PDA

Просмотр полной версии : КоронаВирус

Страницы : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 [18] 19

Kvarz
13.11.2021, 00:31
Так пойдет?

http://www.drlz.com.ua/ibp/ddsite.nsf/all/shlist?opendocument&query=covid

Вы настолько доверяете всевозможным организациям, что даже не читаете что вам колют.

AndrewK
13.11.2021, 00:36
Та срать на чому воно там вирощено. Мене більше принцип роботи турбує.

Kvarz
13.11.2021, 00:40
Цитата из официального реестра зарегистрированного препарата:
Вироблений в генетично модифікованих клітинах нирки ембріона людини (HEK) 293. Цей продукт містить генетично модифіковані організми (ГМО).

Greep
13.11.2021, 00:40

Аргумент. Убедительно. Спасибо.

Kvarz
13.11.2021, 00:41

А это ещё на стадии изучения. Лабораторных крысок теперь много в мире;-).

soladko
13.11.2021, 00:51
Як діють ті препарати ми дізнаємось після того, як закінчиться ось це :
https://moz.gov.ua/article/ministry-mandates/nakaz-moz-ukraini-vid-06122021--2164-pro-provedennja-klinichnogo-viprobuvannja-ta-zatverdzhennja-suttevih-popravok-do-protokoliv-klinichnih-viprobuvan-likarskih-zasobiv-priznachenih-dlja-zdijsnennja-zahodiv-sprjamovanih

redpas
13.11.2021, 08:42
1. На, балабол, озгайомлюйся (https://www.autocentre.ua/ua/news/tormoznoj-put-s-abs-i-bez-rezultaty-eksperimenta-574950.html).

3. У мене дві машини, ту, що без абс я зимою відверто не люблю.

ты прекрасен! игнорируешь тесты на скользкой дороге, но ездить без АБС зимой не любишь. подсовываешь тесты на сухой дороге, где АБС имеет короче тормозной путь, но ездить без АБС ты уже любишь. этому есть объяснение- ты игнорируешь не удобные факты, что-бы твоя корявая картина мира не развалилась. в иммунологии и в законах ты поступаешь так-же. а скорее всего и во всём остальном.

AndrewD
13.11.2021, 09:18
А это ещё на стадии изучения. Лабораторных крысок теперь много в мире;-).

То ти змінив думку? )))
Бо в чаті писав, що тре вакцинуватись, тепер виходить, що не треба, доки експеримент не закінчиться. ))))

AndrewK
13.11.2021, 09:24
ты прекрасен! игнорируешь тесты на скользкой дороге, но ездить без АБС зимой не любишь. подсовываешь тесты на сухой дороге, где АБС имеет короче тормозной путь, но ездить без АБС ты уже любишь. этому есть объяснение- ты игнорируешь не удобные факты, что-бы твоя корявая картина мира не развалилась. в иммунологии и в законах ты поступаешь так-же. а скорее всего и во всём остальном.
На, їбанько, читай (https://hyperauto.ru/articles/poleznaya-informaciya/kak-tormozit-na-skolzkoy-doroge-i-ne-rugat-abs/). Припиняй натягувати сову на глобус і розглядати ідеального сферичного коня в вакумі. Бо сова трісне, а кінь, падла, не такий, у нього є морда, ноги і т.д. Він може вкусити і копнути, а також його треба годувати.
Те саме стосується і ковіду з вакцинаціями. Такі як ти настільки тупі, що не здатні охопити картину в цілому. Але це не страшно, робоче стадо теж потрібне, а ігіціативні з головою на плечах там лише шкоду приносять.

AndrewK
13.11.2021, 09:29
То ти змінив думку? )))
Бо в чаті писав, що тре вакцинуватись, тепер виходить, що не треба, доки експеримент не закінчиться. ))))
Звісно що треба. Комусь. Технологію треба нормально відтестувати;-). Бо не думаєш же ти, що вся мета проекту це вакцина проти грипу. Є хвороби значно серйозніші і там баланс між ризиками і вигодами вже цікавіший.

AndrewD
13.11.2021, 09:31
Звісно що треба. Комусь.
Кому?

redpas
13.11.2021, 09:38
На, їбанько, читай (https://hyperauto.ru/articles/poleznaya-informaciya/kak-tormozit-na-skolzkoy-doroge-i-ne-rugat-abs/). Припиняй натягувати сову на глобус і розглядати ідеального сферичного коня в вакумі. Бо сова трісне, а кінь, падла, не такий, у нього є морда, ноги і т.д. Він може вкусити і копнути, а також його треба годувати.
Те саме стосується і ковіду з вакцинаціями. Такі як ти настільки тупі, що не здатні охопити картину в цілому. Але це не страшно, робоче стадо теж потрібне, а ігіціативні з головою на плечах там лише шкоду приносять.

Так я именно об этом и говорю, чёткие цифры результатов тестов ты игнорируешь, и в качестве доказательства даёшь ссылку на вольный пересказ чьих-то фантазий. Та же херня и с прививками в твоей дурной башке.

Kvarz
13.11.2021, 09:42
То ти змінив думку? )))

Это как бы дело каждого. Чисто эгоистически, мне выгодно чтобы все вокруг вакцинировались:D.

AndrewD
13.11.2021, 09:44
Який гарний вужик вийшов ;-)
Ну-ну

Kvarz
13.11.2021, 09:47
А что такое, ты забеспокоился? Закончилась вера в МОЗ и ВООЗ?

AndrewD
13.11.2021, 09:52
Мені просто подобається серіал "Гра Престолів".
"Мой отец учил меня: всё, что идёт до слова "но" - лошадиное дерьмо" (с)
Я не антивакцинатор, но.... )))

AndrewD
13.11.2021, 09:55
https://i.ibb.co/qyNm7Br/Screenshot-20211113-084637-2.png (https://ibb.co/VjgMJVq)

https://i.ibb.co/Nmcss91/Screenshot-20211113-084649-2.png (https://ibb.co/rcDmmxb)

https://i.ibb.co/qr4VPxn/Screenshot-20211113-084701-2.png (https://ibb.co/nLVt5R0)

То треба, чи не треба?
То буде гірше, чи не буде гірше?
На групи ризику і тих, хто перехворів важко (і яким треба вакцинуватися) мутовані гени абізяни діють, чи не діють?

AndrewD
13.11.2021, 10:17
А от і впорядкований класифікатор під'їхав ;-)

https://i.ibb.co/KjqcJ7J/Screenshot-20211113-091423.png (https://ibb.co/tMsw9c9)

Kvarz
13.11.2021, 10:18
Нужно. Но, каждый должен принимать решение лично. Никаких принудиловок и вынудиловок.

Понимаешь, всегда существует риск для здоровья. У кого лошадиное здоровье, тот всевозможные отложенные побочки, банально не заметит.
А кто-то может загнуться.

Потому в этом деле только доброволное согласие. Никаких вынуждений.

AndrewK
13.11.2021, 10:18
Кому?
Це залежить. З моэї точки зору - не мені:D

Kvarz
13.11.2021, 10:21
мутовані гени абізяни діють, чи не діють?

У тебя неправдивая информация. Перейди ещё раз по моей ссылке, и внимательно прочитай о материале модифицирования.

AndrewD
13.11.2021, 10:23
Нужно. Но, каждый должен принимать решение лично. Никаких принудиловок и вынудиловок.

.

Так справа не у "недослідженій вакцині з ГМО мавпи" і "експерименті", а в "обязаловкє"?

"Принудительная вакцинация" це як "принудительное посещение автошколы". Вакцинація як і автошкола - добровільні.

AndrewD
13.11.2021, 10:24
У тебя неправдивая информация. Перейди ещё раз по моей ссылке, и внимательно прочитай о материале модифицирования.

Я оперую інформацією з цієї гілки форуму.

AndrewK
13.11.2021, 10:25
Так я именно об этом и говорю, чёткие цифры результатов тестов ты игнорируешь, и в качестве доказательства даёшь ссылку на вольный пересказ чьих-то фантазий. Та же херня и с прививками в твоей дурной башке.

Ти їблан навіть власні лінки не читаєш. З'їбись нахуй і не вибішуй своєю тупістю.
Во-первых, при торможении без антиблокировки машину на льду практически со стопроцентной уверенностью развернет на 60-90 градусов, при этом водитель ничем помочь не сможет. Можете представить последствия такого неконтролируемого разворота на оживленной трассе! В принципе, разворот без АБС происходит на любом типе покрытия. Особенно опасна ситуация, если на трассе рассыпан песок, гравий или грязь с колес какого-нибудь трактора. При таком раскладе степень сцепления шин получается разной и авто уходит в гарантированный занос

Kvarz
13.11.2021, 10:28
Так справа не у "недослідженій вакцині з ГМО мавпи" і "експерименті", а в "обязаловкє"?

"Принудительная вакцинация" це як "принудительное посещение автошколы". Вакцинація як і автошкола - добровільні.

Одно, не исключает другое. Если по чеснаку, я не верю в то, что человечество превратится в зомбимассу.
А если побочка выявится в виде ограничения рождаемости, то как бы планета перенаселена.
Если от побочек человечество поредеет, смотри пункт выше.

Вопрос только в том, ты, конкретно читающий эти строки, будешь наблюдателем, участником, или жертвой???
Я постараюсь быть наблюдателем.

AndrewK
13.11.2021, 10:29
Ти як і редпас читати не вмієш і вишуковуєш лише знайомі слова?

Kvarz
13.11.2021, 10:30

Ну так вот же:

Вироблений в генетично модифікованих клітинах нирки ембріона людини (HEK) 293. Цей продукт містить генетично модифіковані організми (ГМО).

AndrewK
13.11.2021, 10:31
Кому?
Тому, хто здоров'я на смітнику знайшов. Треба ж на комусь новий вид вакцин відтестувати

OL_75
13.11.2021, 10:34
А какой антивакс вы?:

У колективі 170 чол. і вже можна дослідити типи антивакцинаторів:
1. Чіпатор - вакциною вживляють чіп для слідкування, але він реєструється на усіх сайтах і дає дозвіл на геолокацію.
2. Камрад - його сват восьмиюрідної бабки дочки дружини від першого шлюбу вколовся і помер.
⬇️
3. Трунар - найвища ступінь камрада: усі навколо померли, перестали вагітніти, паралізовано.
4. Еко-свідомий - їсть мівіну, запиваючи її юпі, але колоти "недосліджений шмурдяк" не буде.
5. Потерпілий - вакцина експериментальна і він не дозволить проводити над собою досліди.
⬇️
5. Дослідник - прочитав 100500 статей, має 865 підписок на псевдо-наукові канали і несправжні дослідження.
6. Свідок імунітету - вірусу нема, але якщо є, то загартовування і правильне харчування допоможуть. І ще БАДи і гомеопатія.
⬇️
7. Недужий - субботнє поколювання у правій п'яті є абсолютним протипоказом до вакцинації.
8. Конституціоналіст - вважає, що його права порушують.
9. Багатій - заробляє достатньо, щоб не колоти безкоштовну вакцину, але купити сертифікат про щеплення.

https://twitter.com/Leias_New_Hope/status/1459197921220599814?t=9pRSdqlE6A9blCUyC9_BhA&s=19

Kvarz
13.11.2021, 10:35
Как же вы любите дермо таскать.

OL_75
13.11.2021, 10:37
А шо не так? Вроде ничего не пропущено))

Greep
13.11.2021, 10:55
А шо не так? Вроде ничего не пропущено))

Не обращай внимания. То побочка после ковида.

Kvarz
13.11.2021, 11:06
Очевидно, сегодня каждый ваксер, занесет сюда этот сомнительный юмор.

Greep
13.11.2021, 11:09
Я думал, что только вкус/запах глючит от болячки. А оно вон чё. Чувство юмора тоже пострадало. А привился бы, то такой херни б не было. ;-)

Kvarz
13.11.2021, 11:13
Может быть. Но мы, этого, скорее всего, никогда не узнаем ;-).

AndrewK
13.11.2021, 11:23
Я думал, что только вкус/запах глючит от болячки. А оно вон чё. Чувство юмора тоже пострадало. А привился бы, то такой херни б не было. ;-)
А з зором як? Буквально пару годин тому якась прищепка вже те саме лайно притягнула

Greep
13.11.2021, 11:38
И? Тебе теперь в два раза обиднее от этого?

Greep
13.11.2021, 11:39
Хоба!!!! В третий раз. ;-)

А какой антивакс вы?:

У колективі 170 чол. і вже можна дослідити типи антивакцинаторів:
1. Чіпатор - вакциною вживляють чіп для слідкування, але він реєструється на усіх сайтах і дає дозвіл на геолокацію.
2. Камрад - його сват восьмиюрідної бабки дочки дружини від першого шлюбу вколовся і помер.
⬇️
3. Трунар - найвища ступінь камрада: усі навколо померли, перестали вагітніти, паралізовано.
4. Еко-свідомий - їсть мівіну, запиваючи її юпі, але колоти "недосліджений шмурдяк" не буде.
5. Потерпілий - вакцина експериментальна і він не дозволить проводити над собою досліди.
⬇️
5. Дослідник - прочитав 100500 статей, має 865 підписок на псевдо-наукові канали і несправжні дослідження.
6. Свідок імунітету - вірусу нема, але якщо є, то загартовування і правильне харчування допоможуть. І ще БАДи і гомеопатія.
⬇️
7. Недужий - субботнє поколювання у правій п'яті є абсолютним протипоказом до вакцинації.
8. Конституціоналіст - вважає, що його права порушують.
9. Багатій - заробляє достатньо, щоб не колоти безкоштовну вакцину, але купити сертифікат про щеплення.

Kvarz
13.11.2021, 12:11
Главное вчера все дружно накинулись на АндреяК, по поводу гмо.

А как появились ссылки на официальные данные о гмо, так сразу языки в жопу позасовывали;-).

ЗЫ. Скинул ссылку сотруднику антиваксеру, его прям порвало;-).

Greep
13.11.2021, 12:18
Пардон, генетично модифіковані компоненти чего именно?

Я задал самый обычный вопрос кмк. Мне было интересно, т.к. гугл не знает такого словосочетания. В ответ получил какую-то ссыль и россказни про ГМО абизяны. Вывод: AndrewK как источник инфы бесполезен.
Что не так?

AndrewK
13.11.2021, 12:31
Чувак, мені 10 раз похуй. Я просто ржу з тупості прищепок. Якщо зі всього пакету інфи крім абізян ти знайомих слів не знайшов, то мені не ясно для чого ти взагалі питався. Тим більше, що доки усвідомити ти не в стані, але тобі також дали версію для тупих:D

OL_75
13.11.2021, 12:51
Не обращай внимания. То побочка после ковида.

От блд. , яж на ГФ ! Тут иногда срут быстрее чем успеваешь читать ;-). Не видел.

OL_75
13.11.2021, 12:58
Одно, не исключает другое. Если по чеснаку, я не верю в то, что человечество превратится в зомбимассу.
А если побочка выявится в виде ограничения рождаемости, то как бы планета перенаселена.

....

Ууу... Я смотрю ты таки пал жертвой мирового заговора старика Гейтса! Вот уж от кого не ожидал.

Kvarz
13.11.2021, 13:22
Ууу... Я смотрю ты таки пал жертвой мирового заговора старика Гейтса! Вот уж от кого не ожидал.

С чего такой вывод?

AndrewK
13.11.2021, 13:38
Не вірю в обмеження народжуваності. Але непрофесійні ігри з імункою тригерять жорсткі алергії, нагадую, що анафілактичний шок і астматичні явища це прояви алергії

OL_75
13.11.2021, 13:49
С чего такой вывод?

Написанное тобой слово в слово повторяет постулаты этой секты

AndrewK
13.11.2021, 14:09
Ковідосектант дискутує про секту. Це так мило;-)

soladko
13.11.2021, 14:48
Я выше кинул ссылку на наказ МОЗ....почему нет негодования тру ваксеров? Вы понимаете, что судя из описания самого експеримента часть из вас или ааших близких получила плацебо, физраствор пфайзер? Вы искренне сами хотели привиться експериментальной вакциной, но МОЗ это разрешил сделать не всем.

Greep
13.11.2021, 14:58
Кто такие "тру ваксеры"?

OL_75
13.11.2021, 14:58
Я выше кинул ссылку на наказ МОЗ....почему нет негодования тру ваксеров? Вы понимаете, что судя из описания самого експеримента часть из вас или ааших близких получила плацебо, физраствор пфайзер? Вы искренне сами хотели привиться експериментальной вакциной, но МОЗ это разрешил сделать не всем.
Что вы несёте, где в приказе про плацебо и тд?

OL_75
13.11.2021, 15:00
Ковідосектант дискутує про секту. Це так мило;-)

Антивакс захищає теорії змови, чипування і рептилоїдів (це все там в одному флаконі) .
Теж доволі мило ;-)

Kvarz
13.11.2021, 15:09
Написанное тобой слово в слово повторяет постулаты этой секты

Ну я же не виноват, что они тягают у меня постулаты ;-)?

AndrewD
13.11.2021, 15:18

Вопрос только в том, ты, конкретно читающий эти строки, будешь наблюдателем, участником, или жертвой???
Я постараюсь быть наблюдателем.
Я пишу про твоє ставлення. До обіду "треба вакцинуватися", а після обіду "недороблена крива вакцина з купою побічних ефектів"
Питання - навіщо вакцинуватися такою вакциною?
Так і пиши "такою вакциною вакцинуватися нікому не треба, але якщо хочеться, то будь-ласка"

AndrewD
13.11.2021, 15:19
Антивакс захищає теорії змови, чипування і рептилоїдів (це все там в одному флаконі) .
Теж доволі мило ;-)

Там головне слово "але".
Я не антивакс, але .......

soladko
13.11.2021, 15:45
Что вы несёте, где в приказе про плацебо и тд?
В додатках.

Kvarz
13.11.2021, 16:06
Я пишу про твоє ставлення. До обіду "треба вакцинуватися", а після обіду "недороблена крива вакцина з купою побічних ефектів"
Питання - навіщо вакцинуватися такою вакциною?
Так і пиши "такою вакциною вакцинуватися нікому не треба, але якщо хочеться, то будь-ласка"

Вот тебе все надо поделить на белое и чёрное?

Абсолютно все, о чем я рассуждаю, не является догмой.
Всего лишь предположения.

OL_75
13.11.2021, 16:08
В додатках.

Где в додатках указано плацебо и тд?

soladko
13.11.2021, 16:43
Уж потрудитесь сами. Или вы только в заголовки умеете? Вы думаете я просто так написал? А может вы думаете, что это единственный приказ подобного рода?
Единственное что, не заметил масштабы для вакцины. Понятно, что не все население. Но тут главное не перепутать. Часть населения получает експериментальную вакцину, часть из этой части получит в плацебо. А основная масса населения получает проверенную вакцину в обязательном порядке. Главное не перепутать.

AndrewK
13.11.2021, 17:21
Кто такие "тру ваксеры"?
Ну є наприклад нормальні люди, котрі роблять необхідні щеплення, а є йобнуті тварини, котрі полихають пуканами і бризкають слюнями, що всі навколо мають уколотись якимось незрозумілим невідтестованим і необов'язковим шмурдяком. От ці йобнуті це і є тру ваксери

AndrewK
13.11.2021, 17:27
Теж доволі мило ;-)
Якщо це камінь в мій город, то попрошу аргументовані пруфи. Бо поки що казки розповідають лише прищепки

Greep
13.11.2021, 17:41
Ну є наприклад нормальні люди, котрі роблять необхідні щеплення, а є йобнуті тварини, котрі полихають пуканами і бризкають слюнями, що всі навколо мають уколотись якимось незрозумілим невідтестованим і необов'язковим шмурдяком. От ці йобнуті це і є тру ваксери

Ни одного такого не знаю. :no:

AndrewK
13.11.2021, 18:15
Ни одного такого не знаю. :no:
Ну так все правильно. Бо ти нормальний і дружиш з нормальними ;-)

Petro
13.11.2021, 18:20
Містить модифіковану РНК, котра проникає в клітини пацієнта і типу кодує імунну систему на визначення оболонки вірусу і протидію.
Ну типу флешка з антивірусом, ога :-D

На всякий випадок уточняю, дятли на відосі несуть люту дич, мене лише фотки документів цікавили

Блдж. А вірус як діє? Не проникає в клітину і не "перепрошиває" її Заодно розмножуючись? А імунка як діє? Не блоку і не знешкоджує уражені клітини? Чи не легше їй блокувати і знешкоджувати в цілях навчання "холостмй" вірус а не "бойовий"?

Rambo
13.11.2021, 18:26
https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.15752-9/256356933_438786434424235_3949497345041980536_n.jp g?_nc_cat=110&ccb=1-5&_nc_sid=ae9488&_nc_ohc=1ATAcKEIqZ0AX8rmbMd&_nc_ht=scontent-iev1-1.xx&oh=f480bf167adbc458a0804f4a2e253a79&oe=61B6924C

AndrewK
13.11.2021, 19:12
Блдж. А вірус як діє? Не проникає в клітину і не "перепрошиває" її Заодно розмножуючись? А імунка як діє? Не блоку і не знешкоджує уражені клітини? Чи не легше їй блокувати і знешкоджувати в цілях навчання "холостмй" вірус а не "бойовий"?
Ну ок, а для чого тоді гмошну вакцину застосовувати? Хай застосовують класичну з "мертвим" вірусом:D
По гмошних напрацюваннь жодних немає. А раптом збійне імунка і виникне харчова алергія, наприклад на сте1ки або віскарік. Тому не цікавить

Скажу більше, за такої кількості факапів не вирішених за 2 роки в жодній країні - це навіть і не смішно. Цікава лише мотивація всього цього маразму.

Petro
13.11.2021, 21:02
Коронавак не ГМОшна. Там звичайний інактивований вірус. І Кварца посилання це підтверджує. Це щось міняє і ви завтра запишетесь на вакцинування Коронаваком?

AndrewK
13.11.2021, 21:38
1. Я знаю
2. Для чого мені це робити?
3. Короновак не визнається або має суттєві обмеження в ЄС. Мені простіше придбати правильний пакет

Petro
14.11.2021, 13:37
1. Я знаю
2. Для чого мені це робити?
3. Короновак не визнається або має суттєві обмеження в ЄС. Мені простіше придбати правильний пакет

2. Ви реально не знаєте, що таке і для чого робиться вакцинація? Я вам поясню, але трохи пізніше. Зараз обмаль часу
3. Дивно. Тут ви дослухаєиесь до порад ЄС. А от Файзер колоти не хочете. Хоча він схвалений ЄС і ЄС рекомендує.
Знаєте, є вислів: або труси вдягни, або хрестик зніми. В даному випадку це про вас

Ну і у антиваксерів є тепер гімн :D
https://www.facebook.com/umniyyar/videos/610393460406432/

AndrewK
14.11.2021, 14:45
Я прекрасно знаю що таке вакцинація, епідемія та методологія управління процесами в кризовий період. Також я вивчав та застосовував на практиці стандарт ISO 9001. За 2 роки процеси можна було привести у відповідність. Поки що жодного з вище вказаного я не спостерігаю

До порад ЄС стосовно короно-процесів я не дослухаюсь, як і до інших учасників цього бедламу. Мені це не цікаво. В ЄС мені банально час від часу потрібно їздити

Petro
14.11.2021, 15:46
Я прекрасно знаю що таке вакцинація, епідемія та методологія управління процесами в кризовий період. Також я вивчав та застосовував на практиці стандарт ISO 9001. За 2 роки процеси можна було привести у відповідність. Поки що жодного з вище вказаного я не спостерігаю

До порад ЄС стосовно короно-процесів я не дослухаюсь, як і до інших учасників цього бедламу. Мені це не цікаво. В ЄС мені банально час від часу потрібно їздити

До порад ЄС не дослухаєтесь, але Коронаваком не вакцинуєтесь бо ЄС не радить. Вам не здається що це взаємовиключні твердження?

До чого тут взагалі впорядкованість процесу?

AndrewK
14.11.2021, 16:19
До порад ЄС не дослухаєтесь, але Коронаваком не вакцинуєтесь бо ЄС не радить. Вам не здається що це взаємовиключні твердження?

До чого тут взагалі впорядкованість процесу?
У вас проблеми з розумінням сутностей. Короновак просто виглядає відносно безпечним, але не дозволить спокійно пересікати кордони країн ЄС (так би це просто міг бути легший і дешевший варіант). Для активностей в межах цієї країни мені не потрібні жодні сертифікати чи довідки.

Але я вас запитав для чого я взагалі повинен робити якусь прививку від коронавірусу? Нагадую, епідемії немає, прививка обов'язковою не є.

Petro
14.11.2021, 16:55
Епідемій поліомеєліту, наприклад, також немає, але вакцинація проводиться. І завдяки тому, що проводиться народ не хворіє.

Я не кажу, що ви повинні її робити. Я дивуюсь, чому не хочете, розуміючи, що таке вакцинація і як вона працює. Я не агітую, зовсім ні. Це ваша справа. Пробую зрозуміти логіку ;)

AndrewK
14.11.2021, 19:07
Вакцинація від поліомеєліту входить в календар щеплень. Як працює бюрократія я дуже добре знаю. Дійсно важливі та необхідні речі будуть належно оформлені. Все решта факультативне - "ви самі цього хотіли". Ще щось?

OL_75
14.11.2021, 19:50
Вакцинація від поліомеєліту входить в календар щеплень. Як працює бюрократія я дуже добре знаю. Дійсно важливі та необхідні речі будуть належно оформлені. Все решта факультативне - "ви самі цього хотіли". Ще щось?

Перепрошую, що перепитую, але це той самий календар що затверджений якимось нещасним наказом МОЗ, а зовсім не конституцією?

OL_75
14.11.2021, 19:54
Уж потрудитесь сами. Или вы только в заголовки умеете? Вы думаете я просто так написал? ....

Потрудился. Но все равно ничего не увидел. Может потому что ничего такого там нет?)

Можете написать номер страницы в додатке и номер абзаца если считать с начала страницы ?

soladko
14.11.2021, 20:17
1-2 додаток. Вказуються типи досліджень. Якщо потім подивитися що саме означають ці типи то, виявиться, що плацебо передбачено.

Greep
14.11.2021, 20:32
Показывай, не стесняйся. Интересно же.

soladko
14.11.2021, 20:39
Не буду. Сами. Но чувствую ви прочли и хотите возразить. Если да - давайте. А если нет, то нет.

Greep
14.11.2021, 20:44
Я не читал. Какой смысл заново делать то, что уже сделано? Неси.

soladko
14.11.2021, 20:58
Мне такой формат не интересен.

OL_75
14.11.2021, 20:58
1-2 додаток. Вказуються типи досліджень. Якщо потім подивитися що саме означають ці типи то, виявиться, що плацебо передбачено.

Розділ "тип досліджень" в додатках відсутній.

AndrewK
14.11.2021, 21:05
Перепрошую, що перепитую, але це той самий календар що затверджений якимось нещасним наказом МОЗ, а зовсім не конституцією?
Чуєш, петросян, я там доволі недавно для тупих розписував? Тобі нєхуй чим зайнятись чи тобі подобається як тебе нахуй посилають? Чи може ти внатурі тупий?

Бо досвід управління командою за наявністю тупих в підлеглій команді я також маю. Але цей цирк я припинив 6 років тому і повертатись бажання немає взагалі. Бо тупі розуміють лише формат як у попередньому абзаці та чіткі зрозумілі команди. А це доволі нудно.

soladko
14.11.2021, 21:08
Додатки займають десь листочка три плотного тексту, а то й менше. Типи досліджень вказані для кожного препарату. Не знайшли так не знайшли. Забийте тоді. Воно не варте вашої уваги. Кому треба той знайшов, прочитав, подумав, може якись висновки зробив, може не зробив. Думав ви щось цікаве напишете у відповідь. Більше нічого на цю тему не писатиму, з вами не цікаво

OL_75
14.11.2021, 21:22
Чуєш, петросян, я там доволі недавно для тупих розписував? Тобі нєхуй чим зайнятись чи тобі подобається як тебе нахуй посилають? Чи може ти внатурі тупий?

Бо досвід управління командою за наявністю тупих в підлеглій команді я також маю. Але цей цирк я припинив 6 років тому і повертатись бажання немає взагалі. Бо тупі розуміють лише формат як у попередньому абзаці та чіткі зрозумілі команди. А це доволі нудно.

Тримайте себе в руках. Бо прогар що у вас розпочинається не личить чоловіку з досвідом управління командою тупих. Складається враження чо вас не хіло так поплющело від керування таким контингентом. Не знаю, наскільки таке керівництво це досягнення, але ми тут вже всі в курсі, не треба про це постійно писати.
Бережіть нерви, вони ще стануть вам в пригоді при керуванні черговою командою тупих.

Greep
14.11.2021, 21:29
Додатки займають десь листочка три плотного тексту, а то й менше. Типи досліджень вказані для кожного препарату. Не знайшли так не знайшли. Забийте тоді. Воно не варте вашої уваги. Кому треба той знайшов, прочитав, подумав, може якись висновки зробив, може не зробив. Думав ви щось цікаве напишете у відповідь. Більше нічого на цю тему не писатиму, з вами не цікаво

Скрины сделать ручки болят?

AndrewK
14.11.2021, 21:56
Тримайте себе в руках. Бо прогар що у вас розпочинається не личить чоловіку з досвідом управління командою тупих. Складається враження чо вас не хіло так поплющело від керування таким контингентом. Не знаю, наскільки таке керівництво це досягнення, але ми тут вже всі в курсі, не треба про це постійно писати.
Бережіть нерви, вони ще стануть вам в пригоді при керуванні черговою командою тупих.
Ну то зізнайся вже нарешті, що тобі банально крити нічим і тому ти намагаєшся "костити під дурачка". Нажаль такий метод дуже рідко спрацьовує;)

OL_75
15.11.2021, 00:30
Ну то зізнайся вже нарешті, що тобі банально крити нічим і тому ти намагаєшся "костити під дурачка". Нажаль такий метод дуже рідко спрацьовує;)

Це велике питання, хто тут косить під що косить.
Наприклад он соладко притягнув сюди наказ МОЗ де є слова "випробування" і "вакцина" , і на серйозних щах заявляє що тут нам накололи пустишок і МОЗ наїпав частину граждан на рахунок прививок! Коли його тикаєш носом в те що нічого подібного там немає , він вмикає режим Дартаньяна і каже "ой всьо!". Це не ви часом плюсонули його комент?

Дайте чесну відповідь на таке питання: якщо прививки від Ковід внесуть в календар щеплень, ви будете вакцинуватись?

romuald
15.11.2021, 01:37
....якщо прививки від Ковід внесуть в календар щеплень, ви будете вакцинуватись?

Він не признається...а пиздіть буде довго і занудно...

AndrewK
15.11.2021, 10:00
Це велике питання, хто тут косить під що косить.
Наприклад он соладко притягнув сюди наказ МОЗ де є слова "випробування" і "вакцина" , і на серйозних щах заявляє що тут нам накололи пустишок і МОЗ наїпав частину граждан на рахунок прививок! Коли його тикаєш носом в те що нічого подібного там немає , він вмикає режим Дартаньяна і каже "ой всьо!". Це не ви часом плюсонули його комент?

Дайте чесну відповідь на таке питання: якщо прививки від Ковід внесуть в календар щеплень, ви будете вакцинуватись?
Так, тоді буду. Але це фантастика. Прививки від грипу в форматі продукт-прототип в календарі щеплень, хахаха:-D
Він не признається...а пиздіть буде довго і занудно...
Там чуть вище абзац про петросяна. Підстав туди свій нікнейм і прочитай, бо мені ліниво копіпастити

OL_75
15.11.2021, 11:02
А тем временем, одна из китайских фармкомпаний разработала вакцину от короныча, которую можно вдыхать. На данный момент она проходит испытания.

Теперь вакцинировать вашего кента-антиваксера станет намного проще. https://t.co/WHnNIti5FE
;-)

_basil_
15.11.2021, 11:04
А тем временем, одна из китайских фармкомпаний разработала вакцину от короныча, которую можно вдыхать. На данный момент она проходит испытания.

Теперь вакцинировать вашего кента-антиваксера станет намного проще. https://t.co/WHnNIti5FE
;-)
Левитирующие чипы?o_O

OL_75
15.11.2021, 11:11
Інтєрєсноє:

"сьогодні я вам розповім про те як працює тайванська вакцина від китайської чуми Medigen.

шоб шо? ну по-перше це цікаво, і не дарма ж я батрачила 4 роки на хімфаці. а по-друге, якщо її затвердять для використання в Україні, то антиваксерські агрументи будуть уже розсипані)))"
https://twitter.com/dorybvb13/status/1459936329152745482?t=yqWsL29ooDq6vnGAOrXBEQ&s=19

redpas
15.11.2021, 11:58
Інтєрєсноє:

"сьогодні я вам розповім про те як працює тайванська вакцина від китайської чуми Medigen.

шоб шо? ну по-перше це цікаво, і не дарма ж я батрачила 4 роки на хімфаці. а по-друге, якщо її затвердять для використання в Україні, то антиваксерські агрументи будуть уже розсипані)))"
https://twitter.com/dorybvb13/status/1459936329152745482?t=yqWsL29ooDq6vnGAOrXBEQ&s=19

єто ещё более опасная жесть, чем обічная вакцина:
1) те протеины, основа которой и есть та вакцина вызывает у подавляющего числа людей анафилактический шок, и смерть в течении нескольких минут
2) алюминий крайне токсичен, и вызывает болезнь альцгеймера
3) синтетический- значит синтетический, и ничего в этом хорошего быть не может. даже Гитлер это понял, когда пришлось использовать синтетический бензин. чем это для него закончилось, думаю напоминать не нужно
4) все эти сказки про имитацию вируса- пусть оставят при себе, если оно похоже на вирус, ведёт себя как вирус, то это и есть вирус. со всеми вытекающими. то есть, заражением и болезнью
5) сказки про то, что эти вещества уже прошли испытания давно не означают ничего, потому что во первых это было не так массово, и побочные эффекты просто не заметили, во вторых это использовалось на больных людях, а не на здоровых, и в третьих не в той комбинации. это как цианистый калий- по отдельности безобидные элементы, а вместе яд.
6) CpG 1018 является активным веществом в средствах массовой стерилизации свиней.
7) некогда. но пунктов 100-200 не меньшей ахинеи намалевать не сложно. и пока кто-то это будет опровергать, можно соченить ещё несколько тысяч, как снежный ком снесёт всё на своём пути.
8) антиваксерами движет не страх, а отсутствие мозгов. по этому доводы тут бесполезны. любые.

AndrewD
15.11.2021, 12:46
Вот тебе все надо поделить на белое и чёрное?

Абсолютно все, о чем я рассуждаю, не является догмой.
Всего лишь предположения.

До чого тут чорне і біле?
Я ж максимально зрозуміло сформулював питання - чому ти в чаті пишеш одне, а тут - інше?
Це як в ситуації з AndrewK - тут він ретранслює кацапські методички щодо вакцинації і вакцин, а в політоті пише, що кацапи - поци і завжди брешуть.

Я не пишу, що відношення до вакцинації і кацапів має бути хорошим чи поганим, мені цікаво, чому у різних пабліках це відношення діаметрально протилежне. :)

redpas
15.11.2021, 13:04
Я ж максимально зрозуміло сформулював питання - чому ти в чаті пишеш одне, а тут - інше?
Це як в ситуації з AndrewK - тут він ретранслює кацапські методички щодо вакцинації і вакцин, а в політоті пише, що кацапи - поци і завжди брешуть.

Я не пишу, що відношення до вакцинації і кацапів має бути хорошим чи поганим, мені цікаво, чому у різних пабліках це відношення діаметрально протилежне. :)

возможно потому, что определённым слоям населения свойственно быть против. похер против чего, главное против. а в разных пабликах могут быть разные настроения.

Kvarz
15.11.2021, 13:33
Та где же я писал тут, что против вакцины и вакцинации в целом?

Я описывал свои сомнения. Ссылаясь на официальные данные.

AndrewD
15.11.2021, 13:40
Але ж, є якийсь взаємозв'язок. Має бути, принаймні.
Якщо вакцина неперевірена, з сумнівною ефективністю і "може викликати безпліддя" та інші наслідки (частина з яких поки навіть невідома), то не може бути позитивного відношення до вакцинації. І рекомендацій щодо вакцинації (як на скрінах), тощо.
Не можна казати, наприклад, "метиловий спирт пити не можна, але, якщо Ви вантажник, сантехнік, вчитель трудового навчання, чи воєнрук, то можна і навіть необхідно" )))))

AndrewD
15.11.2021, 13:42
Найсмішніше, що якісь нормальні посилання по суті дає лише пан Соладко. Ніяких посилань на "шмурдяк", "безпліддя", "неперевірена вакцина" та інше тут немає. Але всі про це говорять ))))

Kvarz
15.11.2021, 13:43
Найсмішніше, що якісь нормальні посилання по суті дає лише пан Соладко. Ніяких посилань на "шмурдяк", "безпліддя", "неперевірена вакцина" та інше тут немає. Але всі про це говорять ))))

А мою ссылку ты очевидно не смотрел?

Kvarz
15.11.2021, 13:52
Якщо вакцина неперевірена, з сумнівною ефективністю і "може викликати безпліддя" та інші наслідки (частина з яких поки навіть невідома), то не може бути позитивного відношення до вакцинації. І рекомендацій щодо вакцинації (як на скрінах), тощо.
Не можна казати, наприклад, "метиловий спирт пити не можна, але, якщо Ви вантажник, сантехнік, вчитель трудового навчання, чи воєнрук, то можна і навіть необхідно" )))))

Еще раз. Когда вакцинация от ковида пришла в Украину, мне и моей семье было уже поздно. Переболели несколько раз.
А поскольку именно цель вакцинации, это иммунизация, то надо понимать, иммунизация, достигается минимум двумя путями:
- приобретением естественного иммунитета в результате переболевания.
- приобретением иммунитета, в результате иммуного ответа организма, на вакцину. Уж каким путем действует эта вакцина, тут опустим.

Стало быть, поскольку я и члены моей семьи переболели, мне стало фиолетово на всевозможные побочки вакцин от ковида.

Меня эта ситуация устраивала ровно до тех пор, пока государство не начало делить граждан страны на правильных и неправильных.
Именно с этого момента, мой пукан взорвался.

И поскольку меня сейчас вынуждают вакцинироваться, я начал изучать состав и действие вакцин.
И мне прочитанное не понравилось.

Но это же не означает, что я против вакцинирования людей, чей организм при знакомстве с ковидом, может пострадать. Если стоит речь - умереть от вируса, или уколоться любой вакциной, то выбор очевиден.

Я свою позицию толково разъяснил? Больше вопросов и недоумений, не будет возникать?

Petro
15.11.2021, 15:18
Еще раз. Когда вакцинация от ковида пришла в Украину, мне и моей семье было уже поздно. Переболели несколько раз.
А поскольку именно цель вакцинации, это иммунизация, то надо понимать, иммунизация, достигается минимум двумя путями:
- приобретением иммунитета, в результате иммуного ответа организма, на вакцину. Уж каким путем действует эта вакцина, тут опустим.

Стало быть, поскольку я и члены моей семьи переболели, мне стало фиолетово на всевозможные побочки вакцин от ковида.

Меня эта ситуация устраивала ровно до тех пор, пока государство не начало делить граждан страны на правильных и неправильных.

И поскольку меня сейчас вынуждают вакцинироваться, я начал изучать состав и действие вакцин.

Но это же не означает, что я против вакцинирования людей, чей организм при знакомстве с ковидом, может пострадать. Если стоит речь - умереть от вируса, или уколоться любой вакциной, то выбор очевиден.

Я свою позицию толково разъяснил? Больше вопросов и недоумений, не будет возникать?

:D:D:D

Запитань??? Ні. Здивування? Так.

Твій спітч мав би виглядати приблизно так.

Я не є спеціаліст в мендицині, але (все що йде до але, як ми пам'ятаємо, кінське лайно) начитавшись інторнетів і будучи, по-факту, профаном в медицині, я сам собі і членам своєї сім'ї поставив кілька разів діагноз, і на підставі цієї ніким не перевіреної інформації прийняв рішення не вакцинуватись.
Далі бла-бла-бла по тесту.

Рішення кожен приймає для себе самостійно. Ми вчора чіпували старшого ( 15 років) Файзером. Не тому, що його можуть не впустити в маршрутку чи школу. Просто тому, що наш погляд, вакцинація річ корисна.

Ги. І оскільки, за твоїм же твердженням, ви хворіли по кілька разів, щось з утворенням антитіл у вас не так. Може все таки варто спробувати отримати імунітет штучно, тобто вакцинацією???

Yurasvs
15.11.2021, 15:29
https://habr.com/ru/post/587964/

Kvarz
15.11.2021, 15:56
Ги. І оскільки, за твоїм же твердженням, ви хворіли по кілька разів, щось з утворенням антитіл у вас не так. Може все таки варто спробувати отримати імунітет штучно, тобто вакцинацією???

Можно подумать, что вакцинированные не болеют;).

Нет никакой разницы, при помощи чего приобретен иммунитет.
Факт в том, что все зависит от количества попавшего вируса в организм.

Потому маски должны в общественных местах носить все.

OL_75
15.11.2021, 16:53
...

Несколько раз, это минимум два, а то и больше. Каждый раз делались тесты и тд, или диагноз поставлен самостоятельно?

Kvarz
15.11.2021, 16:58
Зачем вам это все? Вы можете мои слова принять на веру, а можете просто пропустить их мимо.

redpas
15.11.2021, 16:59

что произошло с естественным иммунитетом, если вы переболели несколько раз?

Kvarz
15.11.2021, 17:00
Ладно, последний раз напишу ибо в этой теме разным людям писал уже много раз.

Да, были анализы, были тесты. И ПЦР, и тирт g. Все было у членов моей семьи, сотрудников по работе.
Лично я, анализы не сдавал.

Kvarz
15.11.2021, 17:01
что произошло с естественным иммунитетом, если вы переболели несколько раз?

То, что и с иммунитетом привитых людей.

redpas
15.11.2021, 17:02
Нет никакой разницы, при помощи чего приобретен иммунитет.

а есть разница между приобретён иммунитет и не приобретён?

Greep
15.11.2021, 17:59
Один "домашний", второй "магазинский".

OL_75
15.11.2021, 18:11
Зачем вам это все? Вы можете мои слова принять на веру, а можете просто пропустить их мимо.

Вокруг меня хватает уникалов которые сами себе ставят диагноз. А потом рассказы рассказывают что болели по сто раз, и с вакциной и без))). Поэтому уточняю.
Это не камень в ваш огород, просто есть такой факт.

AndrewK
15.11.2021, 19:17

Ну, чувак, це питання складніше ніж здається. Перш за все тому, що я вже більше року не сприймаю жодних ковідних істеричок (як проти так і за, неважно). Тому мені глибоко пофіг на методички ковідошизіків чи антиваксів. Не знаю, може це вони мене читають? Але ж я людина абсолютно непублічна. Такий собі асоціальний мізантроп. Навіть сиджу сам один в офісній кімнаті в 50м.кв.;)

Корінь мого несприйняття цього всього: якщо ситуація максимально дурна і вирішується по дурному, то напевне і весь процес повна дурня, нє?:D

AndrewD
15.11.2021, 19:19

Цей абзац замінює тонни "води" і "умняків". Його треба було написати без "розсусолювання" шкоди, побічок, "неперевіреності", "недокінцярозробленості" та інших жахів.

Тепер залишилося розділити людей на тих "хто може постраждати після знайомства з ковідом" і на тих, хто "не може постраждати після знайомства з ковідом".

AndrewD
15.11.2021, 19:23
Н
Корінь мого несприйняття цього всього: якщо ситуація максимально дурна і вирішується по дурному, то напевне і весь процес повна дурня, нє?:D

В нашій країні так робиться абсолютно все. Але ж це не означає, що не треба робити страховку, або оформляти якісь документи.
Як людина, котра вступала в спадщину, можу сказати, що цей квест сміється з вакцинації. Але робити все треба. Так - довго, через сраку і зі скандалами.

AndrewK
15.11.2021, 19:25
Ну давай і я своїх 5 копійок вставлю

1. Що там та вакцина може в якості відкладених побічок - достеменно невідомо. Непрофесійне тригеріння імунки для прикладу викликає важкі форми алергії.
2. Метиловий спирт пити не можна. Ця істина відома всім нормальним людям. Але якщо у когось в свідомому стані виникає таки бажання його випити - хай черпає побільше, в цьому біди для суспільства нема. Життя занадто коротке, щоб дозволяти ідіотам навколо себе впливати на середовище, тому нехай їх стане менше. Така у мене проста і зрозуміла логіка

AndrewK
15.11.2021, 20:13
В нашій країні так робиться абсолютно все. Але ж це не означає, що не треба робити страховку, або оформляти якісь документи.
Як людина, котра вступала в спадщину, можу сказати, що цей квест сміється з вакцинації. Але робити все треба. Так - довго, через сраку і зі скандалами.
Я не купую страховку біля ржавого корита на перехресті. Так само як не купую "бронь готелю" в ржавій будці біля кордону.

Kvarz
15.11.2021, 20:16
Цей абзац замінює тонни "води" і "умняків". Його треба було написати без "розсусолювання" шкоди, побічок, "неперевіреності", "недокінцярозробленості" та інших жахів.

Тепер залишилося розділити людей на тих "хто може постраждати після знайомства з ковідом" і на тих, хто "не може постраждати після знайомства з ковідом".

Ну так где были твои глаза??? Я с самого начала отделил мух от котлет.

Kvarz
15.11.2021, 20:20
Вокруг меня хватает уникалов которые сами себе ставят диагноз. А потом рассказы рассказывают что болели по сто раз, и с вакциной и без))). Поэтому уточняю.
Это не камень в ваш огород, просто есть такой факт.

Сложновато не поставить себе диагноз, когда вся семья болеет доселе неведомой хернёй. А затем твой ребенок, сдает анализы, и врач утверждает, что антитела зашкаливают. А мы с ним болели вместе.
Затем второй ребенок заболевает, делает ПЦР и у него положительный. А вы живёте в одной комнате и одновременно с ним, у тебя сопли появляются.
У него температура и положительный тест, а у тебя сопли и расстройство желудка.

А так, да, сам себе диагноз поставил.

AndrewD
15.11.2021, 20:48
Ну так где были твои глаза??? Я с самого начала отделил мух от котлет.

Я тобі надав скріншоти. Читай їх і свої дописи в цій темі.

Якщо вакцина "неперевірений шмурдяк з побічками", то нею не можна вакцинуватись нікому. Ні "групі ризику", ні "групі без ризику". Нікому. Як і пити метиловий спирт.

Kvarz
15.11.2021, 20:51
Андрей, если я ставлю вот такой смайл ;-), это означает, что я иронизирую.

AndrewK
16.11.2021, 08:22
Я тут свіжий анекдот приніс
https://zaxid.net/derzhava_viplatit_po_tisyachi_griven_povnistyu_shh eplenim_vid_kovidu_ukrayintsyam_n1530348

Yurasvs
16.11.2021, 10:02
Там комент прикольный. Почти мой случай. Первый Пфайзер перенес нормально, 2 дня побаливала рука и все. Но через 2 недели заболел, пропал нюх и вкус исказился, 3 дня температура 38.9. Лечился вином и вареньем. Через полторы недели очухался полностью. Как раз подошел срок второй прививки, пришел, сказали, что делать нельзя, типа у меня и так уже иммунитет на полгода...

AndrewD
16.11.2021, 10:02
А пенсіонери наліком? ;-)

OL_75
16.11.2021, 10:45
Сложновато не поставить себе диагноз, когда вся семья болеет доселе неведомой хернёй. А затем твой ребенок, сдает анализы, и врач утверждает, что антитела зашкаливают. А мы с ним болели вместе.
Затем второй ребенок заболевает, делает ПЦР и у него положительный. А вы живёте в одной комнате и одновременно с ним, у тебя сопли появляются.
У него температура и положительный тест, а у тебя сопли и расстройство желудка.

А так, да, сам себе диагноз поставил.

Ну извините, я как-то не слежу за состоянием здоровья вашей семьи )))

AndrewK
16.11.2021, 11:02
А пенсіонери наліком? ;-)
Рояльними клавішами:-D

OL_75
16.11.2021, 22:30
https://www.facebook.com/100000492698496/posts/5279526942073677/?app=fbl

Надо подождать.

Kvarz
16.11.2021, 22:56
Там комментарии интересней самого всплеска Фурсы.

AndrewK
17.11.2021, 10:24
Не можу вийти з будинку. Трупами вхідні двері підперло

Petro
17.11.2021, 10:37
Не можу вийти з будинку. Трупами вхідні двері підперло

Трупами вакцинованих, я так розумію:D

AndrewD
17.11.2021, 11:04
За два тижні у нас померло від корони четверо сусідів.

AndrewK
17.11.2021, 11:25
Трупами вакцинованих, я так розумію:D
Я у них довідки не питав. Але ймовірно так. Бо невакциновані вже по 2 рази вмерли.
Зараз напевне спробую поїхати в офіс, бо проїхав військовий конвой з лакованими гробами і прибрав всі трупи для 5ї бустерної вакцинації.

soladko
17.11.2021, 11:30
В мене за останні півроку в близькому колі знайомих/знайомих/знайомих вмерло двоє від ковід. Після прививки батько одної олнокласниці на третю добу мав операцію, дістали тромб. Точно колов астру. Вважаю чудом живим залишився завдяки пильності дочки та жінки. Два тижні тому після прививки вмер батько іншої моєї однокласниці Був здоровою людиною і мав бізнес повязаний з мясом, тобто за здоровьям слідкував. Тромб. Прививку назву не знаю. Друг дитинства, сусід моєї родички десь місяць тому вмер після прививки, інсульт, мрт показало що місце не операбельне. Фермер, жили в достатку і був здоровою людиною. Хрещена іншої моєї родички після другої прививки потрапила в реанімацію з ковід. Місяць була, зараз вже виходить на лавочці посидіти, з роботи звільнилася. Діабет, надлишкова вага, хвора людина, але з вигляду живчик. Співробітник кума мого родича зробив недавно прививку, до обіду того ж дня стало зле, поки кум визвав швидку, то паралізувало одну сторону. Що сьогодні з ним ще не знаю. Два дні тому сусід родички вмер після другої прививки. Це що стосується близького кола. Є і інші випадки, які не описую, бо впевнений в достовірності тільки на 99 відсотків. Чому так багато? Бо провінційне місто, де всі всіх знають. І підтримую спілкування з олнокласниками. Саме ковідних смертей мало саме серед мого кола. Так співпало. Можливо частина всього описаного співпадіння, але тільки частина. Зараз мій дядько хворів на ковід, легко переніс, вже на роботі. Принесла ковід дружина одразу після вакцинації. Ні, я не натякаю на зараження уколом, я натякаю на те, що в цих великих чергах вірогідність разом зі щепленням отримати ковід велика. Теща мого дядька захворіла сильно, забрали в лікарню. Ось так похід дружини по вакцину завершився. Я теж колись так з лікарні і своїм приніс. По форуму бачив відгук Юрасвс, що захворів після прививки, ьакож здається те саме писав Володимир. Маю знайому в лікарні, яка лікує коввдників, з її слів дкже мало тих, хто хворів в минулому році. В основному ті хто не хворіли і не вакциновані. Також маю знайомого лора, на мій подив він тільки зараз захворів вперше, важко, але вже знову працює. В минулому році так і не підхопив, що дивно. Ось такі мої спостереження. Просто ділюся без намірів мати диспут чи щось комусь доводити

Petro
17.11.2021, 12:09
Мені б дуже було цікаво взнати як саме вищеописані люди слідкували за здоров'ям. В чому це проявлялось??

vics13
17.11.2021, 12:37
Мені б дуже було цікаво взнати як саме вищеописані люди слідкували за здоров'ям. В чому це проявлялось??
Я вам один із варіантів розкажу. У мене зараз кум після ковіду із інсультом. Чи з існультом під час ковіду... Вони з кумою слідкували за здоров"ям. У куми типу астма (вона так каже, я ж ніколи не бачив щоб їй погано було) у кума - щось із щитовидкою. Ходили по лікарям регулярно, здавали аналізи. І от знакома лікарка сказала що у них протипоказання для вакцинації. І порадила для профілактики вживати кроворозріджуючий препарат. От вони почали жрати Ксарелто, максимальним дозуванням - 20 мг. Запитання і яким боком тут інсульт?
І виявляється що багато людей хавають кроворозріджуючі для профілактики, як мінімум гепарин.

redpas
17.11.2021, 16:04
Тиждень тому померла моя перша дружина. Відірвався тромб. 46 років. Не вакцинована. Не інфікована. Проблем зі здоров‘ям було вагон і маленький візок до купи. Три місяці тому, дочка казала що вона вже одной ногою у могилі (вона років з 25-ти дуже прискорилася). Це я до чого? Не завжди смерть пов‘язана зі щепленням, та ковідом. Просто час прийшов.

soladko
17.11.2021, 17:31
Можливо якийсь випадок саме таким і є. Але не всі.
Так, Петре, може саме так і слідкував як вам Викс описав. При проблеиах шов до лікарів і виконував поради.

AndrewK
18.11.2021, 00:09
https://pbs.twimg.com/media/FEJnqWYXoAcGUdf.jpg

AndrewK
18.11.2021, 00:10
https://amp.pontorez.net/_/images/2021/covidobesie/morkovka.jpg

Володимир
18.11.2021, 10:14
Я у нас в районі не чув жодного випадку щоби хтось помер після прививки. У нас в лікарню з ковідом звозять людей з різних районів, то мати співробітниці яка працює у лікарні каже, що між ними нема жодного вакцинованого.

AndrewD
18.11.2021, 10:27
https://pbs.twimg.com/media/FEJnqWYXoAcGUdf.jpg

Давайте, вже порівнюйте з раком. Не стримуйте себе ;-)

AndrewK
18.11.2021, 10:44
Давайте, вже порівнюйте з раком. Не стримуйте себе ;-)
А що, так припікає?
Сподіваюсь, що сьогодні зможу без проблем проїхати в офіс, вчора машина в трупах забуксувала

vics13
18.11.2021, 10:49
А що, так припікає?
Сподіваюсь, що сьогодні зможу без проблем проїхати в офіс, вчора машина в трупах забуксувала
трупний запах чуєте? Нє? У мене для вас погана новина.

Kvarz
18.11.2021, 10:55
Я у нас в районі не чув жодного випадку щоби хтось помер після прививки. У нас в лікарню з ковідом звозять людей з різних районів, то мати співробітниці яка працює у лікарні каже, що між ними нема жодного вакцинованого.

Давайте так - сколько у вас в районе проживает людей?

Потому как я уже лично знаю пять случаев смерти, после вакцинирования.

Негласно, знакомая медик шепнула, что по протоколу вакцинирования, человека должны обследовать, и по результату принимать решение.
Но, в нашей стране, самое важное, что бы пациент подписал необходимые бумаги перед вакцинированием. А дальше, не важно.

soladko
18.11.2021, 11:03
Ляшко чи хтось з них недавно заявили, що в Україні несприятливі події після вакцинації є, кількість -126, якщо мені не зраджує память. В жодному випадку звязок з вакцинацією не встановлено. Питання два. Чому інші країни встановлюють а ми ні і чому в інших країнах цей показник вище. Питання друге ...чому з цих 126 людей 5 живе на районі Кварца, 5 у мене. Може нам з Кварцом щось особливе завезли і треба розбиратися?

Kvarz
18.11.2021, 11:05
Видимо дело в плотности населения. Ну и, фактор замыливания статистики.

soladko
18.11.2021, 11:18
Кварц. Я стібуся. Звичайно зараз статистика як пропаганда йде у нас. З несприятливими подіями в даному випадку що завгодно можна творити

AndrewK
18.11.2021, 11:19
трупний запах чуєте? Нє? У мене для вас погана новина.
Ваша погана новина ймовірно припізнилась так на місяць орієнтовно

OL_75
18.11.2021, 11:21
Ляшко чи хтось з них недавно заявили, що в Україні несприятливі події після вакцинації є, кількість -126, якщо мені не зраджує память. В жодному випадку звязок з вакцинацією не встановлено. Питання два. Чому інші країни встановлюють а ми ні і чому в інших країнах цей показник вище. Питання друге ...чому з цих 126 людей 5 живе на районі Кварца, 5 у мене. Може нам з Кварцом щось особливе завезли і треба розбиратися?

А что мешает посмотреть статистику по другим странам, где смертность "после вакцинации" установлено?

Kvarz
18.11.2021, 11:24
А что мешает посмотреть статистику по другим странам, где смертность "после вакцинации" установлено?

Что вы сравниваете? Разве застрахованного пациента в допустим Брюсселе, вакцинирует без карты врача?
Нет, конечно же.
Так чего умирать вакцинированному?

Умирают не от самой вакцинации, умирают от реакции больного организма с вакциной.

AndrewK
18.11.2021, 11:36
Звичайно завезли. Ця штука називається ковідний шмурдяк

AndrewD
18.11.2021, 12:51
А що, так припікає?

Просто Ваш колега десь пропав, а такі порівняння була його робота. Я так зрозумів, Ви підміняєте ;-)

AndrewD
18.11.2021, 12:53
Что вы сравниваете? Разве застрахованного пациента в допустим Брюсселе, вакцинирует без карты врача?
Нет, конечно же.
Так чего умирать вакцинированному?

Умирают не от самой вакцинации, умирают от реакции больного организма с вакциной.
Вмирають від ковідного шмурдяка. Соромно не знати

AndrewD
18.11.2021, 14:21
Ой! ;-)
https://news.liga.net/ua/incidents/news/antivaktsinatory-gotovili-gosperevorot-zablokirovana-tselaya-set-lidera-vzyali-sbu

soladko
18.11.2021, 15:12
https://www.medrxiv.org/content/10.1101/2021.08.24.21262415v1.full

У кого МОЗ авторитет - не гуглотраслейтите и не читайте. Можете просто осуждать не читая.

Кому лень гуглотранслейтить ниже видео от директора одной клиники в Киеве, он болел, привился, топит за прививки, во многих видео показывает фото даже своего диплома. Чувак реально крут. Он сделал обзор статьи и даже попытался кинуть все возможные камни в огород этого исследования, которые местные верящие в авторитет МОЗ кинуть точно не смогут

Это израильская медицина, израильское исследование, Пфайзер, все, как вы любите.
https://youtu.be/lGT1WpqUiqA

Володимир
18.11.2021, 15:50
Давайте так - сколько у вас в районе проживает людей?40000 приблизно.

Потому как я уже лично знаю пять случаев смерти, после вакцинирования.

Негласно, знакомая медик шепнула, что по протоколу вакцинирования, человека должны обследовать, и по результату принимать решение.
Но, в нашей стране, самое важное, что бы пациент подписал необходимые бумаги перед вакцинированием. А дальше, не важно.У нас перед щепленням міряють температуру тиск, питають про будь які алергії і тому подібне. Вакцинація по попередньому запису по телефону, на конкретну годину назбирується чоловік 15-20.

Kino
18.11.2021, 16:11
Вот чисто ради любопытства, прохожу каждый день возле морга на П.Запорожца, вижу как вывозят атошников и других спецназовцев, да и по району хожу и не вижу тысяч каталашек. Где эти все мертвые от короны? Сжигают прям по месту, в квартире?

soladko
18.11.2021, 17:07
Їх давить Андрюк. А взагалі, то скільки ви їх хочете бачити саме на Петра Запорожця, якщо на всю країну 500-800? Це ж не єдине місце в Києві.

AndrewK
18.11.2021, 17:15
Ой! ;-)
https://news.liga.net/ua/incidents/news/antivaktsinatory-gotovili-gosperevorot-zablokirovana-tselaya-set-lidera-vzyali-sbu
Кругом врагі :-D

Kino
18.11.2021, 17:18
А взагалі, то скільки ви їх хочете бачити саме на Петра Запорожця, якщо на всю країну 500-800?

Странно. В интернетах пишут про тысячи ежедневно. Но тем не менее я ни одного не видел.

soladko
18.11.2021, 17:28
В тирнетах пишуть, що на загальному фоні померлих ковідних близько 0.5. процента. Тому коло середньостатистичного моргу тільки кожна двухсота труна буде з ковідним. Якщо ви вздовж моргу йдете відсили 5 хв від умовно 400хв робочого дня, то зузстріти саме ковідного вірогідність зникаюче мізерна

AndrewK
18.11.2021, 18:46
А якщо з тих 0.5% забрати померлих з ковідом, але від інших причин (як напииклад робиться з уколотими), то вийде щось на грані похибки заміру ;-)
І тоді постане питання що за фігня відбувається

Rambo
18.11.2021, 18:56
Замовили ми установку пам'ятника на кладовищі під Києвом. Привезли все, домовились... Обіцяли за днів 10 зробити. Не можуть поставити вже другий місяць. тому що за ці два місяці різко зросла кількість поховань. Чому б це, цікаво? Ну і, за цих два місяці вільна територія значно скоротилася. Тобто, за два місяці приблизно такими темпами, як за останні півроку.

Petro
18.11.2021, 19:15
Від шмурдяка ж вмирають. Вакцинуються і гуд бай :D

AndrewD
18.11.2021, 19:44
Ось чувак нормально розпедалив. Все чітко по полицях. А не це все ваше.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=592845815382239&id=100000161824596

Petro
18.11.2021, 22:03

Мені тут подумалось, а який максимальний термін настання несприятливої події, щоб її можна було зв'язати з вакцинацію? На вашу думку. Ну от вакцинуватись людина і через добу обривається тромб. Наслідок вакцинації? А через тиждень? А через місяць? А через рік?

soladko
18.11.2021, 22:21
МОЗ встановило цей термін. Місяць.
З досвіду лікарів(з якими спілкувався) до двох тижнів живуть ті, хто мають померти від тромбу чи чогось такого.

Petro
18.11.2021, 22:41
МОЗ встановило цей термін. Місяць.
З досвіду лікарів(з якими спілкувався) до двох тижнів живуть ті, хто мають померти від тромбу чи чогось такого.

А де про встановлення цього терміну можна прочитати?

soladko
19.11.2021, 00:25
Раніше з усіх утюгів було. Ось перше що під руеу попалося https://phcent.com.ua/iak-prokhodyt-reiestratsiia-nespryiatlyvykh-podij-pislia-imunizatsii/

Снофру
19.11.2021, 01:55
Вот чисто ради любопытства, прохожу каждый день возле морга на П.Запорожца, вижу как вывозят атошников и других спецназовцев, да и по району хожу и не вижу тысяч каталашек. Где эти все мертвые от короны? Сжигают прям по месту, в квартире?
Сходіть до морга на Ризькій на Дорогожичах. Остання будівля комплексу лікарні, перед самою ямою. Це за дитячою залізницею, також можна піднятися по сходах від Сирецького Бояру. Поспілкуйтесь там з дядьками. Я можу провести, якщо заблукаєте.
Або сходіть в Олександрівську лікарню, там також є морг.

Снофру
19.11.2021, 02:09
...
Это израильская медицина, израильское исследование, Пфайзер, все, как вы любите.
https://youtu.be/lGT1WpqUiqA
Вказане дослідження охоплює деякий період ДО 28 лютого 2021 року. Тоді ще не було Дельти і переважала думка про одиничність повторних випадків захворювання. Зараз 99 % нових випадків, то Дельта, і картина трохи інша, некоректно порівнювати.

Снофру
19.11.2021, 02:17
В тирнетах пишуть, що на загальному фоні померлих ковідних близько 0.5. процента. Тому коло середньостатистичного моргу тільки кожна двухсота труна буде з ковідним. Якщо ви вздовж моргу йдете відсили 5 хв від умовно 400хв робочого дня, то зузстріти саме ковідного вірогідність зникаюче мізерна
В інтернетах вас надурили. Середня загальноукраїнська доковідна смертність в цей час близько 1700/день, зараз офіційних ковідних близько 700, реальних близько тисячі. По Києву: доковідна 70, офіційна 35, реальна не менше 45. Порахуйте самі проценти.

AndrewK
19.11.2021, 09:20
В інтернетах вас надурили. Середня загальноукраїнська доковідна смертність в цей час близько 1700/день, зараз офіційних ковідних близько 700, реальних близько тисячі. По Києву: доковідна 70, офіційна 35, реальна не менше 45. Порахуйте самі проценти.
Рахувати що? Флуктуації казок віденського лісу?

AndrewD
19.11.2021, 09:22
Смертність низька, а лікарні штурмують заради кисню. А раніше не штурмували. Парадокс.
І тут Церква Святих Співпадінь.

soladko
19.11.2021, 09:30
Може вас надурили, мене ні. Бо я за рік беру і розумію, як на фоні сплеску оті 0.5 можуть виглядати.
Дельта, так, а прививки розроблялися теж без дельти. Проти дельти вони мають гірші показники, говорили теж з усіх утюгів деякий час, логічно. Природній імунітет теж має гірші, логічно. Також логічно припустити, керуючись результатами, що природній все одно буде переважати над прививочним, раз те і те було до дельти. Так завжди було, будьяка хвороба викликала кращий імунний захист, ніж прививка. І тут, внізапна! з ковід все так само, дивно? Тому якщо перехворіли, то не треба цього робити, а якщо не перехворіли - у моз є експериментальні вакцини. Будь-ласка, виключно добровільно, і без дискримінацій. А зараз всі хто отримали пфайзер і перехворіли перед цим - їх невиправдано змусили зіграти після рулетки з ковід в рулетку з побічками. Це теж очевидно. Вас кинули. Стосовно 28 лютого. Це набір учасників до цієї дати. Тобто якщо друга прививка була 27 лютого, ви могли взяти участь. Очевидно, що захворів чи ні спостерігали після 28 лютого, а дослідження закінчили влітку. Тобто дельту дослідження охоплює, і суттєво. Зрозумійте ще одне. Всі не хворівші але під двома Пфайзерами зараз вільно ходять з відчуттям всезахищеності, маючи при цьому в 13, а це більше одного порядку, вірогідність захворіти. З них зробили голубу кров, а мали б бути у пріорітеті саме ті, хто отримав ковід до появи вакцин.

AndrewD
19.11.2021, 09:32
А дискримінація працює тільки з ковідом?
В навчальних закладах (де завжди вимагають довідку про щеплення) Конституція різко перестає працювати?

soladko
19.11.2021, 09:37
А тепер потрібно щоб це все перетравила бюрократична машина, до того часу будуть постраждалі, будуть відсторонювати від роботи. Саме для цього і є Конституція, яка мала обмежувати посягання на права таких недалекоглядних чиновників. Але навіть на таврофорумі з цього сміються і радіють, що багато людей зробили це під тиском. Дивні ці люди.

soladko
19.11.2021, 09:40
Андрюд, не плутайте первірені вакцини щодо не менш прогнозованих хвороб з експериментальними. І те рішення з суду з прав людини стосовно вакцин стосувалося виключно того переліку старих добрих коклюшів та стовбняків, а не вакцинації взагалі. Вас дезінформували. Плюс те рішення суду стосувалося мені здається тільки одної країни, з урахуванням наявного в неї законодавства. Але це не точно, перевіряти ліньки

AndrewD
19.11.2021, 09:40
Права і свободи закінчуються там, де з'являються обмеження.
Але Ваші історії про "трошки вагітних" дуже цікаві :)

AndrewD
19.11.2021, 09:41
Андрюд, не плутайте первірені вакцини щодо не менш прогнозованих хвороб з експериментальними. І те рішення з суду з прав людини стосовно вакцин стосувалося виключно того переліку старих добрих коклюшів та стовбняків, а не вакцинації взагалі. Вас дезінформували

Чекаю посилання на статтю Конституції України, що містить словосполучення "неперевірена вакцина" :)

AndrewD
19.11.2021, 09:46
Ну і за наукою одного форумчанина звернемось до "відкритих джерел"

Чи не занадто швидко розробили вакцину?
Фактчек від DW: твердження, що вводить в оману

Зазвичай на розробку та затвердження вакцини потрібно 10-15 років, а іноді буває і довше. Перші ж вакцини проти коронавірусу стали доступними менше ніж за рік з початку пандемії. Такі швидкі темпи справді можуть викликати скепсис, але є цьому і логічні пояснення.

По-перше: попередні інформація і знання. Вакцини засновані на технологіях, які вже були досліджені або випробувані раніше. Наприклад, вчені вже багато знали про інші коронавіруси, які, як уже згадувалося, викликають SARS або MERS (2012). Тоді теж тестувалися вакцини.

По-друге: наявність фінансування. В усьому світі було вкладено величезні кошти в розробку вакцин, щоб вчені мали можливість задіяти максимум ресурсів: додатковий персонал і провести більше паралельних тестів, ніж це можливо за звичайних умов.

По-третє, прискорені процедури. Марк Тошнер, який брав участь у тестуванні вакцини AstraZeneca, заявив британській медіакорпорації ВВС про некоректність твердження, що тестування вакцин зазвичай триває десь десять років. За його словами, значна частина цього періоду іде не на самі дослідження, а на бюрократію: очікування фінансування, набір добровольців, отримання різних дозволів. Під час пандемії кожна хвилина важлива. Тож деякі процеси пришвидшили.

Попри рекордні строки, щоб отримати право на вихід на європейський ринок, розроблені вакцини мали пройти всі звичайні, суворі процедури контролю Європейського агентства з лікарських засобів (EMA). Прискорення процедур, однак, не означає, що вакцини перевіряли менш прискіпливо. Слід пам'ятати, що розробка вакцин за умов глобальної пандемії була абсолютним пріоритетом.

soladko
19.11.2021, 09:47
Обовязкові вакцини прописані в законі про захист населення від хворіб. Там є перелік. І коаіду там нема. Розширити цей список можна змінивши закон, а не видаватм постанову.

Ви справді вважаєте доцільним прописати туди те, що не пройшло всі дослідження? Те, від побічних дій якого зняли законом відповідальність? Смотрітє ширше, думайте глубше

soladko
19.11.2021, 09:49
Андрюд. Це прискорений режим. Тобто ризики. Досліддення не завершені. А ось по правцю завершені. Відчуваєте різницю? Ні? Більше нічим не допоможу

soladko
19.11.2021, 09:52
Права і свободи закінчуються там, де з'являються обмеження

Чому відсторонення так важливе, якщо вакциновані теж носії? Казочку про вільні койки розказати хочеие? А людині дали вибір - залишитися в райцентрі без зарплати вчителя, чи не мати претензій до держави на випадок відсутності вільних місць підписавши папірець? Не дали? Ой...

AndrewD
19.11.2021, 09:56
Обовязкові вакцини прописані в законі про захист населення від хворіб. Там є перелік. І коаіду там нема. Розширити цей список можна змінивши закон, а не видаватм постанову.

Ви справді вважаєте доцільним прописати туди те, що не пройшло всі дослідження? Те, від побічних дій якого зняли законом відповідальність? Смотрітє ширше, думайте глубше

Тобто, дискримінація цілком законна за умови "кольорової диференціації штанів" з фільму Кін Дза Дза?
Якщо я маю "перевірені вакцини" (малинові штани), то маю право на дискримінацію і всі мають присідати і робити два рази "ку". А зі штанами іншого кольору я не маю права на дискримінацію і маю носити цак. Правильно?

AndrewD
19.11.2021, 09:57
Якщо в Законі прописані якісь вакцини, то закон є антиконституційним. Бо в Конституції вакцин немає, а Конституція є найвищим законом і інші закони не мають йому протирічити.

soladko
19.11.2021, 10:06
Якщо в Законі прописані якісь вакцини, то закон є антиконституційним. Бо в Конституції вакцин немає, а Конституція є найвищим законом і інші закони не мають йому протирічити.

Саме так. І до недаанього часу невакцинованих приймали в школу без питань. А потім пішла істерія. А зараз взагалі людей роботи позбавляють. Почали з вчителів. Ну і не плутайте мягке зі стоячим. Недопуск невакцинового будь-куди завжди був з мотивів недопущення розповсюдження хвороби. А з ковід такого нема. Тому не пишіть про туберкульоз і посаду повара в дитсадку.

Зараз в Україні багато людей змусили невиправдано взяти в руки револьвер на близько 500-1000 патронів, дали один щоб зарядити, і змусили нажати на курок. Перед цим вони змусили підписати бумагу, що якщо вишибе мозок то вонт не мають претензій. Ось так зараз виглядає вакцинація, принаймні для перехворіаших. Для не хворівших картина заісно не така

AndrewD
19.11.2021, 10:11
Саме так. І до недаанього часу невакцинованих приймали в школу без питань. А потім пішла істерія. А зараз взагалі
Ще раз дати рішення суду за позовом мамочки?
Хоча, якщо Ви не читаєте фактів, а вигадуєте свої, то й сенсу немає :)

soladko
19.11.2021, 10:20
Подивіться більш ранні відповіді судів. Вони є, я їх бачив, шукати знову не буду. Зараз йде звужування всього, чого тільки можна. А штраф за перевищення швидкості скоро буде таким, що треба буде продати одну почку

Володимир
19.11.2021, 11:00
На Кіровоградщині невакциновані вчителі зривають уроки та розповідають про сатану
https://life.pravda.com.ua/society/2021/11/18/246568/

OL_75
19.11.2021, 12:48

1. на всі вакцини є протипоказання, питання тільки в кількості випадків.
2. перед вацинуванням "старими" вакцинами згідно календаря підписується папірець про те що претензій не маєте, тому що див. п 1.

soladko
19.11.2021, 14:32
Ага. А на експериментальну протпокази(постійні) тільки якщо ледь не здох після першої(анафілактичний шок) але тобі запропонують іншу вакцину. Бо може від іншої таки не здохнеш. Плюс так, ще декілька вкрай екзотичних випадків. Плюс якщо виздоровів 7 листопада, то треба робити негайно. А якщо 9 листопада - маєш сертифікат на три місяці. Що такого з медичної точки зору трапилося 9 листопада? Може там знак зодіаку якийсь хоча б мінявся? Ситуація схожа на полиці з носками в атб з червоними стрічками.

ще додам. Я бачу смерті, Кварц бачить. Значить протипркази виписані невірно. Це логічно для експериментальної вакцини. Тоді логічно, що примусу не може бути.
Пля++ь! А що дійсно в медицині сталося 9 листопада, магнітні бурі на Сонці, чи що.
Набридло. Скоро пенсіонерам Ляшко буде пенсії відміняти, якщо не вакцинувався, а ви будете раді. Перейду в режим читання цієї гілочки

AndrewD
19.11.2021, 17:20
Свобода - відсутність обмежень в чому-небудь.

Скажіть, будь-ласка, як в одній і тій же голові одночасно можуть існувати поняття "свобода" і "обмеження"?
Свобода - це свобода, з першим же обмеженням свобода зникає.

AndrewD
19.11.2021, 17:25
Подивіться більш ранні відповіді судів. Вони є, я їх бачив, шукати знову не буду. Зараз йде звужування всього, чого тільки можна. А штраф за перевищення швидкості скоро буде таким, що треба буде продати одну почку

Так і в цьому випадку суд іншої інстанції виніс протилежне рішення. Ви ж юрист, знаєте "субординацію судів". Чи "ранні позови" це круто, а рішення ВС - це "істерія", бо Вам так хочеться думати?

AndrewK
19.11.2021, 18:11
Скажіть, будь-ласка, як в одній і тій же голові одночасно можуть існувати поняття "свобода" і "обмеження"?
Свобода - це свобода, з першим же обмеженням свобода зникає.
Не путай свободу і анархію.

AndrewD
19.11.2021, 18:14
До чого тут анархія? Свобода - це відсутність обмежень. В сучасному світі це проста абстракція

OL_75
19.11.2021, 21:26
Ага. А на експериментальну протпокази(постійні) тільки якщо ледь не здох після першої(анафілактичний шок) але тобі запропонують іншу вакцину. Бо може від іншої таки не здохнеш. Плюс так, ще декілька вкрай екзотичних випадків. Плюс якщо виздоровів 7 листопада, то треба робити негайно. А якщо 9 листопада - маєш сертифікат на три місяці. Що такого з медичної точки зору трапилося 9 листопада? Може там знак зодіаку якийсь хоча б мінявся? Ситуація схожа на полиці з носками в атб з червоними стрічками.

ще додам. Я бачу смерті, Кварц бачить. Значить протипркази виписані невірно. Це логічно для експериментальної вакцини. Тоді логічно, що примусу не може бути.
Пля++ь! А що дійсно в медицині сталося 9 листопада, магнітні бурі на Сонці, чи що.
Набридло. Скоро пенсіонерам Ляшко буде пенсії відміняти, якщо не вакцинувався, а ви будете раді. Перейду в режим читання цієї гілочки

Тобто по факту маємо наступне: є купа вакцин від різних хвороб, які мають якісь побочки і перед вакцинуванням якими ви спокійно підписуєте згоду про наслідки. І є вакцини від корони, де єдине встановлене протипоказання - анафілактичний шок. Зустрічаються зовсім-зовсім рідко, при контролі лікаря наслідків не має. Ну, все як і з іншими вакцинами, то чого саме вакцини від корони викликають такий розрив мозку?)))

Про те, хто що баче, це особливо смішно ))). Соладко і Кварц бачать смертність від вакцин, але не бачать смертність від Ковід. ЕндрюК не бачить ніякої смертності від Ковід взагалі, тобто виходить що і від вакцин теж )). По логіці він повинен не погодитися з двома попередніми комрадами, але ж ніт))). Кіно взагалі ходить під моргами і намагається розрізнити хто від чого помер, в ітогі ... теж нічого не баче!)). І тд )))

AndrewD
19.11.2021, 21:33
Слідом за Церквою Святих Співпадінь сюди переповзло і "не бачу нічого такого" (с)
;-)

AndrewK
19.11.2021, 21:36
До чого тут анархія? Свобода - це відсутність обмежень. В сучасному світі це проста абстракція
Це, що ти кажеш, як раз і є анархія:D

AndrewK
19.11.2021, 21:38
Тобто по факту маємо наступне: є купа вакцин від різних хвороб, які мають якісь побочки і перед вакцинуванням якими ви спокійно підписуєте згоду про наслідки. І є вакцини від корони, де єдине встановлене протипоказання - анафілактичний шок. Зустрічаються зовсім-зовсім рідко, при контролі лікаря наслідків не має. Ну, все як і з іншими вакцинами, то чого саме вакцини від корони викликають такий розрив мозку?)))

Про те, хто що баче, це особливо смішно ))). Соладко і Кварц бачать смертність від вакцин, але не бачать смертність від Ковід. ЕндрюК не бачить ніякої смертності від Ковід взагалі, тобто виходить що і від вакцин теж )). По логіці він повинен не погодитися з двома попередніми комрадами, але ж ніт))). Кіно взагалі ходить під моргами і намагається розрізнити хто від чого помер, в ітогі ... теж нічого не баче!)). І тд )))
У твоїй логіці є один баг: я не бачу смертності від корони, відповідно саме тому і не бачу логіки застосовувати якісь там вакцини:-D

OL_75
19.11.2021, 21:45
У твоїй логіці є один баг: я не бачу смертності від корони, відповідно саме тому і не бачу логіки застосовувати якісь там вакцини:-D

Не баг, а фіча))). Логіки застосування може і немає (по вашій логіці)) . Але по факту (факту соладко і Кварца) є ті хто застосував і не вижив. Якось так)

AndrewD
19.11.2021, 21:47
Це, що ти кажеш, як раз і є анархія:D

Я тобі дав визначення терміну "свобода" з тлумачного словника.

Термін "анархія" означає "відсутність уряду".
Ана́рхія (з дав.-гр. ἀναρχία — відсутність влади).
Термін «анархія» зазвичай використовується для позначення понять «не мати ніякого уряду» або «бути без уряду»

Навіщо вигадувати свої тлумачення термінів?

OL_75
19.11.2021, 21:50
Кстати, соладко и Кварц вообще реально зажигают)). Если кто заметил, они пишут практически подряд друг за другом прямо противоречащие друг другу посты))) . Если они ещё и плюсуют друг друга, это вообще хохма, жаль не видно))

Снофру
19.11.2021, 23:11
Може вас надурили, мене ні. Бо я за рік беру і розумію, як на фоні сплеску оті 0.5 можуть виглядати.
...
Вас, все ж, надурили...
За 2020 рік 35 тис проти 590 тис, тобто 6 %, ніяк не 0,5. Це при тому, що було два спалахи з паузами між ними, при цьому в листопаді-грудні більше 40 %, зараз більше. Я викладав дані держстату і графіки.
Звідки інфа про 0.5, з фейсбуків?)))

AndrewK
19.11.2021, 23:16
Вас, все ж, надурили...
За 2020 рік 35 тис проти 590 тис, тобто 6 %, ніяк не 0,5. Це при тому, що було два спалахи з паузами між ними, при цьому в листопаді-грудні більше 40 %, зараз більше. Я викладав дані держстату і графіки.
Звідки інфа про 0.5, з фейсбуків?)))
З ковідом чи від ковіду? Бо різниця суттєва, так само як після вакцинації чи від ваксинації. А про спалахи ти б краще промовчав, бо ти ж досих пір той смертельний січень19 не пояснив:-D

Снофру
19.11.2021, 23:32
... Зрозумійте ще одне. Всі не хворівші але під двома Пфайзерами зараз вільно ходять з відчуттям всезахищеності, маючи при цьому в 13, а це більше одного порядку, вірогідність захворіти. З них зробили голубу кров, а мали б бути у пріорітеті саме ті, хто отримав ковід до появи вакцин.

В сухому залишку ми маємо більше 70 % ваших однодумців, це на рівні найвідсталеніших країн світу, в кожного з яких є якесь своє логічне пояснення свого антивакцинаторства. І друге в світі місце по смертності.

Снофру
19.11.2021, 23:47
З ковідом чи від ковіду? Бо різниця суттєва, так само як після вакцинації чи від ваксинації. А про спалахи ти б краще промовчав, бо ти ж досих пір той смертельний січень19 не пояснив:-D
Логіка підказує, що, очевидно, від ковіду, оскільки надлишкова смертність прямо корелює з кількістю новоінфікованих, з кількістю госпіталізованих з діагнозом "ковід", з офіційною ковідною смертністю, з заповненістю лікарень та ін. В вас є якісь інші кореляції? Викладіть ( хоч раз) якісь достовірні дані, обсудим. ;-)
Надсмертельність січня 19 є лише в вашій голові, а ви ж знаєте закони логіки, пояснювати повинен той, хто стверджує))) Не соромтесь, ми послухаємо.

AndrewK
20.11.2021, 11:00
Логіка підказує, що, очевидно, від ковіду, оскільки надлишкова смертність прямо корелює з кількістю новоінфікованих, з кількістю госпіталізованих з діагнозом "ковід", з офіційною ковідною смертністю, з заповненістю лікарень та ін. В вас є якісь інші кореляції? Викладіть ( хоч раз) якісь достовірні дані, обсудим. ;-)
Надсмертельність січня 19 є лише в вашій голові, а ви ж знаєте закони логіки, пояснювати повинен той, хто стверджує))) Не соромтесь, ми послухаємо.
Ти або труси вдягни або зрестик зніми. Бо з цієї ж логіки якщо люди мруть після уколу, то слід визнати, що вони мруть від уколу. Я же пробував з тобою обсудити твої ж викладені дані - з тобою нема про що говорити, бо ти в основах плутаєшся і маніпулюєш сутностями. Якщо ти одні піки бачиш і тицяєш всім під носа, а інші вперто ігноруєш, то ти або дурник, або маніпулятор. Але я маю стійку пілозру, що в твому випадку одне другому не заваджає.

OL_75
20.11.2021, 11:57
https://tech.liga.net/ukraine/article/pochemu-ischezayut-i-ne-sozdayutsya-covid-sertifikaty-v-diya

Про Дия и сертификаты, познавательно.

AndrewD
20.11.2021, 12:05
Поспілкувався ще з одним працівником київського моргу. Дивно, але він бачить суттєве збільшення померлих. Ну, а чергу бачив і я.
Дивина

AndrewK
20.11.2021, 16:13
Не баг, а фіча))). Логіки застосування може і немає (по вашій логіці)) . Але по факту (факту соладко і Кварца) є ті хто застосував і не вижив. Якось так)
Фічу травити населення можна реалізувати значно простішим і дешевшим функціональним блоком

AndrewK
20.11.2021, 16:18
Поспілкувався ще з одним працівником київського моргу. Дивно, але він бачить суттєве збільшення померлих. Ну, а чергу бачив і я.
Дивина
Застосовуючи агресивні протоколи лікування реальну смертність привести до бажаної не так складно. Смертність грипу старих штамів при неправильному лікуванні також доволі висока

Rambo
20.11.2021, 18:30
https://cs12.pikabu.ru/post_img/big/2021/11/19/11/163735154717010249.jpg

AndrewD
20.11.2021, 19:09
Застосовуючи агресивні протоколи лікування реальну смертність привести до бажаної не так складно. Смертність грипу старих штамів при неправильному лікуванні також доволі висока

Дивно, що медпрацівники не помічали цих "однаковостей"

AndrewK
20.11.2021, 20:23
Дивно, що медпрацівники не помічали цих "однаковостей"
Ну то поспілкуйся з нормальними лікарями і послухай що вони думають про ковідні протоколи

Petro
20.11.2021, 20:30
:D

Нормальним, я так розумію, вважається лікар, який поділяє ваші погляди. Всі решта - коновали?

AndrewK
21.11.2021, 00:00
:D

Нормальним, я так розумію, вважається лікар, який поділяє ваші погляди. Всі решта - коновали?
Нормальним вважається лікар, котрий користується головою за призначенням, а не лише щоб нею їсти і протоколи читати, а також має підтверджений нормальний бекграунд.
Лікар, що лікує тупо по протоколах це дебіл-кнопкодав.
Лікар, котрий лікує не по протоколах, але має підтверджений фіговий бекграунд це просто дебіл.
Але другий і третій цілком придатні для виписування довідок, тим більше, що їх послуги переважно безкоштовні або коштують копійки.

OL_75
21.11.2021, 02:19
Застосовуючи агресивні протоколи лікування реальну смертність привести до бажаної не так складно. ...а

А "бажана смертність " це вибачте як? Хто її бажає і хто визначає її "розмір"?

AndrewD
21.11.2021, 10:32
Ну то поспілкуйся з нормальними лікарями і послухай що вони думають про ковідні протоколи

Це скоріше Вам порада. І незрозуміло, чому Ви нею не користуєтесь.

AndrewK
21.11.2021, 10:51
А "бажана смертність " це вибачте як? Хто її бажає і хто визначає її "розмір"?
Я хз яка першопричина бажання обколоти всіх небезпечною невідтестованою йухнею і закрити по домах. Знайдеться першопричина - знайдуться і бажаючі
Це скоріше Вам порада. І незрозуміло, чому Ви нею не користуєтесь.
Якщо лікар призначає антибіотик на соплі тому що так каже протокол, то він автоматично класифікується як дебіл-кнопкодав. Такий протокол вважажться гімном і автоматом ставить під сумнів усі решта. У мене є декілька нормальних лікарів для консультацій, а дебіли мають виписувати довідки

Greep
21.11.2021, 10:59
У мене є декілька нормальних лікарів для консультацій
Дай угадаю. Судя по всему это те врачи, что тебе бухать не запрещают.

AndrewK
21.11.2021, 11:23
Дай угадаю. Судя по всему это те врачи, что тебе бухать не запрещают.

Не вгадав, це дитячі лікарі зі стаціонару. Я сам послугами лікаря крім стоматолога не користуюсь. Тим більше, що лікарняні мені звітувати не потрібно. Декларацію підписав в тій же приватній клініці що і дітей, чисто щоб було.

GAS
21.11.2021, 11:49
небезпечною невідтестованою йухнею

Если что, то Файзер в США уже прошёл полный цикл клинических испытаний, оттестирован и полностью (а не только для экстренного применения) сертифицирован ещё с августа месяца (https://www.bbc.com/russian/news-58310432).

И после этого Вы говорите, что не ведётесь на рашистскую антиковидную пропаганду, а самостоятельно пришли к такой мысли? Я Вас умоляю, при самостоятельном изучении вопроса Вы давно знали бы о полном завершении клинических испытаний, и тезисом "непроверенный шмурдяк" точно не пользовались бы.

Настоятельно рекомендую пересмотреть свои источники - они явно брехливые, даже если совпадают с Вашей точкой зрения ;)

AndrewK
21.11.2021, 12:58
Если что, то Файзер в США уже прошёл полный цикл клинических испытаний, оттестирован и полностью (а не только для экстренного применения) сертифицирован ещё с августа месяца (https://www.bbc.com/russian/news-58310432).

И после этого Вы говорите, что не ведётесь на рашистскую антиковидную пропаганду, а самостоятельно пришли к такой мысли? Я Вас умоляю, при самостоятельном изучении вопроса Вы давно знали бы о полном завершении клинических испытаний, и тезисом "непроверенный шмурдяк" точно не пользовались бы.

Настоятельно рекомендую пересмотреть свои источники - они явно брехливые, даже если совпадают с Вашей точкой зрения ;)
Вакцини цього типу пройшли тестування лише на дрібних тваринах. До тестування на крупних тваринах їх навіть не допустили, а цей етап займає роки з міркуваннь безпеки. І тут раз, раптово за пару місяців хуяк-хуяк і в продакшн. Так що вони зараз на етапі прототипу і той же пфайзер наприклад до 2023 року тупо збирає дані.

AndrewD
21.11.2021, 13:03
Та, ладно. Місцеві вірусолог казали "прискорена процедура", значить прискорена процедура і шмурдяк. До чого тут якісь тупі американці?

AndrewD
21.11.2021, 13:06
Таким образом, государственный регулятор признал, что полный цикл клинических испытаний прошел успешно.

Это первая вакцина от Covid-19, получившая полное и окончательное одобрение властей США по стандартным правилам.

Ці тупі американці навіть не знають значення слосполучення "стандартні правила". От шкода, що Задорнов помер. Стільки матеріалу.

AndrewK
22.11.2021, 01:02
Ну ок, ширяйтесь. Мені пофіг.

redpas
22.11.2021, 10:04

не может нормальная вакцина так быстро пройти все проверки. с точки зрения свидетелей шмурдяка, проверка должна проходить минимум три тысячелетия, и не только на людях и животных, но и на всех растениях, включая морские.

AndrewK
22.11.2021, 10:09
Я ще раз повторюю, ширяйтесь чим хочете. Але відмахайтесь від нормальних людей.

redpas
22.11.2021, 10:16
Я ще раз повторюю, ширяйтесь чим хочете. Але відмахайтесь від нормальних людей.

а ты тут причём? какое отношение к нормальным людям ты имеешь?

AndrewK
22.11.2021, 10:17
Ты походу давно нахуй не ходив?

AndrewD
22.11.2021, 15:39
"нормальні люди" це фанати Задорнова? )))

Снофру
22.11.2021, 22:59
Ти або труси вдягни або зрестик зніми. Бо з цієї ж логіки якщо люди мруть після уколу, то слід визнати, що вони мруть від уколу. Я же пробував з тобою обсудити твої ж викладені дані - з тобою нема про що говорити, бо ти в основах плутаєшся і маніпулюєш сутностями. Якщо ти одні піки бачиш і тицяєш всім під носа, а інші вперто ігноруєш, то ти або дурник, або маніпулятор. Але я маю стійку пілозру, що в твому випадку одне другому не заваджає.
Зробити з моїх слів такий висновок може лише продвинутий антиковідвакцинатор))). Моя логіка в тому, що смертність не корелює з інтенсивністю вакцинації, а корелює з іншими подіями, про які я вказав вище. Згідно вашої логіки, повинно бути навпаки. Чи термін "кореляція" для вас сильно складний?
Стосовно "обсудити"... Ключеве тут слово "пробував". Голословні ствердження, ігнорування незручних фактів, нерозуміння динаміки процесів, відсутність хоч якихось посилань на достовірні джерела, тупа впевненість в своїй правоті, обов'язковий перехід на особистості, то ваш стиль. Нема про що говорити, тільки ржати з вас, що плавно починають робити майже всі, розуміючи безперспективність дискусії. Не помітили?;-)

AndrewK
23.11.2021, 01:26
Зробити з моїх слів такий висновок може лише продвинутий антиковідвакцинатор))). Моя логіка в тому, що смертність не корелює з інтенсивністю вакцинації, а корелює з іншими подіями, про які я вказав вище. Згідно вашої логіки, повинно бути навпаки. Чи термін "кореляція" для вас сильно складний?
Стосовно "обсудити"... Ключеве тут слово "пробував". Голословні ствердження, ігнорування незручних фактів, нерозуміння динаміки процесів, відсутність хоч якихось посилань на достовірні джерела, тупа впевненість в своїй правоті, обов'язковий перехід на особистості, то ваш стиль. Нема про що говорити, тільки ржати з вас, що плавно починають робити майже всі, розуміючи безперспективність дискусії. Не помітили?;-)
Ну взагаліто я з тебе ржу і знущаюсь вже давненько. Ще коли я виявив, що ти відверто плутаєшся навіть в тих цифрах і сутностях, котрі сам притягуєш. А конкретні питання, що не входять поза межі твого убогого коду тебе взагалі в ступор заганяють.

AndrewD
24.11.2021, 18:52
Та що ж ти будеш робити! Знову ці кляті співпадіння! ;-)

У Києві 24 листопада пройшла акція противників вакцинації . Деякі учасники взяли із собою плакати із закресленими QR-кодами. Проте українці зауважили, що ці коди ведуть на офіційний сайт партії президента Росії Володимира Путіна.

"Сьогодні" перевірили цю інформацію.

Незважаючи на червону лінію, телефон зміг розпізнати код та пропонує перейти за посиланням. Виявилося, що QR-код веде на сайт партії "Єдина Росія"

AndrewK
25.11.2021, 00:40
Справжні ковідодесиденти юзають qr код на порнохаб.
По ньому можна ходити куди завгодно

Greep
25.11.2021, 00:43
Обидно за единомышленников?

AndrewK
25.11.2021, 09:15
Та мені якось взагалі пофіг.
А що тебе дивує? Все як в тому перефразованому анекдоті: яка влада, така й опозиція

AndrewK
25.11.2021, 09:30
https://www.exler.ru/img/comment/4b8bd70fdafc96212d34dcda29c7ac8a/1637786899619ea5131f79a5.31479530.jpg

AndrewD
27.11.2021, 10:59
С 1 января 2022 года Вена, специальным законом, первая в Европе, вводит обязательную вакцинацию для всех граждан, кроме тех кто имеет медицинские противопоказания. За отказ от вакцинации административная ответственность

Ну, тупыыеее....! (с)

AndrewK
27.11.2021, 11:53
Австріяки взагалі дивні і слабоадекватні, мав щастя ближче поспілкуватись.
Підозрюю, що жовті жилетки нікого нічого не навчили. А кацапи з того лише тішитись будуть і підливати масла в вогонь.

Доречі, хто знає, для pdf файлів існує сутність "дата сьогодні"? Бо впадло кожних 2 дні модифікувати.

AndrewK
28.11.2021, 22:56
https://www.meme-arsenal.com/memes/27bcd5f2856d44ffe2811384f67acbcb.jpg

Vale_RUA
01.12.2021, 17:02
Прививаемся по новой?

https://i.ytimg.com/vi/IkCh8VfN2d4/hqdefault.jpg

AndrewK
01.12.2021, 22:31
Хто по новому, а хто і не збирався ;-)

Vale_RUA
01.12.2021, 22:37
Хто по новому, а хто і не збирався ;-)

Щщщщщщь. ;-)

OL_75
03.12.2021, 17:59
Прислали вот.

https://www.ardmediathek.de/video/Y3JpZDovL3dkci5kZS9CZWl0cmFnLTI2YWY4ODU5LTMzZTItND c1OC05OWQzLTViZWVmMjNjY2VkNQ
репортаж про актуальную ситуацию в интенсивной терапии унив. клиники Кёльна.
Особенно впечатлило интервью с мужчиной. Вакциноскептик. Не доверяет. Ему уже лучше. Считает, что прорвётся. Его решение и тд.
В конце репортажа сноска: нет, не прорвался.

Djaneek
08.12.2021, 10:18
А когда своих детей потащите на укольчики?

AndrewD
08.12.2021, 10:30
Моя донька вже давно вакцинована. Гадзілла поки не атакувала.

AndrewK
08.12.2021, 10:59
Будь послідовним, самоізолюйся від зараженої ковідом невакцинованої навколишності

Petro
08.12.2021, 11:23
А когда своих детей потащите на укольчики?

В мене старший в суботу записаний на 2 дозу. Тобі ця інформація була дуже необхідною??? Ну користуйся

Petro
08.12.2021, 11:25
Будь послідовним, самоізолюйся від зараженої ковідом невакцинованої навколишності

Тільки після того, як ви проведете таку акцію у Львові

https://www.facebook.com/watch/?v=2661395867409591

:D:D:D