Просмотр полной версии : КоронаВирус
Страницы :
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
[
12]
13
14
15
16
17
18
19
Тобто, коли раніше без довідки про введення "незрозумілої куйні" дітей не брали до школи, то було норм?
Раніше кололи цілком відому куйню, релізнуту по всіх правилах. Хоча враховуючи присутність на той час на ринку вакцин України індійського мультидозника з консервантом на основі похідних ртуті я цю куйню своїм дітям не колов. Це вже зараз можна в приватних клініках знайти необхідне належної якості. І якось мої діти ходили з "відмовою", магія напевне:D. Це вже потім в Європі отримали курс нормальних однодозників французького виробництва.
Між релізнутим по всіх правилах і прототипом різницю відчуваєте?
П.С. Доречі, так і не почув коментарів стосовно першого вакцинованого шмурдяком в UK, земля йому пухом.
Миття асфальту, доречі, не така погана штука. Але миття, а не оприскування так званим "дезинфектором"прямо по болоту. З миттям рук аналогічно ;-)
Я вже все сказав. Визнайте свій факап і заспокойтесь. Ваш помісячний графік маніпулятивний.
Сказали ви, дійсно, багато чого, але, як завжди, не навели ніяких фактів і посилань в підтвердження своєї версії, лише голословні ствердження. Якщо мій графік маніпулятивний, то наведіть приклад такого локального місячного збільшення смертності в одному регіоні , ну хоч би на протязі останніх п'яти років. В вас є 60 місяців, знайдіть таке зростання, думаю, це буде всім цікаво, та й для вас корисно, хоч раз, підтвердите свої слова фактами, може вам сподобається.)))
Давайте графіки по кожній області окремо (з поділом на обласний центр і решту) помісячно (а бажано і потижнево) за 5 років і я вам ваш факап поясню:D
Я стверджую, що такого зростання смертності, як в жовтні 20 і в лютому 21 не було в місячному вимірі ні разу на протязі останніх 5 років, підтверджував свою думку графіками і даними держстату. Якщо ви не згодні, не соромтесь, викладайте свої дані.
Ви ж знаєте правила "Тягар доказів на тому, хто стверджує". От і поясните...
Навряд ли даст. Раньше на сайте держстата всегда лежала информация с помесячными раскладками по годам. Сейчас зашел и не могу найти, или совсем убрали или закопали куда-то очень-очень глубоко
http://d.zaix.ru/pJfm.jpg
На всеобщее обозрение в архиве оставили только 20-21гг.
Снофру почему так сделано можешь объяснить?
Ну, йомайо, Сємьон-Сємьонич, по вашому ж посиланню, найближче всього,
в експрес-випусках висить... Смертність січня-березня 21 проти 20- це 174 тис проти 149 тис., взагалі то 25 тис за три місяці, в річному вимірі (хоч так і статистично не вірно говорити) буде 100 тис чорних мішків!!! Про це я й говорив пару місяців тому, коли ще не було свіжих даних держстату, смертність жовтня 2020 (пікова і абсолютно безпрецендентна в вимірі п'яти років, якщо Андрій не доведе іншого, звичайно ж:D) лише квіточки в порівнянні з смертністю лютого-квітня 2021 року.
Нагадаю, надлишкова смертність за ввесь 20 рік, 35 тис, а тут за січень-березень вже 25 тис.
Нагадую, те 5річне, що ти викладав раніше по вказаних тобою роках спокійно вкладалось в мін-макс 5річки. Але бачу ти банальний демагог і невіглас.
Питання просте. У тебе є глобальні дані і бажання розібратись чи ні? На скільки я розумію дані, по яких можна хоч щось розібратись банально приховали для маніпулюання стадом
Снофру, а чегож только последние 5 лет брать, были годы свинного гриппа с 2009 по 2012, там хоть, на держстате статистику по месяцам и припрятали но статистика по годам осталась, в какие то из них смертность за год переплёвывала и 2020 и 2021, то есть если разложить на твоём графике и года свинного гриппа то логично предположить что можно запросто получить и более ужасные кривые чем в 20/21 гг.
А учитывая как у нас проводилась диагностика и тестирование на ковид то для держстата запросто любую сову на любой глобус натянуть. И нужно заметить что в периоды свинного гриппа на всякие тестирования вобще забили, вплоть до того что врачи жаловались что им запрещали ставить диагноз свинной грипп чтобы статистику не портить, но общую смертность то не припрятать!
На вопрос: «Сколько составляет квадратный корень из двух?» – физик не задумываясь ответит: «Это величина порядка единицы». Инженер произведет расчеты и скажет: «Около 1,41». Статистик спросит: «А сколько вам надо?»
Нагадую, те 5річне, що ти викладав раніше по вказаних тобою роках спокійно вкладалось в мін-макс 5річки. ...
І знов голословні слова, не здивували. ..Де ви там побачили своє "спокійно вкладалось" одному Яхві відомо...
Смертність листопада 20 року -63438, грудня 20 року -67663, абсолютно безпрецедентні цифри. Такого не було ні разу за останні 60 місяців, ось же графік, все ж перед очима. Найбільша місячна смертність до цього (січень 19) все рівно, ніяк не дотягує.
Окремо по Києву, жовтень 20.
http://i.piccy.info/i9/f8959de8be37884a64eeec63fb4d8470/1623085576/28530/1423508/InkedKy_1111_v_LI_500.jpg (http://piccy.info/view3/14360401/f6b7286d41d73fb8c7e89bf41e7c6f39/)http://i.piccy.info/a3/2021-06-07-17-06/i9-14360401/500x291-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-06-07-17-06/i9-14360401/500x291-r)
Снофру, а чегож только последние 5 лет брать, были годы свинного гриппа с 2009 по 2012, там хоть, на держстате статистику по месяцам и припрятали но статистика по годам осталась, в какие то из них смертность за год переплёвывала и 2020 и 2021, то есть если разложить на твоём графике и года свинного гриппа то логично предположить что можно запросто получить и более ужасные кривые чем в 20/21 гг.
Зрозумійте просту річ, смертність потрібно порівнювати не з будь-яким роком в історії, а з ПОПЕРЕДНІМИ роками, інакше будуть ситуації, із-за яких і з'являються прислів'я про статистику.
Ось вам графік і за 09 і за 12. Де там збільшенняна на 35 тис, як в 20 проти 19, тицніть пальцем?
http://i.piccy.info/i9/d63daaab717d973b15cdf4b4a5030180/1623086087/7473/1423508/84f3c51_smertnist_ukraina2_2__240.jpg (http://piccy.info/view3/14360411/622d73209d7907d4763036f33699c1bd/)http://i.piccy.info/a3/2021-06-07-17-14/i9-14360411/240x220-r/i.gif (http://i.piccy.info/a3c/2021-06-07-17-14/i9-14360411/240x220-r)
... У тебе є глобальні дані і бажання розібратись чи ні?...
Глобальні дані треба аналізувати в оригіналі, а я, на жаль, "языков не знаю". Але, враховуючи багаторазові заяви ВОЗів і МОЗів всіх мастей, світова ситуація в загальному не відрізняється від української: безпрецендентна надлишкова смертність двома піковими спалахами, жовтень-грудень 20 і лютий-травень 21 (остання значніша).
1. Тобто 1995й в цілому по Україні питаннь не викликає? І січень чогось там по Києву, імовірно 2019го (але якість картинки сумнівна)? А на жовтні по Києву світ клином зійшовся
2. В 2020 вцілому 616,8 (+6%). Що враховуючи загальне старіння населення ще не так зле, бо "далі буде", враховуючи співвідношення "дебет-кредит" 2:1 ;-)
А тут ще таке приніс (https://www.dw.com/uk/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B6%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%81%D 1%82%D1%8C-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96-%D1%83-2020-%D1%80%D0%BE%D1%86%D1%96-%D1%94-%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D1%87%D0%BE%D1%8E-%D0%BD%D1%96%D0%B6-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BA/a-55655344)
А світова ситуація дійсро від української мало відрізняється, так само +/- на тому ж рівні:-D
Ну це, якщо вірго спрймати ситуацію з потонулими нелегальними мігрантами в Італії та показове носіння манекенів у США;-)
До, кучи. Сегодня залез на сайт типа стопфэйк и впервые узнал о "Event 201", ранее не совсем понимал откуда эти выпады в адрес гейтса и ответные репризы про мировой заговор и рептилоидов. На стопфэйке конечно говорится что "вы всё врете", случайное совпадение и сами вы дураки. Уж не знаю, но мне как то более чем подозрительно что менее чем за пол года проводятся учения и моделируется ситуация распространения пандемии нового зоонотического коронавируса по всей земле.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D1%82%D0%B8%D0%B5_201
1. Тобто 1995й в цілому по Україні питаннь не викликає? І січень чогось там по Києву, імовірно 2019го (але якість картинки сумнівна)? А на жовтні по Києву світ клином зійшовся
2. В 2020 вцілому 616,8 (+6%). Що враховуючи загальне старіння населення ще не так зле, бо "далі буде", враховуючи співвідношення "дебет-кредит" 2:1 ;-)
А тут ще таке приніс (https://www.dw.com/uk/%D0%B4%D0%B5%D1%80%D0%B6%D1%81%D1%82%D0%B0%D1%82-%D1%81%D0%BC%D0%B5%D1%80%D1%82%D0%BD%D1%96%D1%81%D 1%82%D1%8C-%D0%B2-%D1%83%D0%BA%D1%80%D0%B0%D1%97%D0%BD%D1%96-%D1%83-2020-%D1%80%D0%BE%D1%86%D1%96-%D1%94-%D0%BD%D0%B8%D0%B6%D1%87%D0%BE%D1%8E-%D0%BD%D1%96%D0%B6-%D1%82%D0%BE%D1%80%D1%96%D0%BA/a-55655344)
...
1. Не викликає, я чудово пам'ятаю початок 90-х, яка жопа була навколо і в якій жопі жив я і моя сім'я. Цілком логічно і прогнозовано, що при такому спаді економіки, смертність зросте, а при деякому вирівнюванні ситуації знизиться. Невже стосовно цього в когось є якісь сумніви?
2. Так, в цілому близько 6 % за 20 рік. Але ж, старіння було і останні 5 років, але не викликало збільшення смертності (див графік). Значить, не воно являється причиною, а інші, доволі очевидні, чинники.
3. Пройдіть самі по своєму ж посиланню і уважно прочитайте про що там. Мова йде про січень-вересень 20 року. Дійсно, смертність дещо (незначно) знизилась за цей період, але за останні три місяці догнала і перегнала показники минулого року аж на 35 тис чорненьких мішечків!
Що я вам і намагаюсь донести, і що підтверджують графіки держстату. І що ви, з енергією, гідною кращого застосування, вперто не хочете помітити, хоч колок вам на голові теши.
До речі, причини незначного зниження смертності в січні-вересні 20 року мені невідомі, але ризикну припустити, що виною може бути, який жах, той самий карантин.
яка жопа була навколо і в якій жопі жив я і моя сім'я. Цілком логічно і прогнозовано, що при такому спаді економіки, смертність зросте
а устроенное карантинное коронобесие не жопа сама по себе при которой смертність зросте даже без помощи вируса? Сам не раз видел как дряхлые старики просились в транспорт, умоляли - у меня направление на обследование или процедуры в больнице, вот справка, направление, а перед ними тупо захлопывали двери. Или сцена которую я в январе наблюдал в органах соцзащиты - зима а приём людей проводят на улице, старики стоят мёрзнут в очереди снаружи и передают документы в форточку! Какие толпы людей собирали на остановках общественного транспорта чтобы утром уехать или вечером вернуться с работы! Сколькие лишились заработка? Сколькие из большинства нищего населения Украины лишились возможности купить дешевле продукты на рынке и сэкономить копейку? Я такого кабздеца даже в 90е не видывал!
1. Не викликає, я чудово пам'ятаю початок 90-х, яка жопа була навколо і в якій жопі жив я і моя сім'я. Цілком логічно і прогнозовано, що при такому спаді економіки, смертність зросте, а при деякому вирівнюванні ситуації знизиться. Невже стосовно цього в когось є якісь сумніви?
2. Так, в цілому близько 6 % за 20 рік. Але ж, старіння було і останні 5 років, але не викликало збільшення смертності (див графік). Значить, не воно являється причиною, а інші, доволі очевидні, чинники.
3. Пройдіть самі по своєму ж посиланню і уважно прочитайте про що там. Мова йде про січень-вересень 20 року. Дійсно, смертність дещо (незначно) знизилась за цей період, але за останні три місяці догнала і перегнала показники минулого року аж на 35 тис чорненьких мішечків!
Що я вам і намагаюсь донести, і що підтверджують графіки держстату. І що ви, з енергією, гідною кращого застосування, вперто не хочете помітити, хоч колок вам на голові теши.
До речі, причини незначного зниження смертності в січні-вересні 20 року мені невідомі, але ризикну припустити, що виною може бути, який жах, той самий карантин.
90ті звісно були не курорт, але нічого такого там не було для утворення піку в 95му.
Далі, ще раз питаю, ви так вперто товчетесь по Києву навколо 10/2020, але вперто не бачите аналогічний пік 01/2019 коли чарівного пояснення ще не було.
Тепер стосовно старіння і зниження01-09/2020. Згоден, що на зниження зіграв карантин. Але ви знаєте, що трапляється з судинниками, а особливо старшого віку, коли їх закрити в 4х стінах? Отож бо. Адресуйте ковіднутим милі чорненькі мішечки, тим більше мене такі речі вже давно не хвилюють:D
До, кучи. Сегодня залез на сайт типа стопфэйк и впервые узнал о "Event 201", ранее не совсем понимал откуда эти выпады в адрес гейтса и ответные репризы про мировой заговор и рептилоидов. На стопфэйке конечно говорится что "вы всё врете", случайное совпадение и сами вы дураки. Уж не знаю, но мне как то более чем подозрительно что менее чем за пол года проводятся учения и моделируется ситуация распространения пандемии нового зоонотического коронавируса по всей земле.
https://ru.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D0%BE%D0%B1%D1%8B%D1%82%D0%B8%D0%B5_201
Бинго блд!
Раньше или позже любой антиваксер скатывается до примитивной конспирологии.
Не тратьте все силы, скоро Билл Гейтс 5 G запустит, ваша энергия ещё понадобится!
;-)
Бинго блд не бинго хз, но ведь факт что было? В октябре учения, в декабре я вижу первые новости из Китая. Да конечно, вы правы, чистая конспирология, не стоит обращать внимание. Совпадение.
Michurin
08.06.2021, 14:35
Як варіант: американська і мордорська розвідки пропасли, що китайці готують масований удар по світовій економіці. Раша взялася ваять Спутнік (інакше, звідки він у них так швидко взявся?), а америкоси програвали варіанти розвитку подій. В таку версію я повірю швидше, ніж в заговір Біла Гейтса. На її користь той факт, що Китай розіграв спектакль, після чого провакцинувався уже давно готовою вакциною і забув про ковід, а світ і світову економіку все ще штормить.
Бинго блд не бинго хз, но ведь факт что было? В октябре учения, в декабре я вижу первые новости из Китая. Да конечно, вы правы, чистая конспирология, не стоит обращать внимание. Совпадение.
Для вас Содерберг в 2011 даже кино снял. На деньги рептилоидов. Старик Билл заплатил наверное. Хорошее кино:
https://www.google.com/search?gs_ssp=eJwBIgDd_woKL20vMGRnbnd3cjABShLQt9Cw 0YDQsNC20LXQvdC40LXtshGz&q=%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8 %D0%B5&oq=%D0%B7%D0%B0%D1%80%D0%B0%D0%B6&aqs=chrome.1.69i57j46i433j0i433j0.5873j0j7&client=ms-android-xiaomi-rev2&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8
Но вам наверное лучше не смотреть, а то шаблон треснет.
У меня в отличие от вас нет шаблонов, это вы а не я постоянно пытаетесь втиснуться в шаблон - "ату их, рептилоиды, билы гейтсы, мировой заговор!"
У Мичурина вон вижу умишка поболее чем у вас, мысля интересная, даже плюсану её ибо ничего не происходит в этом мире просто так а такие события и подавно.
Те, що вірусня з високою імовірністю має штучне походження це окреме питання. Але масмедіа ужастік намалюють.
Вот уже и обыски начались у тех кто накручивает лже-статистику по ковидным
https://actual.today/oblastnoj-labcentr-v-zaporozhe-zavyshaet-kolichestvo-polozhitelnyh-testov-na-covid-19/
Вот уже и обыски начались у тех кто накручивает лже-статистику по ковидным
https://actual.today/oblastnoj-labcentr-v-zaporozhe-zavyshaet-kolichestvo-polozhitelnyh-testov-na-covid-19/
Угу:
"Причини обшуку на даний момент дізнатися не вдалося,.."
Это по вашей же ссылке.
У меня в отличие от вас нет шаблонов, это вы а не я постоянно пытаетесь втиснуться в шаблон - "ату их, рептилоиды, билы гейтсы, мировой заговор!"
У Мичурина вон вижу умишка поболее чем у вас, мысля интересная, даже плюсану её ибо ничего не происходит в этом мире просто так а такие события и подавно.
Все верно. Постоянно заставляю себя втискиваться в шаблон благоразумия и логики.
Иногда заставляю себя сдерживаться чтобы не стебать всяких разных мамкиных конспирологов. Иногда нет.
Это по вашей же ссылке.
нет дыма без огня. Или есть какие-то сомнения что запустить лапки в ковидное бабло не как манна небесная нашим власть придержащим? Вы про персонажи про которых говорится вероятно не в курсах, поскольку не местный, а мне неудивительно поскольку там эпизодов вагон и маленькая тележка - с выпрыгиванием из окон мэрии чтобы скрыться от органов пришедших арестовывать, с покупкой саженцев на улицы города тысяч по пятьдесят, что раз в десять завышено, с установкой железных информщитов с тур информацией и изображенной на них картой города, по раз в пять завышенному ценнику, причем украсть так спешили что карту города нанесли на щиты вверх ногами, так они и стоят до сих пор по городу с югом вверху и севером внизу!
Получается по статистике, можно сказать, что в некотором проценте случаев север может быть расположен на юге а юг на севере!
90ті звісно були не курорт, але нічого такого там не було для утворення піку в 95му.
Далі, ще раз питаю, ви так вперто товчетесь по Києву навколо 10/2020, але вперто не бачите аналогічний пік 01/2019 коли чарівного пояснення ще не було.
...
Ох, не жили ви в Прилуках в 95-му...
Стосовно, 01.19., я бачу спалах, я сам вам про нього написав, але ж він не дотягує, отже, ні про яку аналогічність, відповідно, мова йти не може. На протязі останніх 60 місяців, такого спалаху не було ні разу, ви самі це бачите, просто уперлись і не хочете визнати.:D:D:D
Як це не дотягує? Відхилення між ними в 50-60 при рівнях 1200, що взагалі мізер. Та ще й пояснити той 01/2019 взагалі нічим.
Я ж кажу, що ви зациклились на тому 10/2020 по Києву. Ширше треба дивитись, ширше. Бо коли глянете ширше, то побачите весь жах лише в ЗМІ, а в реальному світі лише шапіто в хімзахисті і перелякане стадо ;-)
Чіпувався. Тепер на передпліччі тримається магніт. Також, налаштував офісну систему доступу на відкривання дверей плечем. Зручно.
Чіпувався. Тепер на передпліччі тримається магніт. Також, налаштував офісну систему доступу на відкривання дверей плечем. Зручно.
Обновления через 4G приходят, или таки придётся 5G ждать?
Обновления через 4G приходят, или таки придётся 5G ждать?
В зоні 4Ж ніяких змін не відчуваю. Мабуть все таки, 5Ж.
Разумно, взвешено, интересно и тем кто за и тем кто против
https://youtu.be/tuRUpEk23aQ
Правильно. Вакцина не потрібна. Коронавірус проведе природний відбір. Слабші (у яких не працює перший рівень захисту на рівні слизової оболонки) вимруть. Сильніші залишаться. За одно, і вид гомо сапієнс сильнішим стане. І головне - зменшиться популяція.
Або, вакцинувати всіх. Інакше - отримаємо пандемію аналогічну іспанці, тільки в набагато більших масштабах.
"Коронавірусна інфекція вражає слизові оболонки" - Сідай, два! Вражає нервову систему (втрата нюху і смаку) і ситему кровотворення - тромбоз.
Н-у-у-у, якби виживе сильніший не значить добре. Вид гомо сапіенсів тепер особливо потребує розумних, а не сильних. А що якщо вимруть розумні зі слабою імункою і залишаться Іллі Киви??? :D:D:D
Н-у-у-у, якби виживе сильніший не значить добре. Вид гомо сапіенсів тепер особливо потребує розумних, а не сильних. А що якщо вимруть розумні зі слабою імункою і залишаться Іллі Киви??? :D:D:D
Радянська влада в 30-х роках провела в Україні з цього приводу значну роботу. Наслідки розгрібаємо і ще довго будемо розгрібати. А Кива? У нього довідка відповідна є. Він сам казав. Питання - хто його депутатом обрав.
Ой та не вимруть. Ну не пощастило деяким. Ну так на деяких і балкони падають і бухі мажори на пішоходному переході наїжджають. А регулярно колоти собв незрозкмілий шмурдяк, нунах
"Коронавірусна інфекція вражає слизові оболонки" - Сідай, два! Вражає нервову систему (втрата нюху і смаку) і ситему кровотворення - тромбоз.
Сідай, кол! Слушать нужно внимательно и не только слушать а ещё и понимать смысл того что говориться! Смотрю ковидобесноватым всё ни к уму ни к сердцу то блогер бородатый за кермом не эксперд, подавай им эксперда, придёт эксперд, так без ковидобесного меду и эксперд не така, дайте, дядьку, п'ятака.
Сідай, кол! Слушать нужно внимательно и не только слушать а ещё и понимать смысл того что говориться! Смотрю ковидобесноватым всё ни к уму ни к сердцу то блогер бородатый за кермом не эксперд, подавай им эксперда, придёт эксперд, так без ковидобесного меду и эксперд не така, дайте, дядьку, п'ятака.
Наговорив дохуя, а сказав ніхуя. По ділу щось можеш? Отож.
Наговорив дохуя, а сказав ніхуя может кто-то кому лишь бы ляпнуть? Где-то было сказано что "Коронавірусна інфекція вражає только слизові оболонки"? Кто-то хочет оспорить давно доказанный наукой факт что любые орви, гриппы да и ковид в том числе первично проникают через слизистые оболочки? Они первые на пути прникновения вируса, первые поражаются, и на этом уровне формируется первичный иммунный ответ. В большинстве случаев этого иммунного ответа достаточно чтобы справиться с инфекцией. Также интересна информация что иммунный ответ с образованием антител может происходить на слизистых и тогда в крови не будет выявляться достаточный уровень антител, если это правда то лично для меня объясняется мой случай, почему после перенесенного ковида антитела ниже уровня серой зоны.
И что тетка неправильного сказала?
Наукою давно доведена ефективність вакцин.
Але це нікому нецікаво )))
Наукою давно доведена ефективність вакцин.
Але це нікому нецікаво )))
Так то воно може й так. Але безпечність "деяких" вакцин відверто під питанням. Я вже мовчу про ефективність. Вони від звичайного грипу нормально створити не можуть бо той мутує як падла, а тут тяп-ляп і замішали якийсь шмурдяк для масового застосування.
Ну почему же нікому нецікаво! Смотрите сколько зацікавлених!
https://youtu.be/rK4MKLlj2JM
Там знов про Гейтса і теорію Дарвіна?
Там знов про Гейтса і теорію Дарвіна?
Не! Там добропорядні громадяни, посмотрите нехай ваше серденько порадіє.
Мені цікаво про Тамплієрів і всесвітні змови. Можна про неефективність антибіотиків. Щось таке, трендове.
А когда уже про рептилоидов?
Які навіюють людям про ефективність пеніциліну? )))
Пеницілин доволі паскудна штука (мала ефективність плюс алергізація). Хоча що чекати від першого покоління. Але принаймні від нього не дохнуть
Антибіотики - це фейк від фармацевтів. Для збагачення.
Чіпонувся китайським Коронаваком. Ну що сказати, я незадоволений. В АТБ не вийшло розплатитись, домофон також не відкриває. Зато на Сенсі ГБО відключилось, а на таврі радіо якісь перешкоди ловить. Доводиться музику з флешки слухати.
Кетайці - те що Джанік каже
:D:D:D
Чіпонувся вчора в МВЦ китайським Коронаваком, він же Сіновак. Два попередні уїкенди безрезультатно намагався прорватися, але черги були нереальні. Вчора приїхав близько 14 години, черги- нуль, лікарів більше, ніж бажаючих. Хвилин п'ять на документи і все.
Хіба Біл не Клінтон?
А фіг їх розбере. Я думав, що Клінтон - Гіларі:-D
Все дуже заплутано. Треба чекати якогось гуру-конспіролога з ютубу
І віщати повинен з-за керма.
А фіг їх розбере. Я думав, що Клінтон - Гіларі:-D
Він був настільки старий, що пам'ятав, що Клінтон- це Білл, а не тільки Хіларі)))...
Michurin
15.06.2021, 06:58
У нас усіх бажаючих у школі колють Пфайзером. Навіть, техпрацівників. У березні на Пфайзер ніхто не сподівався, тому перші 30 добровольців кололися Ковішилдом. У минулу п'ятницю уже отримали другу дозу, але вже корейською Астра Зенека. На даний момент, думаю, відсотків 70-80 працівників школи уже вакцинувалися. Друга доза Астра Зенека практично у всіх, крім мене, пройшла легше, ніж перша - чи тому, що друга, чи, може, що не індійська? Здається, всі індійські вакцини переносяться важкувато. Хоча, у мене перша доза пройшла майже непомітно - була легка втома і все. А після другої була температура 38. Але, скоріше за все, через те, що увечері перед вакцинацією поліз допомогти сусіду зловити роя і одержав дозу свіжого "меду" у лоб і мав від того підвищення температури. То після вакцинації, напевно, було продовження :) . По відгуках, першу дозу Пфайзера практично всі перенесли без побічних. Але кажуть, у Пфайзера друга доза переноситься гірше. А от знайомих, щеплених Коронаваком ще немає. До речі, друзі у Німеччині все ще не вакцинувалися - не дійшла черга по віку.
У меня один вопрос - нахуа?
Вы в группе риска?
Вы в группе риска?
Вы не поверите, но болеют не только те кто в группе риска.
Вы в группе риска?
Що є група ризику????
Так, є "група ризику" у хворобі, котра є звичайним ГРВІ ;-)
Вы не поверите, но болеют не только те кто в группе риска.
Я так же само могу сказать - вы не поверите, но подавляющее большинство заболевших выздоравливает без каких-либо последствий.
Так, є "група ризику" у хворобі, котра є звичайним ГРВІ ;-)
Есть группы риска для которых звычайный ГРВІ может быть смертельным. Оспоривать будете? ;-)
Є групи ризику, для яких будь що може бути смертельним. Будете спростовувати?
Я так же само могу сказать - вы не поверите, но подавляющее большинство заболевших выздоравливает без каких-либо последствий.
Хворіючи і лікуючись вони:
-не витрачають коштів на лікування?
-не втрачають грошей через те, що хворіють, а не працюють?
-не потребують реабілітації?
-не вмирають?
Ну йопта, жарознижуюче і мукулітик коштують всіх грошей світу?
Реабілітація, а що це таке при ГРВІ?
Інші ГРВІ не створюють втрат часу?
Хто відчуває потребу - хай вакцинується як і від інших видів грипу, від решти - просто відчепіться. Розвели балаган.
Жарознижуюче і муколітик??? Ми зараз точно про те, що масони назвали Ковід??? Бо щось кілька моїх знайомих явно інший набір медикаментів купували. Брехали???
Хворіючи і лікуючись вони:
-не вмирають?
То же самое можно сказать про людей которые болеют другими болезнями, не ковидлом
вони:
-не вмирають?
Моим знакомым в большинстве случаев помощь нашей медицины состояла в вписке рецепта именно на жарознижуюче і мукулітик ну и ешё витаминку выписывали.
Кстати по-ходу дела сми начали сообщать о том что в Британии начали помирать люди ранее получившие прививку и помирать от другой мутации ковида. Видно прав был тот вирусолог нобелевский лауреат когда говорил что устраивать массовые вакцинации от такого вируса как ковид, в период эпидемии, это как минимум абсурдно и как максимум преступно.
Є групи ризику, для яких будь що може бути смертельним. Будете спростовувати?
Оспоривать очевидные вещи это ваше амплуа а не моё. Вы же тролорыло всунули рядом с утверждением о группах риска.
То же самое можно сказать про людей которые болеют другими болезнями, не ковидлом
вони:
-не вмирають?
Моим знакомым в большинстве случаев помощь нашей медицины состояла в вписке рецепта именно на жарознижуюче і мукулітик ну и ешё витаминку выписывали.
Кстати по-ходу дела сми начали сообщать о том что в Британии начали помирать люди ранее получившие прививку и помирать от другой мутации ковида. Видно прав был тот вирусолог нобелевский лауреат когда говорил что устраивать массовые вакцинации от такого вируса как ковид, в период эпидемии, это как минимум абсурдно и как максимум преступно.
Логіка підказує, що люди хворіють наприклад на цукровий діабет. Від нього прививок немає, а від ковіду є. І я не розумію аргумента: не варто прививатись від ковіду в той час коли можна померти від інсульту чи внаслідок травм від ДТП. :D
так логика в том что большинству населения эта прививка не очень то и нужна, могу понять желание привиться людей у которых уже существуют реальные предпосылки двинуть кони. Вот их бы и стоило в первую очередь прививать если основное намерение снизить смертность а не подгрести бабла в чьи то карманы.
так логика в том что большинству населения эта прививка не очень то и нужна, могу понять желание привиться людей у которых уже существуют реальные предпосылки двинуть кони. Вот их бы и стоило в первую очередь прививать если основное намерение снизить смертность а не подгрести бабла в чьи то карманы.
Вы сейчас от имени какого большинства говорите? От большинства города? Страны? Планеты?
Или своей квартиры?
Зауважте, не я агітую вас вакцинуватись. Не хочете - та будь-ласка : безумству хоробрих - вінки зі знижкою. Це ви починаєте мене вчити, що вакцинування мені не потрібне. Дозвольте мені самому вирішувати
Пфайзер достался без чипа. Я разочарован.
Хто в цьому випадку той, про кого джанік постійно згадує???
..., могу понять желание привиться людей у которых уже существуют реальные предпосылки двинуть кони. Вот их бы и стоило в первую очередь прививать...
Если бы не ваша упоротость в околокороновирусных вопросах, вы бы смогли увидеть , что именно так и организована вакцинация
Хто в цьому випадку той, про кого джанік постійно згадує???
Не знаю. Может щас только половину чипа, а вторую во второй прививке. Посмотрим.
Блютузом жеж проверять треба а он у вас мабуть вымкненый був
Чипонулся повторно.
Сказали все плюшки только с поддержкой 5G.
Разводняк крч.
Если бы не ваша упоротость в околокороновирусных вопросах, вы бы смогли увидеть , что именно так и организована вакцинация
так если бы не ваша упоротость то подняли бы глаза и увидели я и спросил - какие мотивы, группа риска?
так если бы не ваша упоротость то подняли бы глаза и увидели я и спросил - какие мотивы, группа риска?
Вы ответы людей читаете вообще?
Или впопыхах рандомные фразы пишите прямо из за руля, как тру иксперд?
И по ходу о бабле, никого не смущает что в ручном режиме человек ахметки назначает частную лавочку, связанную с рыгами, завозить сюда вакцину, вместо того чтобы этим занималось имеющееся державное предприятие? Завозить втридорога, и эти втридорога фактически будут изъяты из карманов каждого из вас а навар как всегда отправится на офшорные счета. Не зрада, не? Хде-то в Ростове, тихо пустил скупую мужскую слезу Фёдрыч - спасибо родненькие за поддержку значит таки я легитимный, лишняя копейка старику не помешает.
Вы ответы людей читаете вообще?
вы то сами их читаете? Я спросил - группа риска? Где вы видите выше адекватный ответ? Ну Petro он сказал ему не всё ровно - боится потратиться на аспиринку и пропустить рабочие дни.
И по ходу о бабле, никого не смущает что в ручном режиме человек ахметки назначает частную лавочку, связанную с рыгами, завозить сюда вакцину, вместо того чтобы этим занималось имеющееся державное предприятие? Завозить втридорога, и эти втридорога фактически будут изъяты из карманов каждого из вас а навар как всегда отправится на офшорные счета. Не зрада, не? ...т.
Вот тут поддерживаю на все 100. Очень смущает, просто обсуждали это в политичке
Вот тут поддерживаю на все 100. Очень смущает, просто обсуждали это в политичке
более того я на 100% уверен что выбор пал на самое дешевое китайское г... исключительно по причине того чтобы можно было сделать максимально бешеную накрутку.
Ладно, спорить видимо действительно нет смысла, каждый сам делает свой выбор
И по ходу о бабле, никого не смущает что в ручном режиме человек ахметки назначает частную лавочку, связанную с рыгами, завозить сюда вакцину, вместо того чтобы этим занималось имеющееся державное предприятие? Завозить втридорога, и эти втридорога фактически будут изъяты из карманов каждого из вас а навар как всегда отправится на офшорные счета. Не зрада, не? Хде-то в Ростове, тихо пустил скупую мужскую слезу Фёдрыч - спасибо родненькие за поддержку значит таки я легитимный, лишняя копейка старику не помешает.
Логіка підказує, що мутні схеми постачання вакцин не скасовують ефекривності вакцинування. Ні???
Недавно був на слуху скандал з корупційною схемою з постачання розчину для діалізу. Чи це є підставою хворим з нирковою недостатністю не йти на діаліз???
Michurin
15.06.2021, 16:06
Про групу ризику: я працюю у закритому приміщенні площею 40м2, у якому одночасно перебувають 20-30 людей і за день перевертається до 200. Хоча б із цих міркувань я в групі ризику з точки зору імовірності захворіти? А про імовірність тяжко захворіти я вже про кума писав: здорова людина, молодший за мене на 2 роки, перехворів майже дійшовши до ШВЛ, після чого набув критично серйозних проблем із серцем і через 2 місяці пережив операцію на серці за 8 тисяч баксів і 2 групу інвалідності. Так що, про групу ризику раджу задуматися кожному. Нарешті, щоб групи ризику були захищені, потрібно вакцинувати хоча б 80% населення. Я, до речі, і від грипу щороку вакцинуюся, бо 4 роки до цього невакцинованим переніс грип і отримав погіршення зору і проблеми з серцем. Я вакцинацію сприймаю, як ознаку цивілізованості.
Мне кажется логика должна підказувать что эффективность нормальной вакцины и шмурдяка закупленного ради того чтобы поднять бабла должна быть разной. Ні???
Володимир
15.06.2021, 16:14
Чіпонувся вчора в МВЦ китайським Коронаваком, він же Сіновак. Два попередні уїкенди безрезультатно намагався прорватися, але черги були нереальні. Вчора приїхав близько 14 години, черги- нуль, лікарів більше, ніж бажаючих. Хвилин п'ять на документи і все.В документах макадреса, серійний номер чіпа прописані чи ні?
Нарешті, щоб групи ризику були захищені, потрібно вакцинувати хоча б 80% населення.
не проще ли и разумнее вакцинировать именно группы риска а не всех подряд? А то получается из ваших слов можно вывести утверждение что можно не прививать группы риска но привить 80% населения и всё будет ок, но это ведь абсолютно не так! Поскольку привитый с лёгкостью может заразить не привитого из группы риска и он двинет кони.
В документах макадреса, серійний номер чіпа прописані чи ні?
а ктож их читает эти документы? Главное жеж сквозь очередь пробиться! Национальная черта так сказать - читать инструкции опосля.
не проще ли и разумнее вакцинировать именно группы риска а не всех подряд? А то получается из ваших слов можно вывести утверждение что можно не прививать группы риска но привить 80% населения и всё будет ок, но это ведь абсолютно не так! Поскольку привитый с лёгкостью может заразить не привитого из группы риска и он двинет кони.
Ймовірно комусь тільки належить з'ясувати суть терміну "колективний імунітет";)
Langolin
15.06.2021, 16:28
Пройшло 14 днів після вакцинації. Сьогодні скачав ковід-сертифікат. Зелена дорога по Європі. Навіть в Україну. :D
Пройшло 14 днів після вакцинації. Сьогодні скачав ковід-сертифікат. Зелена дорога по Європі. Навіть в Україну. :D
З торента???:D:D:D
Langolin
15.06.2021, 16:49
З торента???:D:D:D
Звідси:D
https://pacjent.gov.pl/
Оспоривать очевидные вещи это ваше амплуа а не моё. Вы же тролорыло всунули рядом с утверждением о группах риска.
Так Ви ж доводите все до абсурду. За вашою системою можна такі питання ставити для всього:
- ви щеплення зробили? Ви в групі ризику?
- ви активоване вугілля купили? Ви в зоні ризику?
- ви приймаєте антибіотики? Ви в зоні ризику?
- ви на будівництві вдягли каску? Ви в зоні ризику?
І так до безкінечності.
Доречі, я неодноразово був на будівництві без каски і нічого не сталося. А мій колега ніколи не пристібається. Живий і здоровий.
Я так розумію, ми з ним просто не в групах ризику.
На чіп скачали?
Может кому-то будет полезно:
ПОЯСНЕННЯ
Мене досі не запрошують на другу дозу вакцини від COVID-19. Що робити
https://life.liga.net/poyasnennya/news/menya-do-sih-por-ne-priglashayut-na-vtoruyu-dozu-vaktsiny-ot-covid-19-chto-delat
Сам до сегодняшнего дня был в подобной ситуации. Решилось обращением к семейному врачу. Расспросил он где и когда первый раз кололи, чз несколько минут перезвонил, рассказал куда и когда подходить.
Ймовірно комусь належить зрозуміти як релізяться вакцини, а також ефективність вакцин стосовно вірусів зі швидкою мутацією. Та й тему небезпечних медичних експериментів на широких масах теж незле би підчитати.
Ймовірно комусь тільки належить з'ясувати суть терміну "колективний імунітет";)
Петя! У вас всё в порядке с пониманием информации? Специально для вас с пипипедии
Коллекти́вный иммуните́т (также популяционный иммунитет, иммунитет населения) — понятие эпидемиологии, эффект сопротивления распространению инфекции в некоторой популяции, значительная часть членов которой имеет к данной инфекции личный иммунитет. Вследствие перекрытия (ослабления) каналов прямой передачи возбудителя от индивида к индивиду популяционный иммунитет косвенным образом защищает также уязвимых для возбудителя индивидов
Однако даже при достижении коллективного иммунитета против какого-либо заболевания, оно не исчезает. Единственным исчезнувшим благодаря коллективному иммунитету заболеванием является натуральная оспа, что было достигнуто благодаря массовой вакцинации
Это плять какая-то хуцпа у вас запредельная? Когда смотришь в книгу видишь фигу? С короновирусом и прививками это не работает, слышите НЕ РАБОТАЕТ, это уже сказали все - вирусологи, создатели вакцин, врачи, ВОЗ и пр. - прививка от ковида не предотвращает перенос и передачу вируса тем кто привит! Скорее он будет не плохо себя чувствовать и бодро скакать козликом заражая не привитых. Потому логичнее и выглядит прививать именно тех кто больше всего может пострадать а не всех поголовно.
Так Ви ж доводите все до абсурду. За вашою системою можна такі питання ставити для всього:
Я довожу до абсурда?
За моею системою
- я не покупаю активированный уголь если нет причины!
- я не принимаю антибиотики если нет причины!
- я не хожу в каске если не на стройке!
а по вашей системе - вы без причины нажравшийся антибиотиков в каске и с пригоршней активированного угля в кармане.
Langolin
15.06.2021, 18:05
Я довожу до абсурда?
За моею системою
- я не покупаю активированный уголь если нет причины!
То есть, уголь Вы покупаете уже усравшись?
Ну по Вашей системе так выходит.
Вакцинацію роблять для запобігання захворювання, або перенесення захворювання в легкій формі. А не за "таблицею груп ризику".
Коли дітям роблять щеплення від кіру чи полімієліту, це не означає, що дитина в групі ризику.
Мені в пологовому будинку робили щеплення БЦЖ (як і іншим новонародженим). Це означає, що ми були в якійсь "групі ризику"? ))))
Читайте і не меліть дурниць:
https://phc.org.ua/kontrol-zakhvoryuvan/imunizaciya/zagalna-informaciya
То есть, уголь Вы покупаете уже усравшись?
Ну по Вашей системе так выходит.
вижу тут большие грамотеи собрались, вы усравшись или до усравшись углем запасаетесь? Так я вас разочарую он вам не поможет, адекватные люди, при памяти, и хоть минимуме знаний, используют что-нибудь вроде левомицетина или подобные по действию препараты.
Читайте і не меліть дурниць:
https://phc.org.ua/kontrol-zakhvoryuvan/imunizaciya/zagalna-informaciya
Я вижу что у большей части нашего населения совсем туго со знаниями и пониманием. Корь, полиомиелит и пр это несколько другая история.
Там вот по вашей же ссылочке перечисление идёт
До інфекцій, яким можна запобігти щепленнями, належать: кашлюк, дифтерія, правець, поліомієліт, кір, епідемічний паротит, краснуха, гепатит B, гемофільна інфекція, пневмококова інфекція, менінгококова інфекція, ротавірусна інфекція, вітряна віспа, гепатит A, папіломавірусна інфекція та інші.
А вот ковид почему то не указали да? А ведь было бы в тренде, актуально и на злобу дня! Можно конечно сослаться на то, что он там в іншіх, но это совсем не соответствует фактическому положению дел.
Там по вашей ссылочке ещё ссылка на другой документ - дорожную карту по вакцинации, читаю сейчас
Більшість померлих (11 208 людей; 81,6%) мали важкі серцево-судинні захворювання, цукровий діабет, новоутворення, захворювання нирок, печінки, легень, неврологічні хвороби, злоякісні новоутворення,тощов анамнезі. З усіх 13733 людей, які померли, у 2525 (18,3%) не було в анамнезі інформації про наявність супутніх станів та/або захворювань. Серед тих 11208 померлих, які мали інформацію в анамнезі про супутні стани та/або захворювання, переважна більшість людей (9754; 87%) мали серцево-судинні захворювання, а 2365 людей (21,1%) мали діагностований цукровий діабет. При цьому, померлих, які мали серцево-судинні захворювання було найбільше у віковій групі 60-79 років (6093; 62,4% від усіх померлих, які мали виявленісерцево-судинні захворювання). Аналогічне співвідношення спостерігалось і серед тих померлих людей, які мали в анамнезі діагностований цукровий діабет: 1541 (65,2% від усіх померлих, які мали діагностований цукровий діабет) померлих були в віці 60-79 років.У половини померлих (51,8%) з наявністю супутньої патології були поєднанні захворювання (серцево-судинні захворювання та цукровий діабет, імунодефіцит чи ожиріння, тощо). Загалом, супутні захворювання мали переважно померлі50-ти років і старше (10571 осіб), що склало 94,3% серед загального числа таких померлих
критерии, кому нужна защита в первую очередь - известны, но если подходить к ситуации рационально и разумно то бабла значительно меньше удастся потянуть из народных денег
Langolin
15.06.2021, 19:26
вижу тут большие грамотеи собрались, вы усравшись или до усравшись углем запасаетесь? Так я вас разочарую он вам не поможет, адекватные люди, при памяти, и хоть минимуме знаний, используют что-нибудь вроде левомицетина или подобные по действию препараты.
Было написано не в обиду, а больше в качестве сарказма. Просто из Ваших суждений кажется, что Вы не понимаете сути самой вакцины и вакцинации. Вакцина для того и создана, чтобы по возможности исключить заболевание. Если уже заболел, то она до задницы.
В каком смысле до задницы?
Вакцина для того чтобы максимально снизить процент тяжких осложнений приводящих к смерти. Но такие осложнения по статистике у небольшого процента населения, на него бы и направить основную часть усилий.
Langolin
15.06.2021, 19:41
В том, что вакцинация имеет смысл только до потенциального заболевания. Если есть факт заболевания, то вакцина бесполезна. Нужно использовать лекарства. Не знаю, как ещё объяснить.
Я вижу что у большей части нашего населения совсем туго со знаниями и пониманием. Корь, полиомиелит и пр это несколько другая история.
Там вот по вашей же ссылочке перечисление идёт
А вот ковид почему то не указали да? А ведь было бы в тренде, актуально и на злобу дня! Можно конечно сослаться на то, что он там в іншіх, но это совсем не соответствует фактическому положению дел.
Вы не понимаете, это другое (с)
Ожидаемо.
Там указаны общие принципы вакцинации.
Ещё раз, медленно:
Общие
Принципы
Вакцинации
Можете погуглить значение каждого слова по отдельности, а затем собрать в одно целое.
Є один нюанс. Для вакцинації потрібна вакцина, а я її не бачу.
Вакцина не защищает от заболевания. Общался с врачами, которых вакцинировали в принудительном порядке.
До жопы вакцина.
Человека колют раз, потом через неделю второй раз, а через две недели он подхватывает вирус и уезжает дышать кислородом с помощью концентратора.
И у многих по пол-года ни вкуса, ни запаха нет.
И нихера она не защищает в качестве "кто укололся, переболеет в легкой форме". Я не кололся, 2 недели с сатурацией 70 провел в маске возле концентратора. Со мной в палате лежал врач-реаниматолог, в отделение которого я поступил, обколотый прививками с ног до головы, тоже под кислородом, и который меня лечил первую неделю, пока не слег с ковидом (3-й раз за год, между прочим, пол-года уже ни вкуса ни запаха не ощущает).
Так что можно колоться, можно не колоться.
Кто переболеет в легкой форме, те будут в грудь себя бить кулаком, что ничего страшного нет, обычная простуда. Остальным "не повезло", "ну мы же вам новые легкие не вставим", "а у меня в реанимации мест нет, а 95% поражения легких я взглядом лечить не умею" и т.д.
А при мне несколько человек в морг уехало. И вакцинированные, и невакцинированные. "Минус один", говорят врачи, для которых это уже как высморкаться.
Так что расслабьтесь. Кому суждено утонуть, в огне не сгорит. Со всей ответственностью заявляю :)
Еще история. Помните начало этой всей хуйни? Ну там Врадиевку, когда людей держали чуть ли не в 100% карантине.
Как это все происходит сейчас. Есть больница, в ней есть ковидное и нековидное отделение.
В "нековидное" отделение поступает человек с воспалением легких. Лежит там сутки, пока не приходит ПЦР-тест. После чего ему говорят - у вас тест положительный, мы вас переводим в ковидное отделение. Он берет вещи, и его ведут со второго этажа на первый, где "ковидное". Ведет медсестра в обычной маске, которая потом возвращается в "нековидное".
Или еще пример. Ложат человека в "ковидное". Делают тест, он положительный. Через неделю делают тест - он отрицательный. Его переводят в "нековидное".
То, что тесты эти - до жопы, уже все врачи понимают. У жены не было ни вкуса, ни нюха, мы с ней в одной квартире, у меня тест положительный, у нее отрицательный.
Ну ладно, не об этом сейчас.
Человек лежит неделю в "ковидном", потом его переводят в "нековидное", где он лежит еще две недели. Между делом "ковидные" и "нековидные" раз в пару часов выходят на лестницу черного хода покурить, а три раза в день медсестра, которая разносит еду, кормит сначала "нековидных" со второго этажа, а потом несет емкости с едой на первый этаж кормить "ковидных". А после них идет кормить травматологию, где лежат нековидны, но с травмами, скажем, переломами.
Ну это все хуйня, ребята. Верьте, что прививки помогают. Блажен кто верует, тепло ему на свете (с) -кажись Грибоедов.
Де знайти ту святу людину, що придумає вакцину від упоротості?..
Вы в группе риска?
Уявіть собі 50 чоловік, які захворіли Ковідом, це, умовно, повний тролейбус людей. Чоловік 25 з них перенесе безсимптомно, чоловік 10 легко, чоловік 10 важко, 3 дуууже важко, один залишиться інвалідом, а один помре.
Тепер уявіть, що ввесь цей тролейбус вчасно вакцинували. Наслідки: 45 безсимптомно, чотири легко, один важко, вірогідність смерті і інвалідності статистично малоймовірна. Цифри наближені, але суть така, підтверджено даними з Ізраїлю, де на сьогодні, після масивної вакцинаційної кампанії, близько 200 хворих на всю країну з добовим приростом близько 10 чоловік .
...
Кстати по-ходу дела сми начали сообщать о том что в Британии начали помирать люди ранее получившие прививку и помирать от другой мутации ковида. ...
Знаєм ми ваші СМІ))) Викладайте посилання...
Де знайти ту святу людину, що придумає вакцину від упоротості?..
А що він не так сказав? Не вписується в ваш жовтень-20 по Києву:-D?
Уявіть собі 50 чоловік, які захворіли Ковідом, це, умовно, повний тролейбус людей. Чоловік 25 з них перенесе безсимптомно, чоловік 10 легко, чоловік 10 важко, 3 дуууже важко, один залишиться інвалідом, а один помре.
Тепер уявіть, що ввесь цей тролейбус вчасно вакцинували. Наслідки: 45 безсимптомно, чотири легко, один важко, вірогідність смерті і інвалідності статистично малоймовірна. Цифри наближені, але суть така, підтверджено даними з Ізраїлю, де на сьогодні, після масивної вакцинаційної кампанії, близько 200 хворих на всю країну з добовим приростом близько 10 чоловік .
Цифри настільки вже неближені, що виглядають як взяті зі стелі:D
А де поразовані ті, що загнуться від тромбозів, інсультів і т.п.?
І де враховано факт, що шмурдяки від переносу не захищають, а вакциновані прекрасно і хворіють і навіть дохнуть від корони.
Между делом "ковидные" и "нековидные" раз в пару часов выходят на лестницу черного хода покурить
Цей момент я не в'їхав. Ібанутого з дихальними проблемами і сигаретою треба добити арматурою і кинути в компостну купу
Кстати о статистике. Умирает человек от ковида. Ну то есть привозят дедушку, который задыхается, потому что 2 недели до этого задыхался, но к врачам не обращался, а потом его соседка находит сидящим на ступеньках первого этажа, потому что у него нет сил подняться на четвертый.
Так вот привозят этого человека, экспресс-тест положительный. Дают ему два концентратора, а это 20 литров кислорода, а он задыхается. Через два дня он умирает, его отвозят в морг, где кладут на пол, потому что мест нет. И без вскрытия пишут "сердечная недостаточность". Или почечная. Или еще какую хрень, неважно.
Чтобы статистику не портить.
А в газетах и по ТВ все заибись. По Днепропетровской области 200 заболевших... мест в отделении нет, людям в коридоре стелят на кроватях... И всем подряд колят левомицетин внутривенно, потому как "у нас протокол лечения, антибиотик нужен чтобы к вирусной пневмонии, которую мы блять лечить не умеем, не присоединилась бактериальная, которой у нас блять лечить нечем".
Что? Нет, вам просто не повезло. Вы не виноваты. Минус один. Сестра, перестелите кровать, там 3 скорых приехало, ложить некуда.
Еще история. Помните начало этой всей хуйни? Ну там Врадиевку, когда людей держали чуть ли не в 100% карантине.
...
Помним. Даже то, что Врадиевка, это вообще про другое.
Кстати о статистике. Умирает человек от ковида. Ну то есть привозят дедушку, который задыхается, потому что 2 недели до этого задыхался, но к врачам не обращался, а потом его соседка находит сидящим на ступеньках первого этажа, потому что у него нет сил подняться на четвертый.
Так вот привозят этого человека, экспресс-тест положительный. Дают ему два концентратора, а это 20 литров кислорода, а он задыхается. Через два дня он умирает, его отвозят в морг, где кладут на пол, потому что мест нет. И без вскрытия пишут "сердечная недостаточность". Или почечная. Или еще какую хрень, неважно.
А в газетах и по ТВ все заибись. По Днепропетровской области 200 заболевших... мест в отделении нет, людям в коридоре стелят на кроватях... И всем подряд колят левомицетин внутривенно, потому как "у нас протокол лечения, антибиотик нужен чтобы к вирусной пневмонии, которую мы блять лечить не умеем, не присоединилась бактериальная, которой у нас блять лечить нечем".
Что? Нет, вам просто не повезло. Вы не виноваты. Минус один. Сестра, перестелите кровать, там 3 скорых приехало, ложить некуда.
Вот это поворот!
А нам тут ковиддиссиденты всю дорогу рассказывают что наоборот, число диагнозов короны все время завышают, ну типа чтобы получать деньги на борьбу с короновирусом!
Ну дела!...
Не знаю как у них, в Днепре денег на борьбу выделили совсем ничего.
Кормежка такая, что миску после борща можно сполоснуть холодной водой, и она (миска) будет нежирная. Я 10 кг потерял за 3 недели. Пришлось новые брюки покупать, бо старые висели как мешок.
Щас правда чуток отъелся :D
Чистий сюр. Хтось скаже, що придумано, але особисто знаю дятла, котрий з короною бігав на вулицю бо з крана тече чистий йад, а він може пити лише з наливайки. І холодні обтирання при температурі це також те, що треба. І я тиждень його заганяв до лікаря, бо з того стану в який він себе загнав я вивести вже був не в стані, але вивели. Тому якщо все зазодить настільки далеко і хворий цього не усвідомлює і не хоче... коротше кажучи "мінус один", амінь.
І я тиждень його заганяв до лікаря, бо з того стану в який він себе загнав я вивести вже був не в стані, але вивели
Чи має це означати, що ви зараз визнали, що лікарі таки краще розбираються в предметі ніж ви???? :D
А нам тут ковиддиссиденты всю дорогу рассказывают что наоборот, число диагнозов короны все время завышают, ну типа чтобы получать деньги на борьбу с короновирусом!
Ну дела!...
Когда надо завышают, когда не надо не завышают - управляемый хаос, в мутной воде рыбку легче ловить. У меня куча знакомых которым отказывали в тесте, легкая форма шуруй домой пей витаминку.
То что завышают или занижают это для показателей статистик и баблограббинга. А есть ведь и другая плоскость - реальное, физическое количество переболевших. Я на 100% уверен что их намного намного больше. Куча людей переболела в легкой форме и никуда не обращалась. Из этого можно сделать вывод что относительный процент смертей в популяции скорее всего значительно меньше чем рисует официальная статистика. Кстати не так давно видел публикацию немецких специалистов по Кёльну и всей земле Рейн-Вестфалия которые в ходе исследований выводили точно такие же закономерности.
У нас вот тоже ведь с год назад раздавались возгласы правителей что началась программа тотального тестирования населения чтобы определить реальный процент всех кто уже переболел. Ну и где оно?
Ну и где же нам брать вакцину від упоротості жертв зомбоящика?
До 2020 года любые вакцины с такими показателями смертности и побочек как у вакцин от ковида стразу и без вопросов отправлялись в мусорный бак и забывались как страшный сон.
В том, что вакцинация имеет смысл только до потенциального заболевания. Если есть факт заболевания, то вакцина бесполезна.
Согласен, я вот тоже так считаю, но тем не менее мы видим, в том числе и официальную позицию, что переболевших тоже не плохо бы вакцинировать. В мире дошло ведь до того что уже детей хотят вакцинировать, и это несмотря на фактические данные что у них риск умереть от вакцины в 50 раз больше чем от ковида
Когда надо завышают, когда не надо не завышают - управляемый хаос, в мутной воде рыбку легче ловить. У меня куча знакомых которым отказывали в тесте, легкая форма шуруй домой пей витаминку.
Какое незамысловатое переобувание в прыжке!
Я поражен!
Чи має це означати, що ви зараз визнали, що лікарі таки краще розбираються в предметі ніж ви???? :D
Це має означати, що я знаю що треба робити щоб не заганяти себе в закритичний стан. В такому стані без огляду щось радити - анріал. Ходити і оглядати особисто з ризиком принести щастя собі і літом не мати можливості насолоджуватись вином під шашлик (як результат пити кольорову рідину з алкоголем без смаку і запаху) - я пас.
Це має означати, що я знаю що треба робити щоб не заганяти себе в закритичний стан. В такому стані без огляду щось радити - анріал. Ходити і оглядати особисто з ризиком принести щастя собі і літом не мати можливості насолоджуватись вином під шашлик (як результат пити кольорову рідину з алкоголем без смаку і запаху) - я пас.
:-D:-D:-D Це ж ГРВІ, чого ви?? :-D:-D:-D
Те, що ГРВІ при неправильній поведінці і забитому болті на лікування легко перетворюється в цілком реальні бронхіт чи пневмонію ви звичайно ігноруєте ;-)
А стосовно мене - я літом п'ю багато вина. Вино без смаку і запаху я вже декілька разів пив.
И в чём же вы увидали переобувание? То что количеством проведённых тестов манипулируются показатели статистики вроде давно всем ясно.
То что завышают или занижают это для показателей статистик и баблограббинга. А есть ведь и другая плоскость - реальное, физическое количество переболевших. Я на 100% уверен что их намного намного больше. Куча людей переболела в легкой форме и никуда не обращалась. Из этого можно сделать вывод что относительный процент смертей в популяции скорее всего значительно меньше чем рисует официальная статистика. Кстати не так давно видел публикацию немецких специалистов по Кёльну и всей земле Рейн-Вестфалия которые в ходе исследований выводили точно такие же закономерности.
У нас вот тоже ведь с год назад раздавались возгласы правителей что началась программа тотального тестирования населения чтобы определить реальный процент всех кто уже переболел. Ну и где оно?
Ну мне семейный доктор отказывал в тесте. У супругм положительный ПЦР, у меня симптомов минимум. Супруга вычухалась дней за 10 лежания дома. Из этих десяти два дня были с резкими скачаками давления. Я все эти дни был на ногах. Вот и поди пойми, что и от чего зависит.
...
До 2020 года любые вакцины с такими показателями смертности и побочек как у вакцин от ковида стразу и без вопросов отправлялись в мусорный бак и забывались как страшный сон.
Цікаво, і який же, по вашому, показник смертності вакцин від Ковіду? Можна, на прикладі Ізраїлю, там вакциновані мільйони.
А зачем нам Израиль? Как говорит, проверенная веками, народная мудрость - "Жидам верить, что ситом воду мерить." Хотя и у них там не всё гладко, вон в сми сколько репортажей что у молодых проблемы с сердцем начинаются после прививок. А про то что вакцины с такими показателями побочек отправились бы давно в небытие до 20го года говорят многие эксперты, и не из-за керма.
Английские данные по Дельте (доля умерших среди привитых и среди непривитых)
http://d.zaix.ru/pS2e.jpg
Да и сам же любой видит, все вроде не раз в своей жизни прививались и в детстве и позже, кто-то помнит что-бы столько такой херни приключалось после прививок? Если не сказать что через одного то у одного из десяти точно - то рука то нога отнимается немеет, то знобит голова болит, то трясёт то ещё что-то и люди на больничный отправляются. Не, кто бы что не говорил а что-то не того с этими вакцинами, может конечно доработают но скорее всего мне так видится подопытные кролики закончатся и отправится они также в мусорный бак истории.
Ну мне семейный доктор отказывал в тесте. У супругм положительный ПЦР, у меня симптомов минимум. Супруга вычухалась дней за 10 лежания дома. Из этих десяти два дня были с резкими скачаками давления. Я все эти дни был на ногах. Вот и поди пойми, что и от чего зависит.
та же херня и у меня была в октябре. я тест сделал (за свои бабки), он оказался положительным, а через 2 дня остальные слегли. так вот семейный доктор отказал в тесте остальным, сказал- вы и так знаете чем вы болеете. ну и в статистику попал только я из всей семьи.
а ещё, прикалол тот факт, что когда жена к нему пришла с моим тестом, и спросила как им быть? типа у нас ковидный, а мы контактные, детям в школу теперь нельзя, а ей на работу, так этот доктор сказал- так а вы никому не говорите! это было в пятницу, а в воскресенье и так все поняли, что никто никуда уже не идёт, а так пришлось-бы разносить заразу по городу.
бить их надо, и пожалуй ногами. начиная с Банковой...
А зачем нам Израиль? Как говорит, проверенная веками, народная мудрость - "Жидам верить, что ситом воду мерить." Хотя и у них там не всё гладко, вон в сми сколько репортажей что у молодых проблемы с сердцем начинаются после прививок. А про то что вакцины с такими показателями побочек отправились бы давно в небытие до 20го года говорят многие эксперты, и не из-за керма.
Английские данные по Дельте (доля умерших среди привитых и среди непривитых)
http://d.zaix.ru/pS2e.jpg
Да и сам же любой видит, все вроде не раз в своей жизни прививались и в детстве и позже, кто-то помнит что-бы столько такой херни приключалось после прививок? Если не сказать что через одного то у одного из десяти точно - то рука то нога отнимается немеет, то знобит голова болит, то трясёт то ещё что-то и люди на больничный отправляются. Не, кто бы что не говорил а что-то не того с этими вакцинами, может конечно доработают но скорее всего мне так видится подопытные кролики закончатся и отправится они также в мусорный бак истории.
вам прививку от столбняка делали? и как ощущения? просто у вас склероз, и мозг отнялся вместе с рукой...
Прямо тема про харчування в ЗСУ. Один в один ;-)
а ещё, прикалол тот факт, что когда жена к нему пришла с моим тестом, и спросила как им быть? типа у нас ковидный, а мы контактные, детям в школу теперь нельзя, а ей на работу, так этот доктор сказал- так а вы никому не говорите! это было в пятницу, а в воскресенье и так все поняли, что никто никуда уже не идёт...
Жена с КБЮ притащила домой эту заразу. У них в юротделе несколько официально подтвержденных ПЦР-ом было, а так как все шастают туда-сюда, документы на подпись носят, то сомнений где взялось не возникало.
Неделя сушняка как после перепоя, потом пропал напрочь нюх-вкус, пошли к семейному врачу, у меня экспресс было положительный, у жены и ребенка отрицательный, им назначили на следующий день ПЦР, который тоже был в минусе.
Но так как сомнений по поводу диагноза ни у кого не было, даже у врача, то и отправили всех типа на домашнюю изоляцию. На вопрос врачу, а как-то контролировать будут, он посмотрел как на идиота.
Так что переболеют все, и некоторые по несколько раз (здесь логичный вопрос - если у уже переболевших нет 100% иммунитета - прививки как помогут???). Я дома в это время сидел соплями ребенка, никуда не выходил, хватило того, что жена пришла с работы, и хоть каждый раз после работы умывалась, мыла голову, и меняла вещи - где-то или на волосах, или на одежде таки занесла в дом. И этот весь масочный режим - до одного места.
Ну а про то, что вирус этот ЧИСТО СЛУЧАЙНО передался от жабы гадюке панголина летучей мыши похоже не верят даже те, кто эту версию создал ;-)
вам прививку от столбняка делали? и как ощущения? просто у вас склероз, и мозг отнялся вместе с рукой...
Не фантазируйте на мой счет. Прекрасно всё было с прививкой
Подтверждаю. Сколько прививались в советское время - проблем не было.
Щас куча случаев, когда после АКДС или другого дерьма если не косоглазие, то аутизм.
И не надо мне тут про антипрививочников втирать. Мой крестник нормально развивался до 3 лет, пока очередной АКДС не уехал в мир аутистов. Сейчас ему 13, он не разговаривает, а общается исключительно картинками - хочу кушать, гулять, и так далее.
У моей мелкой после первой АКДС глаза стали косить. Страшно, когда она смотрит не на тебя, а левым глазом вверх, правым в сторону. И никакая блять сука даже в карточке не записала, что это произошло. Наоборот, все наперебой мне рассказывали, что мол это с прививкой никак не связано.
Слава Б-гу, все окончилось удачно - косоглазие прошло. Теперь учудить такую хуйню, как колоть своего ребенка непонятной хуйней я себе не позволяю.
Так раніше і трава зеленішою була. А Пломбір який! Мммм...
А еще я в лапту играть в пионерлагере научился...
Не фантазируйте на мой счет. Прекрасно всё было с прививкой
тогда мы с вами на разных планетах живём, сколько раз в школе под лопатку эту прививку не засаживали, столько раз это было с проблемами. у всего класса. ну а у вас всё прекрасно. просто удивительно!
Щас куча случаев, когда после АКДС или другого дерьма если не косоглазие, то аутизм.
:D:D
Розумієш яка штука. Було при совку і було все. Було нечасто, як і зараз. Просто ніхто не пов'язував одне з іншим, а газета Сільські Вісті і УТ 1 про таке не розказували. А зараз інформація поширюється в мільярди разів швидше.
При союзі наркоманії і проституції не було (с).
:D:D
Розумієш яка штука. Було при совку і було все. Було нечасто, як і зараз. Просто ніхто не пов'язував одне з іншим, а газета Сільські Вісті і УТ 1 про таке не розказували. А зараз інформація поширюється в мільярди разів швидше.
Мої батьки про повстання в Новочеркаську взнали тільки після 91го року. Які там прививки?
До чого тут стовбняк? Мова про так звану тяп-ляп вакцину від конкретно взятого вірусу
До чого тут стовбняк? Мова про так звану тяп-ляп вакцину від конкретно взятого вірусу
З чого висновок, що вакцина "так звана і тяп-ляп"?
мова про те, що побiчна дiя з`явилася не сьогоднi, вона iснувала ще у часи самого смачного пломбiру.
Да-да, и в советское время, как щас помню, родителям давали подписывать бумажку, что мол в случае чего претензий не имеем.
Я семейному врачу сказал - пишите расписку. Он - Какую? - Я: - что согласны нести криминальную ответственность за вред, причиненный моему ребенку прививками. Он - че за херня? Я: - ну вы же мне даете бумажку, что я претензий не имею. А я не врач, откуда я знаю, может у ребенка аллергия, вы же на аллергопробу не направляете, значит вы на 100% уверены, что ЭТО моему ребенку не повредит. Ну а в таком случае для вас расписка особой роли не играет.
Дальше рассказывать чем закончилось?
Не ходіть до лікарів та й усе.
Беріть приклад з Соладко. Вчіться самі ставити діагнози і лікуватися.
Так и делаем. Благо инет и знакомых врачей никто не отменял. На худой конец есть платные, типа Медикал Плаза, где за 400 грн можно получить нормальную развернутую информацию.
З чого висновок, що вакцина "так звана і тяп-ляп"?
З того, що процедура релізу не була дотримана.
У мене в сусідньому кабінеті олень сидить, котрий пробує без дотримання процедури тестування та покрокового протоколу роботу здати. А я вже загрався з замовником виясняти. Але від цього принаймні ніхто не помре.
тогда мы с вами на разных планетах живём, сколько раз в школе под лопатку эту прививку не засаживали, столько раз это было с проблемами. у всего класса. ну а у вас всё прекрасно. просто удивительно!
У мене півкласу в 1976 гепатитом захворіло після того, як зробили якусь вакцину в 5 точку.
Чому впевнений, що саме це вакцинування - місце набрякло, що сидіти не міг.
Так и делаем. Благо инет и знакомых врачей никто не отменял. На худой конец есть платные, типа Медикал Плаза, где за 400 грн можно получить нормальную развернутую информацию.
Да-да. В Медикал Плазе мне ставили капельнцу. За деньги. Крутая опытная медсестра. Исколола руку. Закончилось попыткой найти вену на тыльной стороне ладони. Не попали тоже. Примерно 110 мл из флакона надули под кожу. Ощущения... ниже среднего точно. И Больница Мечникова. Ни разу не было такого, чтобы не попали в вену. Как-то так.
Я щось не зрозумів, ми зараз про лікування через лікарів взагалі, чи про лікування в першого-ліпшого??? По моєму ідея з деклараціями в сімейного лікаря якраз в тому і полягала, щоб звертатись за допомогою чи порадою не до того кого тобі призначили, а до того кого ти собі сам обрав і кому, по ідеї, віриш.
За 400 грн дают расписку что согласны нести криминальную ответственность ?
... (здесь логичный вопрос - если у уже переболевших нет 100% иммунитета - прививки как помогут???)....
Тут логіка і не ночувала. Список можна продовжувати до нескінченності:
Якщо ремінь безпеки не дає 100% захисту від смерті в ДТП, то навіщо пристібатись?
Якщо каска на будівництві не дає 100% захисту, то навіщо її надягати?
Якщо середня освіта не гарантує дитині на 100% хорошої роботи, то навіщо ходити в школу?
Якщо онкологічна операція не дає 100% гарантії життя, то навіщо її робити?
Якщо при інфаркті виклик швидкої не гарантує 100%, що людина виживе, то навіщо її, ту швидку викликати?
І хвороба, і вакцинація не дає 100% результат, лише близько 90 %. Чи значить це, що не потрібно вакцинуватись?
А зачем нам Израиль? Как говорит, проверенная веками, народная мудрость - "Жидам верить, что ситом воду мерить."
Не здивували:D
Наш мудрий нарід краще знає, що робити.:D
Тут логіка і не ночувала. Список можна продовжувати до нескінченності:
Якщо ремінь безпеки не дає 100% захисту від смерті в ДТП, то навіщо пристібатись?
Якщо каска на будівництві не дає 100% захисту, то навіщо її надягати?
Якщо середня освіта не гарантує дитині на 100% хорошої роботи, то навіщо ходити в школу?
Якщо онкологічна операція не дає 100% гарантії життя, то навіщо її робити?
Якщо при інфаркті виклик швидкої не гарантує 100%, що людина виживе, то навіщо її, ту швидку викликати?
І хвороба, і вакцинація не дає 100% результат, лише близько 90 %. Чи значить це, що не потрібно вакцинуватись?
Все ще очікую вакцину, релізнуту згідно стандартів, а не цю небезпечну і безтолкову фуйню, якою ковідофреніки пробують всіх обколоти;-)
Заодно підкажіть єдину вакцину від всіх штамів грипу:-D
Все ще очікую вакцину, релізнуту згідно стандартів, а не цю небезпечну і безтолкову фуйню, якою ковідофреніки пробують всіх обколоти;-)
Цианистый калий на пополам с мышьяком. Никакой грипп не устоит!
Жарт для аудиторії квартал 95
Жарт для аудиторії квартал 95
о да, зато ваша шутка экстремально утончённая...
о да, зато ваша шутка экстремально утончённая...
Я вагалі то цілком серйозно
Я вагалі то цілком серйозно
Ну да, смайлик в конце, который катается по полу, несомненно это и означает.
И не надо мне тут про антипрививочников втирать. Мой крестник нормально развивался до 3 лет, пока очередной АКДС не уехал в мир аутистов. Сейчас ему 13, он не разговаривает, а общается исключительно картинками - хочу кушать, гулять, и так далее.
У моей мелкой после первой АКДС глаза стали косить. Страшно, когда она смотрит не на тебя, а левым глазом вверх, правым в сторону. И никакая блять сука даже в карточке не записала, что это произошло. Наоборот, все наперебой мне рассказывали, что мол это с прививкой никак не связано.
Слава Б-гу, все окончилось удачно - косоглазие прошло. Теперь учудить такую хуйню, как колоть своего ребенка непонятной хуйней я себе не позволяю.
Изрядно веселят такие заявления))
Откуда, откуда вы знаете как было в советское время??? Откуда такая железобетонная уверенность что в стране которая всю дорогу клала на своих же граждан кто-то парился про процент побочных?
Я уже не говорю про уровень чисто технического оснащения процесса вакцинации в стране где варили шприцы, а прививки делали всей школе одним пистолетом???
У одного моего одноклассника младший брат был с изрядным косоглазием. Просто вспомнилось.
Просто сейчас любая ТП в образе "яжемать!" за две секунды разносит свой бред по Инстаграм у таким же упоротым самкам. А любой иксперд вещает про короновирус не вставая с водительского сиденья.
https://cdn.jpg.wtf/futurico/ae/aa/1624047599-aeaa971a414773c5b1a1bfaec5f34065.jpeg
Ну да, смайлик в конце, который катается по полу, несомненно это и означает.
А якщо добре подумати?
А якщо добре подумати?
Мышьяк и цианистый калий. Только они могут излечить все болезни. Мёртвые не болеют.
А ще як варчант ковідофреніки можуть від#$атись від нормальних зі їхніми шмурдяками і лохдаунами. Хоча методи каральної психіатрії для лікування ковідопараної особоупоротих явно не зайві будуть
Від нормальних ковідіотів? )))
https://www.google.com/amp/s/www.eurointegration.com.ua/news/2020/09/2/7113891/index.amp
Німецька прокуратура постановила, що людей, які протестують проти чинних карантинних обмежень та відмовляються носити маски, можна називати "ковідіотами".
;-)
ох не к тем людям пытаются пришлёпать ярлычок ковидиотов, не к тем!
Да и изначально так было - ковидиотами называли тех кто карантинные ограничения решил доводить до идиотического абсурда. Также ковидиотами можно называть тех кто разносит фэйки про немецкую прокуратуру которая что-там постановила что можно кого-то, как-то называть! Хотя чего взять-то с ковидиотов, собственного ума-то нету, чтобы понимать то, что нет ни у немецкой, ни даже у украинской прокуратуры полномочий и функций издавать подобные постановления.
Від нормальних ковідіотів? )))
https://www.google.com/amp/s/www.eurointegration.com.ua/news/2020/09/2/7113891/index.amp
;-)
Тю, я і без рішення прокуратури можу називати агресивних ковідофреніків ідіотами;-)
Немножко поржать про вакцины (https://novayagazeta.ru/articles/2021/06/18/epivakafera).
Антипрививальщики! Я вам тут кОрму приніс. https://www.sciencemag.org/news/2015/10/dna-vaccine-sterilizes-mice-could-lead-one-shot-birth-control
Вас точно цим вколють.
В субботу, 19 июня, тысячи людей вышли на улицы Бразилии в знак протеста против мер по борьбе с коронавирусом, принимаемых президентом страны Жаиром Болсонару.
В Бразилии как и на ГФ протесты «против геноцида».
https://nv.ua/world/countries/koronavirus-braziliya-chislo-zhertv-prevysilo-500-tys-v-strane-vspyhnuli-protesty-poslednie-novosti-50166777.html
Но есть ньюанс ))
На етапі сучасного розвитку запиляти не проблема.
Як і сам ковід
В субботу, 19 июня, тысячи людей вышли на улицы Бразилии в знак протеста против мер по борьбе с коронавирусом, принимаемых президентом страны Жаиром Болсонару.
В Бразилии как и на ГФ протесты «против геноцида».
https://nv.ua/world/countries/koronavirus-braziliya-chislo-zhertv-prevysilo-500-tys-v-strane-vspyhnuli-protesty-poslednie-novosti-50166777.html
Но есть ньюанс ))
Розслабся. Населення 205млн. Смертність 6.6% (13.3млн) при домінуванні спідозників. Про які пів ляма ми говоримо і на скільки цифри достовірні?
ох не к тем людям пытаются пришлёпать ярлычок ковидиотов, не к тем!
Да и изначально так было - ковидиотами называли тех кто карантинные ограничения решил доводить до идиотического абсурда. Также ковидиотами можно называть тех кто разносит фэйки про немецкую прокуратуру которая что-там постановила что можно кого-то, как-то называть! Хотя чего взять-то с ковидиотов, собственного ума-то нету, чтобы понимать то, что нет ни у немецкой, ни даже у украинской прокуратуры полномочий и функций издавать подобные постановления.
Прямо "ізначально"? Тавишо? ))))
І прям фейки? Бо це не блогер за кермом розказав?
)))
Ох, ці ковідіоти. Такі смішні.
Шпрехен Зи Дойч? Вас штет хіе?
https://mobile.twitter.com/GStABerlin/status/1301092137132580864
Як неочікувано! Хто б міг подумати?
Первые так называемые "гигиенические" демонстрации начались в Берлине в конце марта после призыва Анзельма Ленца (Anselm Lenz) - издателя, драматурга и журналиста, публикующегося в журнале Rubikon, который распространяет теории заговора и симпатизирует Кремлю. Соинициатором протестов называет себя Ульрих Геллерман (Ulrich Gellermann), автор колонки на немецкоязычном портале Sputnik Deutschland, основанном российским государственным информагентством "Россия сегодня" (Геллерман утверждает, что не получает гонораров за публикации).
Журналисты бульварной газеты Bild и занимающегося расследованиями центра Correctiv обратили внимание на то, что протесты против карантина широко освещаются на прокремлевских ресурсах в Германии - RT Deutsch и Sputnik Deutschland. На берлинские протесты против карантина приходит праворадикальный активист Юрген Эльзессер (Jürgen Elsässer), мало известный в Германии, но активно поддерживаемый российскими государственными СМИ.
1. Nem értem németul. Kérek elmagyarazni. De barmi, mi a lófasz van? Te hol laksz? Németorszagban vagy Ukrajnaban?
2. Прошу компенсувати мені $2к, котрі я недоотримав по вині ковідофреніків минулого року. Тоді і продовжимо нашу плідну дискусію. Ну х.з. хай буде 50/50. Пруф чи балабол у своїх переконаннях ;-) ?
Продовжимо:
Якщо вакцина не рятує на 100% від всіх штамів грипу, то навіщо її робити?
Хіе штет всего лишь твит. Я так понимаю громогласное утверждение - "немецкая прокуратура постановила" предполагает наличие какого-то официального постановления, и хде оно? Или у реальных ковидиотов любой твит уже постановление?
Langolin
20.06.2021, 21:45
Вчера зять ширнулся Джонсон и и Джонсон. Ночью температура поднялась до 38, наутро спала. Чувствует себя хреновенько (слабость). Немного болит рука в месте прививки. Говорит, хорошо, что завтра у него выходной.
У меня побочек не было, только немного рука побаливала в месте прививки.
Продовжимо:
Якщо вакцина не рятує на 100% від всіх штамів грипу, то навіщо її робити?
Продовжимо думку. Навіть якщо вакцина рятує на 100%, але не є безпечною, то її робити виключно у випадках коли ризик хвороби перевершує ризик вакцини. А на тестування безпеки було забито болт. Та й до статистики ковідної смертності великі питання.
Хіе штет всего лишь твит. Я так понимаю громогласное утверждение - "немецкая прокуратура постановила" предполагает наличие какого-то официального постановления, и хде оно? Или у реальных ковидиотов любой твит уже постановление?
Та я все чекаю коли мелітопольський і свєта колегу отримають ;-)
... Навіть якщо вакцина рятує на 100%, але не є безпечною, то її робити виключно у випадках коли ризик хвороби перевершує ризик вакцини. А на тестування безпеки було забито болт. Та й до статистики ковідної смертності великі питання.
Вірно, вірно, з виділеним повністю згоден. Так і є, на даний момент часу смертність від Ковіду в середньому близько 2 % (одна людина на тролейбус), серйозні побочки від вакцинації - це разові випадки на мільйони людей (типу 30 випадків тромбозу на 18 мільйонів британців). При цьому тромбоз зовсім не означає смерть, 99,9 % побочок незначні, типу температури, слабкості і болю в місці уколу. Ризики від Ковіду на кілька порядків вище від ризиків від вакцини, доведено досвідом і озвучено представниками розвинених країн.
Готовий не погодитись. З мого немаленького оточення від ковіду померла аж одна особа, та й то була людина важкохвора і здебільшого лежача (30 років тому операція на хребті по причині новоутворень). Що робить пневмонія з лежачими нагадати?
Враховуючи криво пораховану смертність - говорити про 2% недоцільно.
Так звані вакцини релізились авральним методом і мають як сумнівну ефективність по свіжих мутаціях (як в принципі і по старих штаммах) та абсолютно невідтестовану безпечність, особливо довготермінову. Але деякому "чорненькомі мішечку" напишуть "інсульт" або "інфаркт" щоб не псувати статистику та й повсьому
https://cdn.jpg.wtf/futurico/ff/cd/1624275019-ffcd7807e83cd5aef1a4fe619cd1a230.jpeg
серйозні побочки від вакцинації - це разові випадки на мільйони людей (типу 30 випадків тромбозу на 18 мільйонів британців). При цьому тромбоз зовсім не означає смерть, 99,9 % побочок незначні, типу температури, слабкості і болю в місці уколу. Ризики від Ковіду на кілька порядків вище від ризиків від вакцини, доведено досвідом і озвучено представниками розвинених країн.
до этого года VAERS регистрировалось в среднем сто с небольшим смертей после вакцинации, а в 2021 - уже около шести тысяч
http://d.zaix.ru/pTXb.png
Це твіттер прокуратури. Паперовий документ можете затребувати в них особисто )))
Я Вам відкрию військову таємницю. У прокуратур є офіційні сторінки у твіттері.
То була Берлінська:
https://mobile.twitter.com/GStABerlin
А ось, наприклад, київська:
https://mobile.twitter.com/prokuraturakyiv
Неочікувано, правда ж? ;-)
1. Nem értem németul. Kérek elmagyarazni. De barmi, mi a lófasz van? Te hol laksz? Németorszagban vagy Ukrajnaban?
2. Прошу компенсувати мені $2к, котрі я недоотримав по вині ковідофреніків минулого року. Тоді і продовжимо нашу плідну дискусію. Ну х.з. хай буде 50/50. Пруф чи балабол у своїх переконаннях ;-) ?
Звернення до Кремля, котрий підтримує і розпалює антикарантинні заходи, треба адресувати у Кремль. ;-)
Чи Ви вважаєте, що Росія підтримує щось корисне? ;-)
Звернення до Кремля, котрий підтримує і розпалює антикарантинні заходи, треба адресувати у Кремль. ;-)
Чи Ви вважаєте, що Росія підтримує щось корисне? ;-)
До чого тут кацапи і німецька прокуратура, коли ми живемо в Україні і балакаємо за ситуацію з ковідом і дурістю та скотством влади?
І я так розумію, що відстоюєте ваші переконання лише плідно тарабанячи по клавішах:-D
Я Вам навів простий приклад підігрівання антикарантинної істерії в Європі. Чиї вуха там стирчать. Висновки можете робити самі.
То шо є офіційні сторінки у твіттері не військова таємниця. А вот есть ли постанова вопрос покрытый мраком, нам бы всё же ссылочку на документ если он существует ;-)
Я Вам навів простий приклад підігрівання антикарантинної істерії в Європі. Чиї вуха там стирчать. Висновки можете робити самі.
Ну так не треба підставлятись по дурості і підігрівати карантинні істерії. Тоді заодно і кацапи лососнуть тунця
А 11 лет назад из-за недораскрученности свинногрипозной истерии бюргерам был нанесён ущерб более чем на 200 лямов, вакцины не удалось впарить и их все пришлось уничтожить, тоже вухи кремля торчали? ;-)
То шо є офіційні сторінки у твіттері не військова таємниця. А вот есть ли постанова вопрос покрытый мраком, нам бы всё же ссылочку на документ если он существует ;-)
А про що пишуть в офіційному твіттері? Про погоду і котиків?
На офіційній сторінці прокуратури є інформація, що Вас цікавить.
Ну так не треба підставлятись по дурості і підігрівати карантинні істерії. Тоді заодно і кацапи лососнуть тунця
Ога ;-) це кацапів "спровоцировалі" ;-) Десь я таке чув вже ;-)
А самому раскинуть мозгами - где погода и котики а где официальное постановление, не никак?
А 11 лет назад из-за недораскрученности свинногрипозной истерии бюргерам был нанесён ущерб более чем на 200 лямов, вакцины не удалось впарить и их все пришлось уничтожить, тоже вухи кремля торчали? ;-)
Розкажіть нам чиї тоді вуха стирчали і де :)))
Я Вам надав конкретну інформацію щодо конкретної антикарантинної істерії.
На офіційній сторінці прокуратури є інформація, що Вас цікавить.
вы упорото не хотите различать что там есть на офіційній сторінці и что манипулятивно подсовывают карманные СМИ, ну не желаете и не надо, дело хозяйское
Давайте спробуємо перекласти інформацію з офіційного твіттера:
Прокуратура Берлина рассмотрела сотни аналогичных уголовных обвинений против депутата Бундестага Германии Саскии Эскен по подозрению в оскорблении из-за ее заявления «Covidiot», опубликованного 1 августа 2020 года в Твиттере, и прекратила производство по делу, не начав расследование ( Раздел 152 (2) в сочетании с Разделом 170 (2) Уголовно-процессуального кодекса).
Указанное обозначение «Covidiot» не подлежит наказанию как выражение мнения в политическом споре в связи с пандемией короны, и на него распространяется конституционно защищенная свобода выражения мнения.
Заявленные заявления касались участников демонстрации в тот же день в Берлине, которые нарушили применимые правила гигиены и дистанции на основании Закона о защите от инфекций и законодательных постановлений, изданных в этом отношении.
Можете перекласти літературно або віршами
https://pbs.twimg.com/media/Eg5oQv3X0AE7WY9?format=jpg&name=medium
Там все довольно литературно. Баба ляпала языком что попало и получила официальные обвинения, баба депутатишка потому прокуратура решила отмазать. Но вот вопрос - есть ли постановление позволяющие кого-либо обзывать? Я так думаю его не существует, сколько не искал не нашел, очевидно есть ответ-отказ заводить на неё уголовное дело но не постановление о том что обзываться есть нормально. Разницу улавливаете?
Ога ;-) це кацапів "спровоцировалі" ;-) Десь я таке чув вже ;-)
Прошу не перекручувати мої слова. Кацапи скористались ну дуже вже тупим зальотом ковідофреніків:D
Можете перекласти літературно або віршами
https://pbs.twimg.com/media/Eg5oQv3X0AE7WY9?format=jpg&name=medium
https://memegenerator.net/img/instances/45882205/ilyen-vastag-lfasz-megy-a-seggedbe.jpg
Перекласти зможете;-)?
Израиль
https://news.israelinfo.co.il/health/95676
Данные исследований показывают, что 40 процентов заболевших в последнее время были вакцинированы двумя дозами. Их состояние не определяется как тяжелое, но встает другой вопрос, насколько существующая вакцина защищает от индийской мутации Дельта.
Израиль был первой странной, которая массово вакцинировала население, она же будет первой, которая проверит на себе эффективность вакцинации против нового штамма. Если болезнь распространится, производителям вакцин придется в срочном порядке менять состав вакцин, а нам прививаться снова.
porsche1984
22.06.2021, 15:37
О
до этого года VAERS регистрировалось в среднем сто с небольшим смертей после вакцинации, а в 2021 - уже около шести тысяч
http://d.zaix.ru/pTXb.png
Перевіряти ваш графік ніколи, я навіть допускаю, що він відображає реальну картину.
Отже, 6 тисяч за 21 рік... Нагадаю, що за весь час пандемії тільки по офіційним (заниженим) даним від Ковіду померло 3,8 млн людей і тільки за вчора!!! 6400 померлих. При цьому були дні, коли за день було в рази більше. Реальні цифри надлишкової смертності вищі, нагадаю, в Україні за 2020 рік 35 тис. Це я й маю на увазі, коли стверджую, що ризик від Ковіду на кілька порядків більший, ніж ризик від вакцинації.
А що для вас різниця на кілька порядків? Дякую.
Так і не побачив тих мільйонів надлишкової смертності в статистиках...
Враховуючи купу скандалів, коли ковід як причину смерті приписували невиліковно важкохворим ці цифри по іншому ніж махінації на геополітичному рівні не сприймаю. А враховуючи сумнівну ефективність (див. Ізраїль, де у лікарнях з ковідом лежать 40% вакцинованих двома дозами) - це просто балаган:-D
ризик від Ковіду на кілька порядків більший, ніж ризик від вакцинації.
Прямая речь Ляшко
"Среди возрастной структуры заболевших COVID-19 дети от 0 до 18 лет составляют 6%. Мы в первую очередь сделали приоритетной вакцинацию тех людей, которые чаще всего болеют и в которых возникает больше осложнений, часто несовместимых с жизнью.
Поэтому мы приоритетизируем взрослое население, но потенциально готовимся к вакцинации подростков"
их то зачем штрыкать? Посчитано уже, у них риск помереть от вакцины в 50 раз больше чем от ковида. Бабло победит всё?
Прямая речь Ляшко
их то зачем штрыкать? Посчитано уже, у них риск помереть от вакцины в 50 раз больше чем от ковида. Бабло победит всё?
Ким пораховано, блогером з-за керма, в якої мама кращої подруги лікар?:D:D:D Звідки можуть бути дані про смертність дітей від ковід-вакцинації, якщо вона не проводилась?
Смертність від вакцини (згідно ваших неперевірених даних) 6 тис, на сьогодні в світі вакциновано 2,7 млрд першою дозою і 800 млн другою. В цифри ви не дуже, то скористайтесь калькулятором, розділіть перше на друге, отримаєте співвідношення.
Ще можете розділити ваші 6 тис на 3,8 млн померших від Ковіда, воно нітрохи не 50 і, ви здивуєтесь, зовсім в іншу сторону.
П.С. На даний момент часу, нікого силоміць не "штрикають", навіть вас, не переживайте.
Мне вчера сказали, что у нас желающих Пфайзером будут прививать, правда в Измаил надо будет ехать. Происходить будет так - главврач собирает списки желающих, потом туда звонят и договариваются, когда приехать. Изъявил желание. Лучше всё же ширнуться лицензионным чипом от Билла Гейтса, чем китайской подделкой :D Жду приглашения. Прям как чувствовал, что АстраЗенекой и Короноваком не чипировался
Я ще раз питаю: звідки взято 3.8млн.?
Не, надо уколоться, по-любому. Там говорят в рашке уже подо 17 тысяч заболевших, и 80% из них вирусом из Индии.
Ну хорошо, хоть не китайской подделкой :-D
Колотись небезпечно, можна інфекцію занести.
Краще доріжку занюхати :-D
Звідки можуть бути дані про смертність дітей від ковід-вакцинації, якщо вона не проводилась?.
Испытания вакцин на детях уже идут, процент их смертности от ковида тоже известен, для специалистов думаю не проблема прикинуть процент риска.
Я ще раз питаю: звідки взято 3.8млн.?
Згідно офіційних даних ВООЗ.
Испытания вакцин на детях уже идут, процент их смертности от ковида тоже известен, для специалистов думаю не проблема прикинуть процент риска.
Якщо процент відомий, то викладайте посилання на достовірні джерела, обсудим. Тільки не на блог...., ну ви зрозуміли.;-) Від вас дуже багато голословних стверджень.
Згідно офіційних даних ВООЗ.
То ті, що про військові колони з трупами в Італії розповідали:-D?
Я в черговий раз попрошу мін-макс графік за останніх декілька років;-)
Хто ще не Чіпонувся, купуйте морозилку і починайте маструбувати
http://ibigdan.com/2021/06/24/sperma-antiprivivochnikov-novyj-bitkoin/
:-D:-D:-D
То ті, що про військові колони з трупами в Італії розповідали:-D?
Я в черговий раз попрошу мін-макс графік за останніх декілька років;-)
ВООЗ розказувала про колони з трупами в Італії? Не пригадую такого, думаю, вас хтось надурив. Можна посилання?
Я ж викладав той графік вже два рази, вам потрібно втретє? Ви скажіть, я буду в одному пості по три зразу викладати.;-)
Та ні, я про той, де 3.8млн.
Хоча підозрюю, що він не кращий буде ;-)
Помер на днях родич. Лежав у лікарні з обширним інсультом і короною. І причина смерті звісно коронавірус.
Вот тебе и прививки, стоило ли тужиться-пыжиться
В Израиле вернули масочный режим
Жителей Израиля вновь обязали носить маски в закрытом пространстве. Требование отменили на прошлой неделе и решили вернуть в связи с ростом числа заразившихся и «бушующим в мире» индийским штаммом
https://www.rbc.ru/society/25/06/2021/60d584739a7947792e20c40e
а тем временем в стране не повёвшийся на барановирусную истерию
Избыточная смертность в Швеции в 2020 году оказалась одной из самых низких в Европе
https://octagon.media/novosti/izbytochnaya_smertnost_v_shvecii_v_2020_godu_okaza las_odnoj_iz_samyx_nizkix_v_evrope.html
1) а 21 год не в счет ?
2) супер мега экспертные раше сми .... ну да это из серии наваляли аглицкому єсминцу .
человек который пишет про барановирусную читает бараносми ... ога ;-)
А привился бы Израиль Псутником V, совсем другие бы новости были бы про Израиль в пидорашке.
Шо? Опять зрада?
По мне так это последняя стадия короноидиотизма пенять на то какое сми.
Как это может изменить свершившийся факт?
Ну ладно, нате вам кушайте не обляпайтесь
https://1k.com.ua/v-izraile-vernuli-masochnyj-rezhim.html
https://focus.ua/world/486409-v-izraile-vernuli-masochnyy-rezhim-cherez-10-dney-posle-otmeny
https://atn.ua/obshchestvo/izrail-vernul-masochnyy-rezhim-iz-za-rasprostraneniya-delta-shtamma-koronavirusa
и там ещё вагон и маленькая тележка укрсми, если кому то легче заходит
;-)
у нас вернули распираторный режим в транспорте и магазинах . и что ? в украине все равно никто не носит маски чего кипишевать то ? ;-)
Ну якщо ніхто не носить і гор трупів нема, то і вірус фейковий ;-)
Ну якщо ніхто не носить і гор трупів нема, то і вірус фейковий ;-)
ну то ясен пень ) ну да у того почки отказали и умер у того поражение легких 90% а так все ок . не вижу проблемы - значит ее нет . а потом бегают как угорелые просят и требуют койкоместо и концентратор . но тогда уже поздно верить зачастую .
пысы - в чуму тоже никто не верил еслишо ;-)
Я так думаю его не существует, сколько не искал не нашел, очевидно есть ответ-отказ заводить на неё уголовное дело но не постановление о том что обзываться есть нормально. Разницу улавливаете?
Ви можете думати що завгодно, навіть те, що Земля пласка і стоїть на трьох слонах. Бо думати законом не заборонено.
По факту - баба назвала ковідіотів ковідіотами і Прокуратура не виявила в цьому образи. Про що повідомила у своєму офіційному твіттері.
Ваші фантазії чомусь вказати прокуратура не захотіла. Але фантазувати не заборонено, тому все ок )))
То есть постановления всё же нет, всё только ваши фантазии и хотелки. Можете конечно упиваться твитером, не знаю только велика ли утеха - получается каждый и вас может называть ковидиотом.
Та ні, я про той, де 3.8млн.
Хоча підозрюю, що він не кращий буде ;-)
Тобто, посилань і графіків, в черговий раз, не буде? Для вас типово. Колони з трупами... Підозрює він...)));-)
...
Вже добре, що ви почали визнавати термін "надлишкова смертність".
По вашому ж посиланню: надлишкова смертність в Швеції за 2020--- 7,7 %, в Україні 6,5, якшо що.
Є інтерв'ю міністра охорони здоров'я Швеції, де він визнає помилковість коронавірусної політики 20 року, але, ви ж краще знаєте.
Тобто, посилань і графіків, в черговий раз, не буде? Для вас типово. Колони з трупами... Підозрює він...)));-)
Чувак, ти собі на приколі? Тебе в гуглі забанили?
тиць (https://www.google.com/search?q=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0+%D0% B7+%D1%82%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D1% 96%D1%82%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%8F&oq=%D0%BA%D0%BE%D0%BB%D0%BE%D0%BD%D0%B0+%D0%B7+%D1 %82%D1%80%D1%83%D0%BF%D0%B0%D0%BC%D0%B8+%D1%96%D1% 82%D0%B0%D0%BB%D1%96%D1%8F&aqs=chrome..69i57.9839j0j7&client=ms-android-samsung-ga-rev1&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8)
А про які графіки ти питаєш? Напевне про ті, котрими ти зібрався підтвердити надлишкові 3.8млн? Чи може ти банальний балабол?
https://cs14.pikabu.ru/post_img/2021/06/29/4/1624943779141290092.webp
vBulletin® v3.8.6, Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd. Перевод: zCarot