Просмотр полной версии : КоронаВирус
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
[
14]
15
16
17
18
19
https://www.bbc.com/ukrainian/news-57960177
Маячня якась. У статті стверджується, що він помер від коронавірусу. Але сам він просив молитися за нього. Тому я вважаю, що його просто підставили. Взяли, і не помолилися. Але в кінці церква закликає слухатись лікарів. А молитися не закликає. Що в біса це може значити? Чи покійний був фарісєєм?
Нічого не зрозумів, але дуже цікаво.
Мені цікаво, де Ви щирий - у цій темі чи в політоті? Бо відношення до дій кацапів у різних темах у вас діаметрально протилежне.
Мені от цікаво, а звіт про ЄС і UK кацапи писали?
Чи ви вже як санта з гідрамом, хто не за зелупуковід той русня;-)
Я про підтримку антикарантинної істерії. Не перекручуйте. Ви прекрасно знаєте, про що йде мова. Це дуже незручна ситуація, але вона є :)
Маячня якась. У статті стверджується, що він помер від коронавірусу. Але сам він просив молитися за нього. Тому я вважаю, що його просто підставили. Взяли, і не помолилися. Але в кінці церква закликає слухатись лікарів. А молитися не закликає. Що в біса це може значити? Чи покійний був фарісєєм?
Нічого не зрозумів, але дуже цікаво.
Можливий варіант, що молилися не тому Богу.
Можливий варіант, що молилися не тому Богу.
Цілком можливо і таке. Але тоді виявляється, що і попи не знають якому саме треба молитись. Тому і пропонують йти до лікарів?
Тут не розібратися без мсьє Пуаро.
Я про підтримку антикарантинної істерії. Не перекручуйте. Ви прекрасно знаєте, про що йде мова. Це дуже незручна ситуація, але вона є :)
Я взагалі підстав для карантину не бачу. Свіжа статистика по Швеції підтверджує.
Тому це дійсно дуже незручна ситуація. Зелений камінгаут буде?
Ты не первый кто "Не бачу нiчого такого".
Я взагалі підстав для карантину не бачу. Свіжа статистика по Швеції підтверджує.
Ога. Та сама Швеція що ввела карантин після провальної спроби погратися в груповий імунітет))).
Давайте наступну спробу))
http://c.radikal.ru/c24/2107/b6/26c0f001c22b.jpg
Ога. Та сама Швеція що ввела карантин після провальної спроби погратися в груповий імунітет))).
Давайте наступну спробу))
Карантин у них був одна назва, у них навіть маски майже не застосовувались. Статистику ЄС я чуть вище запостив. Ще щось?
Карантин у них був одна назва, у них навіть маски майже не застосовувались. Статистику ЄС я чуть вище запостив. Ще щось?
Вивчайте матчасть про карантин у Швеції. Як було з початку і як потім.
Рекомендую з вістями з полів ознайомитись. Коли на іноземців в масках місцеві поблажливо іронічно дивились.
Чи бачать підстави для карантину джентльмени з Європи, котрих оплачує балалайня?
У балалайні цифровий концтабір якщо що.
А за півтора року не розібрались що до чого лише жертви телевізора
Ліга видала черговий, Офігєнний проект!:
Енджой!
АПОКАЛІПСИС СЬОГОДНІ. ЗВІДКИ БЕРУТЬСЯ, ЯК І НА КОГО ПРАЦЮЮТЬ УКРАЇНСЬКІ АНТИВАКЦИНАТОРИ
71% дорослих українців вважають спеціально розробленою в лабораторіях хворобою. Якщо перенести дані соцопитування на все доросле населення України, то число стихійних конспірологів у країні перевищує 20 млн.
Версій того, що відбувається, в народі багато. Частина українців вважають, що вірус вивели в результаті наукового експерименту (31% від конспірологів), інші – що це бактеріологічна зброя (27%), ще хтось – що вірус знадобився, аби скоротити населення Землі (40%).
Рухи антивакцинаторів і конспірологів існують у всьому світі. Серед них зустрічаються не лише маргінальні особистості, а й лікарі, юристи та вчені. Навіть винахідник ПЛР-тестів Керрі Мулліс, який отримав за це відкриття Нобелівську премію, був ВІЛ-дисидентом, вірив у світову змову і астрологію. Можна бути генієм в чомусь одному і абсолютною дитиною – в іншому.
Liga.net розібралася, звідки береться любов до конспірологічних теорій, як відрізнити її від любові до грошей і чому в Україні з'являються рухи антивакцинаторів.
https://project.liga.net/projects/ukrainian_anti_vaccination_ua/
Цікаво тут ото всьо читати, а саме цікавіше читати за маски, особливо коли дуууже багато часу пройшло від того моменту, коли визнали коронавірус таким, що поширюється аерозольно. Але є один плюс. Грип та інші повітрянокраплинні важче підхопити у медзакладі
https://cdn.jpg.wtf/futurico/91/60/1627553453-91601133f81052cc259fa3192bfef025.jpeg
Пробачте, якщо пердіння проходить через труселя та джинси!
Як може тканина маска стримати короновірус?
Мастка стримує ЧАСТИНУ мікро і макрокрапель, в складі яких є вірусні частички. В газів трохи інша фізика. Вірус не переміщується сам по собі, тільки в складі крапель.
Як там з поясненням по січню 2019?
Як там з поясненням по січню 2019?
Я ж вже виклав свою позицію стосовно цього. Ви, мабуть, неуважно слідкували?
Позиція "хз" не влаштовує, оскільки взагалі дискредитує ці дані. Неспівпвдіння даних таблиць 1 і 2 також дуже цікаве.
Для антипрививочников. Да и не только, в принципе - там поясняют, почему антипрививочники не только сами не хотят прививаться, но ещё и других агитируют. https://site.ua/victor.tregubov/pro-kartoplyu-ta-antivakcinatoriv-comu-lyudi-boryutsya-proti-novitnyoyi-otruti-iyln1rm?fbclid=IwAR1ZhfY64T5-5yyalWpXFMJV0NZXGzlMY5g0DLEf31RDdHE5I9RFYxPmm2U
И ещё: во времена эпидемии оспы, ещё в 18-м веке, были антипрививочники, несмотря на смертность от оспы 90%. Вакцина была сделана на основе коровьей оспы, течение которой у людей перетекало намного легче натуральной оспы и давало иммунитет против последней, однако антипрививочники считали, что их хотят превратить в коров. Походу с 18-го века изменилось только то, что появились Ютуб да Фейсбук, через которые бред распространяется намного более массово
Інфекційні і респіраторні, нє?
Тут результати моршинського експерименту є
https://www.bbc.com/ukrainian/news-58098451
На кордоні з Моршином встановили кордон? Що за дурню знову в вуха лиють...
Певне до лохдауну годуються знову.
Володимир
10.08.2021, 11:17
Записався на завтра на чіпування, є на вибір модерна та коронавакс, який краще взяти? :D
Записався на завтра на чіпування, є на вибір модерна та коронавакс, який краще взяти? :D
Модерна - пишут, что она даже лучше Файзера от заражения Дельтой защищает
Краще джеймісон. В ідеалі односолодовий, але й бленд непогано заходить.
Vale_RUA
10.08.2021, 17:36
Модерна - пишут, что она даже лучше Файзера от заражения Дельтой защищает
Кто пишет? Cтатистика есть?
Модерна краща лише тим, що крутіший виробник. По факту, обидві працюють.
Модерна краща лише тим, що крутіший виробник. По факту, обидві працюють.
Джеймісон теж працює. Інфа сотка
Кто пишет? Cтатистика есть?
Британские учёные Всякие-разные СМИ, например вот (https://bessarabiainform.com/2021/08/moderna-ili-pfizer-chto-luchshe-pervoe-sravnenie-effektivnosti-vaktsin-protiv-delta-shtamma/). Статистики нет, только исследования.
Сегодня ширяюсь первой дозой Файзера
Почему-то я вообще не удивлён https://m.dw.com/uk/facebook-zupynyv-kampaniiu-z-dezinformatsii-pro-vaktsyny-vid-koronavirusu/a-58826719
Не може такого бути!
Росіяни і антивакцинаторський рух? Та, ну! ;-)
Росіяни і антивакцинаторський рух? Та, ну! ;-)
Їм треба піднімати рейтинги свого лайна. Типу всі відмовилися вакцинуватися, в країні настав форменний пиздець, і тут рашка - біла і пухнаста і зі своїм спутникомв - ангели-рятівники всього світу - а знімать з нас санкції за Крим і Україну!
Десять антиваксеров
Десять антиваксеров укол не стали делать
Один попал на ИВЛ и их осталось девять.
Девять антиваксеров зашмыгали вдруг носом:
"Да это просто ОРЗ!" Но их осталось восемь.
Восемь антиваксеров не убедишь ничем,
Но третья волна прошла и их осталось семь!
Кричат семь антиваксеров: "Устроили дурдом!"
Один попал в больницу, остались вшестером.
Шесть антиваксеров твердят: "Не будем рисковать!"
Один почуял слабость — и вот их только пять.
Пять этих антиваксеров не верили в ковид,
Но стало их четыре — один в земле лежит.
Четыре антиваксера поехали на море,
Там подхватили дельта–штамм — и вот их только трое!
Три антиваксера сказали: "Оставьте нас в покое!"
Один на скорой укатил и их осталось двое.
Два антиваксера гуляли, нарушив карантин,
И вот спустя пару недель остался лишь один.
Последний антиваксер взглянул вокруг устало,
Пошёл на вакцинацию, и больше их не стало.
Ну поки що у ближньому оточенні -2 абсолютно здорових ваксери і -2 ковідних (один спинальник і один важкий інсульт)
В моєму оточенні більше десяти тих, хто взагалі заперечували "корону". А скільки змінили думку, я навіть не порахую
В моєму оточенні більше десяти тих, хто взагалі заперечували "корону". А скільки змінили думку, я навіть не порахую
Тобто вони ніколи раніше важко не грипували і не отримували оскладнень пневмоніями/бронхітами???
Щасливі люди:-D:-D:-D
Это гениально, ящетаю
Стоматолог, который вставляет микрочипы в пломбы, удивлён людьми, считающими, что для микрочипа необходима прививка
Что не так с этими людьми? С самого начала пандемии Covid-19 стоматолог Йорг Кёлер из Бремена не перестаёт удивляться. "Почему ковид-диссиденты так боятся микрочипов в вакцинах? Мы, стоматологи, уже несколько десятилетий подряд вставляем микрочипы в пломбы, и пока что никто не жаловался. Вживлять чипы через прививку - это же абсолютно нереалистично! Они же должны быть микроскопически малы, чтобы пролезть через иглу шприца. А вот в пломбе полно места! В коренной зуб взрослого человека без проблем помещается целый процессор "Пентиум" и памяти на 20 терабайт (включая Windows 10). При этом зубы находятся рядом с мозгом, что сильно упрощает контроль над человеком. А к стоматологу рано или поздно приходят все! Даже самые ярые скептики попадают в мой кабинет" - заявляет Кёлер. "А если у кого-то и нет кариеса, то я просто говорю, что кариес есть, и сверлю дырку под чип в здоровом зубе, что в этом такого?"
Дурачки, котрі вважають ГРВІ смертельним мега-захворюванням, ржуть з дурачків, котрі вважають, що їхні мозги комусь потрібні. Це так мило ;-)
Хотіли як краще і завжди- швиденько відрапортувати?
В Києві 50-річна жінка померла через кілька днів після щеплення вакциною від Moderna.
«Є летальний випадок, який збігся за часом з вакцинацією вакциною Moderna, яку не зареєстровано в Україні і завезена в країну як незареєстрований препарат», — каже голова Національної медичної палати Сергій Кравченко.
«Ця вакцина не зареєстрована, на неї немає досьє, немає методів контролю якості і немає затвердженої інструкції на доступній в Україні мові».
Хотіли як краще і завжди- швиденько відрапортувати?
В Києві 50-річна жінка померла через кілька днів після щеплення вакциною від Moderna.
«Є летальний випадок, який збігся за часом з вакцинацією вакциною Moderna, яку не зареєстровано в Україні і завезена в країну як незареєстрований препарат», — каже голова Національної медичної палати Сергій Кравченко.
«Ця вакцина не зареєстрована, на неї немає досьє, немає методів контролю якості і немає затвердженої інструкції на доступній в Україні мові».
Как сказал бы Грип - любители заголовков. Мне вчера антиваксы перед тем, как я шёл на прививку, тыкали этой "новостью", причём именно так, как вы - "Смотри, привилась и умерла!"
Естественно, я сразу почуял антиваксерский подвох и полез гуглить, и естественно выяснилось, что журнашлюхи сделали громкий заголовок как раз для любителей зрады - до прививки женщина была в Турции, там заразилась ковидом, и естественно прививка совершенно не при чём.
Причём у антиваксов даже и мысли не возникло бы искать связь между прививкой (особенно Модерной) и заражением ковидом, если бы они потрудились хоть немного почитать о том, как работают вакцины от ковида ;)
Ага, тобто була в Турції, заразилась ковідом, хворіла настільки безсимптомно, що ні сама ні лікар на передвакцинаційному огляді нічого не помітив, вкололась і померла... від ковіду :-D
На яких ідіотів це розраховано?
Володимир
12.08.2021, 10:07
Я вчора з жікною привились модерною. По замовчуванню пенсіонерів прививали коронаваксом, а не пенсіонерів модерною. Сьогдні трохи болить плече де був укол, жінку болить більше і в неї трохи піднялась температура.
Дурачки, котрі вважають ГРВІ смертельним мега-захворюванням, ржуть з дурачків, котрі вважають, що їхні мозги комусь потрібні. Це так мило ;-)
Люди з критичним мисленням ржуть з плоскоземельників-антиваксерів та друзів росіян ))))
Я вчора з жікною привились модерною. По замовчуванню пенсіонерів прививали коронаваксом, а не пенсіонерів модерною. Сьогдні трохи болить плече де був укол, жінку болить більше і в неї трохи піднялась температура.
У меня после вчерашнего Файзера плечо болит довольно сильно, у жены тоже, у тещи и мамы почти не болит. Других побочек нет
Люди з критичним мисленням ржуть з плоскоземельників-антиваксерів та друзів росіян ))))
Споживачі масмедіа без власної думки вважають що у них критичне мислення? Це так мило ;-)
Споживачі масмедіа без власної думки вважають що у них критичне мислення? Це так мило ;-)
Найбільша помилка розумних людей полягає в тому, що вони думають, що інші також думають.
Милі споживачі російських антиваксерських медіа та російських блогерів? Можливо )))
Як там, доречі, російські блогери, що знімають відео за кермом, поживають? Є щось новеньке? )))
А в російських медіа, що підтримують антикарантинний рух в Європі, щось новеньке є? )))
Трохи детальніше :
https://ibigdan.livejournal.com/27101857.html
Гггг. Дуже неочікувано ;-)
Милі споживачі російських антиваксерських медіа та російських блогерів? Можливо )))
Як там, доречі, російські блогери, що знімають відео за кермом, поживають? Є щось новеньке? )))
А в російських медіа, що підтримують антикарантинний рух в Європі, щось новеньке є? )))
Мене цікавлять блогери виключно технічного та кулінарного напрямку, та й то лише ті, міркування котрих я перевірив особисто.
Тому питання не за адресою ;-)
А з ковідом і так званими "вакцинами" я опираюсь на досвід найближчого оточення та власний. Тому знову мимо. Але ви можете колотись хоч героїном, мені байдуже, у нас демократія.
А в цій гілці подібні блогери в авторитеті )))
Ну. Про що я і кажу, жертви масмедіа. І прохання не дивитись вузько;-)
Дивно, цих блогерів носить сюди Ваш однодумець ЛегосХ ;-)
Навіть поламаний механічний годинник показує вірний час двічі на добу. Відповідно навіть ватний кацапський блогер теж може сказати логічну думку. Від цього думка не перестане бути логічною, а цей блогер, відповідно, ватним мудаком.
Ок, я буду це цитувати в політичці.
AndrewD хтож вам дохтор если вы не в состоянии рассортировать мух отдельно котлеты отдельно, я уж ранее писал - только от того что может даже и ватный блохер сказал 2*2=4 утверждение не считается ложным, да?
ЗЫ на неделе вернулся с наших морей, там даже в супермаркетах кассиры без масок работают и людей обслуживают тоже без масок в zp же дичь какая-то, людям орут на кассах - у вас маска неправильно одета
А тем временем в Германии институт Роберта Коха с 15 августа внёс Израиль в список стран с высоким риском где можно подцепить ковид
https://www.rki.de/DE/Content/InfAZ/N/Neuartiges_Coronavirus/Risikogebiete_neu.html
людям орут на кассах - у вас маска неправильно одета
*надета.
Я чипировался, меня в АТБ на кассе без маски теперь обслуживают
*надета.
ващє пох
Я чипировался, меня в АТБ на кассе без маски теперь обслуживают
Спробуй ще й руки не мити ;-)
ващє пох
Спробуй ще й руки не мити ;-)
То вы LegosX скажите шоб не возмущался, когда его кассиры заставляют маску поправить
AndrewD хтож вам дохтор если вы не в состоянии рассортировать мух отдельно котлеты отдельно, я уж ранее писал - только от того что может даже и ватный блохер сказал 2*2=4 утверждение не считается ложным, да?
ЗЫ на неделе вернулся с наших морей, там даже в супермаркетах кассиры без масок работают и людей обслуживают тоже без масок в zp же дичь какая-то, людям орут на кассах - у вас маска неправильно одета
Я чухню сортую у папку "чухня". І роблю висновки з того, кого хто фінансує і підтримує.
Якщо Ви не може проаналізувати кого і навіщо підтримують кацапи, то хто Вам винен?
То вы LegosX скажите шоб не возмущался, когда его кассиры заставляют маску поправить
Ващє без маски ходив по магазинах сьогодні:-D
Ще й їздив після пивка
Я чухню сортую у папку "чухня". І роблю висновки з того, кого хто фінансує і підтримує.
Якщо Ви не може проаналізувати кого і навіщо підтримують кацапи, то хто Вам винен?
Якщо чесно - роблю аналогічно, бо не привчений колупатись в лайні і розбиратись де там правда.
З начить Снорфу постить забагану чухню з держстату. Все від Снорфу і держстату шлем в чухню:-D. Тим більше він недавно в політичці таку люту фуйню писав, що у мне волосся дибки всталоo_O
Для статистики: 11 августа получили первую дозу Файзера: мама (60 лет), тёща (71 год), двое друзей (муж с женой, ровесники, 32 года), жена и я (ровесники, 38 лет, мне через 1.5 месяца 39). Хронических заболеваний - сердечно-сосудистых, диабета и т. д. вроде ни у кого нет.
Я, жена и жена друга - прям идентично: 11-го немного болела рука; 12-го с утра и почти до вечера рука болела сильно, поднять невозможно; к вечеру боль уменьшилась; 13-го боль совсем небольшая; вчера и сегодня небольшая боль, если трогать место укола.
Мама - почти не чувствовала боли в руке (только 12-го немного), больше ничего.
Друг - вообще ничего не чувствовал (но он 11-го, через пару часов после укола, знатно насвинячился).
Тёща - рука не болела абсолютно, но 12-го после обеда поднялась температура 37.8, дали ибупрофен, падала медленно, несколько часов на пару десятых градуса, только к вечеру стало 36.8; 13-го опять же после обеда поднялась до 37.5, но ещё и живот стал болеть, опять же ибупрофен, к вечеру всё хорошо; вчера и сегодня ничего, никаких побочек.
Якщо чесно - роблю аналогічно, бо не привчений колупатись в лайні і розбиратись де там правда.
З начить Снорфу постить забагану чухню з держстату. Все від Снорфу і держстату шлем в чухню:-D. Тим більше він недавно в політичці таку люту фуйню писав, що у мне волосся дибки всталоo_O
Мені складно сказати кого підтримує і фінансує держстат )))
Може, якихось талібів )))
Ага, тобто була в Турції, заразилась ковідом, хворіла настільки безсимптомно, що ні сама ні лікар на передвакцинаційному огляді нічого не помітив, вкололась і померла... від ковіду :-D
На яких ідіотів це розраховано?
не для AndrewK!!!!!!:
ехал в Интерсити, где все сидели без намордников, кашляли и чихали. через 2 недели я пришёл на работу, и заварил с утра себе чайку с бергамотом. ароматненького такого. в обед этот-же чаёк не пах даже кипятком. бурячковая икра напоминала по вкусу невнятные сопли. хлеб и отбивная от икры так-же не отличались. через 17 часов я имел на руках позитивный тест на коронавирус. вопрос к знатокам- как так получилось, что я заболел за каких-то жалких 4 часа? только ИДИОТ не может понять, что заражение возникает гораздо раньше возникновения симптомов.
- А вакцинация будет добровольной, или принудительной?
- Захотите - добровольной, не захотите - принудительной.
не для AndrewK!!!!!!:
ехал в Интерсити, где все сидели без намордников, кашляли и чихали. через 2 недели я пришёл на работу, и заварил с утра себе чайку с бергамотом. ароматненького такого. в обед этот-же чаёк не пах даже кипятком. бурячковая икра напоминала по вкусу невнятные сопли. хлеб и отбивная от икры так-же не отличались. через 17 часов я имел на руках позитивный тест на коронавирус. вопрос к знатокам- как так получилось, что я заболел за каких-то жалких 4 часа? только ИДИОТ не может понять, что заражение возникает гораздо раньше возникновения симптомов.
Поблема ковіднутих в тому, що у них наглухо порушений причинно-наслідковий зв'язок. Бо вони думають, що безсимптомники когось там в товарних кількостях заражають, що один симптомний заражає всіх на своєму шляху, що один хворий ковідом помре з імовірністю 50% (так/ні), або з тою ж імовірністю ляже під ШВЛ.
Хоча якщо чесно мені плювати, я зараз можу з абсолютно аналогічною ефективністю працювати full remote. Більше того, я при цьому зараз не втрачу ні цента. Так що продовжуйте.
- А вакцинация будет добровольной, или принудительной?
- Захотите - добровольной, не захотите - принудительной.
А споримо, що не буде ;-)
Хоча якщо чесно мені плювати, я зараз можу з абсолютно аналогічною ефективністю працювати full remote. Більше того, я при цьому зараз не втрачу ні цента. Так що продовжуйте.
Я долго гналась за Вами, чтобы сказать Вам, как Вы мне безразличны (с)
Мені настільки пофіг, що я весь час пишу в цій темі про якісь компенсації за карантин ;-)
Так то воно так, та трішечки не так. Бачачи повний ідіотизм ситуаціїї - я намагався сформувати все так, щоб заробляти незалежно від курсу тугрика і локації. А за минулий рік ковідофреніки мені все ще винні ;-)
В Прилуках помер чоловік років 35, відірвався тромб. Але, оскільки це сталося через тиждень після вакцинації, то всі говорять, що помер від вакцинації. Антиваксів тепер стане ще більше...:D
1. В ближньому оточенні вже двоє з тромбом (після вакцинаціїЇ), в дальньому значно більше. Короновірусних теж двоє, але дуже важких по основному захворюванню. Ризики неспівмірні. Ніколи такого не було і ось знову.
2. Прохання не називати антиваксами тих, що вакцинуються від інфекційних хвороб, але не бажають споживати незрозумілий шмурдяк.
3. Прохання опрацювати ту всю фуйню, що ви сюди постили і пояснити, або ж зізнатись, що ви лососнули тунця і запостили чухню.
В Прилуках помер чоловік років 35
в горячо "любимой" вами кацапии ещё не то случается
https://www.fontanka.ru/2021/07/31/70054664/
а суть одна - что там что тут экспериментальный шмурдяк
Володимир
16.08.2021, 10:05
Чи є якась реакція після щеплення коронаваксом, бо після щеплення модерною, в мене жінки та сина боліла рука, було почервоніння і температура, а батьки вакцинувались кононавакстом, то взагалі ніякої реакції. Тепер думаю, чи це нормально, чи колять дистильовану воду.
А почему должна быть одинаковая реакция? У этих вакцин разный состав и разный механизм действия.
Moderna - РНК-вакцина (инкапсулирована в липосомы)
CoronaVac - инактивир. вакцина на клетках Vero с адъювантом Al(OH)3
в горячо "любимой" вами кацапии ещё не то случается
https://www.fontanka.ru/2021/07/31/70054664/
а суть одна - что там что тут экспериментальный шмурдяк
Не "намі" , а Вамі )))
Ну і порівняння кацапської вакцини з іншими традиційно таке ж розумне, як порівняння вірусних захворювань з раком. Руку майстра видно одразу ;-)
Бредите? Я понимаю что у вас горячие чувства к кацапщине но вы в своей горячке главное не переходите в стадию кацапофрении
Что касаемо "порівняння з іншими" то я лично ничего не сравниваю, считаю всё что сейчас есть недоделанным шмурдяком в стадии эксперемента на подопытных баранах, доказывать что какой то сорт дерьма лучше - увольте, это без меня.
Вон в Германии отчет выложили, и не кацапские блогеры за кермом а свои европейские ученые мужи, всё как вы любите. Количество побочек ковид-вакцинирования вылезло уже более чем от всех вакцин когда-либо сделанных в Германии за последние 20 лет.
https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis-30-06-21.pdf?__blob=publicationFile&v=3
...
3. Прохання опрацювати ту всю фуйню, що ви сюди постили і пояснити, або ж зізнатись, що ви лососнули тунця і запостили чухню.
Я вам давав посилання на офіційні дані держстату стосовно надлишкової смертності і графіки НАНУ на ту ж тему. Що вам там незрозуміло? З них можна зробити однозначні висновки, впевнений, всі, хто хотів, давно вже їх опрацювали. Якщо надлишкова смертність 35 тис за 20 рік і 59 тис за 5 місяців 21 року для вас ніщо, то про що з вами взагалі можна говорити? Я нагадаю, в мене є близькі родичі, які померли тільки тому, що поштарка, яка не визнавала Ковід, ходила з температурою (і Ковідом) на роботу. Впевнений, вона антивакцинаторка, буде можливість, уточню цей момент.
Зізнатись в чому, що ви створили в своїй голові затишний світ і ігноруєте будь-яку інформацію, навіть з достовірних джерел, яка в нього не вписується? Так це ж очевидно і не тільки мені)))
Аж дивно, що в вас адекватна позиція стосовно вати і Зе-команди...
Что касаемо "порівняння з іншими" то я лично ничего не сравниваю, считаю всё что сейчас есть недоделанным шмурдяком в стадии эксперемента на подопытных баранах, доказывать что какой то сорт дерьма лучше - увольте, это без меня.
Вон в Германии отчет выложили, и не кацапские блогеры за кермом а свои европейские ученые мужи, всё как вы любите. Количество побочек ковид-вакцинирования вылезло уже более чем от всех вакцин когда-либо сделанных в Германии за последние 20 лет.
https://www.pei.de/SharedDocs/Downloads/DE/newsroom/dossiers/sicherheitsberichte/sicherheitsbericht-27-12-bis-30-06-21.pdf?__blob=publicationFile&v=3
Якщо можете, перекладіть. Впевнений, що, як завжди при таких дослідженнях, десь є приписка, що, переважна більшість побочок є незначними, швидкоплинними і потенційна шкода від вакцинації на порядки нижча, ніж потенційна загроза від Ковіду.
Я вам давав посилання на офіційні дані держстату стосовно надлишкової смертності і графіки НАНУ на ту ж тему. Що вам там незрозуміло? З них можна зробити однозначні висновки, впевнений, всі, хто хотів, давно вже їх опрацювали. Якщо надлишкова смертність 35 тис за 20 рік і 59 тис за 5 місяців 21 року для вас ніщо, то про що з вами взагалі можна говорити? Я нагадаю, в мене є близькі родичі, які померли тільки тому, що поштарка, яка не визнавала Ковід, ходила з температурою (і Ковідом) на роботу. Впевнений, вона антивакцинаторка, буде можливість, уточню цей момент.
Зізнатись в чому, що ви створили в своїй голові затишний світ і ігноруєте будь-яку інформацію, навіть з достовірних джерел, яка в нього не вписується? Так це ж очевидно і не тільки мені)))
Аж дивно, що в вас адекватна позиція стосовно вати і Зе-команди...
Я вам надцятий раз повторюю, що ви вперто не бачите аналогічного піку в 01/2019у році, проте гордо тикаєте всім під носа 10/2020. Стосовно графіків надлишкової смертності - співставте їх з абсолютною, котрі ви також постили і побачите, що там чухня, бо не може очікувана смертність зменшитись в рази:-D
Я вам надцятий раз повторюю, що ви вперто не бачите аналогічного піку в 01/2019у році, проте гордо тикаєте всім під носа 10/2020. Стосовно графіків надлишкової смертності - співставте їх з абсолютною, котрі ви також постили і побачите, що там чухня, бо не може очікувана смертність зменшитись в рази:-D
01/2019 - ви про що? Коронавірус зафіксували в кінці 2019-го.
Бредите? Я понимаю что у вас горячие чувства к кацапщине но вы в своей горячке главное не переходите в стадию кацапофрении
Якщо ви кацапських блогерів тягаєте сюди в "брєду", то це багато пояснює, але спробуйте з цим щось робити.
Я добре розумію і Вас і AndrewK - тягати кацапів під час війни це зашквар, але ж вони розділяють вашу точку зору. І виходить такий собі шпагат )))
Якщо можете, перекладіть. Впевнений, що, як завжди при таких дослідженнях, десь є приписка, що, переважна більшість побочок є незначними, швидкоплинними і потенційна шкода від вакцинації на порядки нижча, ніж потенційна загроза від Ковіду.
Я давав посилання на статтю де розібрані всі фейки і перекручування на тему "вчені встановили, що...". Але "ето нікому нє інтєрєсно" )))
але ж вони розділяють вашу точку
так вы вот по поводу баранофикаии разделяете точку зрения куйла а куйло разделяет вашу точку зрения, и вам обоим покуй в этом отношении - война не война, нам как? считать вас сейчас зашкваренным?
я так думаю, сейчас тянуть в этот вопрос кацапов, войну и прочую политоту это уже клиника, 1я стадия кацапофрении
в том то и вся суть! И без всяких коронавирусов случались и ранее всплески смертности, просто никто тогда не додумывался настолько нагло качать профит из всей этой ситуации.
Якщо ви кацапських блогерів тягаєте сюди в "брєду", то це багато пояснює, але спробуйте з цим щось робити.
Я добре розумію і Вас і AndrewK - тягати кацапів під час війни це зашквар, але ж вони розділяють вашу точку зору. І виходить такий собі шпагат )))
Я не тягаю ватних блогерів. А от звіт з UK по результатах ковідної смертності уколотих і ні - тягав.
Та ось власне. Тільки чомусь пік абсолютної смкртності по Києву 10/2020 Снорфу впевен, що ковід, а аналогічний пік 01/2019 - вважає випадковим. А чим тоді 10/2020 не випадковий;-)?
так вы вот по поводу баранофикаии разделяете точку зрения куйла а куйло разделяет вашу точку зрения, и вам обоим покуй в этом отношении - война не война, нам как? считать вас сейчас зашкваренным?
я так думаю, сейчас тянуть в этот вопрос кацапов, войну и прочую политоту это уже клиника, 1я стадия кацапофрении
Ви ж вмієте в аналіз. Проаналізуйте, кого і що фінансує і підтримує Росія. З подивом взнаєте, що нічого/нікого нормального. А з медіапростору цієї країни лунає суцільна брехня і маячня. Це не політика, а факти, яких повно у "відкритих джерелах".
Щодо вакцинації, то в РФ роблять виключно двома російськими вакцинами які робили у підвалі студенти медінституту. Тому "російська вакцинація" це проста дурня.
Та ось власне. Тільки чомусь пік абсолютної смкртності по Києву 10/2020 Снорфу впевен, що ковід, а аналогічний пік 01/2019 - вважає випадковим. А чим тоді 10/2020 не випадковий;-)?
Секундочку! А що, 01/2019 - то КОВІД був? Звідки такі дані?
Ми всією сім'єю перехворіли тоді якоюсь поганою хуйньою, після якої у мене до цього часу в горлі збирається і відкашлюється слиз і аналіз показує вдвічі вищу норми кількість стрептококів. Хоча, легені чисті. А от антитіл на початку 21-го в крові не виявили. Від слова, зовсім. А після того, як вкололи коронаваком - вони з'явилися.
що нічого/нікого нормального
я с этим никогда в общем-то и не спорил.
Но в эрефии также есть и адекватные люди понимающие что штрыкать всех без разбору неизвестной экспериментальной фуйнёй это верх идиотизма, они так же за то, чтобы лесом слать и ихние спутники и прочий студенчиский шмурдяк. У меня вот мозг как то не так изгибается чтобы посчитать что их кремлядцы нанимают и финансируют против самих себя.
Адекватні люди в РФ обо мертві, або сидять тихенько, щоб не перейти в першу категорію.
А вакцинації в РФ немає, є симулякр. Такий же точно як і вибори.
Тому "крємлядци" тупо заробляють гроші.
Можете пошукати про випробування "Циркона". Те ж саме, що і вакцина російська.
не стоит утрировать, не о цирконах речь а про обычных рядовых людях и их отношении к шмурдяку
Секундочку! А що, 01/2019 - то КОВІД був?
Может и не ковид, речь в том что и в доковидные времена случалась жопа со смертностью, просто никто тогда не додумывался натягивать сову на глобус.
Не так давно нашел вот такой сайт, там ниже карта европы и если тягать ползунок то темным цветом выделяется избыточная смертность по странам по годам. Смотрю в Германии кажись в 2018 черно было как в ковидные времена. У аборигенов переспросил чего это такое у вас было, говорят вспышка гриппа, умерших было столько что в моргах тела некуда ложить было
https://www.euromomo.eu/graphs-and-maps/
поиграйтесь с графиками, там можно много чего включать выключать сортировать по странам, возрастам умерших
Секундочку! А що, 01/2019 - то КОВІД був? Звідки такі дані?
Ми всією сім'єю перехворіли тоді якоюсь поганою хуйньою, після якої у мене до цього часу в горлі збирається і відкашлюється слиз і аналіз показує вдвічі вищу норми кількість стрептококів. Хоча, легені чисті. А от антитіл на початку 21-го в крові не виявили. Від слова, зовсім. А після того, як вкололи коронаваком - вони з'явилися.
Ковіду не було. А смертність по Києву була на рівні піку 2020;-)
Я приписки як робити так і виявляти прекрасно вмів ще тоді, коли нинішні чиновники-ковідошизіки ще за школою курили:-D
Що, знову?:) По третьому разу? :)Допоможи мені Аллах!
http://i.piccy.info/i9/b892ec06eb0d25fc26b77bcbea074e1a/1625782389/28415/1423508/93344210301173919298_7157_500.jpg (http://piccy.info/view3/15010742/1cae7c1feaf9ab5c0bf4f5e11766b9ec/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-17-20-36/i9-15010742/500x328-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-17-20-36/i9-15010742/500x328-r)
Люди добрі, поясніть цьому чоловіку, що надлишкова по Києву 01.2019 (380 померлих) і 10.2020 (780 померлих) це не аналогічна, а в два рази менша! Дивимось графік надлишкової смертності по Києву за 2015-2020 роки. Нагадую, жовтень 2020 я навів лише тому, що до того шість років не було такої смертності. Тому, правильно було б співставити ваш улюблений 01.2019. з 11.2020 (380 проти 1430) і з 12.2020. (380 проти 1480!). Де ви тут побачили аналогічний пік, про який ви раз десять повторили протягом останніх кількох сторінок? Дайте чітку відповідь.
http://i.piccy.info/i9/0a20836e72bc46e5e5ae43550503157f/1629232715/26478/1423508/66637210301172920234_9210_500.jpg (http://piccy.info/view3/15054187/e4492838d102425c74e36fd018179df0/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-17-20-38/i9-15054187/500x329-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-17-20-38/i9-15054187/500x329-r)
Подібна ситуація при аналізуванні графіку надлишкової смертності в загальному по Україні за 2015-2020 роки. Дивимось графік. Поясніть хтось цьому чоловіку, що надлишкова 01.2019 (5 тис померлих) і 10.2020. (9 тис померлих) це теж не аналогічно, а різниця майже в два рази! Також порівнюємо улюблений 01.2019 з 11.2020 (5 тис проти 14 тис) і з 12.2020 (5 тис проти 17 тис!!!).
Нагадую, за нуль взята прогнозована смертність, тобто, наближено середня за 2015-2019 роки.
Також нагадую, графіки малювала НАНУ, можете пройти і ознайомитись, там ще багато цікавого, особливо, ті ж графіки по областям.
http://i.piccy.info/i9/aff381d00f19d80368ec496629977ecb/1629232776/28530/1423508/98938InkedKy_1111_v_LI_500.jpg (http://piccy.info/view3/15054189/9afd6da2cffadc81430eba346c9638a6/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-17-20-39/i9-15054189/500x291-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-17-20-39/i9-15054189/500x291-r)
Тепер стосовно т.н. "неспівпадіння" першого графіку з графіком порівняння динаміки рівня абсолютної смертності в м. Києві за 2020 рік в порівнянні з попередніми роками. Звертаю увагу, цифри в графіку на 1 млн населення, а в місті проживає близько 3 млн.
Беремо ваш улюблений 01.2019. (1140-1010)*3=390. Відповідає першому графіку, цифра на ньому близько 380.
Далі, мій улюблений 10.2020. (1190-930)*3=780. Це цифра з першого графіка. Все нормально сходиться, потрібно тільки вийти з затишного світу і вмикнути мізки (або калькулятор), ну, й вміти працювати з інформацією, звичайно ж.;-)
Що в вас ще не сходиться на викладених мною графіках? Тільки конкретно: місяць, цифра, без голословних загальних стверджень.
Окремо прошу пояснити, який сенс ви вкладаєте в поняття "аналогічний пік"? Дякую.
в том то и вся суть! И без всяких коронавирусов случались и ранее всплески смертности, просто никто тогда не додумывался настолько нагло качать профит из всей этой ситуации.
Не було таких спалахів ні разу!!!
Якщо не згодні, місяць, рік, цифру в студію.
Нагадую, абсолютна смертність по Києву:
01/19 - 1140*3=3420
10/20 - 1200*3=3600
Ви стверджуєте, що в 20му ковід, а в 19му невідома куйня. Чим доведете, що в 20му таки ковід, а не аналогічна невідома куйня?
Надлишкова - не цікавить, бо т.зв. "прогнозована" писана вилами по воді, реальну ситуацію відображає лише абсолютна кількість і коридор мін/макс.
Ну але навіть якщо глянути на цю "надлишкову": по Києву всю дорогу малювали в межах 200-400. А тут під кінець 20го малюють ковід 600 при загальній надлишковій 1400. Тобто 800 знову невідома куйня:-D? Можливо варто припиняти кошмарити народ ковідосказом і почати розбиратись що то за така невідома куйня? Особливо враховуючи те, як направо і наліво писали ковід як причину смерті тим з важкою хронікою, котрі не отримали належного лікування.
не стоит утрировать, не о цирконах речь а про обычных рядовых людях и их отношении к шмурдяку
Мова про загальний принцип. Розпил грошей і симулякри процесів
Пфайзер видно не угомониться пока не вакцинирует всё живое на земле )
https://www.sciencemag.org/news/2021/08/us-chimp-sanctuary-poised-give-its-primates-covid-19-vaccine-will-others-follow-its
Ппц, і це за кошти платників податків
Нагадую, абсолютна смертність по Києву:
01/19 - 1140*3=3420
10/20 - 1200*3=3600
Ви ж оперуєте терміном "пік смертності", подивіться на графік, чому ви 10.20. називаєте піком? Очевидно ж, що пік -це 12.20. Порівнюємо:
01.2019.-1140*3=3420 (середня за п'ять останніх січнів 3060)
12.2020.-960*3+1480=4360. (середня за п'ять останніх груднів 2900!!!!)
Різниця між "піками" майже тисяча померлих за місяць лише в Києві!
Також, потрібно враховувати, що пік 01.19. був дуже локальним, навіть в сусідні місяці до і після цифри смертності абсолютно типові і прогнозовані. Цей пік ніяк не вплинув на річний показник смертності, він був навіть нижчим, ніж в 2018 році, 581 тис проти 587 тис. Чого не скажеш про "ковідний" 2020 рік, 616 тис!
Ви стверджуєте, що в 20му ковід, а в 19му невідома куйня. Чим доведете, що в 20му таки ковід, а не аналогічна невідома куйня?
Тому що вона анітрохи не аналогічна.
Надлишкова - не цікавить, бо т.зв. "прогнозована" писана вилами по воді, реальну ситуацію відображає лише абсолютна кількість і коридор мін/макс.
Прогнозована- це і є абсолютна кількість, середня за попередні п'ять років. Подивіться уважно.
Ну але навіть якщо глянути на цю "надлишкову": по Києву всю дорогу малювали в межах 200-400. А тут під кінець 20го малюють ковід 600 при загальній надлишковій 1400. Тобто 800 знову невідома куйня:-D?
Ви про що зараз? Виразіть думку ясніше?
Можливо варто припиняти кошмарити народ ковідосказом і почати розбиратись що то за така невідома куйня? Особливо враховуючи те, як направо і наліво писали ковід як причину смерті тим з важкою хронікою, котрі не отримали належного лікування.
Ввесь світ давно вже розібрався :D Навіть розробив метод боротьби і довів на практиці його ефективність. :D
Ви ж оперуєте терміном "пік смертності", подивіться на графік, чому ви 10.20. називаєте піком? Очевидно ж, що пік -це 12.20. Порівнюємо:
01.2019.-1140*3=3420 (середня за п'ять останніх січнів 3060)
12.2020.-960*3+1480=4360. (середня за п'ять останніх груднів 2900!!!!)
Різниця між "піками" майже тисяча померлих за місяць лише в Києві!
Також, потрібно враховувати, що пік 01.19. був дуже локальним, навіть в сусідні місяці до і після цифри смертності абсолютно типові і прогнозовані. Цей пік ніяк не вплинув на річний показник смертності, він був навіть нижчим, ніж в 2018 році, 581 тис проти 587 тис. Чого не скажеш про "ковідний" 2020 рік, 616 тис!
Не факт, що ковідний. Гіподинамія, стресс, фінанси і ненадання належної медичної лопомоги особам з важкими захворюваннями.
Тому що вона анітрохи не аналогічна.
Чим доведете?
Прогнозована- це і є абсолютна кількість, середня за попередні п'ять років. Подивіться уважно.
Середня це середня. Може бути ще середня з відхиленнями +/-. А недостовірність цієї "очікуваної" навіть ваш графік "надлишкової" показує в локовідні роки.
Ви про що зараз? Виразіть думку ясніше?
Куди вже ясніше? Київ 12/2020. Намальовано загальну надлишкову смертність більш як 1400, в т.ч. ковідну 600.
Питання:
- що утворило більш як 800 надлишкової нековідної?
- чому не озвучується чинник з максимальним впливом?
П.С. Як рахували ковідні смерті - знаю з ближнього оточення.
ВВвесь світ давно вже розібрався :D Навіть розробив метод боротьби і довів на практиці його ефективність. :D
Ага і звіт з UK та результати з Ізраїлю прекрасно показують як ефективно "розібрались":-D
Наша местная вата в ФБ постит. Очень показательно, КМК :D
https://scontent-iev1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.6435-9/p526x296/233643583_240901134704657_5856952027551154122_n.jp g?_nc_cat=107&ccb=1-5&_nc_sid=825194&_nc_ohc=f31Gl81jYtcAX95wIZX&tn=udbuRWxyploqJaCG&_nc_ht=scontent-iev1-1.xx&oh=017d88246038a8f4f2718e052aee8498&oe=61456AB3
Не факт, що ковідний. Гіподинамія, стресс, фінанси і ненадання належної медичної лопомоги особам з важкими захворюваннями.
Якщо надлишкова смертність - це результат саме карантину і його наслідків, то ріст кількості смертей повинен різко збільшитись після початку жорсткого карантину, а пік смертності повинен припадати на його кінець. Це ж логічно. Але ж, це не так.
Чим доведете?
Я вже довів, з посиланням на дані і достовірні джерела. 380 не дорівнює 1480. Спробуйте і ви так, може, вам сподобається?
Середня це середня. Може бути ще середня з відхиленнями +/-. А недостовірність цієї "очікуваної" навіть ваш графік "надлишкової" показує в локовідні роки.
Ні, не показує, все доволі рівно і прогнозовано в доковідні роки:2015-594 тис, 2016-584 тис, 2017-574 тис, 2018-587 тис, 2019-581 тис, 2020-616 тис!
Куди вже ясніше? Київ 12/2020. Намальовано загальну надлишкову смертність більш як 1400, в т.ч. ковідну 600.
Питання:
- що утворило більш як 800 надлишкової нековідної?
- чому не озвучується чинник з максимальним впливом?
П.С. Як рахували ковідні смерті - знаю з ближнього оточення.
Є проста відповідь на це запитання: ковідних смертей насправді набагато більше, ніж потрапило в оф статистику, тобто, ті 800 теж ковідні, прямо чи опосередковано. Знаю, теж з ближнього оточення, як в піки захворюваності ковідні відділення в маленьких містах типу Прилук миттєво забиваються, старих людей просто перестають брати, бо немає місця, вони мруть дома і не потрапляють в статистику. А ще є села, туди швидка просто не їде. Туди ж інсульти і інфаркти за якими не приїхала швидка, бо перевантажена або не забрала в лікарню, бо нікуди. Або нікому лікувати, лікарі позвільнялись (знаю такі випадки) або самі похворіли на ковід.
Якщо надлишкова смертність - це результат саме карантину і його наслідків, то ріст кількості смертей повинен різко збільшитись після початку жорсткого карантину, а пік смертності повинен припадати на його кінець. Це ж логічно. Але ж, це не так.
Ні, не логічно. Логічно плавний ріст і то не зразу. Що ми і спостерігаємо. Ніхто ж не ходив по хатах і не розстрілював:-D. Система має пристойну еластичність. Люблю я таких як ви мамчиних аналітиків, котрі навіть в простих висновках лажають і просто "чули дзвін" та й повторюють:D
Я вже довів, з посиланням на дані і достовірні джерела. 380 не дорівнює 1480. Спробуйте і ви так, може, вам сподобається?
Нічого ви не довели, як і кожен банальний маніпулятор.
Я ваші "достовірні джерела" вже 100500 раз продебажив і відкоментував. Спробуйте нарешті подумати;-)
Ні, не показує, все доволі рівно і прогнозовано в доковідні роки:2015-594 тис, 2016-584 тис, 2017-574 тис, 2018-587 тис, 2019-581 тис, 2020-616 тис!
Нічого доволі рівного і прогнозованого не спостерігаю. Тобто цілком вистачає медіанної/мін/макс для достовірного відображення
Є проста відповідь на це запитання: ковідних смертей насправді набагато більше, ніж потрапило в оф статистику, тобто, ті 800 теж ковідні, прямо чи опосередковано. Знаю, теж з ближнього оточення, як в піки захворюваності ковідні відділення в маленьких містах типу Прилук миттєво забиваються, старих людей просто перестають брати, бо немає місця, вони мруть дома і не потрапляють в статистику. А ще є села, туди швидка просто не їде. Туди ж інсульти і інфаркти за якими не приїхала швидка, бо перевантажена або не забрала в лікарню, бо нікуди. Або нікому лікувати, лікарі позвільнялись (знаю такі випадки) або самі похворіли на ковід.
Відповідь на це питання дійсно проста. Але це не ковід. Це той факт, що ковідофреніки таки задовбали народ і знищили медичну систему.
...
Нічого доволі рівного і прогнозованого не спостерігаю. Тобто цілком вистачає медіанної/мін/макс для достовірного відображення
...
Яка типова, для вас, відповідь.:D:D Головне, щось впевнено сказати і поставити смайлик. У вас навіть думки не виникло осмислити інформацію.
Медіанна? Добре. Буде (595+584+574+587+581)/5=584. Відповідно, мінімум -10 (574), максимум +11 (595). 2020 рік, маємо +32!
Лише продвинуті ковіддисиденти можуть побачити тут цифру в межах мін-макс.;-)
Ви, замість філософствувати ні про що, краще би підказали що за невідома зараза вбиває більш як ковід і чому про неї нічого не говрорять (підказую: гіподинамія, стрес і знищена ковідофреніками медицина). І це ваших +32 пояснює, бо ж наприклад літні люди та особи з важкою хронікою від цього найбільш незахищені.
Ви, замість філософствувати ні про що, краще би підказали що за невідома зараза вбиває більш як ковід і чому про неї нічого не говрорять (підказую: гіподинамія, стрес і знищена ковідофреніками медицина). І це ваших +32 пояснює, бо ж наприклад літні люди та особи з важкою хронікою від цього найбільш незахищені.
Надлишкова смертність від Ковіда- науково доведений факт!
До речі, пропоную звернути увагу на один момент: через пару тижнів з'явиться статистика (і графіки) по літніх місяцях. З них ви зможете побачити, що смертність в цей період звичайна, не надто виділяється з загальної, скоріше за все, надлишкова, якщо і буде, то невисока, порівняно з жовтнем-травнем. При цьому, і стресів не менше, і хроніки нікуди не ділися, літніх людей не менше та й медицина, як відомо, знищена.
Але, приблизно, через місяць-півтора піде ріст, це я вам точно "вангую". Що ж такого відбудеться через деякий час, що помре купа народу? Всі вводні ж залишаться, включаючи медицину?
Не заговорюйте мені зуби. Я ще раз питаю, що за надлишкова смертність, більша за ковідну?
А ті всі ваші осінні приколи у всі роки називались ГРВІ і ротавірус. Залікувати пацієнта до важких наслідків чи до фатальності - раз плюнути.
Надлишкова смертність від Ковіда- науково доведений факт!
До речі, пропоную звернути увагу на один момент: через пару тижнів з'явиться статистика (і графіки) по літніх місяцях. З них ви зможете побачити, що смертність в цей період звичайна, не надто виділяється з загальної, скоріше за все, надлишкова, якщо і буде, то невисока, порівняно з жовтнем-травнем. При цьому, і стресів не менше, і хроніки нікуди не ділися, літніх людей не менше та й медицина, як відомо, знищена.
Але, приблизно, через місяць-півтора піде ріст, це я вам точно "вангую". Що ж такого відбудеться через деякий час, що помре купа народу? Всі вводні ж залишаться, включаючи медицину?
Володимир
26.08.2021, 15:16
Два тижні тому з жінкою та сином вакцинувався модерною, з нами одночасно вакцинувалась жінки співробітниця. Перед вихідними спочатку жінку затягнуло горло, потім мене, пізніше син мав один день температуру. Зараз приймаю антибіотики бо вже було дійшло як мінімум до запалення бронхів. Жінка у відпустці, то їй повідомили що та співробітниця також хвора і має підтверджений тестом коронавірус.
Ппцблд. Зараз тобі розкажуть, що вакцина ще не встигла сформувати титр антитіл і взагалі ти лише раз вакцинувався.
Володимир
26.08.2021, 16:43
Ппцблд. Зараз тобі розкажуть, що вакцина ще не встигла сформувати титр антитіл і взагалі ти лише раз вакцинувався.Цитата з славутофорума.
...Ще навесні один з колег на роботі так само "чипанувся" Модерною, наступного дня рука боліла, а ще наступного відняло нюх. Температура та інші легкі симптоми. Тест показав наявність вірусу. Два тижні відсидів на лікарняному.
По мне так если не совсем дряхлый и больной старик то лучше естественным образом переболеть, свой иммунитет всяко по лучше будет. И видно правы были те ученые которые говорили что никто не начинает компанию массовой вакцинации в период уже начавшийся эпидемии.
По мне так если не совсем дряхлый и больной старик то лучше естественным образом переболеть, свой иммунитет всяко по лучше будет. И видно правы были те ученые которые говорили что никто не начинает компанию массовой вакцинации в период уже начавшийся эпидемии.
Доволі скоро, в багатьох буде така можливість. Чекайте.
Она не только буде но есть и постоянно реализуется, если вначале года людей переболевших было почти достаточно для коллективного иммунитета то сейчас их ещё больше. Маски практически никто не носит все всех заражают. Вон даже говорят на плеймаркете АТБ выпустил приложение "скануй та купуй" для тех кто принципиально не хочет одевать маски в их маркетах.
І вєчний бой, покой нам только сніццо ))))
https://ibigdan.livejournal.com/27176615.html
Сцк ))) Все антивакцинаторство "в одном флаконє" )))
І вєчний бой, покой нам только сніццо ))))
https://ibigdan.livejournal.com/27176615.html
Сцк ))) Все антивакцинаторство "в одном флаконє" )))
Прочитал. Вы действительно такими флаконами закидываетесь?
Это же эпик фейл какой-то когда ботва строчит
Пишу и мне отвечают. Что я дура бабановирусная
а потом
Так вот самое стремное, что условно не важно, я дурак или они.
Занятно, политотная ботва так заработалась что в родах даже разобраться не может куда уж тут разбираться в ситуации с барановирусом. Либо строчат как дядя Федор письмо - один начал потом другой прибежал дописывать ) да уж это вам не кацапские бородатые блогеры за крмом
Бггг. Почитали, як і у випадку з рішенням прокуратури - два перших слова і два останніх )))
Там зрозумілою мовою написано "зайдіть в будь-який допис МОЗ і почитайте каменти". Там треш і угар. Тільки встигай скріншотити )))
http://i.piccy.info/i9/6ebb000bbb2ac612cb1fe035b0f71aee/1630224111/90701/1383538/Screenshot_20210829_110054_800.jpg (http://piccy.info/view3/15065704/01b60cbb80f5c3402c9f4b8d7ff0cae3/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-29-08-02/i9-15065704/385x800-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-29-08-02/i9-15065704/385x800-r)
http://i.piccy.info/i9/41ad3d547283264b431b317a7a965ec1/1630224119/81275/1383538/Screenshot_20210829_110126_800.jpg (http://piccy.info/view3/15065705/227eca9dbf0840e008e8baac44f8d063/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-29-08-03/i9-15065705/385x800-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-29-08-03/i9-15065705/385x800-r)
Ідіоти проти ідіотів, це так мило. Треба попкорну зробити
Там ще є фанати Біблії і "біла гетца" )))
http://i.piccy.info/i9/8577840621a40ab899e2440e25c3046b/1630225268/85607/1383538/Screenshot_20210818_093602_2_800.jpg (http://piccy.info/view3/15065729/2f255ee17ae58bd62e4f40d59c881a26/1200/)http://i.piccy.info/a3/2021-08-29-08-21/i9-15065729/578x739-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-08-29-08-21/i9-15065729/578x739-r)
Для любителів статистики і красівих графіків )))
https://yesylevskyy.medium.com/%D0%B2-%D0%B8%D0%B7%D1%80%D0%B0%D0%B8%D0%BB%D0%B5-%D0%B2%D1%81%D0%B5-%D1%85%D0%BE%D1%80%D0%BE%D1%88%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B4%D0%BE%D0%B6%D0%B4%D0%B5%D1%82%D0%B5%D1%81%D 1%8C-645cf22f163d
А тим часом Данія припинає ковідофренію і починає вважати ковід звичайним захворюванням
А тим часом Данія припинає ковідофренію і починає вважати ковід звичайним захворюванням
Та що за мода висвітлювати лише те, що вигідно. А в зв'язку з чим припиняє і починає? Не в зв'язку з високим відсотком вакцинованих?
На рівні Швеції у них статистика. Це там, де всі померли, нагадую.
До речі, враховуючи, що в Україні на маски всі щільно забили і не коляться шмурдяком - деякі померли по 2 рази, а я вчора не зміг з підїзду вийти, бо двері трупами привалило.
https://dailyexpose.co.uk/2021/08/25/official-data-reveals-67-of-covid-19-deaths-since-february-2021-have-been-people-who-were-vaccinated/
О том что вся эта ковидоистерия по сути махровая манипуляция сознанием стада говорит и официальная статистика.
Anzahl Sterbefälle in Deutschland. (Количество смертей в Германии)
Mai 2019 ohne Covid-19 75.669
Mai 2020 mit Covid-19 75.823
Mai 2021 mit Impfung 80.184
Juni 2019 ohne Covid-19 73.483
Juni 2020 mit Covid-19 72.159
Juni 2021 mit Impfung 76.046
Juli 2019 ohne Covid-19 76.926
Juli 2020 mit Covid-19 73.795
Juli 2021 mit Impfung 76.035
https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Sterbefaelle-Lebenserwartung/Tabellen/sonderauswertung-sterbefaelle.html
Переведу для тех кто не знает что рядом c годом и месяцем написано (ohne Covid-без ковида, mit Covid-с ковидом, mit Impfung - с прививкой)
О том что вся эта ковидоистерия по сути махровая манипуляция сознанием стада говорит и официальная статистика.
Anzahl Sterbefälle in Deutschland. (Количество смертей в Германии)
Mai 2019 ohne Covid-19 75.669
Mai 2020 mit Covid-19 75.823
Mai 2021 mit Impfung 80.184
Juni 2019 ohne Covid-19 73.483
Juni 2020 mit Covid-19 72.159
Juni 2021 mit Impfung 76.046
Juli 2019 ohne Covid-19 76.926
Juli 2020 mit Covid-19 73.795
Juli 2021 mit Impfung 76.035
https://www.destatis.de/DE/Themen/Gesellschaft-Umwelt/Bevoelkerung/Sterbefaelle-Lebenserwartung/Tabellen/sonderauswertung-sterbefaelle.html
Переведу для тех кто не знает что рядом c годом и месяцем написано (ohne Covid-без ковида, mit Covid-с ковидом, mit Impfung - с прививкой)
это прекрасно! чувак притащил статистику за три месяца (за три месяца с минимальным воздействием ковида), и на серьёзных щах делает заявления. а как там с остальными девятью месяцами? а? к примеру с апрелем? мартом? ноябрём? декабрём? что-же вы их не привели в пример? не удобные цифры?
Удобные или нет не в курсе, мопед не мой, это сами аборигены утверждают что по большому счету какой-то ужасной смертности от страшного ковида и не было, всё вкладывается в естественные колебания.
О том что вся эта ковидоистерия по сути махровая манипуляция сознанием стада говорит и официальная статистика....
Ви дуже швидко зробили висновок. Викладіть дані за листопад-грудень, буде здивовані.
Удобные или нет не в курсе, мопед не мой, это сами аборигены утверждают что по большому счету какой-то ужасной смертности от страшного ковида и не было, всё вкладывается в естественные колебания.
Згідно даних з відкритих джерел, які дууууууже просто перевірити, смертність в Німеччині в 2020 році перевищує смертність 2019 року на 46 тис (985 тис проти 939 тис). В абсолютних цифрах смертність 2020 року найвища з 1975 року!!! А природний приріст населення (мінус 212 тис ) найгірший з 1918 року, навіть в 1945 він був кращий (мінус 150 тис)!!!
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0 %B8
Важко вам, мабуть, на світі живеться або, навпаки, дуже легко. Я вам аж заздрю інколи, як в вас в голові все рівно і однозначно укладено:D
Воно і там +/- аналогічно буде.
Воно і там +/- аналогічно буде.
Проверил или предположил?
Згідно даних з відкритих джерел, які дууууууже просто перевірити, смертність в Німеччині в 2020 році перевищує смертність 2019 року на 46 тис (985 тис проти 939 тис). В абсолютних цифрах смертність 2020 року найвища з 1975 року!!! А природний приріст населення (мінус 212 тис ) найгірший з 1918 року, навіть в 1945 він був кращий (мінус 150 тис)!!!
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%9D%D0%B0%D1%81%D0%B5%D0%BB%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D 0%B5_%D0%93%D0%B5%D1%80%D0%BC%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0 %B8
Важко вам, мабуть, на світі живеться або, навпаки, дуже легко. Я вам аж заздрю інколи, як в вас в голові все рівно і однозначно укладено:D
4,7% оужассс:D
Проблема старіння нації, типова для старої Європи, вам щось каже?
Снорфу по Україні постив. Не бачу підстав для значних відмінностей в Німеччині
"Не бачу пiдстав" это как "не бачу нiчього такого". Смекаешь?
смотрите кок оно получается- вы нашли где-то говно, сожрали, и других угощаете. а немецкие аборигены заходят на таврофорум, смотрят ваши высеры, и у себя дома рассказывают, что официальная статистика Украины...... ну вы поняли. аборигены, и дебильная часть аборигенов- нихера не одно и то-же.
"Не бачу пiдстав" это как "не бачу нiчього такого". Смекаешь?
Не примазуй мене до їх затишного клубу.
Але за півтора року можна було знайти пруфи? Такі щоб були залізні, а не фуйню, котру Снорфу сюди тягає. Хоча мені вже практично покуй, я підтюнив все так, що лохдауни на мене впливати будуть мінімально. Єдине що харить - дистанційне навчання і неможливість вільно по Європі кататись.
смотрите кок оно получается
это не говно а мнение людей проживающих там, мнение основанное на том что они сами могут наблюдать воочию. Кстати о приписках и липовых данных в эпоху короноистерии даже там упоминается.
И если Снофру сравнивает то уж может и сравнить 2018 и 2019, тоже можно повопить о страшной и неизведанной куйне косящей население направо и налево. Кто то из вас в курсе почему так было в 2018? А я вот поинтересовался.
https://i.postimg.cc/qqnCL4tS/Ger1.jpg
Да, и если просмотреть эту табличку выше, в той ссылке что указал Снофру, то увидим что в 70е и 80е года неоднократно смертность была более 12 на 1000 против 11.8 на 1000 в 2020. Я просто не раз вижу в разных источниках утверждение от местных что какой-то невероятной избыточной смертности от ковида в Германии нет, вот и стало интересно - почему они это утверждают, как так - страшный и ужасный ковид есть а изб. смертности нет?
4,7% оужассс:D
Проблема старіння нації, типова для старої Європи, вам щось каже?
Ну так, можна розмазати на 10 років, буде 0,4 відсотки))) Це 46 тисяч життів. А якщо взяти за листопад-грудень, то буде близько 25 %. Проблема старіння- це тренд не одного року, триває десятиліттями і вона ні разу не давала такої річної надлишкової.
Це там де 380 за 2019 проти 1480 за 2020?. Повністю з вами згоден, надлишкова смертність по Німеччині за 2020 рік буде без значних відмінностей порівняно з Україною, така ж пікова і безпрецедентна за багато років.
...
Да, и если просмотреть эту табличку выше, в той ссылке что указал Снофру, то увидим что в 70е и 80е года неоднократно смертность была более 12 на 1000 против 11.8 на 1000 в 2020. Я просто не раз вижу в разных источниках утверждение от местных что какой-то невероятной избыточной смертности от ковида в Германии нет, вот и стало интересно - почему они это утверждают, как так - страшный и ужасный ковид есть а изб. смертности нет?
"Нічого страшного не бачу, всього на всього 50 років тому була така ж смертність":D:D:D:D:D
Що ви називаєте "невероятной" смертністю? Трупи на вулицях, приїхав автобус, а там всі мертві? :D:D:D Так "ковідні" помирають не на вулицях, помирають тихенько і непомітно, ховають їх так же тихо, в чорних мішечках.
Ще раз, згідно офіційних даних суворої звітності, смертність в Німеччині найвища з 1975 року, а ви стверджуєте, що вона абсолютно типова. Як так? Ви створили в себе в голові затишний світ, в який не допускаєте інформацію, яка не вписується в ваш, вже сформований, світогляд. Виглядає це смішно...
так даже если и допускает, то интерпретирует её по своему. выдернет из всей статистики только три цифры- и радуется. у меня под боком опорная больница, соседка медсестра. говорит она никогда за 40 лет работы не видела такого количества больных. половина палат просто пустые стояли, а в ноябре в коридорах места не было. в морге то-же самое. а дебилы глазки ручками прикрыли- и опа! ничого такого нэ бачу!
Це там де 380 за 2019 проти 1480 за 2020?. Повністю з вами згоден, надлишкова смертність по Німеччині за 2020 рік буде без значних відмінностей порівняно з Україною, така ж пікова і безпрецедентна за багато років.
Ні, це там де вони співмірні. Припиняйте фуйню городити і робити висновки з випадкових піків. Подивіться ваші графіки і зрозумієте. Якщо є чим
"Нічого страшного не бачу, всього на всього 50 років тому була така ж смертність":D:D:D:D:D
Що ви називаєте "невероятной" смертністю? Трупи на вулицях, приїхав автобус, а там всі мертві? :D:D:D Так "ковідні" помирають не на вулицях, помирають тихенько і непомітно, ховають їх так же тихо, в чорних мішечках.
Ще раз, згідно офіційних даних суворої звітності, смертність в Німеччині найвища з 1975 року, а ви стверджуєте, що вона абсолютно типова. Як так? Ви створили в себе в голові затишний світ, в який не допускаєте інформацію, яка не вписується в ваш, вже сформований, світогляд. Виглядає це смішно...
Ви вже пояснили суттєве збільшення нековідної складової?
https://cdn.jpg.wtf/futurico/e3/6c/1630589846-e36cbbcf17c2ad83923cf497eec36051.png
Ні, це там де вони співмірні. Припиняйте фуйню городити і робити висновки з випадкових піків. Подивіться ваші графіки і зрозумієте. Якщо є чим
А, то максимальна смертність з 1975 року, то просто випадковість? Тепер все зрозуміло. :D:D:D З моїх графіків, здається, вже й мавпи зробили правильні висновки.
Ви вже пояснили суттєве збільшення нековідної складової?
Виходячи з чого ви зробили висновок, що вона нековідна? Аргументуйте, колего.
А, то максимальна смертність з 1975 року, то просто випадковість? Тепер все зрозуміло. :D:D:D З моїх графіків, здається, вже й мавпи зробили правильні висновки.
Стрес, фінансові втрати і знищена медична система. Серцево-судинники сипляться аж бігом, особи з важкою хронікою аналогічно. А мавпи вже 2й рік всіх тестами, лохдаунами та іншою ковідофренічною дурнею задовбують
Виходячи з чого ви зробили висновок, що вона нековідна? Аргументуйте, колего.
Тому шо у ваших графіках так намальовано (ковід окремо). Розьирайтесь з ними самостійно
Стрес, фінансові втрати і знищена медична система. Серцево-судинники сипляться аж бігом, особи з важкою хронікою аналогічно. А мавпи вже 2й рік всіх тестами, лохдаунами та іншою ковідофренічною дурнею задовбують
в переводе на общепонятный язык: смерти не ковидные, потому что они из-за ковида приключились.
в переводе на общепонятный язык: смерти не ковидные, потому что они из-за ковида приключились.
Ну якщо інсультний помер по причині неналежного надання медичної допомоги, то це ж очевидно, що він помер від ковіду.
Ну якщо інсультний помер по причині неналежного надання медичної допомоги, то це ж очевидно, що він помер від ковіду.
саме так! тому що неналежне надання медичної допомоги зумовлено тим, що лiкарi зайнятi лiкуванням ковiдних. все просто. якщо хворих стало бiльше, то часу на кожного буде менше, а помирати будуть швидше всi, та вiд всього, а не тiльки ковiднi вiд ковiду. але кому я тут це розповiдаю?
Тут попутано причини і наслідки. Причина в тому, що:
- безграмотні індивіди "безсимптомно" хворіючи з температурою 37.5 (умовно), закладеним носом і розпухшим горлом лазять по вулицях і не лікуються, а коли починають відхаркувати легені - їдуть в лікарню.
- лікарі, котрим комфортно було працювати за 5к зарплати (умовно, але порядок десь такий) раптово усвідомили, що виявляється потрібно працювати і виконувати свої посадові обов'язки. А в кишеню не особливо несуть.
- всякі ляшки-степашки, котрі взагалі ні разу не лікарі, методом гуглтранслейт наплодили інструкції не особливо вникаючи в зміст
- ЗМІ наганяють паніку, публікуючи х.з що і звідки.
От це частина першопричин.
Я вже мовчу про те, що коли вводять стероїди, то напевне тиждень-півтора до того можна було обійтись сальбутамолом, мукулітиками і чимось протизапальним (від ібупрофену до антибіотиків, залежно від клінічної картини). Це звісно якщо сидіти і лікуватись вдома, а не лазити якогось фуя по вулицях і не наганяти адреналін (провокує бронхоспазми при запаленнях в трахеї і нижче, хворий починає задихатись) масмедійним сміттям. Принаймні в першому кварталі цього року моїй дружині самого лише сальбутамолу цілком вистачило.
В мене питання, а хто в США Ляшко, що там овер пів ляма померлих? Яка цука вгробила там медицину?
Тут попутано причини і наслідки. Причина в тому, що:
- безграмотні індивіди "безсимптомно" хворіючи з температурою 37.5 (умовно), закладеним носом і розпухшим горлом лазять по вулицях і не лікуються, а коли починають відхаркувати легені - їдуть в лікарню.
- лікарі, котрим комфортно було працювати за 5к зарплати (умовно, але порядок десь такий) раптово усвідомили, що виявляється потрібно працювати і виконувати свої посадові обов'язки. А в кишеню не особливо несуть.
- всякі ляшки-степашки, котрі взагалі ні разу не лікарі, методом гуглтранслейт наплодили інструкції не особливо вникаючи в зміст
- ЗМІ наганяють паніку, публікуючи х.з що і звідки.
От це частина першопричин.
Я вже мовчу про те, що коли вводять стероїди, то напевне тиждень-півтора до того можна було обійтись сальбутамолом, мукулітиками і чимось протизапальним (від ібупрофену до антибіотиків, залежно від клінічної картини). Це звісно якщо сидіти і лікуватись вдома, а не лазити якогось фуя по вулицях і не наганяти адреналін (провокує бронхоспазми при запаленнях в трахеї і нижче, хворий починає задихатись) масмедійним сміттям. Принаймні в першому кварталі цього року моїй дружині самого лише сальбутамолу цілком вистачило.
а-а! так вот оно что! а вам в голову не приходило- почему это происходит внезапно только сейчас, и внезапно во всём мире? или по вашему "бессимптомники" только сейчас стали ползать по улицам? всем улицам мира, а раньше каждый, каждое своё утро начинал с градусника? или почему при обычном гриппе не требовалось такого количества ШВЛ? что тогда по вашему изменилось? это из-за паники? а почему под ШВЛ попадают и те, кто в коронавирус не верит, и лечится исключительно трактором? выключайте дурака, а то он станет вашим основным я...
В мене питання, а хто в США Ляшко, що там овер пів ляма померлих? Яка цука вгробила там медицину?
Про статистику вже говорили. Ну і звісно ковідні страшилки там теж навіть з кожного чайника транслюють. Та й медицина штатівська ну дуже вже специфічна, рекомендую поцікавитись.
а-а! так вот оно что! а вам в голову не приходило- почему это происходит внезапно только сейчас, и внезапно во всём мире? или по вашему "бессимптомники" только сейчас стали ползать по улицам? всем улицам мира, а раньше каждый, каждое своё утро начинал с градусника? или почему при обычном гриппе не требовалось такого количества ШВЛ? что тогда по вашему изменилось? это из-за паники? а почему под ШВЛ попадают и те, кто в коронавирус не верит, и лечится исключительно трактором? выключайте дурака, а то он станет вашим основным я...
Проблема в оому, що народ плутає грип і ГРВІ (що посуті означає якийсь неважкий респіраторний вірус, да і всім пофіг який). Грип - важке захворювання, котре при пофігізмі завершується пневмонією і смертю. Короновірусний варіант набагато більш заразний за звичайний. Вірить-не вірить це питання десяте. Важливо те, як індивід поступає кожен день і як лікується при перших симптомах. Хоча варіант "слаба ланка" генофонду також не виключаю. Але що у цьому поганого?
...
Тому шо у ваших графіках так намальовано (ковід окремо). Розьирайтесь з ними самостійно
Дійсно, згідно даних держстату, відображених в графіках, офіційна ковідна смертність нижча від надлишкової смертності. З цього можна зробити простий висновок, що реальна кількість ковідних смертей більша, ніж офіційна, адже, в офіційну потрапляють померлі з позитивним тестом, не всім його робили. Туди ж потрібно добавити, вторинну ковідну смертність, коли в людини інфаркт, а всі місця в лікарні зайняті ковідними або нікому лікувати (всі лікарі на лікарняному або звільнились) або не приїхала швидка (зайнята ковідними). Це все реальні історії з життя, про швидку, зайняті місця, лікарів, що звільнились, для периферії це була норма при піках ковіду.
Огляд попередніх даних про смертність у 27 країнах демонструє, що в багатьох із них за час пандемії померло більше людей, ніж за такий самий період у попередні роки - навіть з урахуванням жертв коронавірусної інфекції.
Ці так звані "надлишкові смерті" - тобто ті, що перевищують середні показники попередніх років, - дозволяють припустити: реальні наслідки пандемії серйозніші, ніж йдеться в офіційній статистиці урядів.
Частково "надлишкову смертність" можна пояснити недостатньо точним підрахунком статистики Covid-19, частково - впливом пандемії на перевантаженість національних систем охорони здоров'я та іншими факторами. Джерело: https://www.bbc.com/ukrainian/features-53106838
Не шукайте чорну кішку в темній кімнаті, особливо, коли її там немає.:D
Колего, припиняйте натягати сову на глобус, бо вона трісне. Припускати ви можете все, що завгодно. Але реальність в тому, що реалістично виглядає лише вторинна ковідна смертність - важкохворі, котрі померли по причині імпотенції медичної галузі та масової ковідофренії.
Проблема в оому, що народ плутає грип і ГРВІ (що посуті означає якийсь неважкий респіраторний вірус, да і всім пофіг який). Грип - важке захворювання, котре при пофігізмі завершується пневмонією і смертю. Короновірусний варіант набагато більш заразний за звичайний. Вірить-не вірить це питання десяте. Важливо те, як індивід поступає кожен день і як лікується при перших симптомах. Хоча варіант "слаба ланка" генофонду також не виключаю. Але що у цьому поганого?
ага, тобто набагато більш заразний, тобто вже не звичайний грип. це вже перший крок. а там можливо ви зможете усвідомити, що при набагато більшій заразності, хворих буде набагато більше. а це і є ПАНДЕМІЯ зі всіма плюшками.
ага, тобто набагато більш заразний, тобто вже не звичайний грип. це вже перший крок. а там можливо ви зможете усвідомити, що при набагато більшій заразності, хворих буде набагато більше. а це і є ПАНДЕМІЯ зі всіма плюшками.
В смислі? В чому складність? Захворів-сів дома і вилікувався-вийшов далі; хто не лікується, той страждає. Я розумію, що для країни з 73% дебілів це може бути занадто складно, але не бачу великої біди у природньому відборі та видаленні багів генофонду.
В смислі? В чому складність? Захворів-сів дома і вилікувався-вийшов далі; хто не лікується, той страждає. Я розумію, що для країни з 73% дебілів це може бути занадто складно, але не бачу великої біди у природньому відборі та видаленні багів генофонду.
Вы правда тупой? Или всё-же косите? Ещё раз спрашиваю- почему раньше ШВЛ хватало, а тут внезапно пришлось срочно их докупать? Почему мест с кислородом перестало хватать? Что ты в чертях собачьих высидишь дома, если тебе нужен кислород? Естественный отбор тут не работает, ибо бедные сначала плодятся, а потом умирают, а богатые лечатся, но не плодятся. По этому прекращайте свои фашистские лозунги. И включайте мозги.
Как чёрт возьми можно сидеть дома в городе? Если больна вся семья, то кто принесёт еды? Воды? Глово не везде работает, да и не факт что они заразу не разносят.
Вы правда тупой? Или всё-же косите? Ещё раз спрашиваю- почему раньше ШВЛ хватало, а тут внезапно пришлось срочно их докупать? Почему мест с кислородом перестало хватать? Что ты в чертях собачьих высидишь дома, если тебе нужен кислород? Естественный отбор тут не работает, ибо бедные сначала плодятся, а потом умирают, а богатые лечатся, но не плодятся. По этому прекращайте свои фашистские лозунги. И включайте мозги.
Как чёрт возьми можно сидеть дома в городе? Если больна вся семья, то кто принесёт еды? Воды? Глово не везде работает, да и не факт что они заразу не разносят.
Іпать, це ти тупий. Кисень треба коли ти вже тижня 2 просрав і при цьому вів себе як ідіот:D
Для особливо тупих повторюю: ця куйня у нас вже 3 рази була у всіх одночасно (2+2). Тесть з тещею теж хворіли. Теща слідувала моїм інструкціям і вичухалась за 2 тижні, а тесть не слухав - вигріб піздюлін і потопав до лікаряю коли я побачив, що клінічна картина конкретно не туди зайшла.
Тому ще раз повторюю:
- кисень не потрібен, все одно придурки користі для суспільства не приносять, природній відбір рулить
- мені покую лохдауни, обмеження і шмурдяки
Для статистики: 11 августа получили первую дозу Файзера: мама (60 лет), тёща (71 год), двое друзей (муж с женой, ровесники, 32 года), жена и я (ровесники, 38 лет, мне через 1.5 месяца 39). Хронических заболеваний - сердечно-сосудистых, диабета и т. д. вроде ни у кого нет.
Я, жена и жена друга - прям идентично: 11-го немного болела рука; 12-го с утра и почти до вечера рука болела сильно, поднять невозможно; к вечеру боль уменьшилась; 13-го боль совсем небольшая; вчера и сегодня небольшая боль, если трогать место укола.
Мама - почти не чувствовала боли в руке (только 12-го немного), больше ничего.
Друг - вообще ничего не чувствовал (но он 11-го, через пару часов после укола, знатно насвинячился).
Тёща - рука не болела абсолютно, но 12-го после обеда поднялась температура 37.8, дали ибупрофен, падала медленно, несколько часов на пару десятых градуса, только к вечеру стало 36.8; 13-го опять же после обеда поднялась до 37.5, но ещё и живот стал болеть, опять же ибупрофен, к вечеру всё хорошо; вчера и сегодня ничего, никаких побочек.
1 сентября - вторая доза у всех.
Мама и жена друга - почти ничего, у жены друга рука побаливала, у мамы вообще только если до места укола дотронуться
У меня 2-го и 3-го жуткая сонливость была, 2-го под вечер поднялась температура до 37, самочувствие было так себе, но не прям плохо. Рука побаливает до сих пор, но от первой дозы болела значительно сильнее.
У друга ночью со 2-го на 3-е поднялась температура до 37.2, ничего не принимал, поспал и всё прошло. Рука не болела.
Тяжелее всех пришлось тёще, ну и жене несладко - обеих 2-го сильно колбасило, но тёщу сильнее. У жены температура была 37.5, у тёщи 37.9, сбивали парацетамолом. Жена ещё и на работе была целый день, с трудом доработала; тёща целый день валялась. 3-го у обеих уже всё было хорошо.
По итогу, я, жена, мама и жена друга решили скорее всего вакцинироваться повторно через полгода (если будут ширять, разумеется). Друг и тёща в раздумьях
Іпать, це ти тупий. Кисень треба коли ти вже тижня 2 просрав і при цьому вів себе як ідіот:D
Тобто, раніше по два тижні не просирали, а одразу йшли лікуватися? А чому потім перестали і почали просирати?
Тому що плутають грип і ГРВІ. Все від неосвіченості.
У коро були постгрипозні пневмонії той в курсі.
А чому раніше не плутали?
Тому що раніше всі були не тупими. А зараз всі не гострі.
А чому раніше не плутали?
Тому що раніше в ЗМІ не показували. У мене 3 знайомих від пневмонії в лікарні померли за минулих 10 років.
Колись напічкали антибіотиками і додому. На крайняк поклали в госпіталь і внутривенно тричі на день.
А зараз, йой, треба в лікарню, треба кисень, і ще купи несертифіковані ліки по чорному, а як залічили ну то 100% короноварус винен.
І страшилки про чорні мішечки з кожного чайника
Коли були "тваринні" види грипу теж була купа страшилок. І страшилки навпаки - спонукають до дій замість "просирати тижні вдома".
Плюс "треба кисень" це не хворий вирішує, а лікар.
Поки неясно, коли пройшла межа за якою всі одночасно отупіли і почали просирати час.
Тому що раніше в ЗМІ не показували. У мене 3 знайомих від пневмонії в лікарні померли за минулих 10 років.
Колись напічкали антибіотиками і додому. На крайняк поклали в госпіталь і внутривенно тричі на день.
А зараз, йой, треба в лікарню, треба кисень, і ще купи несертифіковані ліки по чорному, а як залічили ну то 100% короноварус винен.
І страшилки про чорні мішечки з кожного чайника
ну от нарешті з'ясували! мруть- тому що по тєлєку показували!
а вітер дує від того, що дерева хитаються!
1. Лікар робить і прописує те, що протоколи кажуть. І в цих протоколах велике питання.
2. На рахунок "мруть" Снорфу вже неперший місяць пробує підтверджуючі дані принести. Так, мруть, як і кожен день
1. Лікар робить і прописує те, що протоколи кажуть. І в цих протоколах велике питання.
2. На рахунок "мруть" Снорфу вже неперший місяць пробує підтверджуючі дані принести. Так, мруть, як і кожен день
А ви окуляри одягніть, і у морг сходіть десь у грудні. І поцікавтеся- чи завжди таке було? Ну щоб на власні очі, щоб без лівих пруфів з інтернетів.
Чувак, це так не працює. Мене емоції вже давно не хвилюють, робота така.
Є глобальні цифри смертності, і не віртуальної "надлишкової", а самої банальної абсолютної. І вони не кошмар-кошмар, а банальне відображення півторарічного бардака і ковідошизи. От і все.
А імідж ЗМІ намалюють який завгодно
Візит у морг це банальна статистика, а не емоції.
Якщо говорити про походи до моргу то на прикладі нашого міста це треба було робити у листопаді-грудні 2019 року коли люд дохнув пачками і ніхто не знав шо за фігня коїться. Все що після - навіть поряд не стоїть з тим періодом.
Похід в морг це найзвичайнісінькі емоції, аналогічно як і чорні мішечки. Тому пофігу.
До статистики вони мають таке ж відношення як і калькулятор
Тобто, спілкування з фахівцями, то емоція? я ж не кажу що ви трупи повинні оглядати, я про інше. Я саме про поцікавитись що в них було у грудні, і чи було таке ще колись…
Ну, нє. Якщо фахівцями є блогери, то спілкування дуже необхідне ;-)
Тобто, спілкування з фахівцями, то емоція? я ж не кажу що ви трупи повинні оглядати, я про інше. Я саме про поцікавитись що в них було у грудні, і чи було таке ще колись…
У мене дружина у 2008-09 спілкувалась з фахівцями - чоловік їх подруги один з крутих міських патологоанатомів - морги завалило трупами з чорною губкою замість легень, на вулицю не виходити.
Той фахівець з моргу за деревами лісу не бачить
...
Що??? По сьомому разу??? З вами все ще гірше, ніж здавалося.
Назвіть, будь ласка, місяць за останні роки, в якому смертність була вищою, ніж в жовтні, листопаді, грудні 2020 року. Можна окремо по Україні, Києву, вашій рідній чи будь якій іншій області.
Тільки без пустих слів, води і, звичної для вас, демагогії. Місяць, цифра... Дякую.
Якщо говорити про походи до моргу то на прикладі нашого міста це треба було робити у листопаді-грудні 2019 року коли люд дохнув пачками і ніхто не знав шо за фігня коїться. Все що після - навіть поряд не стоїть з тим періодом.
Був локальний спалах смертності в грудні 2019. Дуже короткий, вже в січні ситуація вирівнялась до звичайної. Настільки локальний, що не вплинув на річну статистику, він і поряд не стоїть з наслідками Ковіду. Все це сухо й чітко відображено в даних держстату, я викладав. Все інше- це і є банальні емоції.
Був локальний спалах смертності в грудні 2019. Дуже короткий, вже в січні ситуація вирівнялась до звичайної. Настільки локальний, що не вплинув на річну статистику, він і поряд не стоїть з наслідками Ковіду. Все це сухо й чітко відображено в даних держстату, я викладав. Все інше- це і є банальні емоції.
Ага. Локальний. локально із пульмонології усіх везли.
Ага. Локальний. локально із пульмонології усіх везли.
Емоціїї... Дайте якісь цифри, обговорим. Чи може, даних не буде, тому що є якась змова?:D
Емоціїї... Дайте якісь цифри, обговорим. Чи може, даних не буде, тому що є якась змова?:D
Канєшно змова, і емоції, коли люди в пульмонології в коридорах лежать.
П.Н. ДЕякі цифри із того що можна швидко нагуглити. При середній смертності у нашому місті +-2000 людей на рік у 2019 році було +430 (2503 смерті) у порівнянні з попереднім (2074 смерті). 2020 рік - 2372 смерті. за 2021 рік ще фігзна скільки.
Що??? По сьомому разу??? З вами все ще гірше, ніж здавалося.
Назвіть, будь ласка, місяць за останні роки, в якому смертність була вищою, ніж в жовтні, листопаді, грудні 2020 року. Можна окремо по Україні, Києву, вашій рідній чи будь якій іншій області.
Тільки без пустих слів, води і, звичної для вас, демагогії. Місяць, цифра... Дякую.
О, знову за рибу гроші :-D
Я там казав в 2019, мені банально ліньки шукати. Це той що ви пояснити не змогли. Так він чуть-чуть нижчий, але такий самий красивий пік.
Вважайте, бо або сова трісне або глобус.
Доречі, а хто вас вчив на часткових випадках глобальні висновки робити?
О, знову за рибу гроші :-D
Я там казав в 2019, мені банально ліньки шукати. Це той що ви пояснити не змогли. Так він чуть-чуть нижчий, але такий самий красивий пік.
Вважайте, бо або сова трісне або глобус.
Доречі, а хто вас вчив на часткових випадках глобальні висновки робити?
Чуть-чуть нижчий- це 380 проти 1480? Ржу не можу. :D
Який жалюгідний злив;-)
Цифра, місяць. Дякую.
...
П.Н. ДЕякі цифри із того що можна швидко нагуглити. При середній смертності у нашому місті +-2000 людей на рік у 2019 році було +430 (2503 смерті) у порівнянні з попереднім (2074 смерті). 2020 рік - 2372 смерті. за 2021 рік ще фігзна скільки.
Ок. Окремо по Бердянську дані шукати довго, можу допустити, що ваші дані правда.
Але, якщо спалах і був, то він ніяк не відобразився на статистиці смертності по Запорізькій області, яка є у вільному доступі.
2016--28129 померлих.
2017--27758 померлих.
2018--27871 померлих.
2019--27823 померлих.
2020--29388 померлих.
Як бачите, в 19 році навіть менше (трохи), ніж в 18, тобто, якщо спалах і був (що поки що не підтверджено ніякими достовірними даними, маємо лише емоційне ствердження:D), то він був дуже локальним. При цьому, "ковідний" 20-й, як і у всьому світі, різко виділяється.
Джерело: "Головне управління статистики в Запорізькій області."
http://www.zp.ukrstat.gov.ua/index.php/statystychna-informatsiia
З вами все ясно. Продовжуєте натягати сову на глобус.
Пояснення січня 19 є? Там 1140 проти 1200 у жовтні 20 на 1млн. населення. Аналогічний пік, котрий вибивається як з середнього, так і з сусідніх.
Далі, в другому графіку
Січень 19 -400
Жовтень 20 - 800
Тут вже на 1млн. не сказано, тобто цифри ділимо на 3 щоб звести з першим грпфіком. І отримуємо... сюрприз ;-) фуйню на палочці. Я взяв дві контрольних точки, по обох неспівпадіння. Або це дурня, або до другого графіка конкретно бракне легенди. Враховуючи наявність від'ємних значень на графіку - таки бракне. Враховуючи перекос з цифрами - схоже на варіант 2в1
Тому і питаю: що це за записки першокурсника?
Чуть-чуть нижчий- це 380 проти 1480? Ржу не можу. :D
Який жалюгідний злив;-)
Цифра, місяць. Дякую.
Прохання глянути чуть вище і більше не зливатись, бо надалі буде як з мелітопольським зебілом:-D
Поки що буде достатньо проговорити першу частину запитання, там де 1140 проти 1200, до другої частини (маніпуляції з очікуваною/надлишковою смертністю) ми повернемось коли ви базові речі зможете усвідомлювати;-)
Ок. Окремо по Бердянську дані шукати довго, можу допустити, що ваші дані правда.
Але, якщо спалах і був, то він ніяк не відобразився на статистиці смертності по Запорізькій області, яка є у вільному доступі.
2016--28129 померлих.
2017--27758 померлих.
2018--27871 померлих.
2019--27823 померлих.
2020--29388 померлих.
Як бачите, в 19 році навіть менше (трохи), ніж в 18, тобто, якщо спалах і був (що поки що не підтверджено ніякими достовірними даними, маємо лише емоційне ствердження:D), то він був дуже локальним. При цьому, "ковідний" 20-й, як і у всьому світі, різко виділяється.
О, клас, давайте 2016 відразу пояснюйте. Бо ж тоді не було ні ковіду ні ковідошизи:D
Нагадую, що варіант хз не канає;-)
2016--28129 померлих.
2017--27758 померлих.
2018--27871 померлих.
2019--27823 померлих.
2020--29388 померлих.
Ви якусь хєрню пишете. Для вас локальний пік у +20% смертності для стотисячного міста це просто емоції. Ну і хєр з ним що люди дохли невідомо від чого а медицина безсила. Аби тільки ковідоманію виправдати. Ви ще доведіть що ваше "головне управління статистики" надало достовірну інформацію.
Ви якусь хєрню пишете. Для вас локальний пік у +20% смертності для стотисячного міста це просто емоції. Ну і хєр з ним що люди дохли невідомо від чого а медицина безсила. Аби тільки ковідоманію виправдати. Ви ще доведіть що ваше "головне управління статистики" надало достовірну інформацію.
Ну а ти типу не бачиш, що це ковідошизанутий аналог мелітопольського зебіла:D
Хе-хе)
Кто-то из НВ прочитал говнофорум и перевел статью из "Экономист", где приводится статистика в тч статистика с избыточной смертностью:
"Не 4,5 миллиона. Сколько людей на самом деле умерло от коронавируса в мире"
https://nv.ua/world/countries/koronavirus-skolko-lyudey-na-samom-dele-umerlo-ot-covid-19-poslednie-novosti-50181131.html
Таблицы, картинки, графики, источники, все как мы любим!
Оригинал: https://www.economist.com/graphic-detail/coronavirus-excess-deaths-estimates
ИМХО в споре о смертности ваша карта бита, господа ковиддиссиденты)).
Так так, саме в надлишковій і питання. Бо в деяких періодах-регіонах очікувана певне мінусова була :-D
Так так, саме в надлишковій і питання. Бо в деяких періодах-регіонах очікувана певне мінусова була D-)
статтю читали?
статтю читали?
Читали.
Але чомусь весь час здається що стаття із розряду "ми не знаємо що це було, якби ми знали що це було але ми не знаємо що це було і от зараз ми навчимо ШІ як дізнатися що то було".
Ми, ковідодисиденти, не заперечуємо наявність ковіду. Ми проти шизи, пов"язаної із перебільшенням реальних масштабів пандемії.
Цифри це добре. але їх трактувати можна по різному і не завжди вони достовірні. Це як із прикладом мого міста де +20% смертності це фігня і емоції а у масштабах області смертність навіть зменшилася, знач покращення бо, як кажуть смерть однієї людини це трагедія а сметь чотирьохсот тридцяти - звичайна статистика, яка ні на що впливає.
статтю читали?
Мою відповідь читали?
Ключове слово "надлишкова". Не плутати з "абсолютною". Бо цим Снорфу зловживає, як наперсточник, реально, "кручу-верчу..."
Читали.
Але чомусь весь час здається що стаття із розряду "ми не знаємо що це було, якби ми знали що це було але ми не знаємо що це було і от зараз ми навчимо ШІ як дізнатися що то було".
Ми, ковідодисиденти, не заперечуємо наявність ковіду. Ми проти шизи, пов"язаної із перебільшенням реальних масштабів пандемії.
Цифри це добре. але їх трактувати можна по різному і не завжди вони достовірні. Це як із прикладом мого міста де +20% смертності це фігня і емоції а у масштабах області смертність навіть зменшилася, знач покращення бо, як кажуть смерть однієї людини це трагедія а сметь чотирьохсот тридцяти - звичайна статистика, яка ні на що впливає.
20% це фігня. От як би було 4.7% у жовтні 2020, от тоді це не фігня. А так фігня:D
По перше, ваші 20%, поки що, просто слова, не підтверджені ніякими посиланнями на достовірні джерела.
По друге, ваш спалах смертності не відобразився навіть в обласній статистиці, це незначні цифри в порівнянні з "ковідною" смертністю (див дані за 20 рік).
Стосовно "головного управління", чомусь, "ковіддисидентство" живе завжди поряд з теоріями змови. А віра в теорії змови відомий маркер недалекості.
Хе-хе)
Кто-то из НВ прочитал говнофорум и перевел статью из "Экономист", где приводится статистика в тч статистика с избыточной смертностью:
"Не 4,5 миллиона. Сколько людей на самом деле умерло от коронавируса в мире"
https://nv.ua/world/countries/koronavirus-skolko-lyudey-na-samom-dele-umerlo-ot-covid-19-poslednie-novosti-50181131.html
Таблицы, картинки, графики, источники, все как мы любим!
Оригинал: https://www.economist.com/graphic-detail/coronavirus-excess-deaths-estimates
ИМХО в споре о смертности ваша карта бита, господа ковиддиссиденты)).
Не будуть вони читати вашу статтю))) Тут, елементарну статистичну інформацію даєш, і то, як горохом об стіну.
Скажуть, ви ще доведіть, що ваш "Економікс" достовірні дані дав, а не просто намалював.:D
Читали.
Це вам так здається, а в статті робиться чіткий висновок, що реальна смертність від ковіду вища офіційної з аналізом причин цього.
Мою відповідь читали?
Ключове слово "надлишкова". Не плутати з "абсолютною". Бо цим Снорфу зловживає, як наперсточник, реально, "кручу-верчу..."
Я ж кажу, не будуть читати:D:D:D
Там же і надлишкова критично збільшилась і абсолютна. Не читали?
20% це фігня. От як би було 4.7% у жовтні 2020, от тоді це не фігня. А так фігня:D
Типово для вас. :DВ жовтні було від 20% до 30% в залежності від регіону.
4,7% то в річному вимірі, тобто два спалахи 2020 року розтягнуті на рік.
Сідайте, два!.:D
Я ж кажу, не будуть читати:D:D:D
Там же і надлишкова критично збільшилась і абсолютна. Не читали?
Ну і де та абсолютна? Бо ви щось постійно маніпулятивну надлишкову норовите підсунути. А в статейці абсолют ковідний (а-ха-ха, поржав, дякую) і т.зв. надлишкова. Довбані наперсточники:D
Хоча це очевидно чому абсолют не шарять. Тому що по ньому банально нема значної варіативності порівняно з попередніми періодами. От і приліпляють ковідофреніки всякі "спалахи" (в жовтні, по Києву, серед тих хто пив каву перед обідом і т.п.), хоча насправді це спалахи їхніх багатостраждальних пуканів:D
Типово для вас. :DВ жовтні було від 20% до 30% в залежності від регіону.
4,7% то в річному вимірі, тобто два спалахи 2020 року розтягнуті на рік.
Сідайте, два!.:D
Типово для вас балаболити. Все ще чекаю пояснення січня 19 по Києву Там де 1140 проти 1200 у жовтні 20 на 1млн. населення. Нагадую, це той смертельний жовтень, коли всіх трупами засипало:-D
Як тільки зізнаєтесь в дилетантстві, то далі підемо вашу маніпулятивну так звану "надлишкову" розбирати на прикладі того ж Києва
П.С. Ну і 2016й по Запорізькій області було б незле, ви ті цифри самі притягнули;-)
Ну....
Типово для вас балаболити. Все ще чекаю пояснення січня 19 по Києву Там де 1140 проти 1200 у жовтні 20 на 1млн. населення. Нагадую, це той смертельний жовтень, коли всіх трупами засипало:-D
Як тільки зізнаєтесь в дилетантстві, то далі підемо вашу маніпулятивну так звану "надлишкову" розбирати на прикладі того ж Києва
П.С. Ну і 2016й по Запорізькій області було б незле, ви ті цифри самі притягнули;-)
А ще можна взяти дані якомусь селу залупівка кобелякського району і на спираючись на них розгромити цих клятих маніпуляторів з Економіста!
Так по суті це і відбувається, подаються часткові дані, "надлишкова", т.зв. "ковідна", ковідна в надлишковій. Загальної нема. А потім ковідофреніки тягають ці огризки з ресурса в ресурс.
Не те щоб я був занудою, просто робота така; маніпулювати даними і шукати маніпуляції я вмів вже дуже давно.
Ну і де та абсолютна?...
... Все ще чекаю пояснення січня 19 по Києву Там де 1140 проти 1200 у жовтні 20 на 1млн. населення. Нагадую, це той смертельний жовтень, коли всіх трупами засипало:-D
Ок. Відповім розширено і предметно трохи пізніше. Думаю, буде цікаво. Тільки, зараз одне запитання, без якого наша полеміка має мало сенсу: чи згодні ви з тим, що смертність жовтня 2020 в Києві була найбільшою місячною смертністю за останні 60 місяців? Так чи ні, без демагогії?
Так, згоден. Вона перегнала попередній максимум аж на 5.3%.
Прошу заодно додати до вашого "згодом" відповідь на питання хто вас навчив робити глобальні висновки базуючись на часткових випадках, на котре відповіді я так і не почув
Прошу заодно додати до вашого "згодом" відповідь на питання хто вас навчив робити глобальні висновки базуючись на часткових випадках, на котре відповіді я так і не почув
В вашому запитанні вже міститься невірна відповідь. Типовий і дуже поширений прийом демагогії. Що ви маєте на увазі? Наведіть конкретний приклад такого мого "висновка".
Основою висновків, які я викладаю в цій гілці, є офіційна загальноукраїнська, українська регіональна і світова статистика, цифри смертності в якій, є даними суворої звітності, тобто, не можна просто так взяти і написати будь яку кількість померлих навіть в нашій країні, про розвинені демократії я взагалі мовчу. Можна зманіпулювати причиною смерті, але кількістю- ні. Яке джерело може бути більш об'єктивним і більш глобальним, ніж статистика, навіть важко уявити.
А давайте ви припините балаболити і нарешті почнете відповідати за базар.
Питання пошукайте вище, мені банально ліньки їх переписувати кожних декілька днів
Маніпуляція в надлишковій, не поширюючи абсолютну. Маніпуляція в поширенні виключно ковідної складової, котра взята зі стелі.
Ну так?
"Згодом" уже настало.
Де відповіді?
Мені вже цікаво. Бо дуже люблю дивитись як рукоблуди-підтасовщики крутяться як вуж на пательні;-)
Заказное убийство от жидомасонов, не иначе. Очевидно, он слишком близко подобрался к разгадке заговора производителей вакцин
https://lb.ua/world/2021/09/14/493897_lider_antivaktsinatoriv_izraili.html
У понеділок, 13 вересня, в лікарні "Вольфсон" у місті Холон помер один з ідеологів ізраїльських антивакцинаторів Хай Шауліан. Причиною його смерті стали ускладнення, спричинені коронавірусною хворобою.
Як пише ізраїльське видання "Вести", Шауліан регулярно публікував у соцмережах заклики до відмови від щеплень, а вакцини називав небезпечними для життя. Крім того, він стверджував, що епідемія коронавірусу - не більше ніж вигадка.
Заразившись коронавірусом, Шауліан потрапив до лікарні і провів там близько тижня. Перебіг хвороби у нього був важким, і через короткий час почали відмовляти життєво важливі системи організму.
11 вересня, коли стан Хая Шауліана різко погіршився, він розмістив у Facebook пост зі своєю фотографією з лікарняної палати. Під фото, де крупним планом зображено його обличчя з кисневими трубками, Хай описав те, що відбувається з ним.
"Я в критичному стані, не можу розмовляти і відповідати іншим людям. Мені не вистачає кисню. Нестача кисню - це жахлива річ", - написав він.
Шауліан також закликав своїх прихильників боротися з державою, яка, за його словами, "проводить злочинний примус громадян".
Приблизно за два тижні до госпіталізації Хай Шауліан брав активну участь у демонстрації протесту проти запровадження санітарних норм зеленого стандарту. Під час вуличних протестів його затримала поліція. Через якийсь час чоловік відчув нездужання і звернувся за медичною допомогою.
Уже перебуваючи на лікарняному ліжку, Шауліан продовжив вести діяльність проти вакцинації, звинуватив поліцейських у тому, що його "намагалися отруїти", і навіть назвав те, що відбувається, "спробою ліквідації".
Бог- не фраер, его кинуть, обойти... нельзя.
Как писал знаменитый радист Э.Т.Кренкель, не дословно цитирую-...по моему глубокому убеждению, на каждого из нас в небесной канцелярии заведена книга "живота и смерти", и если в этой книге прописано умереть под трамваем, то ты не отравишься кильками...(с) Так и тут- какой бы ни был хитрый еврей, но бог таки круче.
Є хороший анекдот про двох трампістів і Бога
Минулого четвера чіпонувся пфайзером.
Якщо одним словом - розчарування.
Нічого не боліло (ну окрім що місце уколу і то якщо пальцем мацати у пошуках чи не болить воно де), температури не було, рука не віднімалася.
Дитячий іграшковий шпріц (я такого в житті не бачив мікрошприца) і доза у 0,3 кубика як і непропорційно товста голка (попросив пару доз, бо там ні на що дивитися - відмовили) просто викликали подив.
Розводняк, кароч....
Минулого четвера чіпонувся пфайзером.
Якщо одним словом - розчарування.
Нічого не боліло (ну окрім що місце уколу і то якщо пальцем мацати у пошуках чи не болить воно де), температури не було, рука не віднімалася.
Дитячий іграшковий шпріц (я такого в житті не бачив мікрошприца) і доза у 0,3 кубика як і непропорційно товста голка (попросив пару доз, бо там ні на що дивитися - відмовили) просто викликали подив.
Розводняк, кароч....
Во сколько вам это обошлось? ( чтобы понимать, на сколько вас развели)
Ні у скільки. Безкоштовно.
Та писали ж! П'ять Джи не раніше повторної дози.
Langolin
14.09.2021, 15:49
В голову пришла только что аналогия антиваксеров со сценой танкового боя из фильма "Ярость". Это когда три Шермана идут на Тигра, тут Тигр подбивает одного, Пит кричит давай вперёд, бах, отлетает башня у второго, и Пит просто так смотря из люка башни спокойно говорит "да чтоб тебя". Конечно, у тебя сценарийный иммунитет - ты главный герой. В жизни далеко не всегда так бывает.
Ізраїльський активакцлідер помер від КОВІДу
https://www.jpost.com/breaking-news/leader-of-anti-vaxxer-community-dies-of-covid-19-679339
Ні у скільки. Безкоштовно.
То есть, не развели получается? Ну слава богу.
Информация для размышления
1. Опубликованное в журнале Vaccines исследование https://www.mdpi.com/2076-393X/9/7/693/htm согласно которому на трех спасенных от смерти от ковида приходится двое умерших от вакцины, было отозвано. Разумеется, такое исследование не могло оставаться напечатанным в более-менее престижном журнале. Любой честный врач, ученый или чиновник не смог бы после этого утверждать, что вакцина безопасна, и рекомендовать кому-либо прививаться.
Исследование вызвало большой скандал https://www.science.org/news/2021/07/scientists-quit-journal-board-protesting-grossly-irresponsible-study-claiming-covid-19 и несколько вирусологов и вакцинологов уволились из редакции журнала.
Причина, по которой оно было отозвано - это что "после не значит вследствие". Невозможно считать, писали эксперты, что умершие после прививки умерли из-за нее. Но никого не смутило, что в том же исследовании умершие после ковида считались умершими из-за него. И не только в этом исследовании, почти везде в мире статистика умерших считает смерти с ковидом, а не смерти из-за ковида, и весь мир принимает ограничения только на основании такой статистики.
Пара свежих примеров. 47-летний мужчина в Виннице (Украина) умер через 4 часа после прививки Пфайзер. Эксперты сразу заявили, что 5 других человек, которые были привиты из того же флакона не умерли, а значит прививка ни при чем. Чуть позже у этого здорового, но недообследованого мужчины посмертно нашли ишемическую болезнь сердца, которая привела к инфаркту, который совершенно случайно совпал с прививкой. В общем, ничего нового. Вакцины хорошие, а люди плохие.
2. Израильский семейный врач заявила https://mobile.twitter.com/galitnaor/status/1404140193599397894, что она сообщила в минздрав о двух пациентах, которые умерли в день прививки. Эти пациенты не фигурировали в отчете побочных эффектов минздрава. Минздрав ведь знает, что после не значит вследствие, и не включает подобные случаи в статистику.
А вот строитель, который упал со строительных лесов и умер, или водитель, попавший в аварию, попадают в статистику смертей от ковида, если их посмертные мазки были положительные. В таких случаях "после" - почти всегда значит "вследствие".
3. Израильский минздрав заявил, что эффективность вакцины снизилась за месяц с 95 до 64%. За это на минздрав обрушилась резкая критика от врачей, ученых и мировых СМИ. Да как они посмели!? На основании чего они такое заключили!? Ведь не было опубликовано никакого исследования в престижном журнале с этими цифрами! Минздрав даже не показал, как они насчитали такую низкую цифру! И никто не вспомнил, что минздрав постоянно публикует цифры эффективности вакцины без исследований и без объяснений, как именно они что-то посчитали. Просто когда цифры были выше, ни у кого вопросов к ним не возникало. На следующий день минздрав опубликовал все цифры, и объяснил, как он посчитал эффективность.
С эффективностью в 64% для Пфайзер, которая считается самой эффективной вакциной, идея коллективного иммунитета отменяется в принципе, и ни у каких ограничений непривитых научного обоснования теперь быть не может. Их и раньше, конечно, не было, но теперь это наглядно доказано.
4. Заболеваемость коронавирусом среди детей младше 11 лет в Израиле выросла в 4 раза за неделю. Вообще, это всегда очень удобно выходит. Как только привили пожилых и нужно было начинать прививать 40-летних и младше - сразу заболеваемость среди них выросла. Когда хотели начать прививать беременных, сразу несколько беременных умерли от ковида. А потом, когда начали прививать, беременные резко перестали умирать, и вообще о них сразу забыли. Как только одобрили вакцину для подростков - они моментально начали болеть. Вот и сейчас, начали говорить, что пора уже прививать детей младше 12 лет, и сразу заболеваемость среди них выросла. Как удобно, что коронавирус поражает избирательно, а не все возрастные группы сразу, и дает нам возможность завершить сначала исследования...
5. Согласно данным скорой помощи, в первом полугодии 2021 года в Израиле на 25% выросло количество инфарктов и остановок сердца среди молодежи (16-39 лет). Обнаружилась корреляция между этими случаями и количеством вколотых доз. Не обнаружилась корреляция с количеством заражений коронавирусом.
6. Некоторые журналисты неожиданно начали делать журналистскую работу, и обнаружили https://www.ynet.co.il/news/article/bjvzjkmt00 , что израильский минздрав завысил количество тяжелобольных на 70%.
Да. А мой семейный врач(безусловный авторитет, к которому никто не имеет права не прислушиваться), уверял меня, что ковид не существует. А после того как я ему показал свой положительный результат, уверял меня что это ничего страшного. Прописал таблеток- и уволился. Фриков хватает в любой отрасли. А Вы продолжайте в том-же духе.
lol а мой семейный врач уверял меня что ковида у меня нет, хотя я лично даже не на 100% а на 1лям уверен что он был, в статистику мы не попали, я не в курсах тогда был как берётся пцр, медики никаких указаний не огласили как сдавать, как белый человек позавтракал почистил зубы и поехал спозаранку делать этот анализ, наверное потому ничего он и не показал, из носа мазок не брали только из горла.
Ну і де та абсолютна? Бо ви щось постійно маніпулятивну надлишкову норовите підсунути. А в статейці абсолют ковідний
Хоча це очевидно чому абсолют не шарять. Тому що по ньому банально нема значної варіативності порівняно з попередніми періодами.
Бачу, вам не зайшов термін "надлишкова смертність", який широко використовується в демографічній статистиці? Дані не вписуються в вже сформовану думку? Буває.
Забудемо на деякий час про надлишкову і візьмемо тільки абсолютну, раз вам так зручніше. Отже, пік останніх п'яти років (січень 19) порівняємо з піком 20 року (грудень).
Дані по Україні:
Середня груднева смертність попередніх п'яти років 51 тис (47+48+51+53+54/5), максимальна 54 тис, мінімальна 47 тис, вилка 7 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тисячі або 6%. Тепер грудень 2020: смертність 67,7 тис, перевищує середню попередніх п'яти років на 16 тис., відповідно, відхилення від середньої 31%!!!
На додачу:
Листопад , середня 49 тис, максимальна 51 тис. мінімальна 47 тис, вилка 4 тис, максимальне відхилення від середньої 2 тис або 4 %. Листопад 2020-- 63 тис, перевищує середню на 14 тис тобто на 28%!!!
Жовтень, середня 50 тис, максимальна 53 тис. мінімальна 48 тис, вилка 5 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тис або 6 %. Жовтень 2020-- 59 тис, перевищує середню на 9 тис тобто на 18%!!!
То є "варіативність в порівнянні з попередніми перідами" чи немає?:)
Цифри показують цілком очевидну динаміку. Розтягнувши ці перевищення на рік ми маємо збільшення абсолютної річної смертності на 35 тис або на 5,7 %. чого не було в абсолютних цифрах з 1993 року, а в відносних з 1945 року!!! Ви можете вказати на щось подібне на протязі останніх п'яти (чи хоч 50) років? Якщо зможете, таки змушений буду визнати своє і дилетанство, і балабольство.:D:D:D
Тепер ваш улюблений січень 2019. Середня січнева за попередні чотири роки 57 тис, максимальна 58 тис. мінімальна 54 тис, вилка 4 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тис або 5 %. Грудень 2019-- 62 тис, перевищує середню на 5 тис тобто на 9%!!! Що саме по собі теж немало і має якусь причину, але, по перше, погодьтесь, масштабом 5 тис і 9 % набагато менше, ніж 16, 14, 9 тис і 18, 28, 31%. А по друге, настільки локальне, що не вплинуло на річну статистику, яка навіть менша, ніж в попередній рік (581 тис проти 587 тис).
http://i.piccy.info/i9/e51e78730573d9b9cd356b250b512d88/1631650592/27815/1423508/65330162234547_2147904662007509_790145946280549611 5_n.jpg (http://piccy.info/view3/15082151/0ab8227c2f973635cacc7bcd110c1397/)http://i.piccy.info/a3/2021-09-14-20-16/i9-15082151/598x350-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-09-14-20-16/i9-15082151/598x350-r)
Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо хочете, можу дати подібний аналіз стосовно Києва, але повірте на слово, ситуація з смертністю жовтня-грудня 2020 подібна, навіть трохи жорсткіша, ніж в середньому по Україні.
Стосовно Запорізької області...
2016--28129 померлих.
2017--27758 померлих.
2018--27871 померлих.
2019--27823 померлих.
2020--29388 померлих.
А шо не так, то? Середня за 16-19 роки --27895. Перевищення 16 року 0,8 %, перевищення 20 року--5,3 %. :D Ви що, "нічого такого не бачите"?
Прям какой-то шахер-махер затулить пытаетесь. По данным того же держстата смертность, всего
2020г - 616,8тыс
а в 2014г - 632,3тыс и никто не рвал волосы, не посыпал голову пеплом и не втюхивал в ВР как на днях законопроекты по сегрегации населения, дожились блд.
в 2013г - 662,4тыс.
в 2012г - 663,1тыс.
есть простой и вполне естественный механизм колебания смертности - если в какой-то год, а бывает и так что несколько лет подряд не приходит какой-либо сильный грипп или другое лихо, то в тот год когда он всё же придёт смерть с лихвой соберёт урожай, те слабые и больные кто погибнет в этот период уже не умрут в следующие года и в статистике опять увидим снижение смертности.
Прям какой-то шахер-махер затулить пытаетесь. По данным того же держстата смертность, всего
2020г - 616,8тыс
а в 2014г - 632,3тыс и никто не рвал волосы, не посыпал голову пеплом и не втюхивал в ВР как на днях законопроекты по сегрегации населения, дожились блд.
в 2013г - 662,4тыс.
в 2012г - 663,1тыс.
есть простой и вполне естественный механизм колебания смертности - если в какой-то год, а бывает и так что несколько лет подряд не приходит какой-либо сильный грипп или другое лихо, то в тот год когда он всё же придёт смерть с лихвой соберёт урожай, те слабые и больные кто погибнет в этот период уже не умрут в следующие года и в статистике опять увидим снижение смертности.
Если бы в те другие года все сидели дома на карантине, штрафовали за поход в магазин без маски, и так-же тщательно мыли руки и соблюдали дистанцию, то смертность была-бы нулевой.
Бачу, вам не зайшов термін "надлишкова смертність", який широко використовується в демографічній статистиці? Дані не вписуються в вже сформовану думку? Буває.
Забудемо на деякий час про надлишкову і візьмемо тільки абсолютну, раз вам так зручніше. Отже, пік останніх п'яти років (січень 19) порівняємо з піком 20 року (грудень).
Дані по Україні:
Середня груднева смертність попередніх п'яти років 51 тис (47+48+51+53+54/5), максимальна 54 тис, мінімальна 47 тис, вилка 7 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тисячі або 6%. Тепер грудень 2020: смертність 67,7 тис, перевищує середню попередніх п'яти років на 16 тис., відповідно, відхилення від середньої 31%!!!
На додачу:
Листопад , середня 49 тис, максимальна 51 тис. мінімальна 47 тис, вилка 4 тис, максимальне відхилення від середньої 2 тис або 4 %. Листопад 2020-- 63 тис, перевищує середню на 14 тис тобто на 28%!!!
Жовтень, середня 50 тис, максимальна 53 тис. мінімальна 48 тис, вилка 5 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тис або 6 %. Жовтень 2020-- 59 тис, перевищує середню на 9 тис тобто на 18%!!!
То є "варіативність в порівнянні з попередніми перідами" чи немає?:)
Цифри показують цілком очевидну динаміку. Розтягнувши ці перевищення на рік ми маємо збільшення абсолютної річної смертності на 35 тис або на 5,7 %. чого не було в абсолютних цифрах з 1993 року, а в відносних з 1945 року!!! Ви можете вказати на щось подібне на протязі останніх п'яти (чи хоч 50) років? Якщо зможете, таки змушений буду визнати своє і дилетанство, і балабольство.:D:D:D
Тепер ваш улюблений січень 2019. Середня січнева за попередні чотири роки 57 тис, максимальна 58 тис. мінімальна 54 тис, вилка 4 тис, максимальне відхилення від середньої 3 тис або 5 %. Грудень 2019-- 62 тис, перевищує середню на 5 тис тобто на 9%!!! Що саме по собі теж немало і має якусь причину, але, по перше, погодьтесь, масштабом 5 тис і 9 % набагато менше, ніж 16, 14, 9 тис і 18, 28, 31%. А по друге, настільки локальне, що не вплинуло на річну статистику, яка навіть менша, ніж в попередній рік (581 тис проти 587 тис).
http://i.piccy.info/i9/e51e78730573d9b9cd356b250b512d88/1631650592/27815/1423508/65330162234547_2147904662007509_790145946280549611 5_n.jpg (http://piccy.info/view3/15082151/0ab8227c2f973635cacc7bcd110c1397/)http://i.piccy.info/a3/2021-09-14-20-16/i9-15082151/598x350-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-09-14-20-16/i9-15082151/598x350-r)
Джерело: http://www.ukrstat.gov.ua/
Якщо хочете, можу дати подібний аналіз стосовно Києва, але повірте на слово, ситуація з смертністю жовтня-грудня 2020 подібна, навіть трохи жорсткіша, ніж в середньому по Україні.
Стосовно Запорізької області...
2016--28129 померлих.
2017--27758 померлих.
2018--27871 померлих.
2019--27823 померлих.
2020--29388 померлих.
А шо не так, то? Середня за 16-19 роки --27895. Перевищення 16 року 0,8 %, перевищення 20 року--5,3 %. :D Ви що, "нічого такого не бачите"?
1. Чому не заходить надлишкова я вже пояснював 100500 раз: показник норм, але залишає занадто багато можливостей для маніпуляцій (що ми і спостерігаємо).
2. Все ще не бачу пояснення причин того смертельного січня-2019:-D
3. Причини росту смертності я вже писав; і це не ковід, що також збігається з висновками т.зв. держстату;-)
Если бы в те другие года все сидели дома на карантине, штрафовали за поход в магазин без маски, и так-же тщательно мыли руки и соблюдали дистанцию, то смертность была-бы нулевой.
Ну да, ну да, а чтобы корова меньше ела и больше давала молока надо её больше доить и меньше кормить :-D
прям ганс христиан андерсон :blea:
Ще одне шикарне порівняння від маестро. Лімітед едішн, тільки для колекціонерів! ))))
2020г - 616,8тыс
в 2013г - 662,4тыс.
в 2012г - 663,1тыс.
По перше, з 2015 року кількість населення (і смертність) дається без врахування Криму і Севастополя. По друге, навіть без цього фактора, кількість населення невпинно знижується. Тому, порівнювати абсолютні цифри смертності можна лише за короткий період в кілька років, що я й зробив. Якщо ж взяти смертність на 1000 чоловік, що об'єктивніше при аналізі довгих періодів, при яких абсолютна кількість населення змінювалась то:
2012--14,5
2013--14,6
2014--14,7
2020--15,9
Динаміка очевидна. До речі, 2020 в порівнянні з попереднім роком підвищення коефіцієнту смертності на 1,2. Такого за останні 30 років не було ні разу, що говорить про серйозність проблеми, яку ви вперто не помічаєте.
https://uk.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%81%D 1%82%D1%8C_%D0%B2_%D0%A3%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D 0%BD%D1%96
Ви можете, для об'єктивності, взяти будь-які інші кілька років, щоб впевнитись, що відхилення в 30 % не було з 40-х років (а це майже сто років) і перевищення в 35 тис не було з 1993 року. Що за катаклізм відбувся на початку 90-х, я сподіваюсь, пояснювати не потрібно. Це при тому, що населення в 93-му було набагато більше.
То що ж, все таки, таке прийшло в 20 році, що смертність в порівнянні з попереднім роком найгірша з 40-х років минулого століття?:D:D:D Ви ж "нічого такого не бачите"?
1. Чому не заходить надлишкова я вже пояснював 100500 раз: показник норм, але залишає занадто багато можливостей для маніпуляцій (що ми і спостерігаємо).
2. Все ще не бачу пояснення причин того смертельного січня-2019:-D
3. Причини росту смертності я вже писав; і це не ковід, що також збігається з висновками т.зв. держстату;-)
1. В чому ж маніпуляції? Давайте цифри, дані, посилання, обсудим. Без "взагалі по взагалям". Я ж вам навів конкретні цифри.
2. Це можна сприймати, як з'їзд з теми? Я ж вам пояснення і не обіцяв. Масштаб не той, всього 5 тис, всього 9%, ріст річної 0. Проти 16 тис, 31 % і 35 тис в 2020 році. Масштаб не той.
3. Держстат не робить висновків, він лише рахує. Висновки можемо зробити ми або спеціалісти в цій справі. Згідно статті, яку ми обговорювали, надлишкова смертність в усьому світі корелює не з погодою, не з сонячною активністю, не з довжиною членів у єнотів-полоскунів, а саме з спалахами Ковіду. Ну, який же з цього ще інший можна зробити висновок, ніж той, що зроблений авторами статті?
1. В чому ж маніпуляції? Давайте цифри, дані, посилання, обсудим. Без "взагалі по взагалям". Я ж вам навів конкретні цифри.
2. Це можна сприймати, як з'їзд з теми? Я ж вам пояснення і не обіцяв. Масштаб не той, всього 5 тис, всього 9%, ріст річної 0. Проти 16 тис, 31 % і 35 тис в 2020 році. Масштаб не той.
3. Держстат не робить висновків, він лише рахує. Висновки можемо зробити ми або спеціалісти в цій справі. Згідно статті, яку ми обговорювали, надлишкова смертність в усьому світі корелює не з погодою, не з сонячною активністю, не з довжиною членів у єнотів-полоскунів, а саме з спалахами Ковіду. Ну, який же з цього ще інший можна зробити висновок, ніж той, що зроблений авторами статті?
1. Тому, що очікувана смертність при цьому не презентується. От тому і маніпулятивна. Я вам наводив конкретні цифри, а ви все соплі жуєте. Порівняйте абсолют і надлишкову по Києву по наших двох улюблених контрольних точках.
2. Гараз, як скажете. Сприймаю, що ви з'їхали з теми. Іншого і не очікував.
Прощавайте. На майбутнє буду з вами так, як спілкуюсь з іншими сектантами
До речі, добавлю дані 2021 року в порівнянні з "доковідними" роками. Є цифри держстату до червня 2020. Графік малювати ліньки, і так все зрозуміло (не всім, звичайно ж;-)).
Січень--57721
Лютий--51391
Березень--64938
Квітень--68621
Травень--57293
Червень--49077
Пік смертності 2021 року- це квітень, 68,6 тис.
Середня квітнева смертність "доковідних" п'яти років 49 тис (47+47+48+49+54/5), максимальна 54 тис, мінімальна 47 тис, вилка 7 тис, максимальне відхилення від середньої 5 тисячі або 10%. Тепер квітень 2021: смертність 68,6 тис, перевищує середню доковідну аж на 19,6 тис., відповідно, відхилення від середньої 40 %!!! Цю цифру можна порівняти лише з 1933 або 1941-45 роками!
Задумайтесь про це ну хоч трохи, скептики хєрові!
Блядь, ну невже так важко зрозуміти, такі як ви банально угробили народ: обікрали, залякали, забезпечили гіподинамію, залікували до смерті кого змогли.
І нарешті, я більше не збираюсь дотримуватись ваших тупих лохдаунів, маску носити буду (в кишені, просто щоб пройти), колотись не збираюсь, почнуть брати за горло - куплю сертифікат.
Блядь, ну невже так важко зрозуміти, такі як ви банально угробили народ: обікрали, залякали, забезпечили гіподинамію, залікували до смерті кого змогли.
І нарешті, я більше не збираюсь дотримуватись ваших тупих лохдаунів, маску носити буду (в кишені, просто щоб пройти), колотись не збираюсь, почнуть брати за горло - куплю сертифікат.
Це ваше право так робити, ніхто вам не заборонить, в нас вільна країна.
Проаналізувавши наведені мною дані, можна зробити просте припущення, що було б, якби не було ніякої державної реакції на ковід та обмежень.
Очевидно ж, що пікі збивали локдауни, не тільки в нас, так в усьому світі плюс вакцинація. Якби їх не було, то надлишкова смертність була б в межах 30-40%, так було б до повного природного імунітету. А це в річному вимірі майже населення обласного центру Чернігів.
Рекомендую припинити вживати галюциногени
почнуть брати за горло - куплю сертифікат.
Написал чувак, которому в соседней теме не нравится коррупция. Я всегда говорил- самая большая проблема Украины- это украинцы. Ввх на их фоне- совершенно безобидный фрик.
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot