Просмотр полной версии : КоронаВирус
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
[
13]
14
15
16
17
18
19
накуй тот врач косметолог, достаточно взять вкладыш инструкцию к препарату, там это черным по белому написано, есть у меня такая привычка внимательно изучить эту бумажку к лекарству особенно если собираюсь его использовать, и мне вот интересно много ли наших ковидиотов побежавших прививаться читали её? Или всё по старой совковой традиции - инструкции читаем опосля? Там ещё много чего интересного написано чтобы почитать и несколько прикуеть от прочитанного
накуй тот врач косметолог, достаточно взять вкладыш инструкцию к препарату, там это черным по белому написано, есть у меня такая привычка внимательно изучить эту бумажку к лекарству особенно если собираюсь его использовать, и мне вот интересно много ли наших ковидиотов побежавших прививаться читали её? Или всё по старой совковой традиции - инструкции читаем опосля? Там ещё много чего интересного написано чтобы почитать и несколько прикуеть от прочитанного
инструкцию читать можно только если ты здоров, в остальных случаях нужно слушать хорошего доктора, и не выёживаться. потому что побочные эффекты и противопоказания даже на витаминках написаны такие, что в руки брать страшно.
в общем, пока все лечатся- вы читайте инструкции...
инструкцию читать можно только если ты здоров
более идиотского утверждения сложно себе придумать!
Инструкцию читать нужно всегда - и если здоров и если не здоров то тем более!
Там столько бывает перечисленно что ни один доктор, даже самый распрекрасный, не доводит всего до ведома пациента! Какая-то побочка может очень редко встречаться, но не факт что с тобой она не приключится, и именно твоя предварительная осведомленность, может помочь вовремя понять, что что-то не так.
читайте, не отвлекайтесь. писать буду я.
эй народ! Подскажите те кто уже укололся китайской вакциной, после 1го укола какую то справку дают? Может кто привести пример фото такой справки с замазанными личными данными? Или там вобще ничего не дают а только в реестр заносят? А то вопрос один образовался очень интересно его провентилировать.
Хахаха, ржу ізпадстала
Інструкції не читаєте? Може ви ще й рахунки з рекомендованим авансом сплачуєте і отриманий кеш не перераховуєте?
Коронавак? Ну я перший укол прийняв. Довідки не дають. Довідка буде після другого уколу.
А цвях дають, на який її почепити?
Коронавак? Ну я перший укол прийняв. Довідки не дають. Довідка буде після другого уколу.
В общем вопрос такой образовался после того как знакомая вчера рассказала - пошла в парикмахерскую, прям во время обслуживания мастерице звонок, та трубу взяла и сразу в обморок, всем залом в чувство приводили, сообщили ей что отец скончался, он несколько дней назад прививку сделал и сразу побочка пошла, почки отказали. Она конечно там рвала и метала, вывалила всё что накипело, оказывается как её отцу поплохело так сразу данные о прививке из реестра исчезили. Отака куйня малята.
зы Я как то всё критически оценивать пытаюсь и мне в момент с реестром не очень поверилось, думаю - какой смысл что-то подчищать, не может же такого быть, чтобы человека укололи и никакого документального подтверждения на руки не дали? Какой смысл если доказательство на руках есть? А оно вишь как у нас всё закручено!
В общем вопрос такой образовался после того как знакомая вчера рассказала - пошла в парикмахерскую, прям во время обслуживания мастерице звонок, та трубу взяла и сразу в обморок, всем залом в чувство приводили, сообщили ей что отец скончался, он несколько дней назад прививку сделал и сразу побочка пошла, почки отказали. Она конечно там рвала и метала, вывалила всё что накипело, оказывается как её отцу поплохело так сразу данные о прививке из реестра исчезили. Отака куйня малята.
Гм... Наче б то "спутніком 5" у нас не колють... Чи може тихцем....
Гм... Наче б то "спутніком 5" у нас не колють... Чи може тихцем....
а шо индуская лучше спутника ? тоже ж шмурдяк .
эй народ! Подскажите те кто уже укололся китайской вакциной, после 1го укола какую то справку дают? Может кто привести пример фото такой справки с замазанными личными данными? Или там вобще ничего не дают а только в реестр заносят? А то вопрос один образовался очень интересно его провентилировать.
http://i.piccy.info/i9/f27c4a9506dcd503996168f5266d35b6/1625088022/6507/1423508/zobrazhennia_viber_2021_07_01_00_18_48_240.jpg (http://piccy.info/view3/14390703/248c34a75953e598bc008a202fa4a74c/)http://i.piccy.info/a3/2021-06-30-21-20/i9-14390703/180x240-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-06-30-21-20/i9-14390703/180x240-r)
Дають папірець, дата, прізвище, назва вакцини, серія, на зворотньому боці час ревакцинації. Без печатки.
пропустил... а китайская тоже есть ?
тут вон смс шлют на выбор что колоть . хош файзер хош астру а хош джонсона .. все за счет страхуйки .
пысы- сегодня сделал второй пцр тест за месяц ... тоже бесплатно . страхуйки таки рулят ))
...
А про які графіки ти питаєш? Напевне про ті, котрими ти зібрався підтвердити надлишкові 3.8млн? Чи може ти банальний балабол?
Згідно даних ВООЗ, в світі від коронавіруса померло овер 3,8 млн людей. Ця інформація є в вільному доступі, навіть в Вікіпедії і це нескладно перевірити. Вам дати посилання на Вікіпедію?
Про надлишкову смертність я вже виклав купу інфи, подібна є і по іншим країнам, в т.ч. по Італії. Сенс вам щось викладати, якщо ви не читаєте? Викладіть свої дані, що смертність не виросла, обсудим, а так, як і раніше, голословні ствердження і більше нічого.
пропустил... а китайская тоже есть ?
тут вон смс шлют на выбор что колоть . хош файзер хош астру а хош джонсона .. все за счет страхуйки .
пысы- сегодня сделал второй пцр тест за месяц ... тоже бесплатно . страхуйки таки рулят ))
В нас масово колють китайцем, цільові групи (лікарів, вчителів, поліціянтів, депутатів та ін.) чіпують Файзером.
Перечитайте інструкцію на щось типу аспірину, побачите там те ж саме, пів сторінки побочок. Так практично на кожному препараті.
Згідно даних ВООЗ, в світі від коронавіруса померло овер 3,8 млн людей. Ця інформація є в вільному доступі, навіть в Вікіпедії і це нескладно перевірити. Вам дати посилання на Вікіпедію?
Про надлишкову смертність я вже виклав купу інфи, подібна є і по іншим країнам, в т.ч. по Італії. Сенс вам щось викладати, якщо ви не читаєте? Викладіть свої дані, що смертність не виросла, обсудим, а так, як і раніше, голословні ствердження і більше нічого.
Вікі? Серйозно? Достовірне джерело інфи:D
Я вам з ваших же графіків показав, що все влазиться в мінмакс найближчих років. І так, не можна дробити до мізера, бо це типовий оверестімейт, який спотворює загальну картину. Навчіться нарешті з цифрами працювати або не лізьте туди, де ніц не шарите
Перечитайте інструкцію на щось типу аспірину, побачите там те ж саме, пів сторінки побочок. Так практично на кожному препараті.Для початку треба препарат, а не шмурдяк з непідтвердженою безпекою та ефективністю релізнутий за спрощеною процедурою. Чи може ви і БАДами та гомеопатією лікуєтесь? Ну то так і кажіть, придурки теж люди, хоч і потребують допомоги психіатра
Хахаха, ржу ізпадстала
Інструкції не читаєте? Може ви ще й рахунки з рекомендованим авансом сплачуєте і отриманий кеш не перераховуєте?
ахахаха! кулі толку з тієї інструкції, якщо ти не знаєш що саме особисто у тебе піде не так? ну от що? ну написано там що при таких-то захворюваннях, у деяких людей може з'явитись пободіння 12-персної кішки. і що? ну от що з того? звідки ти знаєш, хворий ти на ту заразу, чи ні? якщо знаєш, то і лікар знає, тому що це є у картці хворого. звідки ти знаєш деяка ти людина, чи ні? звідки ти знаєш який саме для тебе ризик вище, чи ти будеш приймати ці пігулки, чи ні? звідки ти знаєш від чого помреш? а лікар, який веде тебе, бачить всі аналізи, дінамику, та вірно їх інтерпретує, тому читайте не відволікайтеся, а я за цей час зароблю на гарного платного лікаря, який мені обійдеться у 20 разів дешевше безкоштовного.
приклад з рахунками та кешем- просто тупий як не знаю що. якщо слідувати вашій логіці, то загальний наркоз для вас не можливий, то му що ви не зможете проконтролювати що саме вам видалили, як зашили, і що залишили у чреві. я вже мовчу, про операцію на сраці. там особисто дня вас 2 дзеркала повинно висіти.
Перечитайте інструкцію на щось типу аспірину, побачите там те ж саме, пів сторінки побочок. Так практично на кожному препараті.
та я ж и не спорю что у каждого препарата есть инструкция и список побочек! Я где-то утверждал что только у короновакцин она есть? А то аргументация у вас получается уровня - а у вас в Америке негров линчуют!
Вопрос в том взял ли эту инструкцию перед прививкой каждый желающий и прочел ли её внимательно, боюсь что большинство в глаза её не видали. А там немало информации, есть над чем задуматься.
Дають папірець, дата, прізвище, назва вакцини, серія, на зворотньому боці час ревакцинації. Без печатки.
Видно до бумажки тот человек не дожил, как сказал Петя её только после второй выдают. По мне это как то совсем не правильно, должно же быть какое то доказательство на руках у человека даже после 1го укола если уже после него возможна побочка и даже смерть.
Да и к этому паперцю большие вопросы, юридическая сила этого клочка туалетной бумаги стремиться к 0, я просто в шоке ну как так можно с людьми как со скотами? Кинься если что ничего действительно не докажешь. У меня у собаки ветеринарный паспорт и карточка юридически грамотнее была оформлена чем эта писулька.
Лікар щось там бачить, знає та інтерпритує? Це ви про що? В якому придуманому світі ви живете? В інших країнах такого теж немає, перевірив особисто. А ще лікарі шаблонять і не завжди вірно. І помиляються з приписами.
Платний лікар? Що мається на увазі? Приватна клініка? Крім чистих коридорів і аппки в телефоні нічого особливого не бачу. Але такий у мене є, треба ж комусь папірчики виписувати.
Просто крутий педіатр, котрий з одного разу вірно каже причину дитячих кашлів - теж такий є.
Але це не привід вдивати відверто сумнівні препарати, як і БАДИ і гомеопатію. Тому потратити 5хв на вичитку інструкції не велика втрата. Багато ви за додаткових 5хв заробите?
А як тобі таке, Біл Гейтс???
https://i.ibb.co/GW98yRy/facebook-1625053009679-6815966338710451151.jpg (https://ibb.co/fk9yfHf)
:D:D:D
Редпас, вы или пох''''ст, либо очень здоровый чел. Приведу себя в пример. Имею редкое заболевание глаза. Года три назад немного навернулось ухо, врач предложил лечить кортикостероидом вводимым в евстахиеву трубу. А кортикостероид может провоцировать рецидив моей болячки глаза, саму болячку тоже может. Это указано сейчас к половине препаратов, раньше меньше производители писали, тоесть оно редкое и не каждым производителем кортикостероидов было замечено, но по сути должно указываться это ко всем препаратам, думаю скоро так и будет. С какого хера лору было спрашивать о моих глазах при попытке назначить этот препарат, с учетом что именно эта побочка пипец какая редкая? Никакого. Я сам это знаю, потому осознавая близость уха к глазу я отказался, врач выслушав согласился. Ухо как-то почти прошло, не совсем, но на слух не влияет. Теперь дубль два. Колено похерил. Длительное воспаление связки. Перепробовал все. Напоследок врач предложил дипроспан укол в колено. Это кортикостероид. Спросил ли за глаза, где написано о крайне редкой побочке? Конечно нет. В итоге я решил рискнуть, деваться некуда. Да и вроде глаз от колена далеко))Колено в итоге почти прошло, с надеждой жду полного выздоровления. Но угадайте с трех раз пошел ли я через неделю после укола 4 и спустя 3 дня 5 раз делать операцию лазером на сетчатке? Глаз снова почти уже норм. Это весной так снова попал.
ЗЫ. Никакому врачу вы н'''й не нужны, изучайте свой организм и помните о всех своих склонностях и недостатках. У меня своего рода проблема с сосудами. Корону в плане сосудов я норм перенес, по крайней мере один раз. Буду ли прививаться в будущем вакциной, побочки которой крутятся вокруг сосудов? Угадайте с трех раз. На моем месте только полный дебил так сделает.
Зызы с приятных 'побочек' дипроспана - пропали на месяц все проявления аллергии. Собственно не совсем побочка, им аллергию тоже лечат
а шо индуская лучше спутника ? тоже ж шмурдяк .
Так індуську ж перестали завозить, бо індусам самим потрібна - у них там кінець світу настав.
Лікар щось там бачить, знає та інтерпритує? Це ви про що? В якому придуманому світі ви живете? В інших країнах такого теж немає, перевірив особисто. А ще лікарі шаблонять і не завжди вірно. І помиляються з приписами.
Платний лікар? Що мається на увазі? Приватна клініка? Крім чистих коридорів і аппки в телефоні нічого особливого не бачу. Але такий у мене є, треба ж комусь папірчики виписувати.
Просто крутий педіатр, котрий з одного разу вірно каже причину дитячих кашлів - теж такий є.
Але це не привід вдивати відверто сумнівні препарати, як і БАДИ і гомеопатію. Тому потратити 5хв на вичитку інструкції не велика втрата. Багато ви за додаткових 5хв заробите?
ещё раз, теперь для тех кто в танке:
какой смысл читать то, что мало того, что не по вашему профилю, так ещё и просто написано на всякий случай? ну написано- "возможно прободение 12-пёстной кишки" и что? это означает что был минимум один случай? я думаю это вообще ничего не означает. просто жопу свою прикрывают. именно по этому в каждой пачке с любыми таблетками лежит маленькая бумажечка, площадью с простынь, исписанная крайне мелким шрифтом с двух сторон, которую за 5 минут не прочтёшь. где просто перечислены все известные человечеству симптомы на всякий случай, среди которых есть и те, которые существенные, и реальные. только вот вопрос- а которые из них? а у доктора есть статистика как минимум. но вы читайте. я уже читал, и пытался вникнуть, и когда рекомендация в бумажке на совпала с рекомендацией врача, я задал ему вопрос- почему вы написали после еды, а в инструкции до еды. и он дал мне развёрнутый ответ, с таким количеством нюансов связанных именно с моим организмом и болезнью, что чёкнуться можно.
и вот появляются два пути: либо вникать, либо платить тому, кто уже вник. я выбираю второе. вы первое, эволюция вроде как говорит что ваш выбор логичнее, а цивилизация говорит, что мой надёжнее.
Теперь ясно. Вы пытались разобрать карб, почистить. После сборки ХХ при нажатой педали, а при отпущеной шлифует асфальт, а конец воздухозаборника торчит из-под левой фары. После этого случая вы всем остальным, у которых получается самостоятельно разбирать и собирать карб настоятельно пытаетесь указать, что они неправы, что надо на СТО. Они же, в свою очередь, не пытаются убедить вас в попробовать еще раз разобрать карб, а вы гоните их на СТО.
Цивилизация- это когда есть разделение труда. Когда каждый занимается своим делом. Когда всю жизнь оттачивает своё мастерство в какой-то мелочи. Именно это двигает прогресс. Вот к примеру простые очки- без них качество жизни после 45- ти лет уже не фонтан. Так вы попробуйте их сделать самостоятельно. От синтеза пластика с диагностикой, до сборки.
Так вот- можно делать всё самому, и ни на кого не надеятся. Как это было до первобытно-общинного строя. А можно как подобает цивилизованному человеку, нихрена не разбираясь ни в чём, кроме того, за что платят зарплату. Оба варианта имеют право на жизнь. Только имейте ввиду- в первом случае эта жизнь заканчивалась в 25 лет всреднем. И тогда да. Очки и нахер не упали.
А с карбюратором точно так-же.
из всех кто сегодня ездит за рулём, самостоятельно в карбюратор полезет не более одного процента, из них максимум треть не сделает хуже, и только один из десяти сделает лучше, а как положено сделают еденицы. по этому мой совет не лезть в карбюратор самостоятельно, будет полезен 99,7%. а ваш совет лезть- не будет полезен вообще никому, потому как тот кто знает, что он делает, в советах не нуждается.
Ну ну. Я цю "спеціалізацію" вже більше року спостерігаю. Коли в парку не гуляй і на лавку не сідай, бо коронавірус за жопу вкусить. Але в той же час поки ти жуєш він ніяк не проскочить, бо клацаючих зубів боїться.
Медицина з ковідошизою впевнено передворилась в ботоферму з методичками.
Ага, Редпас, по такому принципу Укравтодор работает. Вам его работа получается нравится? Не знаю, кто должен улицы города ремонтировать, но была у меня яма в 20 метрах от дома, и сейчас есть, ей скоро 40 лет, а может больше. Если б мой папа, или я не ждали и не наделялись, а сами десять ведер асфальта раздобыли - 40 лет последний поворот домой на авто, и первый при выезд из дому был бы комфортным. Укравтодор - это как минздрав. Я поверю Минздраву (возможно) после того, как мне понравится работа Укравтодора. Пример с очками - неудачный пример. Врач может назначить сильные линзы и у вас будет кружится голова, вот как у моей жены, а если попросить подобрать не такие сильные, чтоб процентов 60-80 было, а не ближе 90, то будет норм.
зы. Хороший врач - это хорошо, офигенный врач - это изумительно, а офигенный врач плюс прохаваный пациент - вообще "пёрфект". Я стремлюсь к 3 варианту, когда решил что-либо лечить. Первым и вторым вариантом сыт, спасибо, не надо. Медицина - это не математика, и никогда ею не будет.
Ну ну. Я цю "спеціалізацію" вже більше року спостерігаю. Коли в парку не гуляй і на лавку не сідай, бо коронавірус за жопу вкусить. Але в той же час поки ти жуєш він ніяк не проскочить, бо клацаючих зубів боїться.
Медицина з ковідошизою впевнено передворилась в ботоферму з методичками.
вы равняете пенис с пальцем. ограничивает вас не медицина, а политика. народ сам избрал седе кандалы, а вам заодно...
Пример с очками - неудачный пример. Врач может назначить сильные линзы и у вас будет кружится голова, вот как у моей жены, а если попросить подобрать не такие сильные, чтоб процентов 60-80 было, а не ближе 90, то будет норм.
сначала синтезируйте СR-39, отлейте заготовку, САМОСТОЯТЕЛЬНО сделайте себе диагностику, и очки в целом- жизни не хватит. а я тем временем приду к ХОРОШЕМУ врачу, и через полчаса буду в очках.
Да, будете. Но, возможно, в этот же лень будет дискомфортно, а потом пойдете еще раз переделывать. А может и не пойдете. А вот моя жена, зная себя, подскажет врачу, и на выхлопе будет лучше результат и с первого раза. Я, когда хожу жарить сетчатку, не пилю кристал для лазера, я уточняю чтоб он был желтым( а есть и зеленый) потом могу настоять или вместе порассуждать насколько сильно жечь, там есть вврианты. И врач тоже не пилит кристал для лазера. Это инструмент. Им можно за пару миллисек вылечить дефект, а можно ровно за те же пару миллисек лишить человека зрения. Пример с отлить линзы - вообще не пример, ваше зрение в очках зависит не только от линз, а и от других факторов, на которые можно влиять.
Да, будете. Но, возможно, в этот же лень будет дискомфортно, а потом пойдете еще раз переделывать. А может и не пойдете. А вот моя жена, зная себя, подскажет врачу, и на выхлопе будет лучше результат и с первого раза. Я, когда хожу жарить сетчатку, не пилю кристал для лазера, я уточняю чтоб он был желтым( а есть и зеленый) потом могу настоять или вместе порассуждать насколько сильно жечь, там есть вврианты. И врач тоже не пилит кристал для лазера. Это инструмент. Им можно за пару миллисек вылечить дефект, а можно ровно за те же пару миллисек лишить человека зрения. Пример с отлить линзы - вообще не пример, ваше зрение в очках зависит не только от линз, а и от других факторов, на которые можно влиять.
не занимайтесь хернёй, не хороший и не лучший врач, а просто НОРМАЛЬНЫЙ, всегда спрашивает о дискомфорте. по этому фокусировку лазера делаю я, а доктор выписывает рецепт. а не наоборот, как вы тут предлагаете...
А бывает врач устал, ему только что позвонила жена и сказала, что вода в карбюраторе, потому что машина в озере, и он не попросил вас походить в очках 15 минут в корридоре, завтыкал, забыл. И вот тут и пригодится ваша осведомленность. А потом модет оказаться что вы писались бы кипятком от счастья, если б линзы хамелеон, но вы этого не знали, а он тоже забыл сказать, а еще оказывается есть стекло с разным показателем преломления, и с более сильным показателе очки могут быть легче, и не будут натирать нос ...и еще есть еще, сейчас не вспомню уже всего. А врач да, хороший. Но вот день не задался, вода в карбюраторе
А еще есть разные причины ухудшения зрения, он может не заметить истинной причины близорукости, а это может быть банально спазм аккомодации, а еще если вы, зная что глаза ваше слабое место почитаете о первых признаках например той же глаукомы, то вы придете к врачу за помощью совсем сразу, а не тогда, когда все приходят. Это первое что ум приходит. Полезно изучать как работает свой организм, хотя бы свои слабые места.
А бывает врач устал, ему только что позвонила жена и сказала, что вода в карбюраторе, потому что машина в озере, и он не попросил вас походить в очках 15 минут в корридоре, завтыкал, забыл. И вот тут и пригодится ваша осведомленность. А потом модет оказаться что вы писались бы кипятком от счастья, если б линзы хамелеон, но вы этого не знали, а он тоже забыл сказать, а еще оказывается есть стекло с разным показателем преломления, и с более сильным показателе очки могут быть легче, и не будут натирать нос ...и еще есть еще, сейчас не вспомню уже всего. А врач да, хороший. Но вот день не задался, вода в карбюраторе
хамелеон! очки меняют цвет в тон платью? или причёске? мне только про очки ничего не рассказывайте, держите свой поток сознания при себе вместе с карбюратором.
Хамелеон - на солнце они темнеют. Бывают разные по скорости затемнения. От карбюратора не зависят.
Хамелеон - на солнце они темнеют. Бывают разные по скорости затемнения. От карбюратора не зависят.
Это называется ФОТОХРОМ, а не хамелеон. Так и цвет лазера- чуть больше 100 нм в эксимерных лазерах, а не зелёный- жёлтый. Это не ваша тема. Ремонтируйте карбюратор дальше, хотя похоже вы во всём такой специалист. Понахватались вершков- и давай сопли пузырями пускать.
Я ж общаюсь с человеком, который не интересуется тем, что ему хороший врач и так расскажет. Потому употребляю общеизвестное простонародное 'хамелеон'. С сетчаткой в моем случае работают как раз зелеными, а сейчас на желтые перешли, ни о каких 100нм речь не идет. В частности первый раз 532нм, все остальные разы 577. Вы не то нагуглили.
мои вершки, например, спасли зрение на олном глазу, и, например, пощволяют на обычном гбо иметь минимальный расход. А от специалистов часто заз уезжает с таким гбо с расходом в 10 и с пузырем соплей под носом ;-)
Да-да. Напоминаю- оптика (в частности оборудование) не ваша тема. Эта тема меня скоро 30 лет как кормит. По этому я прекрасно вижу вашу компетентность в данном вопросе, и с чистой совестью могу считать, что вы компетентны во всём на таком-же уровне. Вы из тех, кто всей семьёй приходит за очками для ребёнка, и начинают каждый на себя их примерять. После чего выдаётся вердикт- очки говно, в них даже старая бабушка не видит, а она уже 30 лет очки носит, по этому лучше доктора знает. А ребёнок так очков и не дождался. Очередь не дошла…
Моей компетенции в очках достаточно, чтоб не нарваться на говно. А вы можете и дальше думать, что желтые и зеленые лазеры не применяются в офтальмологии при работе с сетчаткой.
У вас неправильное представление обо мне. А описаных вами людей да, часто вижу. Я пытаюсь во всем в меру моих мощгов разобраться. Часто получается неплохо. Всегда получается лучше или как минимум также, чем если всецело кому-то довериться.
вы равняете пенис с пальцем. ограничивает вас не медицина, а политика. народ сам избрал седе кандалы, а вам заодно...
Ну так і ми ж говоримо про коронавірус, а не медицину взагалі. Тобто чиста політика і бізнес.
Мозгов на всё не хватит. Тут либо всё ни о чём. Либо ничего обо всём. Я выбираю первое, как и положено при цивилизации. Вы второе, как было до спуска обезьяны с дерева. Практика показывает- в моём случае продолжительность жизни более чем в трое больше. Я свои выводы сделал. Вы пытаетесь залезть обратно на дерево- это ваш выбор. Однако навязывать его не стоит. Не все хотят быть обезьянами.
Ну так і ми ж говоримо про коронавірус, а не медицину взагалі. Тобто чиста політика і бізнес.
Инструкция к препарату- это медицина, или политика?
Инструкция к препарату- это медицина, или политика?
Реліз факапнутої (з сумнівною ефективністю та безпекою) вакцини мимо процедури це медицина чи політика?
Конечно на все мозгов не хватит. А много на чего и хватает. И я этим пользуюсь, все еще с успехом.
Редпас, а вы принимаете противовирусные препараты если их нащначил врач? Уточню -когда заболели, а не когда был контакт, например с грипозным кем-то и вы еще без симптомов?
Реліз факапнутої (з сумнівною ефективністю та безпекою) вакцини мимо процедури це медицина чи політика?
И медицина и политика. Потому что без политической воли- медицина тут бессильна.
Редпас, а вы принимаете противовирусные препараты если их нащначил врач? Уточню -когда заболели, а не когда был контакт, например с грипозным кем-то и вы еще без симптомов?
Я нихера в этом не понимаю. Раз МОЙ врач назначил МНЕ, то да, я принимаю. Я даже больше скажу- я понятия не имею какие из таблеток от чего. Сказано пить жёлтенькие после еды, а беленькие после- я так и делаю. Врача я знаю давно, и я в нём уверен.
И медицина и политика. Потому что без политической воли- медицина тут бессильна.
+1
Але я би їх місцями для початку поміняв. Спочатку політика (і бізнес, куди ж без нього). А вже потім - медицина, котра отримала унікальний шанс проводити сумнівні медичні експерименти на стадах оленів.
Я нихера в этом не понимаю. Раз МОЙ врач назначил МНЕ, то да, я принимаю. Я даже больше скажу- я понятия не имею какие из таблеток от чего. Сказано пить жёлтенькие после еды, а беленькие после- я так и делаю. Врача я знаю давно, и я в нём уверен.
Вот в этом мы и отличаемся. Я их не буду принимать.
Вот в этом мы и отличаемся. Я их не буду принимать.
Ну так не факт что мой доктор их мне назначит. А отличаемся мы не только в этом. Как говорит моя невестка- если ты такой умный, то почему такой бедный?
+1
Але я би їх місцями для початку поміняв. Спочатку політика (і бізнес, куди ж без нього). А вже потім - медицина, котра отримала унікальний шанс проводити сумнівні медичні експерименти на стадах оленів.
Мания преследования? Фармацевтам не на столько хочется денег, как остальным жить. Так что у вас первичное с вторичным перепуталось.
Мания преследования? Фармацевтам не на столько хочется денег, как остальным жить. Так что у вас первичное с вторичным перепуталось.
Тю, так основне бабло не фармацевти скосили. Коли 5-10центова маска продавалась по євро і більше, незрозумілий спирт з загущувачем і ароматизатором (без дерматологічного тесту між іншии) взагалі за дикі гроші і т.д. А всякі тести на кожен пчих? А закриття кордонів і обмеження пересування? Чиста політика і розпил.
Спрос определяет предложение. Предложение цену. А цена и себестоимость- целесообразность. Люди хотели? Люди получили. А границы закрыли правильно, хотя и поздно. Про передвижение то-же.
Карантин должен был закончиться вчера. Сегодня вижу эти 3.14дары продлили его опять до конца августа. Эту шарманку наверное можно теперь крутить вечно
Министерство здравоохранения обновило информацию по эпидемическим показателям в регионах Украины. Так, Киевская и Хмельницкая области не соответствуют "зеленой" зоне по показателю охвата тестирования на COVID-19. Вчера количество проведенных тестов на коронавирус в Киевской области составило 252, а в Хмельницкой - 291.
Хотя норма уровня охвата тестированием должна составлять не менее 300 тестов на 100 тысяч населения.
Карантин должен был закончиться вчера. Сегодня вижу эти 3.14дары продлили его опять до конца августа. Эту шарманку наверное можно теперь крутить вечно
Что значит 3,14 дары? Это что получается? 3,14доры те кто их к власти привёл? Вы сейчас 73% 3,14 дарами обозвали. Не много на себя берёте? Подождите, они научатся.
карантин надо соблюдать а не так как в украине это делают . соблюдают его наши только когда за бугор приезжают бо знают что могут отыметь финансово ... и то не всегда помогает .
3,14 дары они и есть 3,14 дары вне зависимости от того кто привел, а многие как сидели так и сидят со времен до 73%тов.
соблюдают его наши только когда за бугор приезжают
это типо как блохер зза керма? https://www.youtube.com/watch?v=FV2kribA6V4
Что значит 3,14 дары? Это что получается? 3,14доры те кто их к власти привёл? Вы сейчас 73% 3,14 дарами обозвали. Не много на себя берёте? Подождите, они научатся.
Ну типу так і є ;-)
Вони такі :-D
это типо как блохер зза керма? https://www.youtube.com/watch?v=FV2kribA6V4
далее половины не стал смотреть .. клиент ясен как пень :D повезло если его не чпокнули полицаи . хотя будет в сл.раз ехать то окажется что он в бане на 5 или более лет ;-)
у меня родственники жены так же относились ко всему .. пока сестра не полежала в реанимации с 60% поражением легких и не понаблюдала как народ отдавал коньки .. теперь мыслит по другому .
пысы- с вчера в ЧР запретили въезд раисянам ... только у кого есть внж .
уже волают про диды ваивали .. прям как этот типок . :cool:
типок конечно типком, свои заскоки есть, но вторая половина интереснее первой
Пропагандонщина во всей красе! До блювотного рефлекса!
Украина
Вакцинация в Украине: кто и почему отказывается от прививки
Помимо дефицита самой вакцины, серьезной помехой массовой вакцинации от коронавируса стало недоверие к применяемым препаратам. По данным опросов, половина украинцев не хотят делать прививки.
25-летний Нестор Малярчук ставит свою подпись под согласием на прививку, врач измеряет ему температуру, уровень кислорода в крови и пульс, расспрашивает о состоянии здоровья. Мужчина отвечает, что чувствует себя хорошо, снимает свитер, садится на кушетку, а медсестра делает ему укол вакциной Covishield - одной из полумиллиона доз, которые в конце февраля получила Украина. "Прекрасно себя чувствую, все нормально, всем советую - и не надо верить ни в какие конспирологические теории", - говорит Нестор. Молодой человек работает учителем истории.
"Вакцинация нужна, - соглашается с ним 44-летний сотрудник коммунального предприятия Виктор Поликарпов, который тоже только что получил инъекцию препарата в больнице города Яремче на западе Украины. - Мои взрослые дети согласны со мной, тоже хотели бы вакцинироваться, а вот жена еще в раздумьях".
В очереди в манипуляционный кабинет - несколько десятков человек. Среди них - педагоги, работники коммунальной сферы, депутаты городского совета. Прививки им делают остатками препарата - многие медики, которых в Украине должны вакцинировать в первую очередь, от своей дозы отказались. ;-)
www.dw.com
Сьогодні кум розповів про свою маму-пенсіонерку. На запитання, чому відмовилась від пропонованої вакцинації, відповіла: "В Ніжині люди, які вакцинувались, ВСІ померли, точно знаю".))):D
У жінки на роботі всі релігійно-упороті відмовляються робити. Хоча, їм за статусом пропонували файзер.
Странно, что ещё ни один местный антипрививочник не написал, что от вакцины через 2 года все умрут - фейсбучные эксперты давно это разносят. Хотя, вроде было про Билла Гейтса и "Золотой миллиард".
Прошу не називати невідому фуйню прививкою
Кожна привівка, яка не відома AndrewK, автоматично стає невідомою фуйнею.
И это прекрасно. Чем больше антипрививочников, тем меньше антипрививочников.
Я приніс вам трохи прекрасного. В мене такого гігабайти ;-)
https://ic.pics.livejournal.com/ibigdan/8161099/16771295/16771295_original.png
И это прекрасно. Чем больше антипрививочников, тем меньше антипрививочников.
Прошу не узагальнювати.
Хоча дивні люди намагаються робити прививки проти грипу вже дуже давно:D
Результат 50%: або допоможе, або ні. Без неї процент такий самий:-D
З'їздив я на історичну батьківщину, в Прилуки, поспілкувався з місцевим мудрим нарідом і зрозумів, що штучний колективний імунітет від Ковіду Україна не отримає ніколи. Суцільне антивакцинаторство. В мене дежавю, ситуація, коли я один проти всіх вже була два роки тому, перед виборами президента, тоді всі були за Зеленського, а я орав "да включіть же ви мозги".
І це при тому, що під час спалаху місцева лікарня була забита, всіх не брали і померла купа народу. І це в місті, де всі всіх знають. Просто треш...
даже если бы в неньке предложили колоться файзером то отказался бы ... думаю почему не надо пояснять ))
Прям плач Ярославны какой-то!
Нахрен он нужен тот штучний імунітет если естественный по фактическим данным ещё этой зимой уже доходил до 50-60% в зависимости от области, сейчас скорее всего ещё больше. Да, печаль, шмурдяка теперь втюхивать всё сложнее и сложнее будет.
блждь
это просто прекрасно! дебилы верят в жажду наживы фармацевтов!
а то что на лечении этих-же идиотов они заработают в разы больше, чем на прививках, их не волнует.
https://cs14.pikabu.ru/post_img/big/2021/07/02/6/1625217739184239067.jpg
блждь
это просто прекрасно! дебилы верят в жажду наживы фармацевтов!
а то что на лечении этих-же идиотов они заработают в разы больше, чем на прививках, их не волнует.
Так це ж добре )))
https://imgprx.livejournal.net/bdbc2b60afe5b18521d58f3dc3e33661a8c782b9/kpdEF1srt8ctvFUzkSTr1rtRRcI57E7heyUW93rlkRITD0bXmX ck9TcnKFLacTEOVZ-y1oh2hBGjbYw8223kM48FjDFqeGVOOG_lJCbd-iTPKaKoLn0pPuiGY4RQhO8ZP8F3GSWyJkh0lXMJ8a2ozw
Ща ковідофреніки масово тулять притчу по шапку.
Проблема в тому, що їхня шапочка з фольги ;-)
Ніколи такого не було, і ось знову https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/2/7299255/
Вівсяним печивом отруївся?
Напевне. Бо з цифрами ковіднуті просто чудеса роблять ;-)
Гірше. Значно гірше. Блогери в ВООЗ та МОЗ
Ніколи такого не було, і ось знову https://www.pravda.com.ua/news/2021/07/2/7299255/
Важливо, що жодного взаємозв’язку між вакцинацією та смертю чоловіка наразі офіційно не встановлено. (c) з тої ж статті, якщо що. Але ложечки пропали.
ну да, ну да жодного...
Я вот стесняюсь спросить у вакцифилов, если зв’язок таки будет установлен, пусть не в этом возможно в других случаях то какая компенсация положена за смерть персічного українця? А то, что-то из всех щелей сми трубят давайте-давайте на вакцинацию, только она нас спасёт, а вот о том какая компенсация ждет родственников тех кто помрёт от этой вакцинации я что-то совсем не слышу, может кто в курсе? Просветите плиз!
Кажется 1 миллион грн. Но надо доказать.
Насколько помню 1 миллион грн фигурировал для медиков подхвативших ковид на работе погибших от него. И помнится мне были какие-то отголоски возни когда более-чем явно такие медики помирали а ихним родственникам рассказывали про ложечки.
ну да, ну да жодного...
Я вот стесняюсь спросить у вакцифилов, если зв’язок таки будет установлен, пусть не в этом возможно в других случаях то какая компенсация положена за смерть персічного українця? А то, что-то из всех щелей сми трубят давайте-давайте на вакцинацию, только она нас спасёт, а вот о том какая компенсация ждет родственников тех кто помрёт от этой вакцинации я что-то совсем не слышу, может кто в курсе? Просветите плиз!
Така ж, як і від інших причин )))
У Вас на кожен факт є власна фантазія )))
Важливо, що жодного взаємозв’язку між вакцинацією та смертю чоловіка наразі офіційно не встановлено. (c) з тої ж статті, якщо що. Але ложечки пропали.
Звичайно звичайно. Так само як і коли хворий коронавірусом помирає від важких супутніх захворюваннь то корона ні при чому ;-)
Да. У нас в больнице случай был. Подключили человека к аппарату ИВЛ, а он через пару часов умер.
Ещё случай был: человек попил чаю, через час почувствовал ухудшение состояния, а потом умер.
А ще був випадок. Лежала старша людина з важким обширним інсультом і коронавірусом. Здогадайтесь про причину смерті
Я просто залишу це тут ;-)
New data for Delta variant from UK.
Deaths of vaxxed = 70/27192 = 0.26% mortality
Deaths of unvaxxed = 44/53822 = 0.08% mortality
Meaning vaxxers have 3.25 higher chance of dying from Indian Coof
Переклад треба :-D?
https://assets.publishing.service.gov.uk/government/uploads/system/uploads/attachment_data/file/996740/Variants_of_Concern_VOC_Technical_Briefing_17.pdf
ну да, ну да жодного...
Компенсація буде точно така ж, як і моїй померлій тьоті, яку заразила дура-ковідіотка, яка хворою ходила на роботу, роздавала пенсію і не вірила в Ковід і вакцинацію. В селі від цього померло близько 5 чоловік.
Компенсація буде точно така ж, може навіть більша.
Как-то раз, ввели карантин выходного дня, и благодаря этому, заболеваемость упала в 4 раза буквально на следующий день. Это мне один зебилоид рассказывал указывая факты. Правда дело было на самом деле в том, что в воскресенье в шесть раз меньше тестов делают. Вы уподобляетесь зебилоидам. В первую очередь вакцинировали дома престарелых.
Придурки.
Компенсація буде точно така ж, як і моїй померлій тьоті, яку заразила дура-ковідіотка, яка хворою ходила на роботу, роздавала пенсію і не вірила в Ковід і вакцинацію. В селі від цього померло близько 5 чоловік.
Компенсація буде точно така ж, може навіть більша.
Если тёте не дали ничего, то умершим от вакцины я готов из собственного кармана выдать каждому в 100 раз больше.
Прям плач Ярославны какой-то!
Нахрен он нужен тот штучний імунітет если естественный по фактическим данным ещё этой зимой уже доходил до 50-60% в зависимости от области, сейчас скорее всего ещё больше. Да, печаль, шмурдяка теперь втюхивать всё сложнее и сложнее будет.
Який блогер з-за керма, на цей раз, вам надав такі дані? Можна посилання? Дякую.
Згідно оф даних, за останній тиждень вакциновано 440 тис осіб.
Згідно статистики, смертність в Україні, близько 15 промілле в рік.
Виходить, що в середньому, статистично, з кожних 440 тис українців за тиждень помирає: 440 000*0,015/54=122 людини. Не від Ковіду, просто бере і помирає.
Тобто, якщо ці тисячі не вакцинувати, то помре 122 людини, ніхто й не помітить, а якщо вакцинувати, по виннна вакцинація.:D
Ну то може якщо немає ніякої різниці то варто припинити цей ковідний маразм?
Який блогер з-за керма, на цей раз, вам надав такі дані? Можна посилання? Дякую.
Да какое уж кермо вам повсюду мерещится?
Всего лишь официальные данные лабораторий проводящих тестирование по всем областям.
зы Вы же сами топите за страшно заразный вирус, или думаете он не продвигается по всей стране всё больше и больше? Можете считать это естественной вакцинацией. И она неизбежна. Правда с бабло3.14здингом при такой вакцинации несколько сложнее дело обстоит.
"За підсумками тестування в січні 2021 року, кількість клієнтів із виявленим імунітетом до COVID-19 залежно від регіону становить до 60%. Водночас ще в жовтні 2020 року відсоток клієнтів із позитивним тестом на імунітет становив 33%, а в липні - 9%", - наголосили в "Сінево"
За оцінкою директора з розвитку мережі "Сінево" Миколи Бутенка, ці показники дають підстави припускати, що "Україна наближається до появи колективного імунітету до COVID-19".
Найвищий відсоток населення з позитивним результатом тестування на антитіла IgG у січні 2021 року зафіксований у південному регіоні й у середньому становить 56%. Зокрема, в Херсоні він перебував на рівні 61%, в Одесі - 56%, в Миколаєві - 54%
У Києві відсоток позитивного тестування на імунітет до COVID-19 становить 51%, у Київській області - 55%.
03.02.2021
https://ua.interfax.com.ua
Ну то може якщо немає ніякої різниці то варто припинити цей ковідний маразм?
Різниця є, статистично в день в середньому вмирає 1700 українців, в пік епідемії Ковід добавляв ще 400. 400/1700=23 %. Це дуже багато, що й відображено в графіках надлишкової смертності, які ви, з енергією, вартою кращого використання, вперто ігноруєте.:D:D:D
Різниця є, статистично в день в середньому вмирає 1700 українців, в пік епідемії Ковід добавляв ще 400. 400/1700=23 %. Це дуже багато, що й відображено в графіках надлишкової смертності, які ви, з енергією, вартою кращого використання, вперто ігноруєте.:D:D:D
Ігнорую напевне тому, що ваше трактування цих графіків вельми однобоке. Ви витягли собі якийсь пік і вперто тикаєте його всім під носа, вперто не бачачи, що він спокійно вписується в мін-макс
Да какое уж кермо вам повсюду мерещится?
Всего лишь официальные данные лабораторий проводящих тестирование по всем областям.
зы Вы же сами топите за страшно заразный вирус, или думаете он не продвигается по всей стране всё больше и больше? Можете считать это естественной вакцинацией. И она неизбежна. Правда с бабло3.14здингом при такой вакцинации несколько сложнее дело обстоит.
Дивні висновки журналюги зробили з даних Сінево. Це приватна лабораторія, робить аналізи за гроші, науковими дослідженнями вона не займається, класичні статистичні дослідження на великих рандомних виборках вона не робить. Ви чули хоч раз, щоб хтось проводив масове тестування на антитіла просто так, без підозри на Корону?
Мається на увазі, що серед тих клієнтів, які звернулись до Сінево за тестом на антитіла, великий відсоток позитивних результатів, але ж ці дані не можна екстраполювати на все населення. Я робив цей аналіз, пішов на це після обгрунтованих підозр, що я перехворів безсимптомно. Так робили і деякі мої знайомі, звертались після підозр, а не просто так. Виборка непрезентативна.
Згідно інтерпретації статті в червні 20 року антитіла мали 9 % населення. Це серйозно?
Ігнорую напевне тому, що ваше трактування цих графіків вельми однобоке. Ви витягли собі якийсь пік і вперто тикаєте його всім під носа, вперто не бачачи, що він спокійно вписується в мін-макс
Не вписується, вам хоч колок на голові теши:D
Не вписується, вам хоч колок на голові теши:D.
Як вона може вписуватись, коли місячної смертності жовтня 20 року не було на протязі останніх 60 місяців. Що куди в вас вписалось?
Дивні висновки журналюги зробили з даних Сінево
У вас также какая-то упоротость в данном вопросе. Какие нахрен журналюги? Это выводы специалистов самой лаборатории. Вам всё не так - и эти эксперты вам плохи и те тоже.
Лаборатория на дату новости сделала 500тыс тестов, этого более чем достаточно чтобы экстраполировать результаты на масштабы всей страны. Уверен что уровень переболевших ещё больше, так как подавляющая масса народу переносит его почти бессимптомно.
ЗЫ Над страной помню вой стоял, что необходимо произвести на государственном уровне всеобщее тестирование чтобы определить реальный уровень иммунитета среди населения, ну и где оно? Не выгодно? Харантин сворачивать тогда придётся?
Як вона може вписуватись, коли місячної смертності жовтня 20 року не було на протязі останніх 60 місяців. Що куди в вас вписалось?
Айайай, жовтень2020 по Києву визначає всю ковідну доктрину. Ви вже "щось там 2019" з аналогічним піком пояснили?
Легосх, 500000 это много, да, но рандомность не соблюдалась. Вы эти 500000 можете екстраполировать на количество всех протестированых в других лабах жителей, но не на все население.
Вы полагаете, специалисты озвучившие данные оценки не знают о рандомности? Я более чем уверен что реальные цифры ещё больше, ковид же каждый день идёт семимильными шагами, не?
Я вам о правилах статистического анализа сейчас. Учитывая указанную инфу экстраполировать на все население нельзя. Но! Возможно у них было еще что-то не упомянутое, в сочетании с чем данные можно экстраполировать. Например рандомная но небольшая выборка.
Уколовся другий раз. Тепер сам, без мобільного телефона можу ловити вхідний дзвінок і відповідати на нього. При умові, що знаходжусь неподалік від вишки 5Ж. Їх, виявляється, поки небагато...
Осталось сделать тест на вич, будь до конца разрушителем мифов! Тест наверное бесплатный, центр антиспид в каждом городе есть.
Кожен рік роблю. Ось в кінці літа буду.
Сделай плиз! Реально интересен результат! Не в том смысле конечно что ты спидозным стал а использовались ли в твоей вакцине фрагменты белков вич на которые ругаются тесты.
...
Лаборатория на дату новости сделала 500тыс тестов, этого более чем достаточно чтобы экстраполировать результаты на масштабы всей страны. Уверен что уровень переболевших ещё больше, так как подавляющая масса народу переносит его почти бессимптомно.
...
Угу. Є дані, що 30% жінок, які зробили тест на вагітність, є вагітними. З цього можна зробити висновок, що 30% жінок в країні вагітні?
Загугліть, що значить "непрезентативна вибірка", вчіться працювати з інформацією.
Айайай, жовтень2020 по Києву визначає всю ковідну доктрину. Ви вже "щось там 2019" з аналогічним піком пояснили?
Не визначає. Просто, даються дані, що якщо взяти останні 60 місяців, то максимальна місячна смертність була в жовтні 20 року. В 19 році аналогічного піку не було, ваше ствердження голословне. Може пояснити чому?
ЗЫ Над страной помню вой стоял, что необходимо произвести на государственном уровне всеобщее тестирование чтобы определить реальный уровень иммунитета среди населения, ну и где оно? Не выгодно? Харантин сворачивать тогда придётся?
Тобто, іншого пояснення, чому не робиться всеохоплююче тестування, вам в голову не приходить?:D:D:D
Угу. Є дані, що 30% жінок, які зробили тест на вагітність, є вагітними. З цього можна зробити висновок, що 30% жінок в країні вагітні?
Загугліть, що значить "непрезентативна вибірка", вчіться працювати з інформацією.
Вам бы сначала загуглить как это слово правильно пишется.
Тобто, іншого пояснення, чому не робиться всеохоплююче тестування, вам в голову не приходить?:D:D:D
с удовольствием выслушаю ваше мнение по данному вопросу
Якщо нічого сказати по суті - при##ись до правопису. Класика жанру з Паризької Палати. )))
Вобще-то никогда и никому не указываю на правописание, тут скорее вопрос насколько человек разбирается в предмете! Снофру, у вас верхнее образование есть? Курс теории вероятностей и математической статистики проходили? Почему вы вдруг решили что люди занимающиеся наукой и лабораторными исследованиями ничего не знают о выборке?
Да, и чисто из практических соображений я смело могу утверждать, даже на своём примере, что переболевших на порядок больше чем говорит официальная статистика.
Про можливість такої тенденції говорять і в Лабораторії імунології Інституту педіатрії, акушерства та гінекології імені О. Лук'янової.
У цій лабораторії в рамках одного рандомного дослідження вирішили перевірити також на антитіла до COVID-19 пацієнтів, які звертались до лабораторії із зовсім інших причин. Ці люди не знали, чи були вони інфіковані коронавірусом і чи, можливо, вже безсимптомно перенесли коронавірусну хворобу. Як виявилось, 45% з них уже мали антитіла до COVID-19, розповів у розмові з DW імунолог Борис Донський, який був серед тих, хто проводив це дослідження.
10.02.2021 www.dw.com
Сделай плиз! Реально интересен результат! Не в том смысле конечно что ты спидозным стал а использовались ли в твоей вакцине фрагменты белков вич на которые ругаются тесты.
Мені вже теж цікаво стало. А які вакцини цим грішать?
Не визначає. Просто, даються дані, що якщо взяти останні 60 місяців, то максимальна місячна смертність була в жовтні 20 року. В 19 році аналогічного піку не було, ваше ствердження голословне. Може пояснити чому?
А ковід був лише в Києві і лише в жовтні-20?
А в січні-19 що було при такому ж красивому піку співмірної кількості?
Ви абсолютно не вмієте з інформацією працювати:D
Мені вже теж цікаво стало. А які вакцини цим грішать?
писали про австралийскую вакцину, у нас конечно шансов мало на такое нарваться. Но чем черт не шутит, хорошо знать заранее о подобных дополнительных плюшках, а то действительно, если человек регулярно делает тесты на вич и вдруг такое то запросто может быть ещё одна дополнительная смерть, от инфаркта
Вобще-то никогда и никому не указываю на правописание, тут скорее вопрос насколько человек разбирается в предмете! Снофру, у вас верхнее образование есть? Курс теории вероятностей и математической статистики проходили? Почему вы вдруг решили что люди занимающиеся наукой и лабораторными исследованиями ничего не знают о выборке?
Да, и чисто из практических соображений я смело могу утверждать, даже на своём примере, что переболевших на порядок больше чем говорит официальная статистика.
+++
Про можливість такої тенденції говорять і в Лабораторії імунології Інституту педіатрії, акушерства та гінекології імені О. Лук'янової.
У цій лабораторії в рамках одного рандомного дослідження вирішили перевірити також на антитіла до COVID-19 пацієнтів, які звертались до лабораторії із зовсім інших причин. Ці люди не знали, чи були вони інфіковані коронавірусом і чи, можливо, вже безсимптомно перенесли коронавірусну хворобу. Як виявилось, 45% з них уже мали антитіла до COVID-19, розповів у розмові з DW імунолог Борис Донський, який був серед тих, хто проводив це дослідження.
+++
если учесть тот факт, что коронавирус обостряет все хронические заболевания, то Ваша ссылка полная херня, по которой нельзя судить вообще ни о чём. от слова СОВСЕМ.
Ой да ладно, загострює він, просто корона це універсальна штука для рукожопів усіх мастей (від медицини, бізнесу, влади і т.п.) для обгрунтування їхніх факапів
Ой да ладно, загострює він, просто корона це універсальна штука для рукожопів усіх мастей (від медицини, бізнесу, влади і т.п.) для обгрунтування їхніх факапів
вы болели? и как оно? я вот болел, был очень удивлён, когда всплыло то, чем я болел последний раз в детстве. вплоть до вывихов. мать его даже вывихов! и при чём тут рукожопство? та особливо влада. кули там, давайте валить всё на Путина...
А на основі факту результатів аналізів одного з кандидатів в Президенти перед останніми виборами (там де "дєвочка ошіблась" при повністю автоматизованій системі) я можу стверджувати, що результати можуть бути будь-якими, навіть, сфальсифікованими.
вы болели? и как оно? я вот болел, был очень удивлён, когда всплыло то, чем я болел последний раз в детстве. вплоть до вывихов. мать его даже вывихов! и при чём тут рукожопство? та особливо влада. кули там, давайте валить всё на Путина...
Так, хворів. Як і вся сім'я. Задовільно. Жосткий удар по нервовій системі (тривале порушеня сенсорики і сну). Але за належного контролю за самопочуттям нічого такого жахливого. Звісно якщо забити болт і почати щось робити лише при температурі стабільних 40 і відхаркуванні шматків легень, то це ідіотизм.
Так, хворів. Як і вся сім'я. Задовільно. Жосткий удар по нервовій системі (тривале порушеня сенсорики і сну). Але за належного контролю за самопочуттям нічого такого жахливого. Звісно якщо забити болт і почати щось робити лише при температурі стабільних 40 і відхаркуванні шматків легень, то це ідіотизм.
ну так я не про это, а про то, что корона может спровацировать что угодно, и люди, которые пришли с вывихом (как у меня к примеру), по факту таки с короной...
Розбір | "Я не боюся ковіду. Це змова для продажу вакцин", або Чому ми такі необачні. Дослідження
https://life.liga.net/poyasnennya/article/ya-ne-boyus-kovida-eto-zagovor-dlya-prodaji-vaktsin-ili-pochemu-my-takie-oprometchivye
Годно!
А я согодні робив повторне. Куно і німці... На ресепшені мамзель довго тикалаля по клавіатурі, шось шукала, потім питає- а якою вакциною робили перше? Німа сцена, бо матюкатись не люблю, а воно не знає... Бля, а шо і для чого ж першого разу вносили в БД поліклініки???
Годно!
Не Годно!
В совке когда то была такая телепередачка для малят, называлась - "В каждом рисунке солнце!". Перефразируя это название, данный литературный опус можно с уверенностью назвать - "В каждом слове 3.14здёж!"
А я согодні робив повторне. Куно і німці... На ресепшені мамзель довго тикалаля по клавіатурі, шось шукала, потім питає- а якою вакциною робили перше? Німа сцена, бо матюкатись не люблю, а воно не знає... Бля, а шо і для чого ж першого разу вносили в БД поліклініки???
Вот-вот, а случись какая побочка и концов не найдёшь. А некоторые уникумы ещё опусы выкладывают упрекающие народ в недоверии к властям.
Вот-вот, а случись какая побочка и концов не найдёшь. А некоторые уникумы ещё опусы выкладывают упрекающие народ в недоверии к властям.
Більше того, відверто ненульовий шанс, що "вам взагалі нічого не кололи, ви вівсяним печивом отруїлись":-D
Розбір | "Я не боюся ковіду. Це змова для продажу вакцин", або Чому ми такі необачні. Дослідження
https://life.liga.net/poyasnennya/article/ya-ne-boyus-kovida-eto-zagovor-dlya-prodaji-vaktsin-ili-pochemu-my-takie-oprometchivye
Годно!
Де годно? Там банально розмазані рожеві соплі по манній каші. Ковідофренія триває вже 15 місяців і кінця краю не видно, як і вулиць, завалених трупами. Деякі вперто і марно намагаються методом натягання сови на глобус тицяти якісь графіки, які вони навіть не в стані нормально проаналізувати. Але як то кажуть, чого не написано - того нема.
Висновок - ковід19 доволі противна і гостровірулентна дрянь яка у випадку забивання болта на лікування призводить до неприємних наслідків і на яку натягнули оболонку політики і бізнесу. А бабло з вакцин - капля в морі на фоні всього іншого.
Не Годно!
В совке когда то была такая телепередачка для малят, называлась - "В каждом рисунке солнце!". Перефразируя это название, данный литературный опус можно с уверенностью назвать - "В каждом слове 3.14здёж!"
От это у вас подгорает!
Таки годная статья.
Подгорает? LOL как может подгорать от заказного пропагандонского бреда состряпанного для даунов? Подгорать должно у того кто такое сюда тащит.
Если интересно то можем критически разобрать каждую часть этого дурковатого опуса.
Подгорает? LOL как может подгорать от заказного пропагандонского бреда состряпанного для даунов? Подгорать должно у того кто такое сюда тащит.
Если интересно то можем критически разобрать каждую часть этого дурковатого опуса.
Ну да, аж дым идёт. Просто вам не заметно, принюхались уже к запаху.
Когда не подгорает, то не спрашивают : а нужно ли критически разобрать статью? А просто делают это с чувством, толком и аргументами.
Минус без аргументации, это и есть признак прожженного дивана.
... стверджує юзер, котрий тягає сюди рашкінських блогерів. :-D
Таки, Прокуратура Берліна права. Ковідіоти це не образа )))
Кто про дым тявкать начал у того я так понимаю и подгорело, своя же дупа ближе, вот и почуял ;-)
А прокуратуре Берлина скажем спасибо за то, что потребителей пропагандонского дерьма которое притащил OL_75 с чистой совестью теперь можно назвать ковидиотами.
Ну да, аж дым идёт. Просто вам не заметно, принюхались уже к запаху.
Когда не подгорает, то не спрашивают : а нужно ли критически разобрать статью? А просто делают это с чувством, толком и аргументами.
Минус без аргументации, это и есть признак прожженного дивана.
Колупатись в купі лайна? Серйозно? Ковідофренія зашкалює...
Кто про дым тявкать начал у того я так понимаю и подгорело, своя же дупа ближе, вот и почуял ;-)
А прокуратуре Берлина скажем спасибо за то, что потребителей пропагандонского дерьма которое притащил OL_75 с чистой совестью теперь можно назвать ковидиотами.
Ути - пути, вот это и есть вся ваша критическая аналитика статьи???))) Я так и знал что на большее способностей вряд ли хватит.
Ладно, схожу на Ютуб, кину пару страйков особо упоротым икспердам перед сном.
Колупатись в купі лайна? Серйозно? Ковідофренія зашкалює...
Так не колупайтесь. Я вас про це і не просив.
А ковід був лише в Києві і лише в жовтні-20?
А в січні-19 що було при такому ж красивому піку співмірної кількості?
Ви абсолютно не вмієте з інформацією працювати:D
Ось вам листопад, ось вся Україна. Вас яка конкретно область цікавить? Я насиплю, мені не шкода:)
http://i.piccy.info/i9/2d946be0fe606aa3e6bd9f954afbd561/1625781622/10162/1423508/47739210301172727568_2160_240.jpg (http://piccy.info/view3/15010732/6f6a09434d11a71ede4d9304669df83d/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-00/i9-15010732/240x229-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-00/i9-15010732/240x229-r)
http://i.piccy.info/i9/99e4875936448ed28f9a75a0c4101e99/1625781643/7231/1423508/210301172920234_9210_240.jpg (http://piccy.info/view3/15010733/c032b9694a25a13011ddccb0b40b00eb/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-00/i9-15010733/240x158-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-00/i9-15010733/240x158-r)
Динаміка цілком очевидна. Можете пояснити?:)
Так не колупайтесь. Я вас про це і не просив.
Хух. Аж від душі відлягло. Вдячний від щирого серця;-)
А то як журнашлюшки пишуть джинсу в свій час надивився, навіть довелось з деякими припинити спілкуватись взагалі. І це ті, що раніше були людьми:D
Найкрасивіші графіки на заході і в Києві
http://i.piccy.info/i9/b892ec06eb0d25fc26b77bcbea074e1a/1625782389/28415/1423508/93344210301173919298_7157_500.jpg (http://piccy.info/view3/15010742/1cae7c1feaf9ab5c0bf4f5e11766b9ec/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-13/i9-15010742/500x328-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-13/i9-15010742/500x328-r)
http://i.piccy.info/i9/0dc0b6ea3a8023aa526a7517b3bd364b/1625782424/34794/1423508/21030117335841_5835_jpg_500.jpg (http://piccy.info/view3/15010745/a8214ee4e184e218fec1d161bd303351/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-13/i9-15010745/352x474-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-13/i9-15010745/352x474-r)
http://i.piccy.info/i9/80ae298bffd2b7eb7c68cbc07249383a/1625782443/34810/1423508/210301173234297_4635_jpg_500.jpg (http://piccy.info/view3/15010746/b7f7729b707c9685ea9d359e1f9472fa/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-14/i9-15010746/352x473-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-14/i9-15010746/352x473-r)
Ось вам листопад, ось вся Україна. Вас яка конкретно область цікавить? Я насиплю, мені не шкода:)
http://i.piccy.info/i9/2d946be0fe606aa3e6bd9f954afbd561/1625781622/10162/1423508/47739210301172727568_2160_240.jpg (http://piccy.info/view3/15010732/6f6a09434d11a71ede4d9304669df83d/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-00/i9-15010732/240x229-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-00/i9-15010732/240x229-r)
http://i.piccy.info/i9/99e4875936448ed28f9a75a0c4101e99/1625781643/7231/1423508/210301172920234_9210_240.jpg (http://piccy.info/view3/15010733/c032b9694a25a13011ddccb0b40b00eb/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-08-22-00/i9-15010733/240x158-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-08-22-00/i9-15010733/240x158-r)
Динаміка цілком очевидна. Можете пояснити?:)
Можу. Нація старіє, застресована ковідофреніками і пограбована; читаємо: мре просто так від старості, мре від гіподинамії по причині лохдаунів (в т.ч. неотриманої медичної допомоги по загальних кейсах), мре від неповноцінного харчування (лохдауни+фінанси), стресів (ковідофреніки заіпали лякати стадо) і надмірного вживання різноманітних засобів по зміні свідомості (алкоголь понад міру, сурогати, наркота) бо реально харить той треш вже за рік з лишнім.
Тим більше ви самі бачите, що в цих ваших графіках смертність від ковіду це капля в морі порівняно з загальним. І то ще велике питання в причині смерті в ковідних, я там чуть вище риклад наводив з померлим родичем (ковід+важкий інсульт), логічно що ковідофреніки не надали належного лікування, а ковід все спише.
А ви січень-19 по Києву пояснити можете? Я вже не перший тиждень з нетерпінням очікую;-)
Найкрасивіші графіки на заході і в Києві
[
Виходив з дому, спіткнувся об труп, мав важкий вивих зі зміщенням.
Закрили всіх з травня і покалічили медичну систему? Восени отримайте і підпишіть:yes:.
В принципі і до мій спосіб життя не передбачав перебування в товпах народу. Але мені квітня20 вистачило для усвідомлення що є що і повернення до нормального ритму. А деякі сиділи значно довше. А кому потрібна регулярна медицина - аж подумати про таке страшно. Результат на ваших картинках
ветер дует от того, что деревья шатаются?
вас послушать- так самые кровожадные врачи- реаниматологи. потому что из реанимации чаще всего выносят трупы.
я так понимаю, чтобы уменьшить смертность минимум в двое, нужно просто закрыть все реанимации, а реаниматологам запретить работать пожизненно, но лучше и надёжнее расстрелять.
пипец! идиотизм просто зашкаливает.
Снорфу, так що там з поясненням піку січень-19 по Києву?
На тижні повернувся чувак з Португалії. Вакцинований. Похорон вчора був. Просто так, раптово. Жара, дорога, імовірно пив по мінімуму щоб не сцяти всю дорогу. А ви коліться.
Снорфу, так що там з поясненням піку січень-19 по Києву?
На тижні повернувся чувак з Португалії. Вакцинований. Похорон вчора був. Просто так, раптово. Жара, дорога, імовірно пив по мінімуму щоб не сцяти всю дорогу. А ви коліться.
Я якось пропустив той момент коли було ствердження, що вакцинація = безсмертя ;)
Ви навіть не взмозі зрозуміти про кого йшлося в тому випадку з Прокуратурою Берліна. Але весь час робите "висновки космічного масштабу" на основі рашкованських блогерів і сайтів, де не визнають теорію еволюції і агітують за народну медицину проти доказової :-D
Це, імхо, класика
Что-то вы хуцпуете не по детски. С какого перепугу вдруг такие решения? С прокурорами всё предельно ясно, это до вас видно ещё не дошло что тех кто раздувает опасность ковида до космических масштабов можно с чистым сердцем называть ковидиотами, что в принципе изначально и использовалось, и о чём есть ссылки в толковых словарях. А "висновки космічного масштабу" делаю не я а вы основываясь на туповато-желчной злобе к рашкованским блохерам, и раз уж лелеете в себе такую злобу то должны вроде радоваться тому что рашкинский пропагандон привился и заболел ковидом, или это не вписывается в вашу матрицу?
Я всего лишь оцениваю информацию из любых источников, от того что 2*2=4 утверждает рашкованский блохер ведь не делает такое утверждение ложным, да?
А чего украинские и европейские блохеры вам тоже не заходят? Не вписываются в вашу систему мироздания? Да, и про народную медицину или эволюцию я ничего не говорил, это ваша личная инициатива что-то там выискивать.
Я якось пропустив той момент коли було ствердження, що вакцинація = безсмертя ;)
Ну але коли людину вакцинують джонсоном, а за 4 дні смерть від тромбозу, то цілком очевидно, що причина у вівсяному печиві.
Ви навіть не взмозі зрозуміти про кого йшлося в тому випадку з Прокуратурою Берліна. Але весь час робите "висновки космічного масштабу" на основі рашкованських блогерів і сайтів, де не визнають теорію еволюції і агітують за народну медицину проти доказової :-D
Це, імхо, класика
Я сильно перепрошую. Але стосовно доказової медицини. Де можна побачити докази смертельної небезпеки ковіду і безпеки вакцин? І як це поєднуєттся зі звітом британців, що процент смертності від дельти вищий у вакцинованих?
Ничего страшного. Скоро нам всем начнут рассказывать очередные очевидные вещи, например о вреде тотальной вакцинации в период епидемии, о том, что именно это и способствует возникновению новых штаммов, потому аяяй, но что ж поделаешь
Что-то вы хуцпуете не по детски. ....
с чистым сердцем называть ковидиотами, что в принципе изначально и использовалось, и о чём есть ссылки в толковых словарях. А "висновки космічного масштабу" делаю не я а вы основываясь на туповато-желчной злобе к рашкованским блохерам, и раз уж лелеете в себе такую злобу то должны вроде радоваться тому что рашкинский пропагандон привился и заболел ковидом, или это не вписывается в вашу матрицу?
Я всего лишь оцениваю информацию из любых источников, от того что 2*2=4 утверждает рашкованский блохер ведь не делает такое утверждение ложным, да?
А чего украинские и европейские блохеры вам тоже не заходят? Не вписываются в вашу систему мироздания? Да, и про народную медицину или эволюцию я ничего не говорил, это ваша личная инициатива что-то там выискивать.
Ахаха!
Какой же вы смешной! В каком толковом словаре?? Словаре Даля? БСЭ? Или на башорге???? Блд, я реально угораю от этих тупизмов )))
Вот где реально хуцпа, так это у вас с вашими кацапскими блохерами. Эти идиоты сперва вместе с официальной линией вдували в уши что корона это херня, лечится лопухом, лохи слушали и забивали болт с типично русским расспиз.яйством и на прививки и на маски и тд. А сейчас когда рашку накрыло , чё там ваши блохеры говорят? У этих дибилов сейчас не очень весело с короной, особенно Питер и Москоу . Или вы ещё старые видео смотрите, до новых не дошли?))
Какой даль-куяль? Что такое башорг? Я говорю об англоязычных словарях в которых данный термин распространялся и на тех кто чрезмерно раздувал панику по поводу страшного апокалиптического барановируса.
Про официальную линию рашкостана впервые слышу от вас. Интересовались?
Помню только были официальные высказывания Лукашенко о ковиде, вернее его отсутствии. В общем опять мимо, спецом не смотрю и не подписан, так случайно иногда что-то подкидывает ютуб. А в рф 3.14деца и так хватает никакого коронавируса не надо
Андрей Олегович
10.07.2021, 23:59
почитал ваш срач.
выводы:
1. срач не срач, а насрано на штанину.
2. говнофорум не торт, нихуя не понятно, зачем его какака кудьтивирует.
3. вы все пидарасы.
и да
подумал, извините.
вы не пидарасы
4. вы пидарасы в квадрате
Ничего страшного. Скоро нам всем начнут рассказывать очередные очевидные вещи, например о вреде тотальной вакцинации в период епидемии, о том, что именно это и способствует возникновению новых штаммов, потому аяяй, но что ж поделаешь
Я там чуть вище питання задав. Прошу відповідь, а не чергові рожеві соплі з пабліку ковідофреніків. Чи мені почати поступати як з зебілом-гідрамом?
А що саме не так? По вашому запитанню все зрозуміло, надлишкова смертність якщо і є, то вона не досягає рівня оцих всіх безглуздих обмежень, враховуючи, що розповсюдження аерозольне. Я інше хотів сказати. Зараз крім корони, та і не тільки зараз є справжня епідемія Епштейна-Барр, більшість легко це переносить, але майже все населення хворіє. Так ось якщо б зараз комусь спало на думку вакцинувати від цього, то вірус мутував би, і цілком вірогідно став би набагато небезпечнішим
.....Так ось якщо б зараз комусь спало на думку вакцинувати від цього, то вірус мутував би, і цілком вірогідно став би набагато небезпечнішим
Звідки така інформація?
Чому регулярне вакцинування від кіру, не приводить до його мутації?
1. Мутирует
2. Так как нет тотальной эпидемии - мало мутирует.
3. Новые мутации до сих пор мегаопасными не стали.
1. Мутирует
2. Так как нет тотальной эпидемии - мало мутирует.
3. Новые мутации до сих пор мегаопасными не стали.
Это ваше мнение как иксперда или есть тому научные обоснование?
Ну давайте про корь. Вирус постоянно присутствует, эпидемии пока нет, и сдерживает это только вакцинация. А следовательно есть постоянный контакт вируса с вакциной. Много-много лет Повторяю вопрос: почему нет мутаций ?
Ну але коли людину вакцинують джонсоном, а за 4 дні смерть від тромбозу, то цілком очевидно, що причина у вівсяному печиві.
Ну... Наскільки я пам'ятаю тромбон - побічка від Астра Зенека, а не Джонсона. І випадків не так і багато. Та і тромбоз, кажуть, буває незалежно від факту вакцинації
https://moz.gov.ua/article/health/tromboz-oznaki-simptomi-i-jak-zapobigti-comu-stanu
І ваще, Джонсон фуфло, Файзер рулить
http://ibigdan.com/2021/07/10/nad-vsima-nami-tyazhiye-karma/:-D:-D:-D
Позвольте процитировать уважаемому обществу один вельми забавный анекдот.
Один одесский еврей открыл в Америке заведение, где гарантировал 100% точность угадывания пола будущего ребенка. И за несколько лет ни разу не ошибся.
Второй еврей спрашивает первого: - Шлема, таки как вам удается это все провернуть?
- Очень просто, - говорит первый, - приходит женщина, я даю ей выпить чашку кофе, потом остатки выливаю в миску с холодной водой и говорю - у вас будет мальчик.
А в специальном блокнотике напротив фамилии пишу - девочка. Мадам платит деньги и уходит.
Если рождается мальчик, то клиент не приходит. А если рождается девочка, и клиент приходит чтобы вернуть деньги, я достаю блокнотик, показываю, говорю - смотрите, я же вам говорил, что будет девочка, с чего вы решили, что мальчик?
К чему это я.
Чего-то мне сдается, что большинство анекдотов и не анекдоты вовсе. К такому выводу я пришел, когда купил прицеп, чтобы возить на рыбалку лодку, палатку, прикормочный кораблик, род-поды и еще кучу снастей, которые в машину уже не помещаются :-D
Ну... Наскільки я пам'ятаю тромбон - побічка від Астра Зенека, а не Джонсона. І випадків не так і багато. Та і тромбоз, кажуть, буває незалежно від факту вакцинації
https://moz.gov.ua/article/health/tromboz-oznaki-simptomi-i-jak-zapobigti-comu-stanu
Буває і від джонсона і від файзера. Тим більше, що до того чувак в порядку був. А стосовно смертності від ковіда то її теж не так багато.
Ол75. Это все на даный момент букварная инфа. Можете ознакомиться везде, где душе угодно. Повторю второй раз, мутации есть, можете ознакомиться в любом дла вас достоверном источнике. Очевидно, что мутаций больше, чем больше активных носителей, очевидно, что мутации могут и не быть тяжелыми, совсем не очевидно, что они не будут тяжелыми. Касательно кори Украина прославилась появлением у нас нового штамма, по крайней мере с нашей страной связывают его появление. Но ничего необычного как пишут.я не озвучиваю что-то редкое или уникальное, ссылок не дам.
Буває і від джонсона і від файзера. Тим більше, що до того чувак в порядку був. А стосовно смертності від ковіда то її теж не так багато.
А в мене родич в 2013 помер від тромбозу. У віці 37 років. А до того також в порядку був. І без Файзера з Джонсоном
А в мене родич в 2013 помер від тромбозу. У віці 37 років. А до того також в порядку був. І без Файзера з Джонсоном
Знаю купу людей, що заробили постгрипозну пневмонію і померли. То що, факт ковідного лохотрону вважаємо підтвердженим?
Ол75. Это все на даный момент букварная инфа. Можете ознакомиться везде, где душе угодно. Повторю второй раз, мутации есть, можете ознакомиться в любом дла вас достоверном источнике. Очевидно, что мутаций больше, чем больше активных носителей, очевидно, что мутации могут и не быть тяжелыми, совсем не очевидно, что они не будут тяжелыми. Касательно кори Украина прославилась появлением у нас нового штамма, по крайней мере с нашей страной связывают его появление. Но ничего необычного как пишут.я не озвучиваю что-то редкое или уникальное, ссылок не дам.
Где ознакомиться? В каком букваре?
Гугл не дал ни одной вразумительной ссылки
https://www.google.com/search?q=%D0%BC%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B 8+%D0%BA%D0%BE%D1%80%D0%B8&oq=%D0%BC%D1%83%D1%82%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%B8+%D0% BA%D0%BE%D1%80%D0%B8&aqs=chrome..69i57j0i22i30.28019j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Знаю купу людей, що заробили постгрипозну пневмонію і померли. То що, факт ковідного лохотрону вважаємо підтвердженим?
Ніт. Тромбоз може бути як спричиненим вакциную(рідко) так і спричиненим іншими речами (в 100500разів частіше) і визначити що спричинило важко, а пневмонія що відправила до праотців зазвичай зрозуміло чим спричинена грипом чи ковідом. Ні?
Ніт. Тромбоз може бути як спричиненим вакциную(рідко) так і спричиненим іншими речами (в 100500разів частіше) і визначити що спричинило важко, а пневмонія що відправила до праотців зазвичай зрозуміло чим спричинена грипом чи ковідом. Ні?
Ги. Прийняв другу дозу. Треба сходити до сімейного за сертифікатом. Кажуть через 14 днів
Ну так і тромбоз за декілька днів після вакцинації явно не вівсяним печивом викликаний
Ну так і тромбоз за декілька днів після вакцинації явно не вівсяним печивом викликаний
Тобто, після вакцинації будь-яке погіршення стану здоров'я вважається спричиненим вакцинацією?
Дивіться, в мене випадково виявили пролапс мітрального клапана. Прохвесор сказав, що якщо уникати сильних фізичних навантажень о все буде добре. В 3% випадків потрібно хірургічне втручання через обрив хорди яка стається якраз через ці навантаження. В кума Романа Петровича, ака Мічурін це ускладнення сталось через ковід. Оскільки фізичних навантажень людина в лікарні не має то можна стверджувати, що ускладнення внаслідок ковід. А що спричинило тромбоз вашого знайомого ми не знаємо так як в світі купа випадків тромбозу і без вакцинації
Тобто, після вакцинації будь-яке погіршення стану здоров'я вважається спричиненим вакцинацією?
Дивіться, в мене випадково виявили пролапс мітрального клапана. Прохвесор сказав, що якщо уникати сильних фізичних навантажень о все буде добре. В 3% випадків потрібно хірургічне втручання через обрив хорди яка стається якраз через ці навантаження. В кума Романа Петровича, ака Мічурін це ускладнення сталось через ковід. Оскільки фізичних навантажень людина в лікарні не має то можна стверджувати, що ускладнення внаслідок ковід. А що спричинило тромбоз вашого знайомого ми не знаємо так як в світі купа випадків тромбозу і без вакцинації
Ну якщо ці шмурдяки викликають тромбоз і тут раз і тромбоз, то напевне таки винуватий шмурдяк;-). Або ж домовляємось, що ковід не страшніший за нежить. А то якісь у вас подвійні стандарти. Да речі, що там з тестами на безпеку ковідних шмурдяків?
почитал ваш срач.
выводы:
3. вы все пидарасы.
и да
подумал, извините.
вы не пидарасы
/палає/
почитал ваш срач.
выводы:
3. вы все пидарасы.
и да
подумал, извините.
вы не пидарасы
Особи, що не в стані заробити на пляш порцію засобів по зміні свідомості викликають у мене сміх:D
Ну, живой, и то отлично. Значит отечественная наука еще шевелится.
;-).
https://cdn.jpg.wtf/futurico/94/3f/1625860379-943fcbd6e08f476bf555587b62390891.png?w=700
Есть такой автор в ЖЖ с ником Сапожник, между прочим в топ–10 русскоязычного сегмента. позиционирует себя, как политтехнолог и социолог, "пишу о политике и о психологии", но примечателен тем, что обличает чуть ли не в каждом посте ковидобесов и масочников, чуть ли не заговор для порабощения населения.
Так вот, в последнем посте пишет, что что–то пошло не так.
https://sapojnik.livejournal.com/3566105.html
И знаете что? Виновата вакцина!
Да, именно так, не его ковидиотизм, призывы не носить маски, а вакцина.
Вот еще пример. На картинке каждый может самостоятельно найти страну ковиддисидентных блохеров.
https://cdn.jpg.wtf/futurico/5b/b8/1625858472-5bb8fcd98ea3026363acedf4a0a8f785.jpeg?w=700
Можно даже сравнить с Украиной, где население хоть и забивало по началу болт, но взялись за ум (в основном))) И где вакцинация худо-бедно но стартовала.
https://cdn.jpg.wtf/futurico/94/3f/1625860379-943fcbd6e08f476bf555587b62390891.png?w=700
Есть такой автор в ЖЖ с ником Сапожник, между прочим в топ–10 русскоязычного сегмента. позиционирует себя, как политтехнолог и социолог, "пишу о политике и о психологии", но примечателен тем, что обличает чуть ли не в каждом посте ковидобесов и масочников, чуть ли не заговор для порабощения населения.
Так вот, в последнем посте пишет, что что–то пошло не так.
https://sapojnik.livejournal.com/3566105.html
И знаете что? Виновата вакцина!
Да, именно так, не его ковидиотизм, призывы не носить маски, а вакцина.
А що дивує? Дурачки є з обох сторін.
Синхронність його дивує? Є така штука, всією сім'єю вигрібали в періоді кількох днів:D
Те, що сювакцини малоефективні - теж не дивина. Вони як в тому анекдоті про блондинку та імовірність зустріти динозавра на вулиці 50% (в принципі як і у інших антигрипозних вакцин).
А тести на антитіла це взагалі дурна трата ресурсів
https://life.liga.net/poyasnennya/article/mojno-li-odnomu-cheloveku-privitsya-razlichnymi-vaktsinami-protiv-kovida-chto-govorit-nauka
Наукою по ковіду | Чи можна одній людині щепитися різними вакцинами проти ковіду: що про це зараз каже наука
По тестам на антитела вооз сказала, что они могут говорить достоверно о факте того, что болезнь была, или что вакцина была. Количество антител и сила имунитета - связь под вопросом, да и антитела разные бывают, есть такие, которве дают иммунитет, а есть такие, которые просто есть, а толку нет
...
А ви січень-19 по Києву пояснити можете? Я вже не перший тиждень з нетерпінням очікую;-)
В січні 19 року був дуже локальний спалах смертності, до речі, не тільки в Києві, в межах України теж. Пояснити я його не можу, ризикну припустити, що це пов'язано з погодою, були аномальні морози або, навпаки, аномальне для цього періоду тепло, що теж не гут для певної категорії громадян. Або спалах грипу чи ще якоїсь аномальної пневмонії.
Хто пам'ятає, яка була погода в січні 19 року?
Але, по перше, спалах дуже локальний, в грудні 18 і в лютому 19 все в межах середніх даних. Спалах не дає динаміки, чого не скажеш про жовтень 20---лютий 21. На графіку це чітко видно.
По друге, цей спалах по масштабу не дотягує до жовтня 20 року, не говорячи вже про грудень 20, що в черговий раз доводить мою правоту: в жовтні 20 року була максимальна смертність за останні 60 місяців. Ігнорувати це якось зовсім безглуздо, але, звичайно ж, особиста справа кожного.;-)
http://i.piccy.info/i9/b892ec06eb0d25fc26b77bcbea074e1a/1625782389/28415/1423508/93344210301173919298_7157_500.jpg (http://piccy.info/view3/15010742/1cae7c1feaf9ab5c0bf4f5e11766b9ec/)http://i.piccy.info/a3/2021-07-12-19-14/i9-15010742/500x328-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-07-12-19-14/i9-15010742/500x328-r)
Шановний колего, ви собі на приколі?
http://i.piccy.info/i9/f8959de8be37884a64eeec63fb4d8470/1623085576/28530/1423508/InkedKy_1111_v_LI_500.jpg (http://piccy.info/view3/14360401/f6b7286d41d73fb8c7e89bf41e7c6f39/)http://i.piccy.info/a3/2021-06-07-17-06/i9-14360401/500x291-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-06-07-17-06/i9-14360401/500x291-r)
Там пік практично тої ж висоти. Тому припиніть маятись хірньою і натягати сову на глобус.
Тепер стосовно вашого другого графіка, там левова частка не ковідна. А маючи наочні приклади як рахувалась ковідна смертність - то і вона під великим питанням.
І нарешті, що у вас за нуль прийнято в другому графіку? Бо з першим він явно не танцює. Там звісно різниця на 1млн проти абослюту, але в житті не повірю, що населення Києва скоротилось в тричі (той самий січень-19). Їх що, рендомно заповнювали? Підозрюю, що їх обидаа треба роздрукувати на газетному папері і повісити на гвіздок у садовому туалеті.
Не те, щоб я мав щось особисте, але таких декларантів я ловив на неспівпадіннях звітів ще 2 десятки років тому. Цей літак не злетить. Припиняйте обгрунтовувати тухляк.
...
Там пік практично тої ж висоти. Тому припиніть маятись хірньою і натягати сову на глобус.
Практично, да не тої, не дотягує.:D Максимальна смертність за останні 60 місяців- це жовтень 20, це вже навіть найупоротіші зрозуміли, чому ви упираєтесь, незрозуміло. В листопаді-грудні ще більше.
Тепер стосовно вашого другого графіка, там левова частка не ковідна. А маючи наочні приклади як рахувалась ковідна смертність - то і вона під великим питанням.
Ніхто і не говорить, що ковідна частка левова. В окремі місяці до 30 %, за 20 рік 6 %.
І нарешті, що у вас за нуль прийнято в другому графіку? Бо з першим він явно не танцює. Там звісно різниця на 1млн проти абослюту, але в житті не повірю, що населення Києва скоротилось в тричі (той самий січень-19).
За "нуль" прийнято прогнозовану середню смертність за останні п'ять років. Цифри першого і другого графіка і не повинні битися, лише динаміка, вона чудово б'ється, подивіться уважно. В Києві близько трьох мільйонів жителів, все танцює.
Їх що, рендомно заповнювали? Підозрюю, що їх обидаа треба роздрукувати на газетному папері і повісити на гвіздок у садовому туалеті.
Дані з сайту Національної Академії Наук України, але, ви ж краще обізнані;-) Та й НАН, скоріше за все, фінансується Білом Гейтсом, я в цьому майже впевнений.:)http://https://www.nas.gov.ua/UA/Messages/Pages/View.aspx?MessageID=7545
Колего, ви тільки не подумайте, що я вас хочу переубідити, бачу, це дуже важко. Наша полеміка не для нас з вами, може, хтось почитає, подивиться графіки і посилання (шкода, що вони тільки від мене, але то таке...) і зробить свої висновки.
Бачу, що наша розмова починає схилятись до деякої циклічності, тому, до появи свіжих даних, я цей "сізіфів труд" призупиняю.
З вами все ясно. Продовжуєте натягати сову на глобус.
Пояснення січня 19 є? Там 1140 проти 1200 у жовтні 20 на 1млн. населення. Аналогічний пік, котрий вибивається як з середнього, так і з сусідніх.
Далі, в другому графіку
Січень 19 -400
Жовтень 20 - 800
Тут вже на 1млн. не сказано, тобто цифри ділимо на 3 щоб звести з першим грпфіком. І отримуємо... сюрприз ;-) фуйню на палочці. Я взяв дві контрольних точки, по обох неспівпадіння. Або це дурня, або до другого графіка конкретно бракне легенди. Враховуючи наявність від'ємних значень на графіку - таки бракне. Враховуючи перекос з цифрами - схоже на варіант 2в1
Тому і питаю: що це за записки першокурсника?
https://cdn.jpg.wtf/futurico/37/47/1626252087-3747e8725801cff63109b4c9f1a1f52c.png
это что тогда получается? пожары случаются только у не крещёных?
это что тогда получается? пожары случаются только у не крещёных?
Это только от короновируса
https://cs12.pikabu.ru/post_img/big/2021/07/13/7/1626174960199361416.jpg
И тим часом Сінгапур припиняє ківодобіситись і починає розглядати ковід на рівні зі звичайними хворобами
И тим часом Сінгапур припиняє ківодобіситись і починає розглядати ковід на рівні зі звичайними хворобами
а на Марсі та Місяці, навіть і не починали!
а на Марсі та Місяці, навіть і не починали!
Закусувати треба
А за відсутності розуміння теми - загуглити і ознайомитись що таке Сінгапур
Закусувати треба
А за відсутності розуміння теми - загуглити і ознайомитись що таке Сінгапур
да-да-да, именно! ставить в пример Сингапур, ещё тупее, чем Луну и Марс. там карантин вообще нахрен был не нужен, так как они это ещё на свинном грипе прошли, и в масках ходят через одного без всяких пандемий. а во время пандемии- все и всегда (чего у нас никогда не было, нет, и не будет, в первую очередь благодаря таким как вы). именно по этому ( и ещё десятку причин)- пример Сингапура, как сферический конь в вакууме. и то не факт, что они приняли правильное решение- пример Швеции мы тоже уже видели, со всеми вытекающими, и посыпанием голов пеплом.
А як там з вакцинацією і іншими протиепідеміологічними заходами??? ;)
В масках джапи ходять де треба і не треба. А ще там сконцентрована люта тьма народу. У мене там друга син живе, так що не треба.
Далі, до чого тут свинний, якщо мова про корону?
Далі. А що, по Швеції транспорт не ходить бо в завалах з трупів застрягає?
У вас ковідофреніків коли попросиш підтвердження, то вічно якусь куйню притягнете з пабліків, котра сама з собою конфліктує і не сходиться.
Ключовий меседж, що Сінгапур нарешті плюнув на цей весь маразм і почав розглядати корону тим, чим вона і являється: звичайним вірусним захворюванням.
А як там з вакцинацією і іншими протиепідеміологічними заходами??? ;)
Заходи як для звичайних вірусних захворюваннь. Хто захворів - лікується. Ідіотські тести, карантини і інший маразм ідуть нафіг.
Всі не провакциновані, не сподівайтесь
https://cdn.jpg.wtf/futurico/f4/02/1626329719-f40287c6b026da1ce7916610599d5669.jpeg
Заходи як для звичайних вірусних захворюваннь. Хто захворів - лікується. Ідіотські тести, карантини і інший маразм ідуть нафіг.
Всі не провакциновані, не сподівайтесь
Тут
https://index.minfin.com.ua/ua/reference/coronavirus/vaccination/
стверджують що вакцинованих таки більш ніж в 10 разів більше ніж у нас. У вас є інша цифра???
Отут розказують, що і тестування і карантин є.
https://lb.ua/world/2021/06/30/488152_novaya_normalnost_singapur.html
У вас є інша інфа??? Діліться посиланнями. Дякую
Ахаха! Мають право. Вакциновані 70 відсотків, 41, повністю.
https://index.minfin.com.ua/reference/coronavirus/vaccination/singapore/
В масках джапи ходять де треба і не треба. А ще там сконцентрована люта тьма народу. У мене там друга син живе, так що не треба.
Далі, до чого тут свинний, якщо мова про корону?
Далі. А що, по Швеції транспорт не ходить бо в завалах з трупів застрягає?
У вас ковідофреніків коли попросиш підтвердження, то вічно якусь куйню притягнете з пабліків, котра сама з собою конфліктує і не сходиться.
Ключовий меседж, що Сінгапур нарешті плюнув на цей весь маразм і почав розглядати корону тим, чим вона і являється: звичайним вірусним захворюванням.
вам объяснять- как с голубем в шахматы играть. но я объясню (не для вас):
1) Сингапур прошёл все этапы пипеца ещё при свинном грипе, и когда случилась корона- они не шарахались из крайности в крайность методом научного тыка, а просто знали что делать, и делали, так как опыт есть
2) власти Швеции извинились за то что по их мнению, их стратегия была ошибочна, и привела к сметрям, которые можно было избежать. при этом шведам по телеку просто сказали- без надобности не отсвечивать. и они без карантина и штрафов, в разы дисциплинированне действовали, чем мы при всех запретах и ограничениях.
по этому в пример нам ставить Сингапур и Швецию, в разы тупе, чем Марс и Луну. тем более при их уровне вакцинации...
Особи уражені проблемою ковідосказу не в стані загуглити "коронавірус Сінгапур"? Дякую.
Не розумію яким боком співвідносяться знання по свинному грипу до коронавірусу.
Про ефективність вакцин проти різноманітних штамів на рівні 50% (захворіє/ні) - просто ржу в голос.
Не здатен. От я настільки тупий, що не можу нагуглити посилання де б стверджувалось, що Сингапур просто забив на ковід. Не переводять його в категорію ГРВІ просто. А попередньо мали купу обмежувальних заходів, всеохоплююче тестування, а зараз на перших місцях по вакцинації.
https://www.exler.ru/blog/singapur-otmenyayet-pandemiyu.htm
Там же і посилання є.
https://www.exler.ru/blog/singapur-otmenyayet-pandemiyu.htm
Там же і посилання є.
Цитати з вашого посилання
Сейчас в государстве действуют довольно строгие санитарные ограничения, но с 12 июля правительство начинает поэтапное смягчение запретов.
Тобто заборони були.
А к концу лета можно будет ходить уже и в кинотеатры, и на групповые занятия спортом,
В кінотеатри можна буде??? Круто. А в нас зараз можна
Самой важной вехой новой нормальности по-сингапурски, станет открытие границ. Предполагается, что к концу 2021 года власти разрешат выезжать в страны Евросоюза, США, Гонконг. Список государств будет постоянно обновляться в зависимости от уровня заболеваемости и процента вакцинированного населения. Но и сами сингапурцы должны быть привитыми. Массовая вакцинация — главное условие нового формата жизни, подчеркивают в правительстве. Сейчас в стране прививки сделали около 40% жителей.
Вакцинація. А ми вам про що???
В Сингапуре три вакцины — Pfizer, Moderna и Sinovac.
Йдіть розкажіть сингапурцям про шмурдяк.
:-D:-D:-D
Ну вакцинуйтесь, вакцинуйтесь, хто ж вам забороряє ;-)
Так уже. Обидві дози. А по суті?
Ну то записуйтесь на ревакцинацію в січні-лютому ;-)
Не розумію яким боком співвідносяться знання по свинному грипу до коронавірусу.
.
мать перемать! ну это ващееее! а чем по вашему отличается карантин от карантина?
не лечение, а именно гигиена, мобилизация и ограничения? чем мать вашу они отличаются?
100 пудов- голубь.
мать перемать! ну это ващееее! а чем по вашему отличается карантин от карантина?
не лечение, а именно гигиена, мобилизация и ограничения? чем мать вашу они отличаются?
100 пудов- голубь.
А що, руки курва треба мити лише в карантин? Відступити півтора сраних метра від іншого покупця в магазині і не дихати йому в спину біля полки треба лише в карантин?
А сране лікування дебілів, що досиділись дома до обширної пневмонії - так, відрізняється. І вірулентність в них різна.
Цитата лаврова...
Та фіг з ними, з руками. З передовим Сингапуром що?
Побачимо. Головне, щоб хоч хтось перший почав.
Слухайте, колеги, розкажу в цій темі, бо... ну, де ж іще. Тут всі, так сказать, зібралися.
Тему про плоску землю я чув давно, вважав це просто приколом, потім виявилось, що люди, які щиро в це вірять, таки є. Ну, і Дарвін з ними.
Звело мене життя по роботі з одним чуваком, років 50, інженер-будівельник, по роботі людина, як людина: 7*16 множить без калькулятора, об'єм бетону може прорахувати, машину водить. Поспілкувався з ним ближче, і виявилось, шо:
-земля плоска
-материків більше, просто до них не допускають
-космосу не існує, то все фотошоп
-з Кейптауну до Індії доплити не можна, бо там стіна
-рептилоїди існують!!!
-двісті років тому був всесвітній потоп
-в Арктиці є колонія арійців, яку заснував Гітлер
-хвороби із-за лікарів?
-нами всіми управляє світовий уряд
-американці не були на Місяці, а Союз в космосі
-і багато, багато іншого...
Я реально думав, що такі люди бувають лише в інтернетах та й то по приколу. Він реально в усе це вірить, це жесть.
В принципі, про вакцинацію можна було не питати, але я спитав. Як думаєте, яка його думка?
Ви перше січень-19 по Києву поясніть і чому по двох контрольних точках не співпадають.
Побачимо. Головне, щоб хоч хтось перший почав.
Ну так вакцинують же шмурдяком. Як же так???:-D:-D:-D
А що, руки курва треба мити лише в карантин? Відступити півтора сраних метра від іншого покупця в магазині і не дихати йому в спину біля полки треба лише в карантин?
А сране лікування дебілів, що досиділись дома до обширної пневмонії - так, відрізняється. І вірулентність в них різна.
Цитата лаврова...
вы такой умный, как моя Сара потом. ГДЕ вы видели, что-бы в очереди не тёрлись в нашей тране ДО этого блядского коронавируса? у нас опять трутся, и без масок по магазинам ходят. нахрена вы тут умничаете, приводя в пример сферического коня в вакууме?
вы такой умный, как моя Сара потом. ГДЕ вы видели, что-бы в очереди не тёрлись в нашей тране ДО этого блядского коронавируса? у нас опять трутся, и без масок по магазинам ходят. нахрена вы тут умничаете, приводя в пример сферического коня в вакууме?
Плюсанув.
Мити рук навчити ідіотів теж складно.
Ну так вакцинують же шмурдяком. Як же так???:-D:-D:-D
Так не всіх же. І навіть не сумніваюсь, що так і буде як з грипозною (по бажанню)
Michurin
16.07.2021, 16:50
Слухайте, колеги, розкажу в цій темі, бо... ну, де ж іще. Тут всі, так сказать, зібралися.
Тему про плоску землю я чув давно, вважав це просто приколом, потім виявилось, що люди, які щиро в це вірять, таки є. Ну, і Дарвін з ними.
Звело мене життя по роботі з одним чуваком, років 50, інженер-будівельник, по роботі людина, як людина: 7*16 множить без калькулятора, об'єм бетону може прорахувати, машину водить. Поспілкувався з ним ближче, і виявилось, шо:
-земля плоска
-материків більше, просто до них не допускають
-космосу не існує, то все фотошоп
-з Кейптауну до Індії доплити не можна, бо там стіна
-рептилоїди існують!!!
-двісті років тому був всесвітній потоп
-в Арктиці є колонія арійців, яку заснував Гітлер
-хвороби із-за лікарів?
-нами всіми управляє світовий уряд
-американці не були на Місяці, а Союз в космосі
-і багато, багато іншого...
Я реально думав, що такі люди бувають лише в інтернетах та й то по приколу. Він реально в усе це вірить, це жесть.
В принципі, про вакцинацію можна було не питати, але я спитав. Як думаєте, яка його думка?
Таких людей повно! У нас такий начальник одного місцевого держпідприємства є. Приходить на батьківські збори дочки і виносить усім мозг про світовий заговор, отупіння через карантин, необхідність навчатися літом, про фейкову пандемію ну і по списку все, як ви написали. Про плоску землю, правда, ще поки що мовчить. Оце найбільша біда, коли люди при освіті і при владі несуть таку ахінею. Коли людина без освіти і без посади - дебіл, це пів біди. А коли з освітою і при посаді - це катастрофа.
Таких людей повно! У нас такий начальник одного місцевого держпідприємства є. Приходить на батьківські збори дочки і виносить усім мозг про світовий заговор, отупіння через карантин, необхідність навчатися літом, про фейкову пандемію ну і по списку все, як ви написали. Про плоску землю, правда, ще поки що мовчить. Оце найбільша біда, коли люди при освіті і при владі несуть таку ахінею. Коли людина без освіти і без посади - дебіл, це пів біди. А коли з освітою і при посаді - це катастрофа.
а що таке освіта у парадигмі ціх ідіотів? я дуже чітко пам'ятаю, як майже всі заряджали воду від телевізора. і як професура ХПІ будувала вічні двигуни, та сама професура, яка викладала машинобудування...
Рома, ну яка там освіта??? Хто вибивається в начальники, по-твоєму- двоєчники чи відмінники? Як на моєму- перші. Саме не в керівники виробництва, а начальники. Раніше тараном був партквиток, тепер- гроші та гроші...
А з прививками та БД поліклініки "та сімейного" лікаря стало все в норму- вчора половинка була у сім. дохториці, та довго тикала пальцем в клаву і питає- а ви прививку зробили, коли, який препарат??? От і вся медицина при тому, що було дві анкети і двічі дані заносились в БД...
А можна собі круту мак адресу замовити? Ну типу всі 8
https://youtu.be/P6FCs5hUjD4
:D
Тут новин з Європи підвезли:
https://m.facebook.com/100004654865171/posts/2027070830791393/
Ну порішають ті "сертифікати" як в Україні ковідошизіки дуркувати по повній почнуть. Легше стане?
Основні демографічні показники
(осіб)
Січень–травень 2021 Січень–травень 2020
Кількість померлих 299964 --- 239967
Джерело: оф сайт Держстату.
За 5 місяців надлишкова смертність 59 997 осіб, це 21 рік проти 20 року. Нагадаю, надлишкова смертність 20 року проти 19 за весь рік 35 тис.
Ви ще січень 19 не пояснили. І неспівпадіння
Ну, відомий російський блогер і співак Юрій Лоза вщент розніс теорію круглої Землі. Дивно, що це відео сюди не запостили. Думаю, трохи згодом запостять.
Правда, відео записане не за кермом, але суть же не в цьому.
https://regnum.ru/news/3327150.html?utm_source=yxnews&utm_medium=desktop
Анекдот з просторів інтернету:
Во всей антиваксерской риторике меня больше всего умиляет уверенность некоторых персонажей в том, что все мировые лидеры вдруг взяли и прям о чём-то договорились.
Ну, відомий російський блогер і співак Юрій Лоза вщент розніс теорію круглої Землі. Дивно, що це відео сюди не запостили. Думаю, трохи згодом запостять.
Правда, відео записане не за кермом, але суть же не в цьому.
Ну забыл дед принять таблетки, и в жопу не получил. С кем не бывает
Ну, він там нормально по "круглофренікам" пройшовся. Всі масонські змови розкрив.
А был-бы плот побольше, так глядишь и кругосветку осилил бы. А так да. На маленьком плоту даже надувной шарик плоским кажется.
А ось і графік ковідної смертності по ЄС на 1млн населення.
https://www.statista.com/statistics/1111779/coronavirus-death-rate-europe-by-country/
І на першому місці звісно Швеція. Що, не Швеція? А на якому Швеція? На 17му? Та не може бути ;-)
Якось так:
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=4208074255925366&id=100001684997148
То.
Я там для особо ковіднутих статистику по ЄС приніс, чуть раніше звіт по Великобританії, а тут тезка якусь фуйню від ноунейма з мордокниги притягнув і мелітопольським комунякою прикидається ;-).
Мені цікаво, де Ви щирий - у цій темі чи в політоті? Бо відношення до дій кацапів у різних темах у вас діаметрально протилежне.
https://www.bbc.com/ukrainian/news-57960177
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot