот и возникают такие - типа рекомендации.
Таково мое мнение, и собственно говоря, меня особо не волнует ваше. По объективным причинам.
В мозгу антиваксера ВООЗ трансформировался в злого монстра, который чуть ли не сам расспространяет вирусы и вредит населению планеты)).
На самом деле ВООЗ только координирует и рекомендует те препараты и методы лечения на которые способна мировая наука и фарма.
Навпаки ж. Вакцинація - зло і рашка всіма силами намагатися нас вберегти. Невдячна справа.
Зустрічне питання - балалайня хоч раз підтримала щось корисне і нормальне?
Нагадайте мені, що там зараз високоефективно для швидко мутуючих вірусів?
Постельный режим, побольше жидкости, витаминизированная пища. Ну и препараты для снятия вторичных симптомов.
Так было, есть и будет.
Но я не отрицаю, что существует либо осуществляется, высокоэффективная вакцина от ковида.
В мозгу антиваксера ВООЗ трансформировался в злого монстра, который чуть ли не сам расспространяет вирусы и вредит населению планеты)).
На самом деле ВООЗ только координирует и рекомендует те препараты и методы лечения на которые способна мировая наука и фарма.
Я не знаю, во что и где там трансформировалось у антиваксера, но я вижу, как ВООЗ меняет правила, прям во время игры. А это указывает, что применяются бестолковые действия по принципу - лучше сто-то делать, чем не делать ничего. Это не всегда выигрышная стратегия.
Навпаки ж. Вакцинація - зло і рашка всіма силами намагатися нас вберегти. Невдячна справа.
Якщо ви юзаєте тоталітарну політику підарасів, то не розповідайте за підарасів, пліз;-)
Да-да, прям так они и пишут - пасаны, мы невиноватые, это они гады, не хотят многоразово вакцинироваться и бустеризироваться и прочее, прочее. А мы белые и пушистые, мы пытались.
Конечно же, виновато малограмотное население планеты. А, ну еще и пидорасы рашковые.
Ну, где-то так и есть, если все предельно упростить. Вопросы "почему мутирует?" уже сто раз обсуждались, даже на ГФ. Но тебе это не интересно. Ты дошел до стадии оправдания рашковатых пидорасов, увы. Ну, оно понятно, где же еще черпать вдохновение.
В этом свете акцентирую твое внимание на одном моменте. Если ты спокойно полистаешь рашкованский интернет с начала пандеимии, то ясно увидишь картину:
Сперва они воспользовались возможностью забаламутить людей в европах и у нас (корона хуйня, пей чай , лечись лопухом, чипируют 5жи, в ВООЗ рептилоиды и тд) , но проипали тот момент что собственное население тоже повелось на эту истерию и рашку нехило накрыло. Тогда шутки-прибаутки закончились и они начали топить за маски и вакцинацию!
Ну, а ты и дальше можешь продолжать жевать прошлогоднее сено, которое тебе подкинули)))
Зустрічне питання - балалайня хоч раз підтримала щось корисне і нормальне?
Андрей, мне абсолютно похую надбання рашки. Я ненавижу эту страну и жителей, которые голосуют за своего лидера.
Но это же не означает, что теперь все что делает оппонент рашки, добро и благодать.
Как говорится, котлеты отдельно, мухи отдельно.
Да и не делаю я из ВООЗ монстра. У вас сложилось ошибочное мнение.
Просто я подмечаю ошибочные действия ВООЗ и МОЗ.
И опять таки, я никогда не писал, что вакцинация это зло. Нет, я за вакцинацию. Но, там где это необходимо и там где это эффективно. А не по принципу - там посмотрим.
Уже посмотрели, цивилизованные страны как болели, так и болеют. Как была нагрузка на медсектор, так и осталась.
Я конечно же не эксперт, и опираюсь на общедоступную информацию. Никаких инсайдов. Потому могу быть не правым.
Ну, где-то так и есть, если все предельно упростить. Вопросы "почему мутирует?" уже сто раз обсуждались, даже на ГФ. Но тебе это не интересно. Ты дошел до стадии оправдания рашковатых пидорасов, увы. Ну, оно понятно, где же еще черпать вдохновение.
В этом свете акцентирую твое внимание на одном моменте. Если ты спокойно полистаешь рашкованский интернет с начала пандеимии, то ясно увидишь картину:
Сперва они воспользовались возможностью забаламутить людей в европах и у нас (корона хуйня, пей чай , лечись лопухом, чипируют 5жи, в ВООЗ рептилоиды и тд) , но проипали тот момент что собственное население тоже повелось на эту истерию и рашку нехило накрыло. Тогда шутки-прибаутки закончились и они начали топить за маски и вакцинацию!
Ну, а ты и дальше можешь продолжать жевать прошлогоднее сено, которое тебе подкинули)))
Пиздец и просто пиздец. Обидно, когда твои посты читают по-диагонали. Окей, пошел по своим делам. Доказывайте дальше.
Постельный режим, побольше жидкости, витаминизированная пища. Ну и препараты для снятия вторичных симптомов.
Так было, есть и будет.
Но я не отрицаю, что существует либо осуществляется, высокоэффективная вакцина от ковида.
Пздц. Дайте ссылку где ВООЗ отрицает данную методу? К чему эти манипуляции?
Так если признаете что есть вакцина, почему устраиваете истерику против вакцинации?
Кварц, можно я настрою на ответе?
Ану здивуй. Якщо балалайня в себе агітує за вакцинацію, запроваджує пропуск по Ку-ар коду і т.п. а в ворожій країні спонсорує антивакцинаторські рухи то на що це схоже??
Ану здивуй. Якщо балалайня в себе агітує за вакцинацію, запроваджує пропуск по Ку-ар коду і т.п. а в ворожій країні спонсорує антивакцинаторські рухи то на що це схоже??
Что они пидорасы и проводят агрессивную политику против Украины. Но при чем тут проебы ВООЗ и МОЗ?
Почему любое упоминание на провальную вакцинацию, при том провальную в процентах применения и в эффективности, сразу сводится на рашку?
Почему считается некоторыми индивидами, что любые доводы доказывающие о неэффективности сегодняшних мер против ковида, автоматически и безапелляционно приписывается на антивакцинаторству из рашки?
Не это ли ущербность мышления? Вопрос риторический.
Что они пидорасы и проводят агрессивную политику против Украины. Но при чем тут проебы ВООЗ и МОЗ?
Почему любое упоминание на провальную вакцинацию, при том провальную в процентах применения и в эффективности, сразу сводится на рашку?
Почему считается некоторыми индивидами, что любые доводы доказывающие о неэффективности сегодняшних мер против ковида, автоматически и безапелляционно приписывается на антивакцинаторству из рашки?
Денисе, з якою метою лаптєстан вбухує гроші в антивакцинаторські рухи в Україні??? Щоб що???
Денисе, з якою метою лаптєстан вбухує гроші в антивакцинаторські рухи в Україні??? Щоб що???
Логично, что бы навредить Украине. Все просто - есть сложившаяся мировая практика борьбы с ковидом, посредством вакцинации.
Методы рашки, просты как и методы совков - необходимо сделать все наоборот, дабы навредить противнику.
Но еще раз - каким боком это к проебам ВООЗ и МОЗ? Вакцинация в мире опоздала, буксует и оказалось малоэффетивна.
Тебе греет душу, что возможно рашка ошиблась, и не в тот кошик денежку поклала?
Логично, что бы навредить Украине. Все просто - есть сложившаяся мировая практика борьбы с ковидом, посредством вакцинации.
Методы рашки, просты как и методы совков - необходимо сделать все наоборот, дабы навредить противнику.
Но еще раз - каким боком это к проебам ВООЗ и МОЗ? Вакцинация в мире опоздала, буксует и оказалось малоэффетивна.
Тебе греет душу, что возможно рашка ошиблась, и не в тот кошик денежку поклала?
1. Раз зрив вакцинації наносить шкоду то може варто не підтримувати той самий зрив???
2. Навіть не дуже ефективний захід краще ніж взагалі ніякого
3. З чого зроблено висновок, що рашка не в те гроші вклала ???
Ой все. Мы ходим кругами.
Откуда у тебя трезвое взвешивание? Что ты там взвешивать собрался?
Сказал чувак, который и одной грани то не видел.
Я не знаю, во что и где там трансформировалось у антиваксера, но я вижу, как ВООЗ меняет правила, прям во время игры. А это указывает, что применяются бестолковые действия по принципу - лучше сто-то делать, чем не делать ничего. Это не всегда выигрышная стратегия.
Это просто пиздец. Ты на столько бестолковый, что даже не гуманитарий. ВООЗ имея на руках все данные, даёт наиболее рациональные рекомендации. Совершенно естественно, что новые данные могут изменить рекомендации. Я уже молчу, что ситуация меняется.
Пздц. Дайте ссылку где ВООЗ отрицает данную методу? К чему эти манипуляции?
Так если признаете что есть вакцина, почему устраиваете истерику против вакцинации?
Кварц, можно я настрою на ответе?
Извиняюсь что не ответил. Не сразу заметил редакцию поста.
Признаю. Никакой истерики. Принял позицию нейтралитета, с отслеживанием ситуации. Констатирую факапы с вакцинацией.
Действительно, сегодняшняя вакцинация, способна некоторую часть заболевших, оградить от смерти от ковида.
Нагрузку на медсектор не снимает. Опыт показывает, что вакцинированные двумя и даже тремя - болеют и болеют с госпитализацией. И сегодняшняя модель вакцинирования, не имеет эффективного будущего. Уже ряд вакцин, не помогает против омикрона.
Сегодняшнее сообщение ВООЗ, это подтверждает.
Вакцинировать прежде всего, необходимо было страны третьего мира. Там, где очень высокая плотность контакта населения. Вместо этого, вакцинировались самые богатые страны. Вакцинация по итогу забуксовала.
Впрочем, как выяснилось позднее, вакцина вообще не являлась разрекламированной панацеей.
При этом, побочки так никто и не отменил. Исследования продолжаются.
Итого в сухом остатке - кроме вакцинации, есть только тотальная изоляция.
Ну или принять тот факт, что ковид, всего лишь очень продвинутая версия гриппа. Против многочисленных штаммов которого, не существует единой вакцины.
В конце концов, вирус не желает смерти носителя, он всего лишь имеет цель выжить.
Зы. Возможно очень сумбурно написал. Честно говоря, надоело толочь в ступе воду. Все равно я для вас антиваксер.
Зы.зы Вакцинировать необходимо людей, которые очень тяжело перенесли первые три волны. И все группы риска. Ну и желающих.
Для этих категорий, однозначно действует принцип - делать хоть что-то, даже если это малоэффективно, чем ничего не делать.
Все.
Уже посмотрели, цивилизованные страны как болели, так и болеют. Как была нагрузка на медсектор, так и осталась.
Я конечно же не эксперт, и опираюсь на общедоступную информацию. Никаких инсайдов. Потому могу быть не правым.
Конечно ты не эксперт, ты обычное трепло. Потому что нет достоверной информации, которая могла бы подтвердить твой бред. Есть только расейские методички, из которых ты кормишься. Но, если выйти на улицу, оглядеться, то внезапно выяснится, что ты просто врёшь.
Это просто пиздец. Ты на столько бестолковый, что даже не гуманитарий. ВООЗ имея на руках все данные, даёт наиболее рациональные рекомендации. Совершенно естественно, что новые данные могут изменить рекомендации. Я уже молчу, что ситуация меняется.
Паша, при всем уважении - иди нахуй.
Собери все мои посты, и развернуто ответь. Заебал строчить кучу факапов.
А ну ка ссылочку на провальную вакцинацию в эффективности не из-за того, что долбоёбы не вакцинируются. Дякую. Дуже дякую.
Извиняюсь что не ответил. Не сразу заметил редакцию поста.
Признаю. Никакой истерики. Принял позицию нейтралитета, с отслеживанием ситуации. Констатирую факапы с вакцинацией.
Действительно, сегодняшняя вакцинация, способна некоторую часть заболевших, оградить от смерти от ковида.
Нагрузку на медсектор не снимает. Опыт показывает, что вакцинированные двумя и даже тремя - болеют и болеют с госпитализацией. И сегодняшняя модель вакцинирования, не имеет эффективного будущего. Уже ряд вакцин, не помогает против омикрона.
Сегодняшнее сообщение ВООЗ, это подтверждает.
Вакцинировать прежде всего, необходимо было страны третьего мира. Там, где очень высокая плотность контакта населения. Вместо этого, вакцинировались самые богатые страны. Вакцинация по итогу забуксовала.
Впрочем, как выяснилось позднее, вакцина вообще не являлась разрекламированной панацеей.
При этом, побочки так никто и не отменил. Исследования продолжаются.
Итого в сухом остатке - кроме вакцинации, есть только тотальная изоляция.
Ну или принять тот факт, что ковид, всего лишь очень продвинутая версия гриппа. Против многочисленных штаммов которого, не существует единой вакцины.
В конце концов, вирус не желает смерти носителя, он всего лишь имеет цель выжить.
Зы. Возможно очень сумбурно написал. Честно говоря, надоело толочь в ступе воду. Все равно я для вас антиваксер.
Зы.зы Вакцинировать необходимо людей, которые очень тяжело перенесли первые три волны. И все группы риска. Ну и желающих.
Для этих категорий, однозначно действует принцип - делать хоть что-то, даже если это малоэффективно, чем ничего не делать.
Все.
Ты манипулятор и брехло. Нагрузка на мёд сектор сегодня благодаря тебе и тебе подобным. Потому что вакцинированных в больнице практически нет.
В борьбе с вирусом нейтралитета быть не может. Ты либо с ним борешься, либо способствуешь распространению.
Ряд вакцин не помогает? Так оставшиеся помогают! И ещё куча на подходе.
Вирус имеет цель? Как процесс? Это последствия болезни у тебя так проявляются? Вирус не имеет цели. Как град, или дождь.
Паша, при всем уважении - иди нахуй.
Собери все мои посты, и развернуто ответь. Заебал строчить кучу факапов.
Ну так пиши один пост. Что тут сложного? Но ты же строчишь?
1. Раз зрив вакцинації наносить шкоду то може варто не підтримувати той самий зрив???
2. Навіть не дуже ефективний захід краще ніж взагалі ніякого
3. З чого зроблено висновок, що рашка не в те гроші вклала ???
1. Ніт. Тому, що наносить шкоду не зрив вакцинації, а кіпіш.
2. Ніт. Тому що це не безкоштовно, неефективно і сприяє кіпішу. Неефективність підтверджена статою по країнах з високим % уколотих.
3. Тому що не треба пушати те, що само валиться.
Не може бути!!!
Опыт показывает, что вакцинированные двумя и даже тремя - болеют и болеют с госпитализацией
А пристібнуті пасами безпеки гинуть у ДТП. І?
У мене керівник купив сертифікат і потрапив у лікарню з ковідом. Він статистично "вакцинований", чи ні?
А ось слова якогось прибалтійських лоха, котрий не знайомий з "практикою":
По словам руководителя кризисной комиссии клиники Тартуского университета Йоэля Старкопфа, на сегодняшний день по всей Эстонии подавляющее большинство пациентов с коронавирусом, нуждающихся в больничном лечении —это невакцинированые люди. Лишь 8% covid–позитивных, попавших в больницу, были вакцинированы двумя дозами.
"Комментируя ситуацию в целом можно с уверенностью заявлять, что вакцинация, безусловно, помогает избежать заражения коронавирусом. Но прежде всего она защищает от тяжёлой формы заболевания. В нашей клинике, например, в палатах интенсивной терапии не было ни одного привитого двумя дозами пациента", - рассказал Старкопф.
Андрей, ты выхватываешь обрывки сомнительной информации, которая тебе подходит. Не обращая внимания на остальную. И отвергаешь логику.
А ведь все просто. Есть страны, с высоким уровнем вакцинации. И там сейчас бушует омикрон. Странно, не правда ли?
Якщо інформація тобі невигідна, назви її "сомнітєльной".
У тебе є чітка статистика, скільки вакцинованих насправді невакциновані ?
Так что там со странами, с высоким уровнем вакцинации?
Так что там со странами, с высоким уровнем вакцинации?
https://index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/geography/israel/2022-01/
https://index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/geography/portugal/2022-01/
https://index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/geography/israel/2022-01/
https://index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/geography/portugal/2022-01/
Офигенная статистика. По Израилю среднее смертность в день по первой половине 2021 года (низкий процент вакцинированных) - 6250 человек.
Средняя смертность в день на начало 2022 года (высокий процент вакцинированных) - 8250.
Среднее количество больных в день за первую половину 2021 - 20-30 тысяч.
Среднее количество больных на 12 число 2022 - 200 тысяч.
Убедил, вакцинация охуенно действует. Все, дальше не стал смотреть, твои ссылки меня полностью убедили. Не думаю, что по Португалии другие данные. Все выздоровели, и празднуют победу над короновирусом.
Зараз знову почнеться про "вигідну інформацію".
Я дав достовірну інфу - людина з купленим сертифікатом попала в лікарню з короною.
Скільки людей купили фейкові сертифікати?
Скільки людей купили справжні сертифікати?
Скільки людей встановили фейкову "Дію"?
Як зміниться кількість вищезгаданих через день?
Через півроку?
Через рік?
Тепер віднімемо кількість вищезгаданої аудиторії від загальної кількості "сертифікованих", а потім розберемось з кількістю дійсно вакцинованих у лікарнях.
Вйо!
У мене цих даних немає.
Убедил, вакцинация охуенно действует. Все, дальше не стал смотреть, твои ссылки меня полностью убедили. Не думаю, что по Португалии другие данные. Все выздоровели, и празднуют победу над короновирусом.
Нє. В Ізраїлі всі померли від корони і араби захопили Ієрусалим.
Офигенная статистика. По Израилю среднее смертность в день по первой половине 2021 года (низкий процент вакцинированных) - 6250 человек.
Средняя смертность в день на начало 2022 года (высокий процент вакцинированных) - 8250.
Среднее количество больных в день за первую половину 2021 - 20-30 тысяч.
Среднее количество больных на 12 число 2022 - 200 тысяч.
Ну и какого хера ты обижаешься, когда тебя идиотом называют? Ты же просто пиздобол, который видит только то, что хочется, перекручивает факты, и заявляет что он Д’Артаньян, а все остальные пидорасы. С какого перепуга ты решил называть средней смертностью в день, общую смертность на момент? Для тебя это одно и то-же? Ты вообще упоролся?
За что? На 12.01.2021, умерших 3756. На 12.01.2022, умерших 8274.
Сам вычтешь? За год вакцинации, умерло больше чем за предыдущие две волны.
За то. За то что у тебя херово выкручиваться получается. И за то что ошибки признавать не умеешь. Вообще. Совершенно. Похер на то сколько умерло ВО время вакцинации. Имеет значение только ДО и ПОСЛЕ. вот возьми и посмотри что сегодня, и что год назад было. И про Португалию не забудь, и с Испанией сравни. Вот тогда и поговорим. А то заявляет тут, что за начало января, средняя смертность в день 8250 человек. А теперь ты бедный не видишь разницы?
Идиот, смертность по дням наростающее. Увеличивающееся число.
Так что там за смертность за год? 4500 человек.
А ведь у большинства уже и сроки по дозам вышли. Надо бустеризироваться и бустеризироваться.
О как, а по Португалии ещё интересней, на 12.01.2021 почти 8 тысяч, на 12.01.2022 почти 19 тысяч.
И это при 90% полной вакцинации населения. А на 12.01.2021, было менее 5%вакцинированных.
11 тысяч за год. Интересно, не правда ли? Хотя, тебе наверняка это не интересно.
И это, последнее на сегодня. Ты пишешь надо смотреть на сейчас.
Если ты внимательно изучал свои ссылки, должен был заметить, что всплеск только начался, только первые неполные две недели растет количество заболевших. Смертность догонит позже. Посмотрим статистику хотя бы через полгода. Предыдущий год, показал, что по Израилю и по Португалии, смертность была высокой. При пожалуй самой высокой вакцинации в мире.
В США, кстати рекорд - больше ляма заболевших.
Я не вижу извинений за смерть 8247 ни в чем не повинных евреев. Потом я тебя отправлю изучать значение слова ЗАРАЖЕНИЕ. И только после этого, я возможно объясню тебе те удобные для тебя цифры. Но сначала ты объяснишь мне не удобные для тебя цифры.
Видишь как оно получается, тебя ловят за руку на манипуляциях и вранье, а ты делаешь вид, что ничего не было. Ну и ты правда думаешь, что ты не мудак после этого?
И это, последнее на сегодня. Ты пишешь надо смотреть на сейчас.
Если ты внимательно изучал свои ссылки, должен был заметить, что всплеск только начался, только первые неполные две недели растет количество заболевших. Смертность догонит позже. Посмотрим статистику хотя бы через полгода. Предыдущий год, показал, что по Израилю и по Португалии, смертность была высокой. При пожалуй самой высокой вакцинации в мире.
В США, кстати рекорд - больше ляма заболевших.
И это то-же 100% манипуляция. И я объяснял почему. Но ты игнорируешь. И продолжаешь вести себя как мудак. А если ты похож на мудака, ведёшь себя как мудак, то ты и есть мудак.
Идиот, смертность по дням наростающее. Увеличивающееся число.
Так что там за смертность за год? 4500 человек.
А ведь у большинства уже и сроки по дозам вышли. Надо бустеризироваться и бустеризироваться.
Ахуенно. Ты не видишь разницы между 8250 и 3, а идиот я? Нахуй иди.
Понятно, ты сравнил всех умерших за весь период и умерших за 12.01.2022.
Все ясно. Математик ты херовый. Впрочем как и собеседник. Да и с логикой у тебя грустно.
Кароче, придется умножить тебя на ноль. Прощай.
Это кто написал? А математик значит херовый я? И ты после этого считаешь себя собеседником?
Соединения в каннабисе могут предотвратить заражение коронавирусом, блокируя его проникновение в клетки. Это доказывают результаты исследования Орегонского государственного университета США, сообщает (https://www.forbes.com/sites/ajherrington/2022/01/11/study-finds-cannabis-compounds-prevent-infection-by-covid-19-virus/?utm_campaign=forbes&utm_source=facebook&utm_medium=social&utm_term=Valerie&fbclid=IwAR1FwrQEt6Z4lR9_EL8VoqeuurApPx0EEDuJ3e-vTqoGiBrA67hGND74G3I&sh=60043ccb1753) Forbes.
Исследователи обнаружили, что две каннабиноидные кислоты могут связываться с шиповидным белком SARS-CoV-2 (коронавируса). После этого соединения могут предотвратить проникновение вируса в клетки. Это открытие потенциально может дать новые возможности для предотвращения и лечения заболевания.
© (https://delo.ua/science/kannabis-predotvrashhaet-zarazenie-virusom-covid-19-issledovanie-391253/).
Снуп Дог, перелогіньтесь ;-)
Володимир
13.01.2022, 14:17
Сполуки коноплі можуть запобігати зараженню COVID-19 – лабораторне дослідження
https://life.pravda.com.ua/health/2022/01/13/247136/
Сполуки коноплі можуть запобігати зараженню COVID-19 – лабораторне дослідження
https://life.pravda.com.ua/health/2022/01/13/247136/
Через один пост вгорі...
predsedatel
14.01.2022, 10:29
https://news.bigmir.net/world/6022000-muzcina-zayavil-cto-ego-penis-stal-mensim-posle-koronavirusa
predsedatel
14.01.2022, 10:33
Перехворів і мінус 4см пеніса. А хто два-три рази хворів мабуть біда. Хто тут три рази хворів ? треба опровєргнуть або підтвердити))))
https://news.bigmir.net/world/6022000-muzcina-zayavil-cto-ego-penis-stal-mensim-posle-koronavirusa
Такого способу популяризації вакцинації ще не було :D:D:D
Перехворів і мінус 4см пеніса. А хто два-три рази хворів мабуть біда. Хто тут три рази хворів ? треба опровєргнуть або підтвердити))))
Тю! Кварц же! Он по его словам каждый месяц болеет. Правда он сам себе диагноз ставит. Вот и посмотрим- либо вместо пениса дыра до макушки, либо он с диагнозом таки ошибся.
https://www.sorryantivaxxer.com/
Бугага, тобто мяу
Що і треба було довести
https://philosophia-perennis.com/2022/01/08/bremen-hoechste-impffrequenz-hoechste-inzidenz-in-deutschland/
Дєня, твій вихід ;-)
Час репліки про сумнівну інформацію. Чи це тільки в одну сторону працює? ;-)
А ти добре прочитав? Ващєт у лідерів вакцинації найвищий % захворюваності ;-)
Ващєт це те, про що я не так давно казав, але на прикладі мощно обколотих країн і щоб це побачити - досить глянути стату:-D.
Тепер маєш приклад з гіперобколотого міста;)
Я добре читав новини з Тарту ))))
Дєня, твій вихід ;-)
Я тут.
По этому Дєня не выйдет.
Он до сих пор пытается отличить «всего за всё время» от «в среднем за день».
Курва, нацисты меньше евреев угробили за день в Бабином Яру, чем Кварц в своих фантазиях. Кварц- антисемит похлеще Гитлера.
А все чому? Бо ковідофашисти так маніпулюють даними і так криво їх подають, що ну його нахіб;-)
всей семьей словили омикрон ...:wall:
arshulja
18.01.2022, 00:12
Первый раз болеете? Как состояние? Выздоравливайте!
Бля. С почином. Выздоравливайте.
Виздоровлюй. Головне теплого пиття в достатній кількості
Первый раз болеете? Как состояние? Выздоравливайте!
уже второй . первый чуть больше года назад . температура и глаза да голова болит . но практически норма . первый раз резче и сильнее все было .
Володимир
18.01.2022, 16:46
Дві співробітниці чіповані по два рази пфайзером захворіли на коронавірус по другому разу, в однієї співробітниці перший раз було із запаленням легень зараз легка форма. Я чіпований модерною, то таке враження що перехворів непомітно бо мелена кава має противний запах (вже проходить) як колись коли відновлювався нюх після першого разу.
С точки зрения Кварца и ЭндрюК - лёгкая форма не отличается от воспаления лёгких.
Щось у мене в оточенні в хворих пневмонії не спостерігалось...
Бугага, тобто мяу
Що і треба було довести
https://philosophia-perennis.com/2022/01/08/bremen-hoechste-impffrequenz-hoechste-inzidenz-in-deutschland/
Там щось про філософію?
Там щось про філософію?
Я там чуть нижче написав для тих забанених в гуглі, хто дойч не шпрехає
Я чіпований модерною, то таке враження що перехворів непомітно бо мелена кава має противний запах (вже проходить) як колись коли відновлювався нюх після першого разу.
То кава - гімно. Міняйте магаз )))
Я тут.
По этому Дєня не выйдет.
Он до сих пор пытается отличить «всего за всё время» от «в среднем за день».
Курва, нацисты меньше евреев угробили за день в Бабином Яру, чем Кварц в своих фантазиях. Кварц- антисемит похлеще Гитлера.
Може палестинці проплатили ))))
Якщо підключаться сирійці з єгиптянами, Дєня нормально грошенят підніме )))
Володимир
19.01.2022, 10:11
То кава - гімно. Міняйте магаз )))Та ні, то лаваца привезена з італії.
А все чому? Бо ковідофашисти так маніпулюють даними і так криво їх подають, що ну його нахіб;-)
Так, так. Саме "ковідофашисти" і маніпулюють ;-)
https://www.facebook.com/100001290224872/posts/5028884230497868/
ну так и Кварц, увидел две понравившиеся цифры, прилепил им удобную интерпретацию- и дело в шляпе. и хоть кол на голове теши. а между прочим, если изучитть статистику по Португалии и Испании (ну как-бы соседи, да по большому счёту и генетически похожи похожее некуда, и климатически), так там разница очень существенная. интересно из-за чего? но ковидиоты не умеют в логику, она им противна...
Так, так. Саме "ковідофашисти" і маніпулюють ;-)
https://www.facebook.com/100001290224872/posts/5028884230497868/
Ну то давай проговоримо чорні мішечки "з коівдом" та "від ковіду", котрі хронічно підміняються з метою маніпуляції:-D
Чудеса:
https://pikabu.ru/story/vosstanovlenie_zapakhov_posle_kovidlyi_srabotalo_8 793313
Хз, рік тому пропала сенсорика наглухо. З огидою випив пів пляшки червоної рідини з легким смаком алкоголю без запаху маркованої як марочне чілійське вино. Начтупного дня вирішив допити пляшку - так у цієї рідини з'явився смак і аромат ;-)
Чудеса:
https://pikabu.ru/story/vosstanovlenie_zapakhov_posle_kovidlyi_srabotalo_8 793313
дааааа..... Лажа.
Хз, рік тому пропала сенсорика наглухо. З огидою випив пів пляшки червоної рідини з легким смаком алкоголю без запаху маркованої як марочне чілійське вино. Начтупного дня вирішив допити пляшку - так у цієї рідини з'явився смак і аромат ;-)
Смак і аромат чого?
Смак і аромат чого?
Відповідний до маркування на пляшці. Мерло марочне вроді було, не памятаю точно.
Володимир
28.01.2022, 10:02
Прочитав вчора статтю https://pikabu.ru/story/vosstanovlenie_zapakhov_posle_kovidlyi_srabotalo_8 793313 шукати абсент в магазини не побіг, але знайшов в аптечці шлункові каплі, у них в складі є настойка полину, змішав трохи з горілкою щоби зімітувати абсент, то здаєтся та штука таки діє.
Прочитав вчора статтю https://pikabu.ru/story/vosstanovlenie_zapakhov_posle_kovidlyi_srabotalo_8 793313 шукати абсент в магазини не побіг, але знайшов в аптечці шлункові каплі, у них в складі є настойка полину, змішав трохи з горілкою щоби зімітувати абсент, то здаєтся та штука таки діє.
Ну якщо діяча речовина туйон, який є у гіркому полину, то він також є і в ялівцю. Так що спробуйте Бомбей сапфір, в якому ялівець є чи не основним компонентом і дає основний відтінок смаку і запаху. Та й взагалі просто прикольне бухло. Можна мішати із швепсом беттер лимон або тонік ватер - файний джин-тонік виходить.
Мімімі, треба буде літрушку хорошого джину прикупити
Мені сьогодні болить голова і я не можу зрозуміти жартуєте ви чи ні) шо за каплі?
Зараза, знов сенсорика поламалась. Жінка запаху хлорки не відчуває, мені смак кави з тої самої упаковки кожного дня інший і взагалі не особо, хоча кава хороша. Симптомів хвороби ноль
https://ic.pics.livejournal.com/ibigdan/8161099/18179126/18179126_original.jpg
Бггг, у нас зі всієї фірми лише апологет голковколювання разом з дружиною (сидить дома, кошмару нема, йому просто фігово, а мені за нього впахувати). Вчора на офісній кухні з шефом так ржали, що ледве обід вдалось добити
Володимир
29.01.2022, 15:03
Мені сьогодні болить голова і я не можу зрозуміти жартуєте ви чи ні) шо за каплі?
https://api-int.apteka-ds.com.ua/system/products/images/F6995581-4CA5-11E5-80D2-0CC47A140B3B/crawler/4820135260577.jpg?1631184899
https://tn.fishki.net/26/upload/post/2022/01/28/4063731/89ed6e67d2eb31761434629dd8394ef4.jpg
ArtemSaratov
03.02.2022, 09:09
Омаленькая в реальной жизни.
Дано, здоровый человек и....поехали:
Суббота - ПЦР отрицательный;
Среда - ПЦР отрицательный;
Суббота, около 10+ утра, ПЦР отрицательный.
Воскресенье 8 утра, температура 40, скорая, ИХА положительный. На сегодня корона во всей красе. Но реально жоподень только один. И то, половинка дня.
Тобі нєфіг чим зайнятись плр двічі на тижднь здавати?
Омаленькая в реальной жизни.
Дано, здоровый человек и....поехали:
Суббота - ПЦР отрицательный;
Среда - ПЦР отрицательный;
Суббота, около 10+ утра, ПЦР отрицательный.
Воскресенье 8 утра, температура 40, скорая, ИХА положительный. На сегодня корона во всей красе. Но реально жоподень только один. И то, половинка дня.
То все злобні піндоси із госдепу.:yes:
А у мене вся сім'я кума вже 2й тиждень хворіє, температура під 40
А тести негативні, прикиньте
Виявляється крім ковідли ще інші хвороби є ;-)
А у мене вся сім'я кума вже 2й тиждень хворіє, температура під 40
А тести негативні, прикиньте
Виявляється крім ковідли ще інші хвороби є ;-)
блять. я думал всё, все остальные болезни отменили, думал жить теперь вечно буду (после прививки конечно), пристёгиваться перестал, гуляю по тонкому льду, и не смотрю на светофоры и по сторонам, когда дорогу перехожу.
а оно вишь как получается! не ковидом единым...
кстати, а вы не думали, что у них просто градусник сломан?
блять. я думал всё, все остальные болезни отменили, думал жить теперь вечно буду (после прививки конечно), пристёгиваться перестал, гуляю по тонкому льду, и не смотрю на светофоры и по сторонам, когда дорогу перехожу.
а оно вишь как получается! не ковидом единым...
кстати, а вы не думали, что у них просто градусник сломан?
Нажаль не зламаний. Плюсом до проблем - кума жінці вірусня рецидив запального процесу на щитовидці огранізувало, бігають по лікарях тепер.
Нажаль не зламаний. Плюсом до проблем - кума жінці вірусня рецидив запального процесу на щитовидці огранізувало, бігають по лікарях тепер.
да да. в октябре 2020 года я об этом писал тут. и что? ты мне поверил?
да да. в октябре 2020 года я об этом писал тут. и что? ты мне поверил?
Хз, "при якуневичу такого не було", щоб респіраторний вірус в великій квартирі за 2 дні всю сім'ю укладував до непрацездатного стануo_O
І тест то негативний
ну, пусть выздоравливают.
Найден нулевой пациент:
https://cdn.jpg.wtf/futurico/88/3f/1644349043-883fb53431735ffe9a38c2940b018871.jpeg?w=700
Из письма Чайковского Надежде Филаретовне фон Мек
С.–Петербург, 25 декабря [1882 г.]
ArtemSaratov
10.02.2022, 09:00
Тобі нєфіг чим зайнятись плр двічі на тижднь здавати?
Расскажите, пожалуйста, как вы следите за своим здоровьем, чтобы вовремя уйти на изоляцию и не заразить вашу семью и коллег по работе.
И как вы путешествуете последние 2 года.
И все два пункта - без ПЦР. ;-)
Расскажите, пожалуйста, как вы следите за своим здоровьем, чтобы вовремя уйти на изоляцию и не заразить вашу семью и коллег по работе.
И как вы путешествуете последние 2 года.
И все два пункта - без ПЦР. ;-)
Розповідаю: при появі сукупних ознак ГРВІ (підівищена температура + кашель + чхання + подразнена слизова) я як завжди самоізолююсь в окремій кімнаті і розпочинаю лікування згідно симптоматики.
Уточнюю: за 2 роки нічого такого не було:-D. Лише потім сенсорика пропадала;-)
Подорожі: враховуючи високий ризик рендомно встрягнути - останніх 2 роки подорожую в межах країни.
Тому жодного обгрунтування платно колупатись в носі не бачу
ArtemSaratov
10.02.2022, 14:42
Ясно-понятно. Так и запишем.
На выезды денег нет.
На ПЦР тоже.
;-)
А куди ти зараз їздити зібрався з малими дітьми?
В Європі ковідний треш, бардак і перевзування в підскоку (Австрія-Італія). На умовно нормальних неєвропейських напрямках не сильно краще - туди не ходи, сюди не ходи, сервіс крешить.
А стосовно тратити гроші на плр - а накуа собсна ;-) ?
https://anekdot.kozaku.in.ua/uploads/posts/2022-02/thumbs/dozu.jpg
Що, з війною забили про корону? Підійму темку. На різдво збиралися величезною компанією - 9 людей, сиділи годин п'ять (до комендантської) в закритому приміщенні. З тієї компанії п'ятеро (включаючи мене) робили в жовтні бустерне щеплення. 26-27 ті, що без щеплення, злегли із температурою під 39, із симптомами ОРВІ, тільки зараз трохи оговтались; тим, що зі щепленням - нічого не було. До лікарні ніхто не звертався, тести не робив, але співпадіння дивне ;-)
Та то горілка була несвіжа!
Так нікуди корона не ділась, просто в цих умовах відійшла на 123 план.
В жовтні робили з дружиною щеплення Пфайзером. Мені норм, дружина якось не дуже, до цього був Короновак, у обох норм
Ну, не знаю, всі короноподібні приколи якось легше відходили. А от та грипозна дрянь, що ходить зараз - 2-3 дні температури 38+ і все, а потім по 2 тижні гидких і виснажливих соплів, що викликають кашель у дітей.
Здох він в пятницю(5 день) 05.05, плюс в цей день було сонячне затемнення....ой неспроста...
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot